http://www.youtube.com/watch?v=krAhedzqiik
dle mého názoru je to hnus!
kessi
napsal(a):
to může být klidně několik generací zpět
ale tihle zebroidi často umírají velmi mladí, jsou neovladatelní a nezvladatelní a mají nízkou odolnost proti parazitům a taky jsou někteří z nich neplodní....
-takže je to všechno sice krásné ale není to tak lehké jak se zdá ale musím uznat že takového koníčka mít doma tak to bych brala ale jen kdyby bylů hodný ne divoký:D přijatelná výška ne povaha po zebře prostě kůň se zebroidím vzhledem :D
baruu
napsal(a):
ale tihle zebroidi často umírají velmi mladí, jsou neovladatelní a nezvladatelní a mají nízkou odolnost proti parazitům a taky jsou někteří z nich neplodní....
-takže je to všechno sice krásné ale není to tak lehké jak se zdá ale musím uznat že takového koníčka mít doma tak to bych brala ale jen kdyby bylů hodný ne divoký:D přijatelná výška ne povaha po zebře prostě kůň se zebroidím vzhledem :D
Tos četla určitě na internetu, co?
baruu
napsal(a):
Tady zas nemá někdo nic lepšího na práci než prolézat Youtube a házet to na faunu, to je zase jednou "super téma" . Jinak co čekáš od zebry? Že bude sloužit člověku jen tak? Zebra je všeobecně plachá, což se mi tenhle Half horse nezdál. Aby bylo zvíře hodné musí se vychovat a zvykat na člověka. Nebo myslíš, že když si koupíš třeba hříbě z pastvin, že bude hodné? Pokud jej vůbec chytneš tak za ním pak budeš akorát vlát, když nebude zvyklé.
jeannej
napsal(a):
Já viděla i jezdeckýho zebroida A moc se mi to líbí a jednoho bych chtěla
(ale teda celýho pruhovanýho, tehle je jak nedodělanej
)
ne zebroid, ale zorse...
kouknete na tohle a cumte , znamy znameho
, delaji spolu v severni francii staze horsemanshipu. Pry je zorse nenaucitelny...
http://www. imineo.com/andy-stormy-zorse-aleksandar-dzerdz/ 410/extrait-gratuit-8338.htm (2 mezery)
alfi pav
napsal(a):
ne zebroid, ale zorse...
kouknete na tohle a cumte , znamy znameho
, delaji spolu v severni francii staze horsemanshipu. Pry je zorse nenaucitelny...
http://www. imineo.com/andy-stormy-zorse-aleksandar-dzerdz/ 410/extrait-gratuit-8338.htm (2 mezery)
Ja osobne na tom nevidim nic zleho, stat se muze. Z vlastni zkusenosti vim, ze jsou kobyly, ktere by se v riji daly obskocit i kozlem, pokud by byl dostatecne vysoky... Ta moje konska prostitutka k nim bohuzel patri
Stormy je v zapadni Evrope hodne znamy zorse, puvodem z USA, matka klisna QH, otec zebra.
Andymu trvalo nekolik tydnu, nez se k ni vubec mohl priblizit (je to klisna). Ted s ni dela predvadecky pro pata parelliho a jejich hlavni stan je Haras la Cense (hrebcin Cense) ve Francii.
alfi pav
napsal(a):
Ja osobne na tom nevidim nic zleho, stat se muze. Z vlastni zkusenosti vim, ze jsou kobyly, ktere by se v riji daly obskocit i kozlem, pokud by byl dostatecne vysoky... Ta moje konska prostitutka k nim bohuzel patri
Stormy je v zapadni Evrope hodne znamy zorse, puvodem z USA, matka klisna QH, otec zebra.
Andymu trvalo nekolik tydnu, nez se k ni vubec mohl priblizit (je to klisna). Ted s ni dela predvadecky pro pata parelliho a jejich hlavni stan je Haras la Cense (hrebcin Cense) ve Francii.
pry ji mimo neho zvladne jeste Pat Parelli, ale nikdo jiny...
alfi pav
napsal(a):
pry ji mimo neho zvladne jeste Pat Parelli, ale nikdo jiny...
s cajkama
alfi pav
napsal(a):
a s majitelem na hrbete s PP ohlavkou
a bez ni. A pak ze je zorse nepouzitelny... jen to chce vedet, jak na to
alfi pav
napsal(a):
a bez ni. A pak ze je zorse nepouzitelny... jen to chce vedet, jak na to
Ta je ale krásná, tělo mi připadá víc koňské. Ale musí to budit velkou pozornost. vyjet s takovým "koněm" tady tak z toho Nova žije půl roku. Moc pěkné zvířátko
. Jen si nemůžu pomoct ale krom barvy mi to připomíná tu mojí kobylu, ale ta je více do osla než zebry
.
thesis
napsal(a):
Ta je ale krásná, tělo mi připadá víc koňské. Ale musí to budit velkou pozornost. vyjet s takovým "koněm" tady tak z toho Nova žije půl roku. Moc pěkné zvířátko
. Jen si nemůžu pomoct ale krom barvy mi to připomíná tu mojí kobylu, ale ta je více do osla než zebry
.
no promiň ale dle mého názoru někteří lidi si tady počtou někteří o takovém zebroidovi ani něvědí , ja taky tak dva mě síce zpět jsem nevěděla že něco takového existuje ...no ale dobře když si myslíš že je to nudné téma tak jo je to tvůj názor ale vidíš taky si tu napsala....a teda řeknu ti že mám co dělat a net neprojíždím jen sem chtěla znát názory ostatních...a to je tvůj názor neberu ti ho ...od toho přece fauna je aby lidi sem dávali svoje názory
Barča
baruu
napsal(a):
no promiň ale dle mého názoru někteří lidi si tady počtou někteří o takovém zebroidovi ani něvědí , ja taky tak dva mě síce zpět jsem nevěděla že něco takového existuje ...no ale dobře když si myslíš že je to nudné téma tak jo je to tvůj názor ale vidíš taky si tu napsala....a teda řeknu ti že mám co dělat a net neprojíždím jen sem chtěla znát názory ostatních...a to je tvůj názor neberu ti ho ...od toho přece fauna je aby lidi sem dávali svoje názory
Barča
Že je to můj názor stačí napsat opravdu jen jednou
Nenapsala jsi tady nic informativního, ale že je to dle tebe hnus. Osel s koněm ti nevadí? Nebo to někdo někde uvidí a hodí na net, že je to hnus. O Zebroidech už bylo nejen tady ale také v televizi a časopisech. Už je to pomalu tak známé jako muly. Ale o to nejde. Vem si kdyby tady každý zakládal témata na každou maličkost. Neúspěšných témat jsou tady tisíce a brzy se ztratí i toto. Musíš mě brát s rezervou, protože já mám jinou představu o vzhledu fóra.
baruu
napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=krAhedzqiik
dle mého názoru je to hnus!
Já se vrátím k pohádkám co obyčejný Stripes, nebo pokud si dobře vzpomínám tak i jedna divoženka jezdila na zebře, ale s křížením moc nesouhlasím, ještě tak skousnu mezka nebo mulu, ale potomci jsou naštěstí neplodní. Tohle je dál množitelný ? Využitelnost mi krom kurioznosti taky uniká