Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

23.3.2009 12:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

Tak zas já? Nechceš taky někdy založit ty?

sadzi saj

23.3.2009 13:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Bych i založila, ale seš moc rychlá

buggyna

23.3.2009 13:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Bych i založila, ale seš moc rychlá

jééé,tak to máš založit hned,ne?
Tak příště ty

buggyna

23.3.2009 13:05
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
jééé,tak to máš založit hned,ne?
Tak příště ty

pošli mi na mejlucha přihlašovací jméno a heslo na rajče.... chci se mrknout na úpravu

sadzi saj

23.3.2009 13:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
pošli mi na mejlucha přihlašovací jméno a heslo na rajče.... chci se mrknout na úpravu

Ženská, já jsem ale v práci, takže hned musím dělat to, co je potřeba tady a až potom to, co na fauně

JJ, myslím, že není moc o co stát Nechci to zveřejňovat

buggyna

23.3.2009 13:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ženská, já jsem ale v práci, takže hned musím dělat to, co je potřeba tady a až potom to, co na fauně

JJ, myslím, že není moc o co stát Nechci to zveřejňovat

napiš mi to na mejla...já se podívám
nikomu nic nepovim

sadzi saj

23.3.2009 13:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
napiš mi to na mejla...já se podívám
nikomu nic nepovim

JJ, ale jako hrob, pač se za to spíš stydím

buggyna

23.3.2009 13:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
JJ, ale jako hrob, pač se za to spíš stydím

jj,jako zasypaná hrobka
Ále,každý se učí nějak se na to kouknem a pořešíme

buggyna

23.3.2009 14:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
jj,jako zasypaná hrobka
Ále,každý se učí nějak se na to kouknem a pořešíme

je tam prd vidět,ale podle té první fotky to nevypadá špatně já taky radši míň a častěji

buggyna

23.3.2009 14:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

tak já letíím za kobyluchou...snad mě to tam neodfoukne
zítra pádím pro sedlo

sadzi saj

23.3.2009 14:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
je tam prd vidět,ale podle té první fotky to nevypadá špatně já taky radši míň a častěji

No jsem si blbka nevzala foťák, mě to ani nenapadlo, ale pak jsem to chtěla cvaknout, tak zbýval jedině mobil

Jako jsem chtěla jet až k té, co nám ukazoval, že sama neodpadává a tam přestat a ani boha, jsem měla už pocit, že jsem toho urašplovala tolik a přitom jsem se k tomu nedostala, třeba na zadkách na okrajích jo a celkem hned, ale předky, ani boha

buggyna

24.3.2009 09:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

Dobrý rááno

tohle mě fakt nebaví...
to aby si člověk sebou na celý den bral kufr,a 3x za den se převlíkal hezky - déšť - vichr

sadzi saj

24.3.2009 09:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Dobrý rááno

tohle mě fakt nebaví...
to aby si člověk sebou na celý den bral kufr,a 3x za den se převlíkal hezky - déšť - vichr

Brý ranko,

jj, to jo, u nás v noci solidní vichr, bouřka a padaly snad kroupy nebo mega kapky, pač to byly rány do toho střešního okna, ráno než jsem se vypakovala z baráku, tak začlo sněžit a teď tu svítí sluníčko, jak na apríla , tak snad jim vyjde ten hezký víkend, co hlásí

Tak co sedlo razíš dneska jo??

buggyna

24.3.2009 09:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Brý ranko,

jj, to jo, u nás v noci solidní vichr, bouřka a padaly snad kroupy nebo mega kapky, pač to byly rány do toho střešního okna, ráno než jsem se vypakovala z baráku, tak začlo sněžit a teď tu svítí sluníčko, jak na apríla , tak snad jim vyjde ten hezký víkend, co hlásí

Tak co sedlo razíš dneska jo??

jojo, u nás taky

jedu jedu... do Brandýsa.Snad stihnu ještě dneska před školou vyzkoušetale sem totáč bez peněz :(

sadzi saj

24.3.2009 10:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jojo, u nás taky

jedu jedu... do Brandýsa.Snad stihnu ještě dneska před školou vyzkoušetale sem totáč bez peněz :(

Tak to je fajn, že pro něj nemusíš moc daleko a hlavně, aby sedlo

Tak pak napiš, jak to dopadlo

buggyna

24.3.2009 10:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak to je fajn, že pro něj nemusíš moc daleko a hlavně, aby sedlo

Tak pak napiš, jak to dopadlo

jojo,napíšu.
Ale až zas dneska bude cedit,vzpomeň si na mě...zrovna budu sedět na koni

sadzi saj

24.3.2009 10:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jojo,napíšu.
Ale až zas dneska bude cedit,vzpomeň si na mě...zrovna budu sedět na koni

Tak snad to stihneš mezi chvilkama bez deště. U nás byl včera takový vichr, že Jana říkala, že šla nakonec jenom na jízdárnu lonžovat, že to do sedla nechtěla riskovat

Už jim konečně fungujou zase výsledky na JK Mělník a dokonce jsou tam i odkazy na fotečky

buggyna

24.3.2009 10:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak snad to stihneš mezi chvilkama bez deště. U nás byl včera takový vichr, že Jana říkala, že šla nakonec jenom na jízdárnu lonžovat, že to do sedla nechtěla riskovat

Už jim konečně fungujou zase výsledky na JK Mělník a dokonce jsou tam i odkazy na fotečky

a co má na ní vůbec za sedlo?
já v neděli koukala na fotky na peta.cz

jinak mám v klubu dobrou motivaci...za dobrý výsledek,vitamíny či něco na koně

a jestli bude volno v tom květnu,hlásim se na květen

sadzi saj

24.3.2009 10:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a co má na ní vůbec za sedlo?
já v neděli koukala na fotky na peta.cz

jinak mám v klubu dobrou motivaci...za dobrý výsledek,vitamíny či něco na koně

a jestli bude volno v tom květnu,hlásim se na květen

JJ, to netuším, nějaký k ní dostala, ale chce kupovat jiný, moc jí nesedělo, když jsme tam byli a jela v tom

Já včera shlédla ten druhý odkaz a dneska se chystám na peta.cz

Fakt jo, tak to je bomba

No s náma nevím nevím, vidím to bledě

Taky u Vás dole padali teď pěkný krupičky

buggyna

24.3.2009 10:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
JJ, to netuším, nějaký k ní dostala, ale chce kupovat jiný, moc jí nesedělo, když jsme tam byli a jela v tom

Já včera shlédla ten druhý odkaz a dneska se chystám na peta.cz

Fakt jo, tak to je bomba

No s náma nevím nevím, vidím to bledě

Taky u Vás dole padali teď pěkný krupičky

jj,padali
pružuli to najednou na rezavim jde i bez sněhuláka a šporen
proč to vidíš bledě?

sadzi saj

24.3.2009 10:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj,padali
proč to vidíš bledě?

Jj, myslím totiž, že S. si na tohle fakt nepotrpí, když to jde i bez toho

Uvidím no, ale ještě jsme ani nezačli skákat a hlavně, když jsem v sobotu viděla to naše nacválání nevíme, co je za problém, takže se nejdřív musí vyřešit to a pak se uvidí

buggyna

24.3.2009 10:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
jj,padali
proč to vidíš bledě?

koukám že tam byli všichni... pružule,kačena, dominika, janina

sadzi saj

24.3.2009 10:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
koukám že tam byli všichni... pružule,kačena, dominika, janina

Jo jo, Kačena říkala, že tam jede a Průža to bylo jasný, když tam v sobotu nestáala a pak jsem včera čučela, že Jana razila v neděli a Dominika tam taky byla

buggyna

24.3.2009 10:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, Kačena říkala, že tam jede a Průža to bylo jasný, když tam v sobotu nestáala a pak jsem včera čučela, že Jana razila v neděli a Dominika tam taky byla

všechny tam byly...jen my ne

sadzi saj

24.3.2009 11:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
všechny tam byly...jen my ne

buggyna

24.3.2009 11:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, myslím totiž, že S. si na tohle fakt nepotrpí, když to jde i bez toho

Uvidím no, ale ještě jsme ani nezačli skákat a hlavně, když jsem v sobotu viděla to naše nacválání nevíme, co je za problém, takže se nejdřív musí vyřešit to a pak se uvidí

si nemysli,že mi skáčeme...na to je ještě čas i když už bych si něco skočila.
My zas máme problém se zastavem a nehejbáním se a hlavou dopředu.Spíš s celým soustředěním se.Pak jeden velkej problém jsou mý ruce

sadzi saj

24.3.2009 11:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
si nemysli,že mi skáčeme...na to je ještě čas i když už bych si něco skočila.
My zas máme problém se zastavem a nehejbáním se a hlavou dopředu.Spíš s celým soustředěním se.Pak jeden velkej problém jsou mý ruce

Čas no, když jsem viděla ten tréninkový plán v Jezdectví

Jo ruce........

buggyna

24.3.2009 16:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čas no, když jsem viděla ten tréninkový plán v Jezdectví

Jo ruce........

tréninkový plán pro koně do S

Zkoušky o 70 cm jsou o něčem jinym...to přeskáčeš i bez koně

sadzi saj

24.3.2009 16:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tréninkový plán pro koně do S

