PŘIJDE SI NĚKDO JEN TAK POKECAT? :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2009 16:43
mili

XXX.XXX.7.84

Ahoj holky, tak jak se všichni máte? Doufám že tu jsou ještě normální lidičky na pokec...
Jak je u vás? My tady máme hnusné počasí, furt pršo-sněží... Já začínám pomalu stresovat, pač se mi blíží přeprava Banyho a já mám "bobky" Už už mám špatná tucha toho či onoho...Ta dlouhá cesta...Taky se bojím co bude říkat nové stáji, kamarádům...
Ani mi nevychází plány jak budeme denně chodit na pořádné prochajdy, jenže při tomdle počasí.Už už měl začít chodit s bandážema aby si zvykl...Není nám přáno či co...

25.3.2009 21:19
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):
Ahoj holky, tak jak se všichni máte? Doufám že tu jsou ještě normální lidičky na pokec...
Jak je u vás? My tady máme hnusné počasí, furt pršo-sněží... Já začínám pomalu stresovat, pač se mi blíží přeprava Banyho a já mám "bobky" Už už mám špatná tucha toho či onoho...Ta dlouhá cesta...Taky se bojím co bude říkat nové stáji, kamarádům...
Ani mi nevychází plány jak budeme denně chodit na pořádné prochajdy, jenže při tomdle počasí.Už už měl začít chodit s bandážema aby si zvykl...Není nám přáno či co...

No koukám že jsou dnes všichni "upovídaní"..... :-((

25.3.2009 21:25
ukulemba

XXX.XXX.23.239

mili napsal(a):

Ahojky :-)
Ja klidne popovidam,jen tak tady bloumam cumim a nevim kam neco napsat..hih
Pred hodinou sem pritahla z prace,venku zas mrholi,tady je furt tak hnusny pocasi ze me z toho uz jebne asi..Vcera nejvetsi vanice a ja v tom sla dom..
Taky budu stehovat konoucha,+- za mesic pokud to vyjde a jsem zvedava jak to zvladnem.Nastupovani do vozejku nam problem nedelalo,ale tedka ho mam skoro 3 roky na jednom miste,tak doufam ze nezapomel ze ze ta obluda na kolech do ktery ho budu cpat nekouse.. :D

Jedna letní privolavaci.. :)

25.3.2009 21:25
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):

Čauky, já jsem před chvílí dorazila domů, tak jsem nevěděla, jestli má cenu odpovídat po takový době

25.3.2009 21:28
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Čauky, já jsem před chvílí dorazila domů, tak jsem nevěděla, jestli má cenu odpovídat po takový době

Já jsem z převozů taky byla vždycky nervózní a všechno vždycky v pohodě (klepu na dřevo ), transportky měl poprvé na nohách v den odjezdu bez trénování, do vozíku nastupoval od začátku v pohodě, já vždycky nervy a on profík.... u nás tovypadá, že se možná taky na nějakou dobu postěhujeme

25.3.2009 21:33
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):
Já jsem z převozů taky byla vždycky nervózní a všechno vždycky v pohodě (klepu na dřevo ), transportky měl poprvé na nohách v den odjezdu bez trénování, do vozíku nastupoval od začátku v pohodě, já vždycky nervy a on profík.... u nás tovypadá, že se možná taky na nějakou dobu postěhujeme

Ja transportky ani nemam,kdyz jsem ho prevazela k nam jak sem ho kupovala,tak se vezl nahatej...nemela sem nic sebou,no des...uz nikdy vic,nic se teda nestalo,zaplat panbuh..ale nechci transportky kupovat,jednak je to pro me zbytecna investice protoze na zavody nejezdime a druhak nemam penize momentalne a sem rada ze sem rada,kdybych mela navic tak je snad koupim..takze planuju obandazovat snad to bude stacit..co myslite??

25.3.2009 21:36
cheyenne

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
Ja transportky ani nemam,kdyz jsem ho prevazela k nam jak sem ho kupovala,tak se vezl nahatej...nemela sem nic sebou,no des...uz nikdy vic,nic se teda nestalo,zaplat panbuh..ale nechci transportky kupovat,jednak je to pro me zbytecna investice protoze na zavody nejezdime a druhak nemam penize momentalne a sem rada ze sem rada,kdybych mela navic tak je snad koupim..takze planuju obandazovat snad to bude stacit..co myslite??

Jestli cestuje v pohodě, tak by neměl být problém.... Saxík první cestu jel taky "nahej" a to bylo 140km.... vím, že jsem riskovala, ale dopadlo to dobře. Pak jezdil s transportkama, protože jsme si je mohli půjčovat.... byly mu velký a při jedný cestě si jednu i sundal

25.3.2009 21:40
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Jestli cestuje v pohodě, tak by neměl být problém.... Saxík první cestu jel taky "nahej" a to bylo 140km.... vím, že jsem riskovala, ale dopadlo to dobře. Pak jezdil s transportkama, protože jsme si je mohli půjčovat.... byly mu velký a při jedný cestě si jednu i sundal

Fotky z nakládání nemám, je to vždycky moc fofr

25.3.2009 21:41
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):

Tak to je fajn..ja se stejne obavam ze by zesilel,predpokladam ze to poradne nikdy nemel na nohach a kdyz sem videla jak s tim kun kamosky sel a byl z toho celej v soku..ten muj pakos by se zvencnul:D

25.3.2009 21:45
cheyenne

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
Tak to je fajn..ja se stejne obavam ze by zesilel,predpokladam ze to poradne nikdy nemel na nohach a kdyz sem videla jak s tim kun kamosky sel a byl z toho celej v soku..ten muj pakos by se zvencnul:D

Saxa je splachovací, to se mi na něm líbí.... udělal prvních pár kroků s nohama až za ušima a pak dobrý.... ale znám i jiný experty
Nadi, nemáš nějakou aktuální fotku Roje? A jak jste na tom s barvou? Světláte?
Mili, jsi tu ještě?

25.3.2009 21:48
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Saxa je splachovací, to se mi na něm líbí.... udělal prvních pár kroků s nohama až za ušima a pak dobrý.... ale znám i jiný experty
Mili, jsi tu ještě?

Na rampu neeeee

25.3.2009 21:49
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):

Letni jezdeni..uz aby zas leto prislo,tohle je hruza..

25.3.2009 21:50
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):

Neco aktualniho snad vyhrabu,jdu na to..
Tedka jak lina je docela svetlejsi,ale obavam se ze to dopadne jak vlini,vylina a bude jeste tmavsi nez jindy a akorat hlavu ma cimdal belejsi :DD

25.3.2009 21:51
cheyenne

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):

hmmmmm

25.3.2009 21:55
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Neco aktualniho snad vyhrabu,jdu na to..
Tedka jak lina je docela svetlejsi,ale obavam se ze to dopadne jak vlini,vylina a bude jeste tmavsi nez jindy a akorat hlavu ma cimdal belejsi :DD

Tak tuhle focena je tahle,jinou nemam tedka neni cas fotit bohuzel..ale neco vytvorim :) Je to jen hlava no,ale tak aspon neco..delal desny ksichty pri cisteni,silene se mu to libi :)Hlavne na brise,to se mini zblaznit a to pritom normalne to nesnasi,ale jak lina tak je desne drbaci..:D

25.3.2009 21:57
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Tak tuhle focena je tahle,jinou nemam tedka neni cas fotit bohuzel..ale neco vytvorim :) Je to jen hlava no,ale tak aspon neco..delal desny ksichty pri cisteni,silene se mu to libi :)Hlavne na brise,to se mini zblaznit a to pritom normalne to nesnasi,ale jak lina tak je desne drbaci..:D

a tady nejakej ten xicht..
Dneska sem ho drbala hrbilkem na slabinach a kroutil se jak housenka slasti..skoda ze sem nemela ten fotak..

25.3.2009 21:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
hmmmmm

Saxula na zimu hodně ztmavnul, teď jsem zvědavá, jak se vyloupne, chvíli před dolínáním je skoro bílý, ale už vím, že ještě trochu dotmavne, ty chlupy snad padají v nějakém barevném pořadí
Tahkle byl loni...

25.3.2009 21:59
mili

XXX.XXX.7.33

cheyenne napsal(a):
Mili, jsi tu ještě?

JJj jsem tu holky..Jen jsem koukala na to video ze soustředění- Belfast Vasury...No my budeme mít též jen bandáže na všech 4...Na první cestování neměla nic a bylo to v pohodě i když mu nebylo snad ani 5měsíců a cesta trvala nekonečně dlouho- ač jsme měli mega drahou profi přepravu z Prahy tak jsme bloudily a jeli skoro 5hodin!!!!
Ale teď mám strach z nakládání a tak..Přeci jen už je tak o 150-200kg těžší a hlavně zdravý a temperamentní...

25.3.2009 21:59
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):
hmmmmm

Ale teda ti reknu ze ten tvuj Saxous je teda kus kona..a krasnej..
Ja sem dycky rikala ze z toho myho jednou vyroste krasnej kun,protoze me furt prisel takovej osklivej,nedodelanej,ale tedka je z nej peknej konik.. :) Dost nabral,tak se tesim az konecne zacnem neco delat..:D

25.3.2009 22:00
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Saxula na zimu hodně ztmavnul, teď jsem zvědavá, jak se vyloupne, chvíli před dolínáním je skoro bílý, ale už vím, že ještě trochu dotmavne, ty chlupy snad padají v nějakém barevném pořadí
Tahkle byl loni...

A v zimě jiný kůň opticky ho teda trochu "dotmavuje" sníh...
Rojík dělá dobrý ksichty, Saxa je podobnej, ale drbání na břiše miluje i mimo línání

25.3.2009 22:01
mili

XXX.XXX.7.33

cheyenne napsal(a):
Mili, jsi tu ještě?

