Nazdár baby!!!! Se jdu rozloučit, zejtra už jedu do těch Alp, takže se tu mějte opatrujte se a až dorazim tak vám budu vyprávět
paaaaaaaaaaaaaaaa
naftalinka
napsal(a):
Nazdár baby!!!! Se jdu rozloučit, zejtra už jedu do těch Alp, takže se tu mějte opatrujte se a až dorazim tak vám budu vyprávět
paaaaaaaaaaaaaaaa
Ahooooj, tak já jsem se vyvalila zase do práce
A to že si mi zase tááák chtělo
Tak to jsem ráda, že se Bára v mákách líbila
Fotky super, ale fotila jsem to v tom nej období, neměla jsem to pak chuť ani upravit ,,, ani nic ,,,
Tak až skoro po roce
Byla by škoda to mít jen v šuplíku ,,,
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Tak dneska jsem něco cvakla doma
Tady se musím pochlubit - kvete mi orchidey
blanche
napsal(a):
Tak dneska jsem něco cvakla doma
Tady se musím pochlubit - kvete mi orchidey
NO, a ještě bobíka
Tady se akčně drbal
blanche
napsal(a):
Jůůů! Fidoušek . Klááášný! Já taky dnes pučila mučila Michalku..oni jsou táák hebouncí ti kvávíci
.
A Orchidej je kráásná
Bettynka
lucky
napsal(a):
Jůůů! Fidoušek . Klááášný! Já taky dnes pučila mučila Michalku..oni jsou táák hebouncí ti kvávíci
.
A Orchidej je kráásná
Bettynka
No, to jo - jsou jak plyšáci
Chudák Betty ,,,
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
jj..zatím mi nic nepřišlo..možná ještě později večer, nebo zítra
Bré ranko,
Zuziku, tak si to užij a pěkné fotos
No a Fidouš a kytí
Jinak teda Lucky s Betty je mi to moc líto, to je síla , snad ty RTG dopadnou nějak pozitivně
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
Zuziku, tak si to užij a pěkné fotos
No a Fidouš a kytí
Jinak teda Lucky s Betty je mi to moc líto, to je síla , snad ty RTG dopadnou nějak pozitivně
nazdar holky, jste tu nějak zamrzli, ne!!!??? Jsem nás nemohla najít!!!! No hory nic moc. jsme sklamaný, nejen díky cestovce, ale i díky počasí. Bylo hrozně. Sníh déšt, vychr, mlha, jeden den nešlo jít lyžovat a sluníčko bylo jen ke konci a to taky jen jeden den
No takhle jsme nikdy neměli, dycky jsme měli krásně slunečno, max jeden den pod mrakem, no takže nás to někdy potkat muselo a doufám, že příští rok bude zase krásně
naftalinka
napsal(a):
nazdar holky, jste tu nějak zamrzli, ne!!!??? Jsem nás nemohla najít!!!! No hory nic moc. jsme sklamaný, nejen díky cestovce, ale i díky počasí. Bylo hrozně. Sníh déšt, vychr, mlha, jeden den nešlo jít lyžovat a sluníčko bylo jen ke konci a to taky jen jeden den
No takhle jsme nikdy neměli, dycky jsme měli krásně slunečno, max jeden den pod mrakem, no takže nás to někdy potkat muselo a doufám, že příští rok bude zase krásně
Kde jste!!!! Užíváte počasíčka, co!!??
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Kde jste!!!! Užíváte počasíčka, co!!??
Jinde, zapřemýšlej
zvířátková
napsal(a):
Jinde, zapřemýšlej
Nazdaaar, hodím vám sem fotky s Herym, jsme v lese potkali nějakýho turistu tak nás vyfotil a fotky mi pak poslal
naftalinka
napsal(a):
Nazdaaar, hodím vám sem fotky s Herym, jsme v lese potkali nějakýho turistu tak nás vyfotil a fotky mi pak poslal
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Zuzi super! závidím..my turisty s foťákem nějak nepotkáváme.
moc vám to sluší
Zuziku pěkný fotečky super, že ti to i poslal
a v neděli držím palce
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Zuziku pěkný fotečky super, že ti to i poslal
a v neděli držím palce
To jo teda, takový turista se asi jen tak nevidí.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
To jo teda, takový turista se asi jen tak nevidí.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Leo supeer! Moc vám to sluší!
