PRACANTKY 7 - šťastných sedm...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2009 08:21
klawdie

XXX.XXX.100.124

Zdar tak budu dnes trochu "ukecaná" než upadnu do rpacovního procesu

banda v hledišti

30.3.2009 08:34
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Kláruško pokračuj Hezky se na to kouká......
Já dodám pouze bahnivé koule

30.3.2009 08:36
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Kdo nakonec odjezdil Grace????? Roman co má Hadříka???? No tak šup, šup s dalšíma foečkama

30.3.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

Ježiš to je nohatina ten tvůj Honzík...
No a v sobotu jsem byla nahecovaná ze soutředka tak jsem si zas vzala hnědou na jízdárnu, ovšem podařilo se mi pěkně hnusně zlomit nehet na maličku, tak mam do pul nehtu maso....blé a to mi to na kousku drželo, tak jsem to dost bolestivě sundávala fuj mě bylo špatně...a tak sjem rychle předala kobule sesgře, pač mě nebylo dobře..a tak snad budou nějaké fotos od segry...
a v nedělu jsem si vzala do lesa sabulka, to je mamut proti kobyle ta je na lehký noze zatímco šedivej dorostl a nožiska má jak mamut a pohyb je težší než kobyli takže hruza nezvyk, a šlapal pěkně na dlouhé otěži jak v klusu tak ve cvalu, proti máně to jsou zas obří cvalové....tož to byla houpačka....

ááá tady se uplácelo tictacama

30.3.2009 08:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Ježiš to je nohatina ten tvůj Honzík...
No a v sobotu jsem byla nahecovaná ze soutředka tak jsem si zas vzala hnědou na jízdárnu, ovšem podařilo se mi pěkně hnusně zlomit nehet na maličku, tak mam do pul nehtu maso....blé a to mi to na kousku drželo, tak jsem to dost bolestivě sundávala fuj mě bylo špatně...a tak sjem rychle předala kobule sesgře, pač mě nebylo dobře..a tak snad budou nějaké fotos od segry...
a v nedělu jsem si vzala do lesa sabulka, to je mamut proti kobyle ta je na lehký noze zatímco šedivej dorostl a nožiska má jak mamut a pohyb je težší než kobyli takže hruza nezvyk, a šlapal pěkně na dlouhé otěži jak v klusu tak ve cvalu, proti máně to jsou zas obří cvalové....tož to byla houpačka....

ááá tady se uplácelo tictacama

Jo jo Leni segra zvolila variantu samotného trenéra...a myslím že zas nás naučil něco nového a aspoň víme jak rychleji se dá kobyla uvolnit, pač mu to trvalo cca 10-15 minut než ji dostal "dolů"...kobyla má ještě spousty chyb, ale zas jsou holky o něco chytřejší a mají před sebou novou cestu....bude to ještě dost práce..

30.3.2009 08:54
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Jo jo Leni segra zvolila variantu samotného trenéra...a myslím že zas nás naučil něco nového a aspoň víme jak rychleji se dá kobyla uvolnit, pač mu to trvalo cca 10-15 minut než ji dostal "dolů"...kobyla má ještě spousty chyb, ale zas jsou holky o něco chytřejší a mají před sebou novou cestu....bude to ještě dost práce..

Tak to je super Můžes se rozvýkladat jak R. uvolňoval, každá zkušenost dobrá.....No jinak až se vyčasí, taky vám nafotím jak se Honzajs místy umí nosit Jen mám ted takový další problémek, naučil se mi ležet pouze v jedné otěži, v pravé. Mám co dělat ho přistavit na druhou stranu....Holky, ale jak se uvolní a zaklapne, to je poježděníčko.....Boží

30.3.2009 08:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Tak to je super Můžes se rozvýkladat jak R. uvolňoval, každá zkušenost dobrá.....No jinak až se vyčasí, taky vám nafotím jak se Honzajs místy umí nosit Jen mám ted takový další problémek, naučil se mi ležet pouze v jedné otěži, v pravé. Mám co dělat ho přistavit na druhou stranu....Holky, ale jak se uvolní a zaklapne, to je poježděníčko.....Boží

Leni člověk by to neřekl ale zcela jednoduše, v kroku přistavoval k jedné a durhé ruce, otačel ji jemně krkem, ustupoval na holeň, když docíli trvalejšího snížení né jen náznaku, aplikoval to i v kroku, kobyla se při práci jen v kroku uvolnila rchleji než kdyby jí rozhýbával v klusu, atd...
začátky...

30.3.2009 08:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Leni člověk by to neřekl ale zcela jednoduše, v kroku přistavoval k jedné a durhé ruce, otačel ji jemně krkem, ustupoval na holeň, když docíli trvalejšího snížení né jen náznaku, aplikoval to i v kroku, kobyla se při práci jen v kroku uvolnila rchleji než kdyby jí rozhýbával v klusu, atd...
začátky...

prostě ji neustále prudil, ale jemně, kobyla mrskala ocasem a soustředila se natolik na něj, že když najížděli na první mini křížek měla jsem pocit že si vubec nevšimla že na něco jede....

30.3.2009 09:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
prostě ji neustále prudil, ale jemně, kobyla mrskala ocasem a soustředila se natolik na něj, že když najížděli na první mini křížek měla jsem pocit že si vubec nevšimla že na něco jede....

a výsledek i v klusu, říkala že se balí občas příliš ale že udělal takovej rychlokurz tak to není dokonalý, ale ukázal cestu to je fajn...a super že to Péta mohla zkouknout ze země...

30.3.2009 09:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a výsledek i v klusu, říkala že se balí občas příliš ale že udělal takovej rychlokurz tak to není dokonalý, ale ukázal cestu to je fajn...a super že to Péta mohla zkouknout ze země...

Leni jsem na Vás zvědavá, já doufám že jste si do diářku napsali že 9.5. přifrčím tak snad bude možnost kouknout na živo!..