Jedna přepravní...

25.3.2009 22:02
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Ja sem dycky rikala ze z toho myho jednou vyroste krasnej kun,protoze me furt prisel takovej osklivej,nedodelanej,ale tedka je z nej peknej konik.. :) Dost nabral,tak se tesim az konecne zacnem neco delat..:D

To Hnoján prave na zimu dycky zbela a pak to znej opada a je zas tmavej..
Takhle byl v lete 2007

25.3.2009 22:02
cheyenne

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):

Děkuji, já se na něj pořád nemůžu vynadívat, už se těším, až mu doroste zadek rovnoměrně k předku
Rojík se ti pěkně "dodělal", pamatuju fotky, když jsi ho měla krátce a je z něj už taky kus koňa....
Tady Saxíkova dvojnice z Kladrub

25.3.2009 22:03
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Děkuji, já se na něj pořád nemůžu vynadívat, už se těším, až mu doroste zadek rovnoměrně k předku
Rojík se ti pěkně "dodělal", pamatuju fotky, když jsi ho měla krátce a je z něj už taky kus koňa....
Tady Saxíkova dvojnice z Kladrub

No a nemůžu nedat fotku skoro tři roky starou

25.3.2009 22:04
mili

XXX.XXX.7.33

cheyenne napsal(a):
Mili, jsi tu ještě?

Ježiškote ten byl tak malinkatej... Ani tam neměl tu přední tyč(přepážku nebo jak to nazvat) pač byla na něj moc vysoko... A ještě se chudák nakládal za tmy, pač nám původně domluvená přeprava padla..My byli v Praze a nevěděli co dál...A někdy kolem 15. 00h sháněli novou..Než jsme ji sehnali..Než jsme tam dojeli..Byla tma... Ale malej byl zlatej, jen jsem tehdá byla strašně v šoku z těch nožiček...

25.3.2009 22:04
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
To Hnoján prave na zimu dycky zbela a pak to znej opada a je zas tmavej..
Takhle byl v lete 2007

a takhle vypadal v lete 2008-prave sem zjistila ze nema z leta zadny fotky jako

25.3.2009 22:07
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):

Che Tak to je dobrej rozdil..
Ja pridam zimni z lonska..je trochu mazla ale jinak se me libi:)

25.3.2009 22:08
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):

Mili, já jsem u Saxy využila jeho žravosti, poprvý šel za kámošem, takže v pohodě, podruhý jsem zkusila, že nastoupíme nejdřív my, došli jsme k rampě, nechala jsem ho koukat dovnitř, šla jsem napřed a lámala jsem chleba, na to moc dobře slyšel a sám pomaličku došel za mnou.... za každej krůček mi "upadl" kousek chleba do jeho dosahu, takže vlastně nastoupil sám.... od tý doby čuchne k rampě a nakráčí dovnitř.... pokud půjde s tebou jako s mamkou a ví, že se mu tam nic nestalo, tak nebude problém.... hlavně dost úplatků, klídek a čas....

25.3.2009 22:09
mili

XXX.XXX.7.33

cheyenne napsal(a):

Jé vy jste mě "překecali" ..Skočilo mi to úplně nahoru..Mám pomylý internet...

ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Che Tak to je dobrej rozdil..
Ja pridam zimni z lonska..je trochu mazla ale jinak se me libi:)

a tak sem jeste flaknu jednu z prvnich..to jsem jeste stale neverila ze mam kone

cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Mili, já jsem u Saxy využila jeho žravosti, poprvý šel za kámošem, takže v pohodě, podruhý jsem zkusila, že nastoupíme nejdřív my, došli jsme k rampě, nechala jsem ho koukat dovnitř, šla jsem napřed a lámala jsem chleba, na to moc dobře slyšel a sám pomaličku došel za mnou.... za každej krůček mi "upadl" kousek chleba do jeho dosahu, takže vlastně nastoupil sám.... od tý doby čuchne k rampě a nakráčí dovnitř.... pokud půjde s tebou jako s mamkou a ví, že se mu tam nic nestalo, tak nebude problém.... hlavně dost úplatků, klídek a čas....

Týjo, Nadi, neporostl ti nějak do výšky? Vypadá o dost větší....
Tady jedna moje oblíbená stará

25.3.2009 22:10
mili

XXX.XXX.7.33

cheyenne napsal(a):

Sakrajš pomalý...

25.3.2009 22:12
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Jé vy jste mě "překecali" ..Skočilo mi to úplně nahoru..Mám pomylý internet...

Já se zrovna chystám jít spát, už je po desátý a za mnou už se ozývá kdy to jako vypnu
Hele, tady měl Saxík bebíčko....

25.3.2009 22:13
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):
Já se zrovna chystám jít spát, už je po desátý a za mnou už se ozývá kdy to jako vypnu
Hele, tady měl Saxík bebíčko....

ja uz bych taky mela jit na kute,ale spat se me nechce vubec..mam ranni, v 6 vstavat,fujky..

25.3.2009 22:14
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Sakrajš pomalý...

Jsem zvědavá na Banyho, až vyroste.... a budeš dávat fotky před a po...
Mě mrzí, že ty Saxovy špalíčky nemám vyfocený.... v době, kdy překluboval, ho nikdo nefotil, šmatláka
A oblíbená "plážová"

25.3.2009 22:15
ukulemba

XXX.XXX.23.239

mili napsal(a):
Sakrajš pomalý...

Cha cháááá velkej mega skok !

25.3.2009 22:16
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):
Sakrajš pomalý...

Jo taky mám v plánu ukecávat a ukecávat...Na mrkvičku se v hodně věcech ukecat nechá a rád..Nějaká ta důvěra v nás už taky snad je...To jen příte straší že se na něj nebude hodinu čekat a bla a bla...Ale tak ten ví že nemá cenu mi do toho "kecat"..Spíš nevím jak trpělivý bude trenér co nám pro něj přijede...Navíc cesta ze západních čech až k Prostějovu..No...

25.3.2009 22:16
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Jsem zvědavá na Banyho, až vyroste.... a budeš dávat fotky před a po...
Mě mrzí, že ty Saxovy špalíčky nemám vyfocený.... v době, kdy překluboval, ho nikdo nefotil, šmatláka
A oblíbená "plážová"

Já jdu zítra na odpolední, až od 15.h, ale hlásí se chlap, po večerech předčítám knížku, jsme ve skluzu, dneska prý 120 stran

25.3.2009 22:17
ukulemba

XXX.XXX.23.239

cheyenne napsal(a):
Týjo, Nadi, neporostl ti nějak do výšky? Vypadá o dost větší....
Tady jedna moje oblíbená stará

ja to nejak nestiham sledovat :DD
Hnoján se vytahl docela bych rekla,je vetsi nez byl..ale porad se na nem nejak nemuzu usadit,mohl by jeste vyrust..vcera mel narozeniny,uz mu bylo 6!

25.3.2009 22:19
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Jo taky mám v plánu ukecávat a ukecávat...Na mrkvičku se v hodně věcech ukecat nechá a rád..Nějaká ta důvěra v nás už taky snad je...To jen příte straší že se na něj nebude hodinu čekat a bla a bla...Ale tak ten ví že nemá cenu mi do toho "kecat"..Spíš nevím jak trpělivý bude trenér co nám pro něj přijede...Navíc cesta ze západních čech až k Prostějovu..No...

Trenérovi kafíčko a nahodit téma hovoru pro něj a přítele hlavně si do toho nenech moc kecat a domluv se s nima, že to nejdřív zkusíš sama.... nenaložila jsem zas tak moc koní, ale skoro všichni, se kterýma jsem měla tu čest, měli nějaký problém.... jen na jednoho se musel vymyslet "fígl", jinak vždycky pomohla trpělivost a klid....
Tahle černá opatrňačka mě naučila hodně....

25.3.2009 22:20
ukulemba

XXX.XXX.23.239

mili napsal(a):

Holky ja vam sem flaknu moji prvni konskou lasku...
Krasny zvire,i po tech letech na nej porad vzpominam a ..byl proste prvni..

25.3.2009 22:22
klawdie

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):

No pání tady to žije zdravím šediváčky a ryzoidka..Nadi pěkně asse zakulatil, ale že to trvalo, vid...no my ale narozdíl od vás pořád bledneme, ale už taky vypadá jako kun a né mula

25.3.2009 22:22
cheyenne

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
Holky ja vam sem flaknu moji prvni konskou lasku...
Krasny zvire,i po tech letech na nej porad vzpominam a ..byl proste prvni..

Fešák
Tady moje první.... kdybych tak věděla, kde je jí konec.... jestli ještě je....

25.3.2009 22:24
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
No pání tady to žije zdravím šediváčky a ryzoidka..Nadi pěkně asse zakulatil, ale že to trvalo, vid...no my ale narozdíl od vás pořád bledneme, ale už taky vypadá jako kun a né mula

Jé, zdarec.... já tady tak při noci rozjímám a hrabu ve fotkách ...
Můj první vlastní....

25.3.2009 22:26
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Můj první vlastní....

Všimněte si mého po hubertu unaveného záchodového sedu
A jedna skákací....

klawdie

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Můj první vlastní....

psycho kůn, to byla stejně náhodička jak si přišla k prvnímu jak se má rytířekej nevíš?

ukulemba

XXX.XXX.23.239

klawdie napsal(a):

Je ahoj klari :)
No ja si rikam ze Hnoján snad bude nakonec vraník :DD

A takhle skakal na Hubertu s moji kamaradkou..ja se bala,protoze nikdy neskakal,tak sem na nej posadila sebevraha a on to presel jak profik naprosto vsechno a s chuti..