Koukám, že má ještě řádný kožich prcek, co?
Usa už je na půlku vypelichaná.
My byli dopoledne v lakovně, mám doma všechny 3 přilby, jsou nádherné
Teď upravuji Darése, tělo už mám, ještě uši chybí a ráno je budu oba koupat a sušit, někde kolem druhé jedeme do Lanškrouna..cestou máme ještě zastávku u klienta.
Takže nevím co dřív
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Leo supeer! Moc vám to sluší!
Koukám, že má ještě řádný kožich prcek, co?
Usa už je na půlku vypelichaná.
My byli dopoledne v lakovně, mám doma všechny 3 přilby, jsou nádherné
Teď upravuji Darése, tělo už mám, ještě uši chybí a ráno je budu oba koupat a sušit, někde kolem druhé jedeme do Lanškrouna..cestou máme ještě zastávku u klienta.
Takže nevím co dřív
No až na to, jak to člověk už tak hyzděného od přírody tady ještě doupraví Akorát koukám, že za poslední týden nemám ani jedno foto Granťáka. On furt lítá po poli, někde v dálce, tak člověku moc modelem nepostojí.
No jo, ještě má, jde to dolů hodně, ale ještě toho zbývá taky dost zbývá.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No až na to, jak to člověk už tak hyzděného od přírody tady ještě doupraví Akorát koukám, že za poslední týden nemám ani jedno foto Granťáka. On furt lítá po poli, někde v dálce, tak člověku moc modelem nepostojí.
No jo, ještě má, jde to dolů hodně, ale ještě toho zbývá taky dost zbývá.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a poslední, už dám zase na nějakej čas pokoj, slibuju
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Leo pěkný fotečky sluší Vám to a Čiki teda umí pěkný ksichtíky
Lucky to závidím, my ten kožich ne a ne schodit a děsně se chudinka potí
Jinak teda Sheila moc pupek nemá, kdy to vlastně čeká?? Za to ten její kolega vypadá, jak když taky jedno čeká
Jsem včera taky něco cvakla, ale nic moc
sadzi saj
napsal(a):
Leo pěkný fotečky sluší Vám to a Čiki teda umí pěkný ksichtíky
Lucky to závidím, my ten kožich ne a ne schodit a děsně se chudinka potí
Jinak teda Sheila moc pupek nemá, kdy to vlastně čeká?? Za to ten její kolega vypadá, jak když taky jedno čeká
Jsem včera taky něco cvakla, ale nic moc
Shy Romance
monikafris
napsal(a):
Ahojky,
tak u nás koňuchové línají o 106
Někdy se v těch chlupech začínám pomalu dusit
Leo, moc vám to sluší !
Zuzi - to máš super, mě jednou někdo nafotil, jak plavím a nic mi nikdy nepřišlo
Jak si to nenafotím, tak asi nic nemám - asi tak
Moniko - nový přírustek je fakt kráááááásný
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak u nás koňuchové línají o 106
Někdy se v těch chlupech začínám pomalu dusit
Leo, moc vám to sluší !
Zuzi - to máš super, mě jednou někdo nafotil, jak plavím a nic mi nikdy nepřišlo
Jak si to nenafotím, tak asi nic nemám - asi tak
Moniko - nový přírustek je fakt kráááááásný
Zdravím při sobotě,
Blani super fotečka Já dorazila teď z tréninku, dneska se Elí předvedla v dobrém světle, že už opravdu i nacváleme, tak to bylo fajn
a pak frčela se zase ládovat travičkou, akorát mi solidně přišlápla hnátu, když jsem jí stříkala nožky, tak snad to rozchodím.
Blani, ať ti to uteče v práci a já jdu něco dělat doma
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím při sobotě,
Blani super fotečka Já dorazila teď z tréninku, dneska se Elí předvedla v dobrém světle, že už opravdu i nacváleme, tak to bylo fajn
a pak frčela se zase ládovat travičkou, akorát mi solidně přišlápla hnátu, když jsem jí stříkala nožky, tak snad to rozchodím.
Blani, ať ti to uteče v práci a já jdu něco dělat doma
Ahojky,
tak super !
To by bylo fain, že by vám to takhle šlo
No, tady šílenost sama, co Ti mám povídat
Ale když to vyjde, tak po práci razím ještě fotit
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak super !