30.3.2009 09:03
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Tak to je bomba Je fajn, jak občas pomůže někdo "lepší" a ukáže tu cestu ja dál....
Co Peťule s tím ramenem? Hopjí se to?????
Holky, já včera u Dobré vody plakala

30.3.2009 09:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak to je bomba Je fajn, jak občas pomůže někdo "lepší" a ukáže tu cestu ja dál....

Jo, jinak teda mám v plánu, zatím jen teoreticky první hobíky buď 2.5. a nebo druhá možnost 8.5. Všechno se teda uvidí podle toho kolik toho do té doby ještě naskáčeme a jak nám to pujde, ale myslím, že by už to mělo být vpohodě

30.3.2009 09:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

Odeta.....hm taky jsem koukala...
rameno už je čím dál lepší...ale jezdit ještě nechtěla...

30.3.2009 09:40
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Odeta.....hm taky jsem koukala...
rameno už je čím dál lepší...ale jezdit ještě nechtěla...

Holky, u nás je totální potopa, za stájí mám hotové jezero s hnojem vkuse

30.3.2009 09:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Holky, u nás je totální potopa, za stájí mám hotové jezero s hnojem vkuse

jsme na tom všichni stejně Leni neboj...ale jsem ráda že ty bílý sračky jsou pryč, ted se ještě bavit toho bahna...

30.3.2009 10:24
misicka01

XXX.XXX.196.245

klawdie napsal(a):
jsme na tom všichni stejně Leni neboj...ale jsem ráda že ty bílý sračky jsou pryč, ted se ještě bavit toho bahna...

Ahoj Klári kdy budou fotečky na netu??zatím páčko

30.3.2009 10:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

misicka01 napsal(a):
Ahoj Klári kdy budou fotečky na netu??zatím páčko

kolik dáš:)))
měla jsem nutnou pracičku,za chvilku jdu na to..

30.3.2009 10:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
kolik dáš:)))
měla jsem nutnou pracičku,za chvilku jdu na to..

bude to na roudničským rajčeti...

30.3.2009 10:34
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
bude to na roudničským rajčeti...

Jak vidím zas ty hopsající fotečky, až mě dupka svědí, jak bych si zaskákala

30.3.2009 10:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

šmarjá ten je velikej Leni a ty prsa..no a vy ted netrenejete? jezdíš k těm bosákům né?
a tak už jste bez sněhu?

30.3.2009 10:45
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Se mi zas nechce nějak pracovat, čím to asi bude?????

30.3.2009 10:50
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Se mi zas nechce nějak pracovat, čím to asi bude?????

No prsa teda má Už chápete moje obavy, že bude ten další objednaný poprsák full malinký?????? No tak trenujem v rámci finančních prostředků :-) K trenérce jedem zas za 14 dní.....Ale kdyby už bylo kurnik sucho, dají se doma aspon ty křížky poskákat. Bez sněhu jsme u nás v nížinách, kousek výš je sněhu habaděj. Takže vyjíždky se bez bílého neobejdou.....Ale už se blýská na lepěší časy

30.3.2009 23:10
molly

XXX.XXX.144.88

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

jaro je , jaro je tu a teď hurá na kutě

31.3.2009 05:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):
jaro je , jaro je tu a teď hurá na kutě

hoj ahoj, tak máme za sebou první hobíky. Děs otřes. Lilo jako z konve a koně byli nějaký mišuge. Gabriel odvezl Gabču a neskočil s ní n aparkuru ani jeden skok :-( Přitom na oprácku byli takřka bezchybní Byly to hlavně nervy z její strany ...on toho jen využil. Hajzlík.

31.3.2009 05:49
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
hoj ahoj, tak máme za sebou první hobíky. Děs otřes. Lilo jako z konve a koně byli nějaký mišuge. Gabriel odvezl Gabču a neskočil s ní n aparkuru ani jeden skok :-( Přitom na oprácku byli takřka bezchybní Byly to hlavně nervy z její strany ...on toho jen využil. Hajzlík.

No a Rozlet si klasika parkury spletl se steeplechase a podle toho to taky tak vypadalo . Těch chyb !! Utíká mi vnějškem - v té rychlosti vůbec nepoužívám vnější holeň ani otěž Hrozný, skákal se mnou snad 5-ti metrový skoky a já jen v záklonu s rukama nahoře, bo jak by s emi rozeběhl už bych ho asi nezastavila. A to byl na oprácku až na pár kozlů úžasně spolupracující koníček. No a jak nám zazvonili byl konec !!!!

31.3.2009 05:50
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No a Rozlet si klasika parkury spletl se steeplechase a podle toho to taky tak vypadalo . Těch chyb !! Utíká mi vnějškem - v té rychlosti vůbec nepoužívám vnější holeň ani otěž Hrozný, skákal se mnou snad 5-ti metrový skoky a já jen v záklonu s rukama nahoře, bo jak by s emi rozeběhl už bych ho asi nezastavila. A to byl na oprácku až na pár kozlů úžasně spolupracující koníček. No a jak nám zazvonili byl konec !!!!

a na zadní

31.3.2009 05:51
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a na zadní

a na přední

31.3.2009 05:52
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a na přední

a ještě jednou - mooooooooc se chlapeček těšil

31.3.2009 05:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a ještě jednou - mooooooooc se chlapeček těšil

letí na skok - fakt jako že letí, tady už jsem byla na pokraji zhroucení

31.3.2009 05:54
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
letí na skok - fakt jako že letí, tady už jsem byla na pokraji zhroucení

no a tady jeden let nad skokem. Fakt steepler hadr ....

31.3.2009 05:56
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
no a tady jeden let nad skokem. Fakt steepler hadr ....

pranice před skokem, on se mi tak zvedá a zvedá a pak vyskočí a žene a já nemám sil ...

