Tak si drze založím téma já no....
Zdravím vás při pondělku a nesu zprávy ze soboty, když to ty blondýny neřekly za mě... Z jsme šli čistě i rozeskakování, ale hold prostě jsem Kíšu naučila držet v pomalejším tempu, tak pomalý čas a byli jsme devátí, ale aspon něco...Peta mě pěkně vyprovokovala s Ludvíkem na stejném místě "asi náký znamení nebo co" vid, peti?
no a v ZL mi Kíša totálně nervově odešel, protože v Z Miška s Bastou v rozeskakování neposlušnost a po druhém nájezdu pád Míši do modrého oxeru, nebylo to nic pěknýho a Miška spadla dost na hlavu, takže ZL už nejela...vzali Bastu na oprácko, aby se pásl a když Kíša viděl, že jeho parták se pase a už nic nedělá, totálně se vynervil, začal zase házet palicí a oblizovat se a drbat se...no...celý ZL čistě, před 8 překážkou se mi podrbal na prsou, vytáhl mi otěže a shodil jak osmičku, tak poslední devítku..aspon vidíme, jak to na nás oba zapůsobí...
škoda toho, tentokrát se mi nedařilo ho tak dobře držet, tak jsme byli i dost rychlí no..ale co, stane se....
jenysimons
napsal(a):
Zdravím vás při pondělku a nesu zprávy ze soboty, když to ty blondýny neřekly za mě... Z jsme šli čistě i rozeskakování, ale hold prostě jsem Kíšu naučila držet v pomalejším tempu, tak pomalý čas a byli jsme devátí, ale aspon něco...Peta mě pěkně vyprovokovala s Ludvíkem na stejném místě "asi náký znamení nebo co" vid, peti?
no a v ZL mi Kíša totálně nervově odešel, protože v Z Miška s Bastou v rozeskakování neposlušnost a po druhém nájezdu pád Míši do modrého oxeru, nebylo to nic pěknýho a Miška spadla dost na hlavu, takže ZL už nejela...vzali Bastu na oprácko, aby se pásl a když Kíša viděl, že jeho parták se pase a už nic nedělá, totálně se vynervil, začal zase házet palicí a oblizovat se a drbat se...no...celý ZL čistě, před 8 překážkou se mi podrbal na prsou, vytáhl mi otěže a shodil jak osmičku, tak poslední devítku..aspon vidíme, jak to na nás oba zapůsobí...
škoda toho, tentokrát se mi nedařilo ho tak dobře držet, tak jsme byli i dost rychlí no..ale co, stane se....
To Z bylo super..no jo no člověk jede pěkně na styl a nakonec to vyhrajou rychlejší, no co ale bylo na Vás pěkné pokoukání...
No a jedna letecká jak Týnka psala, jsem paparazzi, fotila jsem skok, netušila jsem co mi nakonec vyskočí v okýnku, uplně jsem se vyděsila, ale letuška to zládla, ufff
jenysimons
napsal(a):
Holky, velké gratulace. Já vám tak závidím
Krásný výkon na prvních závodech zajet tak hezky, jen tak dál.....
klawdie
napsal(a):
To Z bylo super..no jo no člověk jede pěkně na styl a nakonec to vyhrajou rychlejší, no co ale bylo na Vás pěkné pokoukání...
No a jedna letecká jak Týnka psala, jsem paparazzi, fotila jsem skok, netušila jsem co mi nakonec vyskočí v okýnku, uplně jsem se vyděsila, ale letuška to zládla, ufff
a Klárko, o to mi přeci jen taky šlo... dřív to bylo beze stylu, ale rychlé, ted je to stylové a časově akurátní, jen tam jsou prostě tací, co to ženou a dokážou to dát i čistě no...nevím, esli se někdy té žluté mašle dočkám, ale to snad jo..jestli ne letos, tak za rok jezdím na 80cm závody...
nic se nestalo, ale proto jsme taky domluvily ten zítřejší trénink u Ludvíka, protože Miška potřebuje co nejdřív sednout na Bastu a skákat, jinak by už taky nemusela nikdy...
lanika
napsal(a):
Holky, velké gratulace. Já vám tak závidím
Krásný výkon na prvních závodech zajet tak hezky, jen tak dál.....
letos byly už druhé a tyhle byly o poznání pro mě horší, Leni...
ale i tak díky a super tématická fotka...hehe..
jenysimons
napsal(a):
letos byly už druhé a tyhle byly o poznání pro mě horší, Leni...
ale i tak díky a super tématická fotka...hehe..
