Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2009 13:26
efendi

XXX.XXX.155.43

Kampak jste se propadli .....pošlete sem nějaké fotky letošních koňských miminek :) pro Maurinu(snad se to tak píše) ještě nic?

3.4.2009 18:59
bednarik petr

XXX.XXX.162.122

efendi napsal(a):
Kampak jste se propadli .....pošlete sem nějaké fotky letošních koňských miminek :) pro Maurinu(snad se to tak píše) ještě nic?

Ahojky Katko,Maurin stále ještě nic

3.4.2009 19:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Ahojky Katko,Maurin stále ještě nic

Já se z tý Maurínky fakt picnu,tady zas vypadá,že to bude kobylka....

3.4.2009 19:57
bednarik petr

XXX.XXX.162.122

jaruska napsal(a):
Já se z tý Maurínky fakt picnu,tady zas vypadá,že to bude kobylka....

Ahoj Jaru,nejsi sama kdo se s ní picne. tady máš foto za včerejška

3.4.2009 21:22
marse

XXX.XXX.191.15

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jaru,nejsi sama kdo se s ní picne. tady máš foto za včerejška

Jestli můžu přidám se k vám,v úterý se narodil hřebeček hafling,na kobylce nebylo poznat že by to mělo už být a o půlnoci byl na světě.Má se k světu a mamina si ho hezky hlídá.

3.4.2009 21:23
marse

XXX.XXX.191.15

marse napsal(a):
Jestli můžu přidám se k vám,v úterý se narodil hřebeček hafling,na kobylce nebylo poznat že by to mělo už být a o půlnoci byl na světě.Má se k světu a mamina si ho hezky hlídá.

a ještě jedna

3.4.2009 23:11
haisovad

XXX.XXX.208.220

marse napsal(a):
a ještě jedna

Sakra, holky. já jsem dneska úplně na trní...Maura vypadá na klaždou chvíli
Gitka sie taky ale stále nic...už jsem úplně na nervy a furt nic....

4.4.2009 05:46
bednarik petr

XXX.XXX.153.18

haisovad napsal(a):
Sakra, holky. já jsem dneska úplně na trní...Maura vypadá na klaždou chvíli
Gitka sie taky ale stále nic...už jsem úplně na nervy a furt nic....

Ahojky,tak Maura to má za sebou, něco se posralo,jakmile budeme vědět,že je vše ok dám foto. Jo má hřebečka. Jarčo!!!!!

4.4.2009 06:45
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
Ahojky,tak Maura to má za sebou, něco se posralo,jakmile budeme vědět,že je vše ok dám foto. Jo má hřebečka. Jarčo!!!!!

Sakra nestraš!!! Přeju ať vše dobře dopadne a vše je v pořádku.
Bože, letošní rok je divnej...

Myslím na Vás!!!

4.4.2009 06:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

haisovad napsal(a):
Sakra nestraš!!! Přeju ať vše dobře dopadne a vše je v pořádku.
Bože, letošní rok je divnej...

Myslím na Vás!!!

Jéééééééééžíííš,Soníí,tak to moc gratuluju,copak,nechce mu dát napít,jo?to kačenka kentíkovi taky dělala,chudák nepil celých 9 hodin,ale pak jsme se na ní vrhly,Kačuldu jsme podojili a dali mu to napít a on se pak vyspal,nabral sílu a pak už mu Kačenka neutekla.

4.4.2009 10:16
junka

XXX.XXX.4.138

jaruska napsal(a):
Jéééééééééžíííš,Soníí,tak to moc gratuluju,copak,nechce mu dát napít,jo?to kačenka kentíkovi taky dělala,chudák nepil celých 9 hodin,ale pak jsme se na ní vrhly,Kačuldu jsme podojili a dali mu to napít a on se pak vyspal,nabral sílu a pak už mu Kačenka neutekla.

Přidávám tu naši princeznu...narozenou 18.3.

4.4.2009 12:38
monikafris

XXX.XXX.141.166

junka napsal(a):
Přidávám tu naši princeznu...narozenou 18.3.

Gratuluji ke všem hříbátkám .... !!! To s tou velikou hvězdičkou na čele je milounkééé!

4.4.2009 13:36
hakyshka

XXX.XXX.150.169

monikafris napsal(a):
Gratuluji ke všem hříbátkám .... !!! To s tou velikou hvězdičkou na čele je milounkééé!

tak já taky přidám naše hříbátko. kobylka přišla na svět v pondělí a je hrozně krásná, no ne?

4.4.2009 15:15
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

hakyshka napsal(a):
tak já taky přidám naše hříbátko. kobylka přišla na svět v pondělí a je hrozně krásná, no ne?

tak tady jsem. Narodil jsem se 3.4.09 jsem maminky Mauríny a tatínka Sk Hollywood Shiner. Pracovním jménem Richard

4.4.2009 15:16
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
tak tady jsem. Narodil jsem se 3.4.09 jsem maminky Mauríny a tatínka Sk Hollywood Shiner. Pracovním jménem Richard

.

4.4.2009 15:17
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
.

venku

4.4.2009 15:18
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
venku

.

4.4.2009 15:19
sabina

XXX.XXX.64.178

bednarik petr napsal(a):
.

Rícharde...vítáme tě...

A mamině a chovatelům gratulujeme...a přejeme hooodně zdravíčka a štěstí v životě..jsi krásnej

4.4.2009 15:20
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

4.4.2009 19:20
vargo

XXX.XXX.225.240

bednarik petr napsal(a):
.

Ahojky,
máte krásný hříbátka
Nám se narodily hned 2 hříbátka, obě kobylky, ve škole, na praxi.
Tohle se narodilo před 3 týdny

4.4.2009 19:22
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Ahojky,
máte krásný hříbátka
Nám se narodily hned 2 hříbátka, obě kobylky, ve škole, na praxi.
Tohle se narodilo před 3 týdny

A tahle princezna se narodila před 14 ti dny, je úplně úžasná
A mimochodem to starší má na čele 2 vírky

4.4.2009 19:23
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
A tahle princezna se narodila před 14 ti dny, je úplně úžasná
A mimochodem to starší má na čele 2 vírky

hned první den stála na nožkách možná půl hodiny v kuse.

4.4.2009 19:37
haisovad

XXX.XXX.208.220

vargo napsal(a):
hned první den stála na nožkách možná půl hodiny v kuse.

No teda, ten je nádhernej!!! Hele myslíš že bude tmavej jako Maurýn a nebo světlejší tak jak se zdá na první pohled na fotkách? Fakt je bombovej, ještě jednou velká gratulace!!!

4.4.2009 19:50
bednarik petr

XXX.XXX.186.92

haisovad napsal(a):
No teda, ten je nádhernej!!! Hele myslíš že bude tmavej jako Maurýn a nebo světlejší tak jak se zdá na první pohled na fotkách? Fakt je bombovej, ještě jednou velká gratulace!!!