31.3.2009 05:59
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
pranice před skokem, on se mi tak zvedá a zvedá a pak vyskočí a žene a já nemám sil ...

a přitom jinak vypadá tak nevinně

31.3.2009 06:03
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a přitom jinak vypadá tak nevinně

jeden s doskoků ... v dáli je vidět kus skoku .... chjo a já myslela, že na něm budou moct jednou jezdit děti

31.3.2009 06:06
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
jeden s doskoků ... v dáli je vidět kus skoku .... chjo a já myslela, že na něm budou moct jednou jezdit děti

a ještě Gabi a Gabi a jdu snídat a valím k ořům. Pááálala

31.3.2009 07:06
molly

XXX.XXX.144.88

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Dobré ránko...
Luli,v tom počasí to musel být dobrý maras!Jsi statečná Dědeček Rozlez zatím na stáří a důstojný důchod nemyslí, že?

Já měla včera fajné odpoledne, spoustu nových foteček a na závěr pěkné nehtíky

Mějte krásný den

31.3.2009 08:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ránko...
Luli,v tom počasí to musel být dobrý maras!Jsi statečná Dědeček Rozlez zatím na stáří a důstojný důchod nemyslí, že?

Já měla včera fajné odpoledne, spoustu nových foteček a na závěr pěkné nehtíky

Mějte krásný den

Ahoj
tak tak Zuza má pravdu, ale bud ráda, že má tolik elánu...já teda doufám že sabulka bude taky koník pro děti, sice mi ty starší testuje ale s malejma jde jak s pokladem a na ošetřovaní nemám obavy můžu je nechta s ním samotný boxe..uf..
Ani sjem vám neříkala jak jsem si na něm pěkně zajezdila, dlouhá otěž a pohoda a ve cvalu jsem si vzpoměla na černého hřebce a pěkně se "proletěla" a je a do klusu si přešel vlastně sám...jen je to šílenej mamut proti Sessi....
Musím cinknout Michaloj a´t se nám přijede juknout na kopýtka, i když mám pocit že jim snad vubec nerostou...hnědá včera dostala očistu pač byla v kruhovce tak měla písek až za ušima, o praci se mluvit nedalo kruhovka je míssty hlubší je to takové nerovné, tak se aspon vybouřila...a nevím co s ní je asi jí svědčí to stádo, ale je přítulná a dokonce se na mě z boxu už nešklebí, jen když jí nechci dát ruku aby mě mohla oblizovat

31.3.2009 10:47
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
Ahoj
tak tak Zuza má pravdu, ale bud ráda, že má tolik elánu...já teda doufám že sabulka bude taky koník pro děti, sice mi ty starší testuje ale s malejma jde jak s pokladem a na ošetřovaní nemám obavy můžu je nechta s ním samotný boxe..uf..
Ani sjem vám neříkala jak jsem si na něm pěkně zajezdila, dlouhá otěž a pohoda a ve cvalu jsem si vzpoměla na černého hřebce a pěkně se "proletěla" a je a do klusu si přešel vlastně sám...jen je to šílenej mamut proti Sessi....
Musím cinknout Michaloj a´t se nám přijede juknout na kopýtka, i když mám pocit že jim snad vubec nerostou...hnědá včera dostala očistu pač byla v kruhovce tak měla písek až za ušima, o praci se mluvit nedalo kruhovka je míssty hlubší je to takové nerovné, tak se aspon vybouřila...a nevím co s ní je asi jí svědčí to stádo, ale je přítulná a dokonce se na mě z boxu už nešklebí, jen když jí nechci dát ruku aby mě mohla oblizovat

Ahojda holky...tak jak se daří? u nás je dnes jaro jak vyšitý...safra, těším se ke koním..mám foták, tak udělám náké nové fotečky akorát teda ráno jen 1stupen a bílý střechy i tráva, asi v noci trochu mrzlo, ale to zas tak nevadí..pro bahno možná jen dobře...doufám, že tenhle týden předpověd vyjde, mohla by teoreticky ta sračka v ohradách trochu zaschnout, aspon aby se v tom dalo chodit...
btw. včera mi přišel okopávací podbřišník ze zooproduktu, koupila jsem Däslo, protože je o litra levnější než Kentaur a je totálně stejnej...kkti mi poslali 125cm místo 135, ale zkoušela jsem to včera a Kíšovi to je, tak to bude okej..

31.3.2009 12:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

ahoj ďěvušky moje:))
Tak u nás už vylezlo snad i slunko, teda zatím jenom velmi nesměle, ale hlavní ej, že nechčije...
pokud dorazí rtg z toho posraného Brna zítra, měli bychom kolem 4. operovat..ale osobně už si vůbec nefandím, páč jakmile s něčím začnu počítat, hned se všechno posere..:(((

1.4.2009 08:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...tak jak se daří? u nás je dnes jaro jak vyšitý...safra, těším se ke koním..mám foták, tak udělám náké nové fotečky akorát teda ráno jen 1stupen a bílý střechy i tráva, asi v noci trochu mrzlo, ale to zas tak nevadí..pro bahno možná jen dobře...doufám, že tenhle týden předpověd vyjde, mohla by teoreticky ta sračka v ohradách trochu zaschnout, aspon aby se v tom dalo chodit...
btw. včera mi přišel okopávací podbřišník ze zooproduktu, koupila jsem Däslo, protože je o litra levnější než Kentaur a je totálně stejnej...kkti mi poslali 125cm místo 135, ale zkoušela jsem to včera a Kíšovi to je, tak to bude okej..

Ahojte holky....nějak slábnem...
Týnuš šikovná nákupčí seš... taky nerada zbytečně utrácím
Včera jsme si s holkama a koníkama užili jkrásného slunečního odpoledne...ještě smáznout to bahno a je to paráda...

.je to kluk nebo není

1.4.2009 08:12
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Ahojte holky....nějak slábnem...
Týnuš šikovná nákupčí seš... taky nerada zbytečně utrácím
Včera jsme si s holkama a koníkama užili jkrásného slunečního odpoledne...ještě smáznout to bahno a je to paráda...

