kukinatost
napsal(a):
a já jsem si založila, heč, heč:)))
Jaňuch ty víš, kdy přijít
strelish
napsal(a):
Jaňuch ty víš, kdy přijít
máš pěkného pupkáče:))))
jak ryzec v létě...jsem holyk nakoupila zrzoňovi oves, tož tlačí denně slušné dávky, víte jak, chci po ní, aby skákala 90ku, tož jímusím dopřávat..dneska máme trénink:))
kukinatost
napsal(a):
máš pěkného pupkáče:))))
jak ryzec v létě...jsem holyk nakoupila zrzoňovi oves, tož tlačí denně slušné dávky, víte jak, chci po ní, aby skákala 90ku, tož jímusím dopřávat..dneska máme trénink:))
Jaňušku, co Pašůvka začátkem května?????? Bo pak je až 20.6. Jak to vidíš?????
lanika
napsal(a):
Jaňušku, co Pašůvka začátkem května?????? Bo pak je až 20.6. Jak to vidíš?????
Je to taki napytel, že????? Teras brzo a ten další termín pozdě
lanika
napsal(a):
Je to taki napytel, že????? Teras brzo a ten další termín pozdě
Tsssssssssssssssssss, džišo bedym frajeřič s fotkami, bo jich mum jak nasryných
kukinatost
napsal(a):
jakši mi hapruje net...
no, já už bych vyrazila asi v tom květnu, jeslti teda budu vypuštěna trenéry, když nee, tak až červen:)))Je to přesně den před mojima 26nama, tož buď si zrobím ostudu abo radost:))
ale přijde mi, že se fakt s kobylou kamsik posouváme a řekla ybch, že i správným směrem..msuím sehnat fotografa na trénink, ať se mrknete..
lanika
napsal(a):
Tsssssssssssssssssss, džišo bedym frajeřič s fotkami, bo jich mum jak nasryných
Hodím na net i video jak Markíz drandí ted na Oskim......
kukinatost
napsal(a):
jakši mi hapruje net...
no, já už bych vyrazila asi v tom květnu, jeslti teda budu vypuštěna trenéry, když nee, tak až červen:)))Je to přesně den před mojima 26nama, tož buď si zrobím ostudu abo radost:))
ale přijde mi, že se fakt s kobylou kamsik posouváme a řekla ybch, že i správným směrem..msuím sehnat fotografa na trénink, ať se mrknete..
No my jak se vše podaří tak možná už taky doma nějaký ten křížek hupnem
lanika
napsal(a):
No my jak se vše podaří tak možná už taky doma nějaký ten křížek hupnem
Dneska jdeme s firmou na obídek, se zas pácnu přes kapsu, no......Navíc když je tak krásně, nikomu se domů nebude chtít jít.......
kukinatost
napsal(a):
Lenušku, fotky báječné...
Já za chvilku naložím Merlina a pojedem do práce... Už se mu to krátí, je z toho trošku nervózní a hladový, před narkózou
Tak doufám, že se s tím popere a bude fajný...
Molinatá půjde dnes makat na jízdárnu, dojede mi trenér, tak jsem šťasná jak blecha A bude i dokumentace, tak z toho třeba budete taky něco mít
ještě kocour se vším všudy
molly
napsal(a):
Lenušku, fotky báječné...
Já za chvilku naložím Merlina a pojedem do práce... Už se mu to krátí, je z toho trošku nervózní a hladový, před narkózou
Tak doufám, že se s tím popere a bude fajný...
Molinatá půjde dnes makat na jízdárnu, dojede mi trenér, tak jsem šťasná jak blecha A bude i dokumentace, tak z toho třeba budete taky něco mít
ještě kocour se vším všudy
Merlin se v 10:30 stal kastrátem...
Pacošů bylo až až, tak na něj dříve nebyl čas... Snad se na mne nebude zlobit..Už se probouzí, ale ještě je celý rozlámaný...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko,začínám tu trpět samomluvou, ale neva,páč já nestíhám v týdnu
Tak si to musím někdy vynahradit..
Včerejší trénink moc fajný, Molinatá spolupracovala v rámci svých možností.Tak se jdem vyvenčit hnedle po ránu.Je tam pěkně, rosa... Už se těším.. Až k tomu sednu, nahážu Vám něco
Lenušku, jak jsi slavila včera??
Jani jak Kerka?
Danny a Gitka??? Ještě Tě napíná???
Ochutnávka :-)
molly
napsal(a):
Dobré ránko,začínám tu trpět samomluvou, ale neva,páč já nestíhám v týdnu
Tak si to musím někdy vynahradit..
Včerejší trénink moc fajný, Molinatá spolupracovala v rámci svých možností.Tak se jdem vyvenčit hnedle po ránu.Je tam pěkně, rosa... Už se těším.. Až k tomu sednu, nahážu Vám něco
Lenušku, jak jsi slavila včera??
Jani jak Kerka?
Danny a Gitka??? Ještě Tě napíná???
Ochutnávka :-)
molly
napsal(a):
Zdarec babky, tož já se k vám hlásím z tepla domova Konečně nám ten net už zapojili....
Venku je zase kouzelně, až je škoda být doma.....Ale po víkendovém opojení se na nic jiného ani nezmůžu :-( Pilo se ve velkém, až to zdravé není. Fuj. V pátek jsem si pujčila sedýlko a trochu jsme se protáhli....
lanika
napsal(a):
Zdarec babky, tož já se k vám hlásím z tepla domova Konečně nám ten net už zapojili....
Venku je zase kouzelně, až je škoda být doma.....Ale po víkendovém opojení se na nic jiného ani nezmůžu :-( Pilo se ve velkém, až to zdravé není. Fuj. V pátek jsem si pujčila sedýlko a trochu jsme se protáhli....
Zuziku, máš i nějaké hopsající????? Já jsem po te zimě nějqk zvlčila, tolik zlozvyků opětovných, no hrůza Nad každým skokem čumím dolů, hrb jak ježibaba, snad se to zase častým skákáním odstrní
lanika
napsal(a):
Zuziku, máš i nějaké hopsající????? Já jsem po te zimě nějqk zvlčila, tolik zlozvyků opětovných, no hrůza Nad každým skokem čumím dolů, hrb jak ježibaba, snad se to zase častým skákáním odstrní
Dobre ranko, Leni, ja se hlasim z postele koukame na Obamu. Vcera jsme meli fajnovy napad opect na ohynku burtiky a nejak mi neni nejlepe, tak budu dnes tez trochu k nicemu
Odpovim za Zuzajdu, skakaci fotoa nebudou, byl to prijezdovaci trenink, Molinata se chovala vice nez slusne a "jen tak" si taky neposkocila vlastne jednou jo, kdyz ji trener pohladil
Tady se to tvari jakoze trochu pod mrakem, uvidime co se z toho vyklube...
cheyenne
napsal(a):
Dobre ranko, Leni, ja se hlasim z postele koukame na Obamu. Vcera jsme meli fajnovy napad opect na ohynku burtiky a nejak mi neni nejlepe, tak budu dnes tez trochu k nicemu
Odpovim za Zuzajdu, skakaci fotoa nebudou, byl to prijezdovaci trenink, Molinata se chovala vice nez slusne a "jen tak" si taky neposkocila vlastne jednou jo, kdyz ji trener pohladil
Tady se to tvari jakoze trochu pod mrakem, uvidime co se z toho vyklube...
No jo a já vám tak včera závidděla jak Zuzajda říkala, že opékáte. Bo večer fakt úžasný....Taky se těším až zorganizujeme nějakou vaječinku nebo něco.....Už aby to bylo Každopádně já jsem na nějakou dobu zhnusena alkoholem
Jinak Obamu jsem též viděla, to zas je povyků. No a Dobrá voda dnes hraje taky později, to vítze???
