Odvoz k hřebci mimo říji....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2009 19:28
red and white

XXX.XXX.125.26

Tak já navážu v novém tématu

Už jste někdo vezl klisnu na připouštění i když neměla říji ?? Začala u hřebce říjit ?? Za jak dlouho ? ... .Spoustu otazníků, já vím Ale čas mě tlačí a klisna pořád nic

12.4.2009 19:42
luda

XXX.XXX.96.128

red and white napsal(a):
Tak já navážu v novém tématu

Už jste někdo vezl klisnu na připouštění i když neměla říji ?? Začala u hřebce říjit ?? Za jak dlouho ? ... .Spoustu otazníků, já vím Ale čas mě tlačí a klisna pořád nic

Ahoj,vezla jsem kobylku na připuštění a asi za 2 dny se rozříjela

13.4.2009 08:32
evush2010

XXX.XXX.179.28

luda napsal(a):
Ahoj,vezla jsem kobylku na připuštění a asi za 2 dny se rozříjela

Jen se neboj, a odvez ji tam ! Nám klisna taky neříjí, nebo mívá skryté říje a doma není nic poznat, u hřebce se vždy na 3. den již připouští a zůstává březí dobře. Je to i lepší, říje je silnější. Doporučuji ! POkud není problém dohodnou ustájení a zkoušení kobyly, je to jen výhoda. Hodně štěstí !

13.4.2009 12:18
xpetrax

XXX.XXX.149.26

evush2010 napsal(a):
Jen se neboj, a odvez ji tam ! Nám klisna taky neříjí, nebo mívá skryté říje a doma není nic poznat, u hřebce se vždy na 3. den již připouští a zůstává březí dobře. Je to i lepší, říje je silnější. Doporučuji ! POkud není problém dohodnou ustájení a zkoušení kobyly, je to jen výhoda. Hodně štěstí !

Já loni odvezla kobylu k hřebci a hned 2 den měla říji, jinak ji u ní nepoznám

14.4.2009 09:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

xpetrax napsal(a):
Já loni odvezla kobylu k hřebci a hned 2 den měla říji, jinak ji u ní nepoznám

Ted v neděli jsem odvezla tu moji mařenu k hřebcovi, říji má mít až cca 15. a bude tam až do další možné říje...zatím zřejmě čekají na tu správnou chvilku paní mi ještě nevolala..
zatím si užíva volnosti a pastviny...

14.4.2009 10:25
gabineska

XXX.XXX.158.34

klawdie napsal(a):
Ted v neděli jsem odvezla tu moji mařenu k hřebcovi, říji má mít až cca 15. a bude tam až do další možné říje...zatím zřejmě čekají na tu správnou chvilku paní mi ještě nevolala..
zatím si užíva volnosti a pastviny...

Ahojky Klárko, tak bude hříbátko jo S kým bduete připouštět??

14.4.2009 10:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

gabineska napsal(a):
Ahojky Klárko, tak bude hříbátko jo S kým bduete připouštět??

QH Junior..

14.4.2009 11:48
red and white

XXX.XXX.125.26

klawdie napsal(a):
QH Junior..

Zdravím všechny

Takže vše je domluvené a dnes v 15.00 mi přijede známej naložit kobču a razíme k ženichovi Jsem zvědavá, jestli to opravdu klapne a kobča se rozříjí

Doufám, že vše proběhne relativně hladce.. smůla se mi na paty lepila až moc dlouho, je čas na změnu

A Vám všem děkuji za přízpěvky a za podporu Držte nám palečky !!

14.4.2009 11:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

red and white napsal(a):
Zdravím všechny

Takže vše je domluvené a dnes v 15.00 mi přijede známej naložit kobču a razíme k ženichovi Jsem zvědavá, jestli to opravdu klapne a kobča se rozříjí

Doufám, že vše proběhne relativně hladce.. smůla se mi na paty lepila až moc dlouho, je čas na změnu

A Vám všem děkuji za přízpěvky a za podporu Držte nám palečky !!

Nerčí a čím pouštíte? ta moje madam už na námluvách je, ale říji má silnou a pravidelnou takže nemám obavy, vy máte říji slabší, nebo proč se tak strachuješ...?

14.4.2009 20:33
red and white

XXX.XXX.125.26

klawdie napsal(a):
Nerčí a čím pouštíte? ta moje madam už na námluvách je, ale říji má silnou a pravidelnou takže nemám obavy, vy máte říji slabší, nebo proč se tak strachuješ...?

Tak vážení, klisnu jsem přivezla k hřebci a za 5min. se šlo na věc... protože kobylka začala projevovat říji jako blázen ..

Klára - Připouštím APH Charlie Jane Valley - obavy jsem měla aby se u hřebce rozříjila, ale jak se dnes ukázalo, naprosto zbytečné strachy

14.4.2009 21:04
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Tak vážení, klisnu jsem přivezla k hřebci a za 5min. se šlo na věc... protože kobylka začala projevovat říji jako blázen ..

Klára - Připouštím APH Charlie Jane Valley - obavy jsem měla aby se u hřebce rozříjila, ale jak se dnes ukázalo, naprosto zbytečné strachy

Nerčí sem to říkala, sežeň si hřebce a máš po starostech

Tak gratuluji a přeji aby se dařilo dál

15.4.2009 07:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

sabina napsal(a):
Nerčí sem to říkala, sežeň si hřebce a máš po starostech

Tak gratuluji a přeji aby se dařilo dál

Paráda tak gratulace a mě se smály že si to chci fotit...

15.4.2009 07:51
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):
Paráda tak gratulace a mě se smály že si to chci fotit...

Až mi pojedem taky chci fotit,aby jsme měli památku na vznik drobečka,ale mužskej se mi taky smál,prý jaký by to bylo mě kdyby nás u toho fotili

15.4.2009 14:18
red and white

XXX.XXX.125.26

kessi napsal(a):
Až mi pojedem taky chci fotit,aby jsme měli památku na vznik drobečka,ale mužskej se mi taky smál,prý jaký by to bylo mě kdyby nás u toho fotili

Musím dokumentovat ne?!
Ale bylo to celkem rychlé, pro kobylku si dnes zase jedeme... včera proběhla 3x "akce", ještě dnes ráno na ní prý skočil a pak už přestala jeit zájem.. takže jsme opravdu měli nejspíš tichou říji ( mě to bylo divný jak furt přizvedává ocas - ale neblejská, nenastavuje nic ) a vyšel nám termín suprově na poslední den říje Takže teŤ jen DOUFAM že to bude stačit a kobylka zabřezne

Tady foto ( doufejme ) budoucího tatínka

Přidejte reakci

Přidat smajlík