Tož mi to nedá - musím se pochlubit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2009 18:11
janda

XXX.XXX.236.80

Omlouvám se všem, kohož by tento příspěvek mohl zprudit, ale musím...
Čekaly jsme na ně sice s kamarádkou nehoráznou dobu, ale čekání se oplatilo a už si tu vedle mě spokojeně trůní v pokoji a já se na něj nemohu vynadívat
Sice na něm ještě nějakou dobu nepojezdím páč ještě čekám na skokovou hlavu a podbříšáky, ale už mě teď svrbí prdel jak se nemůžu dočkat

13.4.2009 18:13
janda

XXX.XXX.236.80

janda napsal(a):
Čekaly jsme na ně sice s kamarádkou nehoráznou dobu, ale čekání se oplatilo a už si tu vedle mě spokojeně trůní v pokoji a já se na něj nemohu vynadívat
Sice na něm ještě nějakou dobu nepojezdím páč ještě čekám na skokovou hlavu a podbříšáky, ale už mě teď svrbí prdel jak se nemůžu dočkat

13.4.2009 18:40
saddlery

XXX.XXX.2.142

janda napsal(a):

že by od sousedky Janči Vedralové ?

13.4.2009 18:52
janda

XXX.XXX.236.80

saddlery napsal(a):
že by od sousedky Janči Vedralové ?

JJ, trefa do černýho - je to její dílko

13.4.2009 18:59
saddlery

XXX.XXX.2.142

janda napsal(a):
JJ, trefa do černýho - je to její dílko

však mi v týdnu říkala,že 41 hodin nespala když to došívala,taky jsem zažil nedávno to samé ráno oči zralé na sirky

13.4.2009 21:17
jeannej

XXX.XXX.136.161

janda napsal(a):

Týjo, zelenám závistííí!

14.4.2009 08:23
saddlery

XXX.XXX.2.142

jeannej napsal(a):
Týjo, zelenám závistííí!

Jojo,jana je šikovná,vezl jsem jí třmeny a dohodím jí jeden kšeft na ds,pač já na to čas nemám tohle jsem komplet šil kámošce

14.4.2009 13:30
bonita

XXX.XXX.94.170

janda napsal(a):

krasne sedla i ja uz zelenam

14.4.2009 13:33
bonita

XXX.XXX.94.170

saddlery napsal(a):
Jojo,jana je šikovná,vezl jsem jí třmeny a dohodím jí jeden kšeft na ds,pač já na to čas nemám tohle jsem komplet šil kámošce

P. Cisar, ta farba je strasne krasna, na tu moju kobulu by to seklo

14.4.2009 15:09
saddlery

XXX.XXX.2.142

bonita napsal(a):
P. Cisar, ta farba je strasne krasna, na tu moju kobulu by to seklo

a tady je deka co byla k celému kompletu,je to postavené v loni na staré originální kostře,která byla pro hodně ůzké koně

14.4.2009 16:01
mojza

XXX.XXX.154.16

bonita napsal(a):
krasne sedla i ja uz zelenam

Sedla se mi taky líbí, někdy bych si to i vyzkoušela, ale nevím jestli bych v tom dokázala jezdit pořád... Jen tak pro zajímavost, kolik to tak stojí? Jestli to není tajemství...

14.4.2009 16:50
xpetrax

XXX.XXX.149.26

mojza napsal(a):
Sedla se mi taky líbí, někdy bych si to i vyzkoušela, ale nevím jestli bych v tom dokázala jezdit pořád... Jen tak pro zajímavost, kolik to tak stojí? Jestli to není tajemství...

Jo, já u zezelenala. Je to úžasný!!! Na jakýho koníka ho máte a kolik je cena? Pokud se teda můžu zeptat?

14.4.2009 18:23
saddlery

XXX.XXX.2.142

xpetrax napsal(a):
Jo, já u zezelenala. Je to úžasný!!! Na jakýho koníka ho máte a kolik je cena? Pokud se teda můžu zeptat?

To první šila Jana Vedralová a to druhé komplet na koni je má práce na dodané staré kostře,komplet cca 35000,- v tomto provedení. Tak to pořidte sedlo do zelena at ladíte

14.4.2009 18:43
proxima

XXX.XXX.104.193

janda napsal(a):

Ahojky,
jé to je sranda-Janča je tvá sousedka???Prosím nemohl by jsi mi na ní poslat mail?Já jí znám jak bydlela ještě v Libštáťě u rodičů a pak jsme se obě přestěhovali a ja na ní ztratila kontakt!To je super že zůstala u sedlařiny!!!
prosím jestli můžeš,pošli mi její mail na můj mail evikprokes@seznam.cz
Díkys!!!

14.4.2009 18:51
saddlery

XXX.XXX.2.142

proxima napsal(a):
Ahojky,
jé to je sranda-Janča je tvá sousedka???Prosím nemohl by jsi mi na ní poslat mail?Já jí znám jak bydlela ještě v Libštáťě u rodičů a pak jsme se obě přestěhovali a ja na ní ztratila kontakt!To je super že zůstala u sedlařiny!!!
Díkys!!!

jany.jj@seznam.cz jsme od sebe cca 35 km,asi,ale berem kůži z jednoho skladu a tak jezdím okolo no.

