Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2009 21:11
sandimura

XXX.XXX.15.58

Ahoj tak jak jste si uzivali krasny vikend?

Jani nejake fotekcky by nebyly, prosim??

6.4.2009 07:57
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):

Ahojda, v neděli jsem tě viděla na Veveří...:)) slušelo vám to :-) a gratuluji :-)

6.4.2009 08:02
lump

XXX.XXX.155.191

lesterka napsal(a):
Ahojda, v neděli jsem tě viděla na Veveří...:)) slušelo vám to :-) a gratuluji :-)

Čusík Leni, jak bylo na drezůrkách?
Už se těším na příští víkend, až se uvidíme. Musím se ale poctivě vyléčit, skočil na mě nějaký bacil...

6.4.2009 08:12
lesterka

XXX.XXX.87.188

lump napsal(a):
Čusík Leni, jak bylo na drezůrkách?
Už se těším na příští víkend, až se uvidíme. Musím se ale poctivě vyléčit, skočil na mě nějaký bacil...

Ahojda...bylo dobře :-)) Chtěla jsem původně jet Z1 a Z3...nakonec mě holky překecaly a dohlásila jsem se i na Z2 :)) Mlaďoch se choval docela dost vzorně...až jsem čučela :-))
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo.

6.4.2009 08:19
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):

Jo? Ja jsem byla tak na nervy, ze jsem si nikoho nevsimla. Mela ses prihlasit :)
Gratulovat neni k cemu, kdybych nebyla blbka nervni tak mohl jit ciste. No co... alespon mam o vikendu co opravovat v Mikulove :) Jedete tam taky??

6.4.2009 08:21
lump

XXX.XXX.155.191

sandimura napsal(a):
Jo? Ja jsem byla tak na nervy, ze jsem si nikoho nevsimla. Mela ses prihlasit :)
Gratulovat neni k cemu, kdybych nebyla blbka nervni tak mohl jit ciste. No co... alespon mam o vikendu co opravovat v Mikulove :) Jedete tam taky??

Leni, paráááda, to jste zabodovali.

Jj, jedeme do Mikulova, vytáhneme oba mlaďochy, budou mít premiéru... tak jsem zvědavá.

6.4.2009 08:25
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
Ahojda...bylo dobře :-)) Chtěla jsem původně jet Z1 a Z3...nakonec mě holky překecaly a dohlásila jsem se i na Z2 :)) Mlaďoch se choval docela dost vzorně...až jsem čučela :-))
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo.

Teda tolik masli...Gratuluju :) Kolik tam bylo koni?

6.4.2009 09:11
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):

Tu máš tři, zbytek míň povedenej ti třeba pošlu na mejla

6.4.2009 09:12
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):
Teda tolik masli...Gratuluju :) Kolik tam bylo koni?

No jo...vy jedete s těma vašima vyskákanýma halapartnama o víkendu nám dělat konkurenci na 70 cm, co? :) to je děs...to teprve něco uvidíte .-))) uzavírám sázky, kolik bude štyců a kolik bude pádů z mé strany .)))

Sandi...když já tě nechtěla rušit...jsi byla tak zabraná do práce :-))

Jinak koní bylo - Z1 - 10, Z2 - 3 a Z3 - 4 :)))

6.4.2009 09:13
jeannej

XXX.XXX.136.161

jeannej napsal(a):
Tu máš tři, zbytek míň povedenej ti třeba pošlu na mejla

další

6.4.2009 09:13
jeannej

XXX.XXX.136.161

jeannej napsal(a):
další

a ještě jedna

6.4.2009 09:16
jeannej

XXX.XXX.136.161

jeannej napsal(a):
a ještě jedna

haha, úplně stejnej moment, jak ota fotka nahoře
Jinak Domču a Lucku a tyhle tři najdeš tady
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Parkury_Moravan_5.4.09/ (mezera)
A tady je Leňa s arabejzem

6.4.2009 09:19
sandimura

XXX.XXX.15.58

jeannej napsal(a):
haha, úplně stejnej moment, jak ota fotka nahoře
Jinak Domču a Lucku a tyhle tři najdeš tady
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Parkury_Moravan_5.4.09/ (mezera)
A tady je Leňa s arabejzem

arabejz hezkyyyy.... :)

tak kdybys mohla ten zbytek na salome@post.cz budu moc rada. diky

6.4.2009 10:57

sandimura napsal(a):

Holky jste moc šikovný, gratuluju

6.4.2009 12:37
sandimura

XXX.XXX.15.58

sandimura napsal(a):

Jeste se musim pochlubit... ted jsem byla na otocku za konikama, vyndavali jsme stehy!
krasne to srostlo, ted jeste nejaky chlupy na to, a bude konik jako novy. A ma slibeny, ze jestli si tam necha narust bily chlupy, tak mu je budu barvit!