25.3.2009 22:28
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Všimněte si mého po hubertu unaveného záchodového sedu
A jedna skákací....

No, jdu už do postele, myslím, že usnu nad první stránkou, ale neva
Tak přeju dobrou noc ........ není tu mávací smajlík
Jedině tak...

25.3.2009 22:29
klawdie

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
Je ahoj klari :)
No ja si rikam ze Hnoján snad bude nakonec vraník :DD

A takhle skakal na Hubertu s moji kamaradkou..ja se bala,protoze nikdy neskakal,tak sem na nej posadila sebevraha a on to presel jak profik naprosto vsechno a s chuti..

Jsk mu to proboha říkáš? Rojík chudák co ta přezdívka, u nás se chytli barvy...já mám šedivýho a hnědou a segra bílou a žlutýho...každej hned ví:)

25.3.2009 22:30
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):

Tak zatím a ráda jsem vás tu potkala!!!

25.3.2009 22:32
klawdie

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):

tak dobrou pozdravuj maličkýho..z něho už je takový malý maskot ifauny:)

25.3.2009 22:32
ukulemba

XXX.XXX.23.239

klawdie napsal(a):
Jsk mu to proboha říkáš? Rojík chudák co ta přezdívka, u nás se chytli barvy...já mám šedivýho a hnědou a segra bílou a žlutýho...každej hned ví:)

Evi tak dobrou noc :)
No rikam mu hnoján no..zaclo to Rojánem kdyz zlobil a a k Hnojánovi pak byl uz jen krucek ono se to k nemu i hodi,uz prisel na chut valeni takze je kazdej den jak prase :D

25.3.2009 22:33
ukulemba

XXX.XXX.23.239

mili napsal(a):

Papa dobrou noc mili :) a at konouch prospiva :))

25.3.2009 22:38
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Papa dobrou noc mili :) a at konouch prospiva :))

Huhuu ja si chci poviidaat

Rojik aportuje..

25.3.2009 22:45
klawdie

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
Huhuu ja si chci poviidaat

Rojik aportuje..

A jak Vám to jde? na co se letos chystáte?

25.3.2009 22:49
ukulemba

XXX.XXX.23.239

klawdie napsal(a):
A jak Vám to jde? na co se letos chystáte?

He No to sama nevim..
Pres zimu az do ted nic nedelame..Jen obcas,je to pakarna delat u koni.Kdyz mam odpoledni tak nestiham,protoze musim minimalne aspon umejt nohy a vybrat z kopyt 25 konim a pak hnojla maximalne vycistim a pak hura krmit abych tam nebyla do pulnoci,nehlede na to ze teren stoji celou zimu za prd.Se dalo maximalne do terenu na krokovku,pak zas bahno taky na prd jizdarna..to se vubec neda..a kdyz mam ranni tak sem zas rada ze sem a tesim se domu..jooo v lete to bylo jiny..dyl svetlo,hezky pocasi,lepsi nalada...
Tak snad bude letos lip,kdyz uz budu delat neco jinyho a ne kydat hnuj ..
Kazdopadne bych rada uz zacla skakat s nim a poradne prijezdovat..tak doufam ze aspon to.Na verejnaky to nevidim,sem desna sragora :D a co vy? Co sedivej teda? jak je na tom? Cetla jsem tady ze nejak nejezdis na nem kvuli cemusi,ale uz nevim proc.. :(

25.3.2009 22:56
klawdie

XXX.XXX.159.239

ukulemba napsal(a):
He No to sama nevim..
Pres zimu az do ted nic nedelame..Jen obcas,je to pakarna delat u koni.Kdyz mam odpoledni tak nestiham,protoze musim minimalne aspon umejt nohy a vybrat z kopyt 25 konim a pak hnojla maximalne vycistim a pak hura krmit abych tam nebyla do pulnoci,nehlede na to ze teren stoji celou zimu za prd.Se dalo maximalne do terenu na krokovku,pak zas bahno taky na prd jizdarna..to se vubec neda..a kdyz mam ranni tak sem zas rada ze sem a tesim se domu..jooo v lete to bylo jiny..dyl svetlo,hezky pocasi,lepsi nalada...
Tak snad bude letos lip,kdyz uz budu delat neco jinyho a ne kydat hnuj ..
Kazdopadne bych rada uz zacla skakat s nim a poradne prijezdovat..tak doufam ze aspon to.Na verejnaky to nevidim,sem desna sragora :D a co vy? Co sedivej teda? jak je na tom? Cetla jsem tady ze nejak nejezdis na nem kvuli cemusi,ale uz nevim proc.. :(

my jsme chromý..má podtrochlozu, tak se šetříme, je z něho stoprocentní rekreačnák...zlátý koník...na plnění ambicí mám plňasku, ale tu ted čekají zas mateřské povinosti..takž ted to máme takové volnější, ale s kobylou je radost pracovat...

25.3.2009 23:01
klawdie

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
my jsme chromý..má podtrochlozu, tak se šetříme, je z něho stoprocentní rekreačnák...zlátý koník...na plnění ambicí mám plňasku, ale tu ted čekají zas mateřské povinosti..takž ted to máme takové volnější, ale s kobylou je radost pracovat...

Nadi jdu taky do pelechu, tak zas někdy na ifauně...pozdravuj Hnojáka

25.3.2009 23:12
ukulemba

XXX.XXX.23.239

klawdie napsal(a):
Nadi jdu taky do pelechu, tak zas někdy na ifauně...pozdravuj Hnojáka

yjezis no to je des..tak me kdyztak pak tady trebas pisni jak ste k tomu vubec prisli,ja s timhle nemam vubec zkusenost a ani kone takhle neznam co to ma,tak vubec netusim jak tohle vznika..
Tak dobrou noc :)

26.3.2009 06:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

ukulemba napsal(a):
yjezis no to je des..tak me kdyztak pak tady trebas pisni jak ste k tomu vubec prisli,ja s timhle nemam vubec zkusenost a ani kone takhle neznam co to ma,tak vubec netusim jak tohle vznika..
Tak dobrou noc :)

Tak zas dobré ránko...Nadi nevím vet neví, nikdo ti to neřekne...je to vícefaktorové onemocnění, podíl v tom má dědičnost, krmení, úprava kopyt, ježdění,...to víš že jsem se bila po hlavě a říkala jsem si co jsem udělala špatně, ale nevím jezdit jsme teprve začínali, krmení granule, kovář no nevím nemám špatného....takže kdejžto nevím...je to onemocnění pohybového aparátu-konkrétně degenerativní rozpadání střelkového aparátu, Sabulák mi loni z kraje roku začal pokulhávat zvlášt na šikmém či tvrdém povrchu, dlouho jsme řešili kde je problém, můj vet na to nemohl přijít nakonec jsem volala p. Seitla a ten po čtyřech hodinách stanovil diagnozu...trvdou a nelítostnou...nasadila se léčba-boharenka přímo do kloubu ortopedický podkovy a sahib po dvou měsících byl ok a od tebe doby (/klepu na dřevo) je klid...zustala mu lehčí vada v kroku chodí s tou pravou nožkou jinak, je to znát ale jen při klusu když si přesedneš a samozřejmě okem...ale vidím ho lítát ve výběhu a to je moje největší potěcha, dřív sem za každej cvalovej ve výběhu děkovala, pač jak ho to bolelo sotva se hnul..takže takhle vidím že je mu dobře a nic ho nebolí....tak na nás myslete at mu to takhle vydží aspon do 25...

26.3.2009 14:01
mili

XXX.XXX.6.33

klawdie napsal(a):
Tak zas dobré ránko...Nadi nevím vet neví, nikdo ti to neřekne...je to vícefaktorové onemocnění, podíl v tom má dědičnost, krmení, úprava kopyt, ježdění,...to víš že jsem se bila po hlavě a říkala jsem si co jsem udělala špatně, ale nevím jezdit jsme teprve začínali, krmení granule, kovář no nevím nemám špatného....takže kdejžto nevím...je to onemocnění pohybového aparátu-konkrétně degenerativní rozpadání střelkového aparátu, Sabulák mi loni z kraje roku začal pokulhávat zvlášt na šikmém či tvrdém povrchu, dlouho jsme řešili kde je problém, můj vet na to nemohl přijít nakonec jsem volala p. Seitla a ten po čtyřech hodinách stanovil diagnozu...trvdou a nelítostnou...nasadila se léčba-boharenka přímo do kloubu ortopedický podkovy a sahib po dvou měsících byl ok a od tebe doby (/klepu na dřevo) je klid...zustala mu lehčí vada v kroku chodí s tou pravou nožkou jinak, je to znát ale jen při klusu když si přesedneš a samozřejmě okem...ale vidím ho lítát ve výběhu a to je moje největší potěcha, dřív sem za každej cvalovej ve výběhu děkovala, pač jak ho to bolelo sotva se hnul..takže takhle vidím že je mu dobře a nic ho nebolí....tak na nás myslete at mu to takhle vydží aspon do 25...

Jjjj takovej maskot to asik je... Dám sem foto jak maskotovi poslední dobou hrabe, ale bohužel foto opět pouze mobilem a ještě za nevlídného počasí..Snad tam někde toho "koňa" najdete... No to s tím kafíčkem je super nápad!!! Budu to tak nějak muset udělat, jako že pauza mezi dlouhým cestováním... Přítel ho bude mít za úkol zabavit a já si budu hrát s Banym u přepraváku....Zkušeností by se našlo ale ty praktikovat nebudu- myšleno nakládání dostiháků na dostihy...Další byli s mou bývlou kobčou a něco takového jsem do té doby nviděla ale cca po 4hdinách jsem to s ní sama za deště zvládla...

