Tak co Královehradečáci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2009 20:44
konikulka

XXX.XXX.158.34

Tak co kdopak jste tu z Královehradecka??

27.3.2009 21:09
michaela z

XXX.XXX.21.230

konikulka napsal(a):

27.3.2009 21:16
gabineska

XXX.XXX.158.34

27.3.2009 21:24
michaela z

XXX.XXX.21.230

gabineska napsal(a):
A my

a odkud jsi přesně?a kde máš uně?

28.3.2009 08:38
luda

XXX.XXX.87.206

michaela z napsal(a):
a odkud jsi přesně?a kde máš uně?

Ahoj,tá já se sem taky přidám,.Mám 3 kobuše
Není ti někdo z okolí,koho ještě neznám,,,,s kobuší chodíme docela dalech a letos chci jít vandr,že bych se za někým přijela podívat.

28.3.2009 08:40
luda

XXX.XXX.87.206

luda napsal(a):
Ahoj,tá já se sem taky přidám,.Mám 3 kobuše
Není ti někdo z okolí,koho ještě neznám,,,,s kobuší chodíme docela dalech a letos chci jít vandr,že bych se za někým přijela podívat.

Já a Lady Letos chceme zkusit KP ve vytvalosti

28.3.2009 08:40
luda

XXX.XXX.87.206

luda napsal(a):
Já a Lady Letos chceme zkusit KP ve vytvalosti

Lýdie a Já

28.3.2009 08:42
luda

XXX.XXX.87.206

luda napsal(a):
Lýdie a Já

A Aranka

28.3.2009 12:05
gabineska

XXX.XXX.158.34

luda napsal(a):
A Aranka

Jinak já jsem z Lázní Bělohradu, ale koníka mám v Březovicích(tj. 3km od Hořic), mám 4 letého krátce vykastrovaného valáška a připravujeme se na parkury

28.3.2009 12:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

gabineska napsal(a):
Jinak já jsem z Lázní Bělohradu, ale koníka mám v Březovicích(tj. 3km od Hořic), mám 4 letého krátce vykastrovaného valáška a připravujeme se na parkury

Hlásím se přímo za HK
Gabi, tak už jsi odkulčila? A všechno v pohodě?

28.3.2009 12:18
jurasek

XXX.XXX.112.250

michaela z napsal(a):

Ahoj Míšo ,jak se máš?A co profesor koník

28.3.2009 14:00
gabineska

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Hlásím se přímo za HK

Evi, nakonec to tak dopadlo, tatík se o mě bál Tak teď máme hřebčícího valacha novůbec se nám nezměnil a na závodech to je snad ještě horší Ale všechno proběhlo v pořádku, jen už nebudeme mít plemeníka no

28.3.2009 14:54
cheyenne

XXX.XXX.170.14

gabineska napsal(a):
Evi, nakonec to tak dopadlo, tatík se o mě bál Tak teď máme hřebčícího valacha novůbec se nám nezměnil a na závodech to je snad ještě horší Ale všechno proběhlo v pořádku, jen už nebudeme mít plemeníka no

Gabi, bud v klidu, Saxik je pul roku vykastrovany a pri riji obskakuje kobyly hrebceni ustupovalo prubezne, ale i ted si obcas na nejakou vonavou houkne

28.3.2009 19:18
gabineska

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Gabi, bud v klidu, Saxik je pul roku vykastrovany a pri riji obskakuje kobyly hrebceni ustupovalo prubezne, ale i ted si obcas na nejakou vonavou houkne

Nj On spíš hodně vyhazuje a dělá bordel pod sedlem no, z ostatních koní je naštvaný a tak..je to trubička, jinak z kobylek tak hotový není, ty ho nikdy nezajímali

28.3.2009 20:41
ponyka

XXX.XXX.156.190

jurasek napsal(a):
Ahoj Míšo ,jak se máš?A co profesor koník

Tak se přidám Mám 2 koníky,ponička Lusinka a kříženec Paint horse valášek Majk foto Majký