14.4.2009 18:57
proxima

XXX.XXX.104.193

saddlery napsal(a):
jany.jj@seznam.cz jsme od sebe cca 35 km,asi,ale berem kůži z jednoho skladu a tak jezdím okolo no.

Dík moc,
tak to je dobré.Pěkně se vypracovala.

14.4.2009 19:03
janda

XXX.XXX.236.80

janda napsal(a):

Nechávala jsem si to šít na míru na Mamuta a svůj zadek. Cena snad tajemstvím nebude - Jana si bere za sedlo 30.000,- (je to včetně toho že přijede vzít míry, s podbřišákem, balančákem a třmenovým řemenem - do toho si lze navymýšlet prošívání a podobný zdobení dle chuti). Nás s kamarádkou to teda vyšlo o něco levněji ve finále, poněvadž kvůli problémům se výrobní doba z předpokládaných 2-3 měsíců natáhla na bezmála rok, takže nám to Jana vykompenzovala slevou.
Teď už toužebně očekávám ještě to řemení a hurá na kůň.....
Zďěs ona hydra, jež by měla na hřbetě svou "princezničku" nosit

14.4.2009 19:07
janda

XXX.XXX.236.80

janda napsal(a):
Nechávala jsem si to šít na míru na Mamuta a svůj zadek. Cena snad tajemstvím nebude - Jana si bere za sedlo 30.000,- (je to včetně toho že přijede vzít míry, s podbřišákem, balančákem a třmenovým řemenem - do toho si lze navymýšlet prošívání a podobný zdobení dle chuti). Nás s kamarádkou to teda vyšlo o něco levněji ve finále, poněvadž kvůli problémům se výrobní doba z předpokládaných 2-3 měsíců natáhla na bezmála rok, takže nám to Jana vykompenzovala slevou.
Teď už toužebně očekávám ještě to řemení a hurá na kůň.....
Zďěs ona hydra, jež by měla na hřbetě svou "princezničku" nosit

Tady jsme o prázdninách už samou nedočkavostí na puťáku trénovali....byť v tý vratký anglii

14.4.2009 19:14
janda

XXX.XXX.236.80

janda napsal(a):
Tady jsme o prázdninách už samou nedočkavostí na puťáku trénovali....byť v tý vratký anglii

Jsem taková rarita - levá jak turecká šavle, takže mám sedlo oproti klasickému provedení pravostranné - při prvotních hokusech pokusech nanečisto jsem totiž zjistila že se na tý druhý straně cítím o moc stabilněji.
Tady ještě Janina fotka co nám posílala - černé sedlo je kamarádky, to je už klasicky levostranné a taky se moc povedlo.
Nevím jak moc to fauna zpizdí, ale možná si budete moci povšimnouti, že jsme si na ně nechaly vyšít i svoje iniciály.....takže teď se ale nebudem moct vdávat, páč by to neštimovalo...a když už tak výběr bude značně omezen na počínající písmeno příjmení

14.4.2009 19:22
saddlery

XXX.XXX.2.142

janda napsal(a):
Jsem taková rarita - levá jak turecká šavle, takže mám sedlo oproti klasickému provedení pravostranné - při prvotních hokusech pokusech nanečisto jsem totiž zjistila že se na tý druhý straně cítím o moc stabilněji.
Tady ještě Janina fotka co nám posílala - černé sedlo je kamarádky, to je už klasicky levostranné a taky se moc povedlo.
Nevím jak moc to fauna zpizdí, ale možná si budete moci povšimnouti, že jsme si na ně nechaly vyšít i svoje iniciály.....takže teď se ale nebudem moct vdávat, páč by to neštimovalo...a když už tak výběr bude značně omezen na počínající písmeno příjmení

Náhodou když se vdáte,tak kdyby došlo na rozvod a dělení majetku,tak můžete dokázat,že jste sedla kupovaly za svobodna

14.4.2009 20:00
janda

XXX.XXX.236.80

saddlery napsal(a):
Náhodou když se vdáte,tak kdyby došlo na rozvod a dělení majetku,tak můžete dokázat,že jste sedla kupovaly za svobodna

Taky fakt

14.4.2009 20:06
saddlery

XXX.XXX.2.142

janda napsal(a):
Taky fakt

Janča už ví že tu jede diskuze i na její ůčet,asi dorazí

14.4.2009 23:48
podinka

XXX.XXX.7.84

proxima napsal(a):
Ahojky,
Díkys!!!

Ahoj někdo z Libštátu na mě scháněl mail?Můj soukromí je vedralkajanka@seznam.cz a má stránky né ještě uplně v cajku jsou www.sedlarstvi-jany.kvalitne.cz.
Jinak chci poděkovat holkám že měli pochponí za spoždění zakázky a že mi to nemají moc za zlé.Mé problémi bohužel nebyli malé ,ale na nohy jsem se postavila a doufám že už se to nebude nikdy opakovat.Holky jsou bezva a těším se na příští týden kdy jsem domluvená že ještě přijedu.
Pokud někoho zajímá jízda v dám.sedle není problém se domluvit a u mě to zkusit.I nevěsty zaučuji a půjčuji sedla.Jinak dám.sedlo není obtížné na jízdu ba naopak spoustu chyb se dá v něm schovat ale to vám každý kdo si vtom i zacválal potvrdí.
Přeji pěkný večír Jana

Přidejte reakci

Přidat smajlík