medi
napsal(a):
Založila jsem to znovu, už je to dost plné. Ti vaši koblížci jsou nádherní- všichni! Nás to snad bude čekat příští rok.
Ahoj lidičky, já teda taky přidám toho našeho prcka, Je to kluk, jmenuje se Farly- M a zítra už mu bude týden...
kacik
napsal(a):
Ahoj lidičky, já teda taky přidám toho našeho prcka, Je to kluk, jmenuje se Farly- M a zítra už mu bude týden...
Krásný den, taky se přidáme - 1 denní slečna haflinga
jarin
napsal(a):
Krásný den, taky se přidáme - 1 denní slečna haflinga
A ještě.
jarin
napsal(a):
A detail lysinky.
Když vidím ty vaše hříbátka, tak už se nemůžu dočkat až budu mít také. Čekáme to v půlce května. Kolik je vás tu takových co jen se denně díváte na rubriku "hříbátka" a ještě jste v očekávání jako já?
medi
napsal(a):
Založila jsem to znovu, už je to dost plné. Ti vaši koblížci jsou nádherní- všichni! Nás to snad bude čekat příští rok.
Ahojky Mončo!
My taky teprve očekáváme a už se nemůžem dočkat..čekáme od appaloosky Vanesy-termín má 16-18.4.,takže je to už pár dní.
Jinak všechny hříbátka jsou tu krásná!!!!!A už se hrozně těším co vypadne z tvojí poničky-to bude krásný plyšáček!!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky Mončo!
My taky teprve očekáváme a už se nemůžem dočkat..čekáme od appaloosky Vanesy-termín má 16-18.4.,takže je to už pár dní.
Jinak všechny hříbátka jsou tu krásná!!!!!A už se hrozně těším co vypadne z tvojí poničky-to bude krásný plyšáček!!!!!
taky čekáme, a ve stejném termínu
kacik
napsal(a):
Krásný hřebeček!! Npiš nám tu o něm něco..Mamča, taťka...
Jo holky co čekáte, vy se máte..Nám už Bany jen roste z ani né pěti-měsíčního do velkého a většího.. A sám nám asik hříbátko "neporodí"...
proxima
napsal(a):
Ahojky Mončo!
No, od appaloosky je to také vždy veliké překvapení. Hříbátko je taková a na konec ještě v dospělosti změní barvu.
Takž překvapení je dvojnásobné!
Kamarádka chová také appaloosky. Má jednu kvalitní chovnou klisnu a připouští Rock my Baby (nevím, jejtli to mám dobře napsané ... ale pokaždé má jinak zbarvené hříbátko. Pokaždé je jiné
. Měla po sobě 3 hřebečky a poté klisničku.
monikafris
napsal(a):
No, od appaloosky je to také vždy veliké překvapení. Hříbátko je taková a na konec ještě v dospělosti změní barvu.
Takž překvapení je dvojnásobné!
Kamarádka chová také appaloosky. Má jednu kvalitní chovnou klisnu a připouští Rock my Baby (nevím, jejtli to mám dobře napsané ... ale pokaždé má jinak zbarvené hříbátko. Pokaždé je jiné
. Měla po sobě 3 hřebečky a poté klisničku.
Jojo,kamarádku už díky tobě známe-minulý rok si mi na ně dávala kontakt a poté jsme v létě na vandru u nich nocovali.Jsou moc fajn a mají koníky moc pěkné...
Tak to jsem zvědavá kdo z koho-vanesa,nebo Ryzoňka??
proxima
napsal(a):
Jojo,kamarádku už díky tobě známe-minulý rok si mi na ně dávala kontakt a poté jsme v létě na vandru u nich nocovali.Jsou moc fajn a mají koníky moc pěkné...
Tak to jsem zvědavá kdo z koho-vanesa,nebo Ryzoňka??
Jeeeeeeeej jak vidím ty vaše hříbky tak se mi až zachtělo taky po te moji slonici ale to si ještě nějakou dobu budu muset počkat
,ale jednou určitě vyberem nějakého pořádného fešáka pro ni vhodného-juj už se těším
.Jo,vy byjste mě mohly vysvětlit.Ros při svém prvním hříbátku "nasávála vzduch",což já slyšela jako pojem poprve,ale bylo mi už vysvětleno,že se musí kobuša zašít a pak při porodu se to roztrha-to mě až zmrazilo to bych si asi rozmyslela to připouštění,ale pak mi řekli,že je možné,že to kobyla už dělat nebude,že byla dlouho zašitá a že dlouho už nenasává či co.......nerozumím tomu tak nevim....no a pak kamarádka mi říkala,že kobyla,když to jednou začne dělat už to bude dělat pokaždé
tak jsem z toho jelen.Máte někdo takovou zkušenost?nebo někdo v okolí?Co pak když kobyla třeba zmetá a je zašitá?