Tak jsem vždycky poobědvala, pak lehla k TV a pak šla jezdit, dnesak to budu muset vymyslet nějak jinak...
lanika
napsal(a):
No jo a já vám tak včera závidděla jak Zuzajda říkala, že opékáte. Bo večer fakt úžasný....Taky se těším až zorganizujeme nějakou vaječinku nebo něco.....Už aby to bylo Každopádně já jsem na nějakou dobu zhnusena alkoholem
Jinak Obamu jsem též viděla, to zas je povyků. No a Dobrá voda dnes hraje taky později, to vítze???
Tak jsem vždycky poobědvala, pak lehla k TV a pak šla jezdit, dnesak to budu muset vymyslet nějak jinak...
Lenušku, Evča psala, skákací budou jindy...
Nejdřív práce, potom zábava
Večer jedu na grilovačku... hmmm, to bude bašta Má báječná bývalá kolegyně z benzinky měla svátek a tak se na to nažerem
molly
napsal(a):
Lenušku, Evča psala, skákací budou jindy...
Nejdřív práce, potom zábava
Večer jedu na grilovačku... hmmm, to bude bašta Má báječná bývalá kolegyně z benzinky měla svátek a tak se na to nažerem
molly
napsal(a):
a zlatíčko moje jede tež na grilovačku
A samotu nesmí chybět
molly
napsal(a):
a zlatíčko moje jede tež na grilovačku
A samotu nesmí chybět
Zuzi, tak koukám, že jsem tvůj foťáček neměla fakt dlouho v ruce aspoň pár stojících fotek, když už bylo to slunéčko
Já dnes nic moc, Saxula opět trpí sebedestrukcí.... nebrání mu to v akčním pohybu, mi ho snad někdo dopuje nebo co
kukinatost
napsal(a):
Miláček měl akční den
molly
napsal(a):
Miláček měl akční den
Zuziku, skoukla jsem fotečky, hezké. I přesto, že jsou mázlé, ale obsah viditelný
Na obloze se to nějak zatáhlo, ale snad pršet nebude....
Jaký jste měli víkend????
lanika
napsal(a):
Zuziku, skoukla jsem fotečky, hezké. I přesto, že jsou mázlé, ale obsah viditelný
Na obloze se to nějak zatáhlo, ale snad pršet nebude....
Jaký jste měli víkend????
Ahoj..
No až na to zakončení byl víkend užasný...v pátek jsme vyrazili zapařit s kamarádama do boru a sobotua neděle byla pracovní u koní...natírali jsme překážky...
klawdie
napsal(a):
Ahoj..
No až na to zakončení byl víkend užasný...v pátek jsme vyrazili zapařit s kamarádama do boru a sobotua neděle byla pracovní u koní...natírali jsme překážky...
postavili jsme nové oplocení na jízdárně..
klawdie
napsal(a):
fialovo černé byli nejluxusnější..
A po práci jsme se letos prvně torchu víc byli zmáchat v rybníku, sahibek se o to samozřejmě postaral pečlivě, zlil nás všechny...
klawdie
napsal(a):
A po práci jsme se letos prvně torchu víc byli zmáchat v rybníku, sahibek se o to samozřejmě postaral pečlivě, zlil nás všechny...
nejdřív segru s bílou
klawdie
napsal(a):
Juva, juva, juva......Jak vidím ty kavalety Taky mě to čeká. A už se moc a moc těším
lanika
napsal(a):
Juva, juva, juva......Jak vidím ty kavalety Taky mě to čeká. A už se moc a moc těším
a nás samozřejmě též...chuligán jeden
klawdie
napsal(a):
a nás samozřejmě též...chuligán jeden
trošku jsme sportovali i vodě...oba ořové byli užasní...
klawdie
napsal(a):
trošku jsme sportovali i vodě...oba ořové byli užasní...
klawdie
napsal(a):
holt se mají rádi
KLenia čumím jak blázen na těch fotkách jak se ti Honzula pěkně kulatí ve hřbetu..paráda...užasný fota a i to skákání holt už je to pan Kůň...leni a ty se porovnáš a budeš letos hvězda parkurů...juuu to jsem na vás zvědavá...a co oskič bude taky nějakej závod?
No a taky jsem včera nakládala kobylu, nalezla dovnitř, zavřelo se za ní, byla v pohodě...rozjeli jsme se taky dobrý, pak se trochu naštorcovala a zadkem se opřela o bok, ale řekla ybch že to bude dobrý, jen já už z toho mám psycha, no...bojím se že když se takhle zadkem oře že vozík nevydrží...no holt už blbnu, ale myslím že bez toho prostředka to pujde dobře...fuj už je zase světlá...
klawdie
napsal(a):
KLenia čumím jak blázen na těch fotkách jak se ti Honzula pěkně kulatí ve hřbetu..paráda...užasný fota a i to skákání holt už je to pan Kůň...leni a ty se porovnáš a budeš letos hvězda parkurů...juuu to jsem na vás zvědavá...a co oskič bude taky nějakej závod?
No a taky jsem včera nakládala kobylu, nalezla dovnitř, zavřelo se za ní, byla v pohodě...rozjeli jsme se taky dobrý, pak se trochu naštorcovala a zadkem se opřela o bok, ale řekla ybch že to bude dobrý, jen já už z toho mám psycha, no...bojím se že když se takhle zadkem oře že vozík nevydrží...no holt už blbnu, ale myslím že bez toho prostředka to pujde dobře...fuj už je zase světlá...
No a v neděli jsme dovezli ještě 200 malej balíků za pusinku.. a příští víkend taky nabitej, v pátek jedou holky na licence, sobota je první VT...no a v neděli mě opuští má drahá bůčková a jede za chlapákem...jen holky poradte mám tu zklidnujíci pastu, mám jí radší dát?
běloučká se konečně trochu zakulatila
klawdie
napsal(a):
No a v neděli jsme dovezli ještě 200 malej balíků za pusinku.. a příští víkend taky nabitej, v pátek jedou holky na licence, sobota je první VT...no a v neděli mě opuští má drahá bůčková a jede za chlapákem...jen holky poradte mám tu zklidnujíci pastu, mám jí radší dát?
běloučká se konečně trochu zakulatila
Na Gračenitku jsem koukala na těch fotkách ze soustředka. Pěkně oplácaná Jinak Oskišoňě bych ráda viděla někde na křížkovém parkuru, ale to bude vše záležet od Markétky jak jim to pujde
Dneska ji zase vemu na jízdárnu potrénovat, možná zkusíme něco i skočit
lanika
napsal(a):
Na Gračenitku jsem koukala na těch fotkách ze soustředka. Pěkně oplácaná Jinak Oskišoňě bych ráda viděla někde na křížkovém parkuru, ale to bude vše záležet od Markétky jak jim to pujde
Dneska ji zase vemu na jízdárnu potrénovat, možná zkusíme něco i skočit
tož jsem moc zvědavá, jerík o víkendu razí taky na VT, holky s ním ted dost trenují tak jsem na ně zvědavá......
klawdie
napsal(a):
tož jsem moc zvědavá, jerík o víkendu razí taky na VT, holky s ním ted dost trenují tak jsem na ně zvědavá......
No jo, Markétka je šikovná, určitě by to přeskákala, ale mám spíš strach o to, jestli by ho uřídila mezi těmi skoky, protože jak by Oskiš viděl na jedné straně koně a měl by cválat na druhou, nevím, nevím
klawdie
napsal(a):
Čauky všem, á s vámi posnídám a půjdu mrknout na Saxoidní bolavou nožku jak to vypadá....
My se do ráchací kaluže nedostanem, kvůli nějakýmu výzkumu hmyzáků nebo čeho je to všude obehnaný plůtkem s pastičkama.... snad to bude brzo pryč....
Leni, Honzul vypadá dobře, jsem na vás letos zvědavá....