Zkoušky o 70 cm jsou o něčem jinym...to přeskáčeš i bez koně

Cože?? Ale to tam napsaný není ne nebo jsem slepá

buggyna

24.3.2009 16:15
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Cože?? Ale to tam napsaný není ne nebo jsem slepá

koně chodící S,ten mladší L

a dyť je to pravda!Ten kůň ani pomalu neví že něco skáče

z toho počasí bych se posrala

sadzi saj

24.3.2009 16:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Jj, tak to u popisu koní asi je, ale nějak mi to jako nedošlo, chjo, nechápu, proč tam prostě nedávají věci pro hobbíkáře či lidi skákající Z, ZL, co mě zajímá trénink do S no jo no

Mi povídej a holky zrovna dojeli ke kobylám, takže doufám, že ven vyrazí, bych se z toho fakt po....... před chvílí sluníčko a krásně a jenom jeli, tak začne cedit

buggyna

24.3.2009 16:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak to u popisu koní asi je, ale nějak mi to jako nedošlo, chjo, nechápu, proč tam prostě nedávají věci pro hobbíkáře či lidi skákající Z, ZL, co mě zajímá trénink do S no jo no

Mi povídej a holky zrovna dojeli ke kobylám, takže doufám, že ven vyrazí, bych se z toho fakt po....... před chvílí sluníčko a krásně a jenom jeli, tak začne cedit

jezděj spolu ven jo? To mají super!...já pořád sama

sadzi saj

24.3.2009 16:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jezděj spolu ven jo? To mají super!...já pořád sama

No jezdí Jezdili každá zvlášť sama, ale tak Jana nechce zatím s kobylou ven sama, tak jsou domluvený, že vyrazí spolu, Jana je ráda, že nemusí sama a Lucka taky a já v klidu, že má nad ní aspoň někdo dozor

Já taky jezdím sama, soboty jsme jezdili s kámoškou, ale to teď zase kvůli tréninkům nestíhám

buggyna

24.3.2009 16:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No jezdí Jezdili každá zvlášť sama, ale tak Jana nechce zatím s kobylou ven sama, tak jsou domluvený, že vyrazí spolu, Jana je ráda, že nemusí sama a Lucka taky a já v klidu, že má nad ní aspoň někdo dozor

Já taky jezdím sama, soboty jsme jezdili s kámoškou, ale to teď zase kvůli tréninkům nestíhám

chjooo,já chci parťáka na vyjížďky

sadzi saj

24.3.2009 16:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
chjooo,já chci parťáka na vyjížďky

No a co ta Meg dcera, ta nejezdí?? Nebo Marta??

Jako někdy jsem ráda, že jedu sama, ale někdy je to fajn, člověk má s kým pokecat a je to takový relax a někdy zase člověk chce na něčem makat apod.

buggyna

24.3.2009 16:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No a co ta Meg dcera, ta nejezdí?? Nebo Marta??

Jako někdy jsem ráda, že jedu sama, ale někdy je to fajn, člověk má s kým pokecat a je to takový relax a někdy zase člověk chce na něčem makat apod.

Gabča nejezdí,nemá čas,a když má čas, nemá náladu. M a M jezdí občas spolu,ale já měla namysli někoho.... někoho podobně starého

Já jezdím povětšinou ven na kondičku,nikoli na něčem pracovat. A když jo,většinou stejně někde zastavím na louce.

24.3.2009 19:28
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Gabča nejezdí,nemá čas,a když má čas, nemá náladu. M a M jezdí občas spolu,ale já měla namysli někoho.... někoho podobně starého

Já jezdím povětšinou ven na kondičku,nikoli na něčem pracovat. A když jo,většinou stejně někde zastavím na louce.

Adi - DVD zabaleno ,,, Zítra už snad půjde

sadzi saj

24.3.2009 19:38
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):

Tak třeba k Vám někdo přijde časem nový nebo se ti podaří sehnat někoho na Bramboříka a budete jezdit spolu

Jj, já taky, ale po různu, někdy kondička, někdy pohodička a někdy, když se mi nechce na jízdárnu, tak i něco málo na nějaké pěkné cestě popracuju Holt to máme každý jinak

buggyna

24.3.2009 19:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Adi - DVD zabaleno ,,, Zítra už snad půjde

děkuju
už sem zvědavá

buggyna

24.3.2009 19:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak třeba k Vám někdo přijde časem nový nebo se ti podaří sehnat někoho na Bramboříka a budete jezdit spolu

Jj, já taky, ale po různu, někdy kondička, někdy pohodička a někdy, když se mi nechce na jízdárnu, tak i něco málo na nějaké pěkné cestě popracuju Holt to máme každý jinak

tak když někdo bude jezdit,chci aby jezdil místo mě,ne semnou
jinak nevím,jestli knám ještě někdo příjde...koní je tu tak akorát,a chápu M. že si vybírá.Já bych koně mít doma nemohla... a ustajovat už vůbec ne když tak vídám a slýchám
děs a hrůza!

já to myslela spíš tak,že terén mám na pohodičku...pokecat s druhým jezdcem a tak.Na práci mám jízdárnu.Nebo někde na louce na pár minutek zastavím a blbnu tam.
Takže mě samotný vyjížďky moc nebaví...nemám ani s kym pokecat

sadzi saj

24.3.2009 20:03
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
tak když někdo bude jezdit,chci aby jezdil místo mě,ne semnou
jinak nevím,jestli knám ještě někdo příjde...koní je tu tak akorát,a chápu M. že si vybírá.Já bych koně mít doma nemohla... a ustajovat už vůbec ne když tak vídám a slýchám
děs a hrůza!

já to myslela spíš tak,že terén mám na pohodičku...pokecat s druhým jezdcem a tak.Na práci mám jízdárnu.Nebo někde na louce na pár minutek zastavím a blbnu tam.
Takže mě samotný vyjížďky moc nebaví...nemám ani s kym pokecat

Jj, to je mi jasný, ale jsem si říkala, že když můžeš mít poncla, tak občas třeba, jinak je mi to jasný, ale já bych třeba ráda klidně někdy vyrazila společně s Lůcou, ale není na čem

Mě to nějak neva, ale ráda občas s někým pokecám nebo poslouží rezatice

buggyna

24.3.2009 20:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to je mi jasný, ale jsem si říkala, že když můžeš mít poncla, tak občas třeba, jinak je mi to jasný, ale já bych třeba ráda klidně někdy vyrazila společně s Lůcou, ale není na čem

Mě to nějak neva, ale ráda občas s někým pokecám nebo poslouží rezatice

To já si s hnědou moc nepokecám, neumim to
zrovna dneska sem řikala, že nemůžu jezdit moc často bez sedla, že i kobyla zvedne hlavu, a je to v prdčicích... prý,proč jí "neřeknu", ať jí nahoru nedává
No prostě jí to příct neumím

jinak v tom zápalu sedla,sem zapoměla říct, že sme si někde udělali bebíí. Na zadní zevnit na hlezně máme sedřený chlupy až na kůži. Celkem dost

sadzi saj

24.3.2009 21:02
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
To já si s hnědou moc nepokecám, neumim to
zrovna dneska sem řikala, že nemůžu jezdit moc často bez sedla, že i kobyla zvedne hlavu, a je to v prdčicích... prý,proč jí "neřeknu", ať jí nahoru nedává
No prostě jí to příct neumím

jinak v tom zápalu sedla,sem zapoměla říct, že sme si někde udělali bebíí. Na zadní zevnit na hlezně máme sedřený chlupy až na kůži. Celkem dost

To je dobrý , hele ale nic na tom není, je to o zvyku, akorát jsem si občas říkala, že mě někdo slyšet

Oj, my taky máme zase na krku pěknou skobičku, taky nechápu, co kde vyráběla

Tak jsem si poopravila rukavičky, tak snad zase nějakou dobu vydrží, ale budu muset stejně koupit nový a roztahuju rajtky, šílený, jak ty celokožený po vyprání jsou tuhý

buggyna

24.3.2009 21:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To je dobrý , hele ale nic na tom není, je to o zvyku, akorát jsem si občas říkala, že mě někdo slyšet

Oj, my taky máme zase na krku pěknou skobičku, taky nechápu, co kde vyráběla

Tak jsem si poopravila rukavičky, tak snad zase nějakou dobu vydrží, ale budu muset stejně koupit nový a roztahuju rajtky, šílený, jak ty celokožený po vyprání jsou tuhý

jojo,budu muset v létě na ten kurz co u nás bude neumím jí to říct

já dneska peru dečku (v poslední době často),odchlupuju. A na rajtky se taky chystám ale nikdy je nemám tuhý pouze nezvykle čistý

"paničko,... já se na tebe koukat neciii!"

sadzi saj

24.3.2009 21:25
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
jojo,budu muset v létě na ten kurz co u nás bude neumím jí to říct

já dneska peru dečku (v poslední době často),odchlupuju. A na rajtky se taky chystám ale nikdy je nemám tuhý pouze nezvykle čistý

"paničko,... já se na tebe koukat neciii!"

