Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2009 07:44
lanika

XXX.XXX.162.56

Zdar baboně, tož jsem založila nové téma snad asi po roce Danuliku, hříbek úžasný
Hele a Zuzi, copak to za tajnosti s novým koníkem pro tebe??? Kam jezdíš a na kom? Tož povykládej a ukaž My jsme byli s Honzíkem včera testnout sedlo KT Fénix, jedno je v inzerci, tak jsem zkoušela. Docela mi sedlo jak na přiježďování, ale hlavně skoky. Luxus

9.4.2009 07:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdar baboně, tož jsem založila nové téma snad asi po roce Danuliku, hříbek úžasný
Hele a Zuzi, copak to za tajnosti s novým koníkem pro tebe??? Kam jezdíš a na kom? Tož povykládej a ukaž My jsme byli s Honzíkem včera testnout sedlo KT Fénix, jedno je v inzerci, tak jsem zkoušela. Docela mi sedlo jak na přiježďování, ale hlavně skoky. Luxus

Danuli, tak maxi gratulace k dalšímu chlapákovi:)))
Jinak Lenoška už ví, včera jsem seděla na černé věci trošku delší dobu, dokonce mám i foto před super nebem..akorát ho Kája ještě nestihla vyslat....:((

9.4.2009 08:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Jinak Lenoška už ví, včera jsem seděla na černé věci trošku delší dobu, dokonce mám i foto před super nebem..akorát ho Kája ještě nestihla vyslat....:((

Ahojjj..
No počkat kdopak říkál že fenix je fůjjjj..taky jsem ho v inzerci viděla,super že si měla možnst ozkoušet..
Jani a jak černá věc bylo to už lepší?
Já o mý koníkách je slyšela a dnes uslyším opět, holky se staraj a já musím dřít až do noci, dnes jedu tři směny, práce-salon-nehty...bééé no nic za chvilku ze mě bude milionář...no houby zejtra přijede kovář tak mu zas dost odevzdám..

9.4.2009 08:02
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Tak pěkně napiš Káji, aby si laskavě mákla, bo my se dočkat nemůžem A Janušku, mám radost, ale to už víš

9.4.2009 08:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Tak pěkně napiš Káji, aby si laskavě mákla, bo my se dočkat nemůžem A Janušku, mám radost, ale to už víš

Kurni Leni z toho tvýho Honzajze se každou fotkou loupe krasnější koník...však jsme o tom mluvili....paráda...

9.4.2009 08:17
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Kurni Leni z toho tvýho Honzajze se každou fotkou loupe krasnější koník...však jsme o tom mluvili....paráda...

No mění se klučina jeden Se na něho těším až bude mít tak 7-8 let Včera u nás k večeru sprchlo a brutálně se blýskalo a já v tom jsem si to štrádovala na to ježdění

9.4.2009 08:30
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No mění se klučina jeden Se na něho těším až bude mít tak 7-8 let Včera u nás k večeru sprchlo a brutálně se blýskalo a já v tom jsem si to štrádovala na to ježdění

Baboně, jak je u vás?????? Tady to vypadá n aslejvak, teda pokud se z toho oparu šedého nevyklube modrá obloha. Jo a četli jsete ráno seznam???? Česko čeká rok komárů

9.4.2009 08:36
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Baboně, jak je u vás?????? Tady to vypadá n aslejvak, teda pokud se z toho oparu šedého nevyklube modrá obloha. Jo a četli jsete ráno seznam???? Česko čeká rok komárů

u nás blankytně moddro
haloo haloo

9.4.2009 08:40
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
u nás blankytně moddro
haloo haloo

Provokatérko Pod tím Honzíkem vypadá každá překážka malinká

9.4.2009 09:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Provokatérko Pod tím Honzíkem vypadá každá překážka malinká

Juuu Lenička kouká dopředu......Leni co s tím Honzou děláš, je smaje sval
to budou ty vaše kopečky...v letě jedem na dovču k vám...

9.4.2009 09:25
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Juuu Lenička kouká dopředu......Leni co s tím Honzou děláš, je smaje sval
to budou ty vaše kopečky...v letě jedem na dovču k vám...

Však dojeďte Vás protáhnu po našich horských hřebenech babice, urobil se mi na oku hnusný opar, v koutku, včera byl ještě jeden, dnes už jsou dva štípe to, svědí to Tak jsem si zašla pro mastičku, snad to zabere a nebude se to rozšiřovat dál

9.4.2009 09:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Však dojeďte Vás protáhnu po našich horských hřebenech babice, urobil se mi na oku hnusný opar, v koutku, včera byl ještě jeden, dnes už jsou dva štípe to, svědí to Tak jsem si zašla pro mastičku, snad to zabere a nebude se to rozšiřovat dál

Leníku chudáčku...Babo to ti nevadí takhle krátké třmeny...se mi začínají nohy protahovat a já neutále prodlužuji třemny, vypadá to že budu měnit za drezurku, ale an hnědy to bude fakt ftipný

9.4.2009 09:43
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Leníku chudáčku...Babo to ti nevadí takhle krátké třmeny...se mi začínají nohy protahovat a já neutále prodlužuji třemny, vypadá to že budu měnit za drezurku, ale an hnědy to bude fakt ftipný

Kláruš, já na to skákání musím mít krátké. Jinak nemám tu potřebnou oporu co potřebuju. Víckrát jsem zkoušela skákat v delších a byla to katastrofa