.je to kluk nebo není

to je prachu

1.4.2009 08:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
to je prachu

mamut a prcek

1.4.2009 08:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
mamut a prcek

a jerík maká...

1.4.2009 08:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a jerík maká...

to je sranda...moje malá trenérka

1.4.2009 08:16
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
to je sranda...moje malá trenérka

a pacička nesměla chybět...

1.4.2009 08:32
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
a pacička nesměla chybět...

Jsem tu, letím k vááááááááááááááááám

1.4.2009 08:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

kolik vidíš koní?????

1.4.2009 08:49
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Včera jsem byla zase na fajnové vyjíždce, Honzík je teď hrozně fajnový Byla semnou i Markíz, taky se už sžili s Oskim. No a večer ještě jezdil i Domča, nasmála jsem se mu, to je tak srandovní jak on s těma krátkýma nožkama na koně nedošáhne, ale nakluše sám, pak vysedává. Boží pohled Někdy vám je zas musím dětičky natočit jak se snažří

1.4.2009 08:54
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Včera jsem byla zase na fajnové vyjíždce, Honzík je teď hrozně fajnový Byla semnou i Markíz, taky se už sžili s Oskim. No a večer ještě jezdil i Domča, nasmála jsem se mu, to je tak srandovní jak on s těma krátkýma nožkama na koně nedošáhne, ale nakluše sám, pak vysedává. Boží pohled Někdy vám je zas musím dětičky natočit jak se snažří

kláruš, že by dva?????? Sessi vůbec nevidím
A línáme o sto šest, za chvíli je z nás zase skoro ryzeček Jo a další infotmace, sedlo dnes letí dál

1.4.2009 08:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
kláruš, že by dva?????? Sessi vůbec nevidím
A línáme o sto šest, za chvíli je z nás zase skoro ryzeček Jo a další infotmace, sedlo dnes letí dál

Tak paráda Leni, no mě holky taky vvčera potěšili, po minulým sprdungu se chovali vzorně, skočili jsem i do cvalu tka byli nadšený...jerík je trpělivej učitel a sabulka to jistil vedle a válel si šunky......

1.4.2009 08:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Tak paráda Leni, no mě holky taky vvčera potěšili, po minulým sprdungu se chovali vzorně, skočili jsem i do cvalu tka byli nadšený...jerík je trpělivej učitel a sabulka to jistil vedle a válel si šunky......

Mám konečně i foto z jizdárny kdy maličká makala...bohužel mám jen jednu fotku jsem si po jedno skoku dost tragicky\ zlomila nehet tak jsem musela dolů a šla do akce segra...
aspon jedna fotka

1.4.2009 09:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Mám konečně i foto z jizdárny kdy maličká makala...bohužel mám jen jednu fotku jsem si po jedno skoku dost tragicky\ zlomila nehet tak jsem musela dolů a šla do akce segra...
aspon jedna fotka

musí makat aby shodila...jinak nám baby nedopadne s takovejma faldama

1.4.2009 09:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
musí makat aby shodila...jinak nám baby nedopadne s takovejma faldama

1.4.2009 09:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

Pěknej welsh cob co???

1.4.2009 09:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Pěknej welsh cob co???

tyhle dvě se mi moc libi na konci měla slušný "prostor"

1.4.2009 09:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tyhle dvě se mi moc libi na konci měla slušný "prostor"

1.4.2009 09:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

a pěkně protáhnout a šmitec:)

1.4.2009 09:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

jinak trocha erotiky, madam už se těší...

1.4.2009 09:07
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Ty vole Kláruša, to je bomba Hotoví drezuraci z vás čumím jako blázen ...

1.4.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Ty vole Kláruša, to je bomba Hotoví drezuraci z vás čumím jako blázen ...

však já na ní čumím též...ale jsem ve fázi kdy se dál bez člověka na zemi neposunu, je to holka šikovná, pro mě škoda...užasné je i to co odchodí na lehkém kontaktu zvládne zcela bez otěží...jen segře jsem musela vysvětlit že na krátko né!!!! to je z ní pak starej dobrej dostihák a spěchá....jak mám jen lehký kontakt tak je klid...i venku...laká mě s í zkusit drezurku...

1.4.2009 09:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
však já na ní čumím též...ale jsem ve fázi kdy se dál bez člověka na zemi neposunu, je to holka šikovná, pro mě škoda...užasné je i to co odchodí na lehkém kontaktu zvládne zcela bez otěží...jen segře jsem musela vysvětlit že na krátko né!!!! to je z ní pak starej dobrej dostihák a spěchá....jak mám jen lehký kontakt tak je klid...i venku...laká mě s í zkusit drezurku...

a kde je nás víc...????

1.4.2009 09:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a kde je nás víc...????

Začínám pochybovat jestli je tio kůn

1.4.2009 09:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Začínám pochybovat jestli je tio kůn

1.4.2009 09:43
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Dobré ksychtíky Holky jak je u vás???? Pučí jaro? Tady se před chvíli vyklubalo sluníčko, tož jsem zvědavá. Slibovali hory doly, že bude dnes nádherně a zatím to teda moc tak nevypadá

1.4.2009 09:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Dobré ksychtíky Holky jak je u vás???? Pučí jaro? Tady se před chvíli vyklubalo sluníčko, tož jsem zvědavá. Slibovali hory doly, že bude dnes nádherně a zatím to teda moc tak nevypadá

z Honzíka je čím dál krásnější konisko...to máš ted aktuální foto?
Leni včera bylo luxusně, dnes zatím šedivo....ale jaro už je tu a já se na něj neskutečně těším...

1.4.2009 09:56
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
z Honzíka je čím dál krásnější konisko...to máš ted aktuální foto?
Leni včera bylo luxusně, dnes zatím šedivo....ale jaro už je tu a já se na něj neskutečně těším...

