Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2009 23:05
luckai

XXX.XXX.160.251

Tak zakládám zrovna nové téma. Ve tarém máte fotky a více podrobností snad zítra

3.4.2009 23:09
klarusa

XXX.XXX.32.230

luckai napsal(a):
Tak zakládám zrovna nové téma. Ve tarém máte fotky a více podrobností snad zítra

jeeeeeeee moc gratuluju Luci uz mas vymyslene jmeno? asi bude bilej vid? jak se ma Snehul?

4.4.2009 07:12
lucky

XXX.XXX.133.26

klarusa napsal(a):
jeeeeeeee moc gratuluju Luci uz mas vymyslene jmeno? asi bude bilej vid? jak se ma Snehul?

Luci gratulujííí!! Ten je úžasný, má nádherná ouška, vypadá celý tatínek. Já si normálně pořád říkala, že ta Sněží bude mít kluka a vono fakt. Gratulace největší, maminka doufám v pořádku, jde vidět jak ho sleduje. No a nyní honem vymýšlet jméno, ne?
Je fakt rozkošný

4.4.2009 09:23
janele

XXX.XXX.9.3

luckai napsal(a):

Luci, Sněži, gratuluju ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A těším se na podrobnosti ;)

4.4.2009 11:28
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Luci, Sněži, gratuluju ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A těším se na podrobnosti ;)

Luci úžasný...gratulujem taktéž.....

Hlavně hodně zdraví, a pohody,... je to paráda...jak to proběhlo? Sněži je v pořádku?

tak pořádnw foť a pravidelně nás zásobuj...přejeme hodně krásných chvil...

4.4.2009 12:06
sajma

XXX.XXX.177.195

sabina napsal(a):
Luci úžasný...gratulujem taktéž.....

Hlavně hodně zdraví, a pohody,... je to paráda...jak to proběhlo? Sněži je v pořádku?

tak pořádnw foť a pravidelně nás zásobuj...přejeme hodně krásných chvil...

ahojky lucko, taky fryšták gratuluje...

4.4.2009 12:40
monikafris

XXX.XXX.141.166

sajma napsal(a):
ahojky lucko, taky fryšták gratuluje...

Také se přidávem ke gratulaci! Hřebeček si počkal a narodil se pěkně do sluníčka a teplíčka.

4.4.2009 20:57
kathey

XXX.XXX.52.63

luckai napsal(a):

Luci, gratulace nejvetsi

Z fotek to vypada, ze jsou oba v poradku, tak at to tak vydrzi naporad :-) A at ti delaji jenom samou radost.

4.4.2009 22:57
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

Ahojte děvčata, tak vše probíhá podle plánu . Klučina se jmenuje Sahran Ibn Ghazal.
No porod byl teda opravdu funny. Sněhule byla celou dobu tajemnmá jak hrad v Karpatech, večer jsem jí teda vyčistila a umyla nohy, kdyby náhodou chtěla rodit, ale moc jsem tomu nevěřila. Kontrolovala jsem ji naposled ve dvě a spala (ve stoje). No a po čtvré jsem jukla do boxu a myslela jsem, že mi vypadnou oči z důlků, přímo proti dveřím hříbě suché, stálo, Sněhule taky stála, tvářila se jako, co se divím, že je všechno v pohodě .
Je to super mamina, v boxe naprosto v klidu ani ho neschovávala, když jsem je pak první den na chvíli vytáhla na slunko, tak hříbě bylo naprosto samostatné a nějaká matka ho vůbec nezajímala. Sněhule nervila, jakmile jí zmizel z očí, řehtala a on jakoby nic si čmuchal na druhé straně stáje, no zpátky jsem ho vůbec nemohla dostat, nakonec jsem ho musela napůl donést do boxu.
Dnes byly celý den už venku, tak vám přihodím fotky. Sněhu už zjistila, že by ho teda mohla trochu víc schovávat, a malý už taky začíná být trošku opatrnější.

Jinak Luci už si druhá, co tvrdí, že je celý taťka, jako Sněhu je samo moje zlatíčko, ale bylo by fajn, kdyby byl víc na taťku . A ještě se necháme překvapit, co z něho vyleze za barvičku.

4.4.2009 22:59
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):
Ahojte děvčata, tak vše probíhá podle plánu . Klučina se jmenuje Sahran Ibn Ghazal.
No porod byl teda opravdu funny. Sněhule byla celou dobu tajemnmá jak hrad v Karpatech, večer jsem jí teda vyčistila a umyla nohy, kdyby náhodou chtěla rodit, ale moc jsem tomu nevěřila. Kontrolovala jsem ji naposled ve dvě a spala (ve stoje). No a po čtvré jsem jukla do boxu a myslela jsem, že mi vypadnou oči z důlků, přímo proti dveřím hříbě suché, stálo, Sněhule taky stála, tvářila se jako, co se divím, že je všechno v pohodě .
Je to super mamina, v boxe naprosto v klidu ani ho neschovávala, když jsem je pak první den na chvíli vytáhla na slunko, tak hříbě bylo naprosto samostatné a nějaká matka ho vůbec nezajímala. Sněhule nervila, jakmile jí zmizel z očí, řehtala a on jakoby nic si čmuchal na druhé straně stáje, no zpátky jsem ho vůbec nemohla dostat, nakonec jsem ho musela napůl donést do boxu.
Dnes byly celý den už venku, tak vám přihodím fotky. Sněhu už zjistila, že by ho teda mohla trochu víc schovávat, a malý už taky začíná být trošku opatrnější.

Jinak Luci už si druhá, co tvrdí, že je celý taťka, jako Sněhu je samo moje zlatíčko, ale bylo by fajn, kdyby byl víc na taťku . A ještě se necháme překvapit, co z něho vyleze za barvičku.

Jo a ještě Sahran = probuzený. Jak jsme vymýšleli jméno, tak jsme se docela nasmáli nakonec Marek skončil u arabského slabikáře, tak hrozilo, že se bude jmenovat balónek nebo záclona .

4.4.2009 23:01
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

A zlíňačky klidně se přijeďte podívat, teda ostatní samo taky, jestli se vám chce utrácet za benzin .

4.4.2009 23:01
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

4.4.2009 23:02
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

4.4.2009 23:02
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

4.4.2009 23:03
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):

5.4.2009 09:24
sajma

XXX.XXX.174.99

luckai napsal(a):

luci a co máš v plánu s malým? budeš si jej nechávat nebo půjde no světa?

5.4.2009 09:30
luckai

XXX.XXX.160.251

sajma napsal(a):
luci a co máš v plánu s malým? budeš si jej nechávat nebo půjde no světa?

no jelikož je to klučina, tak má chudák smůlu (nebo štěstí ) a půjde do světa. Teda jestli se prodá, je krize, že . Teda Marek začal včera přemýšlet, jako jestli ho vážně prodáme ... a ještě před týdnem o dvou koních nechtěl ani slyšet . Ale půjde

5.4.2009 11:01
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
no jelikož je to klučina, tak má chudák smůlu (nebo štěstí ) a půjde do světa. Teda jestli se prodá, je krize, že . Teda Marek začal včera přemýšlet, jako jestli ho vážně prodáme ... a ještě před týdnem o dvou koních nechtěl ani slyšet . Ale půjde

Jůůůů to je úžasný prďolíně....takhle jsem Luci jednoho dne přišla do boxu...a taky tam stálo hříbe...teda jen poníkovský....ale taky to bylo překvápko.

Jinak já bych asi nebyla schopna prodat...fakt nevim Kluk nebo holka...
člověk se s tím vypiple...a pak aby to šlo.....

Holky, už se těším na obsedání....on můj ků'n se totiž chová 100x líp, jak ti zajetí tady... krásný klidný klus, bez nervů, naslovo nacválání...dělá mi fakt radost....hlavně když vidím..jak se jezdci tahají s těma zajetýma...a nenacválají ani na okamžitou pobídku...no sem zvědavá

Luci, a parádní jméno

5.4.2009 11:02
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jůůůů to je úžasný prďolíně....takhle jsem Luci jednoho dne přišla do boxu...a taky tam stálo hříbe...teda jen poníkovský....ale taky to bylo překvápko.

