red and white
napsal(a):
Tak já navážu v novém tématu
Už jste někdo vezl klisnu na připouštění i když neměla říji ?? Začala u hřebce říjit ?? Za jak dlouho ? ... .Spoustu otazníků, já vím Ale čas mě tlačí a klisna pořád nic
Ahoj,vezla jsem kobylku na připuštění a asi za 2 dny se rozříjela
luda
napsal(a):
Ahoj,vezla jsem kobylku na připuštění a asi za 2 dny se rozříjela
Jen se neboj, a odvez ji tam ! Nám klisna taky neříjí, nebo mívá skryté říje a doma není nic poznat, u hřebce se vždy na 3. den již připouští a zůstává březí dobře. Je to i lepší, říje je silnější. Doporučuji ! POkud není problém dohodnou ustájení a zkoušení kobyly, je to jen výhoda. Hodně štěstí !
evush2010
napsal(a):
Jen se neboj, a odvez ji tam ! Nám klisna taky neříjí, nebo mívá skryté říje a doma není nic poznat, u hřebce se vždy na 3. den již připouští a zůstává březí dobře. Je to i lepší, říje je silnější. Doporučuji ! POkud není problém dohodnou ustájení a zkoušení kobyly, je to jen výhoda. Hodně štěstí !
Já loni odvezla kobylu k hřebci a hned 2 den měla říji, jinak ji u ní nepoznám
xpetrax
napsal(a):
Já loni odvezla kobylu k hřebci a hned 2 den měla říji, jinak ji u ní nepoznám
Ted v neděli jsem odvezla tu moji mařenu k hřebcovi, říji má mít až cca 15. a bude tam až do další možné říje...zatím zřejmě čekají na tu správnou chvilku paní mi ještě nevolala..
zatím si užíva volnosti a pastviny...
klawdie
napsal(a):
Ted v neděli jsem odvezla tu moji mařenu k hřebcovi, říji má mít až cca 15. a bude tam až do další možné říje...zatím zřejmě čekají na tu správnou chvilku paní mi ještě nevolala..
zatím si užíva volnosti a pastviny...
Ahojky Klárko, tak bude hříbátko jo S kým bduete připouštět??
gabineska
napsal(a):
Ahojky Klárko, tak bude hříbátko jo S kým bduete připouštět??
QH Junior..
klawdie
napsal(a):
QH Junior..
Zdravím všechny
Takže vše je domluvené a dnes v 15.00 mi přijede známej naložit kobču a razíme k ženichovi Jsem zvědavá, jestli to opravdu klapne a kobča se rozříjí
Doufám, že vše proběhne relativně hladce.. smůla se mi na paty lepila až moc dlouho, je čas na změnu
A Vám všem děkuji za přízpěvky a za podporu Držte nám palečky !!
red and white
napsal(a):
Zdravím všechny
Takže vše je domluvené a dnes v 15.00 mi přijede známej naložit kobču a razíme k ženichovi Jsem zvědavá, jestli to opravdu klapne a kobča se rozříjí
Doufám, že vše proběhne relativně hladce.. smůla se mi na paty lepila až moc dlouho, je čas na změnu
A Vám všem děkuji za přízpěvky a za podporu Držte nám palečky !!
Nerčí a čím pouštíte? ta moje madam už na námluvách je, ale říji má silnou a pravidelnou takže nemám obavy, vy máte říji slabší, nebo proč se tak strachuješ...?
klawdie
napsal(a):
Nerčí a čím pouštíte? ta moje madam už na námluvách je, ale říji má silnou a pravidelnou takže nemám obavy, vy máte říji slabší, nebo proč se tak strachuješ...?
Tak vážení, klisnu jsem přivezla k hřebci a za 5min. se šlo na věc... protože kobylka začala projevovat říji jako blázen ..
Klára - Připouštím APH Charlie Jane Valley - obavy jsem měla aby se u hřebce rozříjila, ale jak se dnes ukázalo, naprosto zbytečné strachy
red and white
napsal(a):
Tak vážení, klisnu jsem přivezla k hřebci a za 5min. se šlo na věc... protože kobylka začala projevovat říji jako blázen ..
Klára - Připouštím APH Charlie Jane Valley - obavy jsem měla aby se u hřebce rozříjila, ale jak se dnes ukázalo, naprosto zbytečné strachy
Nerčí sem to říkala, sežeň si hřebce a máš po starostech
Tak gratuluji a přeji aby se dařilo dál
kessi
napsal(a):
Až mi pojedem taky chci fotit,aby jsme měli památku na vznik drobečka,ale mužskej se mi taky smál,prý jaký by to bylo mě kdyby nás u toho fotili
Musím dokumentovat ne?!
Ale bylo to celkem rychlé, pro kobylku si dnes zase jedeme... včera proběhla 3x "akce", ještě dnes ráno na ní prý skočil a pak už přestala jeit zájem.. takže jsme opravdu měli nejspíš tichou říji ( mě to bylo divný jak furt přizvedává ocas - ale neblejská, nenastavuje nic ) a vyšel nám termín suprově na poslední den říje Takže teŤ jen DOUFAM že to bude stačit a kobylka zabřezne
Tady foto ( doufejme ) budoucího tatínka