Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, používané, ale neponičené, plně funkční, mému koni jsou velké, cena 250 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, používané, ale neponičené, plně funkční, mému koni jsou velké, cena 250 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
Prodám čelenku, s podložením, 38 cm, používaná, ale neponičená, plně funkční, mému koni je malá, cena 100 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Ahoj, mám také něco málo na prodej...
Několik parellek (provazových ohlávek) a vodítek. Můžu prodat i jednotlivě i jako sady, jsou moc hezké, nové, i jako krásný dárek. Mám několik barev v kombinaci s černou - červenou, vínovou, modrou, zelenou...
Ohlávka za 110Kč, vodítko za 100Kč.
Nejlépe pište na mail - aimery@email.cz,
nebo mě kontaktujte na icq pro rychlejší domluvu - 566-852-844 (samozřejmě tam nejsem stále, kdybyste mě nezastihli, určitě napiště mail) :)
aimy
napsal(a):
Několik parellek (provazových ohlávek) a vodítek. Můžu prodat i jednotlivě i jako sady, jsou moc hezké, nové, i jako krásný dárek. Mám několik barev v kombinaci s černou - červenou, vínovou, modrou, zelenou...
nebo mě kontaktujte na icq pro rychlejší domluvu - 566-852-844 (samozřejmě tam nejsem stále, kdybyste mě nezastihli, určitě napiště mail) :)
Ještě jiné barvy... :)
aimy
napsal(a):
zelenočerná...
aimy
napsal(a):
červenočerná...
karwen
napsal(a):
Reiningové sedlo
Prodám zcela nové značkové reiningové sedlo. Ještě má na sobě visačku. Velice kvalitní ruční práce i materiál. Zdobená světlá kůže s černym hladkým posedlím velikost 16". Flex kostra podšitá beránkem. Na širokého koně - 7" GULLET, FULL qh BARS. Cena 30 000Kč. Cena odpovídá kvalitě. Bohužel nesedí mému koni.
Prodávám více věcí, nechci to tu zaplácat.
Více na http://alternativeway.wz.cz v sekci prodej.
ferrarif50
napsal(a):
Reiningové sedlo
Prodám zcela nové značkové reiningové sedlo. Ještě má na sobě visačku. Velice kvalitní ruční práce i materiál. Zdobená světlá kůže s černym hladkým posedlím velikost 16". Flex kostra podšitá beránkem. Na širokého koně - 7" GULLET, FULL qh BARS. Cena 30 000Kč. Cena odpovídá kvalitě. Bohužel nesedí mému koni.
Další foto
ferrarif50
napsal(a):
Reiningové sedlo
A poslední.
ferrarif50
napsal(a):
A poslední.
Prodám novou bílou koženou ohlávku značky Baloun, nám je veliká, možno vyměnit za novou předváděčku na araba jinak cena pouze 700Kč vč pošty
karwen
napsal(a):
Tak já nabízím také sedlo. Syntetické, zn. High Tech, podobné Nortonu. Posedlí 17,5, komora 31- široká. Opravdu pohodlné, lehoučké, nepoškozené. Důvod prodeje - na mého koně široké je až moc. Ideální pro soudkoidní koně typu hafling apod.
Cena orientační 5.000,- za komplet (tř. řemeny, plastové třmeny s protiskluzovou vložkou, neopren. podbřišník 120cm s dotahovacími gumami a podsedlová dečka nevykrojená černá), ale možno i holé, případně jen s něčím.
Dohoda jistá
Mailík: liala@centrum.cz
Více fotek k vidění zde http://galerie.albumfotek.cz/25218/
liala
napsal(a):
Tak já nabízím také sedlo. Syntetické, zn. High Tech, podobné Nortonu. Posedlí 17,5, komora 31- široká. Opravdu pohodlné, lehoučké, nepoškozené. Důvod prodeje - na mého koně široké je až moc. Ideální pro soudkoidní koně typu hafling apod.
Cena orientační 5.000,- za komplet (tř. řemeny, plastové třmeny s protiskluzovou vložkou, neopren. podbřišník 120cm s dotahovacími gumami a podsedlová dečka nevykrojená černá), ale možno i holé, případně jen s něčím.
