michaela z
napsal(a):
a odkud jsi přesně?a kde máš uně?
Ahoj,tá já se sem taky přidám,.Mám 3 kobuše
Není ti někdo z okolí,koho ještě neznám,,,,s kobuší chodíme docela dalech a letos chci jít vandr,že bych se za někým přijela podívat.
luda
napsal(a):
Ahoj,tá já se sem taky přidám,.Mám 3 kobuše
Není ti někdo z okolí,koho ještě neznám,,,,s kobuší chodíme docela dalech a letos chci jít vandr,že bych se za někým přijela podívat.
Já a Lady Letos chceme zkusit KP ve vytvalosti
luda
napsal(a):
Já a Lady Letos chceme zkusit KP ve vytvalosti
Lýdie a Já
luda
napsal(a):
A Aranka
Jinak já jsem z Lázní Bělohradu, ale koníka mám v Březovicích(tj. 3km od Hořic), mám 4 letého krátce vykastrovaného valáška a připravujeme se na parkury
gabineska
napsal(a):
Jinak já jsem z Lázní Bělohradu, ale koníka mám v Březovicích(tj. 3km od Hořic), mám 4 letého krátce vykastrovaného valáška a připravujeme se na parkury
Hlásím se přímo za HK
Gabi, tak už jsi odkulčila? A všechno v pohodě?
cheyenne
napsal(a):
Hlásím se přímo za HK
Gabi, tak už jsi odkulčila? A všechno v pohodě?
Evi, nakonec to tak dopadlo, tatík se o mě bál Tak teď máme hřebčícího valacha no
vůbec se nám nezměnil a na závodech to je snad ještě horší
Ale všechno proběhlo v pořádku, jen už nebudeme mít plemeníka no
gabineska
napsal(a):
Evi, nakonec to tak dopadlo, tatík se o mě bál Tak teď máme hřebčícího valacha no
vůbec se nám nezměnil a na závodech to je snad ještě horší
Ale všechno proběhlo v pořádku, jen už nebudeme mít plemeníka no
Gabi, bud v klidu, Saxik je pul roku vykastrovany a pri riji obskakuje kobyly hrebceni ustupovalo prubezne, ale i ted si obcas na nejakou vonavou houkne
cheyenne
napsal(a):
Gabi, bud v klidu, Saxik je pul roku vykastrovany a pri riji obskakuje kobyly hrebceni ustupovalo prubezne, ale i ted si obcas na nejakou vonavou houkne
Nj On spíš hodně vyhazuje a dělá bordel pod sedlem no, z ostatních koní je naštvaný a tak..je to trubička, jinak z kobylek tak hotový není, ty ho nikdy nezajímali
jurasek
napsal(a):
Ahoj Míšo ,jak se máš?A co profesor koník
Tak se přidám Mám 2 koníky,ponička Lusinka a kříženec Paint horse valášek Majk
foto Majký
ponyka
napsal(a):
Tak se přidám Mám 2 koníky,ponička Lusinka a kříženec Paint horse valášek Majk
foto Majký
já a Majk
ponyka
napsal(a):
á Lusíí
Ahojík tak se přidám my s Aerem jsme ze Dvora Králové nad labem :D
wendinkah
napsal(a):
Ahojík tak se přidám my s Aerem jsme ze Dvora Králové nad labem :D
wendinkah
napsal(a):
jurašek: tak já se mám celkem ok. Dneska proběhl terén a včera práce v hale, takže víkend byl akční. Jen to počasí si se mnou hraje......včera ráno jdeme do haly za pěkného deště a pak se během dopoledne udělalo hezky a dneska bylo dopoledne hezky a odpoledne jsme stihli přeháňku. Ale zase jezdit za hezkého počasí není umění,že
wendy: kde máš ustájeného koně?
michaela z
napsal(a):
jurašek: tak já se mám celkem ok. Dneska proběhl terén a včera práce v hale, takže víkend byl akční. Jen to počasí si se mnou hraje......včera ráno jdeme do haly za pěkného deště a pak se během dopoledne udělalo hezky a dneska bylo dopoledne hezky a odpoledne jsme stihli přeháňku. Ale zase jezdit za hezkého počasí není umění,že
wendy: kde máš ustájeného koně?
TAk mi jsem z HK....Sessi a Sahibek
konikulka
napsal(a):
Tak co kdopak jste tu z Královehradecka??
Tak my s Lucky se taky hlásíme ke krajanům
teryneczka
napsal(a):
Tak my s Lucky se taky hlásíme ke krajanům
Jináč jsme taky ze Dvora Králové
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jurasek
napsal(a):
Terynko :no jo známe se s kurzíku ,opravdu jste super dvojka moc vám to spolu jde holky,máte můj obdiv
Jejda, tto je znnámejch.......