Jinak já bych asi nebyla schopna prodat...fakt nevim Kluk nebo holka...
člověk se s tím vypiple...a pak aby to šlo.....

Holky, už se těším na obsedání....on můj ků'n se totiž chová 100x líp, jak ti zajetí tady... krásný klidný klus, bez nervů, naslovo nacválání...dělá mi fakt radost....hlavně když vidím..jak se jezdci tahají s těma zajetýma...a nenacválají ani na okamžitou pobídku...no sem zvědavá

Luci, a parádní jméno

nmejlepší fotku bych vyhlásila jak Ája stojí naproti němu..fakt luxusní

5.4.2009 16:23
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
nmejlepší fotku bych vyhlásila jak Ája stojí naproti němu..fakt luxusní

To jméno je krásné, jsem si myslela, že toho Ghazala mu tam necháš, bych to taky udělala. A fakt ta fotka vlkodav + arab naproti sobě je suprová, moooc povedené, jako do journalu

My byli dnes v Ostravě na výstavě, Fabby má posledního CAc do Grand šampiona a Usa se dnes celý den pase u poníka...chtěla jsem na procházku, ale nejdu, něco na mě leze

5.4.2009 20:22
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
To jméno je krásné, jsem si myslela, že toho Ghazala mu tam necháš, bych to taky udělala. A fakt ta fotka vlkodav + arab naproti sobě je suprová, moooc povedené, jako do journalu

My byli dnes v Ostravě na výstavě, Fabby má posledního CAc do Grand šampiona a Usa se dnes celý den pase u poníka...chtěla jsem na procházku, ale nejdu, něco na mě leze

na mě taky něco bomba leze...teplota, sopel jak lodní lana, bolest hlavy, otřes...a ten krk...no nejradši bych něco jedla pořád..aby mě to alespoň škrabalo v krku

Dneska sme byli mrknou na parkuráky v brně...a zakoupily si společně s Lenčou (náhoda jak blbec) pár věcí.

posílám fotku...jak vypadají u nás
tak co myslíš?

5.4.2009 20:25
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
na mě taky něco bomba leze...teplota, sopel jak lodní lana, bolest hlavy, otřes...a ten krk...no nejradši bych něco jedla pořád..aby mě to alespoň škrabalo v krku

Dneska sme byli mrknou na parkuráky v brně...a zakoupily si společně s Lenčou (náhoda jak blbec) pár věcí.

tak co myslíš?

a jedna bokovka

5.4.2009 20:25
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):

tak co myslíš?

No pěkné! Já kdysi koupila na Usu červené, ale už je máem na nic, nedávám na nohy nic. Nám by to udělalo více škody než užitku

5.4.2009 20:57
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):
a jedna bokovka

Hezky mate, koukam, ze se pomalu chystate do plne zbroje :-)

hele, asi dostanete zakaz sem davat fotky s travickou, piseckem...atd... Ja uz z toho zacinam mit jarni deprese, v patek si vyrazime s konma do lesa a co? zapadne mi nebohej kun PO PLECE do snehu. V mistech, kde ten bilej sajrajt slezl, se objevil pro zmenu sajrajt hnedej, clovek aby se projit po jizdarne, ze tam necha boty. O tom, ze kone uz jsou zase obaleni bahnem jak rizky (i v mistech, kde by to clovek opravdu necekal) radsi ani nemluvit.... sbohem bily koni... Luci, normalne jak jsem vzdycky drhla Ubiho, tak jsem si vzpomela na to tvoje "foukatko", (skara jak se to jmenuje?) bych ho profoukla, ten by cucel.

5.4.2009 21:54
lesterka

XXX.XXX.106.108

kathey napsal(a):
Hezky mate, koukam, ze se pomalu chystate do plne zbroje :-)

hele, asi dostanete zakaz sem davat fotky s travickou, piseckem...atd... Ja uz z toho zacinam mit jarni deprese, v patek si vyrazime s konma do lesa a co? zapadne mi nebohej kun PO PLECE do snehu. V mistech, kde ten bilej sajrajt slezl, se objevil pro zmenu sajrajt hnedej, clovek aby se projit po jizdarne, ze tam necha boty. O tom, ze kone uz jsou zase obaleni bahnem jak rizky (i v mistech, kde by to clovek opravdu necekal) radsi ani nemluvit.... sbohem bily koni... Luci, normalne jak jsem vzdycky drhla Ubiho, tak jsem si vzpomela na to tvoje "foukatko", (skara jak se to jmenuje?) bych ho profoukla, ten by cucel.

Sabi, dobré, já jsem teda myslela, že máte mohutnější nožky...takhle nějak sedí i Nadymu. Btw...já už mám tyhle stejné druhé :-)) První jsem si koupila těsně po Vánocích...no za tu cenu...neber to, do smrti to unosí, i kdyby se na žádných závodech neukázal .-))

Jinak holky, taky se musím pochlubit...včera jsme byli na prvním drezurním veřejňáku a jsem spokojená :)
Z1 - 3. místo
Z2 - 1. místo
Z3 - 4. místo

6.4.2009 08:04
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Sabi, dobré, já jsem teda myslela, že máte mohutnější nožky...takhle nějak sedí i Nadymu. Btw...já už mám tyhle stejné druhé :-)) První jsem si koupila těsně po Vánocích...no za tu cenu...neber to, do smrti to unosí, i kdyby se na žádných závodech neukázal .-))

Jinak holky, taky se musím pochlubit...včera jsme byli na prvním drezurním veřejňáku a jsem spokojená :)
Z1 - 3. místo
Z2 - 1. místo
Z3 - 4. místo

JJ Nadík je pracant....však já gratulovala již v obchodě...a gratuluji znova...fakt paráda...

Jojo, my se chystáme, pomalu a jistě...když jsou peníze...tak se něco přikoupí...a tyhle bych byla blbá nevzít...zaty prachy...

Jinak kathey? U vás je tak humusácky? U nás je přes 30C na slunci....a ještě večer kolem 7-8 kolem 22C stupňů....na trávu už chodíme...a jízdárna...no si nestěžuju

Tak já baby, dneska nefinitivně lehla...a mám obavy, že to bude na ATB....jelikož své plíce asi vychrchlám za chvíli ven

6.4.2009 08:10
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
JJ Nadík je pracant....však já gratulovala již v obchodě...a gratuluji znova...fakt paráda...

Jojo, my se chystáme, pomalu a jistě...když jsou peníze...tak se něco přikoupí...a tyhle bych byla blbá nevzít...zaty prachy...

Jinak kathey? U vás je tak humusácky? U nás je přes 30C na slunci....a ještě večer kolem 7-8 kolem 22C stupňů....na trávu už chodíme...a jízdárna...no si nestěžuju

Tak já baby, dneska nefinitivně lehla...a mám obavy, že to bude na ATB....jelikož své plíce asi vychrchlám za chvíli ven

Leni, upřímně...sem si to taky myslela..ale jak jsme jely autem dom..tak jsem si dala ruku v pěst....a zapla sem si ji do nich ....a řikám....to mu bude jak ulité...nemá větší kloub..než já pěst...a taky že jo. Sedí docela dobře...a ten můj brouček stál jak pakoš...že co to mááám poslední dobou mi přijde až moc rozumný něco se chystá...

6.4.2009 08:52
lucky

XXX.XXX.133.26

luckai napsal(a):

tak já se večer ještě nadopovala vším možným a v noci tedy nevím o světě, ale dnes ráno je mi malinko lépe, snad to rozchodím a budu dobrá. Dnes budu celý den stejně makat v aťasu jak fretka...akorát s Usou pak zajedu na pastvinu, tak bude ráda.