6.4.2009 12:40
sandimura

XXX.XXX.15.58

sandimura napsal(a):
Jeste se musim pochlubit... ted jsem byla na otocku za konikama, vyndavali jsme stehy!
krasne to srostlo, ted jeste nejaky chlupy na to, a bude konik jako novy. A ma slibeny, ze jestli si tam necha narust bily chlupy, tak mu je budu barvit!

A takhle vypada velky pan hrebec po jednom "ZM"... Spis ho unavilo to rvani po konich si myslim...

6.4.2009 13:15
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):

Asi to bude chvílu trvat, ale myslim, že to pěkně zaroste tmavejma chloupkama
No, bugr tam dělal pěknej, určitě ho bylo slyšet až na kraváku

7.4.2009 09:41
lesterka

XXX.XXX.87.188

jeannej napsal(a):
Asi to bude chvílu trvat, ale myslim, že to pěkně zaroste tmavejma chloupkama
No, bugr tam dělal pěknej, určitě ho bylo slyšet až na kraváku

Holky, tak kdo jdete v sobotu do Mikulova a na co? :) Už se těším...

Jinak koukejte, když vezme foťák do ruky profík (Janča), tak i arab vypadá pěkně :-)

7.4.2009 15:05
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
Holky, tak kdo jdete v sobotu do Mikulova a na co? :) Už se těším...

Jinak koukejte, když vezme foťák do ruky profík (Janča), tak i arab vypadá pěkně :-)

My jedeme v sobotu a zustaneme az do nedele. Jen jeste nevim co vsechno pujdeme.

Arabek je paradni. Ale je zatim dost tmavej na to ze uz mu je 5 :) Kdy cekas ze bude bilej?

8.4.2009 21:09
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):
My jedeme v sobotu a zustaneme az do nedele. Jen jeste nevim co vsechno pujdeme.

Arabek je paradni. Ale je zatim dost tmavej na to ze uz mu je 5 :) Kdy cekas ze bude bilej?

a kdo všechno pojede? Jen ty s Grahamem, nebo aj někdo další?

9.4.2009 06:21
lesterka

XXX.XXX.106.108

jeannej napsal(a):

Kdy bude bílý, to ví bůh..dost zesvětlal (hlavně na hlavě) na podzim...teď s přelínáním zase skoro nic...takže myslím, že tak za 3 - 5 let by už mohl být trošku bílý...ale u něj člověk nikdy neví, co na něj vymyslí :-))

Jani, ještě jede dve moje kamarádky s prckama (je tu pod přezdívkou Lump).

9.4.2009 12:49
sandimura

XXX.XXX.15.58

jeannej napsal(a):

Nas jede hafo :) V sobotu Kaspr, Barunka, Fandosh a Graham + v nedeli Jamelia se Santici. to bude veselo :)) Budes fotit?

9.4.2009 18:08
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):
Nas jede hafo :) V sobotu Kaspr, Barunka, Fandosh a Graham + v nedeli Jamelia se Santici. to bude veselo :)) Budes fotit?

Budene tam na 70-80, když bude čas tak fotit budu

9.4.2009 19:11
sandimura

XXX.XXX.15.58

jeannej napsal(a):
Budene tam na 70-80, když bude čas tak fotit budu

Tak to pry jedu taky. A potom az v nedeli. Tak se uvidime. Konecne poznam pana arabejzaka osobne :)

10.4.2009 09:38
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):
Tak to pry jedu taky. A potom az v nedeli. Tak se uvidime. Konecne poznam pana arabejzaka osobne :)

No jo no...profíci jedou nám máčkám ukázat za 70 cm, jak se to skáče

No myslím, že Nadyho poznáš na první pohled...bude to ten, který mě vysype už na první překážce :))

10.4.2009 14:47
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
No jo no...profíci jedou nám máčkám ukázat za 70 cm, jak se to skáče

No myslím, že Nadyho poznáš na první pohled...bude to ten, který mě vysype už na první překážce :))

No... prej profici... haha... Tak dik :)
Uvidime co predvedeme.