28.3.2009 20:42
ponyka

XXX.XXX.156.190

ponyka napsal(a):
Tak se přidám Mám 2 koníky,ponička Lusinka a kříženec Paint horse valášek Majk foto Majký

já a Majk

28.3.2009 20:42
ponyka

XXX.XXX.156.190

ponyka napsal(a):
já a Majk

á Lusíí

29.3.2009 13:08
wendinkah

XXX.XXX.79.90

ponyka napsal(a):
á Lusíí

Ahojík tak se přidám my s Aerem jsme ze Dvora Králové nad labem :D

29.3.2009 13:11
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
Ahojík tak se přidám my s Aerem jsme ze Dvora Králové nad labem :D

29.3.2009 16:43
michaela z

XXX.XXX.21.230

wendinkah napsal(a):

jurašek: tak já se mám celkem ok. Dneska proběhl terén a včera práce v hale, takže víkend byl akční. Jen to počasí si se mnou hraje......včera ráno jdeme do haly za pěkného deště a pak se během dopoledne udělalo hezky a dneska bylo dopoledne hezky a odpoledne jsme stihli přeháňku. Ale zase jezdit za hezkého počasí není umění,že

wendy: kde máš ustájeného koně?

29.3.2009 18:52
konikulka

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Hlásím se přímo za HK

Koník na fotce je tvůj??

29.3.2009 18:54
konikulka

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Hlásím se přímo za HK

cheyenne (Eva): Kobík na fotce je tvuj??

30.3.2009 08:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

michaela z napsal(a):
jurašek: tak já se mám celkem ok. Dneska proběhl terén a včera práce v hale, takže víkend byl akční. Jen to počasí si se mnou hraje......včera ráno jdeme do haly za pěkného deště a pak se během dopoledne udělalo hezky a dneska bylo dopoledne hezky a odpoledne jsme stihli přeháňku. Ale zase jezdit za hezkého počasí není umění,že

wendy: kde máš ustájeného koně?

TAk mi jsem z HK....Sessi a Sahibek

30.3.2009 16:47
teryneczka

XXX.XXX.224.34

konikulka napsal(a):

Tak my s Lucky se taky hlásíme ke krajanům

30.3.2009 16:49
teryneczka

XXX.XXX.224.34

teryneczka napsal(a):
Tak my s Lucky se taky hlásíme ke krajanům

Jináč jsme taky ze Dvora Králové

30.3.2009 17:29
jurasek

XXX.XXX.112.250

teryneczka napsal(a):
Jináč jsme taky ze Dvora Králové

Terynko :no jo známe se s kurzíku ,opravdu jste super dvojka moc vám to spolu jde holky,máte můj obdiv

olga visnakova

30.3.2009 18:14
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jurasek napsal(a):
Terynko :no jo známe se s kurzíku ,opravdu jste super dvojka moc vám to spolu jde holky,máte můj obdiv

Jejda, tto je znnámejch.......
Ahoj Tery, tak co, už máte s Hančou domluvený to vystoupko v zoo? Lucky je už kus kobči..................
jurasek-ahoj, jak to vypadá s Beru? Koukala jsem zase na fotky, fakt šikulka.
wendo, co kosti? Tak ti koukám na mrně, že už dávno není mrně-chich-kus koně. To je vážně malej Orionek? To malé nohaté hříbě? :-)) To to letí........
ponyka-taky ahoj-snad se blíží termín dalšího kurzíku, včas dám vědět........p.s-ta čb fotka s Majkým je hezká moc
klaw., cheyenne, luda, gab.-ahoj
holky, taky Vás štve to počasí-déšt, vítr, hezky-ach-jo rok od roku horší. Už by to chtělo stabilněji teplo.

olga visnakova

30.3.2009 18:19
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
Ahoj Tery, tak co, už máte s Hančou domluvený to vystoupko v zoo? Lucky je už kus kobči..................
wendo, co kosti? Tak ti koukám na mrně, že už dávno není mrně-chich-kus koně. To je vážně malej Orionek? To malé nohaté hříbě? :-)) To to letí........
ponyka-taky ahoj-snad se blíží termín dalšího kurzíku, včas dám vědět........p.s-ta čb fotka s Majkým je hezká moc
holky, taky Vás štve to počasí-déšt, vítr, hezky-ach-jo rok od roku horší. Už by to chtělo stabilněji teplo.