Ahoj Tery, tak co, už máte s Hančou domluvený to vystoupko v zoo? Lucky je už kus kobči..................
jurasek-ahoj, jak to vypadá s Beru? Koukala jsem zase na fotky, fakt šikulka.
wendo, co kosti? Tak ti koukám na mrně, že už dávno není mrně-chich-kus koně. To je vážně malej Orionek? To malé nohaté hříbě? :-)) To to letí........
ponyka-taky ahoj-snad se blíží termín dalšího kurzíku, včas dám vědět........p.s-ta čb fotka s Majkým je hezká moc
klaw., cheyenne, luda, gab.-ahoj
holky, taky Vás štve to počasí-déšt, vítr, hezky-ach-jo rok od roku horší. Už by to chtělo stabilněji teplo.
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj Tery, tak co, už máte s Hančou domluvený to vystoupko v zoo? Lucky je už kus kobči..................
wendo, co kosti? Tak ti koukám na mrně, že už dávno není mrně-chich-kus koně. To je vážně malej Orionek? To malé nohaté hříbě? :-)) To to letí........
ponyka-taky ahoj-snad se blíží termín dalšího kurzíku, včas dám vědět........p.s-ta čb fotka s Majkým je hezká moc
holky, taky Vás štve to počasí-déšt, vítr, hezky-ach-jo rok od roku horší. Už by to chtělo stabilněji teplo.
konikulka
napsal(a):
cheyenne (Eva): Kobík na fotce je tvuj??
Jo jo, ten šediváček je můj
konikulka
napsal(a):
A máš ho u sebe doma nebo někde ustájeného?
Mám ho ustájeného kousek od domova, dojdu i pěšky bydlím v paneláku, tak to zatím jinak nejde
Ty máš koníka?
konikulka
napsal(a):
chtělo by to mojí fotku :)
olga visnakova
napsal(a):
Ahojda Olí ... Lucky byla kus kobči snad vždycky,ne?
... jináč to vystoupení - co se Hanky a Gipsy týče nezáleží na mě, ale na Gipsyně březosti a Hance, která když už se někdy vidíme, má vždycky málo času ...
jurasek
napsal(a):
Terynko :no jo známe se s kurzíku ,opravdu jste super dvojka moc vám to spolu jde holky,máte můj obdiv
jurasek: díky moc ... však vám to s Beruškou taky pěkně šlape
konikulka
napsal(a):
Ale notááák - "Královehradečáci" ... trochu aktivity ne? Nějak se propadáme ...
teryneczka
napsal(a):
Ale notááák - "Královehradečáci" ... trochu aktivity ne? Nějak se propadáme ...
včera jsem s dětma "týrala" žlutýho...
klawdie
napsal(a):
včera jsem s dětma "týrala" žlutýho...
šedivej na to hodil záda...
klawdie
napsal(a):
šedivej na to hodil záda...
Tak to nejspíš nebyl sám
teryneczka
napsal(a):
Tak to nejspíš nebyl sám
Nazdar všem,
tak já před chvilkou slezla z šampiona a musím ho pochválit za slušné chování. Akorát jsem se těšila na to sluníčko co slibovali a nějak ho nevidím....
konikulka
napsal(a):
Hojda ... já jsem se před chvilkou taky vrátila ... a u nás sluníčko chvilkama i svítilo a konečně jsem po dlouhý době mohla vyjít ven bez péřovky
Tady ještě hážu video ze včéra http://www.stream.cz /video/9/277647-lucky-brezen-09
teryneczka
napsal(a):
Hojda ... já jsem se před chvilkou taky vrátila ... a u nás sluníčko chvilkama i svítilo a konečně jsem po dlouhý době mohla vyjít ven bez péřovky
Tady ještě hážu video ze včéra http://www.stream.cz /video/9/277647-lucky-brezen-09
Ahoj Tery, ahoj holky, chystám si nadít peněženku, máme kobču v Brně..............na pár dní. At je už aspon to sluníčko, zvedne mi náladu.
konikulka
napsal(a):
Co lidičky dneska je venku hezky vidte?? Achjoo už chci domu jsem ve skole Už chci ke koníkům :). A co vy??
Já tam pojedu až večer...jeden vyvětranje a druhá se opaluje...
klawdie
napsal(a):
Já tam pojedu až večer...jeden vyvětranje a druhá se opaluje...
ahojte, chci se zeptat tam k vám do vašeho kraje HK byl kdysi prodám valášek, strakáč Samm, nevíte o něm někdo něco? majitelky nick byl myslím blanche nebo tak nějak....
sajma
napsal(a):
ahojte, chci se zeptat tam k vám do vašeho kraje HK byl kdysi prodám valášek, strakáč Samm, nevíte o něm někdo něco? majitelky nick byl myslím blanche nebo tak nějak....