10.4.2009 19:13
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
No... prej profici... haha... Tak dik :)
Uvidime co predvedeme.

Já přesně vím, co předvedeme my...jéééé první překážka, ta se mi nelíbí...štyc...jéééé...pořád se mi nelíbí...štyc...ale ani na potřetí se mi nelíbí a už mě neotravuj...štyc...buch...

10.4.2009 19:53
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
Já přesně vím, co předvedeme my...jéééé první překážka, ta se mi nelíbí...štyc...jéééé...pořád se mi nelíbí...štyc...ale ani na potřetí se mi nelíbí a už mě neotravuj...štyc...buch...

dneska mi prislo z equiservisu protiskluzovy mazani na sedla... tak se prihlas, pujcim ti kousek. at to ta svina arabska nema tak jednoduchy :))

10.4.2009 20:09
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
dneska mi prislo z equiservisu protiskluzovy mazani na sedla... tak se prihlas, pujcim ti kousek. at to ta svina arabska nema tak jednoduchy :))

No mně se sedlo docela klouže, proto na něm mám beránka...už jsi to mazání zkoušela? fakt funguje?

10.4.2009 21:19
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
No mně se sedlo docela klouže, proto na něm mám beránka...už jsi to mazání zkoušela? fakt funguje?

mam tady tohle... zatim nevim jak to funguje, prislo az dnes odpoledne. ale moc krasne vcelickove voni... jen doufam ze si ho v nervozite nespletu s antiperspirantem :)
ale urcite si me zitra najdi a ja ti ho pujcim na vyzkouseni :) budu tam uz od brzkeho rana, budeme mit nekde box. kdyztak muj tel je 608746677.

10.4.2009 21:28
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
mam tady tohle... zatim nevim jak to funguje, prislo az dnes odpoledne. ale moc krasne vcelickove voni... jen doufam ze si ho v nervozite nespletu s antiperspirantem :)
ale urcite si me zitra najdi a ja ti ho pujcim na vyzkouseni :) budu tam uz od brzkeho rana, budeme mit nekde box. kdyztak muj tel je 608746677.

Super, ja bych ho zkusila az potom, jestli by to nevadilo...:-)) at nedelam cachry pred parkurem s necim, co neznam.
Tak box, jo? takove vymozenosti :)) zustavas do nedele?

10.4.2009 21:39
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
Super, ja bych ho zkusila az potom, jestli by to nevadilo...:-)) at nedelam cachry pred parkurem s necim, co neznam.
Tak box, jo? takove vymozenosti :)) zustavas do nedele?

jo zustavam :)
v sobotu jen okoukneme a v nedeli pujde dve souteze... a co vy?

10.4.2009 22:06
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
jo zustavam :)
v sobotu jen okoukneme a v nedeli pujde dve souteze... a co vy?

my vystycujem 70 cm a jedem domu :-)) Hlavne si musim vyzvednout papiry, ktere jsem tam minuly tyden zapomela :)))
Tak uz te mam ulozenou, tak si te nekde najdu :-)

12.4.2009 10:20
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):

Fotky z mikulova:)
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Mikulov_VT_parkury_11.4.09/ (mezera)

12.4.2009 21:33
sandimura

XXX.XXX.15.58

jeannej napsal(a):
Fotky z mikulova:)
http://jeannej.rajce.idnes.cz/ Mikulov_VT_parkury_11.4.09/ (mezera)

Krasne fotky Jani!!!! takze te ted budu otravovat s poslanim na mail... :) DEKUJIIIII
Dneska nam to slo jeste lepe jako vcera. Z postupky do metru mame modrou masli :)
Priste se musime snazit vic, cervena by mi ladila vic!
Zde umelecke foto nazvane "zarovky"

13.4.2009 08:34
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):
Krasne fotky Jani!!!! takze te ted budu otravovat s poslanim na mail... :) DEKUJIIIII
Dneska nam to slo jeste lepe jako vcera. Z postupky do metru mame modrou masli :)

No, to nebude tak lehký, těch fotek mám snad 50.. nechceš se spíš stavit s flashkou?

13.4.2009 08:35
jeannej

XXX.XXX.136.161

jeannej napsal(a):
No, to nebude tak lehký, těch fotek mám snad 50.. nechceš se spíš stavit s flashkou?

a gratuluji k mašličce, jste šikulky
Jedete aj příští týden na moravan? V sobotu tam budu určo na ZM, slíbila jsem to Bětce.

