Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2009 17:44
janinka1

XXX.XXX.247.17

Ahojí lidičky z okolí Bruntálu.....Tak jak se daří koníkům na Bruntálsku?Dlouho jsem v těch kopcích nebyla a stýská se mi....Nevíte náhodou o nějakých menších rekreačních stájích tam někde?Nemyslím teď Hamříkovku nebo Skály,Theimera,Olehlu a Valu.....něco menšího,soukromé koně,kam by se dalo jezdit za výpomoc?Víte někdo?Díky a pojďte diskutovat

5.4.2009 19:19
ewanie

XXX.XXX.42.194

janinka1 napsal(a):
Ahojí lidičky z okolí Bruntálu.....Tak jak se daří koníkům na Bruntálsku?Dlouho jsem v těch kopcích nebyla a stýská se mi....Nevíte náhodou o nějakých menších rekreačních stájích tam někde?Nemyslím teď Hamříkovku nebo Skály,Theimera,Olehlu a Valu.....něco menšího,soukromé koně,kam by se dalo jezdit za výpomoc?Víte někdo?Díky a pojďte diskutovat

Já jsem Lichnovák. A taky bych brala kdyby tam k ježdění něco bylo. Vedle nás v Horním Benešově je stáj. Ale prej to tam není vůbec dobrý. Nevím, čekám kdy se najde více názorů. Tak dejte kdyžtak vědět jestli to tam znáte nebo jestli víte o něčem jiném. Misha

5.4.2009 19:21
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Já jsem Lichnovák. A taky bych brala kdyby tam k ježdění něco bylo. Vedle nás v Horním Benešově je stáj. Ale prej to tam není vůbec dobrý. Nevím, čekám kdy se najde více názorů. Tak dejte kdyžtak vědět jestli to tam znáte nebo jestli víte o něčem jiném. Misha

Já s frískou kobylkou Marii K. trošku jsme blbli

5.4.2009 19:47
anabeliinka

XXX.XXX.103.250

ewanie napsal(a):
Já s frískou kobylkou Marii K. trošku jsme blbli

Ahojky co třeba jízdárna Křížov moc lidí tam nechodí bych teda řekla.... Nwm, ale třeba jo ....

7.4.2009 13:58
marse

XXX.XXX.191.15

anabeliinka napsal(a):
Ahojky co třeba jízdárna Křížov moc lidí tam nechodí bych teda řekla.... Nwm, ale třeba jo ....

ahoj Jano a kde teď teda jsi když ne V Rýmařově?Zkus se zeptat v Albrechticích u Rým.u Nováka Ranch N.Ten by tě asi za výpomoc vzal,záleží na domluvě.Jinak máme přírůstek hřebečka a ještě čekáme jedno hříbátko,fotka je na tématu Hříbátka.Ozvi se někdy

7.4.2009 14:08
nikollla

XXX.XXX.56.132

marse napsal(a):
ahoj Jano a kde teď teda jsi když ne V Rýmařově?Zkus se zeptat v Albrechticích u Rým.u Nováka Ranch N.Ten by tě asi za výpomoc vzal,záleží na domluvě.Jinak máme přírůstek hřebečka a ještě čekáme jedno hříbátko,fotka je na tématu Hříbátka.Ozvi se někdy

Zdarte Bruntaláci. Já mám arabskýho plnokrevníka, kterého připravuju na vytrvalost. jsme ustájení v městě Albrechtice asi 15km od Krnova.

7.4.2009 14:21
strelish

XXX.XXX.142.166

ewanie napsal(a):

Záleží, co jsou v HB za lidi. Před cca 10 lety jsem chodila do té stáje v Luhách a děs a hrůza. A o vedlebydlícím panu MVDr. si taky myslím svoje :))))

Možná by se dalo domluvit ježdění u Jany v Býkově, má fjorďuli a ještě nějaké jedno ČT myslím. A nebo pak tady http://jzranch.sweb.cz/kun.html

Jinak bohužel Bruntálsko je pořád docela marné :)))

7.4.2009 15:43
nikollla

XXX.XXX.56.132

strelish napsal(a):
Záleží, co jsou v HB za lidi. Před cca 10 lety jsem chodila do té stáje v Luhách a děs a hrůza. A o vedlebydlícím panu MVDr. si taky myslím svoje :))))

Možná by se dalo domluvit ježdění u Jany v Býkově, má fjorďuli a ještě nějaké jedno ČT myslím. A nebo pak tady http://jzranch.sweb.cz/kun.html

Tak já jsem ráda že jsem u vabroušků vic než jen spokojena a to i Dahir. Jak jsou nevlídní majitelé či sousedé tak je to vždycky napytel

7.4.2009 17:49
ewanie

XXX.XXX.42.194

strelish napsal(a):

