Co si o tom myslíte!!!???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2009 21:06
baruu

XXX.XXX.48.154

http://www.youtube.com/watch?v=krAhedzqiik

dle mého názoru je to hnus!

25.4.2009 21:10
kessi

XXX.XXX.22.24

baruu napsal(a):

myslíš toho zebroida,Na tom nic hnuného nevidím občas se to stane i Pražská ZOO jednoho mela

25.4.2009 21:13
baruu

XXX.XXX.48.154

kessi napsal(a):
myslíš toho zebroida,Na tom nic hnuného nevidím občas se to stane i Pražská ZOO jednoho mela

nepřipadá mi hnusný ten zebroid:D(bože to jmeno zní děsně:D), ale spíše to že si to neuhlídají dlé mého tohle by se stát nemělo co pak s takovým zvířetem?

25.4.2009 21:17
kessi

XXX.XXX.22.24

baruu napsal(a):
nepřipadá mi hnusný ten zebroid:D(bože to jmeno zní děsně:D), ale spíše to že si to neuhlídají dlé mého tohle by se stát nemělo co pak s takovým zvířetem?

to může být klidně několik generací zpět

25.4.2009 21:20
baruu

XXX.XXX.48.154

kessi napsal(a):
to může být klidně několik generací zpět

ale tihle zebroidi často umírají velmi mladí, jsou neovladatelní a nezvladatelní a mají nízkou odolnost proti parazitům a taky jsou někteří z nich neplodní....
-takže je to všechno sice krásné ale není to tak lehké jak se zdá ale musím uznat že takového koníčka mít doma tak to bych brala ale jen kdyby bylů hodný ne divoký:D přijatelná výška ne povaha po zebře prostě kůň se zebroidím vzhledem :D

25.4.2009 22:08
annetka

XXX.XXX.48.155

baruu napsal(a):
ale tihle zebroidi často umírají velmi mladí, jsou neovladatelní a nezvladatelní a mají nízkou odolnost proti parazitům a taky jsou někteří z nich neplodní....
-takže je to všechno sice krásné ale není to tak lehké jak se zdá ale musím uznat že takového koníčka mít doma tak to bych brala ale jen kdyby bylů hodný ne divoký:D přijatelná výška ne povaha po zebře prostě kůň se zebroidím vzhledem :D

Tos četla určitě na internetu, co?

25.4.2009 22:32
baruu

XXX.XXX.48.154

annetka napsal(a):
Tos četla určitě na internetu, co?

no jako chodíci encyklopedie nejsem ale podrobněji sem studovala tydle koňo-zebry a doslechla sem se z více stran různé věci ale jeden chlapík co ma hřebčín o tom taky povídal na jezdeckých dnech tak tam taky něco;)

25.4.2009 22:45
jeannej

XXX.XXX.136.161

baruu napsal(a):

Já viděla i jezdeckýho zebroida A moc se mi to líbí a jednoho bych chtěla (ale teda celýho pruhovanýho, tehle je jak nedodělanej)

26.4.2009 07:58
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):

Tady zas nemá někdo nic lepšího na práci než prolézat Youtube a házet to na faunu, to je zase jednou "super téma" . Jinak co čekáš od zebry? Že bude sloužit člověku jen tak? Zebra je všeobecně plachá, což se mi tenhle Half horse nezdál. Aby bylo zvíře hodné musí se vychovat a zvykat na člověka. Nebo myslíš, že když si koupíš třeba hříbě z pastvin, že bude hodné? Pokud jej vůbec chytneš tak za ním pak budeš akorát vlát, když nebude zvyklé.

26.4.2009 13:08
alfi pav

XXX.XXX.0.110

jeannej napsal(a):
Já viděla i jezdeckýho zebroida A moc se mi to líbí a jednoho bych chtěla (ale teda celýho pruhovanýho, tehle je jak nedodělanej)

ne zebroid, ale zorse...

kouknete na tohle a cumte , znamy znameho, delaji spolu v severni francii staze horsemanshipu. Pry je zorse nenaucitelny...

http://www. imineo.com/andy-stormy-zorse-aleksandar-dzerdz/ 410/extrait-gratuit-8338.htm (2 mezery)

26.4.2009 13:17
alfi pav

XXX.XXX.0.110

alfi pav napsal(a):
ne zebroid, ale zorse...

kouknete na tohle a cumte , znamy znameho, delaji spolu v severni francii staze horsemanshipu. Pry je zorse nenaucitelny...

http://www. imineo.com/andy-stormy-zorse-aleksandar-dzerdz/ 410/extrait-gratuit-8338.htm (2 mezery)

Ja osobne na tom nevidim nic zleho, stat se muze. Z vlastni zkusenosti vim, ze jsou kobyly, ktere by se v riji daly obskocit i kozlem, pokud by byl dostatecne vysoky... Ta moje konska prostitutka k nim bohuzel patri

Stormy je v zapadni Evrope hodne znamy zorse, puvodem z USA, matka klisna QH, otec zebra.
Andymu trvalo nekolik tydnu, nez se k ni vubec mohl priblizit (je to klisna). Ted s ni dela predvadecky pro pata parelliho a jejich hlavni stan je Haras la Cense (hrebcin Cense) ve Francii.