13.4.2009 14:43
sandimura

XXX.XXX.15.58

jeannej napsal(a):
a gratuluji k mašličce, jste šikulky
Jedete aj příští týden na moravan? V sobotu tam budu určo na ZM, slíbila jsem to Bětce.

Na moravan urcite nepojedu :) konicek musi odpocivat, dneska cely den hajal chudacek. S tou flashkou by to slo, akorat musim nejakou najit :))

14.4.2009 10:40
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):

Moc moc gratulujiiii :)))

14.4.2009 10:52
sandimura

XXX.XXX.15.58

lesterka napsal(a):
Moc moc gratulujiiii :)))

Jen skoda, ze kdyz me hlasili tak byl kun vykoupany a uklizeny a ja jsem litala v teniskach a tilku. tak jsem se sla omluvit na vez... a prisla jsem o cestne kolo :((
snad priste...

14.4.2009 13:26
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):
Jen skoda, ze kdyz me hlasili tak byl kun vykoupany a uklizeny a ja jsem litala v teniskach a tilku. tak jsem se sla omluvit na vez... a prisla jsem o cestne kolo :((
snad priste...

Sis ho měla zaběhnout po svých :-)

14.4.2009 16:45
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):
snad priste...

Sis ho měla zajet po indiánsku, bez sedla a na ohlávce
Až flashku seženeš, dej vědět

27.4.2009 09:44
lesterka

XXX.XXX.87.188

jeannej napsal(a):
Sis ho měla zajet po indiánsku, bez sedla a na ohlávce
Až flashku seženeš, dej vědět

Tak jak koukám, tak jižní morava umřela...vstáváááát...jenom tak se nevzdáme.

Holky, jedete někdo 16.5. do Pavlova na VT? Tam k Boskovicím? :-)

12.5.2009 20:12
sandimura

XXX.XXX.14.198

lesterka napsal(a):
Tak jak koukám, tak jižní morava umřela...vstáváááát...jenom tak se nevzdáme.

Holky, jedete někdo 16.5. do Pavlova na VT? Tam k Boskovicím? :-)

Ahooooj!!! hlasim prirustek!!!!! Murinka vcera rano, s vydatnou pomoci pana doktora a par dalsich lidi kterym moc dekuji, zplodila paradniho hrebecka!!!!

12.5.2009 20:15
sandimura

XXX.XXX.14.198

sandimura napsal(a):
Ahooooj!!! hlasim prirustek!!!!! Murinka vcera rano, s vydatnou pomoci pana doktora a par dalsich lidi kterym moc dekuji, zplodila paradniho hrebecka!!!!

ma nadhernou barvu... jak norkovej kozich! skoda, ze mu nezustane!

12.5.2009 20:17
sandimura

XXX.XXX.14.198

sandimura napsal(a):
ma nadhernou barvu... jak norkovej kozich! skoda, ze mu nezustane!

chodi mi davat pusu na nos a cuchat vlasy. je spickovej, prijedte se podivat! tady jeste jedna dnesni :))

13.5.2009 06:06
lump

XXX.XXX.155.191

sandimura napsal(a):
chodi mi davat pusu na nos a cuchat vlasy. je spickovej, prijedte se podivat! tady jeste jedna dnesni :))

Jé, ten je nádherný. Sandi, tobě i kobylce obrovská gratulace, že jste to zvládli. Teď už jenom ať pěkně roste a sílí a ať jsou oba s kobčou zdraví.
A jak se má novopečený valach, už se s tím porovnal?

13.5.2009 08:23
sandimura

XXX.XXX.14.198

lump napsal(a):
Jé, ten je nádherný. Sandi, tobě i kobylce obrovská gratulace, že jste to zvládli. Teď už jenom ať pěkně roste a sílí a ať jsou oba s kobčou zdraví.
A jak se má novopečený valach, už se s tím porovnal?

ten je stastnej jako blecha. bylo to nejlepsi co jsem pro nej mohla udelat, chudak mi za troje zavody tak zhubnul... ted zere jak oteklej a uplne prestal hykat kdyz se neco pohne :)

13.5.2009 08:55
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):
ten je stastnej jako blecha. bylo to nejlepsi co jsem pro nej mohla udelat, chudak mi za troje zavody tak zhubnul... ted zere jak oteklej a uplne prestal hykat kdyz se neco pohne :)

Sandi, gratuluji k hříbátku :-) Vypadá suprově :-)

Ty jsi kastrovala? Se nějak s kastracemi teď rozstrhl pytel .-)