Kláry, v jaký sestavě v sobotu přijedete? Já jsem bez plánu, tak tam budu asi celý den čumákovat
cheyenne
napsal(a):
Čauky všem, á s vámi posnídám a půjdu mrknout na Saxoidní bolavou nožku jak to vypadá....
My se do ráchací kaluže nedostanem, kvůli nějakýmu výzkumu hmyzáků nebo čeho je to všude obehnaný plůtkem s pastičkama.... snad to bude brzo pryč....
Leni, Honzul vypadá dobře, jsem na vás letos zvědavá....
Kláry, v jaký sestavě v sobotu přijedete? Já jsem bez plánu, tak tam budu asi celý den čumákovat
A včera už jsem lehce omrkla novýho hříbouška, spal a nechtěla jsem je moc prudit, snad bude příležitost ho vyfotit... jsem byla včera nějak zmatená, tak ani nevím, jestli kobylka nebo hřebeček
cheyenne
napsal(a):
A včera už jsem lehce omrkla novýho hříbouška, spal a nechtěla jsem je moc prudit, snad bude příležitost ho vyfotit... jsem byla včera nějak zmatená, tak ani nevím, jestli kobylka nebo hřebeček
Je Evíku, ted nějak nestíhám co se vám tam nového urodilo? a co máš Saxík s nožkou?
No co vím tak bíla, jerík, a asi narden a bowle, nejsem si jistá...
klawdie
napsal(a):
Je Evíku, ted nějak nestíhám co se vám tam nového urodilo? a co máš Saxík s nožkou?
Urodilo se mimi od Lávy, chudák měla fakt obří břuch, docela dost jí toho zůstalo jen jsem nahlídla a malý vypadá, že celá máma
Saxula vymyslel zas další ptákovinu a chodí s Cilkou z ohrady na procházky, včera zřejmě nevychytnul přelejzání...
klawdie
napsal(a):
No Evi, tež jsem nezaregisatrovala, co má s nožkou?????
Honzulajd se už krapet změnil, vyspěl, ikdyž ještě to není úplně ono....No a ted navíc zhubl, vždycky ten přechod je kritický. Ale my to brzy doženem
lanika
napsal(a):
No Evi, tež jsem nezaregisatrovala, co má s nožkou?????
Honzulajd se už krapet změnil, vyspěl, ikdyž ještě to není úplně ono....No a ted navíc zhubl, vždycky ten přechod je kritický. Ale my to brzy doženem
No jo, fauna, tady je prd vidět... ale má dírečku na přední nožce... netváří se, že by to bolelo, ale uvidíme dnes, až se vykopu na to zajet mrknout
cheyenne
napsal(a):
No jo, fauna, tady je prd vidět... ale má dírečku na přední nožce... netváří se, že by to bolelo, ale uvidíme dnes, až se vykopu na to zajet mrknout
Hážu pozdrav a letím k zubaři
Evčo,zatím vím že jedu já a Jerry. Bowle byla marodná,tak ted nejezdí vubec a Nardena jsem pod sedlem taky uz mrte dlouho nevidela.. ale jak je znam jim to bude volne a vytahnou je klidne i tak.
Já jdu dneska prubnout nove skoky,tak jsem zvedava jak se Bílé budou líbit
Hezký den ženský
kukinatost
napsal(a):
Zdar babky moje, ještě sjem vám nesdělila, že po tom vyvážení hnoje vypadám jak sob Rudolf křížený s notorikem, nos mám červený ajk sviňa, jak sjem se opálila a to nemluvím, o tom tričku, jak mám hezky bílé rukávy, no, opálená jak dement..:)
Jinak v rámci vyjížďky ryzec řádil ve vodě, na polích, lesních cestičkách..a v neděli jsme radši odložila trénink...
btw v pátek sjem skákala a srala jsme to teda fest..kůň ještě neodskakuje a já už se jí cpu na předek a pak se má ryzec zvedat...však mi taky štycla zákeřnou překážku s barelama...tož jsme to pak spravovaly...já prostě vím, že to dělám,ale nemůžu si pomoct..:)
sakriš, prostě musím sedět, sedět, sedět....:)))
no, přes týden dáme nějaké to drezruování a o weekendu možná něco hopneme..
a přemýšlím, že vezmu černocha na procházku enbo light pod sedlo...
nehcápu, jeslti je to přidáním žrádla, nebo tou první travičkou, ale nějak se mi synek kulatí...jakože enmá břicho, ale prostě kohoutek obaleny, páteř neleze, řiť má skoro louplou....:))
vám ho blejsknu..a na hlavě hrču jak cip:)
kukinatost
napsal(a):
Zdar babky moje, ještě sjem vám nesdělila, že po tom vyvážení hnoje vypadám jak sob Rudolf křížený s notorikem, nos mám červený ajk sviňa, jak sjem se opálila a to nemluvím, o tom tričku, jak mám hezky bílé rukávy, no, opálená jak dement..:)
Jinak v rámci vyjížďky ryzec řádil ve vodě, na polích, lesních cestičkách..a v neděli jsme radši odložila trénink...
btw v pátek sjem skákala a srala jsme to teda fest..kůň ještě neodskakuje a já už se jí cpu na předek a pak se má ryzec zvedat...však mi taky štycla zákeřnou překážku s barelama...tož jsme to pak spravovaly...já prostě vím, že to dělám,ale nemůžu si pomoct..:)
nehcápu, jeslti je to přidáním žrádla, nebo tou první travičkou, ale nějak se mi synek kulatí...jakože enmá břicho, ale prostě kohoutek obaleny, páteř neleze, řiť má skoro louplou....:))
Se mi tu nějak vyrojili lidi při pondělku...
Klári to koupání...no...jste odvážné
My v sobotu taky výletničily, pěkně po modré z Jistebníku omrknout budoucí působiště - fajný výlet, půl cesty se jde mezi rybníkama a pak po loukách. Ale dalo nám to zabrat
Jen nechápu, jaktože máme s Romčou opálenou každá jinou ruku
A už se nám mírně nalívá vemínko...
kukinatost
napsal(a):
Hehe to jsme Vás poslali vzduchem kus špeku...malá potřebuje na sex zhubnout tak rozesílám co to jde
klawdie
napsal(a):
Hehe to jsme Vás poslali vzduchem kus špeku...malá potřebuje na sex zhubnout tak rozesílám co to jde
Káti celý den jsme běhala v tílku a kratasech a potila se jako prase...takže ta voda byl luxus....
strelish
napsal(a):
Se mi tu nějak vyrojili lidi při pondělku...
Klári to koupání...no...jste odvážné
My v sobotu taky výletničily, pěkně po modré z Jistebníku omrknout budoucí působiště - fajný výlet, půl cesty se jde mezi rybníkama a pak po loukách. Ale dalo nám to zabrat
Jen nechápu, jaktože máme s Romčou opálenou každá jinou ruku
A už se nám mírně nalívá vemínko...
No já jsem byla v pátek teda na tom obědě z práce a seděly jsme v naší pizzerce venku už , v krátkém rukávu a hic jak svina. Jsem jim tvrdila, že mi oopálilo jednu ruku, tož samo nevěřili a začli se smát, ale fakt. šervenýá tuka, ještě od knuflíčku stopy
Kaťuch, co to máš vlasně nakonec za sedlo?????? JInak já furt doufám, že to moje nové dorazí čím jak nejdřív, dupku už mám bolavou a tuším, že Honzíkovi to též není příjemné jak není na to zvyklý......Jo a přes víkend jedem k trenerce a já v novém sedle, no doufám, že budu mít čas si na něj zvyknout, k sakru
klawdie
napsal(a):
Káti celý den jsme běhala v tílku a kratasech a potila se jako prase...takže ta voda byl luxus....
no, já jsem si nadávala jak sviňa, jsem chtěla v tu sobotu osprchovat a vydřít z koní co nejvíce chlupů, ale přijela jsem pozdě z vyjížďky, tak že to enchám na neděli a v neděli už slunko moc nesvítilo, tož prd z toho..snad se ty teploty ještě někam vyškrábou, dneska tu zas máme zataženo, tož se koupání odkládá...