Já prala včera , ale to nejhorší mě čeká, podbřišák a dečka u kobyly totál rezatý, nechci vidět, jak z toho dostanu ty chlupy

Ty pikeurky, jak malý celokožený sed, tak to prostě po vyprání není ono, než se to rozhýbe, tak kůže

buggyna

24.3.2009 21:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Já prala včera , ale to nejhorší mě čeká, podbřišák a dečka u kobyly totál rezatý, nechci vidět, jak z toho dostanu ty chlupy

Ty pikeurky, jak malý celokožený sed, tak to prostě po vyprání není ono, než se to rozhýbe, tak kůže

já mám taky všechno rezatý kobyla v zimě nejtmavší,ale chlupy z ní jdou rezatý
jinak já dečku peru cca 1x za 2 měsíce,takže to neni zas tak hrozný.
Podbřišák neřešim,ten máme gelovej

sadzi saj

25.3.2009 09:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já mám taky všechno rezatý kobyla v zimě nejtmavší,ale chlupy z ní jdou rezatý
jinak já dečku peru cca 1x za 2 měsíce,takže to neni zas tak hrozný.
Podbřišák neřešim,ten máme gelovej

Bré ranko,

co, fakt jo, zvláštní

No to já taky neperu často, teď co jsem prala, tak to bylo ok, jenže teď, jak líná, tak na všem všude chlupy a podbřišák závidím teda, já ho mám jeden chlup , ale aspoň, že už mám náhradní

buggyna

25.3.2009 10:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

co, fakt jo, zvláštní

No to já taky neperu často, teď co jsem prala, tak to bylo ok, jenže teď, jak líná, tak na všem všude chlupy a podbřišák závidím teda, já ho mám jeden chlup , ale aspoň, že už mám náhradní

Zdravííím!

Jojo,fotřík se tam nezapře připustit ryzákem, další mi vyleze

ty jo, sem měla být o 8 ve škole...jeksi se vstala až teďtakže pojedu jen na 1 přednášku,a pak šupem ke kobyle na lonž

sadzi saj

25.3.2009 10:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Zdravííím!

Jojo,fotřík se tam nezapře připustit ryzákem, další mi vyleze

ty jo, sem měla být o 8 ve škole...jeksi se vstala až teďtakže pojedu jen na 1 přednášku,a pak šupem ke kobyle na lonž

No jo , vždyť vy máte taťuldu rezatce

Teda to je morálka já dneska vstávala o 6 hod. a valila do kaufu a do práce, no jsem tam zase nechala majlant a skoro nic nekoupila, děs

Taky jedu dneska za rezaticí, tak uvidím, dle situace, zda bude terének či jízdárna.

Myslíš, že by si někdy půjčila Elektru

buggyna

25.3.2009 10:48
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No jo , vždyť vy máte taťuldu rezatce

Teda to je morálka já dneska vstávala o 6 hod. a valila do kaufu a do práce, no jsem tam zase nechala majlant a skoro nic nekoupila, děs

Taky jedu dneska za rezaticí, tak uvidím, dle situace, zda bude terének či jízdárna.

Myslíš, že by si někdy půjčila Elektru

cc, v 6?to ani kdyby mě tahali heverem
jj, s těma každodenníma nákupama je to všude stejné

noo,to si musím ještě rozmyslet...

si časem budu muset pořídit i dečku...mám jen tu rádoby zelenou,co mi babička smrskla,a tu černou. Takže pod drezuru jen tu černou

sadzi saj

25.3.2009 10:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
cc, v 6?to ani kdyby mě tahali heverem
jj, s těma každodenníma nákupama je to všude stejné

noo,to si musím ještě rozmyslet...

si časem budu muset pořídit i dečku...mám jen tu rádoby zelenou,co mi babička smrskla,a tu černou. Takže pod drezuru jen tu černou

Dobrá fotka, jak je od sněhu

Ti řeknu, že jak už pořád vstávám, tak už ani neumím spát dýl, pač se automaticky zbudím

To jsem se tě chtěla zeptat, jestli ti pod to sedí dečky bo budeš muset kupovat Teď byli docela pěkný zelený na eqch

buggyna

25.3.2009 11:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Dobrá fotka, jak je od sněhu

Ti řeknu, že jak už pořád vstávám, tak už ani neumím spát dýl, pač se automaticky zbudím

To jsem se tě chtěla zeptat, jestli ti pod to sedí dečky bo budeš muset kupovat Teď byli docela pěkný zelený na eqch

no tu zelenou nemám šanci pak sem koupila zelenou závodní, ale to asi taky bude bez šance pže je skoková.
Jedinou tu černou mám delší,všestranoutakže alespoň jednu budu muset dokoupit
A ještě ten podbřišák. Hlavně že sem nedávnou koupila nový,dlouhý. Ale ten se využije... za čas ten starý zkusím za nějakej malej peníz prodat.

jinak,nevíš kdy na jaře očkuješ? my to máme stejně jako ty akorát že já mám papíry u M.

sadzi saj

25.3.2009 11:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no tu zelenou nemám šanci pak sem koupila zelenou závodní, ale to asi taky bude bez šance pže je skoková.
Jedinou tu černou mám delší,všestranoutakže alespoň jednu budu muset dokoupit
A ještě ten podbřišák. Hlavně že sem nedávnou koupila nový,dlouhý. Ale ten se využije... za čas ten starý zkusím za nějakej malej peníz prodat.

jinak,nevíš kdy na jaře očkuješ? my to máme stejně jako ty akorát že já mám papíry u M.

No škoda, že už jsem náhradní koupila

Budu očkovat teď respektive po výplatě, takže 15.4. jsme loni očkovali.

buggyna

25.3.2009 11:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No škoda, že už jsem náhradní koupila

Budu očkovat teď respektive po výplatě, takže 15.4. jsme loni očkovali.

to je stejně 110,nový máme 120

hmm,to bych mu teda měla taky zavolat a co že to? chřipku a herpes,viď? Vy k tomu máte teď ještě ten tetanus,ne?

sadzi saj

25.3.2009 11:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to je stejně 110,nový máme 120

hmm,to bych mu teda měla taky zavolat a co že to? chřipku a herpes,viď? Vy k tomu máte teď ještě ten tetanus,ne?

Hm, tak to nevím, to bych musela zkusit, máme sice 120 cm, ale zprava to mám asi na čtvrté či páté díře a z druhý strany to taky dotahuju na 4-5 ďouru

No já jsem si to radši napsala i do kalendáře, abych na to v tom týdnu nezapomněla, by se mi to hodilo, by přijel v neděli, ale to asi nemaká Bo pondělí no, tak uvidím, jak s financema. Jo jo chřipka a herpes a já mám i tetanus.

buggyna

25.3.2009 12:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to nevím, to bych musela zkusit, máme sice 120 cm, ale zprava to mám asi na čtvrté či páté díře a z druhý strany to taky dotahuju na 4-5 ďouru

No já jsem si to radši napsala i do kalendáře, abych na to v tom týdnu nezapomněla, by se mi to hodilo, by přijel v neděli, ale to asi nemaká Bo pondělí no, tak uvidím, jak s financema. Jo jo chřipka a herpes a já mám i tetanus.

já mu asi zavolám co nejdřív prý lepší očkovat o něco dřív než později,pže to schéma stejně několik dní před už není účinný

jinak i opět ujel bus a já na tu psychologii OPRAVDU chtěla

sadzi saj

25.3.2009 13:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já mu asi zavolám co nejdřív prý lepší očkovat o něco dřív než později,pže to schéma stejně několik dní před už není účinný

jinak i opět ujel bus a já na tu psychologii OPRAVDU chtěla

No vždyť jsem psala, že chci očkovat o víkendu či v pondělí a 15. je až ve středu a jelikož budu před výplatou, tak si stejně nemůžu moc vyskakovat a musím podle peněz, nekradu.

I ty jedna

buggyna

25.3.2009 13:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No vždyť jsem psala, že chci očkovat o víkendu či v pondělí a 15. je až ve středu a jelikož budu před výplatou, tak si stejně nemůžu moc vyskakovat a musím podle peněz, nekradu.

I ty jedna

já taky ne,a když sem teď zkoukla svůj účet,dost sem se zhrozila

fakt sem chtěla ject!...psychologie mě baví

www.sarkaperuan.estranky.cz
mrkni...jsou tam moje prdelky favoritky - Domů Drahoušku a Rozkošná.
DD prodávají jako jalovou

buggyna

25.3.2009 13:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

I ty jedna

nevíš,na kolik minule to očkování přišlo?

sadzi saj

25.3.2009 13:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já taky ne,a když sem teď zkoukla svůj účet,dost sem se zhrozila

fakt sem chtěla ject!...psychologie mě baví

www.sarkaperuan.estranky.cz
mrkni...jsou tam moje prdelky favoritky - Domů Drahoušku a Rozkošná.
DD prodávají jako jalovou

Hm, to já posledně doma taky, ty šmejdi mi měli vrátit půlku za povinný ručení a přišlo mi tam cca 300,- Kč

A kde to tam najdu?? Jsem slepoň

sadzi saj

25.3.2009 13:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
nevíš,na kolik minule to očkování přišlo?