To by bylo fain, že by vám to takhle šlo
No, tady šílenost sama, co Ti mám povídat
Ale když to vyjde, tak po práci razím ještě fotit
Kuk
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jůů! Tak to by s našim psem nešlo ...krásné copy
Dobrá fotečka s naším taky ne
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
tady je dneska kráásně!!!
Já v posteli zavalená papíry a maluji jako o život...pak půjdu si protáhnout kosti ven, hodím Usu za Betty a vezmu si jednoho psa a večer druhého...
Jj, tady taky, ale zítra se to má zkazit , ale snad o víkendu bude zase fajn, mám tam nějakou práci a bez sluníčka to těžko spáchám
A co Betty, jak na tom vlastně je??
monikafris
napsal(a):
Wilda + Nikita
díky za pochvalu! Tady se zase Nikita tváří velice důležtě.
Když se takto tváří tak jí nazýváme soudružka.
monikafris
napsal(a):
díky za pochvalu! Tady se zase Nikita tváří velice důležtě.
Když se takto tváří tak jí nazýváme soudružka.
Betty je zase strouhnutá a vypadá to nadějně, dostala pochvalu od veta, že zhubla, dostane botičky v pátek a pomalouvnku začne chodit ven, může prý se i zapřáhnout do té lehké dvojkolky, ale myslím, že na ni bude vycházka až až. Ale lepší se. Musí ještě něco shodit a uvidí se.
Já maluji jak o život...uf.... už mi to leze na mozek a bolí mě oči
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Betty je zase strouhnutá a vypadá to nadějně, dostala pochvalu od veta, že zhubla, dostane botičky v pátek a pomalouvnku začne chodit ven, může prý se i zapřáhnout do té lehké dvojkolky, ale myslím, že na ni bude vycházka až až. Ale lepší se. Musí ještě něco shodit a uvidí se.
Já maluji jak o život...uf.... už mi to leze na mozek a bolí mě oči
Tak to je super, že se to lepší, jen tak dál
No já v práci, nic moc, ale už se ti to blíží, viď??
lucky
napsal(a):
Já jsem taky ráda, že se to lepší.
Usu jsem dnes dala k Čipovi, tlačí mě čas..naštěstí do galerie prý mohu věci dovézt v podnělí..tak aspoň víkend k dobru
holky, nám se zbláznil králík!!!!!
Michala se zcvokla, leze na ni asi říje či co, máma už by ji nejradši prohodila oknem, večer se chodí 150x maslit, ale v noci hrabe a dělá hnízdo asi za akváriem, pořád blázní, lítá, vrčí, a hlavně hází bobky a chčije všude možně.... Hajzlík nehajzlík, ..tratí bobky po cestě......zabít málo
Tady ukázka pérovky hříbátka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
holky, nám se zbláznil králík!!!!!
Michala se zcvokla, leze na ni asi říje či co, máma už by ji nejradši prohodila oknem, večer se chodí 150x maslit, ale v noci hrabe a dělá hnízdo asi za akváriem, pořád blázní, lítá, vrčí, a hlavně hází bobky a chčije všude možně.... Hajzlík nehajzlík, ..tratí bobky po cestě......zabít málo
Tady ukázka pérovky hříbátka
Krásný Lucky
No Mánička taky hnízdí o sto šest a už konečně začla zase papat
sadzi saj
napsal(a):
Krásný Lucky
No Mánička taky hnízdí o sto šest a už konečně začla zase papat
taky blázní?
Michala je na zabití..pořád sbírámě všude bobky, pořád lítá jak pometlo, chodí se 150 x za večer mazlit, máme líže ruce, za akvárkem dělá bordel a jen žere a žere
máma už lamentovala, že ji vyhodí na zahradu a klukům řekne myšička.. ..chudák..jen chodí po baráku a dnedá, kde zase ucrkla..potvora malá říjná..se fakt zcvokla.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
taky blázní?
Michala je na zabití..pořád sbírámě všude bobky, pořád lítá jak pometlo, chodí se 150 x za večer mazlit, máme líže ruce, za akvárkem dělá bordel a jen žere a žere
máma už lamentovala, že ji vyhodí na zahradu a klukům řekne myšička.. ..chudák..jen chodí po baráku a dnedá, kde zase ucrkla..potvora malá říjná..se fakt zcvokla.
