Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2009 21:33
red and white

XXX.XXX.125.26

Je tady na ifauně ještě večer někdo na pokec?? Komu se nechce spát??

11.3.2009 21:36
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Jeden osamělej človíček by tu byl.....

11.3.2009 21:37
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Jeden osamělej človíček by tu byl.....

Ahoj, tak přecijen tu nejsem sama.. Jak se vede hříbkovi ? Co nožky už jsou dobré ?

11.3.2009 21:42
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Ahoj, tak přecijen tu nejsem sama.. Jak se vede hříbkovi ? Co nožky už jsou dobré ?

semzde taky ale mě se nešlo přihlásit tak sem se trochu zdržela.

11.3.2009 21:43
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

No taky jsem si říkala jestli tu někdo je... Jo jo uže je to celkem dobré...Samozdřejmě na rohovině je ještě nějaký ten neodrostlý oblouček ale už je to OK...Je to nádhera...Akorát já mám teď zlomené zápěstí tak je to takové naprd...

11.3.2009 21:45
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
semzde taky ale mě se nešlo přihlásit tak sem se trochu zdržela.

tak to je teda osazenstvo neska.počasí na houby,samé bahno .. koňouši jenom žerou a stojí skoro nic neděláme,včera sme byli na vyjížďce a další návštěvu koně plánuju na pátek,nějak mi to td nevychází, a co vy jak se daří?

11.3.2009 21:47
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
No taky jsem si říkala jestli tu někdo je... Jo jo uže je to celkem dobré...Samozdřejmě na rohovině je ještě nějaký ten neodrostlý oblouček ale už je to OK...Je to nádhera...Akorát já mám teď zlomené zápěstí tak je to takové naprd...

Bára - mi povidej, tak jsem si slibně plánovala vyjížďku ale při příjezdu domu jsem zjistila že krááásně prší takže jsem jen vykidala, nakrmila a toť vše...

mili - tak to je dobře že se prckovi nožky srovnali co jsi dělala že sis zlomila zápěstí ?

11.3.2009 21:50
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Bára - mi povidej, tak jsem si slibně plánovala vyjížďku ale při příjezdu domu jsem zjistila že krááásně prší takže jsem jen vykidala, nakrmila a toť vše...

mili - tak to je dobře že se prckovi nožky srovnali co jsi dělala že sis zlomila zápěstí ?

NEE, já to fakt ještě našla.. fotka z prvního dne co sme koupili stalona.. já tam takový malý pískle ..vypadám jak idio.. šmatrala sem se ve fotkách a najednou najdu tohle :D:D:D tak to se ppvedlo :D:D.. sem přemýšlela co tu letního dám mno a mám to zde :Dale trošku víc neaktuální :D

11.3.2009 21:51
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
NEE, já to fakt ještě našla.. fotka z prvního dne co sme koupili stalona.. já tam takový malý pískle ..vypadám jak idio.. šmatrala sem se ve fotkách a najednou najdu tohle :D:D:D tak to se ppvedlo :D:D.. sem přemýšlela co tu letního dám mno a mám to zde :Dale trošku víc neaktuální :D

* ani idiot už napsat neumím,sem to ale idiot

11.3.2009 21:54
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

jak dlouho ho máš?

11.3.2009 21:56
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):

Jo já bych už taky chtěla teplo a sucho..teď se budeme s Banoušem stěhovat na úplně druhou stranu ČR..K moc hodnému trenérovi který ani Banyho nezavrhuje a snaží se nám vyjít vstříc tak aby z Banyho vyrostl zdravý kůň- pomůže mi aby chodil s jeho A1/1 do výběhu..Baví se o tom co pro něj bude nejlepší atd. Tak snad to klapne... Ruku? No bourala autem no.... Ps. Nejdou mi odstavce tak promiňte...

11.3.2009 21:59
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Jo já bych už taky chtěla teplo a sucho..teď se budeme s Banoušem stěhovat na úplně druhou stranu ČR..K moc hodnému trenérovi který ani Banyho nezavrhuje a snaží se nám vyjít vstříc tak aby z Banyho vyrostl zdravý kůň- pomůže mi aby chodil s jeho A1/1 do výběhu..Baví se o tom co pro něj bude nejlepší atd. Tak snad to klapne... Ruku? No bourala autem no.... Ps. Nejdou mi odstavce tak promiňte...

mili kampak se stěhujete ? Kolik už mu vlastně je?
Bouračka ? Ale tak aspoň že to dopadlo "jenom" zlomeným zápěstím

11.3.2009 22:04
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):

znožňuju tu reklamu

http://www.hami.nutricia.cz/cs/ ke-stazeni/tv-reklama/

11.3.2009 22:05
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Jo to jo, pač auto je na "šrot.."..No bohužel, náledí je potvora...

No stěhujeme se k Prostějovu, Olomouci a tam..Do Ochozi...U Konice...

Banynovi už bude za měsíc rok... Mám ho od jeho 4měsíců a sama zírám co se z něj klube...Ale podle mě je trošku zakrnělej...

11.3.2009 22:07
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Tyjo proč mi tam ty odstavce ne a ne zůstat?

A co ty Nerčíííí co koňouchové? už máš plemeníka pro kobču?

11.3.2009 22:07
mili

XXX.XXX.130.10

mili napsal(a):

Jéé už tam jsou..To je mi záhada...

11.3.2009 22:13
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):

Nerčí: 2 roky, ale když ono ve 12ti vypadá člověk jinak mno než za pár let

11.3.2009 22:14
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):

mili moji koníci v pohodičce, celej den se flákaj v ohradě a jenom do sebe soukaj seno.. ale pokrok, od té doby co roztál sníh už šmejděj i po ohradě a nestojej jen u balíku Snažím už se je co nejvíc zaměstnávat pokud mi to nepřekazí počasí, den se začíná prodlužovat takže občas stihnu projet v jeden den oba najednou

Jinak ano, plemeníka mám, PH Charlie Jane Valley .. ale ještě nemáme udělané vyšetření kobylky, v úterý jsme se pokoušeli odebrat krev ale skončilo to panickým strachem z veterináře, vystresovanou kobylou a pár úderů nemotornýma kopytama do veterináře i paničky.. no, repete je v sobotu snad už v klidu, bohužel budeme asi muset dát sedativa..jsem z ní hotová ... na prášky !! Héérečka jedna Ale vyčítat jí to člověk nemůže, prostě se jen bojí ..

11.3.2009 22:14
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Nerčí: 2 roky, ale když ono ve 12ti vypadá člověk jinak mno než za pár let

mili: to je fajn že je na tom bany už tak dobře, fandila sem vám odpočátku,ale nečekala jsem až takový zázrak.. klobouk dolů páni je to už kus koně.. hezské stránky jinak

11.3.2009 22:16
inkana

XXX.XXX.83.151

mili napsal(a):

Ahoj lidi, taky tu jsem....
Jinak já dneska vyjížďku zvládla, když jsme vyjížděli prosvítalo sluníčko, během vyjížďky pěknej výtr a sněho-kroupy přímo do obličeje....při cvalu člověk neviděl vubec nic...ale bylo to i tak pěkný, jen mě trošku naštvalo, že hned jak jsme se vrátily do stáje, tak zas začlo svítit sluníčko...hrůza, roznrzala jsem snad hodinu z těch kroupů...

