sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jj, Lumpajs s Georgulou jsou vzadu, udělali naproti tomu jednomu další box velký
Tak Ajka zatím je s Elí a Ginger s Lumpem chodí dozadu za panely
Japato?? Už máš ty otázky a odpovědi?? Hm, bych taky měla začít.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, Lumpajs s Georgulou jsou vzadu, udělali naproti tomu jednomu další box velký
tam jak bývala řepa???
A zbytek nikam nechodí
nene,čtu si jen všeobecná pravidla a pak ještě skoková,drezurní a všestranná.Ale je tam takových věcí,že ani by tě nenapadlo,že je to v pravidlech.Např. jak velký může být logo na dečce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tam jak bývala řepa???
A zbytek nikam nechodí
nene,čtu si jen všeobecná pravidla a pak ještě skoková,drezurní a všestranná.Ale je tam takových věcí,že ani by tě nenapadlo,že je to v pravidlech.Např. jak velký může být logo na dečce
No, jak stáli vzadu Tany s Čikou nebo tam teď byly hříbata, tak z toho udělali jeden box a tam šel George a teď naproti tomu jakoby za těma vratama udělali jeden stejný a tam je Lump, už víš??
Tak Čika, Tany a Dellysa chodí dozadu, Průža je má tam v koralu a Dolina taky, Orin taky, prckové v kruhovce a Gin chodí na jízdárnu
Fakt jo, tak to je dobrý já to kdysi četla, ale už je to tak rok, dva zpátky, takže už si nepamatuju ani prd
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No, jak stáli vzadu Tany s Čikou nebo tam teď byly hříbata, tak z toho udělali jeden box a tam šel George a teď naproti tomu jakoby za těma vratama udělali jeden stejný a tam je Lump, už víš??
Tak Čika, Tany a Dellysa chodí dozadu, Průža je má tam v koralu a Dolina taky, Orin taky, prckové v kruhovce a Gin chodí na jízdárnu
Fakt jo, tak to je dobrý já to kdysi četla, ale už je to tak rok, dva zpátky, takže už si nepamatuju ani prd
jojo, řikám, jak byla ta řepa...
pravda, no, pár jich je ve venkovnim boxu...
já se s tim pomalu seznamuju.Když budu znát tohle,teorie s prstem v nose
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
v neděli mi přijede slečna na ježdění,tak snad už to bude v cajku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jojo, řikám, jak byla ta řepa...
pravda, no, pár jich je ve venkovnim boxu...
já se s tim pomalu seznamuju.Když budu znát tohle,teorie s prstem v nose
Jj, to jo.
Jsem ti ani neříkala, že už týden říjíme jako blázen by se nechala připustit kde čím
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo.
Jsem ti ani neříkala, že už týden říjíme jako blázen by se nechala připustit kde čím
my tím jak sme venku,tak sme ještě nezačali
to příští rok budu muset na začátku března nechat vyvolat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
v neděli mi přijede slečna na ježdění,tak snad už to bude v cajku
Fakt jo, tak to je super a co to je zač, ženská, jak ty to děláš, že se vždycky někdo najde
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Fakt jo, tak to je super a co to je zač, ženská, jak ty to děláš, že se vždycky někdo najde
mladá holka...živnostnice,takže může přijít kdy chce.Ale víc jak 2x týdně asi jezdit nebude.Už je to dýl co mi psala.Jezdila u Pulpánů...takže jízdáren má plný kecky.Chce jezdit jen ven.
Tak snad si holky sednou
řekla bych, že tím, jak sme kouset od dálnice Praha - Ml.Bolka,tak je příležitostí víc.Přeci jen,z prahy jedeš pořád rovně 120km/hodinu a si u nás za 15 min
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
mladá holka...živnostnice,takže může přijít kdy chce.Ale víc jak 2x týdně asi jezdit nebude.Už je to dýl co mi psala.Jezdila u Pulpánů...takže jízdáren má plný kecky.Chce jezdit jen ven.
Tak snad si holky sednou
řekla bych, že tím, jak sme kouset od dálnice Praha - Ml.Bolka,tak je příležitostí víc.Přeci jen,z prahy jedeš pořád rovně 120km/hodinu a si u nás za 15 min
Tak to je dobrý, když má takhle čas hlavně v zimě, ale ta naštěstí snad chvíli nebude
Hele 2x týdně je akorát, když chce potom člověk taky jezdit a trénovat
Snad na ní bude Brambora hodná
Jana by k sobě taky ráda někoho sehnala, ale nevim nevim, když vím, jak to šlo nešlo mě
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je dobrý, když má takhle čas hlavně v zimě, ale ta naštěstí snad chvíli nebude
Hele 2x týdně je akorát, když chce potom člověk taky jezdit a trénovat
Snad na ní bude Brambora hodná
Jana by k sobě taky ráda někoho sehnala, ale nevim nevim, když vím, jak to šlo nešlo mě
tak jasně,ale třeba ve zkouškovim sem ráda když se tam dohrabu 2x týdně
No a jaká je kobyla na ježdění?to podle mě taky dělá hodně... když je to pohodovej a trochu vychovaný koník, hledá se jezdec líp
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
huhu? si tu?
to je prdel! člověk tady něco napíše, a už se zase ozve někdo ublíženej
co jinak?jak je ve worku? Já před chvilkou vstala, a odpoledne poletím lonžovat Hnědou
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
huhu? si tu?
to je prdel! člověk tady něco napíše, a už se zase ozve někdo ublíženej
co jinak?jak je ve worku? Já před chvilkou vstala, a odpoledne poletím lonžovat Hnědou
asi velká pracovní aktivita.... tak ni nooo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
asi velká pracovní aktivita.... tak ni nooo
Jj, přesně, nestíhám, kolegyně odchází na mateřskou a ještě ji tu mám v kanclu, takže net je passé, když tu sedí
Jinak nevím o co go, ale předpokládám, že to je ten smazaný příspěvek v jednom tématu
Já razím dneska terénit
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, přesně, nestíhám, kolegyně odchází na mateřskou a ještě ji tu mám v kanclu, takže net je passé, když tu sedí
Jinak nevím o co go, ale předpokládám, že to je ten smazaný příspěvek v jednom tématu
Já razím dneska terénit
no a kdy odchází? že už by mohla jít
jj, trochu sem to nepochopilapravda asi trochu bolí
teď je dobré téma na EQCH na Artrozu...může jí mít i roček,pokud je od půl roku lonžován
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no a kdy odchází? že už by mohla jít
jj, trochu sem to nepochopilapravda asi trochu bolí
teď je dobré téma na EQCH na Artrozu...může jí mít i roček,pokud je od půl roku lonžován
Jj, no dneska oficiálně nastoupila na mateřskou, ale ona je hrozný workoholik, takže sem bude chodit, dokud bude moc a na jejím místě už sedí nová nástupkyně, takže je tu u mě a teď zase pro změnu účetní a ve finále mi sem chtějí posadit kolegyni, co je sama vzadu, takže
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
Tak jak včera bylo v terénu?
My byly na lonži, a téda, Brambouch mile na levou stranu překvapila... 2 kolečka ve cvalu ale bylo vidět,že je to akorát,pak už se neunesla.
Na pravou klasicky děs. Začíná se povolovat v klusu, ale oproti levé straně je to bláto
Musim nějak vymyslet,jak pracovat,aby ta tu pravou chodila tak pěkně jak na tu levou protže je to na každou stranu úplně jinej kůň
buggyna
napsal(a):
Tak jak včera bylo v terénu?
My byly na lonži, a téda, Brambouch mile na levou stranu překvapila... 2 kolečka ve cvalu ale bylo vidět,že je to akorát,pak už se neunesla.
Na pravou klasicky děs. Začíná se povolovat v klusu, ale oproti levé straně je to bláto
Musim nějak vymyslet,jak pracovat,aby ta tu pravou chodila tak pěkně jak na tu levou protže je to na každou stranu úplně jinej kůň
Ahojda! Pardon že se vtíram
Heleď Adi u nás je to stejný - na levou, super kůň a na pravou nemehlo navstekaný.. Pamatuju si že byl děsnej boj ho naučit zaskakovat na pravo a i ted někdy zaskočí špatně, hlavně na lonži, to se pak na něj musí pomalu, páč jakmile se rozčílí nebo znervozní tak je to v pytli a nezaskočí na pravo..
Byl u nás ten Hauzr a celýho ho prohmát a právě říkal že je na křivo, že má levou víc osvalenou, takže musíme na tu pravou pracovat víc.. Ona to bude moje chyba, páč jak mu to šlo na levo líp, tak mě taky no.. Za čtrnáct dní mi má přivézt nějaký sedýlka na zkoušku, tak sem zvědavá
Náš hnědej, abch trochu k vám zapadla
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Ahojda! Pardon že se vtíram
Heleď Adi u nás je to stejný - na levou, super kůň a na pravou nemehlo navstekaný.. Pamatuju si že byl děsnej boj ho naučit zaskakovat na pravo a i ted někdy zaskočí špatně, hlavně na lonži, to se pak na něj musí pomalu, páč jakmile se rozčílí nebo znervozní tak je to v pytli a nezaskočí na pravo..
