Ahoj tak jak jste si uzivali krasny vikend?
Jani nejake fotekcky by nebyly, prosim??
lump
napsal(a):
Čusík Leni, jak bylo na drezůrkách?
Už se těším na příští víkend, až se uvidíme. Musím se ale poctivě vyléčit, skočil na mě nějaký bacil...
Ahojda...bylo dobře :-)) Chtěla jsem původně jet Z1 a Z3...nakonec mě holky překecaly a dohlásila jsem se i na Z2 :)) Mlaďoch se choval docela dost vzorně...až jsem čučela :-))
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo.
lesterka
napsal(a):
Ahojda, v neděli jsem tě viděla na Veveří...:)) slušelo vám to :-) a gratuluji :-)
Jo? Ja jsem byla tak na nervy, ze jsem si nikoho nevsimla. Mela ses prihlasit :)
Gratulovat neni k cemu, kdybych nebyla blbka nervni tak mohl jit ciste. No co... alespon mam o vikendu co opravovat v Mikulove :) Jedete tam taky??
sandimura
napsal(a):
Jo? Ja jsem byla tak na nervy, ze jsem si nikoho nevsimla. Mela ses prihlasit :)
Gratulovat neni k cemu, kdybych nebyla blbka nervni tak mohl jit ciste. No co... alespon mam o vikendu co opravovat v Mikulove :) Jedete tam taky??
Leni, paráááda, to jste zabodovali.
Jj, jedeme do Mikulova, vytáhneme oba mlaďochy, budou mít premiéru... tak jsem zvědavá.
lesterka
napsal(a):
Ahojda...bylo dobře :-)) Chtěla jsem původně jet Z1 a Z3...nakonec mě holky překecaly a dohlásila jsem se i na Z2 :)) Mlaďoch se choval docela dost vzorně...až jsem čučela :-))
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo.
Teda tolik masli...Gratuluju :) Kolik tam bylo koni?
sandimura
napsal(a):
Tu máš tři, zbytek míň povedenej ti třeba pošlu na mejla
sandimura
napsal(a):
Teda tolik masli...Gratuluju :) Kolik tam bylo koni?
No jo...vy jedete s těma vašima vyskákanýma halapartnama o víkendu nám dělat konkurenci na 70 cm, co? :) to je děs...to teprve něco uvidíte .-))) uzavírám sázky, kolik bude štyců a kolik bude pádů z mé strany .)))
Sandi...když já tě nechtěla rušit...jsi byla tak zabraná do práce :-))
Jinak koní bylo - Z1 - 10, Z2 - 3 a Z3 - 4 :)))
jeannej
napsal(a):
Tu máš tři, zbytek míň povedenej ti třeba pošlu na mejla
další
jeannej
napsal(a):
a ještě jedna
haha, úplně stejnej moment, jak ota fotka nahoře
Jinak Domču a Lucku a tyhle tři najdeš tady
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Parkury_Moravan_5.4.09/ (mezera)
A tady je Leňa s arabejzem
jeannej
napsal(a):
haha, úplně stejnej moment, jak ota fotka nahoře
Jinak Domču a Lucku a tyhle tři najdeš tady
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Parkury_Moravan_5.4.09/ (mezera)
A tady je Leňa s arabejzem
arabejz hezkyyyy.... :)
tak kdybys mohla ten zbytek na salome@post.cz budu moc rada. diky
sandimura
napsal(a):
Jeste se musim pochlubit... ted jsem byla na otocku za konikama, vyndavali jsme stehy!
krasne to srostlo, ted jeste nejaky chlupy na to, a bude konik jako novy. A ma slibeny, ze jestli si tam necha narust bily chlupy, tak mu je budu barvit!
sandimura
napsal(a):
Jeste se musim pochlubit... ted jsem byla na otocku za konikama, vyndavali jsme stehy!
krasne to srostlo, ted jeste nejaky chlupy na to, a bude konik jako novy. A ma slibeny, ze jestli si tam necha narust bily chlupy, tak mu je budu barvit!
A takhle vypada velky pan hrebec po jednom "ZM"... Spis ho unavilo to rvani po konich si myslim...
sandimura
napsal(a):
Asi to bude chvílu trvat, ale myslim, že to pěkně zaroste tmavejma chloupkama
No, bugr tam dělal pěknej, určitě ho bylo slyšet až na kraváku
jeannej
napsal(a):
Asi to bude chvílu trvat, ale myslim, že to pěkně zaroste tmavejma chloupkama
No, bugr tam dělal pěknej, určitě ho bylo slyšet až na kraváku
Holky, tak kdo jdete v sobotu do Mikulova a na co? :) Už se těším...