Kdepak Klári, ty na zelené trávě jsou z října 08 :-) Aktuální je např. tato

1.4.2009 10:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kdepak Klári, ty na zelené trávě jsou z října 08 :-) Aktuální je např. tato

stejně je to mamut....jsem na něj zvědavá na živo...po školení hnědý už jasem odvážnější, když mě pustíš tak se vyškrábu ráda do sedla

1.4.2009 10:08
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
stejně je to mamut....jsem na něj zvědavá na živo...po školení hnědý už jasem odvážnější, když mě pustíš tak se vyškrábu ráda do sedla

Kláruško, on je ted jak vyměněný.....Nevyhodil už strašně dlouho, fakt je teď miláček. Nikdy jsem si s ním nedovolila na otevřené louce cválat na zahozené otěži vedle nebo za koněm A teď? Jenom mlasknu a jedem i po 2 denní pauze.....Takže žáden strach

1.4.2009 10:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kláruško, on je ted jak vyměněný.....Nevyhodil už strašně dlouho, fakt je teď miláček. Nikdy jsem si s ním nedovolila na otevřené louce cválat na zahozené otěži vedle nebo za koněm A teď? Jenom mlasknu a jedem i po 2 denní pauze.....Takže žáden strach

Koukám že na hnědáky dolehlo nějaký klidný období... tak super...

1.4.2009 10:44
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Koukám že na hnědáky dolehlo nějaký klidný období... tak super...

A jelikož ted budu nějakou dobu bez sedla, nafotím vám ve čtvrtek aspon nějaké blbinky Navíc mi dnes přišel balíšek, tak budem pozovat v novém

1.4.2009 10:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
A jelikož ted budu nějakou dobu bez sedla, nafotím vám ve čtvrtek aspon nějaké blbinky Navíc mi dnes přišel balíšek, tak budem pozovat v novém

tak víš jak, pěkně ruce v bok a pozuj

1.4.2009 10:55
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
tak víš jak, pěkně ruce v bok a pozuj

Balíček na Honzíka, nevím, zda on bude umět dát kopýtka v bok Kurnik, ale to se vlastně musím sladit i já

1.4.2009 11:02
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Balíček na Honzíka, nevím, zda on bude umět dát kopýtka v bok Kurnik, ale to se vlastně musím sladit i já

Bože můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, ať už je sucho

1.4.2009 11:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Bože můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, ať už je sucho

já myslela tobě

1.4.2009 11:11
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
já myslela tobě

A těším se až Oskarník shodí tu vlnu co má na sobě To zas bude plyšáček

1.4.2009 11:15
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A těším se až Oskarník shodí tu vlnu co má na sobě To zas bude plyšáček

Kdo si dá semnou???????

1.4.2009 11:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Kdo si dá semnou???????

Fotky z tohotu dne se mi hrozně líbí. To bylo na podzim jak byl ten poslední záchvěv sluníčka :-)

1.4.2009 11:18
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Fotky z tohotu dne se mi hrozně líbí. To bylo na podzim jak byl ten poslední záchvěv sluníčka :-)

1.4.2009 20:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):

Ahojda holky...už jsem dlouho nepsala a tak bych to měla napravit..asi před půl hodinkou jsem za světla dorazila domů od koníků...dnes jsme jeli hlavně pást, tak jsem si říkala, ok, at se napasou, Kíšu jsem na chvilku na kruhu bez sedla a na parelce i nacválala na každou ruku a dobrý..no když jsme se vraceli, tak mě opět vytočil, takže jsem ho nacajkovala a vzala do terénu a tu jeho vypatlanost mu doslova vycválala z hlavy...prostě máčo..stejně tak včera...byli jsme u moře-rozkoš-no a super vyjíždka, ale prostě cestou zpět mu zase jeblo a najednou mu vadilo, že Basta si před námi kluše a my jdeme krokem..tak jsem se ho snažila hodit do klidu..okej, tak jsem chtěla pak nacválat a my cválali na místě...najednou kůň prostě nešel dopředu a já vůbec nevěděla, co dělat...takže jsem ho přes bič vyblbla do trysku a letěli jsme...takhle skončila idilická vyjíždka..je na jaře fakt nesnesitelnej..:( ale mám spoustu nových fotek, tak mrkněte na moje rajče ;) www.jenysimons.rajce.net

1.4.2009 20:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...už jsem dlouho nepsala a tak bych to měla napravit..asi před půl hodinkou jsem za světla dorazila domů od koníků...dnes jsme jeli hlavně pást, tak jsem si říkala, ok, at se napasou, Kíšu jsem na chvilku na kruhu bez sedla a na parelce i nacválala na každou ruku a dobrý..no když jsme se vraceli, tak mě opět vytočil, takže jsem ho nacajkovala a vzala do terénu a tu jeho vypatlanost mu doslova vycválala z hlavy...prostě máčo..stejně tak včera...byli jsme u moře-rozkoš-no a super vyjíždka, ale prostě cestou zpět mu zase jeblo a najednou mu vadilo, že Basta si před námi kluše a my jdeme krokem..tak jsem se ho snažila hodit do klidu..okej, tak jsem chtěla pak nacválat a my cválali na místě...najednou kůň prostě nešel dopředu a já vůbec nevěděla, co dělat...takže jsem ho přes bič vyblbla do trysku a letěli jsme...takhle skončila idilická vyjíždka..je na jaře fakt nesnesitelnej..:( ale mám spoustu nových fotek, tak mrkněte na moje rajče ;) www.jenysimons.rajce.net

1.4.2009 22:11
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Tak já též doháním resty a hážu pozdravy!!!
Novinky žádné nejsou..soustředko mi hodně dalo a přidalo nových starostí...jak s kobylou tak se sedlem. Ale sedlo vyměníme a s kobylou se vrhnem do práce!
Jen potřebuju ještě sehnat nějakého trpělivce, kdo na mě a Bílou bude tak 1x týdně řvát. Jak tam jsem sama tak jsem marná a línááá
O víkendu nás čeká brigoška u koní, natírání skoků atd, tak ani nevím zda stihnu jít trénovat, maximálně se bude slunit ve výběhu no
Dneska se nám stáj opět rozrostla o nového člena,tak už jsme zase plně obsazeni a Sesinka šla o dům dál
Leni prý taky měníš sedlo, už máš nějaké vyhlídlé???