Byl u nás ten Hauzr a celýho ho prohmát a právě říkal že je na křivo, že má levou víc osvalenou, takže musíme na tu pravou pracovat víc.. Ona to bude moje chyba, páč jak mu to šlo na levo líp, tak mě taky no.. Za čtrnáct dní mi má přivézt nějaký sedýlka na zkoušku, tak sem zvědavá
Náš hnědej, abch trochu k vám zapadla
Zdarec,
jo jo, terének jsme užili super, holky byly ve velkým, takže si to užívaly a couraly a my taky nožiček bez bahna a venku super, dali jsme si hezkou hopýtko cvalovku a ve finishi Elí prostě musela předjet
, ale jinak šla nezvykle na ní v klidném tempu v klusu a hezky si sama snižovala hlavinku, akorát škoda, že nebylo takový pěkný sluníčko jako dneska
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak hlásím, že už sme naočkovaný proběhlo to v naprostým klidu, což sem tedy fakt překvapená a potěšená
říkala sem veterináři, že se snad zas uvidíme až za půl roku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Tak hlásím, že už sme naočkovaný proběhlo to v naprostým klidu, což sem tedy fakt překvapená a potěšená
říkala sem veterináři, že se snad zas uvidíme až za půl roku
Zdar,
no vidíš, Brambořík překvapil
Snad tohle luxusní počasí vydrží i na víkend, když se dneska do sedla nedostanu
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdar,
no vidíš, Brambořík překvapil
Snad tohle luxusní počasí vydrží i na víkend, když se dneska do sedla nedostanu
no já taky ne 1, máme naočkováno 2, mám oteklej malíček
jsem zčera udělala bum z ponyho
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no já taky ne 1, máme naočkováno 2, mám oteklej malíček
jsem zčera udělala bum z ponyho
Z ponohy?? Japato??
Tak lehká vyjížďka by nevadila, nesmí se zpotit hlavně
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Z ponohy?? Japato??
Tak lehká vyjížďka by nevadila, nesmí se zpotit hlavně
ponoha
jj,frajer mi dával kouř spadla sem úplně nečekaně,když se lekl a vzal otočku dolu z kopca.
No a pak bylo dalších X pokusů mě sesadit třebas o strom
takže se budu držet mého nového pravidla... "radši se nech zmrzačit od svého,než od cizího"
takovej adrenalin v sedle sem zas dlouho nezažila. Ještě že ta moje máčenka,když má přebytek energie,tak to potřebuje jen vyběhat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
ponoha
jj,frajer mi dával kouř spadla sem úplně nečekaně,když se lekl a vzal otočku dolu z kopca.
No a pak bylo dalších X pokusů mě sesadit třebas o strom
takže se budu držet mého nového pravidla... "radši se nech zmrzačit od svého,než od cizího"
takovej adrenalin v sedle sem zas dlouho nezažila. Ještě že ta moje máčenka,když má přebytek energie,tak to potřebuje jen vyběhat
Ježiš samo z ponyho, to je z té přepracovanosti
Hm, vyčůraný to ponďa
Tak na nedělu držím palec
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
čus bus!
Tak sem napsala Romaně mailíka snad bude tak hodná,a ujme se nás
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
čus bus!
Tak sem napsala Romaně mailíka snad bude tak hodná,a ujme se nás
Bré ranko,
myslím, že určo nebude problém, tak dej vědět, jak to dopadlo a kdy máte první trénink
Kdy razíte testovat sedýlko
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
myslím, že určo nebude problém, tak dej vědět, jak to dopadlo a kdy máte první trénink
Ahoj
no tehle týden toho mám hodně :( takže dneska budu ráda když stihnu lonž ve čtvrtek jdu na natáčení na celý den, takže zabito. V pátek by měla Tonda přiject. Tak snad mi bude půjčen kůň a bude hezké počasí aby se to testlo.
Trénink,jestli vše dobře půjde,tak bych viděla na příští víkend? teď musim ještě doplatit to odčervení.
Co u vás nového?
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
jinak mám opět pochroumaný auto ale takovým stylem, že se člověk bojí někam vyject
chvíli jede v pohodě, na chvíli zastavíš, a už nejede
když vyřadíš,chcípne! A jede to na 3 kvalty,takže se celé klepe
A mě už z toho taky klepne
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jinak mám opět pochroumaný auto ale takovým stylem, že se člověk bojí někam vyject
chvíli jede v pohodě, na chvíli zastavíš, a už nejede
když vyřadíš,chcípne! A jede to na 3 kvalty,takže se celé klepe
A mě už z toho taky klepne
Na natáčení jo??
No já jsem zvědavá, kdy budeme mít my, v neděli se mi to pozdě odpolko nehodilo a nakonec mi pak psala, že to musela stejně odvolat, že jí kleklo autí a má ho v servisu, tak jsem aspoň o nic nepřišla, ale prý snad do víkendu bude pojízdná, tak uvidíme no
Příští týden nás čeká to očkování taky.
Oj oj, jak to, že nejede?? Já zase v pátek vlezla do auta a nechtělo nastartovat, tak už jsem volala SOS a že teda jede, ale naštěstí to pak naskočilo
Jinak u nás snad nic, včera se kobyluchy válely ve výběhu a dneska jde spolujezdkyně a já razím zítra a čekají mě zase kopýtka, jak často vlastně strouháš??
A konečně nám fungujou venku napaječky
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Na natáčení jo??
No já jsem zvědavá, kdy budeme mít my, v neděli se mi to pozdě odpolko nehodilo a nakonec mi pak psala, že to musela stejně odvolat, že jí kleklo autí a má ho v servisu, tak jsem aspoň o nic nepřišla, ale prý snad do víkendu bude pojízdná, tak uvidíme no
Příští týden nás čeká to očkování taky.
Oj oj, jak to, že nejede?? Já zase v pátek vlezla do auta a nechtělo nastartovat, tak už jsem volala SOS a že teda jede, ale naštěstí to pak naskočilo
Jinak u nás snad nic, včera se kobyluchy válely ve výběhu a dneska jde spolujezdkyně a já razím zítra a čekají mě zase kopýtka, jak často vlastně strouháš??
A konečně nám fungujou venku napaječky
jj,ale jen do podia
asi mám zanesené střiky či co
strouhám každých 14 dní. Už se nám na LP loupe staré chodidlo, a pod ním je krásné, nové, klenuté
my pomalu navykáme na zelené za pár týdnů už pošupajdí miláškové dolů na pastvu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj,ale jen do podia
asi mám zanesené střiky či co
strouhám každých 14 dní. Už se nám na LP loupe staré chodidlo, a pod ním je krásné, nové, klenuté
my pomalu navykáme na zelené za pár týdnů už pošupajdí miláškové dolů na pastvu
Tak to se budou mít, takový nový travičky, Elí ta by venku baštila o sto šest, jak se to na ni zelená
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak jsem zpět!
Odlonžováno a odpaseno
za chvíli letí do školy na test z logiky :(
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Tak jsem zpět!
Odlonžováno a odpaseno
za chvíli letí do školy na test z logiky :(
Ježiš z logiky, to musí být něco asi
Já teď vcelku už ok, ale ještě do předchvíle mi tu pořád drnčel telefon a jsem tu jak ústředna
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ježiš z logiky, to musí být něco asi
Já teď vcelku už ok, ale ještě do předchvíle mi tu pořád drnčel telefon a jsem tu jak ústředna
tak berem jen základy - zatím
spíš se mi nechce podnikat ta šílená cesta sockou zapařenej a zasraděnej autobus
už se těším na pátek
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tak berem jen základy - zatím
spíš se mi nechce podnikat ta šílená cesta sockou zapařenej a zasraděnej autobus
už se těším na pátek
Jj, to se ti nedivím a když je potom hic, to je teprve něco
Hm, já tu teď žehlila průser za novou kolegyni a to jsem jí říkala, ať tam ten dodák vrátí zpátky, ne a průser na světě naštěstí jsem moc seřvaná od zákazníka nebyla
a už se mi to pomalu krátí, tak díky bohu bo mě tady z toho už klepne
sadzi saj
napsal(a):
Tak Adi - chystej pomalu šatičky
Už je krááásně teplo
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Tak Adi - chystej pomalu šatičky
Už je krááásně teplo
chicht!
to si budu muset nějaký koupit a kobylu řádněji čistit ať už slezou i ty z posledních zimních chlupů, jinak by němělo smysl si ty nohy holit
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
chicht!
to si budu muset nějaký koupit a kobylu řádněji čistit ať už slezou i ty z posledních zimních chlupů, jinak by němělo smysl si ty nohy holit
Čus bus,
co to tu plánujete
Prosim tě, jeden dotázek, kámoška má něco s valachem a nechce se jí volat přímo Krupila, kolik tě to tenkrát stálo od toho Iljy?? Ď
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Čus bus,
co to tu plánujete
Prosim tě, jeden dotázek, kámoška má něco s valachem a nechce se jí volat přímo Krupila, kolik tě to tenkrát stálo od toho Iljy?? Ď
Ále,plánujeme nějaké focení v šatech
No Krupil by jí stejně nepřijel Kolik mě to stálo ti už nepovim,je to za měsíc rok
ale drahej vůbec neni
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Ále,plánujeme nějaké focení v šatech
No Krupil by jí stejně nepřijel Kolik mě to stálo ti už nepovim,je to za měsíc rok
ale drahej vůbec neni
Ó´
Aha
Už se ti ozvala Romana??
