klarusa
napsal(a):
u mullera ma od hoveleru
Soni už něco máte?já ho byla nucená loni používat, doveze Ti to každý vet.objednal to a nějakou expres poštou vlakem to dorazilo z Pardubic.jinak když ne přes veta,leda přes net.Hoveler od Mullera.dobré zkušenosti, hříbata se můžou po tom utlouct
westgirl
napsal(a):
Soni už něco máte?já ho byla nucená loni používat, doveze Ti to každý vet.objednal to a nějakou expres poštou vlakem to dorazilo z Pardubic.jinak když ne přes veta,leda přes net.Hoveler od Mullera.dobré zkušenosti, hříbata se můžou po tom utlouct
aha, tak tady čtu že máte kluka.tak ať to vše dobře dopadne
westgirl
napsal(a):
aha, tak tady čtu že máte kluka.tak ať to vše dobře dopadne
Doufám, že už jste sehnali: nevím jak Muller, loni co vím, tak byl víkend problém. Mám doma kdyžtak skoro celý pytek, jestli to nemáte daleko k JIndřichovu Hradci, tak se můžeme domluvit (777270058). Jinak koza, vet mi doporučoval dát hříběti (pokud pije málo, či matka ztrácí mléko) i krom kozího mlíka celé vajíčko??? - nezkoušela jsem, promptně jsme výletovali k Mullerovi pro sušák. Držím pěsti.
gil
napsal(a):
Ahojky známá mi tehdy poradila veterináře Hlačíka že on může sehnat hodím jsem na něj tel : ale nevím to jistě 723 823 469 moc držíme palečky
děkuji všem. Mlíko mi dovezla parta holek z Brna ještě ten den když bylo třeba. Moc jim za to děkuji . A nejen za to . Je jejich zásluha,že mléko nakonec nebylo třeba. Bylo nás na Mauru hodně tak si to nakonec rozmyslela protestovat. dnes se chová zase jako hysterka.
ale díky bohu za to.
bednarik petr
napsal(a):
děkuji všem. Mlíko mi dovezla parta holek z Brna ještě ten den když bylo třeba. Moc jim za to děkuji . A nejen za to . Je jejich zásluha,že mléko nakonec nebylo třeba. Bylo nás na Mauru hodně tak si to nakonec rozmyslela protestovat. dnes se chová zase jako hysterka.
ale díky bohu za to.
Pokud by měl někdo zájem o nepoužité koňské sušené mléko zavolejte nebo napiště . Další informace podám mailem. Tel-777562226 mucanga@email.cz