Dohoda jistá
Mailík: liala@centrum.cz
Více fotek k vidění zde http://galerie.albumfotek.cz/25218/
schánim ohlávku vel 5 či vetší4 dále uzdečku,a udidlo
prodám lonžovací obnosek nový nepoužitý,pc800 --500
koženou ohlávku vel3 nová nepoužitá,pc 1400 --1200
western deku používana,ale ne moc spíše jako nová pc 1890--1200
lonžovaci obřišník nikdy nepoužitý 350
,westernové sedlo,ale bohužel bez třmenových řemenu neni indie dovoz nemecko pc9000 nyní 5500
woldemortik
napsal(a):
schánim ohlávku vel 5 či vetší4 dále uzdečku,a udidlo
prodám lonžovací obnosek nový nepoužitý,pc800 --500
koženou ohlávku vel3 nová nepoužitá,pc 1400 --1200
western deku používana,ale ne moc spíše jako nová pc 1890--1200
lonžovaci obřišník nikdy nepoužitý 350
,westernové sedlo,ale bohužel bez třmenových řemenu neni indie dovoz nemecko pc9000 nyní 5500
Prodám Pony ČABRAKA -světle modré barvy.Je skoro nová,moc nepoužívaná.. Značky ŠEPRA...PC 250 Kč nyní 150,při rychlém jednání CENA JEN 100Kč.V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mail konarka007@seznam.cz
konarka007
napsal(a):
Prodám Pony ČABRAKA -světle modré barvy.Je skoro nová,moc nepoužívaná.. Značky ŠEPRA...PC 250 Kč nyní 150,při rychlém jednání CENA JEN 100Kč.V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mail konarka007@seznam.cz
BERÁNEK NA PODBIŠNÍK.Černé barvy..Velikost 70 cm..Málo používaný..Cena 80Kč, při rychlém jednání CENA JEN 50 Kč
konarka007
napsal(a):
BERÁNEK NA PODBIŠNÍK.Černé barvy..Velikost 70 cm..Málo používaný..Cena 80Kč, při rychlém jednání CENA JEN 50 Kč
Omlouvám se za nekvalitní fot.posílám nové.V případě zájmu mě prosím kontaktujte na konarka007@seznam.cz
konarka007
napsal(a):
Omlouvám se za nekvalitní fot.posílám nové.V případě zájmu mě prosím kontaktujte na konarka007@seznam.cz
prodám chapsy asi kentaur velikost S používané, cena 1100,-kč a boty western pracovní značka justin velikost 38, rok staré cena 2100,-kč
dakotka
napsal(a):
prodám chapsy asi kentaur velikost S používané, cena 1100,-kč a boty western pracovní značka justin velikost 38, rok staré cena 2100,-kč
Prodej!!Bandáže zateplovací modré značky daslo za 200,-!!!
barusinek
napsal(a):
Prodej!!Bandáže zateplovací modré značky daslo za 200,-!!!
Dále prodám beránkovou TLUMÍCÍ dečku na koně s vysokým kohoutkem značky Equline za 470,-!!!!
barusinek
napsal(a):
Dále prodám beránkovou TLUMÍCÍ dečku na koně s vysokým kohoutkem značky Equline za 470,-!!!!
a poslední OHLÁVKU bledě modrou pony značky Cassini za 100,-!!!!Perfektni stav asi 3x na koni na závodech!!!
buggyna

XXX.XXX.81.124
karwen
napsal(a):
Prodám dlouhý podbřišník Cassini Gel, velikost 110. Používaný,ale funkční. Na jedné straně dotahovací gumy. PC 520,- NC - 400,- + poštovné.
Možnost předání v Praze.
více na ty-fanny@seznam.cz
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Prodám dlouhý podbřišník Cassini Gel, velikost 110. Používaný,ale funkční. Na jedné straně dotahovací gumy. PC 520,- NC - 400,- + poštovné.