13.5.2009 09:30
sandimura

XXX.XXX.14.198

lesterka napsal(a):
Sandi, gratuluji k hříbátku :-) Vypadá suprově :-)

Ty jsi kastrovala? Se nějak s kastracemi teď rozstrhl pytel .-)

jojo kastrovala... s jezditelnosti nebyl problem... to myslim dokazal na zavodech :) ale jak porad rval po konich tak zapominal zrat... uz vypadal jak dostihak :) ted je mnohem spokojenejsi. a ja nemusim niceho litovat... zkusila jsem to, ale neslo to. tadsi stastnyho valacha nez nestastnyho hrebce. a on je krasnej i bez kouli :))

13.5.2009 09:32
lesterka

XXX.XXX.87.188

sandimura napsal(a):
jojo kastrovala... s jezditelnosti nebyl problem... to myslim dokazal na zavodech :) ale jak porad rval po konich tak zapominal zrat... uz vypadal jak dostihak :) ted je mnohem spokojenejsi. a ja nemusim niceho litovat... zkusila jsem to, ale neslo to. tadsi stastnyho valacha nez nestastnyho hrebce. a on je krasnej i bez kouli :))

JJ tak tak...aspoň máš klídek a pohodičku :)

13.5.2009 13:26
jeannej

XXX.XXX.136.161

sandimura napsal(a):

Taktéž gratuluji, prcek je nádherný!

28.7.2009 20:33
kvicalka

XXX.XXX.108.224

jeannej napsal(a):
Taktéž gratuluji, prcek je nádherný!

Tak vytahuju hooodně staré téma... Najdou se tady nějací jihomoraváci ? Nejlépe náctiletí , ale i ostatní ?

29.7.2009 13:50
sandimura

XXX.XXX.10.251

kvicalka napsal(a):
Tak vytahuju hooodně staré téma... Najdou se tady nějací jihomoraváci ? Nejlépe náctiletí , ale i ostatní ?

jee jizni morava zije! ale nact mi teda uz nejakou chvili neni :)

29.7.2009 19:34
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
jee jizni morava zije! ale nact mi teda uz nejakou chvili neni :)

Mně taky náct už není...tak co holky, jak se vede?

My zvládli tři úrazy, pod sedlem prcek skáče 110, dneska šel poprvé do volnosti a po pár nedorozumněních...blbec místo toho aby skákal malý křížek se snažil narvat do 10 cm mezery mezi hrazením a stojanem....tak si dokážete představit, jak to dopadlo...ale po mé urputné snaze, naběhaných kilometrech a vysvětlení koni, co že to po něm chci, lupnul 120...asi z něj nakonec budu mít parkuráka a budu do smrti jezdit Ztka :-)

29.7.2009 22:02
sandimura

XXX.XXX.83.83

lesterka napsal(a):
Mně taky náct už není...tak co holky, jak se vede?

My zvládli tři úrazy, pod sedlem prcek skáče 110, dneska šel poprvé do volnosti a po pár nedorozumněních...blbec místo toho aby skákal malý křížek se snažil narvat do 10 cm mezery mezi hrazením a stojanem....tak si dokážete představit, jak to dopadlo...ale po mé urputné snaze, naběhaných kilometrech a vysvětlení koni, co že to po něm chci, lupnul 120...asi z něj nakonec budu mít parkuráka a budu do smrti jezdit Ztka :-)

jojo videla jsem fotky, arabac skace jedna radost... zeru jak sklada ty predni nohy :)
jedete do mikulova?

29.7.2009 22:05
kvicalka

XXX.XXX.108.224

sandimura napsal(a):
jojo videla jsem fotky, arabac skace jedna radost... zeru jak sklada ty predni nohy :)
jedete do mikulova?

A odkud jste ? My jsme s kobušou z Drásova

29.7.2009 22:10
sandimura

XXX.XXX.83.83

kvicalka napsal(a):
A odkud jste ? My jsme s kobušou z Drásova

my bydlime v sobotovicich :)

29.7.2009 22:17
kvicalka

XXX.XXX.108.224

sandimura napsal(a):
my bydlime v sobotovicich :)

Jeeeeeeeeee, to je od nás úplnej kousek... teda od nás ne, ale z Brna... a já osobně jsem z Brna , to mám radost ...jste soukromá , nebo nájemní stáj ? Já se hrozně vyptávám že ? Ale mám radost, že jsem narazila na někoho, kdo je tak nějak "na dosah"