Cvačka je tež koupací typ:) a kdybyste viděly, jak se ta bestyja opaluje, on i mění polohy, aby byl rovnoměrně osmahnutý...:)
kukinatost
napsal(a):
Lenuša, tu ten Honzík i vedle Ros vypadá jak mamut obecný..
ti moji dva drobečci:)))
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem si nadávala jak sviňa, jsem chtěla v tu sobotu osprchovat a vydřít z koní co nejvíce chlupů, ale přijela jsem pozdě z vyjížďky, tak že to enchám na neděli a v neděli už slunko moc nesvítilo, tož prd z toho..snad se ty teploty ještě někam vyškrábou, dneska tu zas máme zataženo, tož se koupání odkládá...
Cvačka je tež koupací typ:) a kdybyste viděly, jak se ta bestyja opaluje, on i mění polohy, aby byl rovnoměrně osmahnutý...:)
Hehe ti psi si to umí užít, taky jsme ftipkovali aby jsme nebyli spálený a ono fakt, jo..pálili mě ramena a podle tílka sem se chytila celkem slušně
kukinatost
napsal(a):
Lenuša, tu ten Honzík i vedle Ros vypadá jak mamut obecný..
ti moji dva drobečci:)))
Kdepak, to dělá asi jen fotka......Tady je vedle ní hotový drobeček
klawdie
napsal(a):
Tož až tak vedro u nás asi nebylo...na tričko jo, ale do vody by mě asi nikdo nedostal
Leni mám toho Kentaura Eventera 16,5" , nevím, jestli to tu půjde vidět.
strelish
napsal(a):
Tož až tak vedro u nás asi nebylo...na tričko jo, ale do vody by mě asi nikdo nedostal
Leni mám toho Kentaura Eventera 16,5" , nevím, jestli to tu půjde vidět.
Jedna bližší
lanika
napsal(a):
Kdepak, to dělá asi jen fotka......Tady je vedle ní hotový drobeček
Kde jste?????????????????????,, Džišo fajný fazolový gulášek A zítra kontrola finančáku, mě šasne....
lanika
napsal(a):
Kde jste?????????????????????,, Džišo fajný fazolový gulášek A zítra kontrola finančáku, mě šasne....
machruješ s kostičkovanou ohlávkou, opico?:))
Počkej, až vyfotím svoje smrady v tych kostičkovaných, doma je mám 2 roky a ještě to neměli na sobě..:)))
a tady jsme včera byli an výletě na kole..prvních pár km...:)
lanika
napsal(a):
Dominik si sjel na Honzíkovi, že si ho i sám "řídil" a otáčel a pak segře vykládal, že se na něm fajně jezdí, že ho Honzík poslouchá a že mám naučit i Oskara aby to tak uměl
lanika
napsal(a):
Dominik si sjel na Honzíkovi, že si ho i sám "řídil" a otáčel a pak segře vykládal, že se na něm fajně jezdí, že ho Honzík poslouchá a že mám naučit i Oskara aby to tak uměl
A ještě potřebuju novou uzdečku se zlatým kováním Jo baboně, přišel mi ten nový poprsák, je teda úplně boží, ale asi mám vadného koně co se proporcí týče, bo zas to je nějaké čudné. Mě šasne
lanika
napsal(a):
A ještě potřebuju novou uzdečku se zlatým kováním Jo baboně, přišel mi ten nový poprsák, je teda úplně boží, ale asi mám vadného koně co se proporcí týče, bo zas to je nějaké čudné. Mě šasne
tak to víš, on má ty prsa..:DD a to má od toho, jak ho ty šlachy bolí..
Ty Lenica, a umíš ty to zapnout?:)))
kukinatost
napsal(a):
tak to víš, on má ty prsa..:DD a to má od toho, jak ho ty šlachy bolí..
Ty Lenica, a umíš ty to zapnout?:)))
Co si jako myslíš herečko????, Já sice vcím, že žech je z goralie, kaj še ani kura něpodaři, ale tos jako posrala
Tentokrát to má tu k sedlu dobré, teda na poslední dírce :-) Ale zase ten střed je tím pádem moc nahoře a dole to poutko k podbřišáku je dlouhé snad 2 metry
lanika
napsal(a):
Co si jako myslíš herečko????, Já sice vcím, že žech je z goralie, kaj še ani kura něpodaři, ale tos jako posrala
Tentokrát to má tu k sedlu dobré, teda na poslední dírce :-) Ale zase ten střed je tím pádem moc nahoře a dole to poutko k podbřišáku je dlouhé snad 2 metry
tož přirob ďurky, já mám přirobené u každého amrtingalu, a to má Keruna
poníkovský...:))
Ja ja ďoucho, moš to ťynški...:) To víš, mu tu z tych Zbytek, my jestešmy všici bardzo inteligentni a poprsaky zapiname už od malych capartuv dobře:)))
lanika
napsal(a):
heh honzík je nějakej atypickej..tož musíš dírkovat noooo...nějak mi chybí chutě k jídlu ale budu to muset překonat a něco do sebe násilně nasoukat...
klawdie
napsal(a):
heh honzík je nějakej atypickej..tož musíš dírkovat noooo...nějak mi chybí chutě k jídlu ale budu to muset překonat a něco do sebe násilně nasoukat...
Zdravím všeci, ty jo holky všecky máte krásný fotky ze slunečnýho víkendu, jen já mám prd a to proto,že mi nějaká bestia ukradla foťák, pazoury bych mu přerazila. A to se zrovna udělalo tak krásně
Ach jo. U nás byl víkend spíše uklizecí a pracovní, takže Sobistus se poflakoval po zahrdadě a očumoval co to děláme. Využil sluníčka k opalení svého bílého dresu a nakonec totálka vytuhnul pod stromem, vypadal skoro jako umřetej
. V neděli nám byl pomáhat v lese se dřívim a tvářil se hrozně důležitě když mi pomáhal nosit dřívi na vozejk, máma si dělala srandu,že pracuje celá rodina
páč Sobista tam s náma pochodoval opravdu jako rodinný člen
remonek
napsal(a):
Zdravím všeci, ty jo holky všecky máte krásný fotky ze slunečnýho víkendu, jen já mám prd a to proto,že mi nějaká bestia ukradla foťák, pazoury bych mu přerazila. A to se zrovna udělalo tak krásně
Ach jo. U nás byl víkend spíše uklizecí a pracovní, takže Sobistus se poflakoval po zahrdadě a očumoval co to děláme. Využil sluníčka k opalení svého bílého dresu a nakonec totálka vytuhnul pod stromem, vypadal skoro jako umřetej
. V neděli nám byl pomáhat v lese se dřívim a tvářil se hrozně důležitě když mi pomáhal nosit dřívi na vozejk, máma si dělala srandu,že pracuje celá rodina
páč Sobista tam s náma pochodoval opravdu jako rodinný člen
Přišlo mi sedlooooooooooooooooooooooooooo
lanika
napsal(a):
Přišlo mi sedlooooooooooooooooooooooooooo
Ahojda holky zlatý...
Tak my včera spáchali první vyjíždku do pekla a já první pivko na vandru na koních...jupííí....a dnes a zítra má Kíša volno, protože já nemám nervy na to, abych denně jezdila s breky domů, že ho prodám...opět prožíváme to nejhorší období...chjo, doufám, že letos skončí mnohem rychleji jak kdy jindy...