Možnost předání v Praze.
více na ty-fanny@seznam.cz
podbřišník momentálně za 300,-
karwen
napsal(a):
Prodám jezdeckou helmu Wembley, tříbodová, černá, semišový povrch, velikost 55. K helmě je i chránič na bradu, bez něj se přilba zapíná klasicky pod krk. Splňuje evropské normy. Původní cena byla 1375 Kč, nyní sleva na 500 Kč( kupováno na janhauzr.cz ). Helma je používaná, místy je semiš otlačený, ale vnitřek je zcela v pořádku. Omlouvám se za fotku, není moje
kobylkalucni
napsal(a):
Prodám jezdeckou helmu Wembley, tříbodová, černá, semišový povrch, velikost 55. K helmě je i chránič na bradu, bez něj se přilba zapíná klasicky pod krk. Splňuje evropské normy. Původní cena byla 1375 Kč, nyní sleva na 500 Kč( kupováno na janhauzr.cz ). Helma je používaná, místy je semiš otlačený, ale vnitřek je zcela v pořádku. Omlouvám se za fotku, není moje
Prosím prosím!Nutně potřebuji sehnat světle zelenou odpocku!!!Světle zelenou asi jako pistáciová nebo hrášková!!!V našem obchodě v žádném katalogu nemáme
Uživatel s deaktivovaným účtem

petas
napsal(a):
Prosím prosím!Nutně potřebuji sehnat světle zelenou odpocku!!!Světle zelenou asi jako pistáciová nebo hrášková!!!V našem obchodě v žádném katalogu nemáme
A zkoušela jsi se zeptat na http://www.equimoda.cz/ ? Třeba by to ušili.
petas
napsal(a):
Co třeba takováhle?: http://tinyurl.com/cckxa8 ale ta cena
karwen
napsal(a):
Strouhavky
Prodám strouhavky, černé, příjemné vypodložení, nezapařují se, kvalitní německé výroby, vel. cob-full, půl rok staré, nepoškozené, velmi zachovalé, již je nevyužiji 190 Kč a zdarma přidám mazání na kopyta cca 1/2, nebo výměnou, nabídněte :-) cerridwen@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Ohlávka Kentaur kožená s mosaznými přezkami, velikost cob, černé barvy, pravidelně ošetřovaná, mazaná, jako nová, népoškozená, moc hezká, cena 590 Kč .. 775030513 cerridwen@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám třmeny mosazné, anglické cena 450 Kč a mosazné třmeny na endurance s velkou nášlapnou plochou 450 Kč,775030513 cerridwen@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám podsedlovou dečku bílý beránek dečka pod anglické sedlo, umělý bílý beránek, jako nová, málo užívaná, velikost full, cena 400 Kč, cerridwen@seznam.cz 775030513
karwen
napsal(a):
DEČKA PRO NÁROČNÉ, KRÁSNÁ A VELMI KVALITNÍ
Velmi hezkou podsedlovou dečku, čabraku .. z exkluzivní jezdecké konfekce, firmy Šepra, Lumír Šebesta Mělník .. (černo zlatá vyšívka), vyrobena z odolných a příjemných materiálů
dečka je ve vytříbeném stylu a moderním designu, vyztužená podél zad koně příjemnou měkčenou výplní, tlustou cca 2 cm .. uchycení k sedlu na suché zipy,
Na kohoutku příjemný flaušový černý beránek :o)
Barva : Lahvově zelená přecházející v závislosti na denním světle až v anthrazitovou (k večeru), černé lemování
Provedení pod univerzální, školní, drezurní i skokové sedlo (délka 62 cm, výška 45 cm)
.. dečka je pouze odzkoušená (p.c. 900 Kč) nabízím ji za 650 Kč.
karwen
napsal(a):
Nabízím k prodeji univerzální anglické sedlo německé výroby, komora 2 (12,5 cm u sedlových polštářů), posedlí 17,5 je černé barvy, lemováno bílou paspulkou, spodní část je oranžové kůže, ostatní doplňky jsou tm. hnědé, ošoupané běžným opotřebováním, kontaktní sedlo na nižším polštáři, vnitřní kolenní opěrky, řemeny vpořádku, vhodné na skoky, jízdárnu i do terénu a cross, prodávám jej nastrojené třmenovými řemeny a s nerez vybočenými třmeny s novými gumami, zdarma přidám kvalitní celokoženný podbřišník a dečku pod sedlo. Cena možná i dohodou. cerridwen@seznam.cz 775030513 CENA 5500 Kč
petas
napsal(a):
Jestli to bylo na mě,tak je sice moc hezká,ale ve světle zelené se neděláIkdyž zrovna cena je dobrá
tam v tom dokazu co jsem dávala předtím byla úplně jiná deka ta co jsem jí posílala už tam není, takže tahle se asi posunula na její "číslo zboží" nebo tak něco, proto tam je jiná...
asharka
napsal(a):
tam v tom dokazu co jsem dávala předtím byla úplně jiná deka ta co jsem jí posílala už tam není, takže tahle se asi posunula na její "číslo zboží" nebo tak něco, proto tam je jiná...
tak jsem jí našla, ještě stále tam je, ale proč blbnul ten odkaz netuším. teď je zde: http://tinyurl.com/cjrymg
Kdyžtak radši ještě přikládám foto:
cerridwen
napsal(a):
Nabízím k prodeji univerzální anglické sedlo německé výroby, komora 2 (12,5 cm u sedlových polštářů), posedlí 17,5 je černé barvy, lemováno bílou paspulkou, spodní část je oranžové kůže, ostatní doplňky jsou tm. hnědé, ošoupané běžným opotřebováním, kontaktní sedlo na nižším polštáři, vnitřní kolenní opěrky, řemeny vpořádku, vhodné na skoky, jízdárnu i do terénu a cross, prodávám jej nastrojené třmenovými řemeny a s nerez vybočenými třmeny s novými gumami, zdarma přidám kvalitní celokoženný podbřišník a dečku pod sedlo. Cena možná i dohodou. cerridwen@seznam.cz 775030513 CENA 5500 Kč
Tak sem zas pár věcí proškrtala a spočítala a mám tu na prodej:
Prodám už jen žlutý nebo modrý nákrčák na ježdění s koženým madlem padnoucím do ruky, cena 110 Kč
Pro zájem pište na: klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Tak sem zas pár věcí proškrtala a spočítala a mám tu na prodej:
Prodám už jen žlutý nebo modrý nákrčák na ježdění s koženým madlem padnoucím do ruky, cena 110 Kč
Pro zájem pište na: klafus@tiscali.cz
prodám bíločerné vodítko, délka 2m, cena:150 Kč (úplně nové)
Pro zájem pište na : klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
prodám bíločerné vodítko, délka 2m, cena:150 Kč (úplně nové)
Pro zájem pište na : klafus@tiscali.cz
Prodám 4 ks reflexních pásků na nohy, minimálně použité, téměř nové, cena 200 Kč, při koupi s jednou z reflexníxh ohlávek je dám za 150 Kč
klafus
napsal(a):
Prodám 4 ks reflexních pásků na nohy, minimálně použité, téměř nové, cena 200 Kč, při koupi s jednou z reflexníxh ohlávek je dám za 150 Kč
Prodám 2 reflexní ohlávky.
1. černá, vel. COB, reflexní proužky na nánosníku, lícnicích a nátylníku(perfektně vidět) cena 200 Kč
2. šedá, vel.2,reflexní prozžky na stejných místech, cena 250Kč+ zdarma reflexní čelenka
klafus
napsal(a):
Prodám 2 reflexní ohlávky.
1. černá, vel. COB, reflexní proužky na nánosníku, lícnicích a nátylníku(perfektně vidět) cena 200 Kč
2. šedá, vel.2,reflexní prozžky na stejných místech, cena 250Kč+ zdarma reflexní čelenka
Prodám černé rajtky, značky Daslö, vel 40.,ale odpovídají tak 38.Ježděné zašitá malá dírka- kosmetická vada, jinak plně funkční.PC 1000 Kč, te´d je prodám za 400 Kč.
v případě zájmu pište na: klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám černé rajtky, značky Daslö, vel 40.,ale odpovídají tak 38.Ježděné zašitá malá dírka- kosmetická vada, jinak plně funkční.PC 1000 Kč, te´d je prodám za 400 Kč.
v případě zájmu pište na: klafus@tiscali.cz
Prodám rajtky značky Royal Highness, vel. 40 ale každé číslování je jiné, pošlu přesné rozměry,krásné modré kárované , od kolen až k lemu mají tmv.modrou kůži nakolenou + gumičku pod nohu aby se v nich mohlo jezdit i bez chapsů.Nerada se jich vzdávám, ale jsou mi krátké.Původní cena byla 2100 Kč te´d je prodám za 1480Kč nejsou ani půl roku ježděné!Nikde nezničené.+mikina zdarma.