1.4.2009 22:12
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Tak já též doháním resty a hážu pozdravy!!!
Novinky žádné nejsou..soustředko mi hodně dalo a přidalo nových starostí...jak s kobylou tak se sedlem. Ale sedlo vyměníme a s kobylou se vrhnem do práce!
Jen potřebuju ještě sehnat nějakého trpělivce, kdo na mě a Bílou bude tak 1x týdně řvát. Jak tam jsem sama tak jsem marná a línááá
O víkendu nás čeká brigoška u koní, natírání skoků atd, tak ani nevím zda stihnu jít trénovat, maximálně se bude slunit ve výběhu no
Dneska se nám stáj opět rozrostla o nového člena,tak už jsme zase plně obsazeni a Sesinka šla o dům dál
Leni prý taky měníš sedlo, už máš nějaké vyhlídlé???

Moje holky a Jerry

1.4.2009 22:13
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Moje holky a Jerry

Takhle prej trénujou... jen sedlo a uzdečku občas zapomenou

1.4.2009 22:30
molly

XXX.XXX.144.88

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Pěkný večer...
Nejen Evča, ale i vy se můžete pokochat... Saxík u mě na rajčeti
Byl temperamentní, veselý a hravý A bylo to fajn...

1.4.2009 22:36
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Pěkný večer...
Nejen Evča, ale i vy se můžete pokochat... Saxík u mě na rajčeti
Byl temperamentní, veselý a hravý A bylo to fajn...

Týnuš a u jezera jsme byly tež, jen Saxa říkal, že ještě nepadají mouchy vedrem a že na koupel času dosti

1.4.2009 22:37
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Týnuš a u jezera jsme byly tež, jen Saxa říkal, že ještě nepadají mouchy vedrem a že na koupel času dosti

1.4.2009 22:38
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Dobrou, všem...

1.4.2009 22:39
cheyenne

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):
Dobrou, všem...

Saxa má přece radši černý kaluže

2.4.2009 06:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

čus pusy, zdravím, tak včera to konečně vypadalona jaro a k ořům jsme na kole vyrazila frejerka v triku s krátkým rukávem:))
vyvětrala sina chvilku Vicu, pokusila se uházet tu mega kupu hnoje..zřejmě o weekendu se budu muset hecnout já i přívěs a začít něco vyvážet na pole...je to šílenost...tuny a tuny...kdyby tak ty koně klidně žraly, ale halvně ať neserou...
Jinak dneska by možná mhola dopadnout operace, ale já už ničemu nevěřím, tkaže na to vůbec nespolíhám, kůň má v sobě už zas 4 injekce atb a zatím k ničemu...bobek Keruška...

2.4.2009 07:45
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
čus pusy, zdravím, tak včera to konečně vypadalona jaro a k ořům jsme na kole vyrazila frejerka v triku s krátkým rukávem:))
vyvětrala sina chvilku Vicu, pokusila se uházet tu mega kupu hnoje..zřejmě o weekendu se budu muset hecnout já i přívěs a začít něco vyvážet na pole...je to šílenost...tuny a tuny...kdyby tak ty koně klidně žraly, ale halvně ať neserou...
Jinak dneska by možná mhola dopadnout operace, ale já už ničemu nevěřím, tkaže na to vůbec nespolíhám, kůň má v sobě už zas 4 injekce atb a zatím k ničemu...bobek Keruška...

By mě šaslo. Ted tu tvořím taký dlouhý román a vymazalo se mi to, bo jsem vložila fotku s blbým fo¨rmátem. Tož se mi to snad už nechce ani psát znovu
Jinak bré ránko K nám už teda jaro taky dorazilo, tak snad se nějakou tu dobu zdrží Včera měli moji kluci volno, panička byla na smykách, no a dnes teda , pokud se mi podaří odbahnit Honzulu vyrazíme bez sedla na procházku, uvidíme jak to dopadne....Ono se už klučina pěkně kulatí, ale ta páteř je tam pořád znát
Peti, je to tak, sedlo měním, už by mělo být na cestě ke mně nové.....Hanulay.
Co ty, už máš něco vybrané?????

2.4.2009 07:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
By mě šaslo. Ted tu tvořím taký dlouhý román a vymazalo se mi to, bo jsem vložila fotku s blbým fo¨rmátem. Tož se mi to snad už nechce ani psát znovu
Jinak bré ránko K nám už teda jaro taky dorazilo, tak snad se nějakou tu dobu zdrží Včera měli moji kluci volno, panička byla na smykách, no a dnes teda , pokud se mi podaří odbahnit Honzulu vyrazíme bez sedla na procházku, uvidíme jak to dopadne....Ono se už klučina pěkně kulatí, ale ta páteř je tam pořád znát
Peti, je to tak, sedlo měním, už by mělo být na cestě ke mně nové.....Hanulay.
Co ty, už máš něco vybrané?????

Hojda....tak se hecni znovu Leníku....Kája o koníkacáh nové zprávy namá pač včera na to měla lidi a makala do večera...dnes pojedu jen za bůčkovou...
tady dámské trio ze sobotní rybářskýho plesu....

2.4.2009 07:56
molly

XXX.XXX.159.230

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko, děvčata.. Na to, že jsem včera vcelku ponocovala, jsem se ráno hecla a jela do práce na kole!!! A páč mám strach ze státní, kde je čím dál větší provoz, beru to zadem, přes Praskačku a Vlčkovice-Plačice... Je to o kus delší, ale dle mne bezpečnější..
Tož mi držte večer palce (jsem do 18hod.), abych to zvládla i domů :-)

Jani, myslíme na Tebe a Kerušona, ať už máte trápení pokoj..
Lenušku, taky te'ď jezdím bez sedla, ale jen tak, sobě pro radost A good...