Klawdie to je mi moc líto, netušila jsem že máte takové problémy...Budu držet pěstičky!!!!

26.3.2009 14:04
mili

XXX.XXX.6.33

klawdie napsal(a):

Co to je?

26.3.2009 14:12
mili

XXX.XXX.6.33

klawdie napsal(a):

Maskot občas spíš vypadá že že hodí pořádnou masku...

26.3.2009 14:22
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):

Ahojky......

ja chci taky pokecaaaaaaaaaaaat
taky se přídáme spolu s šedivou,když se jich tady tolik sešlo

26.3.2009 14:22
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):

Zdar!
Mili, kam malého nakonec dáš? Nějak mi to uniklo a nechce se mi to hledat.

26.3.2009 14:24
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
Ahojky......

ja chci taky pokecaaaaaaaaaaaat
taky se přídáme spolu s šedivou,když se jich tady tolik sešlo

26.3.2009 14:32
monca

XXX.XXX.210.3

dominika napsal(a):
Zdar!
Mili, kam malého nakonec dáš? Nějak mi to uniklo a nechce se mi to hledat.

Jo,....prosím nevíte někdo co ještě na srst a kůži krom lněného semínka a biotinu H?Rosa ma docela špatnou kvalitu srsti či kůže ja už nevim...peru do ni všechno možne....lněné semínko,ten biotin pak olej,vitamíny.Když jsem ji dovezla a začla kobyla jezdit denně byla odřena snad od všeho,ne že by to bylo výstrojí,ale prostě špatna kvalita ani žadnou pořádnou podsadu neměla na zimu,skoro bylo vidět na kuži.Po tom všem se hooooodně zlepšila,ale teď jsem nedávala asi 14dní semínko-nějak jsem zapoměla koupit a opět se oběvují místa bez srsti,ne moc jen třeba velikosti hrozna,třeba na poprsáku nebo kolem mych holeni a tak.Semínko přece nemůže dostávat nonstop ne?po něm se jí to ale hodně zlepšilo...
tak babo raď,asi budu muset za vetem s tim,snad něco najdem

26.3.2009 14:34
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):
Jo,....prosím nevíte někdo co ještě na srst a kůži krom lněného semínka a biotinu H?Rosa ma docela špatnou kvalitu srsti či kůže ja už nevim...peru do ni všechno možne....lněné semínko,ten biotin pak olej,vitamíny.Když jsem ji dovezla a začla kobyla jezdit denně byla odřena snad od všeho,ne že by to bylo výstrojí,ale prostě špatna kvalita ani žadnou pořádnou podsadu neměla na zimu,skoro bylo vidět na kuži.Po tom všem se hooooodně zlepšila,ale teď jsem nedávala asi 14dní semínko-nějak jsem zapoměla koupit a opět se oběvují místa bez srsti,ne moc jen třeba velikosti hrozna,třeba na poprsáku nebo kolem mych holeni a tak.Semínko přece nemůže dostávat nonstop ne?po něm se jí to ale hodně zlepšilo...

Co se domluvit s vetem a udělat jí krevní testy? Pozná co jí kde chybí,pak bych to řešila dál.

26.3.2009 14:37
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):

Pak mě napadalo vyčkat do doby než přelíná dávat pořád ty "podpory" srsti.....Je fakt,že ona snad líná už od unora tak možná má teď tu kůžu oslabenou...ja už nevim

26.3.2009 14:44
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
Pak mě napadalo vyčkat do doby než přelíná dávat pořád ty "podpory" srsti.....Je fakt,že ona snad líná už od unora tak možná má teď tu kůžu oslabenou...ja už nevim

no asi to bude muset dopadnout,kolik takové testy stoji?

26.3.2009 15:50
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):

Co vím tak kolem tří až čtyřech stovek,jaké jiné jádro krmíš?

26.3.2009 15:50
mili

XXX.XXX.6.50

monca napsal(a):

Ahoj holky...Domčo dopadlo to snad nejlíp jak mohlo, snad se nám podařilo(nechci hodnotit moc předem, abych nezakřikla) práci kde nám bude všem dobře..Bany tam bude mít pořádné výběhy a spoustu kamarádů...Já s přítelem práci...Jdeme tam už teď od dubna..Stěhovat se budem buďto v pondělí nebo úterý...Jak to trenérovi vyjde pač nám přijede pro Banýška...
Teda holky, ste nás tu nějak "přešimlíčkovali"....

26.3.2009 16:27
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
Ahoj holky...Domčo dopadlo to snad nejlíp jak mohlo, snad se nám podařilo(nechci hodnotit moc předem, abych nezakřikla) práci kde nám bude všem dobře..Bany tam bude mít pořádné výběhy a spoustu kamarádů...Já s přítelem práci...Jdeme tam už teď od dubna..Stěhovat se budem buďto v pondělí nebo úterý...Jak to trenérovi vyjde pač nám přijede pro Banýška...
Teda holky, ste nás tu nějak "přešimlíčkovali"....

Dostává granule-obsahujou kukuřici,trochu ovsa,vitamíny,pak......sakriš nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje mno...dává se to do pivanebo je to v pivu....sakriš jsem ostuda no nemůžu si vzpomenout na to slovo.Není to přímá nějaká značka granulí,kupuje je od paní,která si je nechává dělat přímo na požádání od nějakých krmivářů,prostě takové granule na přání a k tomu dostává ještě oves.Jsou to moc dobré granule,koníci po nich hezky přibíraji mám s nimi moc dobré zkušenosti.Ty místa bez srsti nemá ale všude,má je třeba pod naprsákem,podbříšníkem-ten jsme koupili nový,neoprenový s gelem a tam se nám to už spravilo,nebo kolem mých holení,ale jak říkám jak jsem dávala to semínko tak to zarůstalo na očích,ale teď ty dva týdny měla pauzu od semínka a zas,ne v takové míře,ale přece.Mno kamarádka má taky šimlika a má podobné problémy a vet ji říkal,že některé koně(zvlášť bílí,šimlíci,nebo světlé koně)mají kůži nebo srst slabší a že se to stává...tak já nevím

26.3.2009 17:20
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
Dostává granule-obsahujou kukuřici,trochu ovsa,vitamíny,pak......sakriš nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje mno...dává se to do pivanebo je to v pivu....sakriš jsem ostuda no nemůžu si vzpomenout na to slovo.Není to přímá nějaká značka granulí,kupuje je od paní,která si je nechává dělat přímo na požádání od nějakých krmivářů,prostě takové granule na přání a k tomu dostává ještě oves.Jsou to moc dobré granule,koníci po nich hezky přibíraji mám s nimi moc dobré zkušenosti.Ty místa bez srsti nemá ale všude,má je třeba pod naprsákem,podbříšníkem-ten jsme koupili nový,neoprenový s gelem a tam se nám to už spravilo,nebo kolem mých holení,ale jak říkám jak jsem dávala to semínko tak to zarůstalo na očích,ale teď ty dva týdny měla pauzu od semínka a zas,ne v takové míře,ale přece.Mno kamarádka má taky šimlika a má podobné problémy a vet ji říkal,že některé koně(zvlášť bílí,šimlíci,nebo světlé koně)mají kůži nebo srst slabší a že se to stává...tak já nevím

Slyšela jsem chválu na H 50 od Biofaktory......máte s tím někdo zkušenosti?Nebo co ten lososový olej?

26.3.2009 18:39
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):
Slyšela jsem chválu na H 50 od Biofaktory......máte s tím někdo zkušenosti?Nebo co ten lososový olej?

pro Mili : no super to vám přeju!Tak malej ať se má fajně.

pro Monču: čoveče taky sem slyšela ,že ty šimlové,albíni atd. mají slabší srst,to že je vyšoupaná v zimě není zas tak neobvyklé,je takhle vyšoupaná i v létě? To do piva bych řekla že je sladový květ?

26.3.2009 18:47
cheyenne

XXX.XXX.43.253

mili napsal(a):

Zdar všem, já se hlásím z práce, sedím si na odpolední a už se těším domů.... ještě dvě hoďky a začnu balit....
jen zatím bez fotek, v pracovním PC prázdno
Moni, ta tvoje šimlice je dobrej slon
Se srstí moc neporadím, asi bych taky šla do rozborů krve, lepší než platit za zbytečný vitamíny je hned zjistit, co chybí, můžou to být nějaký minerály, který biotinem nenahradíš.... tak hlavně, aby se to spravilo...
Mili, už se těším na dokumentaci nového útočiště, uvidíš, jak bude Banďa spokojenej....

26.3.2009 18:52
dominika

XXX.XXX.224.8

cheyenne napsal(a):
Zdar všem, já se hlásím z práce, sedím si na odpolední a už se těším domů.... ještě dvě hoďky a začnu balit....
jen zatím bez fotek, v pracovním PC prázdno
Moni, ta tvoje šimlice je dobrej slon
Se srstí moc neporadím, asi bych taky šla do rozborů krve, lepší než platit za zbytečný vitamíny je hned zjistit, co chybí, můžou to být nějaký minerály, který biotinem nenahradíš.... tak hlavně, aby se to spravilo...
Mili, už se těším na dokumentaci nového útočiště, uvidíš, jak bude Banďa spokojenej....

Jinak Mončo ,já teď koupila tohohle hubeného lysoňe ,bojím se že mi snad nezaroste,má uplně vylysalé plece.

26.3.2009 18:59
cheyenne

XXX.XXX.43.253

dominika napsal(a):
Jinak Mončo ,já teď koupila tohohle hubeného lysoňe ,bojím se že mi snad nezaroste,má uplně vylysalé plece.