11.3.2009 22:17
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
mili moji koníci v pohodičce, celej den se flákaj v ohradě a jenom do sebe soukaj seno.. ale pokrok, od té doby co roztál sníh už šmejděj i po ohradě a nestojej jen u balíku Snažím už se je co nejvíc zaměstnávat pokud mi to nepřekazí počasí, den se začíná prodlužovat takže občas stihnu projet v jeden den oba najednou

Jinak ano, plemeníka mám, PH Charlie Jane Valley .. ale ještě nemáme udělané vyšetření kobylky, v úterý jsme se pokoušeli odebrat krev ale skončilo to panickým strachem z veterináře, vystresovanou kobylou a pár úderů nemotornýma kopytama do veterináře i paničky.. no, repete je v sobotu snad už v klidu, bohužel budeme asi muset dát sedativa..jsem z ní hotová ... na prášky !! Héérečka jedna Ale vyčítat jí to člověk nemůže, prostě se jen bojí ..

Baru jestli jsem to dobře pochopila, ty ho máš 2 roky, a když jste ho kupovali tak ti bylo 12..takže je ti 14 let ??? Nebo jsem to špatně pochopila?? Asi mám v lidech na ifauně trochu guláš, já myslela že ti je kolem 20-25let

11.3.2009 22:20
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Baru jestli jsem to dobře pochopila, ty ho máš 2 roky, a když jste ho kupovali tak ti bylo 12..takže je ti 14 let ??? Nebo jsem to špatně pochopila?? Asi mám v lidech na ifauně trochu guláš, já myslela že ti je kolem 20-25let

20 - 25? mě táhne na 15..kdes přišla na to že je mi tolik prosímtě? .. tak tojono.. Tobě je tak nějak,že? 20 - 25

11.3.2009 22:20
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Tak kobči vyřiď že to vydržej i takový sraboušové jako je jeden Banouš z horní dolní..Tak taková kočka musí taky!!! Brali jsme mu jí před 14ti dny na testy a aby měl kulaté razítko...
Jjj místo Banouša jsme taky málem měla jednoho a myslím že dokonce z Charlie Jane Valley..Dám sem fotku...

11.3.2009 22:21
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):
20 - 25? mě táhne na 15..kdes přišla na to že je mi tolik prosímtě? .. tak tojono.. Tobě je tak nějak,že? 20 - 25

Jo Baru děkujeme za přání Banymu- vyřídím...Taky jsem myslela že je ti víc...

11.3.2009 22:23
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

Mnojo, někdy se to holt sekne, já sem si taky o některých myslela že je jim třeba víc třeba míň však ono je to nakonec skoro jedno..

11.3.2009 22:24
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Tak kobči vyřiď že to vydržej i takový sraboušové jako je jeden Banouš z horní dolní..Tak taková kočka musí taky!!! Brali jsme mu jí před 14ti dny na testy a aby měl kulaté razítko...
Jjj místo Banouša jsme taky málem měla jednoho a myslím že dokonce z Charlie Jane Valley..Dám sem fotku...

Téda, to je ale krásnej kus koně .. Ale Bany má pěknější hlavu podle mě..

11.3.2009 22:24
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):

Baruš - nevím jak jsem k tomu přišla... nějak se mi už smíchávaj údaje lidí dohromady
- kdepak, já jsem taky ještě pískle v listopadu teprve oslavim plnoletost

mili - Já právě koukala a tady je těch " Jane Valley " víc.. na děčínsku je plemeník Blue Eye Jane Valley, a tenhle Charlie, to je jeho syn ... jinak jestli se chceš podívat tady je odkaz na jejich stránky ( jsou tam i hříbata po něm )

http://www.ranchherse.cz/

11.3.2009 22:25
mili

XXX.XXX.130.10

mili napsal(a):

Né tak se omlouvám to byl jeho "bratříček" ten hřebčák je po: BLUE EYE JANE VALLEY.....Pardon.

11.3.2009 22:26
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):
Téda, to je ale krásnej kus koně .. Ale Bany má pěknější hlavu podle mě..

Děkuju já jsem taky za Banyho strašně moc ráda...Akorát jak říkám, asi je to krtek...

11.3.2009 22:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Baruš - nevím jak jsem k tomu přišla... nějak se mi už smíchávaj údaje lidí dohromady
- kdepak, já jsem taky ještě pískle v listopadu teprve oslavim plnoletost

mili - Já právě koukala a tady je těch " Jane Valley " víc.. na děčínsku je plemeník Blue Eye Jane Valley, a tenhle Charlie, to je jeho syn ... jinak jestli se chceš podívat tady je odkaz na jejich stránky ( jsou tam i hříbata po něm )

http://www.ranchherse.cz/

Aha tak tojo, já se děsim občanky nestraš do 18 mam daleko,c o matura,pokud dobře počítám tk se blíží,ne?

11.3.2009 22:28
mili

XXX.XXX.130.10

mili napsal(a):
Né tak se omlouvám to byl jeho "bratříček" ten hřebčák je po: BLUE EYE JANE VALLEY.....Pardon.

Je Nérčíí ty jsi taky taková mlaďoška...Tak to já jsem nejstarší..To je stranda..A já myslela že jsem nejmladší...Před týdnem mi bylo 19.

11.3.2009 22:28
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):

Ale že to tomu koni teda sekne.. Taky bych chtěla takový namakaný prdítko a ne tlusťouška .. Ale když ono to samo to břicho..

11.3.2009 22:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Ale že to tomu koni teda sekne.. Taky bych chtěla takový namakaný prdítko a ne tlusťouška .. Ale když ono to samo to břicho..

Mno vůbec sem si myslela že osazenstvo na ifauně sou samé Skoro Třicátnice,jak vidím,je tomu trochu jinak ..

11.3.2009 22:30
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Mno vůbec sem si myslela že osazenstvo na ifauně sou samé Skoro Třicátnice,jak vidím,je tomu trochu jinak ..

Co plánujete s koníkama letos?nějaké závody,případně nějaké akce nebo já nevím..rozhodnutí,když už tady máme jednoho ještě nepojízdného?

11.3.2009 22:31
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Co plánujete s koníkama letos?nějaké závody,případně nějaké akce nebo já nevím..rozhodnutí,když už tady máme jednoho ještě nepojízdného?

mno jak to vidím,přečtu si to ráno,už se hádáme o zhasnuté světlo .. Zatím pa asi jdu spát, když už mě nenechají vklidu sedět na prdeli u kompu..Páá holky

11.3.2009 22:33
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):

Bára : no matura.... jsem teť ve druháku, takže ještě nějakej ten pátek mi do ní zbějvá
Jee když já si šla pro občanku... hned jsem jí chudince zastřihla rohy páč se mi nevešla do peněženky ( jenom ten plastovej výlisek co přečuhoval samozdřejmně ) a od tý doby jí radši moc nevytahuju aby se lidi nezděsili tý fotky... šílenýý

mili - jj toho mají na wanted ranch, maj tam i hřebce Smard Cherokee Dee, tim bude letos připouštět kamarádka

11.3.2009 22:34
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):

No no..Nepodceňuj.. Bany by měl být v podstatě letos v září obsednutý... Jako jeho kamarádi..Ale...My? Budeme se flákat po pastvinách...Chodit na procházky..Hledat v okolí človíčka co by se kamarádil a třeba věnoval PNH..