2.4.2009 11:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ránko, děvčata.. Na to, že jsem včera vcelku ponocovala, jsem se ráno hecla a jela do práce na kole!!! A páč mám strach ze státní, kde je čím dál větší provoz, beru to zadem, přes Praskačku a Vlčkovice-Plačice... Je to o kus delší, ale dle mne bezpečnější..
Tož mi držte večer palce (jsem do 18hod.), abych to zvládla i domů :-)

Jani, myslíme na Tebe a Kerušona, ať už máte trápení pokoj..
Lenušku, taky te'ď jezdím bez sedla, ale jen tak, sobě pro radost A good...

Zuzi ty jsi ale sporťanda..nove zdravém těle zdravý duch...to tady zas nějak umírá, firmy trpí krizí a od té doby mají zam,ěstnanci více práce, jak paradoxní...
Káti a co je vlastně nového u tebe?
Jo a holky bez sedla, uf ještě že mám koně bučkaté..na hnědy jsem často takhle přejížděla od koní, nejen že je kulatá, ale i malá tka se na to dobře leze na mamuta už bych asi nevyskočila
fotečka od Míši moc sde mi libila...

2.4.2009 13:33
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Zdarec, všichni od rána makáte?
Zdraví vás čtyřletý Saxík....

2.4.2009 13:34
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Zdarec, všichni od rána makáte?
Zdraví vás čtyřletý Saxík....

Takhle velký žlab by si prý přál k narozeninám

2.4.2009 13:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Takhle velký žlab by si prý přál k narozeninám

No vidíš to skoro brácha má narozeniny..tak přeju pevnou protézu
Velká gratulace tak a´t ve zdraví slaví dalších spoustu let!!!!dneska jste na piknik měli krásné počasí...

3.4.2009 06:57
molly

XXX.XXX.144.88

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Dobé ránko... Konečně pátek a před námi volný víkend...Ani nevíte, jak jsem ráda, že ty víkendy nemusím makat Už jsem si užila až až...
Ačkoliv zítra dopolko budu v práci, domluvila jsem Merlinovi kastraci Takže už ho to, frajera, nemine...
S Molčí bychom chtěli nějaký výlet, tedy já možná víc než ona, ale jistě jí najdu nějaký palouk, kde ji nechám popást...
Jani, už abyste byli uzdravení
Luli, jak u Vás?? Tenhle víkend žádné skákání?
Leni, šupej fotečky, budu se snažit kouknout přes den

tak mějte fajnový den!!!

Je to frajer

3.4.2009 07:28
remonek

XXX.XXX.162.107

molly napsal(a):
Dobé ránko... Konečně pátek a před námi volný víkend...Ani nevíte, jak jsem ráda, že ty víkendy nemusím makat Už jsem si užila až až...
Ačkoliv zítra dopolko budu v práci, domluvila jsem Merlinovi kastraci Takže už ho to, frajera, nemine...
S Molčí bychom chtěli nějaký výlet, tedy já možná víc než ona, ale jistě jí najdu nějaký palouk, kde ji nechám popást...
Jani, už abyste byli uzdravení
Luli, jak u Vás?? Tenhle víkend žádné skákání?
Leni, šupej fotečky, budu se snažit kouknout přes den

tak mějte fajnový den!!!

Je to frajer

Brý ráno holky, tak po pauze zase píšu . Sobista má od minulého týdne dvě nový kámošky, jsou to haflingerky a ta jedna se do něj snad zamilovala. Pořád s ním chodí v ohradě a kdyb jste viděli ty pohledy co na něj vždycky hází . S tou mladší si teda moc nesedli a včera na vyjížďce si to museli vyříkat. Nasťa po nás začala z ničeho nic vykopávat a ještěže je Sobista splachovací a nechtěl se pouštět do nějakých bojů Jinak je bezva,že už je tak dlouho vidět, včera jsme šli jezdit až kolem půl 7 sedmí a ještě bylo krásný světlo no a to počasí, škoda,že jsem neměla foťák :-(. No a to počasí co slibujou na víkend .....
P.S už si konečně pořádně držim špičky u koně

3.4.2009 07:39
lanika

XXX.XXX.162.56

remonek napsal(a):
Brý ráno holky, tak po pauze zase píšu . Sobista má od minulého týdne dvě nový kámošky, jsou to haflingerky a ta jedna se do něj snad zamilovala. Pořád s ním chodí v ohradě a kdyb jste viděli ty pohledy co na něj vždycky hází . S tou mladší si teda moc nesedli a včera na vyjížďce si to museli vyříkat. Nasťa po nás začala z ničeho nic vykopávat a ještěže je Sobista splachovací a nechtěl se pouštět do nějakých bojů Jinak je bezva,že už je tak dlouho vidět, včera jsme šli jezdit až kolem půl 7 sedmí a ještě bylo krásný světlo no a to počasí, škoda,že jsem neměla foťák :-(. No a to počasí co slibujou na víkend .....
P.S už si konečně pořádně držim špičky u koně

Zdar ženské.......Ikdyž nás tu bude dnes nejspíš pomálu......Nahážu vám sem pár foteček....Mám jich až až

3.4.2009 07:43
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zdar ženské.......Ikdyž nás tu bude dnes nejspíš pomálu......Nahážu vám sem pár foteček....Mám jich až až

Včera bylo úžasně To počasí, s ním spojená vyjíždka bez sedla, Honzajs božský, no fakt bylo mod fajn

3.4.2009 07:45
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Včera bylo úžasně To počasí, s ním spojená vyjíždka bez sedla, Honzajs božský, no fakt bylo mod fajn

3.4.2009 07:46
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Hele a střapoček

3.4.2009 07:49
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Hele a střapoček

Tuším, že dnes budu trpět samomluvou

3.4.2009 07:51
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tuším, že dnes budu trpět samomluvou

Holky držte se, všechny fotky kde jsem já mi nafotila Markétka Tssssss, závidíte mi toho fotografa, co? Sice jsou upravené, oříznuté, ale základ tam byl