monca
napsal(a):
Jeeeeeeeej jak vidím ty vaše hříbky tak se mi až zachtělo taky po te moji slonici ale to si ještě nějakou dobu budu muset počkat
,ale jednou určitě vyberem nějakého pořádného fešáka pro ni vhodného-juj už se těším
.Jo,vy byjste mě mohly vysvětlit.Ros při svém prvním hříbátku "nasávála vzduch",což já slyšela jako pojem poprve,ale bylo mi už vysvětleno,že se musí kobuša zašít a pak při porodu se to roztrha-to mě až zmrazilo to bych si asi rozmyslela to připouštění,ale pak mi řekli,že je možné,že to kobyla už dělat nebude,že byla dlouho zašitá a že dlouho už nenasává či co.......nerozumím tomu tak nevim....no a pak kamarádka mi říkala,že kobyla,když to jednou začne dělat už to bude dělat pokaždé
tak jsem z toho jelen.Máte někdo takovou zkušenost?nebo někdo v okolí?Co pak když kobyla třeba zmetá a je zašitá?
Tak dneska byl bezejmenný venku...přináším aktuální fotky...
haisovad
napsal(a):
Tak dneska byl bezejmenný venku...přináším aktuální fotky...
a je to maminčin mazánek...
haisovad
napsal(a):
Merlinovi se malej moc líbil...chtěl se kamarádit ale Gitka byla velice proti...
haisovad
napsal(a):
Merlinovi se malej moc líbil...chtěl se kamarádit ale Gitka byla velice proti...
haisovad
napsal(a):
a pos¨lední Le Patroňáček
no a tady fotky malého Carrusa...
haisovad
napsal(a):
no a tady fotky malého Carrusa...
nálet ryzoidů...
eliska84
napsal(a):
Ty jo Caruso je dokonalej model,z toho bude nádhernej koník!!!
Tak jsem dneska udělala zas pár foteček grázlíka
kaculka
napsal(a):
Velmi rád skáče mamči na hlavu
kaculka
napsal(a):
Tak dávej...
Danny jak vy to vlastně máte? Pokud to chápu tak máte svůj chov? Klisny si necháváte a hřebečky prodáváte...?! A to s nimi i sportujete nebo jak? Sleduji tě již dlouho a tak mě to napadlo..Vím že třebas Merlyna(nevím jestli to píšu správně) prodáváte jáž celkem dlouho...
kaculka
napsal(a):
Velmi rád skáče mamči na hlavu
Jak tak koukám, tak všichni hříbci jsou podobní na mamču a ten můj vypadá jak adoptovaný
mili
napsal(a):
Tak dávej...
Danny jak vy to vlastně máte? Pokud to chápu tak máte svůj chov? Klisny si necháváte a hřebečky prodáváte...?! A to s nimi i sportujete nebo jak? Sleduji tě již dlouho a tak mě to napadlo..Vím že třebas Merlyna(nevím jestli to píšu správně) prodáváte jáž celkem dlouho...
kaculka
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, kdo už má nějaké zkušenosti s hříbátky...náš malý má už asi 10 dní průjem a má z toho uplně vydřený zadek dneska jsem se ho pokoušela trošku umýt aby ho to nesvědilo, byl i v pohodě a nechal se. Akorát nevím co s tím, jeslti je to normální nebo je něco špatně ? Fakt s hříbátky nemám žádné zkušenosti, Mochito byl náhoda což jsem psala už na začátku ... děkuji
kaculka
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, kdo už má nějaké zkušenosti s hříbátky...náš malý má už asi 10 dní průjem a má z toho uplně vydřený zadek dneska jsem se ho pokoušela trošku umýt aby ho to nesvědilo, byl i v pohodě a nechal se. Akorát nevím co s tím, jeslti je to normální nebo je něco špatně ? Fakt s hříbátky nemám žádné zkušenosti, Mochito byl náhoda což jsem psala už na začátku ... děkuji
Kačí neboj, je to normální. mamina začala řijet a to vždycky hříbátka začnou průjmovat...kdyby jsi viděla Missko jak je zesraná tak se zhrozíš...
haisovad
napsal(a):
Kačí neboj, je to normální. mamina začala řijet a to vždycky hříbátka začnou průjmovat...kdyby jsi viděla Missko jak je zesraná tak se zhrozíš...
Ty jo Mili, to jsem takhle pod drobnohledem...