6.4.2009 08:54
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tak já se večer ještě nadopovala vším možným a v noci tedy nevím o světě, ale dnes ráno je mi malinko lépe, snad to rozchodím a budu dobrá. Dnes budu celý den stejně makat v aťasu jak fretka...akorát s Usou pak zajedu na pastvinu, tak bude ráda.

jinak sportovcům moooc gratuluji!!! Leni, a teď všem ukaž zač je toho arab

6.4.2009 09:41
klarusa

XXX.XXX.235.215

lucky napsal(a):
jinak sportovcům moooc gratuluji!!! Leni, a teď všem ukaž zač je toho arab

Leni ja ti to prece rikala, ze mu ukazes co je to arab, a ze neudela ostudu ne???

jo Sabi ty slachovky dej malicko vejs, ted to nevadi, ale pri skakani, kdyz ti bude ohejbat kloub vic nez normalne by mu to vadilo... to jak to ma bejt poznas ze das ruku dolu a dolni okraj nesmi bejt niz nez okraj kloubu...doufam, ze jsi pochopila kde, kdyz tak tam jak se strihaj rousy.... ono to na te tve fotce mas mozna dobre dany, ale jak tam jsou ty dlouhy rousy tak to vypada ze to ma tak o pul centaku posunute dolu... a aspon ti to bude chranit slachu i nahoru...nahore zas poznas ze jsou velke nebo male, kdyz ohnes karp co nejvic, jako kdyz zvedas nohu, tak mu nesmi vadi v ohybu ale jinak na sirku mu sednou suprove

6.4.2009 09:43
klarusa

XXX.XXX.235.215

klarusa napsal(a):
Leni ja ti to prece rikala, ze mu ukazes co je to arab, a ze neudela ostudu ne???

jo Sabi ty slachovky dej malicko vejs, ted to nevadi, ale pri skakani, kdyz ti bude ohejbat kloub vic nez normalne by mu to vadilo... to jak to ma bejt poznas ze das ruku dolu a dolni okraj nesmi bejt niz nez okraj kloubu...doufam, ze jsi pochopila kde, kdyz tak tam jak se strihaj rousy.... ono to na te tve fotce mas mozna dobre dany, ale jak tam jsou ty dlouhy rousy tak to vypada ze to ma tak o pul centaku posunute dolu... a aspon ti to bude chranit slachu i nahoru...nahore zas poznas ze jsou velke nebo male, kdyz ohnes karp co nejvic, jako kdyz zvedas nohu, tak mu nesmi vadi v ohybu ale jinak na sirku mu sednou suprove

jinak kdyz uz jsme u tech antibiotik, dnes si jdu do pojistovny pro prihlasku k pojisteni, tak mozna potom zajdu k doktorovi konecne po 14 dnech, ale jelikoz plice uz nachazim, uz asi pricestovali ze Svedska zamnou do Cr, tak se mi tam moc nechce, a zaludek uz je taky lepsi, cesnecka ho postavila na nohy

6.4.2009 09:46
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
jinak kdyz uz jsme u tech antibiotik, dnes si jdu do pojistovny pro prihlasku k pojisteni, tak mozna potom zajdu k doktorovi konecne po 14 dnech, ale jelikoz plice uz nachazim, uz asi pricestovali ze Svedska zamnou do Cr, tak se mi tam moc nechce, a zaludek uz je taky lepsi, cesnecka ho postavila na nohy

Kláry..díky moc..no právě má ty rousy...tak moc chlupatý...že asi přesně vím.... co myslíš.... omakávala jsem to....ale je to víš než konec kloubu...s tím ohnutím to zkusím..abych příště věděla... díky moc... Jojo, sedí moc parádně....jen sem si myslela...že mu nebudou

Já jdu k doktorovi v 11

6.4.2009 09:48
klarusa

XXX.XXX.235.215

sabina napsal(a):
Kláry..díky moc..no právě má ty rousy...tak moc chlupatý...že asi přesně vím.... co myslíš.... omakávala jsem to....ale je to víš než konec kloubu...s tím ohnutím to zkusím..abych příště věděla... díky moc... Jojo, sedí moc parádně....jen sem si myslela...že mu nebudou

Já jdu k doktorovi v 11

a co to mas za velikost?

6.4.2009 09:56
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
a co to mas za velikost?

no chci mu ty rousy ostříhat...aby byl trochu parádník....má to jak nějak ocas tam..fakt dlouhý...ani sem si nemyslela...tak pak uvidíme líp....

velikost? S

6.4.2009 10:00
klarusa

XXX.XXX.235.215

sabina napsal(a):
no chci mu ty rousy ostříhat...aby byl trochu parádník....má to jak nějak ocas tam..fakt dlouhý...ani sem si nemyslela...tak pak uvidíme líp....

velikost? S

jj pak uvidis lip a hlavne se ti v tom nebude drzet bordel, a pak z toho jsou jen problemy s podlomama

S jo? my meli pro normos kone L a pro ponika M tak jsem jedny M vzala satince a pak jedny L uplne novy i se zadkama od Lami Cellu pro nekoho kdyby chtel, jsou jeste zality v original obale

6.4.2009 10:03
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
jj pak uvidis lip a hlavne se ti v tom nebude drzet bordel, a pak z toho jsou jen problemy s podlomama

S jo? my meli pro normos kone L a pro ponika M tak jsem jedny M vzala satince a pak jedny L uplne novy i se zadkama od Lami Cellu pro nekoho kdyby chtel, jsou jeste zality v original obale

Nojo, s lenkou sme na větvi...že nadík, nám přijde, že má hubenější nožky... než amík...tak asi ne, no :-)

Jinak my je máme od Veredus...tak třeba to mají jinak..nevim...prej máme ty nejmenší pro koně...není to ponclí velikost...ale mini pidi koňská..taky tam byli jen tyhle..nebo mega obr

6.4.2009 10:04
lesterka

XXX.XXX.87.188

klarusa napsal(a):

L na araba asi fakt neudáš :-)) to u nás nosí 170 cm kobyla :)) 160 cm nosí Mka :-)

6.4.2009 10:04
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Nojo, s lenkou sme na větvi...že nadík, nám přijde, že má hubenější nožky... než amík...tak asi ne, no :-)

Jinak my je máme od Veredus...tak třeba to mají jinak..nevim...prej máme ty nejmenší pro koně...není to ponclí velikost...ale mini pidi koňská..taky tam byli jen tyhle..nebo mega obr

kdybyste viděli..jak pracně opatrně sem to rozdělávala....že kdyby nebyly...tak že je prodám ještě v obale celou cestu dom

6.4.2009 10:06
klarusa

XXX.XXX.235.215

lesterka napsal(a):
L na araba asi fakt neudáš :-)) to u nás nosí 170 cm kobyla :)) 160 cm nosí Mka :-)

jj to musim udat u obriku a ne tady
jinak my mame od Vereduse ty co mam pro satinku taky a ted cucim na equiservis ze stojej kolem dvou litru ty co pro ni mam

6.4.2009 10:45
janele

XXX.XXX.9.3

luckai napsal(a):

Tak ty fotky s Ájou nemaj chybu !
Krásný mrňous. Tak ať roste ;)

Nám se v neděli v noci narodil poníko-paint. Má fakt ftipné flíčky. Až budu mít fotky, tak vám sem nějakou dám, jak nemám ráda flekáče, tak na tom miminu je to fakt k sežrání :))

Leni, gratulace ! ! ! Jen tak dál ;) SI ho nakonec vezmeš i na tu licku, ne ? ;)

6.4.2009 11:50
bonzelka

XXX.XXX.173.253

klarusa napsal(a):
jj to musim udat u obriku a ne tady
jinak my mame od Vereduse ty co mam pro satinku taky a ted cucim na equiservis ze stojej kolem dvou litru ty co pro ni mam

Ahojky,tak se po dlouhé době hlásím..měla jsem plno práce a ještě sme se s Hanýskem stěhovali do nové stáje..Máme tam dokonce Hanýsovo nevlastního stýčka a 2 schagia kobylky,takže přímo arabská stáj.Hanýs se tam zamiloval do slepýho valáška,tak vám sem hodim pár foteček s jeho novou anglicko plnokrevnou láskou.

6.4.2009 11:50
bonzelka

XXX.XXX.173.253

bonzelka napsal(a):
Ahojky,tak se po dlouhé době hlásím..měla jsem plno práce a ještě sme se s Hanýskem stěhovali do nové stáje..Máme tam dokonce Hanýsovo nevlastního stýčka a 2 schagia kobylky,takže přímo arabská stáj.Hanýs se tam zamiloval do slepýho valáška,tak vám sem hodim pár foteček s jeho novou anglicko plnokrevnou láskou.

další

6.4.2009 11:52
bonzelka

XXX.XXX.173.253

bonzelka napsal(a):
další

ještě je musim nafotit se strejčekm,jsou jak dvojčata..
tohle je láska:-)

6.4.2009 11:53
bonzelka

XXX.XXX.173.253

bonzelka napsal(a):
ještě je musim nafotit se strejčekm,jsou jak dvojčata..
tohle je láska:-)

honem ať mi brouček neuteče

6.4.2009 11:54
bonzelka

XXX.XXX.173.253

bonzelka napsal(a):
honem ať mi brouček neuteče

a poslední..

6.4.2009 12:20
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
a poslední..

Ta anglická láska je ten slepej valášek?

6.4.2009 12:20
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

Já dostala ATB, jak sem předpokládala....a týden klidu..že /žasné..být tři dny doma zadarmo...

6.4.2009 12:24
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Já dostala ATB, jak sem předpokládala....a týden klidu..že /žasné..být tři dny doma zadarmo...

jo jinak, máte tam úžasné bláto...fůj
ještě že tu je sucho...a úžo teplo

6.4.2009 12:32
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):

No jo...bláto..fůj. My taky máme krásně, sucho, travičku. Usu jsem vydřela z kožichu, prožívala to drbání s takovou slastí. A já mám bílé chlupy všude. Hodila jsem ji na pastvu a lítali tam jako magoři s poníkem, vyhazovali, prdíkovali a dělali kraviny..nooo..trochu jsem jim pomohla, ale hlavně chtěli řádit sami

6.4.2009 12:35
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No jo...bláto..fůj. My taky máme krásně, sucho, travičku. Usu jsem vydřela z kožichu, prožívala to drbání s takovou slastí. A já mám bílé chlupy všude. Hodila jsem ji na pastvu a lítali tam jako magoři s poníkem, vyhazovali, prdíkovali a dělali kraviny..nooo..trochu jsem jim pomohla, ale hlavně chtěli řádit sami

Holky, mám takovej dotaz, můj kůň prostě neprdí...a já mám od té doby z té plynové koliky takový bobky....jakto že neprdí ani když se hýbe?

říkala sem si, že začnu dělat výluhy z kmínu, prý uvolňuje prdíky....co myslíte? Je normální že prakticky neprdí?

6.4.2009 13:51
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
Holky, mám takovej dotaz, můj kůň prostě neprdí...a já mám od té doby z té plynové koliky takový bobky....jakto že neprdí ani když se hýbe?

říkala sem si, že začnu dělat výluhy z kmínu, prý uvolňuje prdíky....co myslíte? Je normální že prakticky neprdí?

Jedno ilustracni foto ze zavodu...

6.4.2009 14:39
lesterka

XXX.XXX.87.188

lesterka napsal(a):
Jedno ilustracni foto ze zavodu...

Ještě autor: Jana Koželuhová :-))

6.4.2009 16:37
luckai

XXX.XXX.160.251

lesterka napsal(a):
Ještě autor: Jana Koželuhová :-))

Leni teda vy válíte, jen tak dál. Moc vám to na fotce sluší .

6.4.2009 19:01
bonzelka

XXX.XXX.173.253

sabina napsal(a):

jj ten plňásek je slepoušek a Hanýsák ho úplně strašně moc miluje.Všechny od něj odhání...Teď si ještě oblíbil zrzečka ČT co se přivezl min.týden.

6.4.2009 19:02
bonzelka

XXX.XXX.173.253

sabina napsal(a):

dneska už tam bahno není...to bylo předminulý týden ještě po tom posledním sněhu,teď už tam pomalu leze travička a je tu nádherně..o víkendu sme byly s holkama jezdit na schagiáčcích a za 2 měsíce si jdu dělat licenci.

6.4.2009 20:01
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
dneska už tam bahno není...to bylo předminulý týden ještě po tom posledním sněhu,teď už tam pomalu leze travička a je tu nádherně..o víkendu sme byly s holkama jezdit na schagiáčcích a za 2 měsíce si jdu dělat licenci.

samá licence..sakryš sakryš chci taky

jojo, Leňoušovi s Naďoušem. to sluší...ale tak to víme už dávno...

7.4.2009 09:18
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
samá licence..sakryš sakryš chci taky

jojo, Leňoušovi s Naďoušem. to sluší...ale tak to víme už dávno...

A co ti brání Sabi? Si najdi koně, trošku se posnaž a můžeš taky na licenci :))

pro změu zase fotila Janča :-)

7.4.2009 09:21
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
A co ti brání Sabi? Si najdi koně, trošku se posnaž a můžeš taky na licenci :))

pro změu zase fotila Janča :-)

to čéče....sem si říkala...ale jakýho koně...to netuším

7.4.2009 09:27
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
to čéče....sem si říkala...ale jakýho koně...to netuším

V Brně je pár stájí, kde se dá půjčit kůň na ZZVJ. Můžu ti půjčit koně na drezuru :-))))

7.4.2009 10:55
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
V Brně je pár stájí, kde se dá půjčit kůň na ZZVJ. Můžu ti půjčit koně na drezuru :-))))

Musim nejdřív....zasednout pořádně do sedla..něž někam vyrazím
Abych nespadla při nějaké zatáčce....

No, měla bych oprášit staré železo...už se nám to blíží

takhle je Amík přívětivej na moje kamarády

držka jedna

7.4.2009 11:16
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
Musim nejdřív....zasednout pořádně do sedla..něž někam vyrazím
Abych nespadla při nějaké zatáčce....

No, měla bych oprášit staré železo...už se nám to blíží

takhle je Amík přívětivej na moje kamarády

držka jedna

Já sedím v sedle pořádněji víc, jak rok a pořád padám v zatáčkách :))))))

7.4.2009 11:20
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):

tak to sem v řiti...teda

7.4.2009 11:22
hattatitla

XXX.XXX.160.2

lesterka napsal(a):

lucky: dobrý den, máte nadherneho konika takoveho jednou vlastnit, to je muj sen..bílý a vzneseny..jsem majitelkou kobči, ČTxNorik mám jí uz od hribete tak je mi lito nekam prodavat..ted mam moznost jezdit od kamaradky taky napůl arabku (viz.foto) a je to neco nadherneho - ta vznesenost

7.4.2009 13:13
lucky

XXX.XXX.133.26

hattatitla napsal(a):
lucky: dobrý den, máte nadherneho konika takoveho jednou vlastnit, to je muj sen..bílý a vzneseny..jsem majitelkou kobči, ČTxNorik mám jí uz od hribete tak je mi lito nekam prodavat..ted mam moznost jezdit od kamaradky taky napůl arabku (viz.foto) a je to neco nadherneho - ta vznesenost

děkuji...ale oni jsou krásní všichni. Arabáš není kůň, je to kámoš, je to trochu životní styl.
Já valím s tím mým bílým ven..už na mě řve do okna ..a šííleně začala línat! Strašné

7.4.2009 16:49
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
děkuji...ale oni jsou krásní všichni. Arabáš není kůň, je to kámoš, je to trochu životní styl.
Já valím s tím mým bílým ven..už na mě řve do okna ..a šííleně začala línat! Strašné

sem se éééxtrémně nudila...

http://www.stream.cz/video/280963-amir

7.4.2009 16:50
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
sem se éééxtrémně nudila...

http://www.stream.cz/video/280963-amir

kamošky práce

7.4.2009 21:04
bonzelka

XXX.XXX.173.253

bonzelka napsal(a):
jj ten plňásek je slepoušek a Hanýsák ho úplně strašně moc miluje.Všechny od něj odhání...Teď si ještě oblíbil zrzečka ČT co se přivezl min.týden.

holkyyyy....já se musim pochlubit,dneska sme byli s Hanýskem na naší první vyjíždce po loukách,byli jsme venku na hoďku jen krokovka,ale bezva Hanýs šel jako profík musel jít jako první,druhýho koně před sebe něchtěl pustit...no nádhera...