9.4.2009 09:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kláruš, já na to skákání musím mít krátké. Jinak nemám tu potřebnou oporu co potřebuju. Víckrát jsem zkoušela skákat v delších a byla to katastrofa

to bude tím že mi hopsáme jen malinký

9.4.2009 10:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

no, když si vzpomenu, v jakých třmenech jsem jezdila já - pomalu dostihové, dneska
jsou o tři dírky níž..:))a halvně mě už tolik nebolí kontíky, teď max od toho, jak se snažím mít prošlápnutou patu a pšičku u koně:)
a holky včera chvilku bez sedla na černé věci, u nás se taky mraky honily, oblaha černo-fialovo-šedá, tak jakože s Kájou zkusííme kousíček vyjet, když to nepůjde, aspoň se projdeme, kdyby nešlo jet..
Kája si včera nedobrovolně vystoupila z neosedlaného ryzca, já jsem šílenou Kerku useděla, ale držela jesm se i očima, se borok cleý třásl, tep měl asi 300..:) Nějkaá zběsilá srna udělala v lese kravál jak stádo bizonů a moji dva nelekavci se zdálo, že je trefí šlak..:)))to bylo skákáního a řáděního...až si Kája vystoupila pod ryzca:))

9.4.2009 11:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

a taková byla včera obloha..:)a Keruška bubák barabský..po dvou měsících,....

9.4.2009 11:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

a ještě černý koník:)

9.4.2009 11:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

a vyfotit ryzca s inteligentním výrazem nelze...tož jsme jak dva debili..:)

9.4.2009 11:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
a vyfotit ryzca s inteligentním výrazem nelze...tož jsme jak dva debili..:)

jéé ten kerouš krásně kulatí...
Janico ksift prvotřídní

9.4.2009 11:40
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
jéé ten kerouš krásně kulatí...
Janico ksift prvotřídní

Tak hurááá, že je prcek na světě, je úžasnej!!!

9.4.2009 11:42
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Tak hurááá, že je prcek na světě, je úžasnej!!!

New jízdárna

9.4.2009 12:14
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
New jízdárna

U nás se klube sluníčko. Jupíííííííííííííííííííííí
Ještě vám ukážu jak Honzík "skáče" překážky podobné výšky Oko zavřené, a jen tak si to přecválá

9.4.2009 12:18
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
U nás se klube sluníčko. Jupíííííííííííííííííííííí
Ještě vám ukážu jak Honzík "skáče" překážky podobné výšky Oko zavřené, a jen tak si to přecválá

Jo a ještě tentu džamp stojí za povšimnutí Přišli jsme hodně pod a pak hooooooooooooooop všimněte si polohy mého kolena Ale je fakt, že to sedlo drží za každé situace. Nad skokem jsem se srovnala a lážo plážo doskočila

9.4.2009 12:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jo a ještě tentu džamp stojí za povšimnutí Přišli jsme hodně pod a pak hooooooooooooooop všimněte si polohy mého kolena Ale je fakt, že to sedlo drží za každé situace. Nad skokem jsem se srovnala a lážo plážo doskočila

hele natřete si ty skoky jooo..leni dobrý jumpy

9.4.2009 12:33
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
hele natřete si ty skoky jooo..leni dobrý jumpy

Já bych chtěla něco natřít v sobotu Doufám, že bude pěkně
Taky se tak příšerně tváříte nad skokem?

9.4.2009 12:37
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Já bych chtěla něco natřít v sobotu Doufám, že bude pěkně
Taky se tak příšerně tváříte nad skokem?

Jooo Leni já mám dobré ksichty, většinou otevřená pusa a vykulený oči

9.4.2009 21:59
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Zdar baby...
Lenušku, kobylka je po zkouškách, 4-letá mlaďoška , ale kusanec... Po Przedswit, takže hopsinka Až bude chvilka vyfotím... Zatím proběhne seznamovačka a "znovuobsedání", páč se flákala ve výběhu.. Ale nevím, jak to budu zvládat.. Snad to půjde... Je to pro mě šance...

Jinak jsem dnes měla v práci foťák a obědvala s ním v ruce...
Takhle to vypadá u nás "za klinikou" -parkoviště

9.4.2009 22:02
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Zdar baby...
Lenušku, kobylka je po zkouškách, 4-letá mlaďoška , ale kusanec... Po Przedswit, takže hopsinka Až bude chvilka vyfotím... Zatím proběhne seznamovačka a "znovuobsedání", páč se flákala ve výběhu.. Ale nevím, jak to budu zvládat.. Snad to půjde... Je to pro mě šance...

Jezírko a návštěvnice jestli bude vidět..

9.4.2009 22:02
haisovad

XXX.XXX.208.220

molly napsal(a):
Zdar baby...

Nazdárek holky,
ty jo Leni, Honzík je od naší poslední náštěvy jak po plastice...krásně se ti udělal v dospěláckého koňa...je to opravdu typ koníka, kterej bude hotovej jak jsi psala v sedmi osmi letech...máš recht...zraje jak víno...

JInak jsem totálka hotová z toho malého janka...je luxusně pravidelnej...

Zuzí máš krásnej výhled.

9.4.2009 22:03
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Jezírko a návštěvnice jestli bude vidět..

říkáme jí "mařena"

9.4.2009 22:05
molly

XXX.XXX.144.88

haisovad napsal(a):
Nazdárek holky,
ty jo Leni, Honzík je od naší poslední náštěvy jak po plastice...krásně se ti udělal v dospěláckého koňa...je to opravdu typ koníka, kterej bude hotovej jak jsi psala v sedmi osmi letech...máš recht...zraje jak víno...

JInak jsem totálka hotová z toho malého janka...je luxusně pravidelnej...

Zuzí máš krásnej výhled.