V případě zájmu pište na : klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám rajtky značky Royal Highness, vel. 40 ale každé číslování je jiné, pošlu přesné rozměry,krásné modré kárované , od kolen až k lemu mají tmv.modrou kůži nakolenou + gumičku pod nohu aby se v nich mohlo jezdit i bez chapsů.Nerada se jich vzdávám, ale jsou mi krátké.Původní cena byla 2100 Kč te´d je prodám za 1480Kč nejsou ani půl roku ježděné!Nikde nezničené.+mikina zdarma.
V případě zájmu pište na : klafus@tiscali.cz
Prodám modrou ohlávku (200 Kč) a vodítko ve stejné barvě (150 Kč) a nebo komplet za 290 Kč
Peo zájem pište na : klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám modrou ohlávku (200 Kč) a vodítko ve stejné barvě (150 Kč) a nebo komplet za 290 Kč
Peo zájem pište na : klafus@tiscali.cz
Prodám fialkové třásně na oči, cena 100 Kč
klafus
napsal(a):
Prodám fialkové třásně na oči, cena 100 Kč
Prodám černou čelenku s černými koženými třásněmi.Cena: 90 Kč
klafus
napsal(a):
Prodám černou čelenku s černými koženými třásněmi.Cena: 90 Kč
Prodám žluté parelli lano, délka 4m, cena 280 Kč
Pro zájem pište na:klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám žluté parelli lano, délka 4m, cena 280 Kč
Pro zájem pište na:klafus@tiscali.cz
Prodám modrožluté parelli lano, délka 4m, cena 280 Kč.
foto na mailu: klafus@tiscali.cz
karwen
napsal(a):
Sedlo J. Hauzr George!!! Spěcháá
Prodám skokový speciál,posedlí 17,5,komora č.2,s moderní zadní rozsochou, vrchní lýtková zarážka.Atraktivní kombinace barev. Sedlo nepoškozené!Cena za holé 12 000,- při rychlém jednání sleva!
Více foto na e-mail.
rocky
napsal(a):
Sedlo J. Hauzr George!!! Spěcháá
Prodám skokový speciál,posedlí 17,5,komora č.2,s moderní zadní rozsochou, vrchní lýtková zarážka.Atraktivní kombinace barev. Sedlo nepoškozené!Cena za holé 12 000,- při rychlém jednání sleva!
Více foto na e-mail.
Prodám účinou mast na podlomy - dovoz z NL. Je složená z lanolínu a bylinného oleje. Spotřeba je do září 2009. Obsah - 250ml. Původní cena je 17,50EUR nyní 250,-Kč + poštovné. Ještě mám jednu tu samou mast, jen párkrát použitou pokud by měl o ni někdo zájem tak cena je 150,-Kč
monikafris
napsal(a):
Prodám účinou mast na podlomy - dovoz z NL. Je složená z lanolínu a bylinného oleje. Spotřeba je do září 2009. Obsah - 250ml. Původní cena je 17,50EUR nyní 250,-Kč + poštovné. Ještě mám jednu tu samou mast, jen párkrát použitou pokud by měl o ni někdo zájem tak cena je 150,-Kč
Tak já nabízím také nějaké věci na koníky.Tady je seznam :
zvony kožené,
přední strouháky,
hnědý nánosník a čelenka,
podbřišník s dotahovacímí gumami,
ohlávka černá obyčejná vel. full,
hnědý hanoverský nánosník,
pákové udidlo,
beránek na podbřišák,
2 podsedlovky vykrojené jedna modrá druhá černá,
modré zateplováky na nohy,
Třmeny,
knihy o koních,
podbřišák provázkový černý,
tři provazové ohlávky vel 3,3,4,
provazovou černou uzdečku s bílou čelenkou,
gumové nelomené udidlo,
normální podbřišák,
dvě černé čabraky,
lonžovací obnosek,
zvony neoprénové,
A našlo by se snad ještě i něco dalšího.