7.4.2009 21:10
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
holkyyyy....já se musim pochlubit,dneska sme byli s Hanýskem na naší první vyjíždce po loukách,byli jsme venku na hoďku jen krokovka,ale bezva Hanýs šel jako profík musel jít jako první,druhýho koně před sebe něchtěl pustit...no nádhera...

fotky nemáš?

7.4.2009 21:15
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
fotky nemáš?

8.4.2009 08:48
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):

Tak to gratuluji .
Usa má zase problém, že klidně půjde první, nebo poslední, ale kůň nesmí jít vedle ní. Ona je posraná a vypadá jak zvteklá lama, tlemí se, když jde kůň vedle ní.

8.4.2009 10:35
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Tak to gratuluji .
Usa má zase problém, že klidně půjde první, nebo poslední, ale kůň nesmí jít vedle ní. Ona je posraná a vypadá jak zvteklá lama, tlemí se, když jde kůň vedle ní.

Kláry...mě to na facebooku vyšlo moooc dobře...dívala ses

Až nečekaně...teda, nemám ti říkat quartere?

8.4.2009 11:34
klarusa

XXX.XXX.62.15

sabina napsal(a):
Kláry...mě to na facebooku vyšlo moooc dobře...dívala ses

Až nečekaně...teda, nemám ti říkat quartere?

ze bych byla nenarocnej pracant jo? no to nevim no a teda kulturista fakt taky nejsem

8.4.2009 11:34
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
ze bych byla nenarocnej pracant jo? no to nevim no a teda kulturista fakt taky nejsem

je to prča hele....

8.4.2009 11:55
bonzelka

XXX.XXX.173.253

sabina napsal(a):
fotky nemáš?

mám..jen co bude časík tak je sem šupnu

8.4.2009 11:58
bonzelka

XXX.XXX.173.253

lucky napsal(a):
Tak to gratuluji .

Lucky děkuju..to u nás zatím v pohodě i když šel druhej kůň vedle nebo za náma.Před náma mohl jít až ke konci,když sme se vraceli domu a to bylo na Hanšíkovi znát,že už je trochu utahanej....ale nádherně reagoval na sed,otěže sem pomalu ani nepotřebovala...mam z něj radost..

8.4.2009 15:14
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
Lucky děkuju..to u nás zatím v pohodě i když šel druhej kůň vedle nebo za náma.Před náma mohl jít až ke konci,když sme se vraceli domu a to bylo na Hanšíkovi znát,že už je trochu utahanej....ale nádherně reagoval na sed,otěže sem pomalu ani nepotřebovala...mam z něj radost..

nespim holky...nespim

9.4.2009 06:22
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
nespim holky...nespim

Nespim, za chvili odchazim do prace.

9.4.2009 09:33
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):

tak já teď přišla se psem z venku...holky..tam je jak v pohádce...a já musim kedět doma....protože kdybych vystrčila paty za ůň....už tu bude určitě nějaká kontrola

9.4.2009 10:17
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):
tak já teď přišla se psem z venku...holky..tam je jak v pohádce...a já musim kedět doma....protože kdybych vystrčila paty za ůň....už tu bude určitě nějaká kontrola

no vidíš a já sedím na poradě zavřená, jedna jobovka za druhou se na mně valí...a co ty? přijedeš v tu sobotu? Asi ne, co?

9.4.2009 10:29
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
no vidíš a já sedím na poradě zavřená, jedna jobovka za druhou se na mně valí...a co ty? přijedeš v tu sobotu? Asi ne, co?

v sobotu možná pojedem pro sedlo tak bych se stavila u tebe, a naložila tebe a možná i filipa a odvezla vás k nám nebo by ste jely spolu autem...a já vám dala nějakou kč za benzin v můj prospěch

9.4.2009 10:30
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):
v sobotu možná pojedem pro sedlo tak bych se stavila u tebe, a naložila tebe a možná i filipa a odvezla vás k nám nebo by ste jely spolu autem...a já vám dala nějakou kč za benzin v můj prospěch

Já v sobotu jedu do toho Mikulova, tak to asi nebude pravda. Jedu tam ráno a nevím, kdy se vrátím...

9.4.2009 10:31
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Já v sobotu jedu do toho Mikulova, tak to asi nebude pravda. Jedu tam ráno a nevím, kdy se vrátím...

nojooooooooo vlastně...kurnik tak v neděli?

9.4.2009 10:33
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):
nojooooooooo vlastně...kurnik tak v neděli?

no v nedeli uvidime, premyslim, kdy pojedu k nasim...mozna az v nedeli vecer, tak bysme to mohli sfouknout. Filip tu ale nebude, ten jede domu - do Pardubic.

9.4.2009 10:36
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
no v nedeli uvidime, premyslim, kdy pojedu k nasim...mozna az v nedeli vecer, tak bysme to mohli sfouknout. Filip tu ale nebude, ten jede domu - do Pardubic.

mě z vás picne

9.4.2009 10:37
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
mě z vás picne

tak si nech dát lekci od něj.... co máš kde pohlídat....a přijideš ty,,ala Filip,,

Jásnad někoho schrastim taky....no uvidim.

9.4.2009 10:39
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):
tak si nech dát lekci od něj.... co máš kde pohlídat....a přijideš ty,,ala Filip,,

Jásnad někoho schrastim taky....no uvidim.

no ja vim zhruba, co mam kde pohlidat, to uz jsem se naucila, ale negarantuju, ze to bude 100% :)) ale pokud nebude uplne sedet, tak to poznam.

9.4.2009 10:41
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
no ja vim zhruba, co mam kde pohlidat, to uz jsem se naucila, ale negarantuju, ze to bude 100% :)) ale pokud nebude uplne sedet, tak to poznam.

juchůůů tak jo, moc ráda bych tě uvítala u nás :-)

jen nato musím hrcipca připravit..jako já bych taky věděla...že polštáře musí ležet....aktivní plocha lopatky musí být volná...nesmí to tam tlačit....a kohoutek i po dosednutí musí být nedotčený...včetně páteře....

Hele jestlit eda pojedeš...vem i svoje sedla--moc prosím..zkusíme je

9.4.2009 10:42
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Pěkné dopoledne přeju :)

Hej, děcka, normálně jsem dnes přišla do stáje, a z výklenku na seno na mne kouká Sirka, a nemůže nikam, bo ho Beník drží ze svého boxu v šachu. Normálně ten blboun asi podlezl pod dveřma, máme tam přes půl metru mezeru od země. Terce už se to jednou taky stalo. Jak ten kůň leží, tak vypadne napůl ven... a vstane v chodbičce :))

No, a druhý hřebec , Beník, se zase včera projevil. Pustili jsme poprvé to naše novorozeně do stáda (jinak je od prvního dne ve výběhu, ale jen s mamkou a jedním koněm), a ten hajzlík po něm šel, Normálně se do něj zakousl... Fuj, jsem myslela, že ho zabiju, když jsem to viděla. Jak se ten najednou děsně obrovský kůň sápe po tom malinkém pinďovi... (on je napůl poník, takže fakt mrňous...). No, naštěstí máme dva takový opičáky, co se bojíme je dát s malým do jednoho výběhu, tak prostě půjdou spolu na protější pastvinu, za trest :)

Takže tak veselo u nás na severu :)

9.4.2009 10:44
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Pěkné dopoledne přeju :)

