Sušené koňské mléko !!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2009 05:35
bednarik petr

XXX.XXX.153.18

Prosím nevíte kde dnes sehnat koňské mléko? Díky

4.4.2009 07:18
saddlery

XXX.XXX.2.142

bednarik petr napsal(a):

To nevím,někde jsem četl o konské farmě kde dojí klisny na léčiva,ale známému po porodu umřela chladaska a tak malého hřebečka odkojil mlékem od koz,objížděl celé okolí a dojil kozy.

4.4.2009 07:50
klarusa

XXX.XXX.32.230

saddlery napsal(a):
To nevím,někde jsem četl o konské farmě kde dojí klisny na léčiva,ale známému po porodu umřela chladaska a tak malého hřebečka odkojil mlékem od koz,objížděl celé okolí a dojil kozy.

u mullera ma od hoveleru

4.4.2009 08:33
westgirl

XXX.XXX.227.219

klarusa napsal(a):
u mullera ma od hoveleru

Soni už něco máte?já ho byla nucená loni používat, doveze Ti to každý vet.objednal to a nějakou expres poštou vlakem to dorazilo z Pardubic.jinak když ne přes veta,leda přes net.Hoveler od Mullera.dobré zkušenosti, hříbata se můžou po tom utlouct

4.4.2009 08:34
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Soni už něco máte?já ho byla nucená loni používat, doveze Ti to každý vet.objednal to a nějakou expres poštou vlakem to dorazilo z Pardubic.jinak když ne přes veta,leda přes net.Hoveler od Mullera.dobré zkušenosti, hříbata se můžou po tom utlouct

aha, tak tady čtu že máte kluka.tak ať to vše dobře dopadne

5.4.2009 11:30
smejdka

XXX.XXX.165.36

westgirl napsal(a):
aha, tak tady čtu že máte kluka.tak ať to vše dobře dopadne

Doufám, že už jste sehnali: nevím jak Muller, loni co vím, tak byl víkend problém. Mám doma kdyžtak skoro celý pytek, jestli to nemáte daleko k JIndřichovu Hradci, tak se můžeme domluvit (777270058). Jinak koza, vet mi doporučoval dát hříběti (pokud pije málo, či matka ztrácí mléko) i krom kozího mlíka celé vajíčko??? - nezkoušela jsem, promptně jsme výletovali k Mullerovi pro sušák. Držím pěsti.

5.4.2009 15:30
gil

XXX.XXX.10.206

bednarik petr napsal(a):

Ahojky známá mi tehdy poradila veterináře Hlačíka že on může sehnat hodím jsem na něj tel : ale nevím to jistě 723 823 469 moc držíme palečky

5.4.2009 16:53
bednarik petr

XXX.XXX.188.186

gil napsal(a):
Ahojky známá mi tehdy poradila veterináře Hlačíka že on může sehnat hodím jsem na něj tel : ale nevím to jistě 723 823 469 moc držíme palečky

děkuji všem. Mlíko mi dovezla parta holek z Brna ještě ten den když bylo třeba. Moc jim za to děkuji . A nejen za to . Je jejich zásluha,že mléko nakonec nebylo třeba. Bylo nás na Mauru hodně tak si to nakonec rozmyslela protestovat. dnes se chová zase jako hysterka.ale díky bohu za to.

9.4.2009 21:39
bednarik petr

XXX.XXX.174.219

bednarik petr napsal(a):
děkuji všem. Mlíko mi dovezla parta holek z Brna ještě ten den když bylo třeba. Moc jim za to děkuji . A nejen za to . Je jejich zásluha,že mléko nakonec nebylo třeba. Bylo nás na Mauru hodně tak si to nakonec rozmyslela protestovat. dnes se chová zase jako hysterka.ale díky bohu za to.

Pokud by měl někdo zájem o nepoužité koňské sušené mléko zavolejte nebo napiště . Další informace podám mailem. Tel-777562226 mucanga@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík