lluccikk
napsal(a):
Koupím rajtky velikost 38,40,42 záleží na rozměrech.Podmínkou moravskoslezsky kraj a možnost vyzkoušení.Cena do 1200 kč. Nabidky s fotem posilejte na email: lluccikk@seznam.cz
Já se taky přidám... Koupím gelovku.. V ucházejícím stavu a zajímavé ceně Nejlépe poblíž Pardubic, ale není podmínkou.. Díky za nabídky
lluccikk
napsal(a):
Koupím rajtky velikost 38,40,42 záleží na rozměrech.Podmínkou moravskoslezsky kraj a možnost vyzkoušení.Cena do 1200 kč. Nabidky s fotem posilejte na email: lluccikk@seznam.cz
Tak já taky sháním:
Koupím chapsy na 5ti leté štíhlé dítě. Cena max 300kč. A taky sháním gumové jezdecké holínky vel. 42. Délka podrážky cca 30cm. O číslo větší by neměly vadit. Cena max 450kč. U obojího počítám s cenou navíc za poštu, pokud by nebyla nabídka v mém dosahu. Pokud někdo něco z toho má, prosím napiště mi na mail, nesleduji to tady tak často.
thesis
napsal(a):
Tak já taky sháním:
Koupím chapsy na 5ti leté štíhlé dítě. Cena max 300kč. A taky sháním gumové jezdecké holínky vel. 42. Délka podrážky cca 30cm. O číslo větší by neměly vadit. Cena max 450kč. U obojího počítám s cenou navíc za poštu, pokud by nebyla nabídka v mém dosahu. Pokud někdo něco z toho má, prosím napiště mi na mail, nesleduji to tady tak často.
Též se přidám
Koupím drezůrní sedlo Kentaur Medea nebo-li Elektra, mohou to být i jiné, ale nejlépe tyto dvě.
Jen do 10 tisíc.
lluccikk
napsal(a):
Koupím síťovanou deku na koně velikosti plnokrevníka s upínáním pod břichem. Nabídky s fotem a cenou prosím na hanaw@seznam.cz Díky moc.
lluccikk
napsal(a):
koupím (nebo lépe vyměním za své věci na prodej)¨westernové otěže nebo anglické otěže s háčkem. Kassiopeass@centrum.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

lluccikk
napsal(a):
Koupím anglické sedlo na bezkohoutkatého koně s širokými zády. Možno i holé. Venulda@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Koupím anglické sedlo na bezkohoutkatého koně s širokými zády. Možno i holé. Venulda@seznam.cz
Koupím podbřišník 130 - 135 cm neoprénový, bez dotahovacích gum. Nebo i jiný, ale ne provázkový a látkový, ty mého břicháče odírají. Pokud máte někdo na prodej, tak prosím na mail siglavi@seznam.cz, moc díky
lafina
napsal(a):
Koupím podbřišník 130 - 135 cm neoprénový, bez dotahovacích gum. Nebo i jiný, ale ne provázkový a látkový, ty mého břicháče odírají. Pokud máte někdo na prodej, tak prosím na mail siglavi@seznam.cz, moc díky
Koupím anglickou uzdečku i s martingalem, vel. full a elastické šlachovky zakrývající i spěnkové klouby, vel.na CT, můžou být i šlachovky spojené i se zvony,popř. vyměním za jiné věci na koně.Nabídky prosím zasílejte na email Tana.Truclova@seznam.cz.Děkuji.
zurnal
napsal(a):
Koupím anglickou uzdečku i s martingalem, vel. full a elastické šlachovky zakrývající i spěnkové klouby, vel.na CT, můžou být i šlachovky spojené i se zvony,popř. vyměním za jiné věci na koně.Nabídky prosím zasílejte na email Tana.Truclova@seznam.cz.Děkuji.
Koupím buď kompletní chomoutový postroj chomout 27 coulů nebo i jednotlivé věci jako tažný ohlav,chomout atd... za rozumnou cenu kosmetická nebo jiná menší vada která je opravitelná nevadí dále za rozumnou cenu koupím kočár,bryčku nebo něco podobného na 4 kolech pro alespoň 4 lidi v pojízdném stavu menší vada která je opravitelná nevadí,dál koupím uzdečku na chladnokrevníka,stájovou ohlávku č. 4 udidlo 14.5 prosím o nabídky na tl.č. 605701172 nebo e-mail luciesa2@centrum.cz
luciesa2
napsal(a):
Koupím buď kompletní chomoutový postroj chomout 27 coulů nebo i jednotlivé věci jako tažný ohlav,chomout atd... za rozumnou cenu kosmetická nebo jiná menší vada která je opravitelná nevadí dále za rozumnou cenu koupím kočár,bryčku nebo něco podobného na 4 kolech pro alespoň 4 lidi v pojízdném stavu menší vada která je opravitelná nevadí,dál koupím uzdečku na chladnokrevníka,stájovou ohlávku č. 4 udidlo 14.5 prosím o nabídky na tl.č. 605701172 nebo e-mail luciesa2@centrum.cz
westernové otěže, žluté, dělené délka 2-2,5m-popř zda víte o někom kdo by udělal. 777255947. sajmig@seznam.cz
luciesa2
napsal(a):
a KOLIK JE JEDEN KOUL,MÁM CHOMOUT PRODÁM ZA 700,- MOŽNÁ SLEVA.
lluccikk
napsal(a):
koupím šelanda či stejně malého poníka nejlépe do 6 tisíc,max.10.000,-ale to vyššího samozřejmě max výška 140 cm.od 5 do 15 let
lluccikk
napsal(a):
Koupim sedlo vhodné pro širokého koně nejlépe i se třmeny a řemeny.Levně.
mám kvalitní kožené anglické sedlo na širokého koně s nižším kohoutkem - německá výroba, možno i nastrojené. Udržované, bez poškození. Cena levně - dohoda. Pošlu dobírkou. tel.: 739 016 566 meranet@seznam.cz
mari
napsal(a):
Gelovku na prodej bych měla, je nevykrojená, pod angl. sedlo, nepoškozená. Už mi dlouho leží ve skříni, měla jsem ji na koně, kterého jsem prodala. Cena 750 Kč včetně poštovného.
Děkuji za nabídku, jestli byla směřovaná ke mně :-) ale gelovka ke mně již jedna doputovala...