Ahojky,já myslím,že bude palomino overo,Maura je red roan,on zatím prokvetlej není.
Hříva a ocásek je taky bílý,takže fakt asi palomino,ale to se pozná po prvním línání.

4.4.2009 19:56
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
Ahojky,já myslím,že bude palomino overo,Maura je red roan,on zatím prokvetlej není.
Hříva a ocásek je taky bílý,takže fakt asi palomino,ale to se pozná po prvním línání.

ty jo, on má štiku jako prase...

No teda, palomíno miluju...

Hele a maura neměla mléko? Už je to v pořádku?

4.4.2009 20:04
bednarik petr

XXX.XXX.186.92

haisovad napsal(a):
ty jo, on má štiku jako prase...

No teda, palomíno miluju...

Hele a maura neměla mléko? Už je to v pořádku?

Maura měla mlíko,ale dostala poporodní koliku a mlíko stratila ,ale hlavně odmítla malého. Ale už od ní pije,ale Maura se chová jakoby se jí to netýkalo ,bohužel,ale snad překonáme ty dny a dá se do kupy.

4.4.2009 20:08
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
Maura měla mlíko,ale dostala poporodní koliku a mlíko stratila ,ale hlavně odmítla malého. Ale už od ní pije,ale Maura se chová jakoby se jí to netýkalo ,bohužel,ale snad překonáme ty dny a dá se do kupy.

Ty vogo, poporodní kolika? Sakra...a jak se to projevovalo? Klasicky jako normální kolika?
Bože, hlavně že je vše O.K. Hele hlavně že jste tam byly a pomohli jí...malej je fakt pěknej, ty rovné nožky, barva...

A půjde do světa?

4.4.2009 21:07
bednarik petr

XXX.XXX.186.92

haisovad napsal(a):
Ty vogo, poporodní kolika? Sakra...a jak se to projevovalo? Klasicky jako normální kolika?
Bože, hlavně že je vše O.K. Hele hlavně že jste tam byly a pomohli jí...malej je fakt pěknej, ty rovné nožky, barva...

A půjde do světa?

No taky jsem to slyšela poprvé,divné bylo,že i jedla u toho. No člověk se pořád učí a maura nedá nic zadarmo.
Projevovalo se to u ní,stahovala břicho křečí,padala na stranu,hrabala ,byla opocená a válela se .
Jo jo Richard má nohy rovný bude pěkný haltráček. doufám. A do světa bohužel půjde ,nemám na to vychovávat hřebce a ani prostor.

4.4.2009 23:38
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
No taky jsem to slyšela poprvé,divné bylo,že i jedla u toho. No člověk se pořád učí a maura nedá nic zadarmo.
Projevovalo se to u ní,stahovala břicho křečí,padala na stranu,hrabala ,byla opocená a válela se .
Jo jo Richard má nohy rovný bude pěkný haltráček. doufám. A do světa bohužel půjde ,nemám na to vychovávat hřebce a ani prostor.

No nemůžu se na něj vypadívat...povedl se, opravdu!!!

Jinak poporodní koliku jsem slyšela poprvé, ale jak říkáš. Stále se člověk učí.
Každopádně malej bude dělat novému majiteli parááády na rozdávání...je úžasnej.

No a já jdu zase nach stáj, jesti ta gitka dneska prtě nevyprdne tak si od Lucky půčim fukar a narvu jí do do huby...

5.4.2009 09:41
gituna

XXX.XXX.85.61

efendi napsal(a):

Danny??

5.4.2009 09:59
mili

XXX.XXX.6.84

gituna napsal(a):
Danny??

Tess ten je tak úžasnej!!! Musíš nám dávat pořád fotečky jak prďolka roste...Vypadá opravdu úžasně!!!

Danny tak co? Byl "fukar"....???

5.4.2009 11:18
haisovad

XXX.XXX.208.220

mili napsal(a):
Tess ten je tak úžasnej!!! Musíš nám dávat pořád fotečky jak prďolka roste...Vypadá opravdu úžasně!!!

Danny tak co? Byl "fukar"....???

Už ani nemluvím...

No Gitka je asi březí se slonem a březost bude trvat dva roky...

Takže zase jedna luxusní noc na seně a zase nic...

5.4.2009 12:43
smejdka

XXX.XXX.165.36

haisovad napsal(a):
Už ani nemluvím...

No Gitka je asi březí se slonem a březost bude trvat dva roky...

Takže zase jedna luxusní noc na seně a zase nic...

Danny: se slonem nééé, to by nezůstala, ale s oslem jo - a oslice je březí 12 měsíců (Reakce mé kamarádky (koňovet), když jsem jí loni volala, že kobyla po 3 týdnech přenášení porodila kobylku: "A jaké má uši?" "no, normální, proč?" "No, jen tak. A jaký má ocas, celej pokrytej žíněma?" -přemýšlela jsem, jakou komplikaci zase vymýšlí.... načež teda propukla v hurónský smích, páč prej čekala, že kobylu poskákal asi nějaký osel, když tak přenášela - pochopila jsem to až po vysvětlení :-). ÍÍíííáááá :-)

Jinak všem, co porodili, gratuluju a přeju moc radosti a zdraví pro všechny.

Pro ty, co stále čekají: soucítím s vámi, na loňských 5 týdnů ponocování opravdu nevzpomínám ráda. Vydržať !!!!

5.4.2009 14:41
bednarik petr

XXX.XXX.163.159

smejdka napsal(a):
Danny: se slonem nééé, to by nezůstala, ale s oslem jo - a oslice je březí 12 měsíců (Reakce mé kamarádky (koňovet), když jsem jí loni volala, že kobyla po 3 týdnech přenášení porodila kobylku: "A jaké má uši?" "no, normální, proč?" "No, jen tak. A jaký má ocas, celej pokrytej žíněma?" -přemýšlela jsem, jakou komplikaci zase vymýšlí.... načež teda propukla v hurónský smích, páč prej čekala, že kobylu poskákal asi nějaký osel, když tak přenášela - pochopila jsem to až po vysvětlení :-). ÍÍíííáááá :-)

Jinak všem, co porodili, gratuluju a přeju moc radosti a zdraví pro všechny.

Pro ty, co stále čekají: soucítím s vámi, na loňských 5 týdnů ponocování opravdu nevzpomínám ráda. Vydržať !!!!

dnešní první pastva

5.4.2009 14:44
bednarik petr

XXX.XXX.163.159

bednarik petr napsal(a):
dnešní první pastva

.

5.4.2009 15:59
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
.

Tak jsem před chvíli dorazila od koní...
venku je božsky...teplíčko, krásně

Takhle vypadá Gitka dneska...

