Meniskus kolene (můj, ne koňský :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2009 23:10
darsalam

XXX.XXX.225.17

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s poškozeným meniskem v koleni? Už rok a půl mě bolelo koleno, posledních několik týdnů sem nemohla pomalu chodit, tak sem šla na ortopedii. Sem po magnetoterapii a čeká mě operace. Vymizí potom problémy, nebo to bude už napořád? Kamarádka, která též kdysi jezdila musela s koňma přestat právě kvůli tomuhle problému. Nechci jezdit závodně, ale rekreačně jako dosud, ráda bych jen tak lehce okusila vytrvalost. Dělám i jiné sporty, ráda bych proto měla nohu naprosto v pořádku. Nevíte někdo o dobrém ortopedovi, nejlépe sportovním v jihočeském či ústeckém kraji? Díky moc.

8.4.2009 11:50

darsalam napsal(a):
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s poškozeným meniskem v koleni? Už rok a půl mě bolelo koleno, posledních několik týdnů sem nemohla pomalu chodit, tak sem šla na ortopedii. Sem po magnetoterapii a čeká mě operace. Vymizí potom problémy, nebo to bude už napořád? Kamarádka, která též kdysi jezdila musela s koňma přestat právě kvůli tomuhle problému. Nechci jezdit závodně, ale rekreačně jako dosud, ráda bych jen tak lehce okusila vytrvalost. Dělám i jiné sporty, ráda bych proto měla nohu naprosto v pořádku. Nevíte někdo o dobrém ortopedovi, nejlépe sportovním v jihočeském či ústeckém kraji? Díky moc.

Ahoj, ja Ti asi moc neporadim ohledne Tveho problemu, ale zitra jdu na plastiku predniho krizoveho vazu :-(
Bude mi ji delat pan doktor Maurer,na ktereho dostala jsem dostala jen same vyborne doporuceni. Je to primo sportovni doktor, co operuje vrcholove sportovce. Sice ma pusobiste v Praze, ale treba kdo vi ... :-)
Tady jsou jeho stranky: http://www.amb-mudrmaurer.cz/sites/index.php5
Preju Ti hodne stesti
Puklice

Přidejte reakci

Přidat smajlík