Jinak koukejte, když vezme foťák do ruky profík (Janča), tak i arab vypadá pěkně :-)
lesterka
napsal(a):
Holky, tak kdo jdete v sobotu do Mikulova a na co? :) Už se těším...
Jinak koukejte, když vezme foťák do ruky profík (Janča), tak i arab vypadá pěkně :-)
My jedeme v sobotu a zustaneme az do nedele. Jen jeste nevim co vsechno pujdeme.
Arabek je paradni. Ale je zatim dost tmavej na to ze uz mu je 5 :) Kdy cekas ze bude bilej?
jeannej
napsal(a):
a kdo všechno pojede? Jen ty s Grahamem, nebo aj někdo další?
Kdy bude bílý, to ví bůh..dost zesvětlal (hlavně na hlavě) na podzim...teď s přelínáním zase skoro nic...takže myslím, že tak za 3 - 5 let by už mohl být trošku bílý...ale u něj člověk nikdy neví, co na něj vymyslí :-))
Jani, ještě jede dve moje kamarádky s prckama (je tu pod přezdívkou Lump).
sandimura
napsal(a):
Tak to pry jedu taky. A potom az v nedeli. Tak se uvidime. Konecne poznam pana arabejzaka osobne :)
No jo no...profíci jedou nám máčkám ukázat za 70 cm, jak se to skáče
No myslím, že Nadyho poznáš na první pohled...bude to ten, který mě vysype už na první překážce :))
lesterka
napsal(a):
Já přesně vím, co předvedeme my...jéééé první překážka, ta se mi nelíbí...štyc...jéééé...pořád se mi nelíbí...štyc...ale ani na potřetí se mi nelíbí a už mě neotravuj...štyc...buch...
dneska mi prislo z equiservisu protiskluzovy mazani na sedla... tak se prihlas, pujcim ti kousek. at to ta svina arabska nema tak jednoduchy :))
lesterka
napsal(a):
No mně se sedlo docela klouže, proto na něm mám beránka...už jsi to mazání zkoušela? fakt funguje?
mam tady tohle... zatim nevim jak to funguje, prislo az dnes odpoledne. ale moc krasne vcelickove voni... jen doufam ze si ho v nervozite nespletu s antiperspirantem :)
ale urcite si me zitra najdi a ja ti ho pujcim na vyzkouseni :) budu tam uz od brzkeho rana, budeme mit nekde box. kdyztak muj tel je 608746677.
sandimura
napsal(a):
mam tady tohle... zatim nevim jak to funguje, prislo az dnes odpoledne. ale moc krasne vcelickove voni... jen doufam ze si ho v nervozite nespletu s antiperspirantem :)
ale urcite si me zitra najdi a ja ti ho pujcim na vyzkouseni :) budu tam uz od brzkeho rana, budeme mit nekde box. kdyztak muj tel je 608746677.
Super, ja bych ho zkusila az potom, jestli by to nevadilo...:-)) at nedelam cachry pred parkurem s necim, co neznam.
Tak box, jo? takove vymozenosti :)) zustavas do nedele?
sandimura
napsal(a):
Fotky z mikulova:)
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Mikulov_VT_parkury_11.4.09/ (mezera)
jeannej
napsal(a):
Fotky z mikulova:)
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Mikulov_VT_parkury_11.4.09/ (mezera)
Krasne fotky Jani!!!! takze te ted budu otravovat s poslanim na mail... :) DEKUJIIIII
Dneska nam to slo jeste lepe jako vcera. Z postupky do metru mame modrou masli :)
Priste se musime snazit vic, cervena by mi ladila vic!
Zde umelecke foto nazvane "zarovky"
sandimura
napsal(a):
Krasne fotky Jani!!!! takze te ted budu otravovat s poslanim na mail... :) DEKUJIIIII
Dneska nam to slo jeste lepe jako vcera. Z postupky do metru mame modrou masli :)
No, to nebude tak lehký, těch fotek mám snad 50.. nechceš se spíš stavit s flashkou?
jeannej
napsal(a):
a gratuluji k mašličce, jste šikulky
Jedete aj příští týden na moravan? V sobotu tam budu určo na ZM, slíbila jsem to Bětce.