Čauky Danny Ty zas krásnýho hřebečka od Gitky...
Jak je?? Jak se máš?

Mařena

9.4.2009 22:06
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Čauky Danny Ty zas krásnýho hřebečka od Gitky...
Jak je?? Jak se máš?

Mařena

Jsem zavolala, tak že půjde za mnou...

9.4.2009 22:07
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Jsem zavolala, tak že půjde za mnou...

9.4.2009 22:08
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

ulovila jablíčko...

9.4.2009 22:09
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
ulovila jablíčko...

bude ještě něco ????

9.4.2009 22:10
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
bude ještě něco ????

kačka

9.4.2009 22:11
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
kačka

kačka II

9.4.2009 22:12
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
kačka II

a hned vedle ve výběhu

9.4.2009 22:14
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
a hned vedle ve výběhu

nevypadaj, ale maj cca 40cm na délku

9.4.2009 22:15
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
nevypadaj, ale maj cca 40cm na délku

a trošku jara na závěr...

9.4.2009 22:17
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Dnes jsem zůstávala v práci déle, vezli nám akutní případ... A takhle krásné byly červánky , když jsem drtila železného oře k domovu...

9.4.2009 22:18
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Dnes jsem zůstávala v práci déle, vezli nám akutní případ... A takhle krásné byly červánky , když jsem drtila železného oře k domovu...

tak dobrou a sladké sny...

9.4.2009 22:25
cheyenne

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):
tak dobrou a sladké sny...

Posílám též pozdrav a přání dobré noci případně rána....
Nějak jsem se nedokopala k fotkám, technika zas zlehka stávkuje, takže něco nového až po víkendu....

9.4.2009 23:58
rocky

XXX.XXX.189.86

cheyenne napsal(a):
Posílám též pozdrav a přání dobré noci případně rána....
Nějak jsem se nedokopala k fotkám, technika zas zlehka stávkuje, takže něco nového až po víkendu....

Jako Zuzi fakt sranda, já netušila, že makáš na tejhle klinice, seděla jsem celou dobu v čekárně, když tam mamka u Vás byla s Vendulkou (CHameleonem)...az pak jsem te zahlidla pri odchodu,kdyz jsi stala ve dverich venku..No tak snad jindy no..
Kazdopadne krasnej vyhled z kliniky!!!! čí je vsechna ta zvirena nebo se tam usadili sami????

Ja mam dnes posledni nocni, zitra rano odvazim holky na licenci do pardubek a vecer nas ceka grilovanii..

Danny prcek je naprosto uzasnej, nemuzu se vinadivat

10.4.2009 00:13
klawdie

XXX.XXX.159.239

rocky napsal(a):
Jako Zuzi fakt sranda, já netušila, že makáš na tejhle klinice, seděla jsem celou dobu v čekárně, když tam mamka u Vás byla s Vendulkou (CHameleonem)...az pak jsem te zahlidla pri odchodu,kdyz jsi stala ve dverich venku..No tak snad jindy no..
Kazdopadne krasnej vyhled z kliniky!!!! čí je vsechna ta zvirena nebo se tam usadili sami????

Ja mam dnes posledni nocni, zitra rano odvazim holky na licenci do pardubek a vecer nas ceka grilovanii..

Danny prcek je naprosto uzasnej, nemuzu se vinadivat

Jéé mařenu jsem už viděla na živo, jsem si říkala super a originální dekoraci tam maj domácí...já byla na jendom s kaámočema po třísměnný šichtě jsem si t zasloužila...

Zuzí té fotky jsou čím dál dokonalejší, pujdu k tobě do učení
Ten termín šéfni kočko..

Danulí to řekla přesně lLeni Honzík zraje jak víno, závidím ty svalíky paráda:)
No mě zítra čeká Míša kovář...tak bude pohoda den a jelikož mám volné odpoledne povozíme zas hnědou:)

10.4.2009 07:12
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Krásné ráno, že??? A kdybyste viděly to svítání...mmm ...paráda...

Holkám na ZZVJ přeju hodně štěstí a Sessi fajné povození Mějte prima den

hledej sýkorku

10.4.2009 07:13
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Krásné ráno, že??? A kdybyste viděly to svítání...mmm ...paráda...

Holkám na ZZVJ přeju hodně štěstí a Sessi fajné povození Mějte prima den

hledej sýkorku

a jedna Mařena

10.4.2009 07:43
rocky

XXX.XXX.125.150

molly napsal(a):
a jedna Mařena

Tak já jsem byla doma vyměnit auto a jedu pro holky! a frčíme na ZZVJ

Všem přeji prima posl.prac.den

10.4.2009 07:46
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
a jedna Mařena

Zuziku, moc hezké fotečkyMusí tam být příjemná atmosféra pokud máš výhled na takový parčík plno prima zvířátek Já se taky chvála bohu dívám na kousek zeleně

10.4.2009 07:46
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Konečně pátek :)

Co plánujete na pondělí?

10.4.2009 07:50
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

Co plánujete na pondělí?

Tohle kousek od nás přistávalo

10.4.2009 07:52
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Co plánujete na pondělí?

Hi, Romča s paní pupkatou No já každé pondělí ráno vyrážela s Honzíkem na kopce. Ale jelikož se budem v neděli vracet od trenerky, bude mít bubák v pondělí volno. Takk netuším kam zdrhnu

10.4.2009 07:54
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Hi, Romča s paní pupkatou No já každé pondělí ráno vyrážela s Honzíkem na kopce. Ale jelikož se budem v neděli vracet od trenerky, bude mít bubák v pondělí volno. Takk netuším kam zdrhnu

Já právě taky ne. A navíc jsem přemlouvána, abych se vyskytovala přímo v jámě lvové

10.4.2009 07:56
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Já právě taky ne. A navíc jsem přemlouvána, abych se vyskytovala přímo v jámě lvové

Vyhrabala jsem fotku z loňského května

10.4.2009 08:05
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Vyhrabala jsem fotku z loňského května

A toto je co za koníka?????