5.4.2009 16:00
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Tak jsem před chvíli dorazila od koní...
venku je božsky...teplíčko, krásně

Takhle vypadá Gitka dneska...

a vemínko nalité k prasknutí

5.4.2009 16:01
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
a vemínko nalité k prasknutí

no a posílám fotky malé dračice Missky...ta si to dneska pěkně dávala

5.4.2009 16:01
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
no a posílám fotky malé dračice Missky...ta si to dneska pěkně dávala

5.4.2009 16:03
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

div se jí nohy nezamotaly

5.4.2009 16:04
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

div se jí nohy nezamotaly

a jedna klidová

5.4.2009 16:05
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
a jedna klidová

A malej Carruso je takovej dospěláckej...žádnej pohyb navíc, vše má promyšleně svládnuté...

zvědavec

5.4.2009 16:06
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
A malej Carruso je takovej dospěláckej...žádnej pohyb navíc, vše má promyšleně svládnuté...

zvědavec

Mamí, co to je za paní? Neudělá mi nic?

5.4.2009 16:13
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Mamí, co to je za paní? Neudělá mi nic?

manekýn

5.4.2009 16:15
molly

XXX.XXX.144.88

haisovad napsal(a):
manekýn

krásní hříbci

5.4.2009 17:38
monikafris

XXX.XXX.141.166

molly napsal(a):
krásní hříbci

Opravdu nádhernííí! moooc se mi líbí dračice Misska

5.4.2009 17:39
juhaj

XXX.XXX.201.94

molly napsal(a):
krásní hříbci

Ahoj,tak já se k vám taky přidám.Hřebeček čmb,stáří 5 dnů.

5.4.2009 20:01
efendi

XXX.XXX.155.43

juhaj napsal(a):
Ahoj,tak já se k vám taky přidám.Hřebeček čmb,stáří 5 dnů.

zdravím všechny ....hříbátka jsou krásný ........všem capartům hodně štěstíčka a zdravíčka so života

5.4.2009 21:53
heduss

XXX.XXX.170.176

efendi napsal(a):
zdravím všechny ....hříbátka jsou krásný ........všem capartům hodně štěstíčka a zdravíčka so života

Také se přídávám do klubu "čekatelek", my měli termín 4.4., já už šestou noc nespím a kobyla ve výběhu lítá, o bahenních koupelích ani nemluvím, vemena nalitá k prasknutí - a nic Kobyly je to první hříbě a moje také, z téhle dvojice jsem očividně nervóznější víc já (takhle jsem nebyla nervní, ani když jsem čekala vlastní děti).

Heduš

6.4.2009 07:12
haisovad

XXX.XXX.213.4

heduss napsal(a):
Také se přídávám do klubu "čekatelek", my měli termín 4.4., já už šestou noc nespím a kobyla ve výběhu lítá, o bahenních koupelích ani nemluvím, vemena nalitá k prasknutí - a nic Kobyly je to první hříbě a moje také, z téhle dvojice jsem očividně nervóznější víc já (takhle jsem nebyla nervní, ani když jsem čekala vlastní děti).

Heduš

Poslušně hlásím že Gitka je stále celá...opakované noční závody ve žraní a sraní...

Už to máme vychytané a dneska hlídá kamarádka, já už fakt nemůžu.

Heduš? Po čem bude hříbátko...

Jo jinak včera jsem Martě ukazovala fotky Esprit Royala (holanďák) a asi máme jasno po kom bude poslední hříbátko z Gitky...

6.4.2009 08:08
bednarik petr

XXX.XXX.180.231

haisovad napsal(a):
Poslušně hlásím že Gitka je stále celá...opakované noční závody ve žraní a sraní...

Jo jinak včera jsem Martě ukazovala fotky Esprit Royala (holanďák) a asi máme jasno po kom bude poslední hříbátko z Gitky...

Danny,ale jak tam nebudeš tak určitě porodí,já bych vydržela,už je hodně nachytaná,podle fotky

6.4.2009 08:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

bednarik petr napsal(a):
Danny,ale jak tam nebudeš tak určitě porodí,já bych vydržela,už je hodně nachytaná,podle fotky

Hele budu na telefonu a pokud se cokoliv bude dít tak nakopnu šemíka a za 15 min jsem tam...ale jak se znám tak ikdyž budu doma tak neusnu

6.4.2009 11:37
kaculka

XXX.XXX.93.3

haisovad napsal(a):
Hele budu na telefonu a pokud se cokoliv bude dít tak nakopnu šemíka a za 15 min jsem tam...ale jak se znám tak ikdyž budu doma tak neusnu

Ták já se přidám, nám už bude příští týden měsíc :)

6.4.2009 13:58
mili

XXX.XXX.7.33

kaculka napsal(a):
Ták já se přidám, nám už bude příští týden měsíc :)

Teda Danny vy to tak napínáte!!! Vždycky přídu z práce a honem, honem se podívat co nového "na světě..."...

Káťo copak je to za prcka? Napiš nám o něm něco a přidej ještě foto, vypadá krásně...

6.4.2009 14:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

mili napsal(a):
Teda Danny vy to tak napínáte!!! Vždycky přídu z práce a honem, honem se podívat co nového "na světě..."...

Káťo copak je to za prcka? Napiš nám o něm něco a přidej ještě foto, vypadá krásně...

Mili, ona ví že ifauna čeká na mimino a tak nás napíná co to jen jde...
No jsem zvědavá co to bude za mamuta, břicho má neuvěřitelný...a miluje drbání mezi půlkama a na prdeli...

6.4.2009 14:58
heduss

XXX.XXX.170.176

haisovad napsal(a):

Kobyla bude mít konimimi po Le Patronovi, jsem zvědavá, co z ní vypadne, na porod to rozhodně nevypadá, ale je to prvorodička, tak jsem začala hlídat už 5 dní před termínem . Dneska v noci už jsem se chystala, že půjdu do stáje (kobylu hlídám v teple obýváčku, ve stáji mám kameru), kobyla začala nervózně chodit dokola po boxu, hrabala jak pominutá, chtěla si lehat, hrabala i zadní nohou - to celé trvalo asi 5 minut, pak se zasekla u dveří ..... a usnula

6.4.2009 14:59
dannynka

XXX.XXX.210.66

bednarik petr napsal(a):
dnešní první pastva

zdravím tak to gratulujeme a zdravíme polobrasku, hlavne ze jste zdravi a vidím ze se mate cile k svetu....opravdu je nadherny

7.4.2009 20:47
kaculka

XXX.XXX.93.3

dannynka napsal(a):
zdravím tak to gratulujeme a zdravíme polobrasku, hlavne ze jste zdravi a vidím ze se mate cile k svetu....opravdu je nadherny

Mochito => Matka ČT a otec andalusan :) Kobyla byla připuštěna náhodou, jelikoz hřebčák utekl z ohrady a Melisa byla zrovna v říji takze opravdu povedené ale tak ted jsem za nej ráda, idkyz je to fakt hajzlík .... kopavy, zvedavý niceho se nebojí dneska se prodral miniaturni skvirkou dveří u boxu a zdrhl pak lítal a hledal cestu zpet :-D...fakt zvedavec...