Na moravan urcite nepojedu :) konicek musi odpocivat, dneska cely den hajal chudacek. S tou flashkou by to slo, akorat musim nejakou najit :))
sandimura
napsal(a):
Moc moc gratulujiiii :)))
sandimura
napsal(a):
Jen skoda, ze kdyz me hlasili tak byl kun vykoupany a uklizeny a ja jsem litala v teniskach a tilku. tak jsem se sla omluvit na vez... a prisla jsem o cestne kolo :((
snad priste...
Sis ho měla zajet po indiánsku, bez sedla a na ohlávce
Až flashku seženeš, dej vědět
lesterka
napsal(a):
Tak jak koukám, tak jižní morava umřela...vstáváááát...jenom tak se nevzdáme.
Holky, jedete někdo 16.5. do Pavlova na VT? Tam k Boskovicím? :-)
Ahooooj!!! hlasim prirustek!!!!! Murinka vcera rano, s vydatnou pomoci pana doktora a par dalsich lidi kterym moc dekuji, zplodila paradniho hrebecka!!!!
sandimura
napsal(a):
Ahooooj!!! hlasim prirustek!!!!! Murinka vcera rano, s vydatnou pomoci pana doktora a par dalsich lidi kterym moc dekuji, zplodila paradniho hrebecka!!!!
ma nadhernou barvu... jak norkovej kozich! skoda, ze mu nezustane!
sandimura
napsal(a):
ma nadhernou barvu... jak norkovej kozich! skoda, ze mu nezustane!
chodi mi davat pusu na nos a cuchat vlasy. je spickovej, prijedte se podivat! tady jeste jedna dnesni :))
sandimura
napsal(a):
chodi mi davat pusu na nos a cuchat vlasy. je spickovej, prijedte se podivat! tady jeste jedna dnesni :))
Jé, ten je nádherný. Sandi, tobě i kobylce obrovská gratulace, že jste to zvládli. Teď už jenom ať pěkně roste a sílí a ať jsou oba s kobčou zdraví.
A jak se má novopečený valach, už se s tím porovnal?
lump
napsal(a):
Jé, ten je nádherný. Sandi, tobě i kobylce obrovská gratulace, že jste to zvládli. Teď už jenom ať pěkně roste a sílí a ať jsou oba s kobčou zdraví.
A jak se má novopečený valach, už se s tím porovnal?
ten je stastnej jako blecha. bylo to nejlepsi co jsem pro nej mohla udelat, chudak mi za troje zavody tak zhubnul... ted zere jak oteklej a uplne prestal hykat kdyz se neco pohne :)
sandimura
napsal(a):
ten je stastnej jako blecha. bylo to nejlepsi co jsem pro nej mohla udelat, chudak mi za troje zavody tak zhubnul... ted zere jak oteklej a uplne prestal hykat kdyz se neco pohne :)
Sandi, gratuluji k hříbátku :-) Vypadá suprově :-)
Ty jsi kastrovala? Se nějak s kastracemi teď rozstrhl pytel .-)
lesterka
napsal(a):
Sandi, gratuluji k hříbátku :-) Vypadá suprově :-)
Ty jsi kastrovala? Se nějak s kastracemi teď rozstrhl pytel .-)
jojo kastrovala... s jezditelnosti nebyl problem... to myslim dokazal na zavodech :) ale jak porad rval po konich tak zapominal zrat... uz vypadal jak dostihak :) ted je mnohem spokojenejsi. a ja nemusim niceho litovat... zkusila jsem to, ale neslo to. tadsi stastnyho valacha nez nestastnyho hrebce. a on je krasnej i bez kouli :))
sandimura
napsal(a):
jojo kastrovala... s jezditelnosti nebyl problem... to myslim dokazal na zavodech :) ale jak porad rval po konich tak zapominal zrat... uz vypadal jak dostihak :) ted je mnohem spokojenejsi. a ja nemusim niceho litovat... zkusila jsem to, ale neslo to. tadsi stastnyho valacha nez nestastnyho hrebce. a on je krasnej i bez kouli :))
JJ tak tak...aspoň máš klídek a pohodičku :)
sandimura
napsal(a):
jee jizni morava zije! ale nact mi teda uz nejakou chvili neni :)
Mně taky náct už není...tak co holky, jak se vede?