Ale jinak pěknej koníček.... pořádně nakrmit a spraví se i v stsri.... je to sympaťák
To do piva bych tipla na pivovarský kvasnice....

26.3.2009 19:02
ukulemba

XXX.XXX.23.239

klawdie napsal(a):

Jezis teda Klari to je neco..Si me celkem vydesila.
Ja ty Hnojanovi nohy furt ocumuju a sleduju...tak ted to budu delat minimalne dvojnasobne
Ty jo a vidis,jak si psala o ty vade kroku,ze v klusu je to znat kdyz si presednes,presne tohle mame my.Vysedat na levou ruku je naprosto v pohode,ale jak zmenim smer a presednu si tak na tu pravou je to peklo..A to same je ve cvalu.On je snad doufam jen krivej a ja asi taky a zrovna oba na stejnou stranu,kazdopadne ten cval se da ale ten klus je desnej,haze me to jakoby do strany a nemuzu udrzet ted nevim jestli levou nebo pravou holen v klidu..ale tusim ze to je vnitrni,prava holen,furt me tam lita.Tak trenuju bez trmenu..vic nevim co udelat abych to nejak zkorigovala:DNo jinac Hnojanek taky nechodi nejak ukazkove,rozmeta pekne prednima..hlavne prave pravou nohou,tak to taky mozna bude mit co docineni s tim neprijemnym klusem i cvalem na pravou ruku..nevim..no budem pilovat snad se zlepsime:)
Tak Klari drzim palec at ti ten tvuj bilej vydrzi a zdravicko at mu slouzi..ja ti reknu tohle zjistit tak me asi klepne,sice nemam sportovni ambice,ale asi bych se bala na nem jezdit..nevim..

Zitra budu mit par fotek od kamaradky,fotila radeni ve vybehu,tak to sem hodim,sou moc pekny

26.3.2009 19:30
monca

XXX.XXX.210.3

cheyenne napsal(a):
Ale jinak pěknej koníček.... pořádně nakrmit a spraví se i v stsri.... je to sympaťák

Juj tak se to chytlo jako hádánka.....jj byly to kvasnicejsem to ale koňař ostuda chi.No právě,že já nevím jake to bude mít v létě,protože ji mám od vánoc.Tajně doufám,že je to celkovou změnou,nadmořská výška,změna krmení a tak,celkově si hůř zvykala na prostředí a dlouho jsem měla pocit,že pořád není doma,ale už je to o dost lepšítak z ní mám radost.Prozatím jediný můj problém je ten,že nějak mám problémy usedět ji nad skokem-má hroznou sílu v zádi a jak se odrazi tak Moničku chudáčka vymrští,ale snad se to taky časem a trpělivým tréningem zlepší.Rosinka je takové slůňátko,ale velká dáma(mno někdy až moc),je to takový koník,který má své "já"v dobrém slova smyslu
Jinak moc hezký ryzáček,opravdu sympaťák

26.3.2009 19:32
dominika

XXX.XXX.224.8

cheyenne napsal(a):

Evčo to si řekla kásně "sympaťák" jmenuje se totiž Sympatie.
Koupila sem jí za pár peněz,jako zaštycovanou a dušnou,takže se jí budu snažit dát dohromady...zatím postupuje dobře,snaží se.

26.3.2009 19:38
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
Koupila sem jí za pár peněz,jako zaštycovanou a dušnou,takže se jí budu snažit dát dohromady...zatím postupuje dobře,snaží se.

Mončo to tě vyhodí nad skokem,ikdyž skáče normálně a vyjde jí to?Nebo jen když např.přidupne,nebo přijde blíž?

Nemám ráda svůj velkej zadek a hele jakou mám krásnou fotku!

26.3.2009 19:38
cheyenne

XXX.XXX.43.253

monca napsal(a):
Juj tak se to chytlo jako hádánka.....jj byly to kvasnicejsem to ale koňař ostuda chi.No právě,že já nevím jake to bude mít v létě,protože ji mám od vánoc.Tajně doufám,že je to celkovou změnou,nadmořská výška,změna krmení a tak,celkově si hůř zvykala na prostředí a dlouho jsem měla pocit,že pořád není doma,ale už je to o dost lepšítak z ní mám radost.Prozatím jediný můj problém je ten,že nějak mám problémy usedět ji nad skokem-má hroznou sílu v zádi a jak se odrazi tak Moničku chudáčka vymrští,ale snad se to taky časem a trpělivým tréningem zlepší.Rosinka je takové slůňátko,ale velká dáma(mno někdy až moc),je to takový koník,který má své "já"v dobrém slova smyslu
Jinak moc hezký ryzáček,opravdu sympaťák

Se skákáním znám Hardy-stodola taky skákal hodně silově a při prvním skákání jsem si připadala jak největší vlající pako, postupem času se to lepšilo až do fáze už jen trochu lempl Ale zas ten pocit, když se ta hrouda masa zvedne a bere sílu ze zadku, to za to stojí....
Saxula je samozabydlovací, už jsem ho párkrát stěhovala a hlavu si z toho neláme Moni a jak plánujete sezónu? Budou závodní výjezdy?

26.3.2009 19:40
cheyenne

XXX.XXX.43.253

dominika napsal(a):
Mončo to tě vyhodí nad skokem,ikdyž skáče normálně a vyjde jí to?Nebo jen když např.přidupne,nebo přijde blíž?

Nemám ráda svůj velkej zadek a hele jakou mám krásnou fotku!

Prej velkej zadek..... počkej večer, jestli hned po příchodu z práce neusnu, tak ti hodím svojí zezaduskákací fotku

26.3.2009 19:40
monca

XXX.XXX.210.3

dominika napsal(a):

sakriš jak hezky balí ty nožky....juuuuuuj.

26.3.2009 19:42
dominika

XXX.XXX.224.8

cheyenne napsal(a):
Prej velkej zadek..... počkej večer, jestli hned po příchodu z práce neusnu, tak ti hodím svojí zezaduskákací fotku

Prosimtě!!!!! Já za chvilku neprojdu futrama!!!! Děs běs! Můžem soupeřit kdo má větší mám takových fotek hafec.

26.3.2009 19:46
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):

Ahoj, tak jsem zas tu...Byla jsem u prďolky...Byli jsme venku..Včera mě dokonce ukecal aby jsme šli i když pršo-sněžilo...Pač mi jasně dal najevo, že má v sobě čertů až až a ten rozšlapaný výběh mu nestačí k tomu aby je "vypustil"...
Máte moc krásné koňouchy...Já jsem zvědavá co mi z toho mého prďolky vyroste...A jaký bude...Tudle jsem poslala mailem fotečky jeho "chovateli" a byl docela znatelně vykulenej ...Líbyl se mu..A divil se že vypadá zdravě...

26.3.2009 19:46
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):

Ona je totiž šikovnáááá!!! Jedem v neděli na závody,tak nám držte palce.

26.3.2009 19:52
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):

No my máme za sebou teprve dvě tréningové hodiny skákáni a to opravdu základy,prozatím nám počasí nedovolí nic doma dělat.Mno ona Ros je schopna skočit barák i z místa takže jak nenajede v tempu hipsne a ja vlaju dává si pozor na zadky a tak tu dupku radši vyšvihne,ale jak říkam,nemáme prozatím naskákáne nic,takže je to možna jen nezvyk.Kobyla měla dlouho pauzu od pořádné jízdárenské práce a ježděna byla dlouho na volné otěži.Před ní jsem měla kobylku 153 a to bylo uplně jiné skákáni jako na malém koni,celkově ještě nejsem uplně s tím slůňátkem sžitá.No na závody bych ráda,ale až si budu jistá,že to stojí za to,nechci jet za každou cenu a chci aby to vypadalo hezky,nechci nic ve výcviku zanedbat takže nespěchám.

26.3.2009 19:57
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
Ahoj, tak jsem zas tu...Byla jsem u prďolky...Byli jsme venku..Včera mě dokonce ukecal aby jsme šli i když pršo-sněžilo...Pač mi jasně dal najevo, že má v sobě čertů až až a ten rozšlapaný výběh mu nestačí k tomu aby je "vypustil"...
Máte moc krásné koňouchy...Já jsem zvědavá co mi z toho mého prďolky vyroste...A jaký bude...Tudle jsem poslala mailem fotečky jeho "chovateli" a byl docela znatelně vykulenej ...Líbyl se mu..A divil se že vypadá zdravě...

Pro Dominiku:ježišku ten konik má rezervy to je mazeeeeec,palečky budem držet

26.3.2009 20:00
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):

To ona má ale jak kde...

26.3.2009 20:01
cheyenne

XXX.XXX.43.253

monca napsal(a):

To jo, koňuši šikovný a styloví
Mončo, je lepší nespěchat a neztrapnit se , já jsem se musela poučit sama na sobě a ještě teď se skoro červenám, když si vzpomenu, jak jsem jela své první veřejňáky úplně tragicky ale mám z toho skoro blok, že jestli někdy vyjedu se Saxíkem mezi lidi, tak už budem asi starý

26.3.2009 20:06
monca

XXX.XXX.210.3

cheyenne napsal(a):
To jo, koňuši šikovný a styloví
Mončo, je lepší nespěchat a neztrapnit se , já jsem se musela poučit sama na sobě a ještě teď se skoro červenám, když si vzpomenu, jak jsem jela své první veřejňáky úplně tragicky ale mám z toho skoro blok, že jestli někdy vyjedu se Saxíkem mezi lidi, tak už budem asi starý

Přesně tak,radši vyjedu později a s pocitem,že jsme doma nic nezanedbali v treningu.Nic dámy já mizím se věnovat rodincetak pište pište ať je zítra co číst.