7.4.2009 20:51
kaculka

XXX.XXX.93.3

kaculka napsal(a):
Mochito => Matka ČT a otec andalusan :) Kobyla byla připuštěna náhodou, jelikoz hřebčák utekl z ohrady a Melisa byla zrovna v říji takze opravdu povedené ale tak ted jsem za nej ráda, idkyz je to fakt hajzlík .... kopavy, zvedavý niceho se nebojí dneska se prodral miniaturni skvirkou dveří u boxu a zdrhl pak lítal a hledal cestu zpet :-D...fakt zvedavec...

Jak tak koukám, tak máte taky všichni moc pěkná hříbátka <3 =)=)

7.4.2009 21:17
mili

XXX.XXX.7.85

kaculka napsal(a):
Jak tak koukám, tak máte taky všichni moc pěkná hříbátka <3 =)=)

Jé tak to bude úžasnej koník...No sic "kříženec", ale andalusan..Týjo komu se todle poštěstí..Jinejm uteče třeba ...No nevím..Nechci někoho urazit ale víš ja to myslím...Todle je povedené...To musíš dávat aktuální fotečky ať víme co se z něj "klube"...

A barvička mu zůstane nebo vybělí? Tadle totiž nemá chybu...

7.4.2009 22:01
haisovad

XXX.XXX.208.220

mili napsal(a):
Jé tak to bude úžasnej koník...No sic "kříženec", ale andalusan..Týjo komu se todle poštěstí..Jinejm uteče třeba ...No nevím..Nechci někoho urazit ale víš ja to myslím...Todle je povedené...To musíš dávat aktuální fotečky ať víme co se z něj "klube"...

HOlky, já už fakt nevím co psát...prostě jdu na čekanou...Gitka má vemeno k prasknutí a co myslíte? No fakt nic, prostě Gitka to má na pohodu...záda jí vyloženě přestaly bolet, jelikož kdyby jste viděly ty veletoče na pastvě...

7.4.2009 22:19
heduss

XXX.XXX.170.176

haisovad napsal(a):
HOlky, já už fakt nevím co psát...prostě jdu na čekanou...Gitka má vemeno k prasknutí a co myslíte? No fakt nic, prostě Gitka to má na pohodu...záda jí vyloženě přestaly bolet, jelikož kdyby jste viděly ty veletoče na pastvě...

Danny, jsem zvědavá, která z našich kobyl bude rychlejší, my také pořád nic....

Heduš

7.4.2009 22:30
dominika

XXX.XXX.224.8

heduss napsal(a):
Danny, jsem zvědavá, která z našich kobyl bude rychlejší, my také pořád nic....

Heduš

Tak já se přidám do klubu čekatelek. Termín u obou kobyl byl dnes,tak uvidíme,zatím na rozsypání nevypadají.Ještě máme březí poničku ta má termín na konci měsíce.Jinak jedna velká březí po Quick Lauro Z,není naše ale hřebce sem na ní vybírala já,potom naše je březí po Limitedovi a ponička po Dollom Sir Wiliam.

Tady březí pupkatá po Quick Lauro Z

7.4.2009 22:33
gituna

XXX.XXX.85.61

dominika napsal(a):
Tak já se přidám do klubu čekatelek. Termín u obou kobyl byl dnes,tak uvidíme,zatím na rozsypání nevypadají.Ještě máme březí poničku ta má termín na konci měsíce.Jinak jedna velká březí po Quick Lauro Z,není naše ale hřebce sem na ní vybírala já,potom naše je březí po Limitedovi a ponička po Dollom Sir Wiliam.

No pěkná břichatice takhle nějak budem asi vypadat my před termínem, už teď na to máme slušný náběh
Tak jsem zvědavá na dnešní noc, na lepatroní mimina i na ty ostatní!!

buggyna

8.4.2009 10:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

dominika napsal(a):

jéé,na milýho Quicka sem zvědavá
kdyby nebyl v ČR jinej, mnou vybraný hřebec,jdu do Quicka,mají i stejný proporce,a byl to můj vnitřní boj

8.4.2009 12:39
memmory

XXX.XXX.66.91

buggyna napsal(a):
jéé,na milýho Quicka sem zvědavá
kdyby nebyl v ČR jinej, mnou vybraný hřebec,jdu do Quicka,mají i stejný proporce,a byl to můj vnitřní boj

Všechno nej nej Maurínce a Shinymu

8.4.2009 16:14
kaculka

XXX.XXX.93.3

mili napsal(a):

Budu dávat akutalní fotky =) s tou barvou, těžko říct.. má bílé (světlé) místa, ale zda vybělí fakt netuším... šimlíky mám sice ráda, ale tuhle barvičku jen tak nikdo nemá, sice na první pohled obyč. ryzáček ale z blízka a na živo je fakt zajímavá :D taková bych řekla míšenina všech barev

8.4.2009 20:02
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

kaculka napsal(a):
Budu dávat akutalní fotky =) s tou barvou, těžko říct.. má bílé (světlé) místa, ale zda vybělí fakt netuším... šimlíky mám sice ráda, ale tuhle barvičku jen tak nikdo nemá, sice na první pohled obyč. ryzáček ale z blízka a na živo je fakt zajímavá :D taková bych řekla míšenina všech barev

Všechny hříbátka jsou nádherný.
Soňátko nepsala jsem si s tebou ohledně klisny po Bornovi? Byla na kurzu se mnou a Maurou?

8.4.2009 20:05
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
Soňátko nepsala jsem si s tebou ohledně klisny po Bornovi? Byla na kurzu se mnou a Maurou?

prcek

8.4.2009 20:06
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
prcek

už mu černají linky kolem očí.

8.4.2009 20:07
bednarik petr

XXX.XXX.160.20

bednarik petr napsal(a):
už mu černají linky kolem očí.

poslední

8.4.2009 22:40
haisovad

XXX.XXX.208.220

bednarik petr napsal(a):
poslední

Tak holky,
Gitka má mlíko lepkavé jak salko...

ikdyž jsem dneska měla mít volno od noční tak na to kácim a na dvanáctou jedu nad stáj...

kéž by prosím již dneska vykouklo na svět ať už je to cokolik...

Držte nám pěstičky...
jinak malej Ríša (říkám li to správně) je k sežrání...

8.4.2009 23:28
gituna

XXX.XXX.85.61

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Gitka má mlíko lepkavé jak salko...

ikdyž jsem dneska měla mít volno od noční tak na to kácim a na dvanáctou jedu nad stáj...

kéž by prosím již dneska vykouklo na svět ať už je to cokolik...