No ona jako po bytě lítá pokaždý, jak pošuk a dělá kraviny a hrajou si i s kočkou , ale v kleci střádá seno, trhá si chlupy a staví hnízdo, to je u ní klasika.
O víkendu jsme ji šoupli ven na trávu, ať se nabaští a pak pro ni ten můj šel a přišel s tím, že se mrcha chtěla normoš podhrabat z klece ven a kdyby jste viděli, tu ďuznu co králík dokáže, jsem čuměla
sadzi saj
napsal(a):
No ona jako po bytě lítá pokaždý, jak pošuk a dělá kraviny a hrajou si i s kočkou , ale v kleci střádá seno, trhá si chlupy a staví hnízdo, to je u ní klasika.
O víkendu jsme ji šoupli ven na trávu, ať se nabaští a pak pro ni ten můj šel a přišel s tím, že se mrcha chtěla normoš podhrabat z klece ven a kdyby jste viděli, tu ďuznu co králík dokáže, jsem čuměla
jo to znám..králíci umí doobře tunelovat. Jsem u babi věčně chytali králíky po zahradě
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Koukám nikde nikdo kluci jsou zalezlý v garáži a dělaj veterána, tak tu odpočívám, tak Vám sem hodím aspoň fotečku
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
Ježíííš ty ponclové s těma pupíčkama jsou rozkošní No budu meset udělat nějaký jarní foto
i když teď se nám to počasí krapet zkazilo
Ale v neděli má být zase pěkně
naftalinka
napsal(a):
jooo?? To je dobře neděli mám volnou Hlavně abych vyhnala toho bacila
Já tady malujiii.-..já tu séém
Zrovna jsem dodělala pérovku arabáčka hříbátka a jdu na dalšího . Painta mám hotového tužkou ..zítra se pustím do nějakého jiného uň
mě taky bolí v krku a to si ještě babi vymyslela oslavu, takže zítra bude "veselo"
lucky
napsal(a):
Já tady malujiii.-..já tu séém
Zrovna jsem dodělala pérovku arabáčka hříbátka a jdu na dalšího . Painta mám hotového tužkou ..zítra se pustím do nějakého jiného uň
mě taky bolí v krku a to si ještě babi vymyslela oslavu, takže zítra bude "veselo"
No bacila vyháním celej víkend a nevim, nevim jestli jsem to zažehnala nemůžu bejt nemocná!!!!
naftalinka
napsal(a):
No bacila vyháním celej víkend a nevim, nevim jestli jsem to zažehnala nemůžu bejt nemocná!!!!
dnes jsme byli navštívit Wima. U nové majitelky se má dobře. Je tam s kámošem.
Na zemi měli spoustu krásného sena, které vonělo. Stál tam jak jojda a spokojeně chrupkal seno.
monikafris
napsal(a):
dnes jsme byli navštívit Wima. U nové majitelky se má dobře. Je tam s kámošem.
Na zemi měli spoustu krásného sena, které vonělo. Stál tam jak jojda a spokojeně chrupkal seno.
letos mu budou už 2 roky!
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Ahojky,
tak sem také něco málo hodím ,,,
Jsem se nechala unést - mám milion žracích, pampeliškových fotek
Jinak soudružka nemá opravdu chybu
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak sem také něco málo hodím ,,,
Jsem se nechala unést - mám milion žracích, pampeliškových fotek
Jinak soudružka nemá opravdu chybu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jé, takový koberec, já chci taky
sadzi saj
napsal(a):
Jé, takový koberec, já chci taky
Blani? To už tam máte tolik pampelišek???? No to čumím..tady nic moc!
Jinak prcek frízytý už pěkně vyrostl..takové mímo to bylo..hele, koukáte, že my už tady vlastně chodíme strašně dlouho??? Pamatujete si vůbec, kdy tahle moderka začala????
lucky
napsal(a):
Blani? To už tam máte tolik pampelišek???? No to čumím..tady nic moc!
Jinak prcek frízytý už pěkně vyrostl..takové mímo to bylo..hele, koukáte, že my už tady vlastně chodíme strašně dlouho??? Pamatujete si vůbec, kdy tahle moderka začala????
JJ, chodíme sem hoooodně dlouho !