Na cenách by jsme se jistě dohodly.Nebo mi můžete nabídnout něco výměnou.
Více informací a foto na mailu : babicinbobik@seznam.cz
klafus
napsal(a):
Oba dva nákrčáky už jsou pryč.
Chapsy z měkkého, syntetického materiálu velikosti XS - černé. Zachovalé a udržované. Drobná vada na zipu, což nevadí dají se zapínat bez problému.Cena 300 + poštovné
Více foto => http://piskotecek.rajce.idnes.cz/Chapsy_1/#al bum
Beránek pod sedlo vykrojený, vhodný pro koně, kteří mají problémové záda či tenší dečku. Cena 250kč + poštovné
Více foto => http://piskotecek.rajce.idnes.cz/Beranek_pod_ sedlo/#album
Jezdecké sako v tmavě modré barvě. Semiš. Není nikde poničené. Velikosti na drobnější postavu 155-160cm vysokou. Cena 400kč + poštovné
Přilba Casco joungster, tmavě modrá - semišová, mírně vyšoupaná - stará 4roky... Cena 250kč +poštovné
Popřípadě se můžeme domluvit na osobním předání v okolí Havířova
Více informací a fotky na emailu kolackova93@seznam.cz
kaculka
napsal(a):
Chapsy z měkkého, syntetického materiálu velikosti XS - černé. Zachovalé a udržované. Drobná vada na zipu, což nevadí dají se zapínat bez problému.Cena 300 + poštovné
Více foto => http://piskotecek.rajce.idnes.cz/Chapsy_1/#al bum
Beránek pod sedlo vykrojený, vhodný pro koně, kteří mají problémové záda či tenší dečku. Cena 250kč + poštovné
Více foto => http://piskotecek.rajce.idnes.cz/Beranek_pod_ sedlo/#album
Jezdecké sako v tmavě modré barvě. Semiš. Není nikde poničené. Velikosti na drobnější postavu 155-160cm vysokou. Cena 400kč + poštovné
Přilba Casco joungster, tmavě modrá - semišová, mírně vyšoupaná - stará 4roky... Cena 250kč +poštovné
Popřípadě se můžeme domluvit na osobním předání v okolí Havířova
Více informací a fotky na emailu kolackova93@seznam.cz
prodám dečku kentaur vykrojená používaná..
bonzelka
napsal(a):
prodám dečku kentaur vykrojená používaná..
pak nevykrojená dečka silnější 1x použitá
bonzelka
napsal(a):
pak nevykrojená dečka silnější 1x použitá
hackamore s beránky vel. vetší hucul až ČT
bonzelka
napsal(a):
hackamore s beránky vel. vetší hucul až ČT
uzdečka i s otěžema Euroriding vel full
bonzelka
napsal(a):
uzdečka i s otěžema Euroriding vel full
beránek na podbřišík,ze vnitř molitan
karwen
napsal(a):
Prodám levně pony martingal - cca rok používaný, ale nepoškozený a 3,7m dlouhé "parelli vodítko" teryneczka@seznam.cz www.lucky-webik.wz.cz
monikafris
napsal(a):
pokud máte zájem o mast na podlomy, přidávám ještě kontakt na mob. 737 015 919.
klafus
napsal(a):
čelenka s třásněmi je pryč.
prodám sedlo univerzal zn. Lord .
blondy1
napsal(a):
prodám sedlo univerzal zn. Lord .