29.7.2009 23:33
lesterka

XXX.XXX.106.108

kvicalka napsal(a):
Jeeeeeeeeee, to je od nás úplnej kousek... teda od nás ne, ale z Brna... a já osobně jsem z Brna , to mám radost ...jste soukromá , nebo nájemní stáj ? Já se hrozně vyptávám že ? Ale mám radost, že jsem narazila na někoho, kdo je tak nějak "na dosah"

Já mám ořouna v Ochozi...do Mikulova asi nejedem...ještě nevím, kam vyrazíme...teď měl pauzu...takhle chudáček vykoukaný skákal dneska...chudáček poprvé ve volnosti, lehce nechápal...
Jinak nohy skládá všelijak se mu zrovna podaří...ještě pořádně neví, co s nima :)

Co vy, jaké máte nové zářezy na futrech? :)

29.7.2009 23:47
lesterka

XXX.XXX.106.108

lesterka napsal(a):
Já mám ořouna v Ochozi...do Mikulova asi nejedem...ještě nevím, kam vyrazíme...teď měl pauzu...takhle chudáček vykoukaný skákal dneska...chudáček poprvé ve volnosti, lehce nechápal...
Jinak nohy skládá všelijak se mu zrovna podaří...ještě pořádně neví, co s nima :)

Co vy, jaké máte nové zářezy na futrech? :)

Třeba tohle je jeho nejoblíbenější kreace nohou, pokud zrovna nenechá každou viset jinak :)
Poprvé na 120 cm...:-)

30.7.2009 21:59
kvicalka

XXX.XXX.108.224

lesterka napsal(a):
Třeba tohle je jeho nejoblíbenější kreace nohou, pokud zrovna nenechá každou viset jinak :)
Poprvé na 120 cm...:-)

Jejdáá, další "koňák" poblíž ježiš já jsem ráda že jsem tuhle diskuzy vytáhla, se dozvímám takoví dobrý zprávy ... a koňuch je úžasnej... má krásnou barvu

3.8.2009 07:29
lesterka

XXX.XXX.87.188

kvicalka napsal(a):
Jejdáá, další "koňák" poblíž ježiš já jsem ráda že jsem tuhle diskuzy vytáhla, se dozvímám takoví dobrý zprávy ... a koňuch je úžasnej... má krásnou barvu

Pověz nám něco o sobě, co s kobylkou děláš...

Jinak úžasná barva mu moc dlouho nevydrží, bude z něj pstružák až se jednou rozhodne, že vybělí :)

3.8.2009 11:34
lesterka

XXX.XXX.87.188

lesterka napsal(a):
Pověz nám něco o sobě, co s kobylkou děláš...

Jinak úžasná barva mu moc dlouho nevydrží, bude z něj pstružák až se jednou rozhodne, že vybělí :)

Tak jsem se právě rozhodla, že v neděli jedu na VT do Drnovic...nejedete někdo taky? musíme se do toho trošku zase dostat po pauze :)

12.7.2012 12:34
xanty

XXX.XXX.74.52

Jihomoraváci, žijete ještě někdo po 3 letech na ifauně? :) jak se máte, co nového? :) smajlíksmajlík

12.7.2012 14:50
terklis

XXX.XXX.1.30

Jistěže žijeme :) máme se dobře, akorát to teplo nás trošku ničí, takže pracujeme polehoučku pomaloučku :)

16.7.2012 20:38
cudinka

XXX.XXX.90.34

Zdravím, koukám, že to tu nějak umřelo :-D
Nevíte o nějakých hobíkách poblíž Znojma? díky za info :)

17.7.2012 08:04
lesterka

XXX.XXX.146.52

U Znojma bývají Našiměřice, byla jsem tam před 2 měsíci. Bylo tam hodně koní, na opracovišti masakr, při opracování na parkuru ještě větší :-) Ale líbilo se mi tam :)

17.7.2012 09:14
xanty

XXX.XXX.74.52

jojo nejak to tu umrelo, nejake novinky? Ja jsem si k lagouskovi na duchodu koupila jeho zivotni lasku, 8leta klisna KWPN :) sikovna, ochotna... foto ale nemuzu hodit pac jsem v praci smajlík

26.10.2012 12:06
zuuzii

XXX.XXX.51.75

Ahoj :) nevíte, jestli někdo nepronajímá koníka v okolí Brna, nejlíp severně ve směru na Tišnov? Děkuju

Přidejte reakci

Přidat smajlík