Celou mou existenci u mě v práci - dříve ne
JJ, je to letošní ,,,
Ale mám jen žrací foto, pač kobyla by zase kulhala a hnědý mají měsíc před porodem, tak nejsem ras
To musím ještě upravit
blanche
napsal(a):
JJ, je to letošní ,,,
Ale mám jen žrací foto, pač kobyla by zase kulhala a hnědý mají měsíc před porodem, tak nejsem ras
To musím ještě upravit
Ty barvy fakt žeru
Jen to pozovaní - to se fakt nekonalo ,,,
Nejraději se otočili prdelí a když už, tak zavřeli oči
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ty barvy fakt žeru
Jen to pozovaní - to se fakt nekonalo ,,,
Nejraději se otočili prdelí a když už, tak zavřeli oči
Já chci takýý
U nás teda taky pampelišek, jak naseto, jsem se včera kochala doma na zahradě, jak to tam máme hezky žlutý
blanche
napsal(a):
JJ, je to letošní ,,,
To musím ještě upravit
NO, mě napadlo, že jsem nebyla pár dní u pana Dvořáka...tam jsem koně vždycky fotila v pampeliškách, takže možná že jsou! Jana přijede s Usou, možná ji nechám chvíli oddych a mohla bych ji zavést za Betty..se aspoň juknu a třeba bych některý den šla fotnou...i když ona pořád ještě vypadá jako opelichaný tuleň...
lucky
napsal(a):
NO, mě napadlo, že jsem nebyla pár dní u pana Dvořáka...tam jsem koně vždycky fotila v pampeliškách, takže možná že jsou! Jana přijede s Usou, možná ji nechám chvíli oddych a mohla bych ji zavést za Betty..se aspoň juknu a třeba bych některý den šla fotnou...i když ona pořád ještě vypadá jako opelichaný tuleň...
tohle bylo loni
lucky
napsal(a):
tohle bylo loni
taky v pampeliškách ráda fotím
tady ještě Athosek
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
taky v pampeliškách ráda fotím
tady ještě Athosek
Pěkný, pěkný
Jsem včera natrhala i Máňuli, tak si aspoň šmákla
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný, pěkný
Jsem včera natrhala i Máňuli, tak si aspoň šmákla
JJ, to já taky ,,,
Mám ráda ty barvy ,,, řepka, vlčí máky ,,, kvetoucí keře atd ,,,
To je pak kráááása
Tak Andrej přijeď k nám
Dneska jsem mohla fotit dopol - mohlo to být na tu druhou stranu - je jich tam více
No, ale kulové - dřepím v práci a to jsem měla mít noční
Bojím, že ve STR tam budou pomalu padáčky a žlutého pomálu
To jsou starosti, co ?
blanche
napsal(a):
JJ, to já taky ,,,
Mám ráda ty barvy ,,, řepka, vlčí máky ,,, kvetoucí keře atd ,,,
To je pak kráááása
Tak Andrej přijeď k nám
Dneska jsem mohla fotit dopol - mohlo to být na tu druhou stranu - je jich tam více
No, ale kulové - dřepím v práci a to jsem měla mít noční
Bojím, že ve STR tam budou pomalu padáčky a žlutého pomálu
To jsou starosti, co ?