11.3.2009 22:35
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):

Jo a ještě zřejmě poslouchat proč koně s jeho původem neobsednu..proč jsem tak bl..á a nedám ho ve dvouch na dráhu.. S tím už počítám dopředu..

11.3.2009 22:35
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Bára : no matura.... jsem teť ve druháku, takže ještě nějakej ten pátek mi do ní zbějvá
Jee když já si šla pro občanku... hned jsem jí chudince zastřihla rohy páč se mi nevešla do peněženky ( jenom ten plastovej výlisek co přečuhoval samozdřejmně ) a od tý doby jí radši moc nevytahuju aby se lidi nezděsili tý fotky... šílenýý

mili - jj toho mají na wanted ranch, maj tam i hřebce Smard Cherokee Dee, tim bude letos připouštět kamarádka

Baru - tak dobrou :-)

mili - jee tak to opožděně všechno nejlepšííí

11.3.2009 22:38
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
Baru - tak dobrou :-)

mili - jee tak to opožděně všechno nejlepšííí

Děkuju!!! Tak Barů dobrou..

Nerčí asi jsme tu zvostali co?

11.3.2009 22:42
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Děkuju!!! Tak Barů dobrou..

Nerčí asi jsme tu zvostali co?

Nojo, uuplně nás tu nechali na pospas osudu ..

Tak aspoň přihodíme nějaký fotečky ne? Ať tu máme na co koukat

11.3.2009 22:49
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
Nojo, uuplně nás tu nechali na pospas osudu ..

Tak aspoň přihodíme nějaký fotečky ne? Ať tu máme na co koukat

No já jich tu moc bohužel nemám..Jsem doma u rodičů...
Jedna též veterinární...

11.3.2009 22:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

že si těch návštěv veterináře Bany už užil hodně, co...

11.3.2009 22:55
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

To mám taky doma...Myslím vlčandu...

11.3.2009 22:57
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
To mám taky doma...Myslím vlčandu...

Krásná fenka

11.3.2009 22:58
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

No je to zajímavý, ale jednoho veterináře viděl pouze asi cca 3min před tím než ho uspal před operací...To byli Banymu 4měs. když se pak probral vet. už tam nebyl..Teď za ním přijel ten samý asi po 3měsících a Bany z něj měl hrůzu..Absolutně odmítal aby na něj vet. koukal nebo něco..a když jsme mu brali tu krev, byl strachy tak ztuhlý že se ani nepohnul!!! Chudák....
Jináč pro pořádek-jedí nám tam ještě jinej vet...

11.3.2009 23:00
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Furt nutim paničku pohybu, říkám jí "Sportu ku zdraví"..A že mám o dvoje nožky víc? Nu což, ať více kmitá ne?

11.3.2009 23:03
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
No je to zajímavý, ale jednoho veterináře viděl pouze asi cca 3min před tím než ho uspal před operací...To byli Banymu 4měs. když se pak probral vet. už tam nebyl..Teď za ním přijel ten samý asi po 3měsících a Bany z něj měl hrůzu..Absolutně odmítal aby na něj vet. koukal nebo něco..a když jsme mu brali tu krev, byl strachy tak ztuhlý že se ani nepohnul!!! Chudák....
Jináč pro pořádek-jedí nám tam ještě jinej vet...

No ale aspoň že se při odběru ani nehnul, to Popelinda tancovala po zadních, vzpínala se až skočila vetovi na záda, povalila ho, já to schytala do holeně... no kina nejvěší... byla jsem z toho pak špatná...a teť mám bojara ze soboty, snad nás tam všechny ( nebo sebe ) nezabije...

mili já pádím, měj se krásně, pozdravuj Baňouše a dobrou noc

11.3.2009 23:03
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
Krásná fenka

Děkuju ale teď už je to babička...V podstatě mě vychovala ..Mám ji od mé 1třídy...Takže jsem jí nechala u rodičů, pač na stará kolena semnou měnit zaměstnání už by jí nedělalo dobře...

11.3.2009 23:04
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
No ale aspoň že se při odběru ani nehnul, to Popelinda tancovala po zadních, vzpínala se až skočila vetovi na záda, povalila ho, já to schytala do holeně... no kina nejvěší... byla jsem z toho pak špatná...a teť mám bojara ze soboty, snad nás tam všechny ( nebo sebe ) nezabije...

mili já pádím, měj se krásně, pozdravuj Baňouše a dobrou noc

Tak zatím pááááááá...

12.3.2009 07:30
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Furt nutim paničku pohybu, říkám jí "Sportu ku zdraví"..A že mám o dvoje nožky víc? Nu což, ať více kmitá ne?

Leda že by sis taky klekla na všechny 4... handicap v počtu nohou by byl vyrovnaný, .. ale... nevím nevím, jestli by ti to pomohlo k vyšší rychlosti

12.3.2009 11:57
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
Leda že by sis taky klekla na všechny 4... handicap v počtu nohou by byl vyrovnaný, .. ale... nevím nevím, jestli by ti to pomohlo k vyšší rychlosti

Jjj..To se mi povedlo asi před měsícem.. Když mi přide že moc zrychluje, hodím točku někam jinam..Aby se tím sám usměrnil...No a při jedné takové točce mi to ujelo a..Bác...Bany z toho měl neuvěřitelnou bžundu, co se to semnou stalo..A taky že konečně na zemi neleží jen on že....

12.3.2009 12:01
mili

XXX.XXX.130.10

mili napsal(a):
Jjj..To se mi povedlo asi před měsícem.. Když mi přide že moc zrychluje, hodím točku někam jinam..Aby se tím sám usměrnil...No a při jedné takové točce mi to ujelo a..Bác...Bany z toho měl neuvěřitelnou bžundu, co se to semnou stalo..A taky že konečně na zemi neleží jen on že....

Jo a abych nezapoměla občas i tak půl sekundy vedu..Po té točce...

12.3.2009 18:39
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Jo a abych nezapoměla občas i tak půl sekundy vedu..Po té točce...

vždyť jo.. co není v nohách, to se dožene na mazanosti

12.3.2009 18:47
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
vždyť jo.. co není v nohách, to se dožene na mazanosti

Jjjj....

12.3.2009 19:06
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Co to?

12.3.2009 19:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Co to?

tAK SEM TU ZAS..MAMA ODFIČELA NA NÁVŠTĚVU TAK SI TU MŮŽU POTAJNU VYSEDÁVAT DOKUD NEUŠLYŠÍM VENKU PSA

12.3.2009 19:09
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
tAK SEM TU ZAS..MAMA ODFIČELA NA NÁVŠTĚVU TAK SI TU MŮŽU POTAJNU VYSEDÁVAT DOKUD NEUŠLYŠÍM VENKU PSA

mili - jeden z návrhů na tetování ...

Ahoj Baruš !

12.3.2009 19:13
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
mili - jeden z návrhů na tetování ...

Ahoj Baruš !

Aha....Taky bych chtěla tetování...
Ahoj Baru...

12.3.2009 19:23
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Aha....Taky bych chtěla tetování...
Ahoj Baru...