Jo vlastně, já na ty tvé první zapoměla a přitom se na ně koukala na videjku Hele a Peta jako s Ludvou měli úplně do sekundy stajný čas, nebo jak tomu mám rozumět?????
jenysimons
napsal(a):
no, rozumíš tomu správně... občas se i tohle stane no...
jo jo to bylo hustý...
týbuš mám stejnou akci z jiné strany...
klawdie
napsal(a):
jo jo to bylo hustý...
týbuš mám stejnou akci z jiné strany...
to je dobře jen at vyrazí...jinak jí šlapal moc hezky...
klawdie
napsal(a):
to je dobře jen at vyrazí...jinak jí šlapal moc hezky...
to je prostě Basták...mi přijde, že jakmile na něj sedne Miška nebo Makule, tak se jim prostě zabalí...vypadá to tak lehce, ale oni říkaly, že se na něm šíleně nadřou a rozhodně jim to nedává zadarmo.....
jenysimons
napsal(a):
to je prostě Basták...mi přijde, že jakmile na něj sedne Miška nebo Makule, tak se jim prostě zabalí...vypadá to tak lehce, ale oni říkaly, že se na něm šíleně nadřou a rozhodně jim to nedává zadarmo.....
on je prak hrozně krátkejdívej tady jsem ho chytla v obratu a mazec..
klawdie
napsal(a):
on je prak hrozně krátkejdívej tady jsem ho chytla v obratu a mazec..
on je mrtě krátkej a totálně asymetrickej jako..
jinak nové zprávy, Miška byla včera na pohotovosti, má otřes mozku a týden nesmí nic dělat...takže jsem právě přijela domů z Police, kam jsem jela vrátit přepravák....jela jsem poprvé s vlekem a sama a myslím, že se můžu pochválit...chci si udělat ty papíry, tak průprava je potřeba..
Jinak teda musím volat opět Ludvíkoj a rušit trénink, sakra, a já si říkala, že bych jela aspon sama, ale nemá mě tam kdo odvíst, Miška nechce řídit..nedivím se...
jenysimons
napsal(a):
Hojte ďouchy... Kdepak se nám toulá Danny??
Kobylky dnes měly lonžovací práce a vypadaly spokojeně. jen Molinatou mi někdo vyměnil, jak dnes zkoušela mou trpělivost
Roy už dobral ATB, rána skoro zhojena :-)
Jak vy závodnice?? Koukala jsem na fotky, paráda Snad se tež dočkám...
molly
napsal(a):
Hojte ďouchy... Kdepak se nám toulá Danny??
Kobylky dnes měly lonžovací práce a vypadaly spokojeně. jen Molinatou mi někdo vyměnil, jak dnes zkoušela mou trpělivost
Roy už dobral ATB, rána skoro zhojena :-)
Jak vy závodnice?? Koukala jsem na fotky, paráda Snad se tež dočkám...
čaves holky,
jak mě sere že když domů dovalím pozdě večer a nechce se písmenkům do PC...
fakt jsem marná, moc mě to mrzí. Ale stěží vás přečtu a jdu vždycky chrrrr...
zítra jdu hlídat Kalahari...dneska vetka při inseminaci Laydýs říkala, že to vidí na zítřek, max do víkendu...
Kéž by aby to bylo jako milulý rok...první noc...teda v jedenáct jsem přijela, dozsvítila jsem že dodám seno kobylám a Kala lehla a začala rodit...no sen každé hlídačky.
Jinak stavba v nedohlednu, stále maxi problémy s tetou Holky, já tu leušu prostě dostanu pryč a je mi jedno za jaký prachy...pokusím se dohodnout a Hankou, že bych jí měla u ní...kéž by měla místo.
Holky, všem moc gratujuli k tak krásnému výkonu...a těm, kterým se nedařilo tak nezoufejte, každý den nemůže být svátek...vyjde to na plné čáře až to nejmíň budete čekat..tak je to vždycky. Když si člověk něco naplánuje tak to nikdy nevyjde tak jak má...
Jani, i tady ti píši
DRŽ SE MOC, JSME PŘI TOBĚ!!!
A Klárko? jak si užívá sexuální dovolený Sesííík? Nějaké novinky? byla jsi za ní?
haisovad
napsal(a):
čaves holky,
zítra jdu hlídat Kalahari...dneska vetka při inseminaci Laydýs říkala, že to vidí na zítřek, max do víkendu...
Kéž by aby to bylo jako milulý rok...první noc...teda v jedenáct jsem přijela, dozsvítila jsem že dodám seno kobylám a Kala lehla a začala rodit...no sen každé hlídačky.
Jinak stavba v nedohlednu, stále maxi problémy s tetou Holky, já tu leušu prostě dostanu pryč a je mi jedno za jaký prachy...pokusím se dohodnout a Hankou, že bych jí měla u ní...kéž by měla místo.
Holky, všem moc gratujuli k tak krásnému výkonu...a těm, kterým se nedařilo tak nezoufejte, každý den nemůže být svátek...vyjde to na plné čáře až to nejmíň budete čekat..tak je to vždycky. Když si člověk něco naplánuje tak to nikdy nevyjde tak jak má...
Jani, i tady ti píši
A Klárko? jak si užívá sexuální dovolený Sesííík? Nějaké novinky? byla jsi za ní?