10.4.2009 08:14
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):
A toto je co za koníka?????

Ahojky holky, ty jo venku zase krásně a na Velikonoce hlásí přímo hic Včera se Sobista venku předvedl, na louce byl jeden jediný strom a tan rarach mrňavej ho se mnou musel podcválat no a jelikož jsem včera vyrazila ven jen v tilku, tak dneska vypadám jak po návštěvě sadomaso salonu .
Molly závidím ti pracovní prostředí, taky bych takový brala, já tu jen koukám na projíždějící kamiony.
Jo a jinak mě poslední dobou přepadla představa,že nám nějako přestává sedět sedlo.Asi to bude hloupá otázka,ale jak poznám,že mám moc širokou komoru,máme velikost č.2 a já se bojím aby nám to nebylo široký.

10.4.2009 09:24
luciusl

XXX.XXX.217.210

remonek napsal(a):
Ahojky holky, ty jo venku zase krásně a na Velikonoce hlásí přímo hic Včera se Sobista venku předvedl, na louce byl jeden jediný strom a tan rarach mrňavej ho se mnou musel podcválat no a jelikož jsem včera vyrazila ven jen v tilku, tak dneska vypadám jak po návštěvě sadomaso salonu .
Molly závidím ti pracovní prostředí, taky bych takový brala, já tu jen koukám na projíždějící kamiony.
Jo a jinak mě poslední dobou přepadla představa,že nám nějako přestává sedět sedlo.Asi to bude hloupá otázka,ale jak poznám,že mám moc širokou komoru,máme velikost č.2 a já se bojím aby nám to nebylo široký.

Hoj babky, tak jsem se na vás taky zaskočila "juknout". Leni, Honzajs je fakt kus, pamatuješ na to střapaté "ošklivé" káčátko když jsme ho jely vybírat ???
Jeden Gabrielek ze závodů

10.4.2009 09:26
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Hoj babky, tak jsem se na vás taky zaskočila "juknout". Leni, Honzajs je fakt kus, pamatuješ na to střapaté "ošklivé" káčátko když jsme ho jely vybírat ???

si asi zřídím výkrmnu koní Takovej chucheroň to byl když jsme se na něj byly se Zuzajdou podívat a teď už mu musím nasadit i maličkatou dietku .
Faldy na krku má, panděro, prdel a dokonce i groše

10.4.2009 09:27
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):

Jo, jo, pamatuji .....Takové břichoň nohatý Jak se mu ani tenkrát cválat nechtělo, pamatuješ???? A pak jak mě málem posmykal jak se chtěl pást

10.4.2009 09:29
luciusl

XXX.XXX.217.210

lanika napsal(a):
Jo, jo, pamatuji .....Takové břichoň nohatý Jak se mu ani tenkrát cválat nechtělo, pamatuješ???? A pak jak mě málem posmykal jak se chtěl pást

Hi hiii, byl fakt takové to nic .. jen pupek a nohy, nevychovaný, líný divočák a teď ... paráda. Jak jsi nám minule poštěla ty vaše videjka
Holky, Gabouš byl fakt kup !!!! Ještě jeden takový a beru ho všema deseti.

10.4.2009 09:31
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Hi hiii, byl fakt takové to nic .. jen pupek a nohy, nevychovaný, líný divočák a teď ... paráda. Jak jsi nám minule poštěla ty vaše videjka
Holky, Gabouš byl fakt kup !!!! Ještě jeden takový a beru ho všema deseti.

Udělala jsem si instantní polévku - je mi zle. Ožrala jsem se v noci jako prase až jsem poblila Karla . Chudáček můj ....
Leni, pamatuješ jak jsi chodila za mnou na oběd do kanclu a dělaly jsme si čínskou polévku ??? hi hi hiiii

10.4.2009 09:34
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Udělala jsem si instantní polévku - je mi zle. Ožrala jsem se v noci jako prase až jsem poblila Karla . Chudáček můj ....
Leni, pamatuješ jak jsi chodila za mnou na oběd do kanclu a dělaly jsme si čínskou polévku ??? hi hi hiiii

Ten kůň je vážně vymaštěnej ... proč tak hrozně táhne ???
Chjo, měla bych se jít umějt - jsem jako prase a nějak se mi nechce.... Lenočku, díky moc za ty včerejší zprávičky. Jsi pusina.
Ráno to krmení bylo děsný - otevřeš dveře a nic Nidko na Tebe neřehtá, nehrabe, neutíká Ti ....

10.4.2009 09:34
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):

Na to nejde zapomenout Každé úterý, že jo???? A v te době jsem ještě anii Skype neměla a psali jsme si maily celý den po jedné větičce
A víš na co nezapomenu? Na obídky u tebe doma, když jsem přijela z práce a tys mi udělala bramborové placičky s masem na víně, pak skleničku bílého k tomu a pak ¨šup do béžových manšestráčku a šlo se jezdit

10.4.2009 09:37
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ten kůň je vážně vymaštěnej ... proč tak hrozně táhne ???
Chjo, měla bych se jít umějt - jsem jako prase a nějak se mi nechce.... Lenočku, díky moc za ty včerejší zprávičky. Jsi pusina.
Ráno to krmení bylo děsný - otevřeš dveře a nic Nidko na Tebe neřehtá, nehrabe, neutíká Ti ....