30.3.2009 19:19
cheyenne

XXX.XXX.159.239

konikulka napsal(a):
cheyenne (Eva): Kobík na fotce je tvuj??

Jo jo, ten šediváček je můj

30.3.2009 19:38
konikulka

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Jo jo, ten šediváček je můj

A máš ho u sebe doma nebo někde ustájeného?

30.3.2009 19:53
cheyenne

XXX.XXX.159.239

konikulka napsal(a):
A máš ho u sebe doma nebo někde ustájeného?

Mám ho ustájeného kousek od domova, dojdu i pěšky bydlím v paneláku, tak to zatím jinak nejde
Ty máš koníka?

30.3.2009 20:01
konikulka

XXX.XXX.158.34

cheyenne napsal(a):
Mám ho ustájeného kousek od domova, dojdu i pěšky bydlím v paneláku, tak to zatím jinak nejde
Ty máš koníka?

Já bohužel koníka nemam
A jak se ta stáj jmenuje??

30.3.2009 20:03
konikulka

XXX.XXX.158.34

konikulka napsal(a):

chtělo by to mojí fotku :)

31.3.2009 13:00
teryneczka

XXX.XXX.240.194

Ahojda Olí ... Lucky byla kus kobči snad vždycky,ne? ... jináč to vystoupení - co se Hanky a Gipsy týče nezáleží na mě, ale na Gipsyně březosti a Hance, která když už se někdy vidíme, má vždycky málo času ...

31.3.2009 13:02
teryneczka

XXX.XXX.240.194

jurasek napsal(a):

jurasek: díky moc ... však vám to s Beruškou taky pěkně šlape

1.4.2009 09:12
teryneczka

XXX.XXX.224.34

konikulka napsal(a):

Ale notááák - "Královehradečáci" ... trochu aktivity ne? Nějak se propadáme ...

1.4.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

teryneczka napsal(a):
Ale notááák - "Královehradečáci" ... trochu aktivity ne? Nějak se propadáme ...

včera jsem s dětma "týrala" žlutýho...

1.4.2009 09:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
včera jsem s dětma "týrala" žlutýho...

šedivej na to hodil záda...

1.4.2009 10:07
teryneczka

XXX.XXX.224.34

klawdie napsal(a):
šedivej na to hodil záda...

Tak to nejspíš nebyl sám

1.4.2009 12:05
michaela z

XXX.XXX.21.230

teryneczka napsal(a):
Tak to nejspíš nebyl sám

Nazdar všem,

tak já před chvilkou slezla z šampiona a musím ho pochválit za slušné chování. Akorát jsem se těšila na to sluníčko co slibovali a nějak ho nevidím....

1.4.2009 14:34
teryneczka

XXX.XXX.224.34

konikulka napsal(a):

Hojda ... já jsem se před chvilkou taky vrátila ... a u nás sluníčko chvilkama i svítilo a konečně jsem po dlouhý době mohla vyjít ven bez péřovky
Tady ještě hážu video ze včéra http://www.stream.cz /video/9/277647-lucky-brezen-09

1.4.2009 14:51
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Hojda ... já jsem se před chvilkou taky vrátila ... a u nás sluníčko chvilkama i svítilo a konečně jsem po dlouhý době mohla vyjít ven bez péřovky
Tady ještě hážu video ze včéra http://www.stream.cz /video/9/277647-lucky-brezen-09

Ahoj Tery, ahoj holky, chystám si nadít peněženku, máme kobču v Brně..............na pár dní. At je už aspon to sluníčko, zvedne mi náladu.

2.4.2009 12:14
konikulka

XXX.XXX.50.51

konikulka napsal(a):

Co lidičky dneska je venku hezky vidte?? Achjoo už chci domu jsem ve skole Už chci ke koníkům :). A co vy??

2.4.2009 13:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

konikulka napsal(a):
Co lidičky dneska je venku hezky vidte?? Achjoo už chci domu jsem ve skole Už chci ke koníkům :). A co vy??

Já tam pojedu až večer...jeden vyvětranje a druhá se opaluje...

2.4.2009 15:46
sajma

XXX.XXX.182.199

klawdie napsal(a):
Já tam pojedu až večer...jeden vyvětranje a druhá se opaluje...

ahojte, chci se zeptat tam k vám do vašeho kraje HK byl kdysi prodám valášek, strakáč Samm, nevíte o něm někdo něco? majitelky nick byl myslím blanche nebo tak nějak....

