Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2009 13:13
red and white

XXX.XXX.125.26

Ahoj, máte nějaké zkušenosti s tímto přípravkem? - Co se týče podávání klisně před připouštěním na lepší říjení. Díky

buggyna

6.4.2009 13:22
buggyna

XXX.XXX.81.124

red and white napsal(a):
Ahoj, máte nějaké zkušenosti s tímto přípravkem? - Co se týče podávání klisně před připouštěním na lepší říjení. Díky

Ahojky,
tak co,už říjíte?

6.4.2009 13:24
red and white

XXX.XXX.125.26

buggyna napsal(a):
Ahojky,
tak co,už říjíte?

Nene, právě že pořád nic už se z ní zbláznim!!

6.4.2009 19:47
klarusa

XXX.XXX.235.215

red and white napsal(a):
Nene, právě že pořád nic už se z ní zbláznim!!

ahoj nechci delat spatne jmeno tomuto vyrobci, ale ja mela nutrihorse junior a hribos mi to nechtel zrat...zaprve hribosi dostavaj jen malicko ovsiku a toho prasku bylo silene moc... a nechutnalo ji to. ve staji teda maj kobyli ted taky nutrihorse repro a taky to nechtej zrat, nevim jak moc je to kvalitni, to ja nepoznam nejsem krmivar, ale vim, ze kone to nutrihorse nejak moc nechtej bohuzel ted mam od Farmanu je to v granulove podobe a spokojenost nejvetsi

6.4.2009 19:50
jackie

XXX.XXX.205.109

red and white napsal(a):

S Nutrihorse Repro zkušenost nemám, ale koupila jsem kobyle Dromy Repro. Podáváme teprve dva dny, tak nemůžu posoudit, jak moc to funguje, ale žere to dobře

6.4.2009 20:12
ash

XXX.XXX.39.220

jackie napsal(a):
S Nutrihorse Repro zkušenost nemám, ale koupila jsem kobyle Dromy Repro. Podáváme teprve dva dny, tak nemůžu posoudit, jak moc to funguje, ale žere to dobře

teda, kobyle Nutrihorse Repro moc chutná, jednou jsem si lízla a je to sladké, kobyla se po tom může utlouct..

6.4.2009 20:16
klarusa

XXX.XXX.235.215

ash napsal(a):
teda, kobyle Nutrihorse Repro moc chutná, jednou jsem si lízla a je to sladké, kobyla se po tom může utlouct..

nevim jak repro, ale junior je opravdu hnusny, uz jen smrad je hnusnej....ma to zelezitou prichut, a sladky to fakt neni...ale repro jsem nechutnala to nemuzu rict, jen vim ze kdyz to dame kobylam jen tak do ovsa tak to nezerou tak dostavaj macene rizky a tam to sezerou

6.4.2009 20:23
red and white

XXX.XXX.125.26

klarusa napsal(a):
nevim jak repro, ale junior je opravdu hnusny, uz jen smrad je hnusnej....ma to zelezitou prichut, a sladky to fakt neni...ale repro jsem nechutnala to nemuzu rict, jen vim ze kdyz to dame kobylam jen tak do ovsa tak to nezerou tak dostavaj macene rizky a tam to sezerou

Ahoj -
Tak jsem dnes kobylce koupila ten Nutrihorse Repro - chvilku k tomu čuchala protože z jádra cítila něco nového ale pak to žrala normálně Tak jsem zvědavá, jestli nám to pomůže

Jestli je účinný - tím jsem myslela, zda jste vypozorovali nějaké změny - intenzivnější nebo rychlejší nástup říje u klisny před připouštěním

Zadavatelka

Přidejte reakci

Přidat smajlík