Tady další
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Bych klidně i dorazila, ale kdy , když máš dlouhý týden, to to zase odkvete do té doby
sadzi saj
napsal(a):
Bych klidně i dorazila, ale kdy , když máš dlouhý týden, to to zase odkvete do té doby
ST, CT ,,, a PA dopol
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
ST, CT ,,, a PA dopol
No zatím čekám na info od Lucky, jak na tom tenhle týden bude, ale teoreticky ve středu by to možná šlo , ale nevím časově no, abych nepřijela domů o půlnoci
sadzi saj
napsal(a):
No zatím čekám na info od Lucky, jak na tom tenhle týden bude, ale teoreticky ve středu by to možná šlo , ale nevím časově no, abych nepřijela domů o půlnoci
Tak to by bylo super - ve STR budu u koní a na Mikově už začíná kráááásně řepka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak to by bylo super - ve STR budu u koní a na Mikově už začíná kráááásně řepka
No už si vůbec nepamatuju, jak dlouho jsem k tobě jela a kudy je to nejkratší Musím se taky domluvit s Janou, možná by chtěla taky něco cvaknout
sadzi saj
napsal(a):
No už si vůbec nepamatuju, jak dlouho jsem k tobě jela a kudy je to nejkratší Musím se taky domluvit s Janou, možná by chtěla taky něco cvaknout
Klidně - není problém ,,,
Na STR hlásí ještě pěkně ,,,
JJ, je to kus, no
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
A to prosím jel jen kolista ,,,
Chtěla bych na ní být
blanche
napsal(a):
A to prosím jel jen kolista ,,,
Chtěla bych na ní být
A tady bych už asi brázdila vzduch
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
A tady bych už asi brázdila vzduch
No pěkně ho tam mrskla
Hm, to by asi muselo být rychlo focení, pač to vidím, že by jsme měli co dělat dojet na 8 hod. zpátky, když v 5 hod. vyrazíme od nás
sadzi saj
napsal(a):
No pěkně ho tam mrskla
Hm, to by asi muselo být rychlo focení, pač to vidím, že by jsme měli co dělat dojet na 8 hod. zpátky, když v 5 hod. vyrazíme od nás
JJ, tam jich nasázela více ,,, Nejdříve pérovala, pak prd prd a už jela ,,, Naštěstí nelítala, šetřila nožky
OK, tak by to bylo rychle ,,, Snad by tam nebyl už stín ,,,
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
JJ, tam jich nasázela více ,,, Nejdříve pérovala, pak prd prd a už jela ,,, Naštěstí nelítala, šetřila nožky
OK, tak by to bylo rychle ,,, Snad by tam nebyl už stín ,,,
Oj, hm, to je taky pravda, aby jsme nedorazili a jelikož už bude večer..........to je pešek
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
na kolikátou to vidíš ?
ono je to totiž za kopcem, kde zapadá punťa
No, když by to dobře šlo, tak si myslím, že nějak na 6 hod. by jsme tam mohli být, ale právě netuším, jak dlouho to trvá a aby jsme se stihli nějak vrátit a Jana má zrovna noční, tak nevím nevím
sadzi saj
napsal(a):
No, když by to dobře šlo, tak si myslím, že nějak na 6 hod. by jsme tam mohli být, ale právě netuším, jak dlouho to trvá a aby jsme se stihli nějak vrátit a Jana má zrovna noční, tak nevím nevím
To je pech, co ?
Tak uvidíme ,,,
Třeba to vyjde ,,,
Nebo že by nám to zase někdo přál ????
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
To je pech, co ?
Tak uvidíme ,,,
Třeba to vyjde ,,,
Nebo že by nám to zase někdo přál ????
No klasika, když chceme fotit no, tak snad aspoň vyjde ten víkend
, ale obávám se, že už tam sluníčko asi takhle večer nebude
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak uvidíme
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Hoolky, taky bych chtěla zase fotit! Posledně jsem cvakla jen na rychlo ve výběhu a dnes jsem cvakla Usu s Janou jak jely domů
lucky
napsal(a):
Hoolky, taky bych chtěla zase fotit! Posledně jsem cvakla jen na rychlo ve výběhu a dnes jsem cvakla Usu s Janou jak jely domů
naftalinka
napsal(a):
paaaaaaaaaaaaaaaa
Use to moc sluší
Něco ještě přihodím
blanche
napsal(a):
Use to moc sluší
Něco ještě přihodím
Ty barvy fakt miluju
blanche
napsal(a):
Ty barvy fakt miluju
JJ, ty barvy jsou kráásné
Já jsem dnes kaput. Konečně jsem se vyspala trochu, nemohla jsem se vykopat z postele. Ale Usa už měla ráno snídani dřív..soused už zase chodí ráno na procházku se psem a tak se s sebou nese velký koš , srp a naseká ji travičku, pampelišky , já ráno přijdu a slečna už nacpaná trávou a spokojeně se opaluje za stájí
Tak nyní jdu ji vydřít zase z kůže, nasedláme a zajedu s ní k Betty.