2.4.2009 19:55
jurasek

XXX.XXX.112.250

sajma napsal(a):
ahojte, chci se zeptat tam k vám do vašeho kraje HK byl kdysi prodám valášek, strakáč Samm, nevíte o něm někdo něco? majitelky nick byl myslím blanche nebo tak nějak....

Sajma:pokud se nepletu tak ho obratem museli prodat kvůli podlomům ,nemohli je doléčit ,netrpěl na ně u vás?

2.4.2009 19:56
jurasek

XXX.XXX.112.250

jurasek napsal(a):
Sajma:pokud se nepletu tak ho obratem museli prodat kvůli podlomům ,nemohli je doléčit ,netrpěl na ně u vás?

neboj ale koupila ho tuším nějaká vetka

2.4.2009 20:06
konikulka

XXX.XXX.158.34

konikulka napsal(a):

Tak co lidicky copak jste dneska podnikali?

3.4.2009 08:24
hancus

XXX.XXX.23.1

sajma napsal(a):

Jo jo, měla ho nick BlankaT, už je prodaný, komu nevím, zkus jí napsat mailíka. Myslím, že jezdím z důvodů prodeje bylo i to, že potřebovali koníka mohutnějšího.

3.4.2009 09:06
jurasek

XXX.XXX.112.250

konikulka napsal(a):
Tak co lidicky copak jste dneska podnikali?

ty Hančus odkud jsi nějako se mi zdá že blízko

3.4.2009 09:11
hancus

XXX.XXX.23.1

jurasek napsal(a):
ty Hančus odkud jsi nějako se mi zdá že blízko

Jo, jsem poblíž - pendluju mezi Trutnovem a Hajnicí.

3.4.2009 09:25
sajma

XXX.XXX.182.199

hancus napsal(a):
Jo, jsem poblíž - pendluju mezi Trutnovem a Hajnicí.

no měl podlom,ale vyléčený, u nás byl 24/7venku. tak to mě mrzí zkusím ji napsat, díky.

3.4.2009 09:26
sajma

XXX.XXX.182.199

sajma napsal(a):
no měl podlom,ale vyléčený, u nás byl 24/7venku. tak to mě mrzí zkusím ji napsat, díky.

akorát na ni nemůžu najít mailík, nemáte ho někdo?

3.4.2009 10:11
hancus

XXX.XXX.23.1

sajma napsal(a):
akorát na ni nemůžu najít mailík, nemáte ho někdo?

Písni mi na lagusatko@seznam.cz, dám Ti ho.

3.4.2009 20:15
wendinkah

XXX.XXX.79.90

hancus napsal(a):
Písni mi na lagusatko@seznam.cz, dám Ti ho.

michaela z (mysak) Ahojík mam ho ustajeneho na ranci Uncle Bill v Hajnici a jsem moc spokojena :D

3.4.2009 20:16
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
michaela z (mysak) Ahojík mam ho ustajeneho na ranci Uncle Bill v Hajnici a jsem moc spokojena :D

olga visnakova (Olga Višňáková) Letí to hrozne ....Evicka na nem dnes sedela a prej byl mrte hodnej uz se moc tesim .. :D

3.4.2009 20:20
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
olga visnakova (Olga Višňáková) Letí to hrozne ....Evicka na nem dnes sedela a prej byl mrte hodnej uz se moc tesim .. :D

olga visnakova

3.4.2009 20:47
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):

Wendy, vypadá nádherně, vážně. Někoho mi připomíná a ani za nic nemůžu přijít na to, kterého uňě a odkud. Moc Vám to spolu sluší.......................podrbej ho za mě, lumpíka a až vyjde čas ukaž se.

4.4.2009 09:56
wendinkah

XXX.XXX.79.90

Wendy, vypadá nádherně, vážně. Někoho mi připomíná a ani za nic nemůžu přijít na to, kterého uňě a odkud. Moc Vám to spolu sluší.......................podrbej ho za mě, lumpíka a až vyjde čas ukaž se.