26.4.2009 13:19
alfi pav

XXX.XXX.0.110

alfi pav napsal(a):
Ja osobne na tom nevidim nic zleho, stat se muze. Z vlastni zkusenosti vim, ze jsou kobyly, ktere by se v riji daly obskocit i kozlem, pokud by byl dostatecne vysoky... Ta moje konska prostitutka k nim bohuzel patri

Stormy je v zapadni Evrope hodne znamy zorse, puvodem z USA, matka klisna QH, otec zebra.
Andymu trvalo nekolik tydnu, nez se k ni vubec mohl priblizit (je to klisna). Ted s ni dela predvadecky pro pata parelliho a jejich hlavni stan je Haras la Cense (hrebcin Cense) ve Francii.

pry ji mimo neho zvladne jeste Pat Parelli, ale nikdo jiny...

26.4.2009 13:20
alfi pav

XXX.XXX.0.110

alfi pav napsal(a):
pry ji mimo neho zvladne jeste Pat Parelli, ale nikdo jiny...

s cajkama

26.4.2009 13:21
alfi pav

XXX.XXX.0.110

alfi pav napsal(a):
s cajkama

a s majitelem na hrbete s PP ohlavkou

26.4.2009 13:22
alfi pav

XXX.XXX.0.110

alfi pav napsal(a):
a s majitelem na hrbete s PP ohlavkou

a bez ni. A pak ze je zorse nepouzitelny... jen to chce vedet, jak na to

26.4.2009 16:19
thesis

XXX.XXX.151.2

alfi pav napsal(a):
a bez ni. A pak ze je zorse nepouzitelny... jen to chce vedet, jak na to

Ta je ale krásná, tělo mi připadá víc koňské. Ale musí to budit velkou pozornost. vyjet s takovým "koněm" tady tak z toho Nova žije půl roku. Moc pěkné zvířátko. Jen si nemůžu pomoct ale krom barvy mi to připomíná tu mojí kobylu, ale ta je více do osla než zebry.

29.4.2009 17:16
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Ta je ale krásná, tělo mi připadá víc koňské. Ale musí to budit velkou pozornost. vyjet s takovým "koněm" tady tak z toho Nova žije půl roku. Moc pěkné zvířátko. Jen si nemůžu pomoct ale krom barvy mi to připomíná tu mojí kobylu, ale ta je více do osla než zebry.

no promiň ale dle mého názoru někteří lidi si tady počtou někteří o takovém zebroidovi ani něvědí , ja taky tak dva mě síce zpět jsem nevěděla že něco takového existuje ...no ale dobře když si myslíš že je to nudné téma tak jo je to tvůj názor ale vidíš taky si tu napsala....a teda řeknu ti že mám co dělat a net neprojíždím jen sem chtěla znát názory ostatních...a to je tvůj názor neberu ti ho ...od toho přece fauna je aby lidi sem dávali svoje názory

Barča

29.4.2009 20:25
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
no promiň ale dle mého názoru někteří lidi si tady počtou někteří o takovém zebroidovi ani něvědí , ja taky tak dva mě síce zpět jsem nevěděla že něco takového existuje ...no ale dobře když si myslíš že je to nudné téma tak jo je to tvůj názor ale vidíš taky si tu napsala....a teda řeknu ti že mám co dělat a net neprojíždím jen sem chtěla znát názory ostatních...a to je tvůj názor neberu ti ho ...od toho přece fauna je aby lidi sem dávali svoje názory

Barča

Že je to můj názor stačí napsat opravdu jen jednou

Nenapsala jsi tady nic informativního, ale že je to dle tebe hnus. Osel s koněm ti nevadí? Nebo to někdo někde uvidí a hodí na net, že je to hnus. O Zebroidech už bylo nejen tady ale také v televizi a časopisech. Už je to pomalu tak známé jako muly. Ale o to nejde. Vem si kdyby tady každý zakládal témata na každou maličkost. Neúspěšných témat jsou tady tisíce a brzy se ztratí i toto. Musíš mě brát s rezervou, protože já mám jinou představu o vzhledu fóra.

29.4.2009 20:32
redbla

XXX.XXX.169.27

baruu napsal(a):

Já se vrátím k pohádkám co obyčejný Stripes, nebo pokud si dobře vzpomínám tak i jedna divoženka jezdila na zebře, ale s křížením moc nesouhlasím, ještě tak skousnu mezka nebo mulu, ale potomci jsou naštěstí neplodní. Tohle je dál množitelný ? Využitelnost mi krom kurioznosti taky uniká

Přidejte reakci

Přidat smajlík