Předevčírem jsem se luxusně svezla na Denýskovi. V terénu ch odí už spolehlivě, jde dopředu, rovně, dokonce cváláme v klidu, pravidelně. Super koník
Na jízdárně ho ještě moc nemučím, ať ho práce baví a užívá si to.

10.4.2009 09:40
luciusl

XXX.XXX.217.210

lanika napsal(a):
Na to nejde zapomenout Každé úterý, že jo???? A v te době jsem ještě anii Skype neměla a psali jsme si maily celý den po jedné větičce
A víš na co nezapomenu? Na obídky u tebe doma, když jsem přijela z práce a tys mi udělala bramborové placičky s masem na víně, pak skleničku bílého k tomu a pak ¨šup do béžových manšestráčku a šlo se jezdit

A taky lívanečky MŃáááááááám
a caplující Lakoušek s vlající hřívou. Hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
No jo, ty mejly byly dobrý
Měla jsem na tréninku Dorotku, chtěla jet se Sísou 70-tku, tak jsem jí po úspěšně rozmluvila. Ta kobyla má taky v prdeli vrtuli

10.4.2009 09:42
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Měla jsem na tréninku Dorotku, chtěla jet se Sísou 70-tku, tak jsem jí po úspěšně rozmluvila. Ta kobyla má taky v prdeli vrtuli

Lítá nad těma skokama úplně neuvěřitelně

10.4.2009 09:44
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):

Jo jo a kousající Mikeš Děti v ohrádce, pokakné kalhoty u Karlosa, sesta od Káťě jak jsme obě plakaly, pak ty SMS co jsme psali snad 2 hod, vyjíždky s konmi a plaskoček rumu narozeniny Lopraizů Na to se nezapomíná Lulinko

10.4.2009 09:44
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Lítá nad těma skokama úplně neuvěřitelně

vdovec ... děvka jedna nevěrná

10.4.2009 09:46
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Jo jo a kousající Mikeš Děti v ohrádce, pokakné kalhoty u Karlosa, sesta od Káťě jak jsme obě plakaly, pak ty SMS co jsme psali snad 2 hod, vyjíždky s konmi a plaskoček rumu narozeniny Lopraizů Na to se nezapomíná Lulinko

Co to má Rotleťák na hlavě??????

10.4.2009 09:46
luciusl

XXX.XXX.217.210

lanika napsal(a):

Ty vogo, to ne Někdy mi to připadá jako by to bylo včera, a ne 3 roky. Tolik jsme toho stihly za tak krátkou dobu, co ???
Onehdá mi volal Milan a byl to docela příjemný rozhovor ... takový normální.
a nakládáme

10.4.2009 09:49
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ty vogo, to ne Někdy mi to připadá jako by to bylo včera, a ne 3 roky. Tolik jsme toho stihly za tak krátkou dobu, co ???
a nakládáme

Co by tam měl. bahno Už 14 dní tu praží slunce, neprší a on se v poledne vyválí ve výběhu a je od bahna. Všude - mezi očima hlavně. J eto normální ?????? Už ho podezříváme z toho, že si tam na zem nejdřív slintá, aby si tam to bahno vyrobil
hříbě v akci

10.4.2009 09:51
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):
a nakládáme

No mi sem tam napíše Aleš " Stýzká se mi Lusy, nezopáknem to? " A pamatuješ jak jsme přijížděli tam a v tom autě jsme se šminkovali a celé nervózní jako že tam vůbec nepujdeme???? To byla akce
No ted když na to vzpomínám, taky mi to přijde hodně čerstvé

10.4.2009 10:02
luciusl

XXX.XXX.217.210

lanika napsal(a):
No mi sem tam napíše Aleš " Stýzká se mi Lusy, nezopáknem to? " A pamatuješ jak jsme přijížděli tam a v tom autě jsme se šminkovali a celé nervózní jako že tam vůbec nepujdeme???? To byla akce
No ted když na to vzpomínám, taky mi to přijde hodně čerstvé

Jak se mi chtělo hrozně sr.... malovátka, lidi na nás čuměli. hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a pak Milan - "to je naše voda ?" pamatuješ ? Myslela jsem že upadnu
Hi hi, ten Aleš je stejně máčo ... Lusy - Ty si to nechceš zvopáknout ???? Dyk to bylo gut, ne ?
Co Zajoch ?

10.4.2009 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):
Jak se mi chtělo hrozně sr.... malovátka, lidi na nás čuměli. hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a pak Milan - "to je naše voda ?" pamatuješ ? Myslela jsem že upadnu
Hi hi, ten Aleš je stejně máčo ... Lusy - Ty si to nechceš zvopáknout ???? Dyk to bylo gut, ne ?
Co Zajoch ?

Mám pro vás aktuální Honzíkův stav, říkal, že po dobrým oědě si hodí 20 min šlofíka Segra mi to před chvíli poslala

10.4.2009 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Mám pro vás aktuální Honzíkův stav, říkal, že po dobrým oědě si hodí 20 min šlofíka Segra mi to před chvíli poslala

10.4.2009 13:27
cheyenne

XXX.XXX.10.251

lanika napsal(a):

Čuste babky....
držím palce zkouškařům. Leni, Honzulovi závidím, já se teprv chystám na oběd, hlady už šilhám
Dnes jsem v práci nahlásila své malé tajemství, bylo přijato velmi kladně, tak jsem ráda.
Jinak omlouvám z večerní akce i Lukina, navečer má nějaký trénování...