Mi přišla pozvánka na nějaký seminář o kopytech od P.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ó´
Aha
Už se ti ozvala Romana??
Mi přišla pozvánka na nějaký seminář o kopytech od P.
jojo,vzala si na mě číslo, že to tedy bude "takové nárazové" protože já taky nevim přesně kdy a jak budu moct a zda zrovna bude cash
jako domu? KOukala sem na jeho stránky,a má tam pozvánky asi na další 2 semináře. Akorát mi příjde ujetý někoho za 2 dny naučit vyblabávat kopyta ale to už je věc názorů.
Nám už se krásně odlupuje staré chodidlo,a pod ním je krásné nové klenutéale to už sem psala,viď? tak ať už hlavně začne i to druhé
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jojo,vzala si na mě číslo, že to tedy bude "takové nárazové" protože já taky nevim přesně kdy a jak budu moct a zda zrovna bude cash
jako domu? KOukala sem na jeho stránky,a má tam pozvánky asi na další 2 semináře. Akorát mi příjde ujetý někoho za 2 dny naučit vyblabávat kopyta ale to už je věc názorů.
Nám už se krásně odlupuje staré chodidlo,a pod ním je krásné nové klenutéale to už sem psala,viď? tak ať už hlavně začne i to druhé
Jj, aha, takže na hodině ještě domluvený nejste, no pak musíš každopádně poreferovat
Ne ne na mail někam do Mohelnice
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
kde to zas sme?
co nového?
my máme Tonču... dneska jdeme 2. ven,tak uvidíme.Trochu se o holky bojím,jen nevím o kterou Ale snad se to nějak podá a bude všechno v cajku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
kde to zas sme?
co nového?
my máme Tonču... dneska jdeme 2. ven,tak uvidíme.Trochu se o holky bojím,jen nevím o kterou Ale snad se to nějak podá a bude všechno v cajku
Zdarec,
já jsem tu nějaká zadřená, poslední dobou toho mám v práci nějak hodně
Novýho, no ve středu jsem byla jízdárničit a teda kobyla šlapala super, to jsem z ní měla radost, i nacválání nám šlo, prostě bomba a včera terének se nesl ve stejném duchu, takže spokojenost
Už mám domluvenýho veta na očkování a teda kopyta má, jak šutr, jsem ve středu myslela, že tam u toho chcípnu
Až tak, já myslela, že je ok a jezdit umí?? Tak užijte super vyjížďku, je tam nádherně.
A novinka, viz foto..........
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
já jsem tu nějaká zadřená, poslední dobou toho mám v práci nějak hodně
Novýho, no ve středu jsem byla jízdárničit a teda kobyla šlapala super, to jsem z ní měla radost, i nacválání nám šlo, prostě bomba a včera terének se nesl ve stejném duchu, takže spokojenost
Už mám domluvenýho veta na očkování a teda kopyta má, jak šutr, jsem ve středu myslela, že tam u toho chcípnu
Až tak, já myslela, že je ok a jezdit umí?? Tak užijte super vyjížďku, je tam nádherně.
A novinka, viz foto..........
no ono je asi umí a umí.Jezdila u Půlpánů, to ovšem neznamená že umí. Já taky uměla - neuměla,umím-neumím
Jste na "trávě"? A co, utíká?
Tu novou prý minule našli policajti ve Lhotce,ale pšt! Nic nevíš
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no ono je asi umí a umí.Jezdila u Půlpánů, to ovšem neznamená že umí. Já taky uměla - neuměla,umím-neumím
Jste na "trávě"? A co, utíká?
Tu novou prý minule našli policajti ve Lhotce,ale pšt! Nic nevíš
No jasně, ale myslela jsem to jako tak, že jezdila a zvládá všechny chody apod., tak když to zvládla minule, tak to teď snad zmákne
Je a neutíká, není kudy
Vím už dávno, jela tam totiž s měšťákama Lucka-spolujezdkyně
a našli ji na Chloumku ne ve Lhotce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
No jasně, ale myslela jsem to jako tak, že jezdila a zvládá všechny chody apod., tak když to zvládla minule, tak to teď snad zmákne
Je a neutíká, není kudy
Vím už dávno, jela tam totiž s měšťákama Lucka-spolujezdkyně
a našli ji na Chloumku ne ve Lhotce
Jo a to jsem ti neříkala, v sobotu Lucka odchytla dole hřebčáka chlaďáka, krasavec, někomu utekl, ale do dopolka pro něj dorazili nějaký dva mladoši, prý s ním tahaj v lese, asi nějaký utíkací víkend
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo a to jsem ti neříkala, v sobotu Lucka odchytla dole hřebčáka chlaďáka, krasavec, někomu utekl, ale do dopolka pro něj dorazili nějaký dva mladoši, prý s ním tahaj v lese, asi nějaký utíkací víkend
o tom sem taky slyšela
se pochlapyli a udělali ohradu? Neuvěřitelné
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
o tom sem taky slyšela
se pochlapyli a udělali ohradu? Neuvěřitelné
Si mluvila s Anet bo se to neslo až na Mělník
Jj, už díky bohu, čekala jsem, až to bude fakt komplet, abych to nezakřikla máme elektrický ohradník , ale koně jim dávaj zabrat respektive Ajka ho nejdřív protrhla, protože ji honil George a včera zase Lump kopnul u vchodu do těch pružin, takže mazec, ale snad to vydrží
Tak ať dobře dopadne testování
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Si mluvila s Anet bo se to neslo až na Mělník
Jj, už díky bohu, čekala jsem, až to bude fakt komplet, abych to nezakřikla máme elektrický ohradník , ale koně jim dávaj zabrat respektive Ajka ho nejdřív protrhla, protože ji honil George a včera zase Lump kopnul u vchodu do těch pružin, takže mazec, ale snad to vydrží
Tak ať dobře dopadne testování
jojo,snad to vyjde. Moc se potvora nechce potit jak naschvál
kdybych chtěla ať se nepotí, pak bude úplně durch
zítra má narozky... tak večer ještě budu kuchtit dortíčka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jojo,snad to vyjde. Moc se potvora nechce potit jak naschvál
kdybych chtěla ať se nepotí, pak bude úplně durch
zítra má narozky... tak večer ještě budu kuchtit dortíčka
Jé fakt a kolik jí vlastně bude?? My až za měsíc
No, tak to my se potíme solidně, chudinka, z ní vždycky leje a chlupy ne a ne pořádně vylínat
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jé fakt a kolik jí vlastně bude?? My až za měsíc
No, tak to my se potíme solidně, chudinka, z ní vždycky leje a chlupy ne a ne pořádně vylínat
bude jít 7
to my už ty dlouhý chlupy vylínalý... teď už jen to zimní chmýří a trochu víc chlupů máme na zadečku.
Jinak už sem měla bejt u koněbohužel, potvrzuje se mi, že Renault není auto,nýbrž sračka která se jen sere
takže doufám,že s dortem se alespoň zítra někam tim sráčem dokodrcám
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
bude jít 7
to my už ty dlouhý chlupy vylínalý... teď už jen to zimní chmýří a trochu víc chlupů máme na zadečku.