Držte nám pěstičky...
jinak malej Ríša (říkám li to správně) je k sežrání...

Držíme

9.4.2009 05:19
haisovad

XXX.XXX.208.220

gituna napsal(a):
Držíme

Tak holky,
konečně je to venku...

je to tmavě hnědéééé, s nožkama bílejma, a s hvězdičkou a šňupkou...

Má to čtyři nohy, jednu hlavu a taky pochopitelně jak jinak pytlík mezi nohama...

takže další hřebeček do party...

Gitka začala rodit v 4.20

9.4.2009 05:21
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Tak holky,
konečně je to venku...

je to tmavě hnědéééé, s nožkama bílejma, a s hvězdičkou a šňupkou...

Má to čtyři nohy, jednu hlavu a taky pochopitelně jak jinak pytlík mezi nohama...

takže další hřebeček do party...

Gitka začala rodit v 4.20

Přes placentu prosvítá ta lysinka

šlo to dobře, tlačila sama až ke konci jsem jí trochu pomohla, abynebyla zbytečně vyřízená...

Holka šikovná

9.4.2009 05:22
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Přes placentu prosvítá ta lysinka

šlo to dobře, tlačila sama až ke konci jsem jí trochu pomohla, abynebyla zbytečně vyřízená...

Holka šikovná

no a tady už je malej venku...je krásnej, akorátní...není nijak přehnaně velkej, na to že si u maminy pobyl o takovou dobu dýl...

samá noha, samé ucho

9.4.2009 05:23
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
no a tady už je malej venku...je krásnej, akorátní...není nijak přehnaně velkej, na to že si u maminy pobyl o takovou dobu dýl...

samá noha, samé ucho

9.4.2009 05:24
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

jelimánek jeden

9.4.2009 05:25
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
jelimánek jeden

9.4.2009 05:27
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

Odpoledne dodám další fotky...teďka se jdu vykoupat a hurááá do rachoty...

9.4.2009 07:02
molly

XXX.XXX.144.88

haisovad napsal(a):

je nádherný Tak jste se konečně dočkali

9.4.2009 07:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
je nádherný Tak jste se konečně dočkali

Hurá hurá konečně jsme se všichni dočkali, však jsem na ní myslela každý den...gratulace!

sadzi saj

9.4.2009 07:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
Hurá hurá konečně jsme se všichni dočkali, však jsem na ní myslela každý den...gratulace!

Krásný gratulace

9.4.2009 08:48
mili

XXX.XXX.7.67

sadzi saj napsal(a):
Krásný gratulace

Nádhera Danny!! Mocinky moc s Baníkem gratulujeme!!!! Takže žádný oslík se nenarodil...??? Jináč ještě bych se chtěla zeptat, neměli už jste jednou takového "podobného" hřebečka? Mám za to že možná od této klisny, pač se snad jmenoval na G a byl asi teda vraník s podobnou lyskou? Je to jen matné ale myslím že jste to možná byli vy...

9.4.2009 08:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

mili napsal(a):
Nádhera Danny!! Mocinky moc s Baníkem gratulujeme!!!! Takže žádný oslík se nenarodil...??? Jináč ještě bych se chtěla zeptat, neměli už jste jednou takového "podobného" hřebečka? Mám za to že možná od této klisny, pač se snad jmenoval na G a byl asi teda vraník s podobnou lyskou? Je to jen matné ale myslím že jste to možná byli vy...

Jojo Mili,
máš recht.
Před čtyřmi lety se narodil Girbíček...mamina Gika, otec bez původu

koukněte na něj...to je podoba...

9.4.2009 08:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Jojo Mili,
máš recht.
Před čtyřmi lety se narodil Girbíček...mamina Gika, otec bez původu

koukněte na něj...to je podoba...

a před třemi lety se tu narodil hřebeček jménem Grand...mamina Gitka, otec Eliáš
to je podoba, že?

posílám fotku když se Grand narodil...

9.4.2009 08:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
a před třemi lety se tu narodil hřebeček jménem Grand...mamina Gitka, otec Eliáš
to je podoba, že?

posílám fotku když se Grand narodil...

no a dneska zatím bezejmenný...mamina také Gitka a tata Le Patron

9.4.2009 09:02
bednarik petr

XXX.XXX.189.113

haisovad napsal(a):
no a dneska zatím bezejmenný...mamina také Gitka a tata Le Patron

Danny gratulujeme!!!!!
Ta podoba je teda velmi očividná.

9.4.2009 09:36
sabina

XXX.XXX.64.178

bednarik petr napsal(a):
Danny gratulujeme!!!!!
Ta podoba je teda velmi očividná.

juchůůůůůůůůů denně sem tu čekala, až to vypadne...super...je krásnej...tmavý s lysinou..no pohádka...

Gratulujeme...a hodně zdraví

9.4.2009 10:33
gituna

XXX.XXX.85.61

sabina napsal(a):
juchůůůůůůůůů denně sem tu čekala, až to vypadne...super...je krásnej...tmavý s lysinou..no pohádka...

Gratulujeme...a hodně zdraví

No co dodat Danny..gratulace!!
Co ostatní, Heduš, Dominika?

9.4.2009 11:32
monikafris

XXX.XXX.141.166

gituna napsal(a):
No co dodat Danny..gratulace!!
Co ostatní, Heduš, Dominika?

Také se přidávám ke gratulaci!. čekáme hříbátko v půlce května a jsem zvědavá, jak to dopadne a co a kdy se to narodí. Když tady čtu, jak vám kobylky přenáší tak už ted´mám z toho osypky

9.4.2009 11:36
dominika

XXX.XXX.224.8

monikafris napsal(a):
Také se přidávám ke gratulaci!. čekáme hříbátko v půlce května a jsem zvědavá, jak to dopadne a co a kdy se to narodí. Když tady čtu, jak vám kobylky přenáší tak už ted´mám z toho osypky

Furt nic pupkatice se pořád pupkatí.

9.4.2009 12:18
janavar

XXX.XXX.120.68

dominika napsal(a):
Furt nic pupkatice se pořád pupkatí.

Takže já se také přidávám s Gratulací, je opravdu nádherný. Černý s odznakama, to je nádhera!!!!
Přidávám foto malé Aiprill po 2. venku - přesně týden
Mám problém s kobylou po 24hodinách na malou zaútočila, takže jsou teď odděleni trámama, aby malá dosáhla na vemínko... Je to hrůza je tak vidět, ale bohužel. Venku se k ní chová jako matka ( po 2. už to bylo o dost lepší, už na ní nekvičela...), ale mám ji na lonži raději pod kontrolou.
Problém je v tom, že malou klidně nechá napít, ale nesnese její dotyky jinde než u vemene, to se šklebí a pokud malá neposlechne na několikáté zvednutí nohy, tak kopne do hrazení. Doufejme, že se to urovná a budou moct být alespoň bez hrazení a kobyla uvázaná... Držte pěsti.