Hej, děcka, normálně jsem dnes přišla do stáje, a z výklenku na seno na mne kouká Sirka, a nemůže nikam, bo ho Beník drží ze svého boxu v šachu. Normálně ten blboun asi podlezl pod dveřma, máme tam přes půl metru mezeru od země. Terce už se to jednou taky stalo. Jak ten kůň leží, tak vypadne napůl ven... a vstane v chodbičce :))

No, a druhý hřebec , Beník, se zase včera projevil. Pustili jsme poprvé to naše novorozeně do stáda (jinak je od prvního dne ve výběhu, ale jen s mamkou a jedním koněm), a ten hajzlík po něm šel, Normálně se do něj zakousl... Fuj, jsem myslela, že ho zabiju, když jsem to viděla. Jak se ten najednou děsně obrovský kůň sápe po tom malinkém pinďovi... (on je napůl poník, takže fakt mrňous...). No, naštěstí máme dva takový opičáky, co se bojíme je dát s malým do jednoho výběhu, tak prostě půjdou spolu na protější pastvinu, za trest :)

Takže tak veselo u nás na severu :)

jééé vypadl z boxu Hele to Amir mi pravidelně podlízal ohrady

pohoda...
teda ale vidět vraždit ponclí miminko..no fuj..t.eda že se Beník nestydí

9.4.2009 11:13
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):

pohoda...

Ale on to neudělal schválně. Kdyby chtěl, tak se mu to nepovede... :))

No, Beník se evidentně nestydí. Dneska je na protější pastvině se Sirkou a pořád tam řehtá na kobyly. Sirka žere a Beník hřebčí, děs běs :))
Ono mu trvá tak 2 - 3 týdny, než přijme nového člena stáda. Ale tak jsem doufala, že u hříbouše, které se narodilo vedle něj v boxe, to bude v pohodě. No, evidentně ne... Hřebec prostě...

9.4.2009 11:13
klarusa

XXX.XXX.62.15

sabina napsal(a):

pohoda...

no jo Benik chce bejt nejrozkosnejsi, tak vrazdi male miminka, protoze vi, ze ty jsou nejhezci

hele Marina asi nejak nestiha chudak, neodepisuje na mejli a tady byla taky jen jednou. no zitra zjistim co a jak jedu za tou moji huculkou, trosku ji vydrbat a tak tyjo holky ja bych ji tak rada vzala na prochazku, jenze nevim jak to udelat...oni jsou ty kobyly a ona tak strasne zavyslacky, ze to asi nepujde, ji odvedu horkotezko z pastviny a oni mi utecou za ni.... to se blbe pak trenuje vodeni umi stat privazana v boxe, davat nohy, nechat si nandat ohlavku, stat kovari na pastvine i bez ohlavky, ale vodeni...jo zkouseli jsme to, jenze ty dury na ni porad rvou, ze jim chci odvezt miminko sem ji vedla parkrat za konma, tak to jde, parkrat popobehne ale zadne valcovani to ne...

9.4.2009 12:39
klarusa

XXX.XXX.62.15

klarusa napsal(a):
no jo Benik chce bejt nejrozkosnejsi, tak vrazdi male miminka, protoze vi, ze ty jsou nejhezci

hele Marina asi nejak nestiha chudak, neodepisuje na mejli a tady byla taky jen jednou. no zitra zjistim co a jak jedu za tou moji huculkou, trosku ji vydrbat a tak tyjo holky ja bych ji tak rada vzala na prochazku, jenze nevim jak to udelat...oni jsou ty kobyly a ona tak strasne zavyslacky, ze to asi nepujde, ji odvedu horkotezko z pastviny a oni mi utecou za ni.... to se blbe pak trenuje vodeni umi stat privazana v boxe, davat nohy, nechat si nandat ohlavku, stat kovari na pastvine i bez ohlavky, ale vodeni...jo zkouseli jsme to, jenze ty dury na ni porad rvou, ze jim chci odvezt miminko sem ji vedla parkrat za konma, tak to jde, parkrat popobehne ale zadne valcovani to ne...

Holky nema JS Likoli nahodou webovky? ja je nemuzu najit...
a Shagia Vilemov kdyz zadam kde je Vilemov tak mi vyleze tolik Vilemovu, nevite kterej znich to je?

9.4.2009 12:59
janele

XXX.XXX.9.3

klarusa napsal(a):
Holky nema JS Likoli nahodou webovky? ja je nemuzu najit...
a Shagia Vilemov kdyz zadam kde je Vilemov tak mi vyleze tolik Vilemovu, nevite kterej znich to je?

No, já bych ji taky nikam nevodila, k čemu u ročka...Můj názor.

Jinak Likoli podle mne webovky nemaj... :( Našla jsem tohle...: http://www.enduranceday-most.cz/kontakty.php

ShagYa Vilemov: http://www.jkshagya.estranky.cz/stranka/kontakt , podle PSČ tedy: Havlíčkův Brod Kraj Vysočina Vilémov u Golčova Jeníkova

Nemám v práci co na práci :) Spíš jsem líná si práci hledat, ona by se našla :)) ch jo...

Jo, Sabi, s tím prděním... Já to u nás taky nějak moc nepozoruju :) Přece nebuduou prdět pořád, že jo :)

9.4.2009 13:05
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
No, já bych ji taky nikam nevodila, k čemu u ročka...Můj názor.

Jinak Likoli podle mne webovky nemaj... :( Našla jsem tohle...: http://www.enduranceday-most.cz/kontakty.php

ShagYa Vilemov: http://www.jkshagya.estranky.cz/stranka/kontakt , podle PSČ tedy: Havlíčkův Brod Kraj Vysočina Vilémov u Golčova Jeníkova

Nemám v práci co na práci :) Spíš jsem líná si práci hledat, ona by se našla :)) ch jo...

Jo, Sabi, s tím prděním... Já to u nás taky nějak moc nepozoruju :) Přece nebuduou prdět pořád, že jo :)

http://www.terezahuclova.com/cs

9.4.2009 13:11
klarusa

XXX.XXX.62.15

janele napsal(a):
http://www.terezahuclova.com/cs

uz jsem webovky nasla, nebo aspon neco se za ne da povazovat, dik za ten Vilemov

hezkej hrebec, tak holky kdo ma nasetreno

9.4.2009 13:13
klarusa

XXX.XXX.62.15

klarusa napsal(a):
uz jsem webovky nasla, nebo aspon neco se za ne da povazovat, dik za ten Vilemov

hezkej hrebec, tak holky kdo ma nasetreno

jo jinak Jani s tim kam vodit rocka...no vis to ze umi na voditku se hodi vzdycky, to ze ja mam trpelivost a vim, ze na araba nesmis po zlem, ale ostatni lidi to nevedej, a kdyz by s ni potrebovali nejak manipulovat tak je zle.... tot muj nazor, jen naucit chodit na voditku, aby nebyl problem ji nekam odvest, nemyslim tim zadnou jinou praci

9.4.2009 18:43
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
jo jinak Jani s tim kam vodit rocka...no vis to ze umi na voditku se hodi vzdycky, to ze ja mam trpelivost a vim, ze na araba nesmis po zlem, ale ostatni lidi to nevedej, a kdyz by s ni potrebovali nejak manipulovat tak je zle.... tot muj nazor, jen naucit chodit na voditku, aby nebyl problem ji nekam odvest, nemyslim tim zadnou jinou praci

Já si myslím, že vodění na vodítku...se učívá jako první...to aby bylo možno hříbě převézt...odvézt kamkoliv....ono představa, že máte pastviny za silnicí...a nechat hříbě licat kolem matky..není úplnej optimal...a ono pasovat se pak s koněm, co už je dvouletý...nebo tak..není žádná prdel

9.4.2009 20:03
ghajariy

XXX.XXX.20.167

bonzelka napsal(a):
mám..jen co bude časík tak je sem šupnu

Také jsme byli na závodech, pro změnu těch westernových. Celkem nám to šlo, musím pochválit Gaju za vzorné chování. Ale to bylo snad poprvé, co byla tak vzorná .