Oj, to netuším, doma mám paragon, ale nedávno jsem na to koukala a zkoumala to a tuším s tou tetanovkou kolem 1.200,- Kč, ale já s tím kupovala i odčervení vlastně

buggyna

25.3.2009 13:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, to já posledně doma taky, ty šmejdi mi měli vrátit půlku za povinný ručení a přišlo mi tam cca 300,- Kč

jéé! Já tam chtěla dát místo estranky.cz , rajče.net

a co si kupovala za odčervení? Ani ti nevim,čim my teď odčervujem(odčervovali) ale na podzim Pramoxem.Je zkurveně drahej,ale účinnej! - 700,-
já jen jestli se do 800,- vejdu ale to asi jo,co?

buggyna

25.3.2009 13:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

je tam plno krásných foteček a mezi nimy i chovné kobyly DomůDrahoušku a Rozkošná,na kterou to jméno opravdu sedí

sadzi saj

25.3.2009 13:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jéé! Já tam chtěla dát místo estranky.cz , rajče.net

a co si kupovala za odčervení? Ani ti nevim,čim my teď odčervujem(odčervovali) ale na podzim Pramoxem.Je zkurveně drahej,ale účinnej! - 700,-
já jen jestli se do 800,- vejdu ale to asi jo,co?

Aha, juknu tam

Myslím, že to byl Noromectin, že jsme brali a ten byl za 400,- Kč, takže do těch 800,- Kč by ses měla vejít

buggyna

25.3.2009 14:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, juknu tam

Myslím, že to byl Noromectin, že jsme brali a ten byl za 400,- Kč, takže do těch 800,- Kč by ses měla vejít

počkej, ale dyť noromectinem sme odčervovali minulé jaro si odčervovala 2x tím samým?
to by bylo super!Pže ještě počítám cca 600 za odčervení. Ten duben je fakt na h...o

no,letím lonžovat. Ať se nám ten krček trochu nasvalí

sadzi saj

25.3.2009 14:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
počkej, ale dyť noromectinem sme odčervovali minulé jaro si odčervovala 2x tím samým?
to by bylo super!Pže ještě počítám cca 600 za odčervení. Ten duben je fakt na h...o

no,letím lonžovat. Ať se nám ten krček trochu nasvalí

No vždyť jo, mluvím o jaru 2008, kdy jsem očkovala všechno, co budu teď a kupovala odčervení noromectin, na podzim se odčervovalo něčím jiným, dělám to tak celou dobu co mám kobylu, každý půlrok něco jiného a vím, že se nemá tím samým za sebou To jsem platila kolem 1.200,- Kč, kolik jsem platila na podzim, když jsem platila pouze chřipku a herpes už si nepamatuju

buggyna

25.3.2009 17:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No vždyť jo, mluvím o jaru 2008, kdy jsem očkovala všechno, co budu teď a kupovala odčervení noromectin, na podzim se odčervovalo něčím jiným, dělám to tak celou dobu co mám kobylu, každý půlrok něco jiného a vím, že se nemá tím samým za sebou To jsem platila kolem 1.200,- Kč, kolik jsem platila na podzim, když jsem platila pouze chřipku a herpes už si nepamatuju

to já vim,že to víš,proto mě to překvapilo
já právě myslela,že mi napíšeš,kolik si platila teď na pozdim

jinak my dneska odčervovali. To zas bylo šklebů...ani mrkvičku pak nechtěla

sadzi saj

26.3.2009 07:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Dobré ranko,

jj, já zase nevím proč psala, to na jaře, asi proto, že to teď budu mít stejný na podzim netuším, ale myslím, že nějak kolem těch 800,- Kč bo 700,- Kč

Hm, tak to já včera teda krom toho, že jsem se fakt předsvědčila, že jsou všichni zvyklý sedlat dopředu, tak opravdu není nad to jezdit na vyjížďku sama

buggyna

26.3.2009 12:46
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

jj, já zase nevím proč psala, to na jaře, asi proto, že to teď budu mít stejný na podzim netuším, ale myslím, že nějak kolem těch 800,- Kč bo 700,- Kč

Hm, tak to já včera teda krom toho, že jsem se fakt předsvědčila, že jsou všichni zvyklý sedlat dopředu, tak opravdu není nad to jezdit na vyjížďku sama

Ahojííí!
Jakto..a.. jakto? Hele já mám za to, že sedlám dobře dozadu,a stejně když sem zvala včera sedlo,hodila ho na kobylu,přišla M. a ještě o kousííček posunula méme hrozně dlouhou lopatku a kratší záď,takže to vypadá zvláštně,ale je správně

jinak jak sem psala...my včera odčervovali...to byly ksichty

buggyna

26.3.2009 13:31
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):
Ahojííí!
Jakto..a.. jakto? Hele já mám za to, že sedlám dobře dozadu,a stejně když sem zvala včera sedlo,hodila ho na kobylu,přišla M. a ještě o kousííček posunula méme hrozně dlouhou lopatku a kratší záď,takže to vypadá zvláštně,ale je správně

tak v pondělí se mi odesílá přihláška na zkoušky

sadzi saj

26.3.2009 13:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahojííí!

Ale, Jana, že jestli ji sedí to sedlo, že v úterý po ježdění se jí to nezdálo, tak jestli nějak vím, co a jak. Tak nasedlala, tak jsem na to šla juknout a samo to strčila dost dopředu, tak si strčila pracku do komory a cítila si to, jak jí to tam překáží, tak jí říkám, že to musí nechat zklouznout do nejhlubšího místa, že všichni sedlají moc dopředu, že jednak tím koni omezuje pohyb lopatkou a jednak, ať si šáhne, že když ho dá tam, kam má, sedí jí dobře a nikde nic netlačí, tak že jo a pak si to stejně šoupla podle sebe respektive ho o kus stejně šoupla dopředu no komu není rady..............

No jako vždycky jsem si myslela, že Elí je jo Keliška a rychloklus, že ovládáme excelentně, no nemáme na Ajku, i v kroku kilometr přes náma, takže dáma ji chtěla doklusávat, pak caplovala i půl metru za ní a vytáčela mě, zatuhlá, vytelená palice a to nám to už venku jde ok, o nějakém prac. klusu jsem si mohla nechat zdát , pak to s ní zabalila, tak se vztekala, že nemohla za ní a ona jí cválala pryč, se mohla pos......., ale ok, krom toho, že jsem měla v každé ruce sto kilo, pak když jsme je teda dojeli, tak se uklidnila a už šla i ok, pak si i odfrkla a nakonec to i šlo, ale prostě jsem zvyklá, že už jsem jí hodila venku do klidu a fakt se nehodlám vracet k tomu, co jsem jí celkem dlouho odnaučovala

Ale nakonec, jelikož jízdárna plná, šli jsme ven, jsme se vrátili dřív a skákli na 10 min. na jízdárnu a se podrž, madam nacválala a nevztekala se a zaskočila bez hrbu sem čuměla, tak jsem chválila, jak vzteklá no I.velká na mě koukala, jak na blázna, že nacválala a já na ní moc hodná, hodná holka, no nechápala

buggyna

26.3.2009 13:43
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Ale, Jana, že jestli ji sedí to sedlo, že v úterý po ježdění se jí to nezdálo, tak jestli nějak vím, co a jak. Tak nasedlala, tak jsem na to šla juknout a samo to strčila dost dopředu, tak si strčila pracku do komory a cítila si to, jak jí to tam překáží, tak jí říkám, že to musí nechat zklouznout do nejhlubšího místa, že všichni sedlají moc dopředu, že jednak tím koni omezuje pohyb lopatkou a jednak, ať si šáhne, že když ho dá tam, kam má, sedí jí dobře a nikde nic netlačí, tak že jo a pak si to stejně šoupla podle sebe respektive ho o kus stejně šoupla dopředu no komu není rady..............

No jako vždycky jsem si myslela, že Elí je jo Keliška a rychloklus, že ovládáme excelentně, no nemáme na Ajku, i v kroku kilometr přes náma, takže dáma ji chtěla doklusávat, pak caplovala i půl metru za ní a vytáčela mě, zatuhlá, vytelená palice a to nám to už venku jde ok, o nějakém prac. klusu jsem si mohla nechat zdát , pak to s ní zabalila, tak se vztekala, že nemohla za ní a ona jí cválala pryč, se mohla pos......., ale ok, krom toho, že jsem měla v každé ruce sto kilo, pak když jsme je teda dojeli, tak se uklidnila a už šla i ok, pak si i odfrkla a nakonec to i šlo, ale prostě jsem zvyklá, že už jsem jí hodila venku do klidu a fakt se nehodlám vracet k tomu, co jsem jí celkem dlouho odnaučovala

Ale nakonec, jelikož jízdárna plná, šli jsme ven, jsme se vrátili dřív a skákli na 10 min. na jízdárnu a se podrž, madam nacválala a nevztekala se a zaskočila bez hrbu sem čuměla, tak jsem chválila, jak vzteklá no I.velká na mě koukala, jak na blázna, že nacválala a já na ní moc hodná, hodná holka, no nechápala

když má svou hlavu škoda! Jí nebude chodit kobyla tak jak má. Její kobylu budou bolet záda a bude mít otlaky.

njn, ale dyť to znáš!Než si člověk s tím novým ořem sedne a vyříkají si to,je to vždycky děs

buggyna

26.3.2009 13:45
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):

jinak... nehodí na ní "stájovou raritu",viď?

sadzi saj

26.3.2009 13:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
když má svou hlavu škoda! Jí nebude chodit kobyla tak jak má. Její kobylu budou bolet záda a bude mít otlaky.

njn, ale dyť to znáš!Než si člověk s tím novým ořem sedne a vyříkají si to,je to vždycky děs

No nevím, šoupla jsem jí to do nejhlubšího místa, že jí to hezky sedělo a pak to stejně o kus šoupla dopředu, pak jsem to už nesledovala, jestli to vrátila či ne, ale myslím, že síla zvyku let bude páchat své já úkol splnila a dál je to na ní.