9.4.2009 12:19
janavar

XXX.XXX.120.68

janavar napsal(a):
Takže já se také přidávám s Gratulací, je opravdu nádherný. Černý s odznakama, to je nádhera!!!!
Přidávám foto malé Aiprill po 2. venku - přesně týden
Mám problém s kobylou po 24hodinách na malou zaútočila, takže jsou teď odděleni trámama, aby malá dosáhla na vemínko... Je to hrůza je tak vidět, ale bohužel. Venku se k ní chová jako matka ( po 2. už to bylo o dost lepší, už na ní nekvičela...), ale mám ji na lonži raději pod kontrolou.
Problém je v tom, že malou klidně nechá napít, ale nesnese její dotyky jinde než u vemene, to se šklebí a pokud malá neposlechne na několikáté zvednutí nohy, tak kopne do hrazení. Doufejme, že se to urovná a budou moct být alespoň bez hrazení a kobyla uvázaná... Držte pěsti.

9.4.2009 12:22
janavar

XXX.XXX.120.68

janavar napsal(a):

jedna společná, kéž by mohly být volně...

9.4.2009 12:40
heduss

XXX.XXX.170.176

janavar napsal(a):
jedna společná, kéž by mohly být volně...

My pořád NIC!! Kobyla na to hází bobek, žádný mlezivo, vemena k prasknutí, já nevyspalá, jsem zvědavá, která z nás to vydrží dýl. Danny, ten prcek je taky Le Patroní? Tak to se opravdu potatil, je fakt nádhernej, gratuluju. Já jsem zvědavá, po kom bude naše patroní mimi - jestli tedy nebude mít chobot

Heduš

9.4.2009 12:51
aliska

XXX.XXX.153.87

haisovad napsal(a):

Gratuluji a zasílám také jednu Lepatroňačku. Teď už jsou jí skoro 2 měsíce.

9.4.2009 13:03
dominika

XXX.XXX.224.8

aliska napsal(a):
Gratuluji a zasílám také jednu Lepatroňačku. Teď už jsou jí skoro 2 měsíce.

pro janavar : Taky jsme na tom byly takhle s kobylou,nechtěla malou ani nechat pít,nakonec musela být na fajfce,jinak po malé kopala,ovšem chodila sem tam jen na pití,pak sem je nechala společně na boxe.
Být vámi nechala bych je společně,oddělovat hříbě a matku,nic moc,myslím že se to tím dá akorát zhoršit.Držím palce.
Ta naše se za pár hodin srovnala ale myslím že to bylo tím, že sem tam sice byla,ale nechala je ať si to spolu vyřeší.

9.4.2009 13:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

dominika napsal(a):
pro janavar : Taky jsme na tom byly takhle s kobylou,nechtěla malou ani nechat pít,nakonec musela být na fajfce,jinak po malé kopala,ovšem chodila sem tam jen na pití,pak sem je nechala společně na boxe.
Být vámi nechala bych je společně,oddělovat hříbě a matku,nic moc,myslím že se to tím dá akorát zhoršit.Držím palce.
Ta naše se za pár hodin srovnala ale myslím že to bylo tím, že sem tam sice byla,ale nechala je ať si to spolu vyřeší.

Holky, moc děkuji za gratulace!!! Malému to vyřídím dneska odpoledne.

Jani, to je mi líto že je kobyla taková...sakra, co se v ní pobouřilo

Malej j krásnej ale lepší by bylo kdyby to místo pytlíčku mělo vemínko...

Bané, hlavně že je zdravej...

Ostatním přeji hodně sil v čekání a vydržte!!! Fakt to stojí za to...sice člověk padá na držku ale pak když se to vyklube tak je hnedka člověk ready a na únavu zapomíná...

9.4.2009 13:51
mili

XXX.XXX.6.101

haisovad napsal(a):
Holky, moc děkuji za gratulace!!! Malému to vyřídím dneska odpoledne.

Jani, to je mi líto že je kobyla taková...sakra, co se v ní pobouřilo

Malej j krásnej ale lepší by bylo kdyby to místo pytlíčku mělo vemínko...

Bané, hlavně že je zdravej...

Ostatním přeji hodně sil v čekání a vydržte!!! Fakt to stojí za to...sice člověk padá na držku ale pak když se to vyklube tak je hnedka člověk ready a na únavu zapomíná...

Jjj tak jsem měla namysli Granda..To byl tak nádhernej kůň!! Byla jsem z něj úplně odvařená..Jakpak se má?
Musíš nám dodávat fotečky malého Le Patrona...

9.4.2009 19:50
dominika

XXX.XXX.224.8

mili napsal(a):
Jjj tak jsem měla namysli Granda..To byl tak nádhernej kůň!! Byla jsem z něj úplně odvařená..Jakpak se má?
Musíš nám dodávat fotečky malého Le Patrona...

Holky já dneska dostala kamery,takže super super super,koukám sice z gauče a ne rovnou z postele ale lepší než nic! Takže už mi snad nic neujde a doufám že holky se pochlapí brzo.

9.4.2009 21:00
eliska84

XXX.XXX.192.135

dominika napsal(a):
Holky já dneska dostala kamery,takže super super super,koukám sice z gauče a ne rovnou z postele ale lepší než nic! Takže už mi snad nic neujde a doufám že holky se pochlapí brzo.

ahojky,gratuluju k hříbáčkům,Grand se má dobře,má ho moje kamarádka :-)!Už ho prý zajímají kobylky a bude se letos obsedat.

9.4.2009 21:04
mili

XXX.XXX.6.84

eliska84 napsal(a):
ahojky,gratuluju k hříbáčkům,Grand se má dobře,má ho moje kamarádka :-)!Už ho prý zajímají kobylky a bude se letos obsedat.

Už..No to to moc neuspěchal...Banymu je rok a už malinko ví co je kobylka...Aspoň se mi to snaží "namluvit..."Popros kamarádku o foto..Jak já bych ho chtěla vidět... A co s ním má za plány? Jak je veliký?

9.4.2009 21:21
eliska84

XXX.XXX.192.135

mili napsal(a):
Už..No to to moc neuspěchal...Banymu je rok a už malinko ví co je kobylka...Aspoň se mi to snaží "namluvit..."Popros kamarádku o foto..Jak já bych ho chtěla vidět... A co s ním má za plány? Jak je veliký?

Prý ted hodně narostl a zmohutněl,já jsem ho viděla před rokem,to byl ještě takové hříbátko.A ještě v zimní srsti,takže chlupatej jak medvěd-takže ho nijak nemůžu popsat :-).Janě o fotku řeknu.Prý moc hezky skáče a zůstane hřebec.