No a pak na kole domů a pojedu na pilu pytlovat hobliny...Usa už má ve stáji strašně málo. Pak to budu odvážet se psem...no fakt úžasné. Místo abych si odpočinula, tak zase budu večer utahaná jak pes
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
JJ, ty barvy jsou kráásné
Já jsem dnes kaput. Konečně jsem se vyspala trochu, nemohla jsem se vykopat z postele. Ale Usa už měla ráno snídani dřív..soused už zase chodí ráno na procházku se psem a tak se s sebou nese velký koš , srp a naseká ji travičku, pampelišky , já ráno přijdu a slečna už nacpaná trávou a spokojeně se opaluje za stájí
Tak nyní jdu ji vydřít zase z kůže, nasedláme a zajedu s ní k Betty.
No a pak na kole domů a pojedu na pilu pytlovat hobliny...Usa už má ve stáji strašně málo. Pak to budu odvážet se psem...no fakt úžasné. Místo abych si odpočinula, tak zase budu večer utahaná jak pes
No Lucky koukám, že toho máš taky požehnaně
sadzi saj
napsal(a):
No Lucky koukám, že toho máš taky požehnaně
No to jo... a to mám dnes volno, že...
Byla jsem teď v obchodě a jdu s tou Usou. Jsem chtěla že tam s ní zajedu a potrénujeme v kruhovce a prd... jsem prala deku, jak s ní posledně byla Jana, a pořád schne na ohradě a je ještě trochu mokrá . Ty westernové deky jsou za trest...já mám dole s kožichem, je nová, ještě nebyla praná, a teď bude schnout snad týden
.
Tak jdeme pešo...večer se ani svezu domů bez sedla....ale moc se mi nechce, protože to bílé zvíře děsně pelichá a já jsem pak šíleně chlupatá..i když to budu i teď, než ji vydrbu z kožichu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No to jo... a to mám dnes volno, že...
Byla jsem teď v obchodě a jdu s tou Usou. Jsem chtěla že tam s ní zajedu a potrénujeme v kruhovce a prd... jsem prala deku, jak s ní posledně byla Jana, a pořád schne na ohradě a je ještě trochu mokrá . Ty westernové deky jsou za trest...já mám dole s kožichem, je nová, ještě nebyla praná, a teď bude schnout snad týden
.
Tak jdeme pešo...večer se ani svezu domů bez sedla....ale moc se mi nechce, protože to bílé zvíře děsně pelichá a já jsem pak šíleně chlupatá..i když to budu i teď, než ji vydrbu z kožichu
Tak to Elí už naštěstí skoro vylínala a je to ok, už se tolik nepotí a vylezlo to z ní, ale ze začátku, to bylo šílený, jak se chudák potila
Nám dorazilo zboží, takže tu mám práce taky haba děj, ale aspoň to rychle uteče, než jsem rozkoukala, je poledne
sadzi saj
napsal(a):
Tak to Elí už naštěstí skoro vylínala a je to ok, už se tolik nepotí a vylezlo to z ní, ale ze začátku, to bylo šílený, jak se chudák potila
Nám dorazilo zboží, takže tu mám práce taky haba děj, ale aspoň to rychle uteče, než jsem rozkoukala, je poledne
Páni, já jsem KO .
Jsem odvedla Usu k Betty..ta byla šťastná!!!
No a jela jsem domů na kole , popadla pytle a jela na pilu, tam napráskala hoblinami 15 velikánských pytlů, vyřízená a jako prase jela domů, vytáhla vozík, zapřáhla Fabricia a jeli jsme klusem na pilu. Fabínek odvezl 5 pytlů..byly dost těžké a nabouchané. Teď budu brát ještě Darése a pojedu kamarádce vrátit Orbitreck...nejdřív ho tady musím nějak rozebrat, už si nepamatuji jak se to rozebíralo a dávalo dokupy..hihi..doufám, že pak bude ještě funkční
lucky
napsal(a):
Páni, já jsem KO .
Jsem odvedla Usu k Betty..ta byla šťastná!!!
No a jela jsem domů na kole , popadla pytle a jela na pilu, tam napráskala hoblinami 15 velikánských pytlů, vyřízená a jako prase jela domů, vytáhla vozík, zapřáhla Fabricia a jeli jsme klusem na pilu. Fabínek odvezl 5 pytlů..byly dost těžké a nabouchané. Teď budu brát ještě Darése a pojedu kamarádce vrátit Orbitreck...nejdřív ho tady musím nějak rozebrat, už si nepamatuji jak se to rozebíralo a dávalo dokupy..hihi..doufám, že pak bude ještě funkční
Nazdárek!!!! Já se dneska mám, nemusim se učit. Včera jsme byli popíjet a dneska bez učení, to je bájo, se jdu natáhnout k TV a jdu hnít!!!!!