Ve čtvrtek mám prázdniny a jedeme na 17.hodinu k Ludvíčkoj na trénink, tak se těším jak malá...v pátek náký lehký ježděníčko, jen tak vyklusat někam do terénku, v sobotu taky jen tak lehce (skákat ještě nemáme kde, jsme trpěliví a chceme, aby nám i ta jízdárna trochu zarostla zelní) no a v neděli na závůdky..snad vše dobře půjde...
Klári, sestruša jede s Bílou jen VT nebo jede sobotu i něděli? A kde sháníte kulatiny na překážky? Máme jich taky sakra hrozně po málu a nemáme ani stojany..poradte, baby, jak vyrobit....
Jinak vy tloustnete, mě Kíša zhubl jako prase..jak se ted nervíme spolu, tak nervama zhubl fakt děsně moc a lezou mu žebírka a podbříšák nám je taky tak, jak nám nikdy nebyl, sakra..proto taky dva dny volna a zvedla se mu dávka ječmene a sena...uvidíme, jak dlouho potrvá tohle období, do tej doby moc asi nenabere...
Jinak Bílá je fakt krásně kulatá, upřímně jsem si na první fotce, jak tam je s ostatníma, říkala, co je to za bílého ořa a ona Gračena.... je moc hezká a takhle by měla vypadat nejlépe furt baba bílá...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky zlatý...
Tak my včera spáchali první vyjíždku do pekla a já první pivko na vandru na koních...jupííí....a dnes a zítra má Kíša volno, protože já nemám nervy na to, abych denně jezdila s breky domů, že ho prodám...opět prožíváme to nejhorší období...chjo, doufám, že letos skončí mnohem rychleji jak kdy jindy...
Ve čtvrtek mám prázdniny a jedeme na 17.hodinu k Ludvíčkoj na trénink, tak se těším jak malá...v pátek náký lehký ježděníčko, jen tak vyklusat někam do terénku, v sobotu taky jen tak lehce (skákat ještě nemáme kde, jsme trpěliví a chceme, aby nám i ta jízdárna trochu zarostla zelní) no a v neděli na závůdky..snad vše dobře půjde...
Klári, sestruša jede s Bílou jen VT nebo jede sobotu i něděli? A kde sháníte kulatiny na překážky? Máme jich taky sakra hrozně po málu a nemáme ani stojany..poradte, baby, jak vyrobit....
Jinak vy tloustnete, mě Kíša zhubl jako prase..jak se ted nervíme spolu, tak nervama zhubl fakt děsně moc a lezou mu žebírka a podbříšák nám je taky tak, jak nám nikdy nebyl, sakra..proto taky dva dny volna a zvedla se mu dávka ječmene a sena...uvidíme, jak dlouho potrvá tohle období, do tej doby moc asi nenabere...
Jinak Bílá je fakt krásně kulatá, upřímně jsem si na první fotce, jak tam je s ostatníma, říkala, co je to za bílého ořa a ona Gračena.... je moc hezká a takhle by měla vypadat nejlépe furt baba bílá...
Hojky, hlásím se z práce, venku svítí slunko, tak kde bych mohla být
Šárko, já když už jsem vytáhla foťák na Saxulu, tak bylo zrovna pod mrakem, aspoň Zuzajdě jsem udělala pár umělecky máznutých na slunéčku
Týnuš, už se na vás těším naživo, snad Kíša brzo dostane rozum, zkus mu vysvětlit, kam by se taky mohl dostat, kdybys ho prodala, třeba ho ty manýry přejdou... uvidíme v neděli, pokecáme, třeba i pořešíme ...
Vandr a pivko neskutečně závidím
cheyenne
napsal(a):
Hojky, hlásím se z práce, venku svítí slunko, tak kde bych mohla být
Šárko, já když už jsem vytáhla foťák na Saxulu, tak bylo zrovna pod mrakem, aspoň Zuzajdě jsem udělala pár umělecky máznutých na slunéčku
Týnuš, už se na vás těším naživo, snad Kíša brzo dostane rozum, zkus mu vysvětlit, kam by se taky mohl dostat, kdybys ho prodala, třeba ho ty manýry přejdou... uvidíme v neděli, pokecáme, třeba i pořešíme ...
Vandr a pivko neskutečně závidím
Kíšovi jsem už řekla, že ho prodám...a kolikrát mu taky říkám: "půjdeš k Jandourkovi, když tě tak hrozně chtěl" a vyhrožuju mu, že půjde kamsi, že ho dám zadarmo, kolikrát jsem tak v prdeli, že prostě dostává ode mě takových jmen...grr, nesnáším jaro s Kíšou.... Uvidíme v neděli, doufám, že se tam předvede v lepším světle a že na závodech bude mít v hlavě na práci něco jiného než ty jeho pičoviny....
Evi, asi je co závidět no...moc jsem si to užila, teda až na ten návrat, kdy jsem šla radši vedle dědka, protože by mě jinak zabil...ale těším se na neděli moc, až se potkáme, jsem zvědavá, co na něj řekneš, až ho uvidíš na kolbišti...
jenysimons
napsal(a):
Kíšovi jsem už řekla, že ho prodám...a kolikrát mu taky říkám: "půjdeš k Jandourkovi, když tě tak hrozně chtěl" a vyhrožuju mu, že půjde kamsi, že ho dám zadarmo, kolikrát jsem tak v prdeli, že prostě dostává ode mě takových jmen...grr, nesnáším jaro s Kíšou.... Uvidíme v neděli, doufám, že se tam předvede v lepším světle a že na závodech bude mít v hlavě na práci něco jiného než ty jeho pičoviny....
Evi, asi je co závidět no...moc jsem si to užila, teda až na ten návrat, kdy jsem šla radši vedle dědka, protože by mě jinak zabil...ale těším se na neděli moc, až se potkáme, jsem zvědavá, co na něj řekneš, až ho uvidíš na kolbišti...
Tak tak, Saxa před očekávanou návštěvou simuluje stav, jak by asi vypadal, kdyby si lehl pod kombajn, tak moc parády nenadělá... přišlo na něj jaro, takže chybí kus hřívy, obtěžoval "svojí" kobylu, tak ho nakopala a nakonec si sedřel obě přední nohy.... no, ještěže se nechystám někde na závody, by mě někdo nahlásil za týrání
cheyenne
napsal(a):
Tak tak, Saxa před očekávanou návštěvou simuluje stav, jak by asi vypadal, kdyby si lehl pod kombajn, tak moc parády nenadělá... přišlo na něj jaro, takže chybí kus hřívy, obtěžoval "svojí" kobylu, tak ho nakopala a nakonec si sedřel obě přední nohy.... no, ještěže se nechystám někde na závody, by mě někdo nahlásil za týrání
tak Kíša naštěstí neprovádí sebedestrukci ale Týnodestrukce mu jde víc než dobře...v pátek jsem si myslela, že je po mě a jsem ráda, že jsem byla tak pohotová..šel se mnou na zadní a šli jsme na záda, já se svezla ze sedla, on to vybral tak, že si "jen" sedl na prdel a jak vstával, tak mi zadní nohou sjel po noze přes holen a dodupl na nárt, takže já do auta odskákala potom po jedný..druhej den jsem ale už chodila jako prd, tak naštěstí pohoda...
foto z vandru...
kukinatost
napsal(a):
Bré ránko všem opicám..něco už jsme napsala...a protože ej to furt dokola, asi už snad ani enmá cenu o tom mluvit..
včera jsem kvůli Lenušky nasadila ořům kostkované ohlávky, které skladuju už poměrně dlouho a vyblejskla vám smraďochy...kolegu lysoně - Kerka a pažravce zrezivělého..mám jedinou fotku, kde je sama - s hlavou u země...
kukinatost
napsal(a):
z Kerky lezou teď skoro rezavé chlupy a pod nima je zase krásně černučkýý..:)
kukinatost
napsal(a):
a ryzca se nedá vyfotit..buď se tváří jak dement křížený s mulou, co má halvu jak kýbl, nebo žere...
kukinatost
napsal(a):
a ryzca se nedá vyfotit..buď se tváří jak dement křížený s mulou, co má halvu jak kýbl, nebo žere...
a bubáčci spolu:)
kukinatost
napsal(a):
Kerka pozoval a ta pro změnu žrala..:) ani stébélko trávy jí nesmí uniknout..a odmítají mi žrát seno, co ž je problém, fakt není kde co kosit..navíc s touhle jarní trávou sjem ráda, že to jde v ohradě pomalu..
kukinatost
napsal(a):
Kerka pozoval a ta pro změnu žrala..:) ani stébélko trávy jí nesmí uniknout..a odmítají mi žrát seno, co ž je problém, fakt není kde co kosit..navíc s touhle jarní trávou sjem ráda, že to jde v ohradě pomalu..