9.4.2009 21:34
haisovad

XXX.XXX.208.220

eliska84 napsal(a):
Prý ted hodně narostl a zmohutněl,já jsem ho viděla před rokem,to byl ještě takové hříbátko.A ještě v zimní srsti,takže chlupatej jak medvěd-takže ho nijak nemůžu popsat :-).Janě o fotku řeknu.Prý moc hezky skáče a zůstane hřebec.

S Janou jsem dneska mluvila...Grandioso se má luxusně...
Seděla na něm jednou a prej naprosto zlato...nějak na něj neposlíchá...
Alejak říkala Eliška, začal se zajímat o kobylky ale asi v rámci dobrého chování

9.4.2009 21:43
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Alejak říkala Eliška, začal se zajímat o kobylky ale asi v rámci dobrého chování

Tady jedna starší fotka z konce léta 2008...doufám, že mě Janík nezabije...

9.4.2009 21:45
mili

XXX.XXX.6.84

haisovad napsal(a):

Fakt jo? Vím že v inzerátech měl fotečku jak skáče po mamině a tak vůbec tam vypadal takový bujarý...Ale byl opravdu nádherný...Škoda že já byla v té době ještě na škole...:-((( Týjo obsedání..To to letí, takový prcek to byl...Strašně se mi líbyl..Tento "nový" vypadá že bude ale hnědáček že? No Dany nezapoměň nějaké "oschlé" foto malého... A na Grandíkovi fotečky se moooooooooccc těším!!!!

9.4.2009 21:46
haisovad

XXX.XXX.208.220

mili napsal(a):
Fakt jo? Vím že v inzerátech měl fotečku jak skáče po mamině a tak vůbec tam vypadal takový bujarý...Ale byl opravdu nádherný...Škoda že já byla v té době ještě na škole...:-((( Týjo obsedání..To to letí, takový prcek to byl...Strašně se mi líbyl..Tento "nový" vypadá že bude ale hnědáček že? No Dany nezapoměň nějaké "oschlé" foto malého... A na Grandíkovi fotečky se moooooooooccc těším!!!!

Jojo, už na tom pracuju...ale počkej až půjdou ven...to budou fotky...malej je fakt moc povedenej...

Jak jen by se mohl jmenovat...

9.4.2009 21:52
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Jojo, už na tom pracuju...ale počkej až půjdou ven...to budou fotky...malej je fakt moc povedenej...

Jak jen by se mohl jmenovat...

Mili, myslela jsi tuhle fotku jak Grand skáče po Gitce, viď...

šáhnu a mam

9.4.2009 21:54
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

šáhnu a mam

No a a tady pár fotek ze dneška...malej novorozenec si užívá pohodičky...

9.4.2009 21:55
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
No a a tady pár fotek ze dneška...malej novorozenec si užívá pohodičky...

9.4.2009 21:57
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

vstát jen na nezbytně nutnou dobu...třeba na véču...

jinak ani na očkování nevstal...vet ho očkovat v leže a až po zákroku se zvedl a protáhl... typickej salámista

9.4.2009 21:58
janavar

XXX.XXX.235.70

dominika napsal(a):

Ono to takhle nešlo, Kobyla stála jak přibitá u pití, ale jak se malá začala motat po boxe, okamžitě útočila jak na vetřelce, honila ji dokola a přitom do ní surově kousala!!! Má téměř prokousnutý krk a kousanec na kytě, kdybych je "neoddělila", myslím, že by ju zabila...
Jsou v jednom boxe, kobyla je na úvaze a podél ní je trám aby na malou nemohla zubama a ani kopnout, už je to malinko lepší, dokonce po venku mohla být s malou i volně, ale netroufla jsem si je ještě tak nechat, když jsem viděla co dokáže, tak to prostě nejde...
Jsem tam téměř furt a už ji pouštím z úvazu, aby byly co nejvíce v kontaktu a zvykly si, ale jen pokud tam jsem. Nechci nic uspěchat a doufám, že se to nakonec podaří...
Kdybych jim to nechala vyříkat když malá měla 24hodin a sotva stála, pochybuju, že by tady ještě byla...
Ono právě nikdo nedokázal poradit, je celkem běžné, že kobyla nechce nechat napít, tak se to řeší na fajce a různě a nakonec to většinou je ok, ale tohle bylo úplně něco jiného, 24 hodin byla vzorná matka, bohužel jsem jim na druhou noc zhasla .Šla jsem je zkontrolovat, rožla jsem a kobyla zaútočila (asi tvrdě usla a zapomněla, že rodila...)
Nevím, to už je teď jedno, stalo se, asi chyba toho zhasnutí, ale bohužel, snažíme se jak dokážem, aby to bylo zase dobré, uvidíme...
Uvidíme jak se bude chovat dál a možná o víkendu už to zkusím i za cenu toho, že tam strávím non stop celý víkend...

9.4.2009 22:01
bednarik petr

XXX.XXX.174.219

haisovad napsal(a):

Danny je opravdu pěkný. Mám ráda koně s ponožkami a lysinkou.
Malej už musí na ohlávce na horní výběh je to po silnici,ale zvládá to.

9.4.2009 22:04
haisovad

XXX.XXX.208.220

janavar napsal(a):
Ono to takhle nešlo, Kobyla stála jak přibitá u pití, ale jak se malá začala motat po boxe, okamžitě útočila jak na vetřelce, honila ji dokola a přitom do ní surově kousala!!! Má téměř prokousnutý krk a kousanec na kytě, kdybych je "neoddělila", myslím, že by ju zabila...
Jsou v jednom boxe, kobyla je na úvaze a podél ní je trám aby na malou nemohla zubama a ani kopnout, už je to malinko lepší, dokonce po venku mohla být s malou i volně, ale netroufla jsem si je ještě tak nechat, když jsem viděla co dokáže, tak to prostě nejde...
Jsem tam téměř furt a už ji pouštím z úvazu, aby byly co nejvíce v kontaktu a zvykly si, ale jen pokud tam jsem. Nechci nic uspěchat a doufám, že se to nakonec podaří...
Kdybych jim to nechala vyříkat když malá měla 24hodin a sotva stála, pochybuju, že by tady ještě byla...
Ono právě nikdo nedokázal poradit, je celkem běžné, že kobyla nechce nechat napít, tak se to řeší na fajce a různě a nakonec to většinou je ok, ale tohle bylo úplně něco jiného, 24 hodin byla vzorná matka, bohužel jsem jim na druhou noc zhasla .Šla jsem je zkontrolovat, rožla jsem a kobyla zaútočila (asi tvrdě usla a zapomněla, že rodila...)
Nevím, to už je teď jedno, stalo se, asi chyba toho zhasnutí, ale bohužel, snažíme se jak dokážem, aby to bylo zase dobré, uvidíme...
Uvidíme jak se bude chovat dál a možná o víkendu už to zkusím i za cenu toho, že tam strávím non stop celý víkend...