Jj, to jo, to máš pravdu to jako chápu, že než se tam usadí, očumí apod., ale přijde mi nemlich to samý, co Elí, když jsem jí přivezla, tak uvidíme dneska, v úterý prý to bylo ok, tak nevím, ale to si každý představuje jinak

Co jsem čučela, že jela celou dobu ve stehenním

buggyna

26.3.2009 14:00
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No nevím, šoupla jsem jí to do nejhlubšího místa, že jí to hezky sedělo a pak to stejně o kus šoupla dopředu, pak jsem to už nesledovala, jestli to vrátila či ne, ale myslím, že síla zvyku let bude páchat své já úkol splnila a dál je to na ní.

Jj, to jo, to máš pravdu to jako chápu, že než se tam usadí, očumí apod., ale přijde mi nemlich to samý, co Elí, když jsem jí přivezla, tak uvidíme dneska, v úterý prý to bylo ok, tak nevím, ale to si každý představuje jinak

Co jsem čučela, že jela celou dobu ve stehenním

Léta zvyku, to jsou jen výmluvy sama to víš! Obě by sme se na to taky mohly vymluvit. Buď chceš pro svýho koně to nejlepší,nebo ne to je jen o člověku

My byly taky takový...občas jí ještě šibne,ale to je že nemaká

se mi v pondělí odesílá přihláška a já začínám být nervóza

kdo je ve stehenim?Nějak sem to teď nepobrala

buggyna

26.3.2009 14:24
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):

tak sem teď odeslala přihlášku do mratína na ty hobbíčka pojeď taky

jinak už mám vypsáno,kam +/- ject před zkouškama... z 5. akcí je tam 3x mělník nikdo jinej totiž tolik bezlicenčních akcí nedělá

sadzi saj

26.3.2009 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Léta zvyku, to jsou jen výmluvy sama to víš! Obě by sme se na to taky mohly vymluvit. Buď chceš pro svýho koně to nejlepší,nebo ne to je jen o člověku

My byly taky takový...občas jí ještě šibne,ale to je že nemaká

se mi v pondělí odesílá přihláška a já začínám být nervóza

kdo je ve stehenim?Nějak sem to teď nepobrala

Jj, to jo, tak těžko říct, třeba si to k srdci veme, juknu dneska, jak to na ni hodí

Jako už na ZZVJ??

No jako, že celou vyjížďku krom kroku jela ve stehenním, i v kluse

sadzi saj

26.3.2009 14:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak sem teď odeslala přihlášku do mratína na ty hobbíčka pojeď taky

jinak už mám vypsáno,kam +/- ject před zkouškama... z 5. akcí je tam 3x mělník nikdo jinej totiž tolik bezlicenčních akcí nedělá

Jo jinak jestli myslíš špagátky , tak určo ne, je proti tomu a už to řekla i Iloně, když se jí ptala, ačkoliv je rezatá můj kůň, jestli by to neměla nosit

Teda ty si akční , tak snad se sejdeme na Mělníku a kdy to máš v plánu?? S tím Mratínem ti nevím, o víkendu snad jdeme skákat, tak se uvidí, co se bude dít

To jo, zaplať pánbůh za ten Mělník a letos se činí, hobbíček docela dost, loni to byla celkem bída

buggyna

26.3.2009 14:40
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, tak těžko říct, třeba si to k srdci veme, juknu dneska, jak to na ni hodí

Jako už na ZZVJ??

No jako, že celou vyjížďku krom kroku jela ve stehenním, i v kluse

no jasan že na zkoušky
a teď do mratína na hobbíčka

to bych asi chcípla,a kobyla by mi brala čáry všude kde by mohla. A že ona se toho nebojí, a veme jí kdykoli

buggyna

26.3.2009 14:45
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jo jinak jestli myslíš špagátky , tak určo ne, je proti tomu a už to řekla i Iloně, když se jí ptala, ačkoliv je rezatá můj kůň, jestli by to neměla nosit

Teda ty si akční , tak snad se sejdeme na Mělníku a kdy to máš v plánu?? S tím Mratínem ti nevím, o víkendu snad jdeme skákat, tak se uvidí, co se bude dít

To jo, zaplať pánbůh za ten Mělník a letos se činí, hobbíček docela dost, loni to byla celkem bída

jj,no jo, ale to byl tvůj kůň.Teď jde o to,jestli to nebude praktikovat na svý. Ale zas ona je rozumná tak snad se nenechá unést davem

akční jen už to chci míz zařízený a předem zčeklý a naplánovaný. Mratín je 70/80 což by ste teda jako mohly
Na mělník,jestli všechno dobře vyjde, tak 2x na drezury a 1 na skákání.Pak mám v plánu Horky na skákání.
Ale budu ráda když se jednou dostanu na ty drezury a na ty Horky s Mratínem

buggyna

26.3.2009 14:47
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):
jj,no jo, ale to byl tvůj kůň.Teď jde o to,jestli to nebude praktikovat na svý. Ale zas ona je rozumná tak snad se nenechá unést davem

akční jen už to chci míz zařízený a předem zčeklý a naplánovaný. Mratín je 70/80 což by ste teda jako mohly
Na mělník,jestli všechno dobře vyjde, tak 2x na drezury a 1 na skákání.Pak mám v plánu Horky na skákání.
Ale budu ráda když se jednou dostanu na ty drezury a na ty Horky s Mratínem

Tak už mám přijatou přihlášku do Mratína
to bude sranda

sadzi saj

26.3.2009 14:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no jasan že na zkoušky
a teď do mratína na hobbíčka

to bych asi chcípla,a kobyla by mi brala čáry všude kde by mohla. A že ona se toho nebojí, a veme jí kdykoli

Teda ty si fofrním, z toho já mám hrůzu, až se přihlásím, pač to už je tutový a těžko se z toho člověk vykroutí

No právě, vždyť jí taky sama zaskočila a celkem kus jí nemohla zastavit, Elí je to samý, taky bych na ní takhle jet nemohla

buggyna

26.3.2009 14:52
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Teda ty si fofrním, z toho já mám hrůzu, až se přihlásím, pač to už je tutový a těžko se z toho člověk vykroutí

No právě, vždyť jí taky sama zaskočila a celkem kus jí nemohla zastavit, Elí je to samý, taky bych na ní takhle jet nemohla

a z čeho by ses zas chtěla kroutit? Ženská!

sadzi saj

26.3.2009 14:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak už mám přijatou přihlášku do Mratína
to bude sranda

To sice jo, ale ona je proti tomu, říká, že to jde i jinak, takže si myslím, že to na ní dávat snad nebude

Nejde o výšku, ale o dopravu nevím, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze, který nemám za dopravu, když je můžu dát třeba za trénink a jet na Mělník, proto říkám uvidím, kdyby se dalo třeba s někým svézt, tak možná

sadzi saj

26.3.2009 14:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a z čeho by ses zas chtěla kroutit? Ženská!

no jo, mám z toho ztaženou prdel už teď i z těch debilních testů

Takže na kdy to máš teda domluvený??

buggyna

26.3.2009 15:02
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
no jo, mám z toho ztaženou prdel už teď i z těch debilních testů

Takže na kdy to máš teda domluvený??

21.5.
protože kdybych to náhodou neudělala,můžu dělat na podzim jen tu část,kterou sem neudělala.
Po víkendu mi pošle ty testy,takže až budem dělat kopýtka(jestli teda chceš)můžu to vzít sebou a mrknout se na to. Ale jako majitel koně,3/4 věcí stejně víš

sadzi saj

26.3.2009 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
21.5.
protože kdybych to náhodou neudělala,můžu dělat na podzim jen tu část,kterou sem neudělala.
Po víkendu mi pošle ty testy,takže až budem dělat kopýtka(jestli teda chceš)můžu to vzít sebou a mrknout se na to. Ale jako majitel koně,3/4 věcí stejně víš

Tak třeba to nakonec budeme dělat společně

Jj, kopýtka zkusím ještě jednou sama a uvidím, jak mi to půjde, jestli stejně mizerně a budu z toho mít stejně mizerný pocit, budeš muset dorazit

Jo jasně, to jo, jenže když to má člověk potom hodit na papír...............