Ahojtě holky, ty jo mě se včera odpoledne nechtělo vůbec nic dělat. Uplně jsem venku na tom sluníčku venku vytuhla a Sobista byl očividně rád, páč by ho jinak čekalo lonžování. Ale v ohradě vypadal přeci jen spokojenější
.
Jani došli ti ty peníze?
kukinatost
napsal(a):
Šari nevím, ale mylsím, že by tam dneska měly být..já se omlouvám, ale na poštu se z práce dostanu až zítra, snad se nebudeš moc zlobit....:(
kukinatost
napsal(a):
Šari nevím, ale mylsím, že by tam dneska měly být..já se omlouvám, ale na poštu se z práce dostanu až zítra, snad se nebudeš moc zlobit....:(
ZAs nějaký kšefty ženy..no já se včera hecla a vytáhla bůčkovou na jízdárnu, hele asi jsem ti fakt kus špeku poslala, ale jak ted dělá a shodila chlupy tak se mi libí její figura...tak paráda a já se bála že nezhubnem...
No včera evidetně neměla svůj den...ale i tak se sní dalo rozumně pojezdit..ale byla sem spocená až na zadnici..ona zas pěknila...no jo holt je na čase si zvykat na to teplo...
klawdie
napsal(a):
ZAs nějaký kšefty ženy..no já se včera hecla a vytáhla bůčkovou na jízdárnu, hele asi jsem ti fakt kus špeku poslala, ale jak ted dělá a shodila chlupy tak se mi libí její figura...tak paráda a já se bála že nezhubnem...
No včera evidetně neměla svůj den...ale i tak se sní dalo rozumně pojezdit..ale byla sem spocená až na zadnici..ona zas pěknila...no jo holt je na čase si zvykat na to teplo...
Pro nás je to teplo taky trochu šok, přeci jen Sobista na sobě ještě pár zimních chlupů má a ať ho drbu jak chci, tak se na něm stejně pořád držej.
Holky dneska jdu na kontrolu se svojí sešroubovanou packou, tak jsem zvědavá co mi na to doktor řekne,ale bojím se,že mě asi moc nepochválí Ale aspoň, jsem díky tomu v práci jen do půl jedný
remonek
napsal(a):
Ne v pohodě, žádnej spěch
ženský jsem unavená až děs...včera jsem stihla odjezdit hnědou a pak ještě zfoukla dvoje nehty...vyjímečně se mi zalibil jeden film tak jsem si říkala jak ho dokoukám a hups první reklama a byla jsem tuhá a vzbudila se v půl jedný na gauči..ch jo...
Co ta Danule už to ta mařenka vyprdla?
klawdie
napsal(a):
ženský jsem unavená až děs...včera jsem stihla odjezdit hnědou a pak ještě zfoukla dvoje nehty...vyjímečně se mi zalibil jeden film tak jsem si říkala jak ho dokoukám a hups první reklama a byla jsem tuhá a vzbudila se v půl jedný na gauči..ch jo...
Co ta Danule už to ta mařenka vyprdla?
Zdarec ženy...
jen na chvíli a musím zmyzet z netu...
Tak Gitka stále nic, včera jsem tam nebyla ptorože toho mám plné kecky...
Jinak Luna se nám šeredně natáhla ve výběhu, chodí o třech a nikde nic oteklého, kopyto je v pohodě, ve čtvrtek přijede vetka z rentgenem...vůbec se nám to nelíbí.
Je to asi někde v kyčlích, protože jak jí sáhnu na stehno zevnitř tak kope jako magor...
Leuša je teťka pěknej hubeňour, dostává nášup denně jak pro slona a nic...ale je to přelínáváním a až bude tráva tak to bude o nečem jiném. Malej je luxusní, však fotky jsem házela do hříbátek...o malé lamě od Laydýs ani nemluvím...je to přesná kopie chování Laydýs...jen vidí člověka už má přilepené uši na krku a nasraná jak Bivoj...prostě lama
Jani, ty ohlávky jim neskutečně slušej...
Kerka se ti krásně obaluje...vypadá spokojeně a počkej až se to zahojí tak tě krásně povozí bez veletočů...
No o bučkové ani mluvit nebudu, tu ti prostě Klárko závidim...super svezeníčko
Jinak včera jsem hledala asi hodinu lano...bez šancí. Vůbec nevím kde jsem ho nechala..béééé
haisovad
napsal(a):
Zdarec ženy...
jen na chvíli a musím zmyzet z netu...
Tak Gitka stále nic, včera jsem tam nebyla ptorože toho mám plné kecky...
Jinak Luna se nám šeredně natáhla ve výběhu, chodí o třech a nikde nic oteklého, kopyto je v pohodě, ve čtvrtek přijede vetka z rentgenem...vůbec se nám to nelíbí.
Je to asi někde v kyčlích, protože jak jí sáhnu na stehno zevnitř tak kope jako magor...
Leuša je teťka pěknej hubeňour, dostává nášup denně jak pro slona a nic...ale je to přelínáváním a až bude tráva tak to bude o nečem jiném. Malej je luxusní, však fotky jsem házela do hříbátek...o malé lamě od Laydýs ani nemluvím...je to přesná kopie chování Laydýs...jen vidí člověka už má přilepené uši na krku a nasraná jak Bivoj...prostě lama
Jani, ty ohlávky jim neskutečně slušej...
Kerka se ti krásně obaluje...vypadá spokojeně a počkej až se to zahojí tak tě krásně povozí bez veletočů...
No o bučkové ani mluvit nebudu, tu ti prostě Klárko závidim...super svezeníčko
Jinak včera jsem hledala asi hodinu lano...bez šancí. Vůbec nevím kde jsem ho nechala..béééé
Ježiš vy to tam máte hříbátkový....už se těším až uvidím na živo...
klawdie
napsal(a):
Ježiš vy to tam máte hříbátkový....už se těším až uvidím na živo...
Zdar opice. Tak už máme úspěšně po kontrole z finančáku, snad to bbude vše O.k. Kláruš, hnědá opravdu vypadá, že už ty špečky částečně odhodila A Jaňušku, tvoji oři bezpodmínečně krásní, jak jinak
No, mi včera přišlo sedlo, obratem ho posílám zpět. Přes docela velké poškození, které by se s přimhouřením oka daly vypustit, ale nesedí Honzajsovi. Zadní polštáře vůbec nedoléhaly na hřbet a viseli ve vzduchu
kukinatost
napsal(a):
Čaute všichni..
Střihla jsem si zas jednu noční a začínám být v robotě vláčná Sakra a do šesti daleko...
Molinatá včera odpočívala, jsem se natáhla asi na hoďku před druhou prací.. No a dnes přijedu až navečer, tak to vidím jen na "pasoprochajdu" ve třech, vezmeme i Roye
Klári, kobylu jsi zkoušela do vozíku? Když pojede za tím fešákem...