No já ho původně nechtěla A pak jsem si řekla, že si nechám vytetovat na pravou lopatku výžeh popelky ( úplně obyčejně číslama, na pravou lopatku aby to bylo podobné koňskému výžehu - v pravém sedle ) no a táta mi řek, že to je blbý že budu vypadat jako bych utekla z koncentráku..a tak si sednul k bloku a už to jelo..mám pár návrhů se zakompenzovaným výžehem popelky

12.3.2009 19:29
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
No já ho původně nechtěla A pak jsem si řekla, že si nechám vytetovat na pravou lopatku výžeh popelky ( úplně obyčejně číslama, na pravou lopatku aby to bylo podobné koňskému výžehu - v pravém sedle ) no a táta mi řek, že to je blbý že budu vypadat jako bych utekla z koncentráku..a tak si sednul k bloku a už to jelo..mám pár návrhů se zakompenzovaným výžehem popelky

Aha tak to je krásný!!! A Popelka je ta tvá kobča ČT x Plňásek?

12.3.2009 19:30
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):

Škoda že Bany má jen čip..A tam těch čísel je...

12.3.2009 19:38
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Ano mili, to je ona Je to můj první koník... tak trošku netradiční koník, moje láska kterou jsem si musela dobře "vybojovat" ... je to dlouhej a zvláštní příběh, já a Popelka, máme toho hodně za sebou, dobrého i zlého jak se říká... je pro mě úplně něco jiného něž ostatní koně, a vím, že k žádnému koni za celý svůj život už takový silný vztah jako k popče mít nebudu.....jestli existuje na tomhle světě koník který " se narodil pro mě ", tak je to právě ona... Tak si jí chci zvěčnit.. nosit její číslo stále s sebou

Jo to nevím, jak bys vypadala s číslem jeho čipu ale bylo by to určitě zajímavý

Takhle fotečka je asi 3, možná 3,5 roku stará

12.3.2009 19:59
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
Ano mili, to je ona Je to můj první koník... tak trošku netradiční koník, moje láska kterou jsem si musela dobře "vybojovat" ... je to dlouhej a zvláštní příběh, já a Popelka, máme toho hodně za sebou, dobrého i zlého jak se říká... je pro mě úplně něco jiného něž ostatní koně, a vím, že k žádnému koni za celý svůj život už takový silný vztah jako k popče mít nebudu.....jestli existuje na tomhle světě koník který " se narodil pro mě ", tak je to právě ona... Tak si jí chci zvěčnit.. nosit její číslo stále s sebou

Jo to nevím, jak bys vypadala s číslem jeho čipu ale bylo by to určitě zajímavý

Takhle fotečka je asi 3, možná 3,5 roku stará

Jéé já mám ráda tydle příběhy, tak třeba kdyby se ti někdy chtělo ho písnout...Třeba jen na mail...
Také věřím že pro každého je někde ten nej koník..Já měla nejdřív jinou kobču kterou jsem si koupila natajno..Někdy v 16ti letech...A ač jsem si vždycky myslela že první koník bude prostě navždy a měla jsem plány...Nakonec jsem jí prodala..Nehodili jsme se k sobě..Potřebovala jsem něco "víc v krvi" a většího..A to jsem předtím takové lidi dost odsuzovala..Říkala jsem si je jedno jaký koník, hlavně že koník..Ale člověk míní a život mění....

12.3.2009 20:21
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Jéé já mám ráda tydle příběhy, tak třeba kdyby se ti někdy chtělo ho písnout...Třeba jen na mail...
Také věřím že pro každého je někde ten nej koník..Já měla nejdřív jinou kobču kterou jsem si koupila natajno..Někdy v 16ti letech...A ač jsem si vždycky myslela že první koník bude prostě navždy a měla jsem plány...Nakonec jsem jí prodala..Nehodili jsme se k sobě..Potřebovala jsem něco "víc v krvi" a většího..A to jsem předtím takové lidi dost odsuzovala..Říkala jsem si je jedno jaký koník, hlavně že koník..Ale člověk míní a život mění....

Ano, každý koník je osobnost, stejně jako člověk a stane se že si spolu nerozumí. byť to na začátku vypadá tak slibně a nadějně.. já svoje koníky mám samozdřejmně ráda oba, ale popelka je prostě jiná, prostě V.I.P .. i proto jí letos připouštím, chci koníka po ní... taky chvilku potrvá než se hříbátko narodí a dospěje do 3let abych ho mohla začít jezdit.. a to mi tak krásně vychází, Omárkovy bude 16, akorát na to aby přestal aktivně jezdit, popče bude v té době 18 ... což už je také důchodový věk...
Jinak kobylenka na fotce je krasavice Já mám také raději temperamentní koně, ( a teť si představ, jaké to bylo před rokem a pů začít jezdit vedle velice temperamentní popelky i flegmatického omara hrůza jsem ze začátku myslela že mi při chůzi usne ... ale on je běhavej, neni tlačivej jde dopředu... jenom není tak rychlej noooo ... )

12.3.2009 20:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ano, každý koník je osobnost, stejně jako člověk a stane se že si spolu nerozumí. byť to na začátku vypadá tak slibně a nadějně.. já svoje koníky mám samozdřejmně ráda oba, ale popelka je prostě jiná, prostě V.I.P .. i proto jí letos připouštím, chci koníka po ní... taky chvilku potrvá než se hříbátko narodí a dospěje do 3let abych ho mohla začít jezdit.. a to mi tak krásně vychází, Omárkovy bude 16, akorát na to aby přestal aktivně jezdit, popče bude v té době 18 ... což už je také důchodový věk...
Jinak kobylenka na fotce je krasavice Já mám také raději temperamentní koně, ( a teť si představ, jaké to bylo před rokem a pů začít jezdit vedle velice temperamentní popelky i flegmatického omara hrůza jsem ze začátku myslela že mi při chůzi usne ... ale on je běhavej, neni tlačivej jde dopředu... jenom není tak rychlej noooo ... )

Ahojda nerčííí...koukám, že zánikem dlouhé chvíle jsi docela disponovaná, co?

12.3.2009 20:35
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
Ahojda nerčííí...koukám, že zánikem dlouhé chvíle jsi docela disponovaná, co?

Ahoj Týnko ... no to víš... užívám si volných večerů ( dokuď jsou ještě volné ) kdy můžu jen tak v klidu u čajíčku rejdit na netu, popovídat si, .. v pozadí mi hraje televize... báječný blažený pocit nicnedělání .. však ono mi to brzy zkončí zase nastupuje pomalu sezóna a já začnu zase kmitat o sto šest !!

A co ty, jak žiješ?: Co Diego a prcek ?? Jak prcek roste??

12.3.2009 20:36
pinicka

XXX.XXX.106.200

red and white napsal(a):

Dobrý večer.Je tady někdo?Jsem tady dnes nová.Ráda bych si pokecala o koních.Mám doma jednoho.Zatím 3měsíce-takže začátečník.Určitě budu potřebovat dobrou radu.Najdu tady někoho na koho bych se mohla obrátit o radu?