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Nazdárek!!!! Já se dneska mám, nemusim se učit. Včera jsme byli popíjet a dneska bez učení, to je bájo, se jdu natáhnout k TV a jdu hnít!!!!!
Tak jdu hodit foto, pokec napíšu ráno víte kam...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Tak jdu hodit foto, pokec napíšu ráno víte kam...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
ahoojjj!!
Tak já jsem zbitá jako kůň po včerejšku. Domů z pastvy jsem si s Usou aspoň protáhla kostičky a svezla jsem se bez sedla...
Jinak mě z toho pytlování a vození hoblin všechno řádně bolí.
Ale hlavní je, že holčí měla kráásnou noc, hajala spojená a hoblinky má i na uších. Určitě si po snídani zase hajne, venku nám poprchává, ale je to třeba, sucho tady je příšerné, tráva skoro neroste
.
Zuzi, to máš super, že jsi měla leháro. Taky jsem měla včera den volno a jak to dopadlo, že...
Leo, teda ten hábit je super! Těžko hledám pod tím koně, ale hlavně aby to fungovalo!!!! Juknu na pisání, víš kam
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
ahoojjj!!
Tak já jsem zbitá jako kůň po včerejšku. Domů z pastvy jsem si s Usou aspoň protáhla kostičky a svezla jsem se bez sedla...
Jinak mě z toho pytlování a vození hoblin všechno řádně bolí.
Ale hlavní je, že holčí měla kráásnou noc, hajala spojená a hoblinky má i na uších. Určitě si po snídani zase hajne, venku nám poprchává, ale je to třeba, sucho tady je příšerné, tráva skoro neroste
.
Zuzi, to máš super, že jsi měla leháro. Taky jsem měla včera den volno a jak to dopadlo, že...
Leo, teda ten hábit je super! Těžko hledám pod tím koně, ale hlavně aby to fungovalo!!!! Juknu na pisání, víš kam
Leo dobrý, tak snad mu to pomůže a bude to lepší
U nás teda spadlo včera pár kapek, když jsem byla jezdit, ale jinak nic a všude nehorázně tvrdo
sadzi saj
napsal(a):
Leo dobrý, tak snad mu to pomůže a bude to lepší
U nás teda spadlo včera pár kapek, když jsem byla jezdit, ale jinak nic a všude nehorázně tvrdo
JJ, já včera byla s Usou k večeru ještě v kruhovce. Než jsem ji brala z pastviny. A bylo strašně trvdo. Jen jsme si hrály ze země, kavaletku, obraty, krok, klus a toď vše. Hopsla cvalem asi dvě kolečka a bylo to jak beton. Tak jsme šly domů.
Jsem na ni včera tak koukala, že bych ji ráda vykoupala, ale jelikož tady dnes zataženo a poprchává, tak nic z toho nebude
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
JJ, já včera byla s Usou k večeru ještě v kruhovce. Než jsem ji brala z pastviny. A bylo strašně trvdo. Jen jsme si hrály ze země, kavaletku, obraty, krok, klus a toď vše. Hopsla cvalem asi dvě kolečka a bylo to jak beton. Tak jsme šly domů.
Jsem na ni včera tak koukala, že bych ji ráda vykoupala, ale jelikož tady dnes zataženo a poprchává, tak nic z toho nebude
Neboj, však budeš mít určo příležitost, o víkendu má být zase hezky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no jo..ale to budu v sobotu koupat psa a v neděli jsme v Českých Budějovicích s Fabbym na výstavě
Jj, tak to jo, jste samá výstava
U nás dneska už zase pěkně
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak to jo, jste samá výstava
U nás dneska už zase pěkně
Nazdárek!!! Lucko držím palce na sobotu No jo počasí se nám zase vyjasnilo, dneska bylo fakt krásně
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
Nazdárek!!! Lucko držím palce na sobotu No jo počasí se nám zase vyjasnilo, dneska bylo fakt krásně
Ahojky,
pěkná fotečka Zuzi
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
ježíííííš to je výbornej betmen!!!!!!!!!!