Mili asi tak jak říkáš
hřebce s úspěchem/neúspěchem prodáváme a kobylek je tako šafránu...
takže asi tak, no...
Jinak chov u nás založila bábrdle Lucinka, která to všechno začala. Mno a postupně se dokupovali kobylky...
haisovad
napsal(a):
Mili asi tak jak říkáš
takže asi tak, no...
Jinak chov u nás založila bábrdle Lucinka, která to všechno začala. Mno a postupně se dokupovali kobylky...
Danny: Děkuji za uklidnění, myslela jsem, že už je něco špatně :o)
haisovad
napsal(a):
Mili asi tak jak říkáš
takže asi tak, no...
Proboha Danny to zase néé...Já jen..Zajímalo mě to...Snažím s emít trochu přehled a v inzerátech s ečlověk často hodnědozví..Ceny koní..Původy atd...
Tyjo ale to musíte mít už dost "překobylkováno" ne?
A ještě mě zajímalo to Merlynek je furt i jako dvouletý s kobčama? To je takové zlato? Je moc krásný!! A paj jste měli ještě mladšího isabeláka že? Ročka myslím...Taky pěkného...
kaculka
napsal(a):
Danny: Děkuji za uklidnění, myslela jsem, že už je něco špatně :o)
No hele, já bych zase tak striktně neřekla, že je to dobře, u kamarádky kobylka začala mít pár dní po porodu průjem a musela okamžitě na atb...chvíli po tom, se u matky ukázal nějaký zánět dělohy a ztráta mléka. Nakonec vše dobře dopadlo, obě jsou v pořádku a už se normálně kojí.
Ale měli pěkně nahnáno...takže není průjem, jako průjem...
medi
napsal(a):
Dahománek /shagya/ z matky teplokrevné
irma
napsal(a):
Dahománek /shagya/ z matky teplokrevné
tak dám taky dnešní foto prcka,roste jako z vody
bednarik petr
napsal(a):
tak dám taky dnešní foto prcka,roste jako z vody
.
medi
napsal(a):
přidávám v pátek narozenou
medi
napsal(a):
dnes z výběhu s maminou
medi
napsal(a):
ještě kuk
medi
napsal(a):
jak se to dělá ÍÍÁÁÁ ÍÍÁÁnebo ÍÍÍHÁÁÁ
medi
napsal(a):
bednarik petr
napsal(a):
co je zač? mamina je moc pěkná
ano venku, vrátili jsme se tuším kolem 15:00 hod domů a kobyla snad na nás čekala, najednou začla dupat a než se uvařila voda na čaj malá už se cpala ven, takže zrozena do petrklíčů, kobyla je pony KVH 134 cm, původ neznámý z NL.
minisek
napsal(a):
Mili v pohodě...jsem ráda že si všímají lidé...fakt v pohodě
Hele Merlin je zatím v pohodě, nijak nehřebčí ale je pravda že se nám snažil jednu poničku připustit ale nic toho není...
každopádně jeho choutky příští týden končí...přijde o "kulečníky"...
Jinak jeho brácha, který se narodil minulý rok Likas šel do testační odchovny, společně s Graftem (to je brácha toho letošního tmavého s podkolenkama a lysinkou od Gitky)...dneska jsme se na ně byly podívat a mají víc než dobře...
JInak ten průjem, mno u nás se to vždycky u každého hříběte projeví 9 - 10 den po porodu. Kobyla má první říji a hormony pracujou i s mlékem a hříbo je vždycky zesrané...
Tím co jsem hore napsala jsem jen zmínila naše zkušenosti s 15 hříbatama, které se u nás narodily...pokud se Vám ale něco nezdá tak je pochopitelně lepší jedna návštěva veta než se pak mlátit hlavou o zeď...
Neznám okolnosti porodu, kobylu ani hříbě takže podle toho co jsi napsala jsem usoudila, že je to to samé jako u nás...ale nejsem vet.
jarůůů, malá je božská...
haisovad
napsal(a):
Hele Merlin je zatím v pohodě, nijak nehřebčí ale je pravda že se nám snažil jednu poničku připustit ale nic toho není...
Jinak jeho brácha, který se narodil minulý rok Likas šel do testační odchovny, společně s Graftem (to je brácha toho letošního tmavého s podkolenkama a lysinkou od Gitky)...dneska jsme se na ně byly podívat a mají víc než dobře...
JInak ten průjem, mno u nás se to vždycky u každého hříběte projeví 9 - 10 den po porodu. Kobyla má první říji a hormony pracujou i s mlékem a hříbo je vždycky zesrané...
Tím co jsem hore napsala jsem jen zmínila naše zkušenosti s 15 hříbatama, které se u nás narodily...pokud se Vám ale něco nezdá tak je pochopitelně lepší jedna návštěva veta než se pak mlátit hlavou o zeď...