12.3.2009 20:40
red and white

XXX.XXX.125.26

pinicka napsal(a):
Dobrý večer.Je tady někdo?Jsem tady dnes nová.Ráda bych si pokecala o koních.Mám doma jednoho.Zatím 3měsíce-takže začátečník.Určitě budu potřebovat dobrou radu.Najdu tady někoho na koho bych se mohla obrátit o radu?

pinicka - Ahoj, tak tu vítej Dobrá rada se tu najít dá ( pozor ale, v poslední době se to tu hemží spíše rýpáním a napadáním osob než raděním a diskuzí toť můj ( a myslím že nejen můj ) názor Copak máš doma za koníka??

12.3.2009 20:40
stalonek

XXX.XXX.163.66

pinicka napsal(a):

hojíček tk sem tu'!! zase dneska otravuju !

12.3.2009 20:41
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

sem se trošku pozrdžela.. jak se daří koníkům? u nás zase počasí na ..... sněží zase !!

12.3.2009 20:41
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Kam ses nám předtím vytratila Baruš

12.3.2009 20:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Sněží...?? U nás teda jenom déšť ..naštěstí...ale vydatnej... naštěstí jsem dnes vystihla zrovna volnou hodinku kdy nepršelo abych protáhla venku kobylku

pinicka

XXX.XXX.106.200

red and white napsal(a):
pinicka - Ahoj, tak tu vítej Dobrá rada se tu najít dá ( pozor ale, v poslední době se to tu hemží spíše rýpáním a napadáním osob než raděním a diskuzí toť můj ( a myslím že nejen můj ) názor Copak máš doma za koníka??

Je to Frízká kobylka.Jsou jí 3 roky.Jo děkuji za přivítání.

stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

nějak sem se ztratila na equiservis.. na moji novou vysněnou čelenku

12.3.2009 20:48
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

Joj pršák,tak to je lepší než ten sníh!! sme šly v úterý na vyjížĎku a nejdřív parádně a pak začlo fujak tk my i koně prolité .. mno tk na koně sem se bohužel od toho úterý neutrhla,stejně je počasí na prd a škola volá víc než kůň bohužel.. . Tak se už těším,zítra zase du,vy to máte dobré,koně doma.. jo to je pohodička než 10 km jak dement dojíždět..

12.3.2009 20:48
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

pinicka: Jo Černou Perlu sis pořídila...hmmm, dobrá volba! I když já osobně upřednostňuji teda spíše jiná plemínka... Věc "vkusu" Máš nějaké fotky že by jsi nám jí sem ukázala??

Barča - jeee takhle já koukám po vysněných sedlech ... hmm počkejte až se mi narodí ten paintík .... ten dostane potom sedlo na míru .. !! žádné Natowa a podobné šilinky na kterých jezdím teť

12.3.2009 20:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Joj pršák,tak to je lepší než ten sníh!! sme šly v úterý na vyjížĎku a nejdřív parádně a pak začlo fujak tk my i koně prolité .. mno tk na koně sem se bohužel od toho úterý neutrhla,stejně je počasí na prd a škola volá víc než kůň bohužel.. . Tak se už těším,zítra zase du,vy to máte dobré,koně doma.. jo to je pohodička než 10 km jak dement dojíždět..

jenysimons: a jak se vlastně má ten tvůj malý černý ďáblík?

12.3.2009 20:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

stalonek napsal(a):

Nerčíí, tak to ti závidím...tak já sem takhle tak maximálně jednou za večer zajdu mrknout, co je novýho, ale většinou nepřispívám..ale tohle mi prostě nedalo.. pokud si to dobře pamatuju, tak dlouhou chvíli jsi založila taky ty..

Diego super, mladej už je taky výbornej..konečně je to hřebčisko 8mi měsíční jak má bejt...přišlo na něj jaro, tak lítá jak pominutej...a co vy doma? jak válčíte? už jsi pro Popelku našla toho pravýho?

12.3.2009 20:51
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
pinicka: Jo Černou Perlu sis pořídila...hmmm, dobrá volba! I když já osobně upřednostňuji teda spíše jiná plemínka... Věc "vkusu" Máš nějaké fotky že by jsi nám jí sem ukázala??

Barča - jeee takhle já koukám po vysněných sedlech ... hmm počkejte až se mi narodí ten paintík .... ten dostane potom sedlo na míru .. !! žádné Natowa a podobné šilinky na kterých jezdím teť

..juj to ja bych tak prestige anglický .. Ani ve snu natož v reálu ..

sem se hecla a že budu mít těch 15 tk mi mamka připlatila na kentaura, sem prodala svoji skočku a univerzála a sehnala charona za 10 000,tak se to dalo, za ty svoje dva "unikáty" sem dostala 4000 a sem ráda že sem se jich zbavila a zbytek mamka

12.3.2009 20:53
pinicka

XXX.XXX.106.200

red and white napsal(a):

Jo jasně,ale neumím to sem ještě dát.Musím se s tím naučit.Je sice celá černá,ale má malou vadu u Frízkých koní dost důležitou.Má bílou spěnku.

12.3.2009 20:57
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
Nerčíí, tak to ti závidím...tak já sem takhle tak maximálně jednou za večer zajdu mrknout, co je novýho, ale většinou nepřispívám..ale tohle mi prostě nedalo.. pokud si to dobře pamatuju, tak dlouhou chvíli jsi založila taky ty..

Diego super, mladej už je taky výbornej..konečně je to hřebčisko 8mi měsíční jak má bejt...přišlo na něj jaro, tak lítá jak pominutej...a co vy doma? jak válčíte? už jsi pro Popelku našla toho pravýho?

Jeny: však já jsem tu taky asi po měsíci pár dní..... nebyl teť vůbec čas, a navíc ani jsem neměla doma compa byl v opravě... no musim si užít pohodičky lenošení než zase začnu brigádničit.... kamarád se mě sice dnes snažil vytáhnout někam ven..ale úspěšně jsem se z toho vykecala páč jak ho znám, dřív jak zítra brzo ráno bychom domu nedorazili a to by pak mělo velkej vliv na zítřejší pokusy o studování ve škole

Máš pravdu, dlouhou jsem taky zakládala já A nejak se nám pozastavila co... asi už je s jarem moc práce tak dlouhou chvíli nikdo nemá

Hele mi doma super.. sice bych potřebovala aby měl den alespoň 50hodin aby člověk vše stihl, ... tak znáš to...JO pro popelku už mám ženicha... paintíka jak má bejt

12.3.2009 21:03
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Jeny: však já jsem tu taky asi po měsíci pár dní..... nebyl teť vůbec čas, a navíc ani jsem neměla doma compa byl v opravě... no musim si užít pohodičky lenošení než zase začnu brigádničit.... kamarád se mě sice dnes snažil vytáhnout někam ven..ale úspěšně jsem se z toho vykecala páč jak ho znám, dřív jak zítra brzo ráno bychom domu nedorazili a to by pak mělo velkej vliv na zítřejší pokusy o studování ve škole

Máš pravdu, dlouhou jsem taky zakládala já A nejak se nám pozastavila co... asi už je s jarem moc práce tak dlouhou chvíli nikdo nemá

Hele mi doma super.. sice bych potřebovala aby měl den alespoň 50hodin aby člověk vše stihl, ... tak znáš to...JO pro popelku už mám ženicha... paintíka jak má bejt

pinicka : No to je docela škoda, ... a pořizovala jsi jí s nějakým vyšším záměrem, ( chov to zdřejmně nebude kvuli estetické vadě ) nebo jen na hobby??