Jinak už sem měla bejt u koněbohužel, potvrzuje se mi, že Renault není auto,nýbrž sračka která se jen sere
takže doufám,že s dortem se alespoň zítra někam tim sráčem dokodrcám
Fíha, tak to už je z ní velká dáma
Se máte, my teda nic moc, takhle mi to nepřijde, že by byla nějak chlupatá, ale leze to z ní děsně, i z krokovky přišla spocená
Oj oj, takže si vůbec neodjela, tak to je pešek já to mám taky porouchaný
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, tak to už je z ní velká dáma
Se máte, my teda nic moc, takhle mi to nepřijde, že by byla nějak chlupatá, ale leze to z ní děsně, i z krokovky přišla spocená
Oj oj, takže si vůbec neodjela, tak to je pešek já to mám taky porouchaný
jj,snad jí tam nějak zítra ten dortík dovezu...snad mě na křizovatce nikdo nesejme,když mi to zrovna chcípne
to my už to máme skoro dole.Čistím jí pokždý když tam jsem -cca 4x týdně, a je skoro jak hole a stejně to z ní ještě jde nejmíň chlupů má na krku a nejvíc na zadku
Ale joo,odjela...dojela do vavřinče a otočila ,pže to 1, vaří a za 2, když sešlápnu spojku,tak to chcípne a nejde sešlápnout brza
fakt fajn kára! Na vračáci by se vyjímala úplně nejlíp
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj,snad jí tam nějak zítra ten dortík dovezu...snad mě na křizovatce nikdo nesejme,když mi to zrovna chcípne
to my už to máme skoro dole.Čistím jí pokždý když tam jsem -cca 4x týdně, a je skoro jak hole a stejně to z ní ještě jde nejmíň chlupů má na krku a nejvíc na zadku
Ale joo,odjela...dojela do vavřinče a otočila ,pže to 1, vaří a za 2, když sešlápnu spojku,tak to chcípne a nejde sešlápnout brza
fakt fajn kára! Na vračáci by se vyjímala úplně nejlíp
Mě to zase občas nestartuje Bych do toho kopla, zase budou prachy v čoudu
Oj, takže Tonda šla sama??
No já pomalu pofrčím z práce.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Mě to zase občas nestartuje Bych do toho kopla, zase budou prachy v čoudu
Oj, takže Tonda šla sama??
No já pomalu pofrčím z práce.
noo,Tonda mi to pro změnu nezvedá, takže vůbec nevim. Každopádně nechci,aby už dneska šla sama.
Kdyby s ní šel někdo tak jo,ale samotnou ne-e
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
noo,Tonda mi to pro změnu nezvedá, takže vůbec nevim. Každopádně nechci,aby už dneska šla sama.
Kdyby s ní šel někdo tak jo,ale samotnou ne-e
Hm, taky dobrý, tak snad se jí dovoláš aby si to zase nerozmyslela na rychlo
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, taky dobrý, tak snad se jí dovoláš aby si to zase nerozmyslela na rychlo
to myslím, že zas nehrozí. Duben už má zaplacený. Akorát je to pro všechny nepříjemné
taky bych radši byla tam, s fungujícím autem. Než sedět doma s rozbitou kraksnou
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak jak dopadlo předání dortíku a testace sedla, je to teda ok??
My užili náročnej víkend, volno uteklo jako voda, ale rozhodně jsem se nenudili, tak dneska kobyla lenoší ve výběhu a já mám taky odpočinkový den
, ale asi půjdu něco kutit na zahrádku, když je tak pěkně
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak jak dopadlo předání dortíku a testace sedla, je to teda ok??
My užili náročnej víkend, volno uteklo jako voda, ale rozhodně jsem se nenudili, tak dneska kobyla lenoší ve výběhu a já mám taky odpočinkový den
, ale asi půjdu něco kutit na zahrádku, když je tak pěkně
čus čus,
předání dopadlo dobře,a oslaveňkyně se o svůj dortík podělilaakorát sme pospíchali na chatu,takže žádnézkoušení nebylo
koby tim pádem od středy volno... jáse za ní bez auta nedostanusnad zítra máma nebude muset někde jezdit a půjčí mi ho.
Co vy? Měli ste trénink,ne? Psala mi Romana...já můžu až tenhle víkend co bude
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
čus čus,
předání dopadlo dobře,a oslaveňkyně se o svůj dortík podělilaakorát sme pospíchali na chatu,takže žádnézkoušení nebylo
koby tim pádem od středy volno... jáse za ní bez auta nedostanusnad zítra máma nebude muset někde jezdit a půjčí mi ho.
Co vy? Měli ste trénink,ne? Psala mi Romana...já můžu až tenhle víkend co bude
Bré ranko,
tak to si oslavenkyně šmákla my budeme mít taky za chvíli, tak bych měla taky něco stvořit
Jo jo měli jsme v sobotu trénink a dorazila Romana. Konečně se Elí pochlapila a i před trenérkou jsme už konečně normoš nacválávali, ale na levou ruku vykopává levou zadní po holeni, ale napravo naskakuje ok, tak jsem ráda, že už jsme to trochu hodili do klidu.
Jsem ti ani nepsala, že minulý týden jsem opět zase viděla neviditelné, pan T šel lonžovat své vyvolence, ani nevykrokoval a už rovnou šli na cval na špagátka, fakt neuvěřitelný, co ty lidi dovedou i co z nich vypadne, třeba včera z naší sportovkyně, že prý jestli by jeho šampion šel časem na její šampionku, jsem nechápala a velká plavule je zase puštěná a možná se bude pokračovat, ale psst
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
tak to si oslavenkyně šmákla my budeme mít taky za chvíli, tak bych měla taky něco stvořit
Jo jo měli jsme v sobotu trénink a dorazila Romana. Konečně se Elí pochlapila a i před trenérkou jsme už konečně normoš nacválávali, ale na levou ruku vykopává levou zadní po holeni, ale napravo naskakuje ok, tak jsem ráda, že už jsme to trochu hodili do klidu.
Jsem ti ani nepsala, že minulý týden jsem opět zase viděla neviditelné, pan T šel lonžovat své vyvolence, ani nevykrokoval a už rovnou šli na cval na špagátka, fakt neuvěřitelný, co ty lidi dovedou i co z nich vypadne, třeba včera z naší sportovkyně, že prý jestli by jeho šampion šel časem na její šampionku, jsem nechápala a velká plavule je zase puštěná a možná se bude pokračovat, ale psst
dobré dobré.
to si děláš srandu viď?! Co je to za člověka? A černá plemenitba?-to né poprvé a plavou s licenčákem, nebo s jirčákem?
Okamžitě bych jí vzala titul ze zemědělky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
dobré dobré.
to si děláš srandu viď?! Co je to za člověka? A černá plemenitba?-to né poprvé a plavou s licenčákem, nebo s jirčákem?
Okamžitě bych jí vzala titul ze zemědělky
Jj, to prvotní má být naše sportovkyně, ne naše majitelka s tou černou plemenitbou nebo jestli z něj chtěj poušťáka, ale to pan T říkal, že jsou tvrdá kritéria
Jinak je puštěná Topasem, nějakým vraníkem a s Čikitou nevím, jak to bude, ale ten její spásný nápad jí prý nepustil
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to prvotní má být naše sportovkyně, ne naše majitelka s tou černou plemenitbou nebo jestli z něj chtěj poušťáka, ale to pan T říkal, že jsou tvrdá kritéria
Jinak je puštěná Topasem, nějakým vraníkem a s Čikitou nevím, jak to bude, ale ten její spásný nápad jí prý nepustil
no to sem pochopila.
nemá šanci ho tam dostat... ani to testační odchovny kdo by tam toho šmejda rozmazlenýho a placatýho chtěl? A stejně mu tim lonžování od půl roku, od 3 let najdou nálezy
Nepustěj tam ani krásné hřebce po špičkovejch koních a od chovatelů co jsou ve výboru,a jeho mrzáčka s obrácenym krkem a hroznym stylem tam s otevřenou náručí přijmou
bože! Banda debilů
kdyby ho radši šmiknul,a odvezl ho do stáda aby mu schodili hřebínek a nechal ho do 3 let napokoji,udělal by líp
Ale co sem tak pochopila, ti mladší hříbata by tomu jeho šampionovy mohli ublížitproto je lepší, aby byl asiciál v koralu 3,5 na 3,5 a pak ho nasvalovat na lonži.
Ach jooo, chudák kůň.
By mě zajímalo,co se mu honí hlavinou...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no to sem pochopila.
nemá šanci ho tam dostat... ani to testační odchovny kdo by tam toho šmejda rozmazlenýho a placatýho chtěl? A stejně mu tim lonžování od půl roku, od 3 let najdou nálezy
Nepustěj tam ani krásné hřebce po špičkovejch koních a od chovatelů co jsou ve výboru,a jeho mrzáčka s obrácenym krkem a hroznym stylem tam s otevřenou náručí přijmou
bože! Banda debilů
kdyby ho radši šmiknul,a odvezl ho do stáda aby mu schodili hřebínek a nechal ho do 3 let napokoji,udělal by líp
Ale co sem tak pochopila, ti mladší hříbata by tomu jeho šampionovy mohli ublížitproto je lepší, aby byl asiciál v koralu 3,5 na 3,5 a pak ho nasvalovat na lonži.
Ach jooo, chudák kůň.
No jo, s tím nic neuděláš tož novinky no
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No jo, s tím nic neuděláš tož novinky no
to ne no. Kdyby měl třeba alespoň cvičitelák, mohli by mu ho podle mě vzít
Ale to sem asi moc naivní... když se neřeší evidentní barování atd., tak proč řešit jiné prasárny
Jen se divím, že to neviděj oni (J., A. atd.)