Jo ano přesně myslím stáj v Luhách.......... I když pan doktor mi přijde v klidku ale jen co se psa týče více nevím. Mě se psem pomohl dost. Býkov ten mám kousek

8.4.2009 07:54
alda

XXX.XXX.52.179

ewanie napsal(a):
Jo ano přesně myslím stáj v Luhách.......... I když pan doktor mi přijde v klidku ale jen co se psa týče více nevím. Mě se psem pomohl dost. Býkov ten mám kousek

Mrkněte na: www.jcma.cz - Město Albrechtice,
www.ranc-kolocava.cz - Heřmanovice,
http://www.stajlidka.wz.cz/ - Heřmanovice,
http://stajhrabenky.cz/ - Jindřichov ve Slezsku,
www.ranchkarluvdvur.eu - Petrovice

8.4.2009 07:58
alda

XXX.XXX.52.179

alda napsal(a):
Mrkněte na: www.jcma.cz - Město Albrechtice,
www.ranc-kolocava.cz - Heřmanovice,
http://www.stajlidka.wz.cz/ - Heřmanovice,
http://stajhrabenky.cz/ - Jindřichov ve Slezsku,
www.ranchkarluvdvur.eu - Petrovice

Jinak na Bruntálsku je už koní, jak máku.Hodně jejich u soukromníků, alespoň co já vím.

8.4.2009 12:37
memmory

XXX.XXX.66.91

alda napsal(a):
Jinak na Bruntálsku je už koní, jak máku.Hodně jejich u soukromníků, alespoň co já vím.

Hele já nejsem z Bruntálu ale znáte někdo Zikfrida a Eli mají v benešově statek a konky ??? Je to důležité

9.4.2009 19:06
janinka1

XXX.XXX.118.36

marse napsal(a):

Ahoj,no k Novákovi do Albrechtic bych už nešla,kámoška u něj byla a prý je to pra..se.No já ho neznám,ale když jsem tam párkrát byla,nebyla jsem zrovna dvakrát nadšená...Už někam chodím,takže pohodaaa

9.4.2009 19:16
majcika

XXX.XXX.72.50

memmory napsal(a):
Hele já nejsem z Bruntálu ale znáte někdo Zikfrida a Eli mají v benešově statek a konky ??? Je to důležité

Já je znám proč?

10.4.2009 12:37
memmory

XXX.XXX.66.91

majcika napsal(a):
Já je znám proč?

Mám od nich koňouchá mají ještě Kaštana ?? a Lusi ??? Nebo nějaké fotky těchto dvou koní ???

10.4.2009 13:53
majcika

XXX.XXX.72.4

memmory napsal(a):
Mám od nich koňouchá mají ještě Kaštana ?? a Lusi ??? Nebo nějaké fotky těchto dvou koní ???

Ne neviděla jsem je tam.

11.4.2009 14:17
sccary

XXX.XXX.71.2

majcika napsal(a):
Ne neviděla jsem je tam.

kdyby někdo chtěl tak my máme stáj v jamarticích a taky hledáme kámoše a výpomoc ke koním hlavně jezdce pro ponclíky
www.iriskaron.estranky.cz
jo a taky budem pořádat kurz pnh v létě

23.4.2009 11:56
janinka1

XXX.XXX.103.48

janinka1 napsal(a):

Vyměním bílé závodní rajtky značky EquiTheme,s celokoženým sedem,vel.\"L\",obvod pasu cca 90cm
Za tmavé pracovní rajtky s celokoženým sedem,téže velikosti.
Pište na mail nebo sms...trusnikovajana@centrum.cz nebo 773955043

7.5.2009 14:19
janinka1

XXX.XXX.103.48

sccary napsal(a):
kdyby někdo chtěl tak my máme stáj v jamarticích a taky hledáme kámoše a výpomoc ke koním hlavně jezdce pro ponclíky
www.iriskaron.estranky.cz
jo a taky budem pořádat kurz pnh v létě

Ahoj,co jste měli společnýho s Pavlou Koutnou???A proč už není vaší instruktorkou?

9.5.2009 10:26
shantal88

XXX.XXX.123.40

janinka1 napsal(a):
Vyměním bílé závodní rajtky značky EquiTheme,s celokoženým sedem,vel.\"L\",obvod pasu cca 90cm
Za tmavé pracovní rajtky s celokoženým sedem,téže velikosti.
Pište na mail nebo sms...trusnikovajana@centrum.cz nebo 773955043

Zdravím,
snad se mužu přidat, od konce příštího týdne už budu patřit asi k vám, teda i když jsem na rozhraní Bruntál a Opava, myslím že spadám pod Bruntál
Moc ráda oznám konáky z okolí

Přidejte reakci

Přidat smajlík