26.3.2009 15:44

sadzi saj napsal(a):
To sice jo, ale ona je proti tomu, říká, že to jde i jinak, takže si myslím, že to na ní dávat snad nebude

Nejde o výšku, ale o dopravu nevím, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze, který nemám za dopravu, když je můžu dát třeba za trénink a jet na Mělník, proto říkám uvidím, kdyby se dalo třeba s někým svézt, tak možná

nechci vám tady do toho kecat,ale koukám,že řešíte Ajku, jen Andrei ať jí nedává průvlečky ani nic podobného, jinak si užije rodeo..... kobyla pak začne chodit po zadních a když jí je někdy sundá tak bude s hlavou v oblacích, trvalo strašně dlouho než jsme jí dostali tam kde je dneska, protože když jsem jí kupovala tak na průvlečkách a byl to fakt děs.....

takhle chodila, když jsme jí průvlečky sundali...

26.3.2009 15:45

jahudka napsal(a):
nechci vám tady do toho kecat,ale koukám,že řešíte Ajku, jen Andrei ať jí nedává průvlečky ani nic podobného, jinak si užije rodeo..... kobyla pak začne chodit po zadních a když jí je někdy sundá tak bude s hlavou v oblacích, trvalo strašně dlouho než jsme jí dostali tam kde je dneska, protože když jsem jí kupovala tak na průvlečkách a byl to fakt děs.....

a takhle pak chodila mě když jsme pracovali ......
myslím,že to zlepšení je fakt dost vidět nebo ne????

buggyna

26.3.2009 15:47
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):

já vím jak to v té stáji chodí,takže proto sem psala,že doufám,že majitelka se nepoddá davu a nezačne na kobylu používat gumy a podobný nesmyslný udělátka,a že se bude držet zdravého rozumu Andrej

buggyna

26.3.2009 15:52
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
a takhle pak chodila mě když jsme pracovali ......
myslím,že to zlepšení je fakt dost vidět nebo ne????

je to všechno o ruce
já to vidím na kobyle,která mě na všechno upozorní...na chambonu či gogue bez problému přechody zastavení-klus a přechody jak dolu tak nahoru a krásně přes záda.
Já bych si ty ruce usekla a vyšlo by to možná líp,pže moje ruka, neklidná a nestálá se marně snaží o kontakt a kobyla už neví kudy a jak. A já bohužel "na ní" taky ne.
Táákžéé... prašu,hezké počasí a trenér k nám

26.3.2009 15:55

buggyna napsal(a):
je to všechno o ruce
já to vidím na kobyle,která mě na všechno upozorní...na chambonu či gogue bez problému přechody zastavení-klus a přechody jak dolu tak nahoru a krásně přes záda.
Já bych si ty ruce usekla a vyšlo by to možná líp,pže moje ruka, neklidná a nestálá se marně snaží o kontakt a kobyla už neví kudy a jak. A já bohužel "na ní" taky ne.
Táákžéé... prašu,hezké počasí a trenér k nám

já vím,ale Ajka není zase tak strašné, protože jsem to zvládla i já a to nemám nějak super ruce, jsem na ně děsná.... sice asi při práci snad ano,ale skok je síla pořád se přidržuji jak říká trenér že se sychruji no a je to zlozvyk asi s tím nic neudělám,ale snažím se když skáču na to myslet a povolovat.....

buggyna

26.3.2009 16:09
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
já vím,ale Ajka není zase tak strašné, protože jsem to zvládla i já a to nemám nějak super ruce, jsem na ně děsná.... sice asi při práci snad ano,ale skok je síla pořád se přidržuji jak říká trenér že se sychruji no a je to zlozvyk asi s tím nic neudělám,ale snažím se když skáču na to myslet a povolovat.....

já jí na živo neviděla,takže nevím,ale podle fotek na kontaktu nikde není. A tyhle "vymoženosti" by jí určitě ve správném nasvalení krku,a tím i zad a břišních svalů opravdu nepomohly.
Řekla bych že je to jemnejší a citlivější koník(?),na kterého se musí pomalu a spravedlivě. Časem se snaha a úspěch dostavíNechce to prostě přeskakovat "levely"
ono to sice ze začátku s udělátkama jde rychle,ale pak je objeví problém

proto se psala,že doufám,že se nenechá strhnout... byla by to škoda

určo sama víš,že pak se to špatně,a hlavně zbytečně,napravuje

26.3.2009 16:15

buggyna napsal(a):
já jí na živo neviděla,takže nevím,ale podle fotek na kontaktu nikde není. A tyhle "vymoženosti" by jí určitě ve správném nasvalení krku,a tím i zad a břišních svalů opravdu nepomohly.
Řekla bych že je to jemnejší a citlivější koník(?),na kterého se musí pomalu a spravedlivě. Časem se snaha a úspěch dostavíNechce to prostě přeskakovat "levely"
ono to sice ze začátku s udělátkama jde rychle,ale pak je objeví problém

proto se psala,že doufám,že se nenechá strhnout... byla by to škoda

určo sama víš,že pak se to špatně,a hlavně zbytečně,napravuje

jj přesně vím....
nechtěla bych aby byla zase na začátku je to škoda.... a taky to nebylo nic příjemného užila jsem si své....

buggyna

26.3.2009 16:23
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
jj přesně vím....
nechtěla bych aby byla zase na začátku je to škoda.... a taky to nebylo nic příjemného užila jsem si své....

to věřím.
Já v podstatě měla taky něco podobnéhosice jí ničím nemontovali,ale nechali jí chodit jak se jí chce.Takže hlava vytelená a obrácenej krk(teď pro změnu nemá žádnej) nikdy nechodila na chambonu a už vůbec ne na lonži.Takže totáč ztuhlá a ani za uchem se neuměla podrbat
blbinka moje ušklebená

26.3.2009 19:35
jahudka

XXX.XXX.11.78

buggyna napsal(a):
to věřím.
Já v podstatě měla taky něco podobnéhosice jí ničím nemontovali,ale nechali jí chodit jak se jí chce.Takže hlava vytelená a obrácenej krk(teď pro změnu nemá žádnej) nikdy nechodila na chambonu a už vůbec ne na lonži.Takže totáč ztuhlá a ani za uchem se neuměla podrbat
blbinka moje ušklebená

no koukám,že jsi sou s Ajkou dost podobné a docela i vzhledově co? mě taky ze začátku přišlo že jí začíná jeleňák,ale teď bych řekla že má krk lepší a docela snad i nasvalený....

sadzi saj

27.3.2009 08:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já vím jak to v té stáji chodí,takže proto sem psala,že doufám,že majitelka se nepoddá davu a nezačne na kobylu používat gumy a podobný nesmyslný udělátka,a že se bude držet zdravého rozumu Andrej

No doufejme

Za Janu můžu říct, jak už jsem psala Jani, že Jana tyhle udělátka nemusí a používat nechce a nikdy nepoužívala, protože je stejného názoru, že to jde i bez nich a jelikož o tom měli už s I. řeč a řekla jí na to svůj názor, tak myslím, že to na ní dávat nebude, nemá důvod. O víkendu máme trénink a jde s náma a ani jedna moje trenérka není zastánce těchto udělátek, takže myslím, že to bude ok

Jinak si to Adi trefila, je stejná jako naše dvě kobyly, citlivá, zvědavá, temperamentní a s těma rukama mi mluv, když to člověk vidí potom na vlastní oči, že stačí ruce v klidu a kobyla šlape, jak hodinky a naopak

buggyna

27.3.2009 11:57
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
No doufejme

Za Janu můžu říct, jak už jsem psala Jani, že Jana tyhle udělátka nemusí a používat nechce a nikdy nepoužívala, protože je stejného názoru, že to jde i bez nich a jelikož o tom měli už s I. řeč a řekla jí na to svůj názor, tak myslím, že to na ní dávat nebude, nemá důvod. O víkendu máme trénink a jde s náma a ani jedna moje trenérka není zastánce těchto udělátek, takže myslím, že to bude ok

Jinak si to Adi trefila, je stejná jako naše dvě kobyly, citlivá, zvědavá, temperamentní a s těma rukama mi mluv, když to člověk vidí potom na vlastní oči, že stačí ruce v klidu a kobyla šlape, jak hodinky a naopak

Ahojky, já zrovna přišla ze školy,dávám si obídek,chvíli tady pobudu,a pak do kolbenu až do 20:00

Jojo,ona od pohledu je takový typ.Hlavně tatík plnokrevnej Gimt taky není "procházka růžovým...". Budete skákat jo?
No jako já teď koukala,že první drezuru,aby sme nebyly každý víkend v tahu,bych měla ject 11.4. což nedávámtakže se to posouvá
Ale už se to nechutně blíží

sadzi saj

27.3.2009 12:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahojky, já zrovna přišla ze školy,dávám si obídek,chvíli tady pobudu,a pak do kolbenu až do 20:00

Jojo,ona od pohledu je takový typ.Hlavně tatík plnokrevnej Gimt taky není "procházka růžovým...". Budete skákat jo?
No jako já teď koukala,že první drezuru,aby sme nebyly každý víkend v tahu,bych měla ject 11.4. což nedávámtakže se to posouvá
Ale už se to nechutně blíží

Zdarec,

já teď dorazila s města a taky se tu láduju obídkem a ulovila jsem dneska šopáček, ňam ňam

Jj, konečně prvně po zimě, teda krom kavalet co jsem s ní chodila, jinak jsme ještě neskákali, tak to nechci vidět už jsme chtěli začít minulý víkend, jenže byla na závodech a stejně tu byla Romana

No ono se to nezdá, ale uteče to jako voda já bych šla ráda juknout tenhle víkend na drezury, tak snad to nějak vymyslím

buggyna

27.3.2009 12:50
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

já teď dorazila s města a taky se tu láduju obídkem a ulovila jsem dneska šopáček, ňam ňam

Jj, konečně prvně po zimě, teda krom kavalet co jsem s ní chodila, jinak jsme ještě neskákali, tak to nechci vidět už jsme chtěli začít minulý víkend, jenže byla na závodech a stejně tu byla Romana

No ono se to nezdá, ale uteče to jako voda já bych šla ráda juknout tenhle víkend na drezury, tak snad to nějak vymyslím

jako v neděli? Já bych asi taky zašla. Ale chci stihnout i GP Austrálie a pak ještě kobylu.
Já polatím co teď musím poplatit,(nevim kde na to vemu) a už konečně napíšu Romaně,jestli by byla tak hodná,a přibrala nás

Pak co nejdřív musím postavit gymnastickou řadu a hopsat... sháním dobrovolníky na pomoc

sadzi saj

27.3.2009 12:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jako v neděli? Já bych asi taky zašla. Ale chci stihnout i GP Austrálie a pak ještě kobylu.
Já polatím co teď musím poplatit,(nevim kde na to vemu) a už konečně napíšu Romaně,jestli by byla tak hodná,a přibrala nás

Pak co nejdřív musím postavit gymnastickou řadu a hopsat... sháním dobrovolníky na pomoc

No v sobotu jsou ofiko drezury a v neděli je hobby festival a to jsou taky, akorát jsem nějak nepochopila, jestli fakt teda začátek soutěží a ne opracování je od 8.30 hod., pač mě zajímá jenom ta Z1, tak abych to nepropásla a který den nevím, ale asi ta neděle no, zítra to asi nestíhám

Hele, ta drezurka je za 14 dnů, to se dá stihnout ne, když už je sedýlko

A co jsem to četla, přenášky budou v Práglu jo

Taky jsem psala dneska Romaně, aby jsme se domluvili zase na další trénink

buggyna

27.3.2009 13:05
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
No v sobotu jsou ofiko drezury a v neděli je hobby festival a to jsou taky, akorát jsem nějak nepochopila, jestli fakt teda začátek soutěží a ne opracování je od 8.30 hod., pač mě zajímá jenom ta Z1, tak abych to nepropásla a který den nevím, ale asi ta neděle no, zítra to asi nestíhám

Hele, ta drezurka je za 14 dnů, to se dá stihnout ne, když už je sedýlko

A co jsem to četla, přenášky budou v Práglu jo

Taky jsem psala dneska Romaně, aby jsme se domluvili zase na další trénink

no já teď koukám,že GP je od 8:30
ta neděla bude lepší si myslím...hlavně tam spíš budou lidi co budou dělat licence,takže konkurence

sedlo sice je, ale čas a peníze nejsou(na to tam jezdit a trénovat) a hlavně bych tedy potřebovala,aby mi to někdo alespoň2x -3x přečetl

a co tam zkusit zavolat?Od kolika bude v neděli začínat Z1?

Jojo,já už chci taky...ale teď to odčervení,kopyta, očkování,přihláška do klubu a na zkoušky. Do toho ještě ustájko. Nevim kam to dřív cpát
a 19. ta genetika

jj,tyhle 2 téma budou v praze na Vysočanské.Že je to lépe dostupné

sadzi saj

27.3.2009 13:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no já teď koukám,že GP je od 8:30
ta neděla bude lepší si myslím...hlavně tam spíš budou lidi co budou dělat licence,takže konkurence

sedlo sice je, ale čas a peníze nejsou(na to tam jezdit a trénovat) a hlavně bych tedy potřebovala,aby mi to někdo alespoň2x -3x přečetl

a co tam zkusit zavolat?Od kolika bude v neděli začínat Z1?

Jojo,já už chci taky...ale teď to odčervení,kopyta, očkování,přihláška do klubu a na zkoušky. Do toho ještě ustájko. Nevim kam to dřív cpát
a 19. ta genetika

jj,tyhle 2 téma budou v praze na Vysočanské.Že je to lépe dostupné

Jj, to jo, zítra toho mám stejně hodně, takže jsem přemýšlela, že bych tam zajela v neděli ráno a pak frčela rovnou ke kobyle

Já jsem se jí naučila na zpaměť

To se mi nechce

Jo odčervení nás teď taky čeká a očkování taktéž a doufám, že na kopýtka nám taky brzo dorazí

A co k Filipovi tam se nechystáte, už jste tam dlouho nebyli ne??

buggyna

27.3.2009 13:40
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, zítra toho mám stejně hodně, takže jsem přemýšlela, že bych tam zajela v neděli ráno a pak frčela rovnou ke kobyle

Já jsem se jí naučila na zpaměť

To se mi nechce

Jo odčervení nás teď taky čeká a očkování taktéž a doufám, že na kopýtka nám taky brzo dorazí

A co k Filipovi tam se nechystáte, už jste tam dlouho nebyli ne??

tak kámoška tam má nově ustájenou kobylu,takže minulý teden byly holky na tréninku a snad jedou i tenhle. Já se bohužel momentálně bez peněz jinak jako první bych ráda řešila sebe+kobylu,a až pak jen sebe.
Stejně budu ráda když se tam dostanu 1x měsíčně

to máš blbý no,já se jí určitě na zpamět učit nebudu

a buď ty drezury stihnu nebo ne,pro mě je důležitější GP

sadzi saj

27.3.2009 13:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak kámoška tam má nově ustájenou kobylu,takže minulý teden byly holky na tréninku a snad jedou i tenhle. Já se bohužel momentálně bez peněz jinak jako první bych ráda řešila sebe+kobylu,a až pak jen sebe.
Stejně budu ráda když se tam dostanu 1x měsíčně

to máš blbý no,já se jí určitě na zpamět učit nebudu

a buď ty drezury stihnu nebo ne,pro mě je důležitější GP

Jj, ty prachy no, to je poděs

Možná podle tebe jo, ale mě na tom nic blbýho nepřijde, každý dle svého uvážení trochu nechápu fakt.

Já tam chci tak jako tak, takže mě je to fuk

buggyna

27.3.2009 13:50
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
Jj, ty prachy no, to je poděs

Možná podle tebe jo, ale mě na tom nic blbýho nepřijde, každý dle svého uvážení trochu nechápu fakt.

Já tam chci tak jako tak, takže mě je to fuk

příjde mi to jako nesmysl pro to, že ti jí stejně někdo musí číst. Tak proč se jí učit na zpamět a zbytečně pamět přehlcovat?
Ale na každého uvážení...

to já taky, ale až skončí GPpopřípadě po tom co Kimi vypadne.Ale to se určitě nestane

sadzi saj

27.3.2009 13:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
příjde mi to jako nesmysl pro to, že ti jí stejně někdo musí číst. Tak proč se jí učit na zpamět a zbytečně pamět přehlcovat?
Ale na každého uvážení...

to já taky, ale až skončí GPpopřípadě po tom co Kimi vypadne.Ale to se určitě nestane

to jo, tam mi ji někdo číst bude, to jo, jenže fakt mi ji nemá kdo číst tady, takže než řešit ještě takovouhle kravinu, trvalo to chvilku a můžu si úlohu v klidu trénovat a nemusím nikoho otravovat a naštěstí to můj mozek ještě zvládá zpracovat těch pár cviků a písmenek

No mě jde právě hlavně o tu úlohu, co chci ject, zbytek už vidět nemusím a musím potom zase frčet odjezdit, takže to mám našlapaný

buggyna

27.3.2009 13:57
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
to jo, tam mi ji někdo číst bude, to jo, jenže fakt mi ji nemá kdo číst tady, takže než řešit ještě takovouhle kravinu, trvalo to chvilku a můžu si úlohu v klidu trénovat a nemusím nikoho otravovat a naštěstí to můj mozek ještě zvládá zpracovat těch pár cviků a písmenek

No mě jde právě hlavně o tu úlohu, co chci ject, zbytek už vidět nemusím a musím potom zase frčet odjezdit, takže to mám našlapaný

tak u vás si myslim, že je vždycky možnost "to" někomu strčit do ruky ať ti to přečte
doufáš, že pojedeš Z1? Já taky,ale s mím štěstím pojedem Z2 ještě že se nejezdí i Z3

sadzi saj

27.3.2009 14:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak u vás si myslim, že je vždycky možnost "to" někomu strčit do ruky ať ti to přečte
doufáš, že pojedeš Z1? Já taky,ale s mím štěstím pojedem Z2 ještě že se nejezdí i Z3