26.3.2009 20:10
cheyenne

XXX.XXX.43.253

monca napsal(a):
Přesně tak,radši vyjedu později a s pocitem,že jsme doma nic nezanedbali v treningu.Nic dámy já mizím se věnovat rodincetak pište pište ať je zítra co číst.

Dobrý zvíře, už jsem koukala na tu fotku na gauči, nemá chybu
Já bych vám tak ještě mohla psát, jak řeším reklamace a výpovědi, dneska se mi to teda sešlo.... kolega před chvílí odešel na zmrzlinu, tak jsem tu sama samotinká....
Mili a jaký ty máš plány do budoucna s Banďourem? Závodní? Když už vám slouží zdravíčko.... (hlavně ať to slouží dál...)

26.3.2009 20:15
mili

XXX.XXX.6.33

cheyenne napsal(a):
Dobrý zvíře, už jsem koukala na tu fotku na gauči, nemá chybu
Já bych vám tak ještě mohla psát, jak řeším reklamace a výpovědi, dneska se mi to teda sešlo.... kolega před chvílí odešel na zmrzlinu, tak jsem tu sama samotinká....
Mili a jaký ty máš plány do budoucna s Banďourem? Závodní? Když už vám slouží zdravíčko.... (hlavně ať to slouží dál...)

Jo Evčo těžko říct...Dělám a od mala jsem převážně u dostiháků (nepočítám ty rekreační apod.) Ale jinak jsem i vyučená na dostihovce..Mám odjeté nějaké dostihy, mám tu práci ráda ale vybírám si trenéry, kteří se ke koním chovají slušně a s úctou..Když ne, mizím..
Bany..To bude ještě etapa...:-))) Ráda bych začala tréningama pod profíkem..Drezuram, později skoky...A pak nějaký ten veřejňáček...A pak se uvidí, mamina a teta chodí nebo začínají military a nemůžou si je vynachválit, neřeší profili a na plňase super styl skoku i krásné chody...Ale přítel mluví jen o dostizích..Ovšem o tom fakt pochybuji, na to bych neměla nervy a srdce...

26.3.2009 21:15
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Jo Evčo těžko říct...Dělám a od mala jsem převážně u dostiháků (nepočítám ty rekreační apod.) Ale jinak jsem i vyučená na dostihovce..Mám odjeté nějaké dostihy, mám tu práci ráda ale vybírám si trenéry, kteří se ke koním chovají slušně a s úctou..Když ne, mizím..
Bany..To bude ještě etapa...:-))) Ráda bych začala tréningama pod profíkem..Drezuram, později skoky...A pak nějaký ten veřejňáček...A pak se uvidí, mamina a teta chodí nebo začínají military a nemůžou si je vynachválit, neřeší profili a na plňase super styl skoku i krásné chody...Ale přítel mluví jen o dostizích..Ovšem o tom fakt pochybuji, na to bych neměla nervy a srdce...

Mili ,jaký on má vlastně původ?

26.3.2009 21:27
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):

On je plňásek takže: m: Bornnea o: Moonjaz Ta teta co chodila již nějaké ty militry e jmenuje Bohemia Dancer...Prý dobrá ale menšího vzrůstu takže jí nedávno prodávali...Domčo odkaď že ty jsi? není to někde Olomouc a tam někde co se budeme stěhovat..?

26.3.2009 21:28
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):

Teta...

26.3.2009 21:58
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Teta...

Krásná běluška!
Nene ,já sem z Českých Budějovic. To je drobátko dál,než Olomouc. Tady naše farma www.vanisov.estranky.cz

a zde moje dítě,každý si myslí že je to holčička,ovšem je to kluk a musím ho ostříhat

27.3.2009 11:12
mili

XXX.XXX.7.33

dominika napsal(a):
Krásná běluška!
Nene ,já sem z Českých Budějovic. To je drobátko dál,než Olomouc. Tady naše farma www.vanisov.estranky.cz

a zde moje dítě,každý si myslí že je to holčička,ovšem je to kluk a musím ho ostříhat

Jé od Budějovic..Trochu znám, pocházím totiž od Jindřichova Hradce...Krásný klučina, nic si z toho nedělej, sestra má dva a taky si je vždycky pletli s holkama...I když u toho mladšího žádný div, radši převlíká panenky než jezdí autama...Asi se na něm už v bříško podepsalo to, jak moc ségra chtěla holku...

27.3.2009 12:03
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
Jé od Budějovic..Trochu znám, pocházím totiž od Jindřichova Hradce...Krásný klučina, nic si z toho nedělej, sestra má dva a taky si je vždycky pletli s holkama...I když u toho mladšího žádný div, radši převlíká panenky než jezdí autama...Asi se na něm už v bříško podepsalo to, jak moc ségra chtěla holku...

No nevim nevim,ale letos to vidim u nás na věčny sníh a věčné bláto,sodoma gomora.Te´d jsem dorazila z vyjížďky a očividně to nebavi už ani toho koněvěčně se brodíme buď sněhem nebo kloužeme v blatě.Já se tak neuvěřitelně těším na jaro,že by jste nevěřily

27.3.2009 12:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

monca napsal(a):
No nevim nevim,ale letos to vidim u nás na věčny sníh a věčné bláto,sodoma gomora.Te´d jsem dorazila z vyjížďky a očividně to nebavi už ani toho koněvěčně se brodíme buď sněhem nebo kloužeme v blatě.Já se tak neuvěřitelně těším na jaro,že by jste nevěřily

hoj ďouchy, tež se vám tu vetřu, bo se to jinak nikde ani nehýbe...Mončo, vy máte na kondičku aspoň super, že je tam ten sníh..já se furt matlám v tom debilním bahně, ohrada už není ohradou, ale bažinou...
Jink holky, už jsem zas vytřepaná jak ratlík, v sobotu a v neděli mám tréninky a v neděli odpoledne by po 8 měsícíh neuspěšné léčby a vyšeřování nás čeká operace černé věci...

27.3.2009 12:16
monca

XXX.XXX.210.3

kukinatost napsal(a):
hoj ďouchy, tež se vám tu vetřu, bo se to jinak nikde ani nehýbe...Mončo, vy máte na kondičku aspoň super, že je tam ten sníh..já se furt matlám v tom debilním bahně, ohrada už není ohradou, ale bažinou...
Jink holky, už jsem zas vytřepaná jak ratlík, v sobotu a v neděli mám tréninky a v neděli odpoledne by po 8 měsícíh neuspěšné léčby a vyšeřování nás čeká operace černé věci...

To je fakt...to je u nás jediné štěsti,že je tady je v kopcich ten snih.Mno ale ohrada????Děs běs,ja mam co dělat abych boty na nodou udržela bo jak vkuřim do bahna tak mě to v cucavabažina hovno,mě už ani koně nechtěji ven.Jen tak na par hodin a pak už vyhližeji,kdy že je asi zavřu.No Jani s tim valaškem jsi si už zažila a držim konikovi pěsti ať už je mu lepe.Po prvním našem společném treningu s Ros se mi chtělo brečet,ja litala jak hadr na holi a kobyla z nas měla legraci,ze sebe jsem měla pocit,že těch 15let odježděnych stalo za ........ale zas každym dnem už je to lepši tak aspoň tak

27.3.2009 12:18
mili

XXX.XXX.6.33

monca napsal(a):

Taky bych už strašně moc chtěla teplo...Malému se zřejmě povedlo si předevšírem trošku natáhnout LP tak je takový rozlámaný..Trošku moc v tom blátě blbnul a hrál si i na "westerňáka", rozbalil to naplno a hodil stopku...Strašně ho to bavilo..Nebo běhat na kruhu jak blázen a vyhazovat...Strašně jsem se o něj bála, pošuk jeden...Trošku jsem ubrala na ovsu aby se mi ještě v tomdle počasí nezrasil... Kor když s ním tak moc nechodím..Jen tak obden nebo tak...

27.3.2009 12:23
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
Taky bych už strašně moc chtěla teplo...Malému se zřejmě povedlo si předevšírem trošku natáhnout LP tak je takový rozlámaný..Trošku moc v tom blátě blbnul a hrál si i na "westerňáka", rozbalil to naplno a hodil stopku...Strašně ho to bavilo..Nebo běhat na kruhu jak blázen a vyhazovat...Strašně jsem se o něj bála, pošuk jeden...Trošku jsem ubrala na ovsu aby se mi ještě v tomdle počasí nezrasil... Kor když s ním tak moc nechodím..Jen tak obden nebo tak...