13.4.2009 19:59
klawdie

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Čuste babky....
držím palce zkouškařům. Leni, Honzulovi závidím, já se teprv chystám na oběd, hlady už šilhám
Dnes jsem v práci nahlásila své malé tajemství, bylo přijato velmi kladně, tak jsem ráda.
Jinak omlouvám z večerní akce i Lukina, navečer má nějaký trénování...

Ženy zapadli jsme musím vytáhnout ven tu naši diskuzi...jdu stahovat fota..je jich snad milion...

13.4.2009 20:08
cheyenne

XXX.XXX.10.251

klawdie napsal(a):
Ženy zapadli jsme musím vytáhnout ven tu naši diskuzi...jdu stahovat fota..je jich snad milion...

Tak já se hlásím k věci z práce za hodinku frčím domů, už se těším, dneska poloprázdno, tak to vůbec neutíká, na fauně malá účast, tak není co číst

13.4.2009 21:04
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Pěkný večer.. Víkend byl náročný, díky bohu za volné pondělí
V sobotu jsem se lehce opálila a včera jsem se "dosmahla" na slunku v Hradci... chichi, záda mají takovou pěknou barvičku Molča opět říjí
Evi, jak jsi na tom Ty?
Týnuša, jak jste dojely dom? Ani já jsem se nestihla rozloučit, díky prac. povinnostem..
Danny, jak se mají hříbátka?
Lenušku nové fotečky z treningu?

Tady je ta "moje" nová mladá zatím se oťukáváme Doufám, že o víkendu se už vydrápu na hřbet...

13.4.2009 21:06
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
V sobotu jsem se lehce opálila a včera jsem se "dosmahla" na slunku v Hradci... chichi, záda mají takovou pěknou barvičku Molča opět říjí
Evi, jak jsi na tom Ty?
Týnuša, jak jste dojely dom? Ani já jsem se nestihla rozloučit, díky prac. povinnostem..

Tady je ta "moje" nová mladá zatím se oťukáváme Doufám, že o víkendu se už vydrápu na hřbet...

jedna lonžovací...

13.4.2009 21:07
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Evi, jak jsi na tom Ty?

Dámy ze soboty "Val"..

13.4.2009 21:08
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Dámy ze soboty "Val"..

a "Koko"..

jsou jak ségry, ale nemaj nic společného...

13.4.2009 21:11
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
a "Koko"..

jsou jak ségry, ale nemaj nic společného...

a nedělní chlapák "pan Q"

13.4.2009 21:12
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
a nedělní chlapák "pan Q"

a zlatíčko "Fló"...

13.4.2009 21:14
molly

XXX.XXX.144.88

kukinatost napsal(a):

"Hadřík"...
Jeho akci má jistě Evča, já byla u koníků...

13.4.2009 21:15
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

"Hadřík" ještě jednou, neb se mi to uložilo kamsi zvrchu

13.4.2009 21:17
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
"Hadřík" ještě jednou, neb se mi to uložilo kamsi zvrchu

"seznamte se, prosím"... Týnuša- Saxík

13.4.2009 21:18
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
"seznamte se, prosím"... Týnuša- Saxík

A Diego, aby neříkal, že jsem na něj zapomněla..

13.4.2009 22:10
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
A Diego, aby neříkal, že jsem na něj zapomněla..

Ahojda holky...
tak většina už na *** ale i tak mi nedá sem nehodit nějaký fotečky, co mi fotografka Evča (ze stáje) pořídila na můj foták něco málo sem naházím, pak se pokusím teda nahrát na youtube oba parkury a poslat vám odkazy, at se pokocháte...

Miška a já a Kíša a Basta...

13.4.2009 22:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...
tak většina už na *** ale i tak mi nedá sem nehodit nějaký fotečky, co mi fotografka Evča (ze stáje) pořídila na můj foták něco málo sem naházím, pak se pokusím teda nahrát na youtube oba parkury a poslat vám odkazy, at se pokocháte...

Miška a já a Kíša a Basta...

dekorování Z

13.4.2009 22:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
dekorování Z

dekorování ZL

13.4.2009 22:15
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
dekorování ZL

a čestné kolo...

14.4.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
a čestné kolo...

Holky zdravím dodělám práci, foto již natahané a hned vám uděklám průřez našeho víkendu(čtyřdenního)...
Zdraví vás hnědá...

14.4.2009 09:13
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

Babky, kde jste kdo? Malý pondělí.... těším se na fotky, doufám, že jste připravené nám tu dát prezentace víkendových akcí.... já jdu teda teprv stahovat...

14.4.2009 09:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Babky, kde jste kdo? Malý pondělí.... těším se na fotky, doufám, že jste připravené nám tu dát prezentace víkendových akcí.... já jdu teda teprv stahovat...

Dopíšu tady jednu pracovní povinnost a šoupnu vás to sem s komentářem...ale kdo se nudí licence, VT, cesta sesi i velikonoční vyjíždka už jsou na rajčeti roudnicky...

14.4.2009 10:09
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Dopíšu tady jednu pracovní povinnost a šoupnu vás to sem s komentářem...ale kdo se nudí licence, VT, cesta sesi i velikonoční vyjíždka už jsou na rajčeti roudnicky...

Kláruš šup, šup sem s fotečkama nemám moc času, ale kuknu ráda a pořád nic.....

14.4.2009 10:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kláruš šup, šup sem s fotečkama nemám moc času, ale kuknu ráda a pořád nic.....