Ahoj ...dekuju ...je to taky pekny dablik ...Pokud nevadi tak bych se stavila pristi tyden mam volno ctvrtek patek tak nejak tak ;) :D

7.4.2009 08:28
teryneczka

XXX.XXX.224.34

konikulka napsal(a):

Zdravím,
tak jaro k nám už nejspíš asi vážně dorazilo ... už je nám s kobuší skoro až moc veliké teplo

7.4.2009 08:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

teryneczka napsal(a):
Zdravím,
tak jaro k nám už nejspíš asi vážně dorazilo ... už je nám s kobuší skoro až moc veliké teplo

v sobotu v HK VT a druhý den závody, kdopak dorazí s kým se tma potkáme???

7.4.2009 13:08
konikulka

XXX.XXX.50.51

klawdie napsal(a):

klawdie: v neděli jedete na závůdky do HK??

7.4.2009 13:18
rocky

XXX.XXX.125.150

konikulka napsal(a):
klawdie: v neděli jedete na závůdky do HK??

Odpovím za ségru, protože stejně jedu já s mýma koníkama. Jedem si jen zaskákát v sobotu na hobby závody. V něděli jedem s kobylou za hřebcem tak závody nestíhám..

7.4.2009 13:19
konikulka

XXX.XXX.50.51

rocky napsal(a):
Odpovím za ségru, protože stejně jedu já s mýma koníkama. Jedem si jen zaskákát v sobotu na hobby závody. V něděli jedem s kobylou za hřebcem tak závody nestíhám..

Aha. V sobotu já nejedu, jedu v neděli...

7.4.2009 13:33
rocky

XXX.XXX.125.150

konikulka napsal(a):
Aha. V sobotu já nejedu, jedu v neděli...

Já taky chtěla v neděli, ale s kobylou jsem začla dýl, kvůli mému a jejímu zranění tak si jedem jen tak ze srandy zaskákat na hobbíky. A podpořit mého druhého oře

7.4.2009 19:09
ponyka

XXX.XXX.156.190

rocky napsal(a):
Já taky chtěla v neděli, ale s kobylou jsem začla dýl, kvůli mému a jejímu zranění tak si jedem jen tak ze srandy zaskákat na hobbíky. A podpořit mého druhého oře

DALŠÍ KRÁLOVEHRADEČÁK Tak jsem jela u nas na vesnici autem a najednou mi do zorného pole padli dva konici pasoucí se ve výběhu Byl to příjemný šok že tady jsou konečně nějaký koníci a ja třeba budu mit s kym jezdit časem na vyjižďky ???
A dnes jsem to byla obhlednout,a jsem moooc mile překvapená Paní nejspíš jak to tak vypadá také dělá přirozenou komunikaciiiii. Takže možná nebudu jediny "blazen" v okolí. Takže supeeeeer

8.4.2009 08:02
gabineska

XXX.XXX.158.34

ponyka napsal(a):
DALŠÍ KRÁLOVEHRADEČÁK Tak jsem jela u nas na vesnici autem a najednou mi do zorného pole padli dva konici pasoucí se ve výběhu Byl to příjemný šok že tady jsou konečně nějaký koníci a ja třeba budu mit s kym jezdit časem na vyjižďky ???
A dnes jsem to byla obhlednout,a jsem moooc mile překvapená Paní nejspíš jak to tak vypadá také dělá přirozenou komunikaciiiii. Takže možná nebudu jediny "blazen" v okolí. Takže supeeeeer

Ahojky, no tak konečně krásné počasí a já si přijedu ze soustředění nemocná Včera jsem dostala na 4 dny antibiotika, tak uvidíme jak mi pomohou..Jsem jeden den doma a už to tu nemůžu vydržet, děs

8.4.2009 08:03
gabineska

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):
Ahojky, no tak konečně krásné počasí a já si přijedu ze soustředění nemocná Včera jsem dostala na 4 dny antibiotika, tak uvidíme jak mi pomohou..Jsem jeden den doma a už to tu nemůžu vydržet, děs

Ještě dotázek, sháním někoho kdo by půjčil nebo spíše asi levně prodal uzdečku a udidlo na pony