My dneska jedem ven,tak snad konečně testace sedla...pod novou dečkou,kterou sem si schovávala na závody
dneska zas budu muset vzít rašplu do ručky...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to ne no. Kdyby měl třeba alespoň cvičitelák, mohli by mu ho podle mě vzít
Ale to sem asi moc naivní... když se neřeší evidentní barování atd., tak proč řešit jiné prasárny
Jen se divím, že to neviděj oni (J., A. atd.)
My dneska jedem ven,tak snad konečně testace sedla...pod novou dečkou,kterou sem si schovávala na závody
dneska zas budu muset vzít rašplu do ručky...
No třeba to vidět nechtějí, pač pak by museli něco řešit
Já dneska beru spolujezdkyni na jízdárnu, tak si budu hrát na trenéra , tak snad se podaří zapotit a jdete s Tondou ju??
Mě to čeká ve čtvrtek, snad to vyjde a bude čásek, pač stejně budeme po očkování dneska to nestíhá, jede někam kastrovat, tak až zítra no.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No třeba to vidět nechtějí, pač pak by museli něco řešit
Já dneska beru spolujezdkyni na jízdárnu, tak si budu hrát na trenéra , tak snad se podaří zapotit a jdete s Tondou ju??
Mě to čeká ve čtvrtek, snad to vyjde a bude čásek, pač stejně budeme po očkování dneska to nestíhá, jede někam kastrovat, tak až zítra no.
jojo s Tondou.Pak už bude jezdit sama, tak snad to holky zvládnou. Dneska to bude i test jich dvou. Od středy kobyla pod sedlem
Prostě rozbitý auto, a já sem v pytli
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jojo s Tondou.Pak už bude jezdit sama, tak snad to holky zvládnou. Dneska to bude i test jich dvou. Od středy kobyla pod sedlem
Prostě rozbitý auto, a já sem v pytli
Oj, tak to budete mít asi zajímavou vyjížďku, ale třeba překvapí a bude hodná , hlavně, aby i to sedlo klaplo
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Oj, tak to budete mít asi zajímavou vyjížďku, ale třeba překvapí a bude hodná , hlavně, aby i to sedlo klaplo
a tak ona je hodná i tak, jen se chce proběhnout a protáhnout stejně s tim pupkem toho moc nevydrží
jojo,budu potřebovat co nejvíc štěstí
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
no to sem pochopila.
bože! Banda debilů
Ach jooo, chudák kůň.
tak koukám na rajče,a oni toho mladýho lonžujou už nejen s gumama,ale i s udidlem prasárna jak je na předku na kruhu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tak koukám na rajče,a oni toho mladýho lonžujou už nejen s gumama,ale i s udidlem prasárna jak je na předku na kruhu
Ono kolikrát to stačí, když chtěj dopředu a prdnou tam i nějakýho kozlíka.........
Jo jo, už ho normoš cajkujou, ono i vytáhnout ho z boxu a rovnou na něj hop na těch gumách je maso a na jakém rajčeti na Jitky??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ono kolikrát to stačí, když chtěj dopředu a prdnou tam i nějakýho kozlíka.........
Jo jo, už ho normoš cajkujou, ono i vytáhnout ho z boxu a rovnou na něj hop na těch gumách je maso a na jakém rajčeti na Jitky??
jojo na jitčinym
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jojo na jitčinym
Tak to jdu juknout, než mi zase přijde kolegyně
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Andrej, pučila bys mi na ten Mratín sedlo? A i párkrát předtim?
Ti půjčim elektru
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Andrej, pučila bys mi na ten Mratín sedlo? A i párkrát předtim?
Ti půjčim elektru
Jj, to budu muset promyslet a kouknout, jak mám naplánovaný závody jsem myslela, že budeš mít půjčený od Meg nebo čí je to military?? Taky záleží, jestli Elí padne
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to budu muset promyslet a kouknout, jak mám naplánovaný závody jsem myslela, že budeš mít půjčený od Meg nebo čí je to military?? Taky záleží, jestli Elí padne
Tak o Mratín nic jiného není, tak by v tom snad neměl být problém, ale aby jí to sedlo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tak o Mratín nic jiného není, tak by v tom snad neměl být problém, ale aby jí to sedlo
Tak co včera
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
jestli je to velkej problém mi 2x-3x půjčit sedlo, poprosím někoho jiného
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jestli je to velkej problém mi 2x-3x půjčit sedlo, poprosím někoho jiného
Problém to na závody není, ale jindy nemůžu zaručit, že se neshodnem ve stejný den tréninku apod., trénujeme každý víkend , navíc jsem s tím nepočítala, říkala si, že si půjčíš military, který jí aspoň na rozdíl od mého asi sedí. Jenom se o sedlo prostě bojím, nic víc, není to věc za stovku
, ale v případě nouze půjčím.
Jsem ti něco poslala na mail.
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
Problém to na závody není, ale jindy nemůžu zaručit, že se neshodnem ve stejný den tréninku apod., trénujeme každý víkend , navíc jsem s tím nepočítala, říkala si, že si půjčíš military, který jí aspoň na rozdíl od mého asi sedí. Jenom se o sedlo prostě bojím, nic víc, není to věc za stovku
, ale v případě nouze půjčím.
Jsem ti něco poslala na mail.
tak radši nic.Poprosím někoho jinýho,kdo se na pár hodin bez skokovýho sedla obejde.
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
nečetla si diskuzi o těch zkouškách na EQCH? Celkem mazec!Ještě že je dělám už za měsíc
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tak radši nic.Poprosím někoho jinýho,kdo se na pár hodin bez skokovýho sedla obejde.
Vnucovat se nebudu, jak už jsem 2x psala, jestli ho budeš potřebovat půjčit na závody, není problém, ale myslím, že je to teď zbytečný řešit a lepší se zeptat, až budeš vědět, že chceš jít skákat nebo někam pojedeš, tak napsat a zeptat se, to už nejspíš ten týden vím, co a jak.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nečetla si diskuzi o těch zkouškách na EQCH? Celkem mazec!Ještě že je dělám už za měsíc
Jj, nečetla, bo něco málo včera v rychlosti, ale juknu tam co tam je tak děsivýho?? Jo myslíš, to hromada lidí na termíny??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Vnucovat se nebudu, jak už jsem 2x psala, jestli ho budeš potřebovat půjčit na závody, není problém, ale myslím, že je to teď zbytečný řešit a lepší se zeptat, až budeš vědět, že chceš jít skákat nebo někam pojedeš, tak napsat a zeptat se, to už nejspíš ten týden vím, co a jak.
já se zas nebudu doprošovat. Psala jsem, jestli bys mi ho mohla 2x půjčit před závodama a na závody. Abych si v něm nejdřív něco zkusila skočit.
Napsalas mi, že elektra elí sedět nebude, a že sedlo neni za stovku (což vim,protože moje elektra nebyla ani za 2 stovky).... tak za stovku není no, a elí sedět nebude...
Stačí říct, že mi ho půjčit nechceš. Ale nemám ráda takový to "to a to a proto a proto". Prostě to řekni narovinu!
Zbytečný řešit to teď to neni, protože jedu už za 14 dní
Ale řikám, poprosim někoho jinýho, kdo se chvíli bez skočky obejde
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, nečetla, bo něco málo včera v rychlosti, ale juknu tam co tam je tak děsivýho?? Jo myslíš, to hromada lidí na termíny??
jojo, snad na můj termín příjde co nejmíň návštěvníků jinak budu nervóza
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
jinak dnešek teda fakt dobrý
akorát se teda budu muset "přeorientovat" a bude potřeba aby i Tonda párkrát šla,a věděla "jak jezdit".
Akorát budu mít pak u Filipa trochu zmateček... pobízet- nepobízet. Ale zas Bramborka je úplně jiná než teplasové u Filipa
Dělali jsem přechody krok-klus.Říkala sem Romaně,že největší problém je pro nás zastavování,a což sem čuměla,říkala,že je to nejtěžší cvik. Sem si nejdřív myslela že si dělá srandu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
já se zas nebudu doprošovat. Psala jsem, jestli bys mi ho mohla 2x půjčit před závodama a na závody. Abych si v něm nejdřív něco zkusila skočit.
Napsalas mi, že elektra elí sedět nebude, a že sedlo neni za stovku (což vim,protože moje elektra nebyla ani za 2 stovky).... tak za stovku není no, a elí sedět nebude...
Stačí říct, že mi ho půjčit nechceš. Ale nemám ráda takový to "to a to a proto a proto". Prostě to řekni narovinu!