Přidám vám sem fotku - najdi si araba

9.4.2009 20:27
lucky

XXX.XXX.133.26

ghajariy napsal(a):
Také jsme byli na závodech, pro změnu těch westernových. Celkem nám to šlo, musím pochválit Gaju za vzorné chování. Ale to bylo snad poprvé, co byla tak vzorná .

Přidám vám sem fotku - najdi si araba

Já já já našla!!!! ...super! Gratuluji! Moc vám to Peti s Gajou sluší

10.4.2009 09:00
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Já já já našla!!!! ...super! Gratuluji! Moc vám to Peti s Gajou sluší

taky sem našla...gratulace

10.4.2009 09:03
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
taky sem našla...gratulace

Taky moc gratuluji...:-))

Jinak hádejte, co jsme se chystali udělat? :)

10.4.2009 09:04
lesterka

XXX.XXX.87.188

lesterka napsal(a):
Taky moc gratuluji...:-))

Jinak hádejte, co jsme se chystali udělat? :)

a po krátkém přemlouvání se i povedlo .-)

10.4.2009 09:05
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):

paráda

10.4.2009 10:16
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
paráda

gratulji!! U nás je velká voda..do vody nemůžeme..ale pro Usu je i louže týrání pouštního uň

10.4.2009 10:58
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
Já si myslím, že vodění na vodítku...se učívá jako první...to aby bylo možno hříbě převézt...odvézt kamkoliv....ono představa, že máte pastviny za silnicí...a nechat hříbě licat kolem matky..není úplnej optimal...a ono pasovat se pak s koněm, co už je dvouletý...nebo tak..není žádná prdel

Já vám to neberu, nechci se hádat.
Jen si myslím, že vodění se učit nemusí, je to o jednoduchém tlaku a povolení, kůň to umí za minutu... Když mám koně v běžné stáji, je zvyklý na lidi, tak to párkrát u mlaďocha použiju, když potřebuju, a ono to prostě jde i bez nějakého tréninku... A kůň z pastvin, ten se to i když do dospělosti neviděl člověka a nikdy neměl ohlávku, naučí vesměs během pár minut... Není to o tom, že má půl tuny a že mě přetáhne, je to o informaci, a když mu ji člověk dobře podá, tak přece vodění je to nejmenší...
Ale to fakt nic proti, jen můj pohled. Jen jsem si prostě musela rýpnout, když se Kláře nelíbí, že roční hříbě nemůže oddělit od stáda... Tož sorry ;)

10.4.2009 11:00
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Leni, super fotky, takové letní ;) jůůů

Peti, a co jste šli? Jaké to bylo? Více fotek :) Jinak také gratuluji ke vzornému chování ;)

10.4.2009 12:03
klarusa

XXX.XXX.235.215

janele napsal(a):
Leni, super fotky, takové letní ;) jůůů

Peti, a co jste šli? Jaké to bylo? Více fotek :) Jinak také gratuluji ke vzornému chování ;)

ne nelibi, jen mam strach, ze kdyz se neco tento, ze proste ostatni lidi nebudou mit trpelivost.... ja kdyz jsem ji vedla tak byla v pohode za konem, ale znam chovani lidi, nemyslim ted tim Marinu, ta vi jak se k arabum chovat, ale co kdyz stado utece kazda kobyla jinam, a pak kone pujdou chytat i ostatni lidi co jsou zvykli na chovani k CT? ze kdyz to nejde podobrem tak to pujde pozlem.... a zkuste arabovi neco rikat pozlem....bude to jeste horsi

jinak jsem se dneska chystala do Mnisku, dopadlo to tak, ze jsem dorazila do mesta tam se otocila a jela zpet domu, sem se tam malem slozila.... mam furt blbej zaludek, pojistovna me nechce na mesic pojistit, tak nemuzu k doktorovi...no proste fakt super kdyz nejite a nepijete, pak vylezete na slunicko pobehnete po meste, a pak jste zelene jak sedmi ze vas i v tramvaji poustej sednout stary lidi...uz se mi to dlouho nestalo

10.4.2009 12:09
janele

XXX.XXX.9.3

klarusa napsal(a):
ne nelibi, jen mam strach, ze kdyz se neco tento, ze proste ostatni lidi nebudou mit trpelivost.... ja kdyz jsem ji vedla tak byla v pohode za konem, ale znam chovani lidi, nemyslim ted tim Marinu, ta vi jak se k arabum chovat, ale co kdyz stado utece kazda kobyla jinam, a pak kone pujdou chytat i ostatni lidi co jsou zvykli na chovani k CT? ze kdyz to nejde podobrem tak to pujde pozlem.... a zkuste arabovi neco rikat pozlem....bude to jeste horsi

jinak jsem se dneska chystala do Mnisku, dopadlo to tak, ze jsem dorazila do mesta tam se otocila a jela zpet domu, sem se tam malem slozila.... mam furt blbej zaludek, pojistovna me nechce na mesic pojistit, tak nemuzu k doktorovi...no proste fakt super kdyz nejite a nepijete, pak vylezete na slunicko pobehnete po meste, a pak jste zelene jak sedmi ze vas i v tramvaji poustej sednout stary lidi...uz se mi to dlouho nestalo

Ty jo, nechtěj pojistit? To je drsný... :( A co nějaká "cestovní" pojistka? Nebo kamarád doktor, ať to napíše na známého pojistku...
Jinak zkus zelený ječmen, zmírňuje nemoci ;) I když nevím, když nejsi zvyklá, zda bys nezezelenala ještě více ...

10.4.2009 12:30
klarusa

XXX.XXX.235.215

janele napsal(a):
Ty jo, nechtěj pojistit? To je drsný... :( A co nějaká "cestovní" pojistka? Nebo kamarád doktor, ať to napíše na známého pojistku...
Jinak zkus zelený ječmen, zmírňuje nemoci ;) I když nevím, když nejsi zvyklá, zda bys nezezelenala ještě více ...

ja myslim, ze uz to nejde abych vic zmenila barvu, myslim ze zelenej jecmen ma mamca doma, ma tu i moroznik, je to na cisteni organismu ze jo?
jj nechtej, az za pul roku a to bude v cervenci.... jj cestovni pojistku mam, jsem pojistena do zahranici, ale ted jsem v Cr...kdyz jsem ji rikala, ze jako jsem mesic tady co kdyz me zajede auto, tak rikala ze na takovehle urazi je ta pojistka ze by se to dalo na ni uhrat...ale netvarila se moc dobre...takze myslim, ze bych na ni hodne doplacela. doktora na gastru nemam...bohuzel

10.4.2009 12:39
janele

XXX.XXX.9.3

klarusa napsal(a):
ja myslim, ze uz to nejde abych vic zmenila barvu, myslim ze zelenej jecmen ma mamca doma, ma tu i moroznik, je to na cisteni organismu ze jo?
jj nechtej, az za pul roku a to bude v cervenci.... jj cestovni pojistku mam, jsem pojistena do zahranici, ale ted jsem v Cr...kdyz jsem ji rikala, ze jako jsem mesic tady co kdyz me zajede auto, tak rikala ze na takovehle urazi je ta pojistka ze by se to dalo na ni uhrat...ale netvarila se moc dobre...takze myslim, ze bych na ni hodne doplacela. doktora na gastru nemam...bohuzel

ty jo, nevím, já se v tom nevyznám. To jsem spíš tak plácla, bo o tom teď mluvila kámoška... (o tom ječmenu ...) Ale chci se o tom dozvědět víc, hodně lidí to používá, i sportovci dost, taky se to dá dávat koním... a já jsem na to zelený :) ...
Ale teď bych jen kecala, tož sorry... :)

10.4.2009 18:00
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
ty jo, nevím, já se v tom nevyznám. To jsem spíš tak plácla, bo o tom teď mluvila kámoška... (o tom ječmenu ...) Ale chci se o tom dozvědět víc, hodně lidí to používá, i sportovci dost, taky se to dá dávat koním... a já jsem na to zelený :) ...
Ale teď bych jen kecala, tož sorry... :)

Kláry, další pchyl přes žaludek? Já měla Gastro minulý týden už asi 8smé...a teď čekám na výsledky...