3.4.2009 07:54
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Holky držte se, všechny fotky kde jsem já mi nafotila Markétka Tssssss, závidíte mi toho fotografa, co? Sice jsou upravené, oříznuté, ale základ tam byl

V tom lesíku, kde prosvítalo sluníčko bylo taky nádherně......Možná jsem divná, ale mě tohle počasí hrozně dobíjí energii.... fakt bomba

3.4.2009 07:58
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
V tom lesíku, kde prosvítalo sluníčko bylo taky nádherně......Možná jsem divná, ale mě tohle počasí hrozně dobíjí energii.... fakt bomba

Kde je kdooooooooooooooooooooooooooo

3.4.2009 08:00
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):

Myslím,že nejsi divná, mě tohle počasí po zimě taky probralo

3.4.2009 08:06
lanika

XXX.XXX.162.56

remonek napsal(a):
Myslím,že nejsi divná, mě tohle počasí po zimě taky probralo

Co u tebe nového Šári???? Taky je u vás takové nádhrné počasí???? Se až divím, jak to rychle schne to bláto.

3.4.2009 08:11
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

My taky využily toho super počasí a byly se projet...akorát, že byly potvory obě jakési protivné

3.4.2009 08:14
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
My taky využily toho super počasí a byly se projet...akorát, že byly potvory obě jakési protivné

A dneska ráno pro změnu adrenalinový sport - nevím, proč ti chlapi nadělají tolik povyku, když jim jinej řekne čur***

3.4.2009 08:19
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):
Co u tebe nového Šári???? Taky je u vás takové nádhrné počasí???? Se až divím, jak to rychle schne to bláto.

My teď pomalu začínáme pracovat na jízdárně, ale jde nám to pomalu. Sobistu to moc nebaví radši se promenáduje někde venku. Tam ho to musím učit spíš formou hry, takže vlnovky se učíme jezdit kolem kuželů, kruhy jezdíme kolem stromů a tak no.
A možná pokud budeme šikovný a pujde nám to dobře, tak v půlce července se nedaleko u nás pořádaj takový sranda závody, musíš tak s koniskem projet trať kde máte přejít můstek, nebo zavřít a otevřít branku, zacouvat a tak. Tak se možná taky zůčastníme, ale je to ještě daleko. Jinak u nás počasí - jedním slovem nádhera se mi dneska ani v práci sedět nechce

3.4.2009 08:23
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

Dobré ránko, já se hlásím jako smolař dne, byla jsem "požádána" jestli bych nechtěla jít dnes do práce na celý den.... takže za chvíli vyrážím a mám to až do večera.... v tomhle počasí mě to vůbec neštve...
Lenííí, na zítřek přeju dopředu všechno nej...

3.4.2009 08:29
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko, já se hlásím jako smolař dne, byla jsem "požádána" jestli bych nechtěla jít dnes do práce na celý den.... takže za chvíli vyrážím a mám to až do večera.... v tomhle počasí mě to vůbec neštve...

Holky a měli jsme docela dlouhou debatu nad otázkou jako vyšitou ze základní školy, ale prosímvás nevíte někdo, jak se říká mláděti od krůty? krůtě zní divně...
Hele, náš dortík...

3.4.2009 08:30
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):

Evulec, tož to ti teda nezávidím, snad ti to brzo uteče A náš nový model

3.4.2009 08:32
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Evulec, tož to ti teda nezávidím, snad ti to brzo uteče A náš nový model

3.4.2009 08:33
remonek

XXX.XXX.162.107

cheyenne napsal(a):
Holky a měli jsme docela dlouhou debatu nad otázkou jako vyšitou ze základní školy, ale prosímvás nevíte někdo, jak se říká mláděti od krůty? krůtě zní divně...
Hele, náš dortík...

mě napadlo krůťátko, ale to je ještě divnější

3.4.2009 08:36
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):

Jé to je docela obřisko kůň, takovu ohlávku jsme měli taky, bohužel psisku se natolik zamlouvala, že nám ji rozkousalo

3.4.2009 08:38
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

Fešné a sluší já jsem ujetá na modrou, takže se mi to moooc líbí...

3.4.2009 08:38
lanika

XXX.XXX.162.56

remonek napsal(a):
Jé to je docela obřisko kůň, takovu ohlávku jsme měli taky, bohužel psisku se natolik zamlouvala, že nám ji rozkousalo

No, já si ji snad ušetřím natolik, aby byla tato naše pouze výjezdní.......

3.4.2009 08:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

banda v hledišti

bré ránko, bré ránko..:)
Už sjem dneska zvládla omuchlat Kerušku, narvat do ěnho equipalazone a ještě něco..vypustila jsem je do ohrady, k senu jenom ňuchli a valili dozadu, že tam nasbírají jakousik travičku:))
a jinak Lenuško, jsme dvě, já jsem z toho počasí neskutečně euforická:))

3.4.2009 08:52
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
bré ránko, bré ránko..:)
Už sjem dneska zvládla omuchlat Kerušku, narvat do ěnho equipalazone a ještě něco..vypustila jsem je do ohrady, k senu jenom ňuchli a valili dozadu, že tam nasbírají jakousik travičku:))
a jinak Lenuško, jsme dvě, já jsem z toho počasí neskutečně euforická:))

A nejen já si to užívám, ale i koníci si v tom velebí

3.4.2009 08:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
A nejen já si to užívám, ale i koníci si v tom velebí

no kerušon včera vítal veterináře takto:))
u nás probíhá každodenní opalovačka:)

3.4.2009 08:56
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
no kerušon včera vítal veterináře takto:))
u nás probíhá každodenní opalovačka:)

Počkej Jani, včera už byl den D????????????????????

3.4.2009 08:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Počkej Jani, včera už byl den D????????????????????

ty jsi lulina, kdybys třeba mrkla na ****

Přidejte reakci

Přidat smajlík