Jinak já se ukážu v HK asi až v NE, sobotu jsem jako "oška" jinde... Tak budu držet pěstičky na dálku...
molly
napsal(a):
Čaute všichni..
Střihla jsem si zas jednu noční a začínám být v robotě vláčná Sakra a do šesti daleko...
Molinatá včera odpočívala, jsem se natáhla asi na hoďku před druhou prací.. No a dnes přijedu až navečer, tak to vidím jen na "pasoprochajdu" ve třech, vezmeme i Roye
Klári, kobylu jsi zkoušela do vozíku? Když pojede za tím fešákem...
Jinak já se ukážu v HK asi až v NE, sobotu jsem jako "oška" jinde... Tak budu držet pěstičky na dálku...
Zdravím tééž po další noční!
Včera jsem byla s Bílou na jizdarne, uz jsme si neco malo preskakali,respektive jsme meli pokrtit nove skoky a uspeli jsme , žádne bidlo nešlo k zemi. Bílá je doma na to skákání pěkně nadržená, skáče jak pošuk, tak jsem zvedava jak to bude jinde..
Holky máte opravdu moc krááásne kostkované ohlavky,jeden hezčí než druhej!!!
Ty Leni to je škoda s tím sedlem. Já dneska posílám toho svého na zkoušku,ale stejne stale nemuzu najit pro sebe nove:(
rocky
napsal(a):
Včera jsem byla s Bílou na jizdarne, uz jsme si neco malo preskakali,respektive jsme meli pokrtit nove skoky a uspeli jsme , žádne bidlo nešlo k zemi. Bílá je doma na to skákání pěkně nadržená, skáče jak pošuk, tak jsem zvedava jak to bude jinde..
Ty Leni to je škoda s tím sedlem. Já dneska posílám toho svého na zkoušku,ale stejne stale nemuzu najit pro sebe nove:(
Hoj Jo jo Zuzíku zkoušeli, naložili jsme v pohodě, popojeli ok, pak se zadkem nalepila na bok ale stála, takže pokud je to takto správné, mělo by to jít, hlavně že nepanikaří,v patek nebo v sobotu chcem udělat projíždku delší...jen vubec nevěřím těm vozejkum, spíš mám psycho já...
včera jsem tvořila
rocky
napsal(a):
No to mě právě štve :-( Já jsem šla s cenou dolů proto, že jsem našla toho Hanulaye a vidíš, na prd Ted taky nějak nemůžu najít nic dalšího. Respektive jeden tipo mám, ale paní se neozývá. Tož nevím, no :-(
Přes víkend jedu k trenérce, dneska chci něco poskákat a bez sedla je to těžko. Ne vždy hojde půjčit, že jo :-(
Tož Petiku, já ti též přeju, abys našla to pravé ořechové pro sebe i Gračenu
lanika
napsal(a):
No to mě právě štve :-( Já jsem šla s cenou dolů proto, že jsem našla toho Hanulaye a vidíš, na prd Ted taky nějak nemůžu najít nic dalšího. Respektive jeden tipo mám, ale paní se neozývá. Tož nevím, no :-(
Přes víkend jedu k trenérce, dneska chci něco poskákat a bez sedla je to těžko. Ne vždy hojde půjčit, že jo :-(
Tož Petiku, já ti též přeju, abys našla to pravé ořechové pro sebe i Gračenu
Kláruška nehtářka Hele co máš s tím netem doma????? Já se ti vždycky marně snažím večer napsat a nic.....Pořád jenom skáčeš že jsi on line- ofline.....
A Zuzajdi, tebe jsem už psala, že jsio cvok. Fungovat takhlens 24 hod , hrůza
lanika
napsal(a):
Kláruška nehtářka Hele co máš s tím netem doma????? Já se ti vždycky marně snažím večer napsat a nic.....Pořád jenom skáčeš že jsi on line- ofline.....
A Janica opica, na scénu Jak poradíš večer chlastat, tak si to pořádně užij i s následkami
šup, šup. Nespej a pojd k nám
lanika
napsal(a):
Leni to můj blbej comp...napsat může ono se mi to doručí...ale lépe použít skype, ten je stabilnější...no musím maknout s nehtíkama abych vidělala na notas:))
No a co jsem dokončila kámošku vytvořila jsem nehty sobě, už jsem byla tragická...no končila jsem v pul jedný...ale celkem jsem vyskočila z postýlky snadno...
Leni asi to chce jiiný typ sedla a ajk to že byli polštáře ve vzduchu, neumím si to představit, nemáš foto?my včera taky testovali jestli jen měnit typ sedla či komoru, hehe a zase seděl nejlíp ten můj pekáč
klawdie
napsal(a):
Leni to můj blbej comp...napsat může ono se mi to doručí...ale lépe použít skype, ten je stabilnější...no musím maknout s nehtíkama abych vidělala na notas:))
No a co jsem dokončila kámošku vytvořila jsem nehty sobě, už jsem byla tragická...no končila jsem v pul jedný...ale celkem jsem vyskočila z postýlky snadno...
Leni asi to chce jiiný typ sedla a ajk to že byli polštáře ve vzduchu, neumím si to představit, nemáš foto?my včera taky testovali jestli jen měnit typ sedla či komoru, hehe a zase seděl nejlíp ten můj pekáč
A šup nějaké oříky at si tu z toho nedělám reklamu na nehtíky...
klawdie
napsal(a):
A šup nějaké oříky at si tu z toho nedělám reklamu na nehtíky...
http://www.jezdeckasedla.cz/
Leni zkoumala jsi i zde....bylo nám doporučováno šáhnout po starším stubbenu, jsou to prý nejlepší sedla...a dají se do deseti pořídit v pohodě...
klawdie
napsal(a):
Leni zkoumala jsi i zde....bylo nám doporučováno šáhnout po starším stubbenu, jsou to prý nejlepší sedla...a dají se do deseti pořídit v pohodě...
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3344965/Prodam-sedlo.php
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3218775/Prodam-skokove-sedlo.php
to vypadá hustě...
a co nějakýho toho stubbena, tady kousek od vás
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3239932/Stubben-Scandica.php
a tohle mě též zaujalo...
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3128710/Skokove-sedlo.php
a segra kdyby jsi chtěla zustat tam kde v podtstě jsi....jen o trochu lépe pač má tu elastickou kostru..http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3098188/Skokove-sedlo.php
No je toho dost jen vybrat to správné...nezávidím vám to holky, i když na jednu stranu mě to baví
klawdie
napsal(a):
Já to už ani neměla sílu fotit, bylo mi do breku a měla jsem zlost
lanika
napsal(a):
Čumte na ty svaly
lanika
napsal(a):
No a tak kde byl Leni háček, moc uzké či široké vepředu?
klawdie
napsal(a):
No tuším, že tím jak to zvedlo zadek, muselo ležet víc vepředu, jenže ani to nebylo pravdou. Vepředu bylo tak akorát, i na ten náš vysoký kohoutek sedělio jak vyšité. Kdyby bylo vepředu široké, přeci by mu leželo hodně na kohoutku, ne?????
Nožka sem, nožka tam
klawdie
napsal(a):
hej jen dát hlavu dolů a hodit westerna a je hotovo...Leni asi bych zvážila jinou značku, my právě zkoušeli mýho dvojkovýho jupiteráka a řekla bych že by obstal, ale hauzr dvojka je rozpláclej, to jsou ty okrasný beránky na tři věci...
lanika
napsal(a):
No tuším, že tím jak to zvedlo zadek, muselo ležet víc vepředu, jenže ani to nebylo pravdou. Vepředu bylo tak akorát, i na ten náš vysoký kohoutek sedělio jak vyšité. Kdyby bylo vepředu široké, přeci by mu leželo hodně na kohoutku, ne?????
