Co takhle BIGVYJIZDKA??KARVINSKO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2009 10:51
hattatitla

XXX.XXX.160.2

Napadlo me, co takhle si udelat vyjizdku nebo jakoby jarniho huberta hmm? ja myslim že všici co jste byli i u dáši v hermanicich na huberty, tak ze by sme se zase zcukly? lutynáci, detmarovicaci,doubravaci, rychvaldaci a blizke okoli cooo?

23.3.2009 12:43
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):
Napadlo me, co takhle si udelat vyjizdku nebo jakoby jarniho huberta hmm? ja myslim že všici co jste byli i u dáši v hermanicich na huberty, tak ze by sme se zase zcukly? lutynáci, detmarovicaci,doubravaci, rychvaldaci a blizke okoli cooo?

že bych ukecala kocurku at mi pučí kona

23.3.2009 12:45
hattatitla

XXX.XXX.160.2

dakotka napsal(a):
že bych ukecala kocurku at mi pučí kona

čau janiiiii tož to nevim, ta bude chtit jet určo taky :)) ale pokud vim tak ma Mercyna, betu a novyho strakače ...ale klido pido :)

23.3.2009 12:49
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):
čau janiiiii tož to nevim, ta bude chtit jet určo taky :)) ale pokud vim tak ma Mercyna, betu a novyho strakače ...ale klido pido :)

jako bych musela splašit povoz a něja tam dopravit tu svoji tlustoprdku

23.3.2009 13:05
hattatitla

XXX.XXX.160.2

dakotka napsal(a):
jako bych musela splašit povoz a něja tam dopravit tu svoji tlustoprdku

tak rekni myšakovi:) ten by beztak taky dojel a vzal by te sebou

23.3.2009 13:12
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):
tak rekni myšakovi:) ten by beztak taky dojel a vzal by te sebou

to asi ne ten ma maštal plnou koní by stejnak asi vzal svoji přítelkyni s koněm.....

23.3.2009 13:23
hattatitla

XXX.XXX.160.2

dakotka napsal(a):
to asi ne ten ma maštal plnou koní by stejnak asi vzal svoji přítelkyni s koněm.....

hmm kurde tak nevim kdo by ti kuňa pujčil ale misa ma prepravak, tak by te mohla dovezt ni?

23.3.2009 13:30
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):
hmm kurde tak nevim kdo by ti kuňa pujčil ale misa ma prepravak, tak by te mohla dovezt ni?

jenže bydli kus oděmě to by bylo peněz :-(

23.3.2009 13:54
hattatitla

XXX.XXX.160.2

dakotka napsal(a):
jenže bydli kus oděmě to by bylo peněz :-(

to je fakt :( leda ze by se tu fakt nekdo nabidnul a mel uňa navic ..ale zatim zadne ohlasy..uvidime

23.3.2009 14:18
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):

něco mě napadlo a co tak big vyjiždka u mě..plac na sraz mám hned u toho hospoda

23.3.2009 17:14
hattatitla

XXX.XXX.147.17

dakotka napsal(a):
něco mě napadlo a co tak big vyjiždka u mě..plac na sraz mám hned u toho hospoda

hihi no ty jsi dobra jani :) ted zas budu mit problem se dostavit ja:))) s konuchem

24.3.2009 15:53
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
hihi no ty jsi dobra jani :) ted zas budu mit problem se dostavit ja:))) s konuchem

nikdo nic ?????

Přidejte reakci

Přidat smajlík