My zvládli tři úrazy, pod sedlem prcek skáče 110, dneska šel poprvé do volnosti a po pár nedorozumněních...blbec místo toho aby skákal malý křížek se snažil narvat do 10 cm mezery mezi hrazením a stojanem....tak si dokážete představit, jak to dopadlo...ale po mé urputné snaze, naběhaných kilometrech a vysvětlení koni, co že to po něm chci, lupnul 120...asi z něj nakonec budu mít parkuráka a budu do smrti jezdit Ztka :-)
lesterka
napsal(a):
Mně taky náct už není...tak co holky, jak se vede?
My zvládli tři úrazy, pod sedlem prcek skáče 110, dneska šel poprvé do volnosti a po pár nedorozumněních...blbec místo toho aby skákal malý křížek se snažil narvat do 10 cm mezery mezi hrazením a stojanem....tak si dokážete představit, jak to dopadlo...ale po mé urputné snaze, naběhaných kilometrech a vysvětlení koni, co že to po něm chci, lupnul 120...asi z něj nakonec budu mít parkuráka a budu do smrti jezdit Ztka :-)
jojo videla jsem fotky, arabac skace jedna radost... zeru jak sklada ty predni nohy :)
jedete do mikulova?
sandimura
napsal(a):
jojo videla jsem fotky, arabac skace jedna radost... zeru jak sklada ty predni nohy :)
jedete do mikulova?
A odkud jste ? My jsme s kobušou z Drásova
sandimura
napsal(a):
my bydlime v sobotovicich :)
Jeeeeeeeeee, to je od nás úplnej kousek... teda od nás ne, ale z Brna... a já osobně jsem z Brna
, to mám radost
...jste soukromá , nebo nájemní stáj ? Já se hrozně vyptávám že ? Ale mám radost, že jsem narazila na někoho, kdo je tak nějak "na dosah"
kvicalka
napsal(a):
Jeeeeeeeeee, to je od nás úplnej kousek... teda od nás ne, ale z Brna... a já osobně jsem z Brna
, to mám radost
...jste soukromá , nebo nájemní stáj ? Já se hrozně vyptávám že ? Ale mám radost, že jsem narazila na někoho, kdo je tak nějak "na dosah"
Já mám ořouna v Ochozi...do Mikulova asi nejedem...ještě nevím, kam vyrazíme...teď měl pauzu...takhle chudáček vykoukaný skákal dneska...chudáček poprvé ve volnosti, lehce nechápal...
Jinak nohy skládá všelijak se mu zrovna podaří...ještě pořádně neví, co s nima :)
Co vy, jaké máte nové zářezy na futrech? :)
lesterka
napsal(a):
Já mám ořouna v Ochozi...do Mikulova asi nejedem...ještě nevím, kam vyrazíme...teď měl pauzu...takhle chudáček vykoukaný skákal dneska...chudáček poprvé ve volnosti, lehce nechápal...
Jinak nohy skládá všelijak se mu zrovna podaří...ještě pořádně neví, co s nima :)
Co vy, jaké máte nové zářezy na futrech? :)
Třeba tohle je jeho nejoblíbenější kreace nohou, pokud zrovna nenechá každou viset jinak :)
Poprvé na 120 cm...:-)
lesterka
napsal(a):
Třeba tohle je jeho nejoblíbenější kreace nohou, pokud zrovna nenechá každou viset jinak :)
Poprvé na 120 cm...:-)
Jejdáá, další "koňák" poblíž ježiš já jsem ráda že jsem tuhle diskuzy vytáhla, se dozvímám takoví dobrý zprávy ... a koňuch je úžasnej...
má krásnou barvu
kvicalka
napsal(a):
Jejdáá, další "koňák" poblíž ježiš já jsem ráda že jsem tuhle diskuzy vytáhla, se dozvímám takoví dobrý zprávy ... a koňuch je úžasnej...
má krásnou barvu
Pověz nám něco o sobě, co s kobylkou děláš...
Jinak úžasná barva mu moc dlouho nevydrží, bude z něj pstružák až se jednou rozhodne, že vybělí :)
lesterka
napsal(a):
Pověz nám něco o sobě, co s kobylkou děláš...
Jinak úžasná barva mu moc dlouho nevydrží, bude z něj pstružák až se jednou rozhodne, že vybělí :)
Tak jsem se právě rozhodla, že v neděli jedu na VT do Drnovic...nejedete někdo taky? musíme se do toho trošku zase dostat po pauze :)