Oukej, tak jedu, o licencích vám poví segra tam jsem nebyla, večer jsme je patřičně zapili tam jsem tedy byla, druhý den pěkná opička...ale pěkně se fotilo, holky to zvládli suprově...Jerík má velikou pochvalu, už snad skončilo období dy si z Míši dělál srandu a budou moci spolu bojovat na co nejlepším váýkonu, segra na to že fakt netrenovali tolik co měli parkur zvládla.to je důležité a mašličky si holky obě poctivě vybojovali...bílá už taky trochu někde jinde..aspon na tom oprácku...bude to ještě dlouhá cesta...ale co říkáte, přibrala, že?

14.4.2009 10:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Oukej, tak jedu, o licencích vám poví segra tam jsem nebyla, večer jsme je patřičně zapili tam jsem tedy byla, druhý den pěkná opička...ale pěkně se fotilo, holky to zvládli suprově...Jerík má velikou pochvalu, už snad skončilo období dy si z Míši dělál srandu a budou moci spolu bojovat na co nejlepším váýkonu, segra na to že fakt netrenovali tolik co měli parkur zvládla.to je důležité a mašličky si holky obě poctivě vybojovali...bílá už taky trochu někde jinde..aspon na tom oprácku...bude to ještě dlouhá cesta...ale co říkáte, přibrala, že?

Jára bojovník

14.4.2009 10:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jára bojovník

bílá

14.4.2009 10:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
bílá

slunce zářilo jak pominut, řekla bych že díky své ještě plné neznalosti mého stroje jsem zavahala a nevzala clonu

14.4.2009 10:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
slunce zářilo jak pominut, řekla bych že díky své ještě plné neznalosti mého stroje jsem zavahala a nevzala clonu

No krásný den plný sluníčka jesm muesla opustit na šipkový turnaj který byl až do večera...takže jsem jen záviděl atěm c se mohli s fo=tákama v ruce válet na tribuně..
JInak letošní závodní barva je pistáciová

14.4.2009 10:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No krásný den plný sluníčka jesm muesla opustit na šipkový turnaj který byl až do večera...takže jsem jen záviděl atěm c se mohli s fo=tákama v ruce válet na tribuně..
JInak letošní závodní barva je pistáciová

No a pro mě s hnědou slavný den D..den kdy se ukázalo zda ustojí cestu a jestli vubec dojedem, zapujčila jsem pevnější přepravník a normálně jí naložila do vozíku s prostředkem, jen prostřdek nebyl pevný až na zem...pro jistotu dala pulku zklidnujíci pasty a jelo se....
ještě jsem se pomodlila a pak kousek následovala vozík a sledovala dění v něm...nic prostě nic tak sjem naskočila do auta a jelo se kobyla se houpala což bylo dobré znamení...

14.4.2009 10:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No a pro mě s hnědou slavný den D..den kdy se ukázalo zda ustojí cestu a jestli vubec dojedem, zapujčila jsem pevnější přepravník a normálně jí naložila do vozíku s prostředkem, jen prostřdek nebyl pevný až na zem...pro jistotu dala pulku zklidnujíci pasty a jelo se....
ještě jsem se pomodlila a pak kousek následovala vozík a sledovala dění v něm...nic prostě nic tak sjem naskočila do auta a jelo se kobyla se houpala což bylo dobré znamení...

kontreolní zastávka před cílem cesty...kobylu jsem totiž viděla houpat se v zrcátku, tak jsem necvhtěla raději zastavovat nějak zkraje...no perfetkní řekněte sami...nebyl ani pod pěknou nic...boj s přepravou jsem asi vyhrála holky, možná ten trenink možná trochu t apastva nevím,a el mxyslím si že když ted už ví jak že už to nebude jiný...

14.4.2009 10:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
kontreolní zastávka před cílem cesty...kobylu jsem totiž viděla houpat se v zrcátku, tak jsem necvhtěla raději zastavovat nějak zkraje...no perfetkní řekněte sami...nebyl ani pod pěknou nic...boj s přepravou jsem asi vyhrála holky, možná ten trenink možná trochu t apastva nevím,a el mxyslím si že když ted už ví jak že už to nebude jiný...

a jsme tu nádherbné prostředí, krásný tatka a pro ní dobře zařízený pobyt, kdy je od rána do večera venku s mladejma valachama...

14.4.2009 10:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a jsme tu nádherbné prostředí, krásný tatka a pro ní dobře zařízený pobyt, kdy je od rána do večera venku s mladejma valachama...

tatka už na nás vykukoval...

14.4.2009 10:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tatka už na nás vykukoval...

no a tady bude pobývat měsíc, už se mě ptali jestli se my stýská kdepak, já ji tu nádheru přeju a závidím...

14.4.2009 10:31
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
no a tady bude pobývat měsíc, už se mě ptali jestli se my stýská kdepak, já ji tu nádheru přeju a závidím...

za kamarády má tři krátce vykastrované valášky QH...krasavci ale zatím drobečci a kobyla se evidetně zalíbil ten pravej, furt se po něm ohlížela.....ale mladý si postavila do latě...

14.4.2009 10:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
za kamarády má tři krátce vykastrované valášky QH...krasavci ale zatím drobečci a kobyla se evidetně zalíbil ten pravej, furt se po něm ohlížela.....ale mladý si postavila do latě...

Leni trochu mi to připomínalo tvůj kraj...