Kurnik taky bych jednou chtěla hřibatkoale to si bude muset ještě šimlička počkat,prvně musime se dat dokupy a něco odjezditať nejsme ostudy

27.3.2009 12:24
kukinatost

XXX.XXX.43.146

mili napsal(a):

jj, mili věřím, mi tež černá věc při tom řádění přijde bez pudu sebezáchovy:))
Ale už teď je bez práce 8 měsíců, takže vypadá jak vypadá - víš jak plňas, co jenom chodí do velkého výběhu moc nemá ajk nasvalit..kdysi mi tak dlouho trvalo ho dostat do formy a teď...
No, jinak Mončo, buď v klidu, mé jezdecké chyby si v pohodě vznikaly a utužovaly se necelých 15 let, takže já teď se dvěma trenéry pracuju na celkové změně svého sedu a na rozšlapání ryzca kupředu:)

27.3.2009 12:29
monca

XXX.XXX.210.3

kukinatost napsal(a):
jj, mili věřím, mi tež černá věc při tom řádění přijde bez pudu sebezáchovy:))
Ale už teď je bez práce 8 měsíců, takže vypadá jak vypadá - víš jak plňas, co jenom chodí do velkého výběhu moc nemá ajk nasvalit..kdysi mi tak dlouho trvalo ho dostat do formy a teď...
No, jinak Mončo, buď v klidu, mé jezdecké chyby si v pohodě vznikaly a utužovaly se necelých 15 let, takže já teď se dvěma trenéry pracuju na celkové změně svého sedu a na rozšlapání ryzca kupředu:)

Mno ja těch svych zlozvyku se budu taky asi hoooooooodně dlouho zbavovat no....Když toho je tolik co člověk na sobě musi hlidat,že hruzaja už si připadam někdy jak retard jedu sama lesem a pořad si hlidam seda pořad mi zní v uších co mi trenerka vždycky vytyka

27.3.2009 12:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

mili napsal(a):

mi se zdá i o špičkách u koně, ramenech dozadu...je to enskutečné, ale já trénuju prošlápnuté paty i cestou domů na kole...trenér neodpustí absolutně nic, to kámoška trenérka je trošku větší měkoň:)))
takže sjem ráda, že mám dvojitý dozor....
názorná ukázka, špičky, ruce, všechno špatně:)

buggyna

27.3.2009 12:39
buggyna

XXX.XXX.217.22

dominika napsal(a):
pro Mili : no super to vám přeju!Tak malej ať se má fajně.

pro Monču: čoveče taky sem slyšela ,že ty šimlové,albíni atd. mají slabší srst,to že je vyšoupaná v zimě není zas tak neobvyklé,je takhle vyšoupaná i v létě? To do piva bych řekla že je sladový květ?

nebo že by kvasnice?

27.3.2009 12:40
monca

XXX.XXX.210.3

kukinatost napsal(a):
mi se zdá i o špičkách u koně, ramenech dozadu...je to enskutečné, ale já trénuju prošlápnuté paty i cestou domů na kole...trenér neodpustí absolutně nic, to kámoška trenérka je trošku větší měkoň:)))
takže sjem ráda, že mám dvojitý dozor....
názorná ukázka, špičky, ruce, všechno špatně:)

to chce čas,trpělivost a hlavně,že si člověk uvědomí co dělá špatně.Kolik je takových jezdců co dávají vinu koni,že děla špatně tamto a toto,namísto abyse podívali na sebe.Takže je fajn,že se na nás má kdo koukat.
Světe div se....tady vyšlo slunko...těpic
Hi tady názorná ukázka špiček od koně nad skokem.....to je u mě věčně...nad skokem ja to už neuhlidamkurnik ale se divim,že se divam nahoru

27.3.2009 12:42
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
to chce čas,trpělivost a hlavně,že si člověk uvědomí co dělá špatně.Kolik je takových jezdců co dávají vinu koni,že děla špatně tamto a toto,namísto abyse podívali na sebe.Takže je fajn,že se na nás má kdo koukat.
Hi tady názorná ukázka špiček od koně nad skokem.....to je u mě věčně...nad skokem ja to už neuhlidamkurnik ale se divim,že se divam nahoru

ježiš na překažka je šura....ja si toho nikdy nevšimlapotřebuji asi silnějši čočky

27.3.2009 12:51
mili

XXX.XXX.6.33

monca napsal(a):

Jjj to já to mám různé, jednou jsem ráda že mám hříbo, podruhé si říkám jaký asi bude až bude velký a jaký bude pod sedlem? A pak si říkám, že když bude tak hodný a bude třeba stále chodit i na volno jako teď, tak proč bych na něj někdy sedala...? Ale jináč bych s ním staršně moc chtěla pořádně začít rozumět PNH nebo tak..Prstě abych mu pořádně rozuměla...Ale k tomu bych potřebovala někoho zkušeného. Stejně tak jako pokud najdu nějaký klub nebo jinou příležitost, tak bych chtěla chodit na hodiny drezury a pak třeba skákání...A třebaz než bude Bany velký, zdokonalým své zkušenosti...Ale každý se mi směje, že dělám u koní, je to mé povolání a ještě bych chtěla někde brát hodiny...

27.3.2009 12:54
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Jjj to já to mám různé, jednou jsem ráda že mám hříbo, podruhé si říkám jaký asi bude až bude velký a jaký bude pod sedlem? A pak si říkám, že když bude tak hodný a bude třeba stále chodit i na volno jako teď, tak proč bych na něj někdy sedala...? Ale jináč bych s ním staršně moc chtěla pořádně začít rozumět PNH nebo tak..Prstě abych mu pořádně rozuměla...Ale k tomu bych potřebovala někoho zkušeného. Stejně tak jako pokud najdu nějaký klub nebo jinou příležitost, tak bych chtěla chodit na hodiny drezury a pak třeba skákání...A třebaz než bude Bany velký, zdokonalým své zkušenosti...Ale každý se mi směje, že dělám u koní, je to mé povolání a ještě bych chtěla někde brát hodiny...

Zdarec! Mili jako,že si se ocitla tak daleko když si od nás z jihu?

Mončo zdá se mi nebo máme stejné deky?

27.3.2009 13:03
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):
Zdarec! Mili jako,že si se ocitla tak daleko když si od nás z jihu?

Mončo zdá se mi nebo máme stejné deky?

No nejdřív jsem se od nás u jihu ocitla zde na západě u Karlových Varů, a odsud se jdeme "ocitnout" až u Olomouce...Jdu tam k jednomu dostihovýmu trenérovi... Ale neušikanovat prosím za to...Vím že to tu není zrovna oblíbené odvětví jezdectví...Ale já v něm vyrostla a teď se jen modlim aby ten trenér byl opravdu takový jako se říká a myslel hlavně na koně...Pak mě ta práce mooc baví...A snad to tam tak je, jezdí se tam normálně jízdárny apod. Tak snad se zadaří..

27.3.2009 13:19
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
No nejdřív jsem se od nás u jihu ocitla zde na západě u Karlových Varů, a odsud se jdeme "ocitnout" až u Olomouce...Jdu tam k jednomu dostihovýmu trenérovi... Ale neušikanovat prosím za to...Vím že to tu není zrovna oblíbené odvětví jezdectví...Ale já v něm vyrostla a teď se jen modlim aby ten trenér byl opravdu takový jako se říká a myslel hlavně na koně...Pak mě ta práce mooc baví...A snad to tam tak je, jezdí se tam normálně jízdárny apod. Tak snad se zadaří..

Nevím,proč by tě z to někdo měl šikanovat. Každý dělá to,co ho baví,já taky skáču a drezůruju a ostatní lidé chodí na krokovky a do kruhovky.

Dřívě jsem měla sklony k vysvětlování atd. Teď na to kašlu,ať si dělá každý co chce,myslím si své a je to tak nejlepší,pohoda, klídek a tabáček...
Obklopuji se lidmi ,kteří mi vyhovujou s kterými si rozumím,ostatním se buď vyhybám nebo nevšímám...Takže to ,že jdeš někam k dostihákům, je jen tvoje věc,držím palce ať vám to s malým vyjde.Třeba ho jednou potkáme na Velké Pardubické! Dyžtak si zabírám lístky ,do první řady na tribunu.

27.3.2009 13:28
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):
Nevím,proč by tě z to někdo měl šikanovat. Každý dělá to,co ho baví,já taky skáču a drezůruju a ostatní lidé chodí na krokovky a do kruhovky.

Dřívě jsem měla sklony k vysvětlování atd. Teď na to kašlu,ať si dělá každý co chce,myslím si své a je to tak nejlepší,pohoda, klídek a tabáček...
Obklopuji se lidmi ,kteří mi vyhovujou s kterými si rozumím,ostatním se buď vyhybám nebo nevšímám...Takže to ,že jdeš někam k dostihákům, je jen tvoje věc,držím palce ať vám to s malým vyjde.Třeba ho jednou potkáme na Velké Pardubické! Dyžtak si zabírám lístky ,do první řady na tribunu.

Domi pssssssssstttttttt...Nebo to ještě "uslyší" přítel a hned se chytne..Sám Velkou loni jel a teď furt mele o tom jak bude Bany běhat dostihy..Já ho vidím někde na veřejňákách nebo tak...Taky podlé mě ne---schopnosti... A taky hlavně na kurzech PNH...

27.3.2009 13:34
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Domi pssssssssstttttttt...Nebo to ještě "uslyší" přítel a hned se chytne..Sám Velkou loni jel a teď furt mele o tom jak bude Bany běhat dostihy..Já ho vidím někde na veřejňákách nebo tak...Taky podlé mě ne---schopnosti... A taky hlavně na kurzech PNH...

třeba to zvládne i za dostihového tréninku

27.3.2009 13:47
mili

XXX.XXX.6.33

dominika napsal(a):
třeba to zvládne i za dostihového tréninku

No uvidíme, an obsedání nespěchám..Jsem zvědavá jak se bude trenér an něj tvářit...Mají tam podobných 40..Mají i chov...A tak jsem opravdu zvědavá co na něj řekne a co až se dozví že podzimní obsedání se u nás praktikovat nebude a jarní taky ne... Jináč to by musel jednou tak v těch 3 vypadat hooodně nadějně abych s ním zkusila trénovat a porovnat ho s ostatními..Ale když taky spíš rovinu a semnou na hřbetě bez biče... Třeba by ho bavilo předbíhat ostatní..

Né fakt to spíš ne...I když ze svých zkušeností vím, že při správném přístupu ke koním jsou stáje kde nepoznáte že sedíte na dostihácích..Koně jsou hodní, vyrovnaní a spokojení...Jde jen o to aby je člověk nenechal \"zblbnout\"...Musejí mít vyrovnaný a klidný tréning + relax ve výbězích apod.

Ps: Tady to Bany zkoušel sám...