To možná jo, ale kdo, že já si to radši odjezdím sama v poklidu

To ani ne, vím, že je možnost obou a na posledních zkouškách zrovna jeli Z2, ale momentálně se učím a vstřebávám Z1, tak to chci zkouknout a když se to bude stíhat, Z2 je hned po téhle, tak taky juknu, pak zase pojedu juknout na druhou

buggyna

27.3.2009 14:19
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
To možná jo, ale kdo, že já si to radši odjezdím sama v poklidu

To ani ne, vím, že je možnost obou a na posledních zkouškách zrovna jeli Z2, ale momentálně se učím a vstřebávám Z1, tak to chci zkouknout a když se to bude stíhat, Z2 je hned po téhle, tak taky juknu, pak zase pojedu juknout na druhou

To mi ani neřikej!Protože v Z2 je couvání,a to mi fáákt néé

já si teda Z1 pamatuju do půlky,ale pamatovat si jí a ještě se soustředit jak a kam jedu bych asi nedávala

buggyna

27.3.2009 14:24
buggyna

XXX.XXX.217.22

buggyna napsal(a):

tak letíím do kolbenu :(

sadzi saj

27.3.2009 14:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
To mi ani neřikej!Protože v Z2 je couvání,a to mi fáákt néé

já si teda Z1 pamatuju do půlky,ale pamatovat si jí a ještě se soustředit jak a kam jedu bych asi nedávala

Jj, říkala mi to Ilona, pač ta holka to právě kvůli tomu neudělala, že to byla Z2 a něco jim tam nešlo a ještě jak měla trému...........

Nic na tom není

buggyna

30.3.2009 10:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

Kde to až sme?

sadzi saj

30.3.2009 11:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Kde to až sme?

To víš, víkend a druhá stránka ještě není tak hrozná

buggyna

30.3.2009 13:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To víš, víkend a druhá stránka ještě není tak hrozná

to jo no
tak co všerejší trénink, jak to šlo?

sadzi saj

30.3.2009 13:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to jo no
tak co všerejší trénink, jak to šlo?

Jj, super, dostali jsme pochvalu obě Dokonce jsme už i normálně cválali, nejdřív teda hrbíky a když viděla, že mám v ruce bičík, tak to tak najednou šlo , pak zaskakovala už bez a jak se skákalo, tak to se rozhejbala hnedka potvora jedna skákavá a při uvolňování sotva ocválala jízdárnu, nechápu, vymýšlivka jedna

A co vy??

buggyna

30.3.2009 14:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, super, dostali jsme pochvalu obě Dokonce jsme už i normálně cválali, nejdřív teda hrbíky a když viděla, že mám v ruce bičík, tak to tak najednou šlo , pak zaskakovala už bez a jak se skákalo, tak to se rozhejbala hnedka potvora jedna skákavá a při uvolňování sotva ocválala jízdárnu, nechápu, vymýšlivka jedna

A co vy??

my taky dobrý,šli sme popracovat. Nejdřív se docela dlouho musela vycválat,ale pak parádav klusu se fakt krásně natahovala dopředu a nastavila zádíčka,takže sem si to zas po dlouhý době v klusu užila.Pak sme dělali hodně přistavování a ustupování. Fakt včera moc potěšila

A ještě sem stihla zarašpovat zadní nožky

sadzi saj

30.3.2009 14:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
my taky dobrý,šli sme popracovat. Nejdřív se docela dlouho musela vycválat,ale pak parádav klusu se fakt krásně natahovala dopředu a nastavila zádíčka,takže sem si to zas po dlouhý době v klusu užila.Pak sme dělali hodně přistavování a ustupování. Fakt včera moc potěšila

A ještě sem stihla zarašpovat zadní nožky

No Elí nejdřív vůbec nechtěla a to ráda cválá, nechápu, ale jak se potom skákalo, tak to se rozjela a jenom by cválala , tak nevím, že je tak zasekaná, je pravda, že přes zimu a venku jezdím v lehkým, tak nevím, jestli to může mít vliv, než si zase zvykne na pracovní cval

Jo tohle mě vždycky taky potěší, Elí už si sama hezky dává tu hlavu dolů, tak je to super, akorát ty rovný linie v pracovním klusu musíme vychytat

Taky jsem včera rašplovala a dokonce všechny 4 a dostala jsem kopanec čůza jedna.

buggyna

30.3.2009 14:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No Elí nejdřív vůbec nechtěla a to ráda cválá, nechápu, ale jak se potom skákalo, tak to se rozjela a jenom by cválala , tak nevím, že je tak zasekaná, je pravda, že přes zimu a venku jezdím v lehkým, tak nevím, jestli to může mít vliv, než si zase zvykne na pracovní cval

Jo tohle mě vždycky taky potěší, Elí už si sama hezky dává tu hlavu dolů, tak je to super, akorát ty rovný linie v pracovním klusu musíme vychytat

Taky jsem včera rašplovala a dokonce všechny 4 a dostala jsem kopanec čůza jedna.

kopanec?jakto?
všechny 4? to já si předky nechám na teď v týdnu.Byla zrovna u krmelce a já ani neměla moc času.

to kdyby takhle pěkně chodila pořád,tak musíme spíš zapracovat na zpomalení se ve cvalu.Hrozně žene

sadzi saj

30.3.2009 15:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
kopanec?jakto?
všechny 4? to já si předky nechám na teď v týdnu.Byla zrovna u krmelce a já ani neměla moc času.

to kdyby takhle pěkně chodila pořád,tak musíme spíš zapracovat na zpomalení se ve cvalu.Hrozně žene

Jsem jí rašplovala LZ a pořád ji strkala pod sebe a já ji pořád držela, až s ní švihla a bylo to, ale jenom tak lehce, ale trefila, tak dostala pokáráno a já ji ještě beru na travičku.

Jj, aspoň to mám z krku a už mi to docela šlo, ale stejně, doufám, že brzo dorazí

To my taky hlavně při skákání

buggyna

30.3.2009 15:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jsem jí rašplovala LZ a pořád ji strkala pod sebe a já ji pořád držela, až s ní švihla a bylo to, ale jenom tak lehce, ale trefila, tak dostala pokáráno a já ji ještě beru na travičku.

Jj, aspoň to mám z krku a už mi to docela šlo, ale stejně, doufám, že brzo dorazí

To my taky hlavně při skákání

to já si už včera dala zadky na kyblík,abych se mohla správně orašpolvat,a neměla každou stranu jinou

už máme i objednaního veta na očkování...zkáza nás čeká ve čtvrtek

sadzi saj

30.3.2009 15:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to já si už včera dala zadky na kyblík,abych se mohla správně orašpolvat,a neměla každou stranu jinou

už máme i objednaního veta na očkování...zkáza nás čeká ve čtvrtek

na kyblík jo a šlo to johm, dobrý nápad

My už máme odčerveno, tak ještě ten vet, no už abych to měla z krku

A kdy se chystáš na nějaký trénink??

buggyna

30.3.2009 16:23
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
na kyblík jo a šlo to johm, dobrý nápad

My už máme odčerveno, tak ještě ten vet, no už abych to měla z krku

A kdy se chystáš na nějaký trénink??

tak my odčerveno už máme od středy,takže už jen ty pigárka

no chystám se, až budou nějaký volný prachy. Zatím je prvořadý se zapsat do klubu, odčervit, oočkovat a zaplatit "ubydlení". Až tohle bude, budou penízky na trénink, a už aby to bylo

sadzi saj

31.3.2009 10:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak my odčerveno už máme od středy,takže už jen ty pigárka

no chystám se, až budou nějaký volný prachy. Zatím je prvořadý se zapsat do klubu, odčervit, oočkovat a zaplatit "ubydlení". Až tohle bude, budou penízky na trénink, a už aby to bylo

Jj, pigárka se nám taky blíží, nejradši bych to už měla z krku teď, jenže musím počkat do výplaty

Tak už máme druhýho koníka ve stáji, větší Tany, ale nešklebí se a nebrousí zubama box, malá asi jako Elí mi přišla, celkem hezká asi kobylka

buggyna

31.3.2009 11:09
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, pigárka se nám taky blíží, nejradši bych to už měla z krku teď, jenže musím počkat do výplaty

Tak už máme druhýho koníka ve stáji, větší Tany, ale nešklebí se a nebrousí zubama box, malá asi jako Elí mi přišla, celkem hezká asi kobylka

ježkovy voči! to je na půdě,ne?
já dneska na finančáku...tak mi vrátí nějaký prašulky

sadzi saj

31.3.2009 11:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ježkovy voči! to je na půdě,ne?
já dneska na finančáku...tak mi vrátí nějaký prašulky

místo Lumpa

buggyna

31.3.2009 11:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
místo Lumpa

a Lump je na půdě
ty jo, ale 17 koní je teda dost, na 3 výběhy, když 2 z toho sou hliněný a menší.

Normálka si prý mám číst pravidla ČJF.Tak sem včera trochu začala...co si tam člověk nedoví

buggyna

31.3.2009 11:18
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
a Lump je na půdě
ty jo, ale 17 koní je teda dost, na 3 výběhy, když 2 z toho sou hliněný a menší.

Normálka si prý mám číst pravidla ČJF.Tak sem včera trochu začala...co si tam člověk nedoví

a založ!

Přidejte reakci

Přidat smajlík