Nožka sem, nožka tam
týýýýýýýo , já na tyhle fotky úplně zapoměla
klawdie
napsal(a):
hej jen dát hlavu dolů a hodit westerna a je hotovo...Leni asi bych zvážila jinou značku, my právě zkoušeli mýho dvojkovýho jupiteráka a řekla bych že by obstal, ale hauzr dvojka je rozpláclej, to jsou ty okrasný beránky na tři věci...
Právě si to snažím Leni představit....muselo být ve předu široké i když díky vykrojení na kohoutek nedoléhalo, hej ženský a co zkusit nějakýho winteca kvůli těm komorám kdyby se honzík ještě přesvalil?
klawdie
napsal(a):
To Moničiné sedlo- bývalé Péti mu docela sedí ..... Ale já se v něm nějak najít nemůžu. Ikdyž na skoky je boží, ale přiježďování a celková stabilita žádná. Teda aspon pro mně, každému sedí něco jiného, no
kukinatost
napsal(a):
Mé drahé přítelkyně, včera jsme poprvé cválala na ryzcovi v sebraném cvalu okolo jízdárny..vždy posbírat na kruhu, pak vycválat přímo a přes cvalové kavalety, tam zas se mi lehce rozpadala a znova na kruhu posbírat...
a dokonce se mi pak povedlo imíň těla, jak se ryzec zakulatí, netáhne mě tak tou držkou, tak se mi i líp sedí...
mě právě Hauzry jako sedla nesedí, zlatý Kentaur...akorát mám včil obavy, aby po docpání to Kerkovom sedlo sedlo a nebylo úzké...
a z ryzca včera boží pocit..a kdybyste viděly to namachrované urstupování na holeň, chápu, že to ej standard, ale my jsme chodili ze začátku takové osmičky, prdel zvlášť a předek zvlášť..:)
jsme včera měla drezuráka...akorát nesnáším, jak se začne rolovat a házet hlavou...zkouší, kolik vydržím...a já už víc vytlačit holení neumím..vždyť v sobě musí mít ďůlky..:)
no a říjnáme se jak cip..jenom stačilo, aby byl Montík za náma a už klusala s roztáhnutýma nohama a chvostem do vrchu:))
kukinatost
napsal(a):
Zdar babky, hlasim se od Saxika, pochladili jsme nozicku, je trochu otekla, tak pro jistotu. Neboli ho to, tak snad bude brzo fajn. Pocasicko se dneska vylupuje pekne.
Holky, se sedlama vubec nezavidim, ale my hradecky mame preci pobliz clovicka, ktery doporuci, pomeri a sezene.
cheyenne
napsal(a):
Zdar babky, hlasim se od Saxika, pochladili jsme nozicku, je trochu otekla, tak pro jistotu. Neboli ho to, tak snad bude brzo fajn. Pocasicko se dneska vylupuje pekne.
Holky, se sedlama vubec nezavidim, ale my hradecky mame preci pobliz clovicka, ktery doporuci, pomeri a sezene.
To máš pravdu asi by nebylo špatné až Petula prodá zajet s prachama za ním...přeci jen slovo odborníka.....Eví Zuzí v pátek mám v roudně grilovačku jste srdečně zváni...buřty či jimé meso vlastní a pitivo jak kdo má rad...měla bych na Vás Evíku taky malou prosbičku...
klawdie
napsal(a):
To máš pravdu asi by nebylo špatné až Petula prodá zajet s prachama za ním...přeci jen slovo odborníka.....Eví Zuzí v pátek mám v roudně grilovačku jste srdečně zváni...buřty či jimé meso vlastní a pitivo jak kdo má rad...měla bych na Vás Evíku taky malou prosbičku...
Jani tuhle euforii občas taky máme, malička umí potěšit...ale není to samozřejmě vždy... honí ěm noční můry a děsy jak tu kobylu co nejbezpečněji odvést a nikdo neumí poradit...asi si tu zklidnující pastu dám spíš já...
klawdie
napsal(a):
Jani tuhle euforii občas taky máme, malička umí potěšit...ale není to samozřejmě vždy... honí ěm noční můry a děsy jak tu kobylu co nejbezpečněji odvést a nikdo neumí poradit...asi si tu zklidnující pastu dám spíš já...
Kláruško a ten závěs se nedá zrealizovat...hodit jí to pod ten břuh?
Nebo vyndat přepážku, aby se o ní nemohla zapírat?
Přemýšlím, jak vám pomoct...ale tohle je docela záhadička..nevím, jeslti ten sedalin vám pomůže, to je spíše pro nervní koně a ne lehací typy:)))
kukinatost
napsal(a):
Přemýšlím, jak vám pomoct...ale tohle je docela záhadička..nevím, jeslti ten sedalin vám pomůže, to je spíše pro nervní koně a ne lehací typy:)))
zkoušela jsem bez přepážky je to lepší nepanikaří, ale opírá se zadkem o stěnu což není zas takový problém,musíme popojet dále...
kukinatost
napsal(a):
Na patek hlasim uz dopredu Acko, pracovne az do vecera, prosbicku hod kdyztak na mail, kolem 11 budu doma a odpovim
Saxu jsem hodila do ohrady a opravdu ho nic neboli, budou zas akcni fota
cheyenne
napsal(a):
Na patek hlasim uz dopredu Acko, pracovne az do vecera, prosbicku hod kdyztak na mail, kolem 11 budu doma a odpovim
Saxu jsem hodila do ohrady a opravdu ho nic neboli, budou zas akcni fota
Hi ženy, chce někdo něco z equiservisu, teda spíše hradečáci, budu objednávat nějaké veci.
Pak se chci zeptat, nemíte nekdo na prodej masku?nebo doma neyuzite trasne?
rocky
napsal(a):
Hi ženy, chce někdo něco z equiservisu, teda spíše hradečáci, budu objednávat nějaké veci.
Pak se chci zeptat, nemíte nekdo na prodej masku?nebo doma neyuzite trasne?
Péťo, máš mailík, tentokrát se přidám
Jdu se vrhnout na fotky, vyfotila jsem vám malou třídenní nohatici
strelish
napsal(a):
Tam je zas tak kráásně, chjo. Nevím jak u vás, ale tam okolo Odry je všude buďto žluto od petrklíčů nebo bílo od sněženek a bledulí, prostě nádhera
Ach ty nočmííí, to je vopruz!!!!
Nepředpokládám že v tuto hodinu tu někoho potkám na pokec aby mi to aspon trošku uteklo...
Tak dneska jsem byla trénovat moje holky na jízdárně, dostaly pod zadek Pepře a Grace a makali!!! v pátek se chystají na licence do pardubic, tak snad je obě úspěšně složíí
Tak jsem zvědavá, zda nás Danny dnes překvapííí, respektivě Gitka
rocky
napsal(a):
Ach ty nočmííí, to je vopruz!!!!
Nepředpokládám že v tuto hodinu tu někoho potkám na pokec aby mi to aspon trošku uteklo...
Tak dneska jsem byla trénovat moje holky na jízdárně, dostaly pod zadek Pepře a Grace a makali!!! v pátek se chystají na licence do pardubic, tak snad je obě úspěšně složíí
Tak jsem zvědavá, zda nás Danny dnes překvapííí, respektivě Gitka
HOlky,
koukněte do hříbátek...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko..
Posl. nějak nestíhám,tak s nevyskytuji a času bude ještě méně... Molinatá na žádné velké závodění není, ale na hobbiky ji vytáhnu, ať si můra nemyslí Tak jsem si sehnala ještě jednoho oře pod zadek, jen to nebude doma...
Nevím, jak to časově zpacifikuju, ale chci chytit příležitost za pačesy...
Lenušku, jak to sedýlko, rozhodla ses?
Danny, jak jsem psala do hříbátek, malý je kouzelný!
Jdu osedlat železného oře a pofrčím do práce... Mějte krásný den!