Zbytečný řešit to teď to neni, protože jedu už za 14 dní
Ale řikám, poprosim někoho jinýho, kdo se chvíli bez skočky obejde
Jasně, ale ještě jsme to ani nezkusili, jestli to Elí sedět bude nebo ne a taky Bramboře, předpokládám, že snad v nepadnoucím sedle by si na ní neskákala, proto jsem včera psala, že až budeš chtít jít skákat, tak nejlíp napsat, hele chci jít ve středu skákat půjčíš mi sedlo a můžeme se třeba domluvit, co já vím, kdy ty chceš jít teď skákat jestli o víkendu nebo v týdnu, tak zkusit to můžeme, jenom se o to sedlo bojím prostě, nic víc a i obráceně samo, nikdy nevíš, co se ti s tím stane, znáš to, zákon schválnosti
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jinak dnešek teda fakt dobrý
akorát se teda budu muset "přeorientovat" a bude potřeba aby i Tonda párkrát šla,a věděla "jak jezdit".
Akorát budu mít pak u Filipa trochu zmateček... pobízet- nepobízet. Ale zas Bramborka je úplně jiná než teplasové u Filipa
Dělali jsem přechody krok-klus.Říkala sem Romaně,že největší problém je pro nás zastavování,a což sem čuměla,říkala,že je to nejtěžší cvik. Sem si nejdřív myslela že si dělá srandu
Mám fakt radost, že si spokojená
A jak často plánuješ trénovat a na kolik tě to vyšlo
A Filip teda pobízí co krok?? Jsem loni taky pořád pobízela, ale Romana právě říkala, že se potom okope a otupí na pobídky a že má reagovat hned na tu první a pak udržovat tempo a čekat jenom na další změnu, kterou dáš holení. No ono vždycky všechno souvisí se vším
no vidíš, to jsem taky netušila, že je to nejtěžší cvik
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, ale ještě jsme to ani nezkusili, jestli to Elí sedět bude nebo ne a taky Bramboře, předpokládám, že snad v nepadnoucím sedle by si na ní neskákala, proto jsem včera psala, že až budeš chtít jít skákat, tak nejlíp napsat, hele chci jít ve středu skákat půjčíš mi sedlo a můžeme se třeba domluvit, co já vím, kdy ty chceš jít teď skákat jestli o víkendu nebo v týdnu, tak zkusit to můžeme, jenom se o to sedlo bojím prostě, nic víc a i obráceně samo, nikdy nevíš, co se ti s tím stane, znáš to, zákon schválnosti
no tak dokud nebudu mít svoje sedlo, asi budu muset občas skákat i v nepadnoucim. Menší kavaletový cvalový zvládnu v elektře,ale tu 80 už ne a v něčem ten Mratín,Horky a zkoušky odskákat musím.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Mám fakt radost, že si spokojená
A jak často plánuješ trénovat a na kolik tě to vyšlo
A Filip teda pobízí co krok?? Jsem loni taky pořád pobízela, ale Romana právě říkala, že se potom okope a otupí na pobídky a že má reagovat hned na tu první a pak udržovat tempo a čekat jenom na další změnu, kterou dáš holení. No ono vždycky všechno souvisí se vším
no vidíš, to jsem taky netušila, že je to nejtěžší cvik
dávala sem 50,- za cestu
Filip má koně pod holení a pokud kůň na holeň nezareaguje,příjde upozornění tušírkou. Zatím co teď sem neměla pobízet vůbec,jen při naklusání na jednu holeň.
V podstatě je to trochu jiné... on by mi asi taky na mém koni řikal něco jinýho než na jeho školních koních.
Ale sem zvědavá,jak to bude ve cvalu...protože tam jí prostě pod holení mít musím
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no tak dokud nebudu mít svoje sedlo, asi budu muset občas skákat i v nepadnoucim. Menší kavaletový cvalový zvládnu v elektře,ale tu 80 už ne a v něčem ten Mratín,Horky a zkoušky odskákat musím.
Jj, to chápu a to military teda padlo nebo Meg nemůže zapůjčit sedlo, že to je přímo ve stáji, aby si s tím nemusela pořád pendlovat. Jako chápu tě a ráda bych ho půjčila, ale na druhou stranu se o sedlo bojím a nebo aby se zase nestalo něco nám s Elektrou a kdy jsou ty Horky??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
dávala sem 50,- za cestu
Filip má koně pod holení a pokud kůň na holeň nezareaguje,příjde upozornění tušírkou. Zatím co teď sem neměla pobízet vůbec,jen při naklusání na jednu holeň.
V podstatě je to trochu jiné... on by mi asi taky na mém koni řikal něco jinýho než na jeho školních koních.
Ale sem zvědavá,jak to bude ve cvalu...protože tam jí prostě pod holení mít musím
No, tak to je bomba cena, ti závidím a jak často to plánuješ??
Jj, to jo, ono je to fakt rozdíl pod školním a potom pod svým, každý potřebuje něco jiného, tak hlavně, že je to ok a si spokojená a budeš s ní i skákat??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No, tak to je bomba cena, ti závidím a jak často to plánuješ??
Jj, to jo, ono je to fakt rozdíl pod školním a potom pod svým, každý potřebuje něco jiného, tak hlavně, že je to ok a si spokojená a budeš s ní i skákat??
a těch 27 km od baráku mi nezávidíš?
nevím,tohle neplánuju...když bude, bude!Když ne,tak holt ne.
Skákat ještě nevím.
Měli sme teprv 1. hodinu,uvidím jak to půjde a co a jak
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
a těch 27 km od baráku mi nezávidíš?
nevím,tohle neplánuju...když bude, bude!Když ne,tak holt ne.
Skákat ještě nevím.
Měli sme teprv 1. hodinu,uvidím jak to půjde a co a jak
Jé dobrá fotečka
To ti nezávidím , ale ty mých o 150,- Kč víc za trénink určo taky ne
Jasně
Co jinak, co novýho, jak přežila Tonda solo vyjížďku?? My se normoš po 3 týdnech zase brutus říjíme
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jé dobrá fotečka
To ti nezávidím , ale ty mých o 150,- Kč víc za trénink určo taky ne
Jasně
Co jinak, co novýho, jak přežila Tonda solo vyjížďku?? My se normoš po 3 týdnech zase brutus říjíme
Dík,to bylo přání k narozeninám
to ne no. Všechno má své + a -.
Každopádně to stejně měsíčně cenově vychází stejně, ať jezdíš nebo nejezdíš o 10 km dál. Sice třeba jezdim dál, ale za to, je lepší péče, výběhy, pastva. Takže se to vykompenzuje
Joo,prej přežila. Psala mi, že se chce zeptat, jestli někdy až pojedu na pár dní pryč, jestli by si mohla vzít Bramboru k Půlpánům. Tak sem jí psala, že k Půlpánům v žádném případě. Že na Ptýrov no probem
Tak to máš fajn!My ještě nezačali to příští rok budem muset vyvolat,pže tak pozdní hříbě nechci
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
Dík,to bylo přání k narozeninám
to ne no. Všechno má své + a -.
Každopádně to stejně měsíčně cenově vychází stejně, ať jezdíš nebo nejezdíš o 10 km dál. Sice třeba jezdim dál, ale za to, je lepší péče, výběhy, pastva. Takže se to vykompenzuje
Joo,prej přežila. Psala mi, že se chce zeptat, jestli někdy až pojedu na pár dní pryč, jestli by si mohla vzít Bramboru k Půlpánům. Tak sem jí psala, že k Půlpánům v žádném případě. Že na Ptýrov no probem
Tak to máš fajn!My ještě nezačali to příští rok budem muset vyvolat,pže tak pozdní hříbě nechci
Jsem něco našla, jestli si neviděla, tak jukni, Brambořík s Anet, asi za polovinou to je http://n-joy.cz/video/anousek-ii/bwuq7t1y8xrve7kc
Ještě jste vůbec neměli?? To my letos už podruhý a teda takhle silnou říji ještě neměla, co ji mám jako letos včera místo, aby se pásla, tak stála natažená, čumák u zadku George a čučela
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jsem něco našla, jestli si neviděla, tak jukni, Brambořík s Anet, asi za polovinou to je http://n-joy.cz/video/anousek-ii/bwuq7t1y8xrve7kc
Ještě jste vůbec neměli?? To my letos už podruhý a teda takhle silnou říji ještě neměla, co ji mám jako letos včera místo, aby se pásla, tak stála natažená, čumák u zadku George a čučela
to sem neviděla, ale fotky znám. Když se skáče, je spokojená, jinak byla pěkně nasratá
nene,ještě sme neříjili
a tady na té fotce vypadá,jak kdyby jí ten zadek nepatřil
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
to sem neviděla, ale fotky znám. Když se skáče, je spokojená, jinak byla pěkně nasratá
nene,ještě sme neříjili
a tady na té fotce vypadá,jak kdyby jí ten zadek nepatřil
Tak to jsem zvědavá, kdy začne
Jé, to jo no
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Teda tady se člověk chvilinku neozve, a už mu nikdo nenapíše....
co víkend?
my ho měli takový lehčí
v sobotu sme strouhali kopýtka a chvililinku pročviškovali to co sme dělali ve čtvrtek,a včera paseníčko + ukázání se Péťě pod sedlem
můra, pořád nezačala říjit jestli já náhodou nemám valašici
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Teda tady se člověk chvilinku neozve, a už mu nikdo nenapíše....
co víkend?
my ho měli takový lehčí
v sobotu sme strouhali kopýtka a chvililinku pročviškovali to co sme dělali ve čtvrtek,a včera paseníčko + ukázání se Péťě pod sedlem
můra, pořád nezačala říjit jestli já náhodou nemám valašici
Ale, nic převratnýho. Taky takový pohodový, v sobotu jsem byla zkusit zajet úlohu a něco málo skočit, ale fakt málo. Letos jaksi nikdo nepostavil žádný překážky, parkur nic a když už se tam něco postaví, další den si udělají řadu a už tam zase nic není, takže pěkně na prd Jů, si měla Peťu na návštěvě jo a jak se má s kobylou?? V neděli jsme ráno razili do Lhotky chladit nožky do takovýho brodu, tak to bylo fajn, Elí už se super naučila tam lézt, tak mám radost
Teda, ta si dává na čas holka na to, že už bude pomalu květen.