27.3.2009 15:24
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
No uvidíme, an obsedání nespěchám..Jsem zvědavá jak se bude trenér an něj tvářit...Mají tam podobných 40..Mají i chov...A tak jsem opravdu zvědavá co na něj řekne a co až se dozví že podzimní obsedání se u nás praktikovat nebude a jarní taky ne... Jináč to by musel jednou tak v těch 3 vypadat hooodně nadějně abych s ním zkusila trénovat a porovnat ho s ostatními..Ale když taky spíš rovinu a semnou na hřbetě bez biče... Třeba by ho bavilo předbíhat ostatní..

Né fakt to spíš ne...I když ze svých zkušeností vím, že při správném přístupu ke koním jsou stáje kde nepoznáte že sedíte na dostihácích..Koně jsou hodní, vyrovnaní a spokojení...Jde jen o to aby je člověk nenechal \"zblbnout\"...Musejí mít vyrovnaný a klidný tréning + relax ve výbězích apod.

Ps: Tady to Bany zkoušel sám...

jj máme stejnou deku,já chtěla původně vínovou,jenže mi poslali modročernou a tak jsem si ji už nechala a pořídila i odpocku ve stejné barvě

27.3.2009 16:57
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):
jj máme stejnou deku,já chtěla původně vínovou,jenže mi poslali modročernou a tak jsem si ji už nechala a pořídila i odpocku ve stejné barvě

Ahá a spokojenost s dekou? Já naprostá,kobyla jí měl celou zimu,byla ostříhaná a super.

Jen tej mojí je drobátko větší.

27.3.2009 17:07
ukulemba

XXX.XXX.23.239

dominika napsal(a):
Ahá a spokojenost s dekou? Já naprostá,kobyla jí měl celou zimu,byla ostříhaná a super.

Jen tej mojí je drobátko větší.

Zdravim babizny,tak co jak klabosite?
My meli dneska par hodin krasny slunicko a pekne teplicko,ale odpoledne se to zas pokazilo a dokonce i prselo..se toho jara snad nedoziju..
Tak sem hodim dve zimni Rojikovsky fotecky-fotila moje kamaradka :-) Predpokladam ze to ifauna ale zase zmrvi.. :(

27.3.2009 17:08
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
Zdravim babizny,tak co jak klabosite?
My meli dneska par hodin krasny slunicko a pekne teplicko,ale odpoledne se to zas pokazilo a dokonce i prselo..se toho jara snad nedoziju..
Tak sem hodim dve zimni Rojikovsky fotecky-fotila moje kamaradka :-) Predpokladam ze to ifauna ale zase zmrvi.. :(

a jeste..Pejsek se jmenuje Brix,je to nas hlidac statku a s konma dela pekny vylomeniny..a Hnojik ho obcas pekne prozene:D

27.3.2009 17:13
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
a jeste..Pejsek se jmenuje Brix,je to nas hlidac statku a s konma dela pekny vylomeniny..a Hnojik ho obcas pekne prozene:D

Zkusim dat tu jednu vyriznutou,ale asi to moc nepomuze..

27.3.2009 17:14
dominika

XXX.XXX.224.8

ukulemba napsal(a):

No u nás na jihu celý den krásně a sotva nasedlám,tak začlo pršet. Máte ještě sníh? Nebo to jsou starší fotky?

27.3.2009 17:23
ukulemba

XXX.XXX.23.239

dominika napsal(a):
No u nás na jihu celý den krásně a sotva nasedlám,tak začlo pršet. Máte ještě sníh? Nebo to jsou starší fotky?

Sou starsi, i kdyz foceny celkem nedavno.Snih zaplatpanbuh uz neni,ale pred par dny nam tu jeste pekne nachumelilo..Vysocina no..des a hruza..

27.3.2009 17:25
mili

XXX.XXX.6.84

dominika napsal(a):

Jé Domi já už vím proč jsem si tě pletla že bydlíš jinde atd. Ale teď ta fotka mě usadila, ty máš totiž tu nádhernou rezavou kobušu...!! Myslím PH X ČT (ale více v krvi) že?

No holky a já jsem ÚPLNĚ V KONCÍCH . Teď mi volal trenér, že přeprava není, podělalo se auto a mohl by až tak za 10dní...Ovšem my by jsme měli nastoupit teď od 1.4 a Banyho tu nechat že oni by se pak pro něj stavili, že pojedou od někaď ze Švícar...

To já ale nemůžu..Za prvé ho tu nechat když nevím kdo by se o něj postaral..Za druhé když by nechodil ven na procházky tak se zcvokne...Za třetí, já u toho přeci chci být..Je to můj kůň a odjakživa jsem u všeho byla... A taky se o něj bojím...Sakrajš chybí mi plačící smajlík...

Vůbec nevím co si počít, ale za profi přepravu na takový kus dám celou měsíční výplatu....

27.3.2009 17:30
monca

XXX.XXX.210.3

mili napsal(a):
Jé Domi já už vím proč jsem si tě pletla že bydlíš jinde atd. Ale teď ta fotka mě usadila, ty máš totiž tu nádhernou rezavou kobušu...!! Myslím PH X ČT (ale více v krvi) že?

No holky a já jsem ÚPLNĚ V KONCÍCH . Teď mi volal trenér, že přeprava není, podělalo se auto a mohl by až tak za 10dní...Ovšem my by jsme měli nastoupit teď od 1.4 a Banyho tu nechat že oni by se pak pro něj stavili, že pojedou od někaď ze Švícar...

To já ale nemůžu..Za prvé ho tu nechat když nevím kdo by se o něj postaral..Za druhé když by nechodil ven na procházky tak se zcvokne...Za třetí, já u toho přeci chci být..Je to můj kůň a odjakživa jsem u všeho byla... A taky se o něj bojím...Sakrajš chybí mi plačící smajlík...

Vůbec nevím co si počít, ale za profi přepravu na takový kus dám celou měsíční výplatu....

S dekou naprosta spokojenost,suprově drži a teplá je až moc,fakt suprova deka.

27.3.2009 18:08
dominika

XXX.XXX.224.8

monca napsal(a):
S dekou naprosta spokojenost,suprově drži a teplá je až moc,fakt suprova deka.

Mili jojo to je ona,je na prodej momentálně.

No tak to je blbééé,hodně blbé. Ani nevím co ti poradit,snad jen abys ty zůstala s ním a pak jela později no.

27.3.2009 18:24
mili

XXX.XXX.7.50

dominika napsal(a):

No tak to je blbééé,hodně blbé. Ani nevím co ti poradit,snad jen abys ty zůstala s ním a pak jela později no.

Jé ona je na prodej jo...No kdyby to bylo tak před rokem... A můžu vědět co za takovou krasavici chceš? Je to fakt boží zvířátko!!!!

No zůstala bych, kdyby to jen trochu šlo..Ale zde máme už podanou výpověď s tím že v pondělí-úterý se musíme odstěhovat z jejich baráku víš... Fakt nevím co si ted počít, volala jsem na jednu přepravu, ale ti se ozvou až zítra...Ovšem to bude asi sumička...

27.3.2009 18:25
eviicka

XXX.XXX.83.106

dominika napsal(a):

Mili: Zdravím, jen tak procházím diskuzi a vidím že jedeš k Prostějovu,dál jsem to ani nedočetla,já sem v podstatě z Prostějova, můžu se zeptat co tady?Že sem jedeš takovou dálku?

27.3.2009 18:29
mili

XXX.XXX.7.50

eviicka napsal(a):
Mili: Zdravím, jen tak procházím diskuzi a vidím že jedeš k Prostějovu,dál jsem to ani nedočetla,já sem v podstatě z Prostějova, můžu se zeptat co tady?Že sem jedeš takovou dálku?

Ahoj Evíí, no stěhujeme se tam za prací...Ale bohužel nám nastaly veliké převeliké potíže s dopravou... Je to fakt konečná....Todel nikdo z nás nečekal.

A copak ty máš za koníky? A kdepak tam jsi?

27.3.2009 18:38
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Ahoj Evíí, no stěhujeme se tam za prací...Ale bohužel nám nastaly veliké převeliké potíže s dopravou... Je to fakt konečná....Todel nikdo z nás nečekal.

Mili : No jó,máme jich deset,něco musí z baráku. Ani nevim cena dohodou,aneb když se bude mít dobře, tak vyhodnotím dle nabídek. Samozřejmě i dle podmínek kam by šla,nechvátám na to,pár lidí už se ozvalo ale budu aktualizovat pořád ,ať je z čeho vybírat,krom toho dvacet lidí řekne že si jí zamlouvají a třičtvrtě se nepřijede ani podívat. Takže asi tak....

27.3.2009 18:39
eviicka

XXX.XXX.83.106

mili napsal(a):

Tak teď jsem si všimla,že už jsem ti odepisovala,když ses ptala,kde se tady dá koupit krmení a věci Kobylku jsem musela prodat, je blízko Konice třeba ji uvidíš Zkusím sem dát fotku,pokud se to podaří,tak je to ta ryzka

27.3.2009 18:41
mili

XXX.XXX.7.50

dominika napsal(a):
Mili : No jó,máme jich deset,něco musí z baráku. Ani nevim cena dohodou,aneb když se bude mít dobře, tak vyhodnotím dle nabídek. Samozřejmě i dle podmínek kam by šla,nechvátám na to,pár lidí už se ozvalo ale budu aktualizovat pořád ,ať je z čeho vybírat,krom toho dvacet lidí řekne že si jí zamlouvají a třičtvrtě se nepřijede ani podívat. Takže asi tak....

Jé založila jsem nové téma..Myslela jsem že 127 už je maximum...Už to ani neukazuje jestli někdo napsal..TAK SE POJĎME "PŘESTĚHOVAT" JU?

Přidejte reakci

Přidat smajlík