Neznám okolnosti porodu, kobylu ani hříbě takže podle toho co jsi napsala jsem usoudila, že je to to samé jako u nás...ale nejsem vet.
chjo.....nikdo opravdu neznáte odpověď na náš problém??ráda bych byla zase o něco chytřejši
haisovad
napsal(a):
Ano taky se nám to tak projevilo, ale průjem už pomalu ustupuje takže myslím, že oka vše snad tedy
haisovad
napsal(a):
no Danny, já původně myslela, že ji sem plácneš ty, ty to tady šéfuješ líp než já.
haisovad
napsal(a):
Hele to bych si nedovolila...ale čumim že jsi se zapojila...
malá je boží...kdo pak je asi otec, viď?
no zapojila, protože to není nějaký dohadovací téma, teda zatím. .. no to se uvidí co se z ní vyklube, ale zatím vypadá vše dobře a můj účel je jiný, což ty víš.
medi
napsal(a):
Přidáme se do seznamu čekatelek
kokinka
napsal(a):
Přidáme se do seznamu čekatelek
14.4. se nám narodila kobylka Sita.Maminka Siesta po Valát-33,tatínek Sirius Son.
oli
napsal(a):
14.4. se nám narodila kobylka Sita.Maminka Siesta po Valát-33,tatínek Sirius Son.
Ještě
jaruska
napsal(a):
Pěkná,gratuluju,Olí!!!!
A Pinďule nic nečeká?
Kobylka ALISON, z matky hucul-fjord, po otci QH
možná bude na prodej, uvidíme
jessyn
napsal(a):
Kobylka ALISON, z matky hucul-fjord, po otci QH
možná bude na prodej, uvidíme
Konečně jsem stáhla fotky tak 7.4.2009 se nám narodila krásná kobylka FARISTA a koho jiného by měla za tatínka než ARISTA????
brodska
napsal(a):
Konečně jsem stáhla fotky tak 7.4.2009 se nám narodila krásná kobylka FARISTA a koho jiného by měla za tatínka než ARISTA????
tak a ještě to naše šídlo! :-))) je hrozně živá!!! Takovýho maniaka běhacího jsme ještě neměli!!!
brodska
napsal(a):
tak a ještě to naše šídlo! :-))) je hrozně živá!!! Takovýho maniaka běhacího jsme ještě neměli!!!
ale na fotkách tak nějak vždy pózuje
brodska
napsal(a):
ale na fotkách tak nějak vždy pózuje
Taky se přidám s malou Aiprill ( nar 1.4.2009) po Aristo Z!!!
Na fotkách má 14 dní, teď už je zase o kus větší a mohutnější...
janavar
napsal(a):
Taky se přidám s malou Aiprill ( nar 1.4.2009) po Aristo Z!!!
Na fotkách má 14 dní, teď už je zase o kus větší a mohutnější...
janavar
napsal(a):
A poslední, už odpočinková ...
Tak konečně i u nás první hříbátko,malá Limetka po Limited.
dominika
napsal(a):
Tak konečně i u nás první hříbátko,malá Limetka po Limited.
Nám se 24.4. narodil hřebeček Taishar (shagya arab) a ještě čekáme jednoho přírůstka tak snad to bude kobylka.Na fotce má tři dny.
trava
napsal(a):
Nám se 24.4. narodil hřebeček Taishar (shagya arab) a ještě čekáme jednoho přírůstka tak snad to bude kobylka.Na fotce má tři dny.
Tak my už se konečně také dočkali, prcek se narodil 28.4. v 1.40 hod., je to krásný hřebeček - celý táta Le Patron.
Heduš
gituna
napsal(a):
Krásnej pavouček:-) konečně co? gratulace!
Děkuji, je opravdu hrozně nohatý a dost veliký, aby ne, když ho kobyla přenášela 3 týdny a 3 dny
haisovad
napsal(a):
No ten je krásnej...!!! Velká gratulace!!! Co jméno? Máte už něco vymyšleno?
Měla jsem jisté jméno pro kobylku, hřebeček měl v počátku být Leon, ale teď nad tím začínám hloubat a čekám, jestli se nenaskytne nějaké jiné, pracovně mu říkáme Le Patron junior. Kdyby vás někoho napadlo nějaké "echt" pěkné jméno od L, tak sem s nápady.
Heduš
heduss
napsal(a):
Děkuji, je opravdu hrozně nohatý a dost veliký, aby ne, když ho kobyla přenášela 3 týdny a 3 dny
Pro srovnání: dvouměsíční lepatroňačka