Baruš - jeee a já koukám na zajace, císaře, frintu, ..... toho je... hmmm jenže dej si za sedlo 40.000...to je pomalu víc než za koně

12.3.2009 21:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

mno den by 50 hodin teda mít měl.. a to hříbo přeju at je potom heskéé..

12.3.2009 21:10
michel

XXX.XXX.188.216

stalonek napsal(a):
mno den by 50 hodin teda mít měl.. a to hříbo přeju at je potom heskéé..

ahoj holky já se k vám přitentočkuju všichni odešli jen kecám s nerčí a jinak nikdo na seveřenech....jestli vám to neva

12.3.2009 21:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
pinicka : No to je docela škoda, ... a pořizovala jsi jí s nějakým vyšším záměrem, ( chov to zdřejmně nebude kvuli estetické vadě ) nebo jen na hobby??

Baruš - jeee a já koukám na zajace, císaře, frintu, ..... toho je... hmmm jenže dej si za sedlo 40.000...to je pomalu víc než za koně

nojo, holt wr je náročnější. ale sedí se v tom taky dobře je to o zvyku,ale na jízdárně mi tam chyběly kolenní opěrky a pohodlné kratší třmeny

12.3.2009 21:13
stalonek

XXX.XXX.163.66

michel napsal(a):
ahoj holky já se k vám přitentočkuju všichni odešli jen kecám s nerčí a jinak nikdo na seveřenech....jestli vám to neva

nevadí,samozřejmě..

12.3.2009 21:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

michel napsal(a):

nerčí: no nekecej, painta jo? máš fotečkuu? Posílej..

jo, tak on one s jarem, ale ani v zimě tej dlouhý chvíle nebylo mnoho, naopak ji bylo pramálo..hold na mě třeba dolejhá to, že jsem s Kíšou ve stáji tak spokojená, že tam jsem s holkama pořád, spím tam kolikrát i přes tejden a ne vždy se u netu zastavím..když už sedím u poče, tak dělám do školy..sakra.. maturita se přeci jen dosti blíží a já zanedlouho odevzdávám ročníkovku www.voss-na.cz/skola to je moje práce...

12.3.2009 21:18
michel

XXX.XXX.188.216

jenysimons napsal(a):

jo, tak on one s jarem, ale ani v zimě tej dlouhý chvíle nebylo mnoho, naopak ji bylo pramálo..hold na mě třeba dolejhá to, že jsem s Kíšou ve stáji tak spokojená, že tam jsem s holkama pořád, spím tam kolikrát i přes tejden a ne vždy se u netu zastavím..když už sedím u poče, tak dělám do školy..sakra.. maturita se přeci jen dosti blíží a já zanedlouho odevzdávám ročníkovku www.voss-na.cz/skola to je moje práce...

nerčí není to ten černobílej? jednou jsem tam nějakého viděla jinak nevím jaký tam mají a to jsezdím každý den o kolo jsem ostuda..je dobře že jdeš tam ty a né oni za tebou soused ho nakládal a prej to bylo zabitý

12.3.2009 21:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

jenysimons napsal(a):

jé já vam tak závidím ty ostříhaný koně..já nemůžu sehnat holiče,už 3 týdny mu volám a on furt pořád nic,třeba i ostrouhat a on že furt nemá čas a že se ozve a hovno se ozval..

12.3.2009 21:22
jenysimons

XXX.XXX.237.100

stalonek napsal(a):
jé já vam tak závidím ty ostříhaný koně..já nemůžu sehnat holiče,už 3 týdny mu volám a on furt pořád nic,třeba i ostrouhat a on že furt nemá čas a že se ozve a hovno se ozval..

Báro, tak to chápu, to bych byla taky naprdlá...jak je to možné? Vždyt jsi jeho zákazník a jeho příjem, tak o co jde? Já jsem si s Míšou o tom jen chvilku psala na icq a najednou během chvilky jsme byly domluveny na termínu a to bylo asi 2 dny potom, takže já jsem měla ostříháno dřív, než jsem o tom byla vůbec plně rozhodnutá...

12.3.2009 21:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

jenysimons napsal(a):
Báro, tak to chápu, to bych byla taky naprdlá...jak je to možné? Vždyt jsi jeho zákazník a jeho příjem, tak o co jde? Já jsem si s Míšou o tom jen chvilku psala na icq a najednou během chvilky jsme byly domluveny na termínu a to bylo asi 2 dny potom, takže já jsem měla ostříháno dřív, než jsem o tom byla vůbec plně rozhodnutá...

:(:(.. tak to já naháním někoho už dlouho, v polovině února sem byla odhodlaná zavolat a je polovina března.. sexy fakt.. a strouhání bylo před vánocama a tež už by to chtělo..
a děšlá to jeden a ten samej..

12.3.2009 21:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
:(:(.. tak to já naháním někoho už dlouho, v polovině února sem byla odhodlaná zavolat a je polovina března.. sexy fakt.. a strouhání bylo před vánocama a tež už by to chtělo..

my už taky byli.. ale to bylo dávno to sem ho ještě ani neměla..staré foto.

12.3.2009 21:32
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

holky já pááádíím zase třeba zítra.... jinak míšo, pokud vím, plemeníka tam mají jen jednoho, toho strašně hodně bílího mrkni na jejich stránky tam jsou foto

Jeny: www.ranchherse.cz - ten plemeník, to bude popelčin milenec .. doufám, že se povede a popča zabřezne

Baruš - nojo kvalitní westernek žádná lacinost... ale pořídim si ho ! v těch kvalitních sedlech se sedí úplně božsky ... to skoro člověk neví, že jede na koni

Snad jsem odepsala všem.... tak se mějte pěkně, já si jdu vypít čajík, zachumlat se k telce a tlachat s mamčou o zítřejší navštěvě plemeníka ( poprvé ho uvidím na živo a nejen z fotek ) .... ale jsem 100% rozhodlá, papa

12.3.2009 21:32
jenysimons

XXX.XXX.237.100

stalonek napsal(a):
my už taky byli.. ale to bylo dávno to sem ho ještě ani neměla..staré foto.

vím o tom, už jsem to někde od tebe tady četla..

já jse se rozhodla fakt na základě toho, že jsem přijela z vyjíždky a valach byl do pěny a věděla jsem, že mě čekají soustřa a že to je víc než vhodný....

12.3.2009 21:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
holky já pááádíím zase třeba zítra.... jinak míšo, pokud vím, plemeníka tam mají jen jednoho, toho strašně hodně bílího mrkni na jejich stránky tam jsou foto

Jeny: www.ranchherse.cz - ten plemeník, to bude popelčin milenec .. doufám, že se povede a popča zabřezne

Baruš - nojo kvalitní westernek žádná lacinost... ale pořídim si ho ! v těch kvalitních sedlech se sedí úplně božsky ... to skoro člověk neví, že jede na koni

Snad jsem odepsala všem.... tak se mějte pěkně, já si jdu vypít čajík, zachumlat se k telce a tlachat s mamčou o zítřejší navštěvě plemeníka ( poprvé ho uvidím na živo a nejen z fotek ) .... ale jsem 100% rozhodlá, papa

no panejo, Nerčí, to je kus koně..jen by mě vadilo, jak je až moc bílej...ale jinak teda...hmm..fakt kus koňa...
Měj se krásně a dobrou..