8.4.2009 12:13
coriska

XXX.XXX.0.190

klawdie napsal(a):

jéé ty jedeš se Sabulákem v sobotu VT? Já tam taky budu s tím mým novým sporťákem, konečně závodyUž mám absťákA v neděli tam budu taky, ale pouze z pozice podržkoně

8.4.2009 12:33
cheyenne

XXX.XXX.159.239

coriska napsal(a):
jéé ty jedeš se Sabulákem v sobotu VT? Já tam taky budu s tím mým novým sporťákem, konečně závodyUž mám absťákA v neděli tam budu taky, ale pouze z pozice podržkoně

Já se hlásím, že přes víkend budu v HK též, jako divák, fotograf a příležitostný držič a přinašeč tak doufám, že se ke mně přihlásíte

8.4.2009 13:05
luda

XXX.XXX.69.51

cheyenne napsal(a):
Já se hlásím, že přes víkend budu v HK též, jako divák, fotograf a příležitostný držič a přinašeč tak doufám, že se ke mně přihlásíte

Nazdárek Žaneto?A kde jsi tu paní našla???Co má za koně???
A co Majk,už chodíte ven?,??A co kruhovka??

8.4.2009 13:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

coriska napsal(a):

Né Cori Sahibek už má doživotní zákaz...já ted objíždím kolbiště s fotákem v urce a dělám realizační team segře a jejím dvou šampionům...mě ty závodní ambice až tak moc nechytají a evidetně mi to není souzené, sabulka má podtrochlozu akobyla je zas debil štorcuje se mi ve vozíku...takže budu ráda když jí dopravím k hřebci na připuštění...

8.4.2009 20:15
coriska

XXX.XXX.46.234

klawdie napsal(a):
Né Cori Sahibek už má doživotní zákaz...já ted objíždím kolbiště s fotákem v urce a dělám realizační team segře a jejím dvou šampionům...mě ty závodní ambice až tak moc nechytají a evidetně mi to není souzené, sabulka má podtrochlozu akobyla je zas debil štorcuje se mi ve vozíku...takže budu ráda když jí dopravím k hřebci na připuštění...

jééé já zapomněla, to je mi líto:( ale tak hlavně, jestli jstei ty i Sabula spokojení. Co si vybrala za hřebčáka?

11.4.2009 21:16
coriska

XXX.XXX.46.234

klawdie napsal(a):

nefotil jste dneska někdo v HK na VT?

11.4.2009 21:17
cheyenne

XXX.XXX.159.239

coriska napsal(a):
nefotil jste dneska někdo v HK na VT?

já jen tři koníky - známé.... nějak nebyla nálada... ani jsem nedokoukala do konce...

12.4.2009 18:31
klafus

XXX.XXX.248.132

konikulka napsal(a):

Já se taky poslušně hlásím mezi obyvatele HK, ale momentálně jsem tak trochu bez koně Tak můžu přispívat akorát s koníkama z Koles.

12.4.2009 18:32
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Já se taky poslušně hlásím mezi obyvatele HK, ale momentálně jsem tak trochu bez koně Tak můžu přispívat akorát s koníkama z Koles.

Takže kdyby nějaká dobrá duše věděla o koníkovi v HK, kterému by se hodil jeden Bereiter, budu velice vděčná

12.4.2009 18:35
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Takže kdyby nějaká dobrá duše věděla o koníkovi v HK, kterému by se hodil jeden Bereiter, budu velice vděčná

Jinak Corisko, já sem byla na VT v Malšovkách též a něco málo sem pofotila, sice nejvíc členy SJK Roudnička,ale pár "cizích" sem fotla taky, tak se podívej na moje rajče, už sem je tam kopla:

www.klafus.rajce.net

12.4.2009 18:37
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Jinak Corisko, já sem byla na VT v Malšovkách též a něco málo sem pofotila, sice nejvíc členy SJK Roudnička,ale pár "cizích" sem fotla taky, tak se podívej na moje rajče, už sem je tam kopla:

www.klafus.rajce.net

Teda já už jen čekám, kdy ta Ifauna bude ty fotky zobrazovat černobíle a pak už i vůbec, protože ta kvalita že jí ani hov** rovno není!