Sajma:pokud se nepletu tak ho obratem museli prodat kvůli podlomům ,nemohli je doléčit ,netrpěl na ně u vás?
sajma
napsal(a):
Jo jo, měla ho nick BlankaT, už je prodaný, komu nevím, zkus jí napsat mailíka. Myslím, že jezdím z důvodů prodeje bylo i to, že potřebovali koníka mohutnějšího.
wendinkah
napsal(a):
olga visnakova (Olga Višňáková) Letí to hrozne ....Evicka na nem dnes sedela a prej byl mrte hodnej uz se moc tesim .. :D
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
wendinkah
napsal(a):
Wendy, vypadá nádherně, vážně. Někoho mi připomíná a ani za nic nemůžu přijít na to, kterého uňě a odkud. Moc Vám to spolu sluší.......................podrbej ho za mě, lumpíka a až vyjde čas ukaž se.
olga visnakova
napsal(a):
Wendy, vypadá nádherně, vážně. Někoho mi připomíná a ani za nic nemůžu přijít na to, kterého uňě a odkud. Moc Vám to spolu sluší.......................podrbej ho za mě, lumpíka a až vyjde čas ukaž se.
Ahoj ...dekuju ...je to taky pekny dablik ...Pokud nevadi tak bych se stavila pristi tyden mam volno ctvrtek patek tak nejak tak ;) :D
konikulka
napsal(a):
Zdravím,
tak jaro k nám už nejspíš asi vážně dorazilo ... už je nám s kobuší skoro až moc veliké teplo
teryneczka
napsal(a):
Zdravím,
tak jaro k nám už nejspíš asi vážně dorazilo ... už je nám s kobuší skoro až moc veliké teplo
v sobotu v HK VT a druhý den závody, kdopak dorazí s kým se tma potkáme???
konikulka
napsal(a):
klawdie: v neděli jedete na závůdky do HK??
Odpovím za ségru, protože stejně jedu já s mýma koníkama. Jedem si jen zaskákát v sobotu na hobby závody. V něděli jedem s kobylou za hřebcem tak závody nestíhám..
konikulka
napsal(a):
Aha. V sobotu já nejedu, jedu v neděli...
Já taky chtěla v neděli, ale s kobylou jsem začla dýl, kvůli mému a jejímu zranění tak si jedem jen tak ze srandy zaskákat na hobbíky. A podpořit mého druhého oře
rocky
napsal(a):
Já taky chtěla v neděli, ale s kobylou jsem začla dýl, kvůli mému a jejímu zranění tak si jedem jen tak ze srandy zaskákat na hobbíky. A podpořit mého druhého oře
DALŠÍ KRÁLOVEHRADEČÁK Tak jsem jela u nas na vesnici autem a najednou mi do zorného pole padli dva konici pasoucí se ve výběhu
Byl to příjemný šok
že tady jsou konečně nějaký koníci a ja třeba budu mit s kym jezdit časem na vyjižďky ???
A dnes jsem to byla obhlednout,a jsem moooc mile překvapená Paní nejspíš jak to tak vypadá také dělá přirozenou komunikaciiiii. Takže možná nebudu jediny "blazen" v okolí. Takže supeeeeer
ponyka
napsal(a):
DALŠÍ KRÁLOVEHRADEČÁK Tak jsem jela u nas na vesnici autem a najednou mi do zorného pole padli dva konici pasoucí se ve výběhu
Byl to příjemný šok
že tady jsou konečně nějaký koníci a ja třeba budu mit s kym jezdit časem na vyjižďky ???
A dnes jsem to byla obhlednout,a jsem moooc mile překvapená Paní nejspíš jak to tak vypadá také dělá přirozenou komunikaciiiii. Takže možná nebudu jediny "blazen" v okolí. Takže supeeeeer
Ahojky, no tak konečně krásné počasí a já si přijedu ze soustředění nemocná Včera jsem dostala na 4 dny antibiotika, tak uvidíme jak mi pomohou..Jsem jeden den doma a už to tu nemůžu vydržet, děs
gabineska
napsal(a):
Ahojky, no tak konečně krásné počasí a já si přijedu ze soustředění nemocná Včera jsem dostala na 4 dny antibiotika, tak uvidíme jak mi pomohou..Jsem jeden den doma a už to tu nemůžu vydržet, děs
Ještě dotázek, sháním někoho kdo by půjčil nebo spíše asi levně prodal uzdečku a udidlo na pony
coriska
napsal(a):
jéé ty jedeš se Sabulákem v sobotu VT? Já tam taky budu s tím mým novým sporťákem, konečně závodyUž mám absťák
A v neděli tam budu taky, ale pouze z pozice podržkoně
Já se hlásím, že přes víkend budu v HK též, jako divák, fotograf a příležitostný držič a přinašeč tak doufám, že se ke mně přihlásíte
coriska
napsal(a):
jéé ty jedeš se Sabulákem v sobotu VT? Já tam taky budu s tím mým novým sporťákem, konečně závodyUž mám absťák
A v neděli tam budu taky, ale pouze z pozice podržkoně
Né Cori Sahibek už má doživotní zákaz...já ted objíždím kolbiště s fotákem v urce a dělám realizační team segře a jejím dvou šampionům...mě ty závodní ambice až tak moc nechytají a evidetně mi to není souzené, sabulka má podtrochlozu akobyla je zas debil štorcuje se mi ve vozíku...takže budu ráda když jí dopravím k hřebci na připuštění...