12.3.2009 21:36
stalonek

XXX.XXX.163.66

jenysimons napsal(a):
no panejo, Nerčí, to je kus koně..jen by mě vadilo, jak je až moc bílej...ale jinak teda...hmm..fakt kus koňa...
Měj se krásně a dobrou..

já už taky valím,dobrou noc děvčata..

jedna na památku jak to vypadalo před měsícem..

12.3.2009 22:15
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):

A odkud jsi baru? jednoho znám...Jezdí všude po ČR..

13.3.2009 17:38
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
A odkud jsi baru? jednoho znám...Jezdí všude po ČR..

jé tak tojo.. Ale to bude asi drahý už jen za cestu.. Jsem z Třince (moravskoslezský)

13.3.2009 19:10
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):
jé tak tojo.. Ale to bude asi drahý už jen za cestu.. Jsem z Třince (moravskoslezský)

No je od Pardubic, ale jezdí po celé ČR pač dělá i zuby a je žádaný..Jeudí i do Světlé hory apod.

13.3.2009 19:16
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
No je od Pardubic, ale jezdí po celé ČR pač dělá i zuby a je žádaný..Jeudí i do Světlé hory apod.

sry ale ten mi asi nepřijede do 500 i se stříháním ..ten by jen za cestu chtěl tisícovku..to je přes půl republiky

13.3.2009 19:52
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
sry ale ten mi asi nepřijede do 500 i se stříháním ..ten by jen za cestu chtěl tisícovku..to je přes půl republiky

Neska tu nějak nikdo ještě není,co?? koukám všude liduprázdno..

13.3.2009 21:46
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):

Jenže ti žíkám že s Pepčou je domluva, za stříhání si bere asi 200Kč a jedzí po celé Čr, když mu zavoláš může tě vzít po cestě k někomu!! Nám jezdí až ke Karlovým Varům..

13.3.2009 21:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Jenže ti žíkám že s Pepčou je domluva, za stříhání si bere asi 200Kč a jedzí po celé Čr, když mu zavoláš může tě vzít po cestě k někomu!! Nám jezdí až ke Karlovým Varům..

tak tojo,není to tak moc kdyby to měl po cestě to by bylo super ale bohužel nevím kde by do takových končin jezdil.... je to tu koňařský zapadákov,ne že by tu koně nebyli,ale není jich zas tak moc kteři by si volali holiče z pardubek.. i když bych měla už ostříháno docela ráda.. mno uvidíme, kdyby jel kolem bylo by to skvělé. Nemáš na něj nějaký mail?

13.3.2009 22:01
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):
tak tojo,není to tak moc kdyby to měl po cestě to by bylo super ale bohužel nevím kde by do takových končin jezdil.... je to tu koňařský zapadákov,ne že by tu koně nebyli,ale není jich zas tak moc kteři by si volali holiče z pardubek.. i když bych měla už ostříháno docela ráda.. mno uvidíme, kdyby jel kolem bylo by to skvělé. Nemáš na něj nějaký mail?

Né jen telefon...Ale jezdí kolem určitě...Však jezdí skoro ke všem dostihovým trenérům v ČR takže to může mít po cestě...Ale já tě nenutím, jen jsem chtěla pomoci...

14.3.2009 08:13
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Dobré ranko.... držte nám dneska palečky přijede na druhý pokus veterinář Jsem teda zvědavá....

A jak je u vás?? Tady začíná vykukovat sluníčko

14.3.2009 08:42
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Né jen telefon...Ale jezdí kolem určitě...Však jezdí skoro ke všem dostihovým trenérům v ČR takže to může mít po cestě...Ale já tě nenutím, jen jsem chtěla pomoci...

mili: však v pohodě.. a dala bys mi ten telefon? skusila bych tam přece jen zavolat, nedá mi to..

14.3.2009 08:44
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Dobré ranko.... držte nám dneska palečky přijede na druhý pokus veterinář Jsem teda zvědavá....

A jak je u vás?? Tady začíná vykukovat sluníčko

jé ahooj, tak tojo, držím i na nohách,koně donutím držet kopta a psa tlapy,kočku packy , papouškovi hnáty, a ještě donutím mé hlodavčí držet pacinky..

U nás? náááádhera,krásně svítí sluníčko,těším se na koně,steliš byl včera jak z divokých vajec, furt jenom na lonži by lítal dokola,vyhazoval a jednou se malinko vzepl.. pak už ale šlapal až se vyblbnul..

14.3.2009 08:52
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
jé ahooj, tak tojo, držím i na nohách,koně donutím držet kopta a psa tlapy,kočku packy , papouškovi hnáty, a ještě donutím mé hlodavčí držet pacinky..

U nás? náááádhera,krásně svítí sluníčko,těším se na koně,steliš byl včera jak z divokých vajec, furt jenom na lonži by lítal dokola,vyhazoval a jednou se malinko vzepl.. pak už ale šlapal až se vyblbnul..

Tak to děkujem za podoření,

Jee já Omiho neměla už přez tejden pod sedlem to bude zase pecka

14.3.2009 08:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Tak to děkujem za podoření,

Jee já Omiho neměla už přez tejden pod sedlem to bude zase pecka

já od úterý a pecka byla..

14.3.2009 09:00
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
já od úterý a pecka byla..

Věřim To Omino je taky vždycky po delší době plnej energie .. to bude zase dneska jííízda

14.3.2009 09:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Věřim To Omino je taky vždycky po delší době plnej energie .. to bude zase dneska jííízda

mno vlastně já du zase pod sedlo neska, on chodí ven tojo, a s jeednou malou holkou na hřbetě lonžovat, tk jednou do týdne když tu nejsem se půl hodky v kroku projde, ale včera měl vyloženě radost že mě může nasrat... sbalil hlavu,zabručel, a na místě se rozletěl.. mno a ke konci když sem si říkala že jeho nálady využiju a konečně se mi podaří naučit ho vzpínat jen pokyvoval hlavou,couval,hrabal, a zvedal jednu nohu ale na druhou už byl najednou línej.. Takže z toho zase nic nebylo.....
A už se dost těším až sleze ta bílá sračka i u koní, a bahno uschne,to je šílené, u valníku je nad spěnky čistého rozmačkaného nefalšovaného řídkého bahna.. to dycky vlezu ještě před tím, do toho vbc nechodím a když nejde na lákání,vždycky vytáhnu aspo´ˇn mobil a začnu cvakat on pak myslí že něco mám a ušeštří mě toho bahna a přijde.... Mno a tu špínu to radši nemluvím,sem pl hodiny myla nohy,prala ocas a šla stejně lonžovat špinavou chluptou kouli.mno humus... to vůbec nešlo dolů,on se rozběhne a je kvalitně celý od čerstvého bláta.. už se těším až bude tepleji,hlásí 12°c to j furt málo na koupání chjo..takových 20 a už bch mohla aspoň osprchovat něco jiného než nohy..