šikulka Ričí...

Jo tady jsem fotila malého CArůska...

víte co ho nehorázně baví...napije se a ještě s plnou hubou jde dredovat Leušky hřívu...no mazec to vidět. Nevím co tím jako sleduje ale pokud bude pokračovat tak za chvíli bude mít Leuša punk kohouta...

9.4.2009 22:05
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
šikulka Ričí...

Jo tady jsem fotila malého CArůska...

víte co ho nehorázně baví...napije se a ještě s plnou hubou jde dredovat Leušky hřívu...no mazec to vidět. Nevím co tím jako sleduje ale pokud bude pokračovat tak za chvíli bude mít Leuša punk kohouta...

já nic, já muzikant...

9.4.2009 22:29
mili

XXX.XXX.6.84

haisovad napsal(a):
já nic, já muzikant...

Jjj Danny to je ta fotka!!! No a tenhle LePatroňáček se taky moooc povedl!!! Jsem moc zvědavá na fotečky z venku...

A malý krásný paintík je teda šikulka takhle vyšlapovat na vazačce!!! Ten bude dělat novému majiteli neuvěřitelnou radost, krásný, charakterní, vychovaný..Co víc si přát...Moc mě barvičkou udivuje!!!
Janvar, je mi moc líto hříbátka, držím pěstičky!!!

9.4.2009 22:36
eliska84

XXX.XXX.192.135

haisovad napsal(a):

šáhnu a mam

Ty jo holky,já ty hříbátka miluju..to naše jsme v úterý odvezly na hříbárnu :-(.Byla už trošku přerostlá,ted v srpnu jí budou 2 a do ted byla s maminkou a občas si i cucla.Bylo hrozně těžký jí tam nechat.Byla úplně zoufalá a nechtěla se od nás hnout.Příští rok snad budeme mít další mazlící hříbátko.

9.4.2009 22:39
bednarik petr

XXX.XXX.174.219

mili napsal(a):
Jjj Danny to je ta fotka!!! No a tenhle LePatroňáček se taky moooc povedl!!! Jsem moc zvědavá na fotečky z venku...

A malý krásný paintík je teda šikulka takhle vyšlapovat na vazačce!!! Ten bude dělat novému majiteli neuvěřitelnou radost, krásný, charakterní, vychovaný..Co víc si přát...Moc mě barvičkou udivuje!!!
Janvar, je mi moc líto hříbátka, držím pěstičky!!!

no jestli bude vychovaný nevím je to vytoužené hříbě takže to spíš vidím na rozmazlence. Dnes mě okusoval a pak chtěl vyskočit na moje bolavá záda,no dostal po zadku a pak byl ofučený. No a dostal i od ohradníku,má to chudák těžký.

9.4.2009 22:40
eliska84

XXX.XXX.192.135

eliska84 napsal(a):
Ty jo holky,já ty hříbátka miluju..to naše jsme v úterý odvezly na hříbárnu :-(.Byla už trošku přerostlá,ted v srpnu jí budou 2 a do ted byla s maminkou a občas si i cucla.Bylo hrozně těžký jí tam nechat.Byla úplně zoufalá a nechtěla se od nás hnout.Příští rok snad budeme mít další mazlící hříbátko.

Ty jo,strašně rychle to uteklo

9.4.2009 22:41
bednarik petr

XXX.XXX.174.219

bednarik petr napsal(a):
no jestli bude vychovaný nevím je to vytoužené hříbě takže to spíš vidím na rozmazlence. Dnes mě okusoval a pak chtěl vyskočit na moje bolavá záda,no dostal po zadku a pak byl ofučený. No a dostal i od ohradníku,má to chudák těžký.

tak se muchluje aspoň s Tesou.

10.4.2009 12:41
memmory

XXX.XXX.66.91

bednarik petr napsal(a):

TO SOŇULE : Jo jo byla to kobucha The Dream´s Born

10.4.2009 12:52
janele

XXX.XXX.9.3

bednarik petr napsal(a):
tak se muchluje aspoň s Tesou.

Peti (Tess), nejste náhodou z Červené Lhoty? Náš vet tam byl u poporodní koliky. A prý krásné hříbě :) Ale mluvil o QH, tak nevím ... :(

10.4.2009 13:31
bednarik petr

XXX.XXX.171.40

memmory napsal(a):

Ano jsem z Červené Lhoty a byl u nás pan doktor Vitásek. Nevím zda má tvrdé či měkké i. Asi to popletl maura je paintka a malej je ale po QH ,tak to možná dal nějak dohromady.

10.4.2009 13:32
bednarik petr

XXX.XXX.171.40

memmory napsal(a):

Pro soňuli mimochodem já jsem taky Soňa .....
A čekáte od letos hříbě ?

10.4.2009 13:47
janele

XXX.XXX.9.3

bednarik petr napsal(a):
Ano jsem z Červené Lhoty a byl u nás pan doktor Vitásek. Nevím zda má tvrdé či měkké i. Asi to popletl maura je paintka a malej je ale po QH ,tak to možná dal nějak dohromady.

jj, to je on, Vitásek. Právě byl nadšený z barvy malého, že prý pan majitel hřebce je rád :) Ale teď v tom mám zmatek i já. Říkal, že má barvu po otci, a přitom je flekatý... Tak to asi nebude mít po otci, když ten je QH, ne?
Jinak přeju hodně zdraví, malému i mamce ;) Je to krásná kobylka (já jsem teda spíš na arabáše, takže to je jen můj laický názor :) ale fakt se mi líbí ;) )

10.4.2009 14:05
bednarik petr

XXX.XXX.171.40

bednarik petr napsal(a):
Pro soňuli mimochodem já jsem taky Soňa .....
A čekáte od letos hříbě ?

ono se to má tak. Otec je Šajner -(plavák) děda je plavák,a prapraděda je palomino,praděda z matčiné strany - Shining Spark je taky palomino tak žlutá barva se vzala tam. NO a fleky předala Maura Majitelé hřebce jsou nadšeni ,tak jako já ,pomalu ho nosím na rukách

10.4.2009 14:07
bednarik petr

XXX.XXX.171.40

bednarik petr napsal(a):
ono se to má tak. Otec je Šajner -(plavák) děda je plavák,a prapraděda je palomino,praděda z matčiné strany - Shining Spark je taky palomino tak žlutá barva se vzala tam. NO a fleky předala Maura Majitelé hřebce jsou nadšeni ,tak jako já ,pomalu ho nosím na rukách

foto Lenka Danková
Otec

19.4.2009 23:11
eliska84

XXX.XXX.192.135

haisovad napsal(a):
Tady jedna starší fotka z konce léta 2008...doufám, že mě Janík nezabije...

Tak přidávám fotečku Grantíka a Jany

Přidejte reakci

Přidat smajlík