11.4.2009 12:26
klarusa

XXX.XXX.62.15

sabina napsal(a):
Kláry, další pchyl přes žaludek? Já měla Gastro minulý týden už asi 8smé...a teď čekám na výsledky...

no jo no, je to otravny, cloveku je blbe, tak nezere, pak uz je mu blbe z toho ze nezere, kdyz neco sni, tak je mu zas blbe z toho, nekonecnej kolotoc... a jak se hne tak je uplne vyrizenej protoze nema energii, ale ty kila jdou zas hezky dolu ale jak se rika, lehce nabil lehce pozbil, tady bych to trosku otocila, jak rychle dolu tak rychlejc nahoru

11.4.2009 20:30
lesterka

XXX.XXX.106.108

klarusa napsal(a):
no jo no, je to otravny, cloveku je blbe, tak nezere, pak uz je mu blbe z toho ze nezere, kdyz neco sni, tak je mu zas blbe z toho, nekonecnej kolotoc... a jak se hne tak je uplne vyrizenej protoze nema energii, ale ty kila jdou zas hezky dolu ale jak se rika, lehce nabil lehce pozbil, tady bych to trosku otocila, jak rychle dolu tak rychlejc nahoru

Taak děvčata, máme za sebou první veřejňák...70/80 cm :-)) A jak to dopadlo? 70 cm za jednu chybu...moji...štyc...debil jsem totálně zaspala a následných 80 cm už čistě...mám z toho obrovskou radost...ten kůň se choval úplně suprově, na ničem mě nenechal, nedělal blbosti...

11.4.2009 20:45
klarusa

XXX.XXX.62.15

lesterka napsal(a):
Taak děvčata, máme za sebou první veřejňák...70/80 cm :-)) A jak to dopadlo? 70 cm za jednu chybu...moji...štyc...debil jsem totálně zaspala a následných 80 cm už čistě...mám z toho obrovskou radost...ten kůň se choval úplně suprově, na ničem mě nenechal, nedělal blbosti...

wow super, ted jeste doladit veterinarni prohlidku na vytrvalost a mas multifunkcniho kone, jeste ti teda zbejva zkusit neco z westernu

11.4.2009 20:51
lesterka

XXX.XXX.106.108

klarusa napsal(a):
wow super, ted jeste doladit veterinarni prohlidku na vytrvalost a mas multifunkcniho kone, jeste ti teda zbejva zkusit neco z westernu

Kláro, já myslím, že s veterinářem už by nemusel být problém, letos se chová na závodech úplně jinak. Jako nejhodnější beránek z něj není, ale obrátil o 100%, tak doufám, že to bude platit i u vytrvalosti.

Jinak western fakt asi zkoušet nebudu...to mě neláká :)) To přenechám Janči, tam bude sbírat vavříny ona :-)) Nebo se ještě někdo jiný hlásíte na western? :-)

12.4.2009 10:00
klarusa

XXX.XXX.62.15

lesterka napsal(a):
Kláro, já myslím, že s veterinářem už by nemusel být problém, letos se chová na závodech úplně jinak. Jako nejhodnější beránek z něj není, ale obrátil o 100%, tak doufám, že to bude platit i u vytrvalosti.

Jinak western fakt asi zkoušet nebudu...to mě neláká :)) To přenechám Janči, tam bude sbírat vavříny ona :-)) Nebo se ještě někdo jiný hlásíte na western? :-)

si zapomela na Lucku s Usou a dalsi....

12.4.2009 10:21
kathey

XXX.XXX.52.63

lesterka napsal(a):

Heeej, Leni, ty me seres jak maly boty Kdyz Katuska rekne, ze ciste, max 1 chyba, tak to tak proste bude a hotovo.... kdy mi konecne zacnes verit, co?

Fakt je to parada, jen tak dal

a to jsi mi slibovala fotky padu....tak priste no

12.4.2009 10:29
blanche

XXX.XXX.245.111

klarusa napsal(a):
si zapomela na Lucku s Usou a dalsi....

pro Kláru:
Ahojky,

tak jsme byli zase u Vás fotit
Mám i Tvého koníka

12.4.2009 10:37
klarusa

XXX.XXX.62.15

blanche napsal(a):
pro Kláru:
Ahojky,

tak jsme byli zase u Vás fotit
Mám i Tvého koníka

fakt? me Misa ukazovala fotky ty nove kobylky co ma Marina do endurance, a hledala jsem u tebe na rajceti, jestli nemas foto dalsich...a nejak jsem nenasla, tak jsem si rikala, ze jste nemeli cas, a fotili jen tu kobylu, ale je super ze je mas i meho brouca kdepak se na ne muzu podivat?

12.4.2009 10:42
blanche

XXX.XXX.245.111

klarusa napsal(a):
fakt? me Misa ukazovala fotky ty nove kobylky co ma Marina do endurance, a hledala jsem u tebe na rajceti, jestli nemas foto dalsich...a nejak jsem nenasla, tak jsem si rikala, ze jste nemeli cas, a fotili jen tu kobylu, ale je super ze je mas i meho brouca kdepak se na ne muzu podivat?

Máááám
Pošlu ti mail, ju ?

12.4.2009 10:54
klarusa

XXX.XXX.62.15

blanche napsal(a):
Máááám
Pošlu ti mail, ju ?

juuu ona i postala skoda ze ji ta ohlavka je velika, jinak ji slusi ale simle slusi vic

12.4.2009 10:55
blanche

XXX.XXX.245.111

klarusa napsal(a):
juuu ona i postala skoda ze ji ta ohlavka je velika, jinak ji slusi ale simle slusi vic

12.4.2009 11:17
klarusa

XXX.XXX.62.15

blanche napsal(a):

holky nasla jsem dost srandovni fotecku
foto Blanche
doufam, ze se Marina nebude zlobit, ma tam taky kus kone, a fotka jeste neprosla cenzurou

chudinka furt nekam leze a pak se boji posera ikdyz ne chudinka ale malou poseru mam

12.4.2009 11:26
blanche

XXX.XXX.245.111

klarusa napsal(a):
holky nasla jsem dost srandovni fotecku
foto Blanche
doufam, ze se Marina nebude zlobit, ma tam taky kus kone, a fotka jeste neprosla cenzurou

chudinka furt nekam leze a pak se boji posera ikdyz ne chudinka ale malou poseru mam

JJ, to se bála šimly - žvejkala, a dělala ze sebe malé neviňátko

12.4.2009 11:33
klarusa

XXX.XXX.62.15

blanche napsal(a):
JJ, to se bála šimly - žvejkala, a dělala ze sebe malé neviňátko

jj to dela hodne casto je u toho uzasne srandovni, ale nema to na tu fotku od T. Huclove, jak na ni startuje Ducina to je sranda

dala jsem nejake fotky k sobe na facebook, napsala jsem tam ze jsou od tebe, tak doufam, ze to nevadi, ted je jdu dat i na sve stranky jeee ja z nich mam radost
a jak se vubec chovala? byla hodna?

12.4.2009 12:05
blanche

XXX.XXX.245.111

klarusa napsal(a):
jj to dela hodne casto je u toho uzasne srandovni, ale nema to na tu fotku od T. Huclove, jak na ni startuje Ducina to je sranda

dala jsem nejake fotky k sobe na facebook, napsala jsem tam ze jsou od tebe, tak doufam, ze to nevadi, ted je jdu dat i na sve stranky jeee ja z nich mam radost
a jak se vubec chovala? byla hodna?

Tak to jsem ráda, že se líbí
A že máš radost

Byla moc hodná

12.4.2009 12:26
klarusa

XXX.XXX.62.15

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se líbí
A že máš radost

Byla moc hodná

to ma stesti potvura
ja se tam snad dneska konecne dostanu, uz se moc tesim, akorat me stve ze mi to nevyslo v patek, kdyz me marina potrebovala

Přidejte reakci

Přidat smajlík