14.3.2009 09:19
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
mno vlastně já du zase pod sedlo neska, on chodí ven tojo, a s jeednou malou holkou na hřbetě lonžovat, tk jednou do týdne když tu nejsem se půl hodky v kroku projde, ale včera měl vyloženě radost že mě může nasrat... sbalil hlavu,zabručel, a na místě se rozletěl.. mno a ke konci když sem si říkala že jeho nálady využiju a konečně se mi podaří naučit ho vzpínat jen pokyvoval hlavou,couval,hrabal, a zvedal jednu nohu ale na druhou už byl najednou línej.. Takže z toho zase nic nebylo.....
A už se dost těším až sleze ta bílá sračka i u koní, a bahno uschne,to je šílené, u valníku je nad spěnky čistého rozmačkaného nefalšovaného řídkého bahna.. to dycky vlezu ještě před tím, do toho vbc nechodím a když nejde na lákání,vždycky vytáhnu aspo´ˇn mobil a začnu cvakat on pak myslí že něco mám a ušeštří mě toho bahna a přijde.... Mno a tu špínu to radši nemluvím,sem pl hodiny myla nohy,prala ocas a šla stejně lonžovat špinavou chluptou kouli.mno humus... to vůbec nešlo dolů,on se rozběhne a je kvalitně celý od čerstvého bláta.. už se těším až bude tepleji,hlásí 12°c to j furt málo na koupání chjo..takových 20 a už bch mohla aspoň osprchovat něco jiného než nohy..

BAruš dočkáme se.. já se těšim až udělám jarní očistu a pořádně oře vykoupu ... těšila jsem se na léto na plavení, ale jestli se povede a popelka zabřezne tak budem moct do rybníka stejně jen po nohy .... a omar mi do vody nevleze.. ach jo třeba ho překecám a vleze tam.... už se mi podařilo přesvědčit ho že kaluže nekoušou tak proč né tohle

14.3.2009 09:21
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
BAruš dočkáme se.. já se těšim až udělám jarní očistu a pořádně oře vykoupu ... těšila jsem se na léto na plavení, ale jestli se povede a popelka zabřezne tak budem moct do rybníka stejně jen po nohy .... a omar mi do vody nevleze.. ach jo třeba ho překecám a vleze tam.... už se mi podařilo přesvědčit ho že kaluže nekoušou tak proč né tohle

Mizím, měj se pa jdu projet Omču

14.3.2009 09:23
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Mizím, měj se pa jdu projet Omču

ahoj,já už taky pudu.. a at přežiješ ve zdraví

14.3.2009 12:43
mili

XXX.XXX.130.10

stalonek napsal(a):
mili: však v pohodě.. a dala bys mi ten telefon? skusila bych tam přece jen zavolat, nedá mi to..

Písla jsem ti maila...

14.3.2009 14:40
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
ahoj,já už taky pudu.. a at přežiješ ve zdraví

ZVLÁDLI JSME TOOOOO

Tak se povedlo odebrat krev.... dokonce i bez oblbováků popelka byla sice nejistá a opatrná aby k sobě veterináře nepustila moc blízko, ale v nestřežený okamžik přidržená v koutě zahrady dostala injekci do krku ani nevěděla jak

A pak už to bylo celkem dobréé... sice si opravdu nenechala veterináře přijít k zadku takže jsem jí stěry musela pod instrukcemi veterináře udělat já, ale vše dopadlo v pořádku, všichni jsou živý a zdravý samozdřejmně včetně kobylky

15.3.2009 13:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
ZVLÁDLI JSME TOOOOO

Tak se povedlo odebrat krev.... dokonce i bez oblbováků popelka byla sice nejistá a opatrná aby k sobě veterináře nepustila moc blízko, ale v nestřežený okamžik přidržená v koutě zahrady dostala injekci do krku ani nevěděla jak

A pak už to bylo celkem dobréé... sice si opravdu nenechala veterináře přijít k zadku takže jsem jí stěry musela pod instrukcemi veterináře udělat já, ale vše dopadlo v pořádku, všichni jsou živý a zdravý samozdřejmně včetně kobylky

nerčííí: tak to ste dobří.. u nás ve stáji se narodil malej prcek,kobylka QH, je upa nadherna, ryzka s lysinkou a ponožkou na zadní noze.. krasně čumí.. Já mám valacha takže si můžu na hříbáto chuchnout

15.3.2009 14:32
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
nerčííí: tak to ste dobří.. u nás ve stáji se narodil malej prcek,kobylka QH, je upa nadherna, ryzka s lysinkou a ponožkou na zadní noze.. krasně čumí.. Já mám valacha takže si můžu na hříbáto chuchnout

No to je kráásný.. máš nějakou fotečku hříbátka??

15.3.2009 14:33
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
No to je kráásný.. máš nějakou fotečku hříbátka??

bohužel zatím ne, ta suka mě tam nechtěla pustit a furt se točila prdelí, a když už pustila aspon přes box tak nestíhal můj mobil .. chci vzít foták až bude lépe tk i pujde ven..

15.3.2009 14:35
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
bohužel zatím ne, ta suka mě tam nechtěla pustit a furt se točila prdelí, a když už pustila aspon přes box tak nestíhal můj mobil .. chci vzít foták až bude lépe tk i pujde ven..

Jo jinak skoušela sm toho holiče co mi doporučila mili a termín má volný až v květnu, ale zase sem zkoušela obvolat toho mojeho neřáda co ho furt u háním a slíbil že zítra se domluvíme tk uvidím snad.. asi zrovna dělal nějakýho koně,...

15.3.2009 15:48
mili

XXX.XXX.130.10

red and white napsal(a):
ZVLÁDLI JSME TOOOOO

Nerččíííí moc gratuluji!!! Tak vidíš, říkala jsme ať jí vyřídíš že když to zvládne takové malé střeštiprdlo jako je náš Banouš, tak taková velká krasavice jako je Popelka musí taky...
Baru omlouvám se že nemá volno, on je fakt strašně fajn a hlavně levný..tak má asi perno....

15.3.2009 16:02
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Nerččíííí moc gratuluji!!! Tak vidíš, říkala jsme ať jí vyřídíš že když to zvládne takové malé střeštiprdlo jako je náš Banouš, tak taková velká krasavice jako je Popelka musí taky...
Baru omlouvám se že nemá volno, on je fakt strašně fajn a hlavně levný..tak má asi perno....

Baruš: no tak ž budeš mít nějaký snímeček tak nám jí ukaž, princeznu

mili - joo děkujem Spad mi kámen ze srdce jako blázen Teť už jen vypozorovat říji... doufám, že se mi to podaří snad jo

15.3.2009 16:06
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Baruš: no tak ž budeš mít nějaký snímeček tak nám jí ukaž, princeznu

mili - joo děkujem Spad mi kámen ze srdce jako blázen Teť už jen vypozorovat říji... doufám, že se mi to podaří snad jo

mili: za to nemůžeš,nemáš se za co omlouvat,ne? však s to skusila..snaha se cení.kujíí

15.3.2009 19:37
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

16.3.2009 19:32
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

čauky je tru už někdo? nerčí : fotku já nemám ale mrkni na studentky to je hříbek od dannynky.krásná teda je

17.3.2009 14:20
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
čauky je tru už někdo? nerčí : fotku já nemám ale mrkni na studentky to je hříbek od dannynky.krásná teda je

No na tu její klisničku jsem koukala.... pěěěkná moc!

Přidejte reakci

Přidat smajlík