12.4.2009 18:43
coriska

XXX.XXX.46.234

klafus napsal(a):
Teda já už jen čekám, kdy ta Ifauna bude ty fotky zobrazovat černobíle a pak už i vůbec, protože ta kvalita že jí ani hov** rovno není!

jé super, hned se kouknu. Zrovna si se trefila, tenhle šimlík je od nás

12.4.2009 18:58
klafus

XXX.XXX.248.132

coriska napsal(a):

Fakt? no to je super nad ním sem hodně slintala :-D Je fakt fešný

12.4.2009 19:05
klafus

XXX.XXX.248.132

coriska napsal(a):

A se kterýma koníkama ste tam ještě byli??

12.4.2009 19:07
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

Ještě od Mišky sou už na netu fotky, tak se podívej ještě na její rajče, jestli se tam najdeš :-)

www.konicek12345.rajce.net

12.4.2009 19:07
michaela z

XXX.XXX.21.230

klafus napsal(a):
Fakt? no to je super nad ním sem hodně slintala :-D Je fakt fešný

Kolik bylo účastníků? podle fotek bych soudila, že asi moc ne...jsem zvědavá kolik jich přijede k nám, ale co jsem tak koukala na počet přihlášených, tak žádná sláva....

12.4.2009 19:51
coriska

XXX.XXX.46.234

klafus napsal(a):

já tam byla s valachem, Petr měl tohodle šimla a ještě jednu ryzku a pak ještě jedna holčina s kobylou

12.4.2009 19:56
klafus

XXX.XXX.248.132

coriska napsal(a):
já tam byla s valachem, Petr měl tohodle šimla a ještě jednu ryzku a pak ještě jedna holčina s kobylou

No to vás vyrazila docela banda A nenašla ses někde na těch fotkách?

12.4.2009 19:58
coriska

XXX.XXX.46.234

klafus napsal(a):
No to vás vyrazila docela banda A nenašla ses někde na těch fotkách?

no bohužel ne, šla jsem totiž 3. a 4. soutěž a ta tam focená vůbec není, škoda. Třeba se tu ještě někdo najde, kdo fotil více Moc koní nejelo, dneska to ještě pokračovalo s dalšíma dvouma

12.4.2009 20:00
klafus

XXX.XXX.248.132

coriska napsal(a):
no bohužel ne, šla jsem totiž 3. a 4. soutěž a ta tam focená vůbec není, škoda. Třeba se tu ještě někdo najde, kdo fotil více Moc koní nejelo, dneska to ještě pokračovalo s dalšíma dvouma

aha, tak to mě mrzí, to je fakt my sme po 2. soutěži odešli :-( Tak třeba jinačí duše bude mít.

13.4.2009 12:30
misicka01

XXX.XXX.94.33

klafus napsal(a):
aha, tak to mě mrzí, to je fakt my sme po 2. soutěži odešli :-( Tak třeba jinačí duše bude mít.

Hlásím se také,,,boužel koníka nemám ale jezdim senzačního ponďu Jerrynka

13.4.2009 15:02
klafus

XXX.XXX.248.132

misicka01 napsal(a):
Hlásím se také,,,boužel koníka nemám ale jezdim senzačního ponďu Jerrynka

Čus Miško, prosím tě, nebyla si v Malšovkách ještě v neděli na ty závody?

13.4.2009 16:11
misicka01

XXX.XXX.94.33

klafus napsal(a):
Čus Miško, prosím tě, nebyla si v Malšovkách ještě v neděli na ty závody?

jojo byla s p.Malým,,,ale nee od začátku

16.4.2009 20:04
konikulka

XXX.XXX.158.34

konikulka napsal(a):

Posouvám, nějako jsme se zasekali Tak pište, co jste dnes podnikali??

16.4.2009 20:23
jurasek

XXX.XXX.112.250

konikulka napsal(a):
Posouvám, nějako jsme se zasekali Tak pište, co jste dnes podnikali??

Klafus :psala jsi Kolesa to myslíš u pani Suroví

13.5.2009 09:35
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):

Tak, já posouvám

13.5.2009 09:40
madow

XXX.XXX.121.112

teryneczka napsal(a):
Tak, já posouvám

ahojky zdravím vás všechny....já jsem z Broumova
na foto já o moje Rozárka (hubert 2008)

13.5.2009 17:01
klafus

XXX.XXX.248.35

jurasek napsal(a):