klawdie
napsal(a):
Né Cori Sahibek už má doživotní zákaz...já ted objíždím kolbiště s fotákem v urce a dělám realizační team segře a jejím dvou šampionům...mě ty závodní ambice až tak moc nechytají a evidetně mi to není souzené, sabulka má podtrochlozu akobyla je zas debil štorcuje se mi ve vozíku...takže budu ráda když jí dopravím k hřebci na připuštění...
jééé já zapomněla, to je mi líto:( ale tak hlavně, jestli jstei ty i Sabula spokojení. Co si vybrala za hřebčáka?
klawdie
napsal(a):
nefotil jste dneska někdo v HK na VT?
konikulka
napsal(a):
Já se taky poslušně hlásím mezi obyvatele HK, ale momentálně jsem tak trochu bez koně Tak můžu přispívat akorát s koníkama z Koles.
klafus
napsal(a):
Já se taky poslušně hlásím mezi obyvatele HK, ale momentálně jsem tak trochu bez koně Tak můžu přispívat akorát s koníkama z Koles.
Takže kdyby nějaká dobrá duše věděla o koníkovi v HK, kterému by se hodil jeden Bereiter, budu velice vděčná
klafus
napsal(a):
Takže kdyby nějaká dobrá duše věděla o koníkovi v HK, kterému by se hodil jeden Bereiter, budu velice vděčná
Jinak Corisko, já sem byla na VT v Malšovkách též a něco málo sem pofotila, sice nejvíc členy SJK Roudnička,ale pár "cizích" sem fotla taky, tak se podívej na moje rajče, už sem je tam kopla:
www.klafus.rajce.net
klafus
napsal(a):
Jinak Corisko, já sem byla na VT v Malšovkách též a něco málo sem pofotila, sice nejvíc členy SJK Roudnička,ale pár "cizích" sem fotla taky, tak se podívej na moje rajče, už sem je tam kopla:
www.klafus.rajce.net
Teda já už jen čekám, kdy ta Ifauna bude ty fotky zobrazovat černobíle a pak už i vůbec, protože ta kvalita že jí ani hov** rovno není!
coriska
napsal(a):
jé super, hned se kouknu. Zrovna si se trefila, tenhle šimlík je od nás
Fakt? no to je super nad ním sem hodně slintala :-D Je fakt fešný
klafus
napsal(a):
A se kterýma koníkama ste tam ještě byli??
Ještě od Mišky sou už na netu fotky, tak se podívej ještě na její rajče, jestli se tam najdeš :-)
www.konicek12345.rajce.net
coriska
napsal(a):
no bohužel ne, šla jsem totiž 3. a 4. soutěž a ta tam focená vůbec není, škoda. Třeba se tu ještě někdo najde, kdo fotil více Moc koní nejelo, dneska to ještě pokračovalo s dalšíma dvouma
aha, tak to mě mrzí, to je fakt my sme po 2. soutěži odešli :-( Tak třeba jinačí duše bude mít.
klafus
napsal(a):
aha, tak to mě mrzí, to je fakt my sme po 2. soutěži odešli :-( Tak třeba jinačí duše bude mít.
Hlásím se také,,,boužel koníka nemám ale jezdim senzačního ponďu Jerrynka
misicka01
napsal(a):
Hlásím se také,,,boužel koníka nemám ale jezdim senzačního ponďu Jerrynka
Čus Miško, prosím tě, nebyla si v Malšovkách ještě v neděli na ty závody?
klafus
napsal(a):
Čus Miško, prosím tě, nebyla si v Malšovkách ještě v neděli na ty závody?
jojo byla s p.Malým,,,ale nee od začátku
teryneczka
napsal(a):
Tak, já posouvám
ahojky zdravím vás všechny....já jsem z Broumova
na foto já o moje Rozárka (hubert 2008)
jurasek
napsal(a):
Klafus :psala jsi Kolesa to myslíš u pani Suroví
To Jurasek: jj u p. Sůrový