Tož mi nějak došli fotečky
sadzi saj
napsal(a):
Ale, nic převratnýho. Taky takový pohodový, v sobotu jsem byla zkusit zajet úlohu a něco málo skočit, ale fakt málo. Letos jaksi nikdo nepostavil žádný překážky, parkur nic a když už se tam něco postaví, další den si udělají řadu a už tam zase nic není, takže pěkně na prd Jů, si měla Peťu na návštěvě jo a jak se má s kobylou?? V neděli jsme ráno razili do Lhotky chladit nožky do takovýho brodu, tak to bylo fajn, Elí už se super naučila tam lézt, tak mám radost
Třeba fotečky budou - zítra ???
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky....
umírááám!
Máma mi zabavuje do večera nbbere si ho do práce
to je hustý,ty zajíždíš úlohy a skáčeš,a ani nevíš jestli vůbec pojedeš, a mě to čeká přesně za měsíc,a ještě sme nezačali
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
S kobylou to má už lepší...a co vy? Už u vás byl L.? Já za chvilku budu muset zase zavolat Martina. Neumím to vzít tak pěkně jako on,a už bych chtěla,aby ten prolomenej profil zmiznul i z té druhé nožky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
S kobylou to má už lepší...a co vy? Už u vás byl L.? Já za chvilku budu muset zase zavolat Martina. Neumím to vzít tak pěkně jako on,a už bych chtěla,aby ten prolomenej profil zmiznul i z té druhé nožky
Blani no nevim nevim, dle předpovědi se má na večer zítra zatáhnout a občas sprchnout
Ještě u nás nebyl, teprve se chystá sem jet
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Ahoj holky....
umírááám!
Máma mi zabavuje do večera nbbere si ho do práce
to je hustý,ty zajíždíš úlohy a skáčeš,a ani nevíš jestli vůbec pojedeš, a mě to čeká přesně za měsíc,a ještě sme nezačali
Nevidím na tom nic hustýho a proč bych nevěděla, jestli vůbec pojedu?? Až budu chtít jet, tak se nahlásím, neznamená, že si přihlášená, že taky na 100% víš, že pojedeš a všechno klapne
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
Nevidím na tom nic hustýho a proč bych nevěděla, jestli vůbec pojedu?? Až budu chtít jet, tak se nahlásím, neznamená, že si přihlášená, že taky na 100% víš, že pojedeš a všechno klapne
proč bych neměla vědět že pojedu? A proč by to nemělo "klapnout"?
Když sem se přihlásila,tak pojedu. Já nepotřebuju mít drezuru odjetou tip ťop a skákat 80 při zkouškách na styl
Nedávno si ještě psala,že nevíš jestli pojedeš,a že je to pak už závazné a nemůžeš se z toho vykroutit....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
proč bych neměla vědět že pojedu? A proč by to nemělo "klapnout"?
Když sem se přihlásila,tak pojedu. Já nepotřebuju mít drezuru odjetou tip ťop a skákat 80 při zkouškách na styl
Nedávno si ještě psala,že nevíš jestli pojedeš,a že je to pak už závazné a nemůžeš se z toho vykroutit....
stejný, proč já bych neměla vědět, jestli vůbec pojedu
já ti to taky neberu, každý holt to vidíme jinak, takže já dám na své trenéry, kdyby jsme to měli každý stejný, tak by to bylo moc jednoduchý
Nevidím na tom nic divnýho, že z toho má člověk smíšené pocity a žaludek na vodě, když už se přihlásí a ví, že už to prostě za chvíli je a už tomu neunikne je to stejný jako s maturitou a každý tohle prostě prožíváme jinak, ale to je jedno
Máti nakonec neukořistila noťas
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
stejný, proč já bych neměla vědět, jestli vůbec pojedu
já ti to taky neberu, každý holt to vidíme jinak, takže já dám na své trenéry, kdyby jsme to měli každý stejný, tak by to bylo moc jednoduchý
Nevidím na tom nic divnýho, že z toho má člověk smíšené pocity a žaludek na vodě, když už se přihlásí a ví, že už to prostě za chvíli je a už tomu neunikne je to stejný jako s maturitou a každý tohle prostě prožíváme jinak, ale to je jedno
Máti nakonec neukořistila noťas
no ne,že mi to příjde trochu jak příprava na mistrovství
psalas,že nevíš jestli pojedeš, a nacvičuješ to jak na spartakijádu. Aspoň mě to tak příjde. Proto sem psala že je to hustý,a že mě to překvapuje
Ale nechápu, proč bych já neměla ject? Mám poslanou přihlášku... a tak jak je to jedno jim, tak je to jedno mě
Jela sem do Prahy...takže sem na compu tam
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no ne,že mi to příjde trochu jak příprava na mistrovství
psalas,že nevíš jestli pojedeš, a nacvičuješ to jak na spartakijádu. Aspoň mě to tak příjde. Proto sem psala že je to hustý,a že mě to překvapuje
Ale nechápu, proč bych já neměla ject? Mám poslanou přihlášku... a tak jak je to jedno jim, tak je to jedno mě
Jela sem do Prahy...takže sem na compu tam
Seš prdlá
Mě zase překvapuje, že vy se nepřipravujete vůbec, potom co mě sama Kušková dořvala tenkrát do telefonu, ale jak už jsem psala, je to na každém, jak se připravuje, nevidím na tom nic divného, i kdyby na ZZVJ nešla, chci jet určo na závody a nevidím nic divnýho na tom trénovat a vzdělávat se
Jasně, to člověk nikdy neví, co se do té doby semele, proto radši nic neplánuju a časem to nějak dopadne, loni jsem plánovala a chtěla taky spoustu věcí a nakonec člověk míní život mění
Já myslela, že to není tak dlouho, co tu vlastně Martin byl??
buggyna

XXX.XXX.217.22
sadzi saj
napsal(a):
Seš prdlá
Mě zase překvapuje, že vy se nepřipravujete vůbec, potom co mě sama Kušková dořvala tenkrát do telefonu, ale jak už jsem psala, je to na každém, jak se připravuje, nevidím na tom nic divného, i kdyby na ZZVJ nešla, chci jet určo na závody a nevidím nic divnýho na tom trénovat a vzdělávat se
Jasně, to člověk nikdy neví, co se do té doby semele, proto radši nic neplánuju a časem to nějak dopadne, loni jsem plánovala a chtěla taky spoustu věcí a nakonec člověk míní život mění
Já myslela, že to není tak dlouho, co tu vlastně Martin byl??
co je mi do Kuškový či jak se jmenuje...prachy jí příjdou, tak ať se o nic víc nestará
Všechno je to o prevenci. Neřikám,že se nám nic stát nemůže, ale při péči kterou kobyla má,se o ní fakt nebojim. A určitě kvůli tomu nepřestanu plánovat co kdy kde a jak
tak není to dlouho...tak měsíc.Ale on to umí tak pěkně já mám zase pocit,že mi to trošilinku ujíždí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
co je mi do Kuškový či jak se jmenuje...prachy jí příjdou, tak ať se o nic víc nestará
Všechno je to o prevenci. Neřikám,že se nám nic stát nemůže, ale při péči kterou kobyla má,se o ní fakt nebojim. A určitě kvůli tomu nepřestanu plánovat co kdy kde a jak
tak není to dlouho...tak měsíc.Ale on to umí tak pěkně já mám zase pocit,že mi to trošilinku ujíždí
My by jsme to už taky potřebovali od profíka, tak snad brzo dorazí Kolik tě to teď vyjde takhle
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
My by jsme to už taky potřebovali od profíka, tak snad brzo dorazí Kolik tě to teď vyjde takhle
Bré ranko,
si chtěla razit v neděli na závůdky ju??