prodám rajtky černé celokožený sed,velikost 38, jednou zašívané na kolení jinak v dobrém stavu, cena 500Kč, chapsy hnědé kentaur vel M, v super stavu!!-cena 400Kč, při koupi obojí cena 800Kč. 777255947 i sms
sajma
napsal(a):
prodám rajtky černé celokožený sed,velikost 38, jednou zašívané na kolení jinak v dobrém stavu, cena 500Kč, chapsy hnědé kentaur vel M, v super stavu!!-cena 400Kč, při koupi obojí cena 800Kč. 777255947 i sms
sajma
napsal(a):
mail: sajmig@seznam.cz
otěže + nánosák NIKDY nepoužity, nové, cena 500K4. 777255947, sajmig@seznam.cz
sajma
napsal(a):
otěže + nánosák NIKDY nepoužity, nové, cena 500K4. 777255947, sajmig@seznam.cz
Prodám Ohlávku kentaur, jako nová, cob - full, z kůže 450 Kč, strouhavky černé cob - full, jako nové 190 Kč, podsedlová dečka, perfektní, vyztužená i jako korekční (p.c. 900) nová, za 590 Kč, podsedlovka Filc béžová, vykrojená, nepoškozená 250 Kč, třmeny mosaz, krásné i s bílími gumami za 450 Kč, 775030513 cerridwen@seznam.cz, při odběru více věcí, poštovné zdarma :-)
karwen
napsal(a):
Prodám ohlávku, čepičku na koníka a jezdecké boty.. Fotky přidám pozdějc.. Kdyžtak piště na email konik-simulka@seznam.cz.. Domluvíce se na ceně atd..
Prodám skokové sedlo J.Hauzr Beral,staré 3 roky,velikost 17,5,komora 2.Velice oblíbený skokový speciál vhodný i pro každodenní práci.Větší bočnice jsou řešeny účelově s větší polstrovanou plochou, která je velice příjemná i při nastavení různých délek třmenových řemenů.Sedlo je v atraktivní barvě s hranatou zadní rosochou.Je ve výborném stavu,pravidelně ošetřované a nijak nepoškozené.Cena 10 000kč,při rychlém jednání sleva,spěchá!!!!více info na emailu
monca
napsal(a):
Prodám skokové sedlo J.Hauzr Beral,staré 3 roky,velikost 17,5,komora 2.Velice oblíbený skokový speciál vhodný i pro každodenní práci.Větší bočnice jsou řešeny účelově s větší polstrovanou plochou, která je velice příjemná i při nastavení různých délek třmenových řemenů.Sedlo je v atraktivní barvě s hranatou zadní rosochou.Je ve výborném stavu,pravidelně ošetřované a nijak nepoškozené.Cena 10 000kč,při rychlém jednání sleva,spěchá!!!!více info na emailu
a ještě
Prodám starší tmavě zelené rajtky značky Ralph Lauren, velikost 40 (cca na postavu - pas 70cm, boky 93cm, délka nohavic od rozkroku dolů 77cm), nové kožené rajtfleky na kolenou, kapsička, zapínání na boku - zip + kožené pásečky (potřebovaly by vyměnit nebo našít knoflík - pro šikovné ručky není problém).
Rajtky jsou plně funkční ale u mě nevyužité.
Cena 250Kč + případné poštovné.
Kontakt: viandy@seznam.cz
monca
napsal(a):
a ještě
Prodám drezurní udidlo 2x lomené KK ULTRA, původní cena je 2300,- nyní pouze 1400,- při rychlém odběru SLEVA!!!
pište na barbucha.c@seznam.cz
barbucha61
napsal(a):
Prodám drezurní udidlo 2x lomené KK ULTRA, původní cena je 2300,- nyní pouze 1400,- při rychlém odběru SLEVA!!!
pište na barbucha.c@seznam.cz
Prodám pelhelm 1x lomenný, velikost 13,5 cm, původní cena 650,-, nyní pouze 500,- při rychlém odběru SLEVA!!! pište na barbucha.c@seznam.cz
karwen
napsal(a):
prodám podbřišník - zn. Kentaur,vel. 120cm,nový - použitý 1x ,bohužel je nám krátký.S dotahovací gumou
Prodám westernovou uzdečku na jedno ucho s otěžemi,bez udidla cena 1600,-
saddlery
napsal(a):
Prodám westernovou uzdečku na jedno ucho s otěžemi,bez udidla cena 1600,-
slobber straps 490,-
usajka
napsal(a):
Prodam knihu Stribrny sen od Angely Dorsey, knihu Diablo od Gabi Adam, ncyklopedie koně, casopis Poslu na dobirku. hrdinovaji@centrum.cz
fotky....