14.4.2009 10:36
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Leni trochu mi to připomínalo tvůj kraj...

na chvilku arabem...krasavice sse předváděla...a náhoda veliká v této stáji pobývali jak její maminka tak i bába...takže majitelé dobře věděli co sjem jim přivezli, pěli chválu na maminu jaký pěkný potomky dávala a jak se jim kobuše libí, že je to kus koňa, tak to mě potěšilo, jako každého že jo....i když tak yse podivili tomu že je to plnaska

14.4.2009 10:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
na chvilku arabem...krasavice sse předváděla...a náhoda veliká v této stáji pobývali jak její maminka tak i bába...takže majitelé dobře věděli co sjem jim přivezli, pěli chválu na maminu jaký pěkný potomky dávala a jak se jim kobuše libí, že je to kus koňa, tak to mě potěšilo, jako každého že jo....i když tak yse podivili tomu že je to plnaska

no a tatka je fakt fešnej...

14.4.2009 10:38
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
no a tatka je fakt fešnej...

no já odjížděla totálně spojená a štastná že to takto dopadlo...kobyla spokojená a já se chystám na výlet aby měla možnost něco nafotit a třeba nějakou tu akci

14.4.2009 19:14
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Ďouchy, já myslela, že příspěvky končí na 127 Nebo se mýlím???

2-letá, po Carismo..Kdybyste viděly ten pohyb... mmm... To bude kobylka...

14.4.2009 19:58
klawdie

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):
Ďouchy, já myslela, že příspěvky končí na 127 Nebo se mýlím???

2-letá, po Carismo..Kdybyste viděly ten pohyb... mmm... To bude kobylka...

říkáš to přesně ale už to bylo moc dlouhý

14.4.2009 21:03
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Holky, máme v práci nového pomocníka.. MVDr. :-) Je to kusanec a má takovej sexy chraplák Já snad začnu dělat přesčasy .
Dnes tam byl prvně, tak zatím žádné informace, ale my si ho vyzpovídáme...Tedy, jestli se nezalekne té roboty... Jak byly 3ny volna, tak to byl dnes mazec!!! Jsem odjížděla skoro 45min. po "zavíračce"... A doktor ještě čekal na pacoše.. chjo...
A ač děláme jen malé, dnes jsem "vyšetřovala" 2 poníky na hengru před domem

Molinatá spokojeně říjí....

14.4.2009 21:37
haisovad

XXX.XXX.208.220

molly napsal(a):
Holky, máme v práci nového pomocníka.. MVDr. :-) Je to kusanec a má takovej sexy chraplák Já snad začnu dělat přesčasy .
Dnes tam byl prvně, tak zatím žádné informace, ale my si ho vyzpovídáme...Tedy, jestli se nezalekne té roboty... Jak byly 3ny volna, tak to byl dnes mazec!!! Jsem odjížděla skoro 45min. po "zavíračce"... A doktor ještě čekal na pacoše.. chjo...
A ač děláme jen malé, dnes jsem "vyšetřovala" 2 poníky na hengru před domem

Molinatá spokojeně říjí....

Čves holky,
sakra nestíhám číst a jsem smuténka že se Vám vzdaluji...

Dneska jsem byla podrilovat Evičku a gastona..ze země toho vidím tolik a když na něj sednu já tak je to tragédie, nefunguje vůbec. je to fakt typ koníka, kterej funguje pod majitelkou a na ostatní mega kašle a nebo jsem levá jako šavle.....
Spíše jsme ohýbaly, hodně jsem je nutila do ohratů, směny směru, směny chodu...
Už vím co k narozeninám...předplatím si u Hanky hodiny drilu...
Evička a Gaston, není to úplně čistý ale gaston se snaží podsadit...teda náznak tam je...foceno po dvaceti minutách ohýbání

14.4.2009 21:38
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Čves holky,
sakra nestíhám číst a jsem smuténka že se Vám vzdaluji...

Dneska jsem byla podrilovat Evičku a gastona..ze země toho vidím tolik a když na něj sednu já tak je to tragédie, nefunguje vůbec. je to fakt typ koníka, kterej funguje pod majitelkou a na ostatní mega kašle a nebo jsem levá jako šavle.....
Spíše jsme ohýbaly, hodně jsem je nutila do ohratů, směny směru, směny chodu...
Už vím co k narozeninám...předplatím si u Hanky hodiny drilu...
Evička a Gaston, není to úplně čistý ale gaston se snaží podsadit...teda náznak tam je...foceno po dvaceti minutách ohýbání

zuzí...nenápadně kolegu vyfoť... řekni že je to pro pracantky...

14.4.2009 21:39
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
zuzí...nenápadně kolegu vyfoť... řekni že je to pro pracantky...

a teď já...vosa na bonbónu.
BMožná že ho srala i ta váha...je to sakra rozdím Evička a já...

14.4.2009 21:40
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
a teď já...vosa na bonbónu.
BMožná že ho srala i ta váha...je to sakra rozdím Evička a já...

ale byla jsem tk šikovná že i podemnou cválal...

klopím zatáčku...

14.4.2009 21:43
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
ale byla jsem tk šikovná že i podemnou cválal...

klopím zatáčku...

ohýbačka

14.4.2009 21:44
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
ohýbačka

a poslední...
fakt masakr.

14.4.2009 21:46
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
a poslední...
fakt masakr.

Jo zítra jedu do Kloko a nafotím malé mimina...rostou jako z vody.
Nejvíce Carruso, ten Leušu neuvěřitelně vysává...

14.4.2009 21:46
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Jo zítra jedu do Kloko a nafotím malé mimina...rostou jako z vody.
Nejvíce Carruso, ten Leušu neuvěřitelně vysává...

a malej od gitky nemá chybu...fakt je boží...

14.4.2009 21:48
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
a malej od gitky nemá chybu...fakt je boží...

k neutahání...

kdyby jste narazily na nějaké pěkné jméno na G nebo L tak písněte, jo?

Klárko? Co Bůčková? už říjí? Už proběhl sex?

Přidejte reakci

Přidat smajlík