Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anik

25.3.2009 15:43
anik

XXX.XXX.73.247

Ahojky,dejte sem nejake fotecky arabka Arfase+klidne nejake informace ci jeho potomkyproste cokoliv co se tyce tohoto hrebce

25.3.2009 19:18
remonek

XXX.XXX.183.144

anik napsal(a):
Ahojky,dejte sem nejake fotecky arabka Arfase+klidne nejake informace ci jeho potomkyproste cokoliv co se tyce tohoto hrebce

Ahojky, to je tvůj koník? Já jsem se před pár roky byla podívat v Horkách nad Jizerou a ve stáji tam nějaký arab stával, jmenoval se taky Arfas a tomu na fotce byl i podobný.

anik

26.3.2009 15:22
anik

XXX.XXX.73.247

remonek napsal(a):
Ahojky, to je tvůj koník? Já jsem se před pár roky byla podívat v Horkách nad Jizerou a ve stáji tam nějaký arab stával, jmenoval se taky Arfas a tomu na fotce byl i podobný.

nn neni to muj konik

26.3.2009 15:54
kosice

XXX.XXX.185.57

anik napsal(a):
nn neni to muj konik

máš pravdu je to Arfas z Horek.Stále se vyskytuje tady v okolí jen teď přesně nevím kde jsou.

26.3.2009 22:12
remonek

XXX.XXX.183.144

kosice napsal(a):
máš pravdu je to Arfas z Horek.Stále se vyskytuje tady v okolí jen teď přesně nevím kde jsou.

No vida, ale pořád vypadá pěkně. Už tehdy to byl frajer. Jen tak ze zvědavosti, nevíš jestli s ním sportujou bo tak nějak?

27.3.2009 12:38
kosice

XXX.XXX.185.57

remonek napsal(a):
No vida, ale pořád vypadá pěkně. Už tehdy to byl frajer. Jen tak ze zvědavosti, nevíš jestli s ním sportujou bo tak nějak?

Tak co teď dělá to netuším,ale až se uvidím s Janou(majitelkou)tak to zjistím,nebo ji pošlu sem na pokec,jistě ráda o svém miláčkovi zdělí vše

Přidejte reakci

Přidat smajlík