Co autí vlastně, už ti fachá?? Já musela nakonec dát do servisu
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
si chtěla razit v neděli na závůdky ju??
Co autí vlastně, už ti fachá?? Já musela nakonec dát do servisu
no chtěla noo,zapsaný je v kalendáři mám
dneska snad bude konečně opravený...taky muselo do servisu
Od května zas nemáme jezdkyni... Tonda se stěhuje za prací do Lomnice nad Popelkou
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no chtěla noo,zapsaný je v kalendáři mám
dneska snad bude konečně opravený...taky muselo do servisu
Od května zas nemáme jezdkyni... Tonda se stěhuje za prací do Lomnice nad Popelkou
A v čem to vázne
No já doufám, že si to už vybralo a dlouho zase bude jezdit bez závady
Oj, jsem se zrovna chtěla zeptat a co Tonda s Bramborou, tak to je teda pešek
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
A v čem to vázne
No já doufám, že si to už vybralo a dlouho zase bude jezdit bez závady
Oj, jsem se zrovna chtěla zeptat a co Tonda s Bramborou, tak to je teda pešek
no protože nemám ani čas,ani peníze, ani čteče a ani bych jí celou nezajela. Ještě sem jí totiž ani nezkoušela snad už příští týden si jí párkrát zajedem
jojobych do toho kopla
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no protože nemám ani čas,ani peníze, ani čteče a ani bych jí celou nezajela. Ještě sem jí totiž ani nezkoušela snad už příští týden si jí párkrát zajedem
jojobych do toho kopla
Jo na drezurku, já myslela, že na parkur
Tak snad se najde někdo jiný
Chjo, já už chci domů
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo na drezurku, já myslela, že na parkur
Tak snad se najde někdo jiný
Chjo, já už chci domů
snad jo. A snad co nejdřív...zas mi začne za chvilinku zkouškový
Já dneska budu vyrábět spešl čabraku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
snad jo. A snad co nejdřív...zas mi začne za chvilinku zkouškový
Já dneska budu vyrábět spešl čabraku
Spešl čabraku?? Už je vlastně máte vyhozený nahoře nebo ještě ne??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Spešl čabraku?? Už je vlastně máte vyhozený nahoře nebo ještě ne??
no jasně!viděla sem u Kentauru takovou krásnou...ale nikde jí neprodávají a Kentaur jí na stránkách taky nemá
je to místo masky sí´tovaný uši a třásně na oči v jednom
Nene,ale každou chvíli tam pošupajdí. Ještě se pořád chodí popásat ono jim to tam alespoň ještě kousek poporoste
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no jasně!viděla sem u Kentauru takovou krásnou...ale nikde jí neprodávají a Kentaur jí na stránkách taky nemá
je to místo masky sí´tovaný uši a třásně na oči v jednom
Nene,ale každou chvíli tam pošupajdí. Ještě se pořád chodí popásat ono jim to tam alespoň ještě kousek poporoste
Jo, tak to by se mi taky zamlouvalo, ohlávka s čabrakou a třásněma dohromady, to by bylo dobrý
To jo, aspoň tam budou mít pěknou travičku
Hele, byla si vlastně na té genetice na té přednášce??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo, tak to by se mi taky zamlouvalo, ohlávka s čabrakou a třásněma dohromady, to by bylo dobrý
To jo, aspoň tam budou mít pěknou travičku
Hele, byla si vlastně na té genetice na té přednášce??
nj,jenže nevím jak to ještě vyrobím a chtělo by to vymyslet i tak, aby to drželoi bez ohlávky
Tak oni tam mají pěknou travičku už teď,ale navykají si,a čím víc jí tam bude,tím líp pro něa vydrží jim to i dýl.
Nebyla...byla v neděli.A bohužel byla jen jedna. A já potřebuju botky (civilní) a o koňskej věcech ani nemluvě :(
Ale pokud nebudu v létě někde na brigošce,chci jít na to "CHULATÁ POTVORO KE MĚ"- pes a kůň na vyjížďce. A na "ROZUMÍME SI"
Nechceš se taky jednoho zúčasnit?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nj,jenže nevím jak to ještě vyrobím a chtělo by to vymyslet i tak, aby to drželoi bez ohlávky
Tak oni tam mají pěknou travičku už teď,ale navykají si,a čím víc jí tam bude,tím líp pro něa vydrží jim to i dýl.
Nebyla...byla v neděli.A bohužel byla jen jedna. A já potřebuju botky (civilní) a o koňskej věcech ani nemluvě :(
Ale pokud nebudu v létě někde na brigošce,chci jít na to "CHULATÁ POTVORO KE MĚ"- pes a kůň na vyjížďce. A na "ROZUMÍME SI"
Nechceš se taky jednoho zúčasnit?
Se divím, že to ještě nikde neprodávaj, myslím, že na léto by se to určo užilo
Nevím, to rozumíme si by mohlo být zajímavý, ale koukala jsem na stránky a nejsou tam žádný termíny
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Se divím, že to ještě nikde neprodávaj, myslím, že na léto by se to určo užilo
Nevím, to rozumíme si by mohlo být zajímavý, ale koukala jsem na stránky a nejsou tam žádný termíny
Neprodávají notak si to budu muset pracně ručně vyrobit
teprve se to plánuje... a bude to i tak, že přes týden si tam koně můžeš nechat... protože co sem pochopila, bude to zase na víc dílů(víkendů) po sobě
jinak já akorát přijela svým opraveným autíkem domů a hlídám jestli nám Naylinka nebude každou chvilinku rodit.
A večer tradá na trénink
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Neprodávají notak si to budu muset pracně ručně vyrobit
teprve se to plánuje... a bude to i tak, že přes týden si tam koně můžeš nechat... protože co sem pochopila, bude to zase na víc dílů(víkendů) po sobě
jinak já akorát přijela svým opraveným autíkem domů a hlídám jestli nám Naylinka nebude každou chvilinku rodit.
A večer tradá na trénink
Takže to bude u Vás?? Tak to je super, pač do Práglu se mi nechce
Jů, štěňátka, u nás jsou taky, vypadaj, jak malý kravičky
Takže dneska zase razíš na trénink, ju
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Takže to bude u Vás?? Tak to je super, pač do Práglu se mi nechce
Jů, štěňátka, u nás jsou taky, vypadaj, jak malý kravičky
Takže dneska zase razíš na trénink, ju
jasně, protože je to účast s koněm a k nám to máte 2 hoďky klidovou vyjížďkou. Bych vám jela naproti
kde u vás? kdo má štěňata?
jojo,ale příští týden ne, to už budu úplně na souši
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jasně, protože je to účast s koněm a k nám to máte 2 hoďky klidovou vyjížďkou. Bych vám jela naproti
kde u vás? kdo má štěňata?
jojo,ale příští týden ne, to už budu úplně na souši
No jo, mě už to dneska nemyslí, se totiž z těch lidí tady jednou picnu No, ale jako divák případně je taky možný, ne??
Ve stáji Beruna
Ono zase aspoň budeš mít na čem pracovat a co trénovat, než zase dorazí Taky jsem ráda, když to splácám, že dorazí 2x do měsíce
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No jo, mě už to dneska nemyslí, se totiž z těch lidí tady jednou picnu No, ale jako divák případně je taky možný, ne??
Ve stáji Beruna
Ono zase aspoň budeš mít na čem pracovat a co trénovat, než zase dorazí Taky jsem ráda, když to splácám, že dorazí 2x do měsíce
to nevim. Ani nevim,jestli to člověku něco dá,myslim že ne,pokud si to rovnou neskusíš.A na vlastnim koni je to nejlepší protože každej kůň je jinej a jinak se chová.
Jo beruna...a kolik jich má?
no já bych nejraději každý týden,ale pokud to vyjde 3x do měsíce, i tak budu rádaAkorát nemá kdo vyfotit :(
založ!
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to nevim. Ani nevim,jestli to člověku něco dá,myslim že ne,pokud si to rovnou neskusíš.A na vlastnim koni je to nejlepší protože každej kůň je jinej a jinak se chová.
Jo beruna...a kolik jich má?
no já bych nejraději každý týden,ale pokud to vyjde 3x do měsíce, i tak budu rádaAkorát nemá kdo vyfotit :(
založ!
Jj, to jo, je fakt, že každý kůň to osobnost, tak není nad to, jet se svým koníkem
Hele, netuším, ale mám pocit, že 4. Jedno nějak utahala či co, 2 myslím jsou ty flekatý, jak kravičky a pak ještě jedno snad hnědý a to tam včera taky tahala, tak nevím, kolik jich zůstane, ale tak nějak asi
3x, co bych za to dala
Založ ty, já jsem zakládala tohle a nemám už tu žádnou pěknou fotečku