Krásné ránko, a že dneska opravdu je svítí sluníčko, venku teploučko, paráda. Jsem oprášila sukýnku a vyrazila jsem ráno jen v triku
Holky, včera jsem se byla u Katky kuknout na hříboška, je prostě úžasná. Tak vás tady trochu zasypu
lanika
napsal(a):
Krásné ránko, a že dneska opravdu je svítí sluníčko, venku teploučko, paráda. Jsem oprášila sukýnku a vyrazila jsem ráno jen v triku
Holky, včera jsem se byla u Katky kuknout na hříboška, je prostě úžasná. Tak vás tady trochu zasypu
haisovad
napsal(a):
čaves holky,
Jani, i tady ti píši
Né nebyla madam si užívá dovolený, nebudu jí rušit, paní nic nepsala tak se chová slušně, dle plánu by pposledním pouštění měla chodit do výběhu s hřebcem...takže si konečně užije i tu romantiku...není to zrovna za humny takže se tam každý víkend nedostanu, ale počítala jsem to pokud se nerozříjí tak kolem 16 jede dom....měsíc flákání stačí
Já včera vytáhla Sábuláka , pěkně na parelce a tož je to charakter,paničku nikde nevláčel na překlady pěkně reagoval, ani cvalu jsme se nebála,bylo to svižnější ale měla jsem to pod kontrolou ale je hrozný tvrdo a to není dobrý...ch jo...ale bylo moc príma zase si po čase tak samy vyrazit...
lanika
napsal(a):
Vůbec se nebojí, je teprve 3 dny stará, včera byla poprvé na chvíli venku. Hned nechala na sebe šáhnout, chytit se, koukejte jak prozkoumávala psa
klawdie
napsal(a):
Né nebyla madam si užívá dovolený, nebudu jí rušit, paní nic nepsala tak se chová slušně, dle plánu by pposledním pouštění měla chodit do výběhu s hřebcem...takže si konečně užije i tu romantiku...není to zrovna za humny takže se tam každý víkend nedostanu, ale počítala jsem to pokud se nerozříjí tak kolem 16 jede dom....měsíc flákání stačí
Já včera vytáhla Sábuláka , pěkně na parelce a tož je to charakter,paničku nikde nevláčel na překlady pěkně reagoval, ani cvalu jsme se nebála,bylo to svižnější ale měla jsem to pod kontrolou ale je hrozný tvrdo a to není dobrý...ch jo...ale bylo moc príma zase si po čase tak samy vyrazit...
Kláruš, Sesi tam určo nic nechybí, určo si na tebe ani nevzpomene Ale ne, dělám si srandu, je to fajn jak koňuši takhle na chvíli se odreagují. Hlavně jak ona to zvládá bez nervů, to je pak prima.
A Sábuláček??? Co dodat, vždycky bude pro tebe ten první-nejlepší, mám radost, že si užíváte aspon takhle. Fakt moc......
lanika
napsal(a):
Kláruš, Sesi tam určo nic nechybí, určo si na tebe ani nevzpomene Ale ne, dělám si srandu, je to fajn jak koňuši takhle na chvíli se odreagují. Hlavně jak ona to zvládá bez nervů, to je pak prima.
A Sábuláček??? Co dodat, vždycky bude pro tebe ten první-nejlepší, mám radost, že si užíváte aspon takhle. Fakt moc......
dobrej kozlíkno jo však i jíá mám ted volněji...akortá ten šiml blánivej je furt chlupatej ještě to neshodil..hruza..
klawdie
napsal(a):
dobrej kozlíkno jo však i jíá mám ted volněji...akortá ten šiml blánivej je furt chlupatej ještě to neshodil..hruza..
Klári, to je koza, ne kozlík Ale na první pohled jsem si to taky myslela
lanika
napsal(a):
Klári, to je koza, ne kozlík Ale na první pohled jsem si to taky myslela
Kde je zbytek osazenstva???????? Jaňuch, Kaťuch, Týnuška, Lulda už tady taky dlouho nezavítala.....A Péťa????? babice tož kde jste????
Zuziku co ty s Molčou, chystáš se někam vyrazit????? A s mladou letos něco? Nebo až příští rok????
lanika
napsal(a):
Kde je zbytek osazenstva???????? Jaňuch, Kaťuch, Týnuška, Lulda už tady taky dlouho nezavítala.....A Péťa????? babice tož kde jste????
Zuziku co ty s Molčou, chystáš se někam vyrazit????? A s mladou letos něco? Nebo až příští rok????
tě tu samotnou nenechám....holky dnes jdu dopřát svému tělu masáž...tak se těším ještě nikdy jsem u profíka nebyla...
lanika
napsal(a):
Mě se fakt nechce pracovat Nenechávejte mě tu samotnou
lanika
napsal(a):
Mě se fakt nechce pracovat Nenechávejte mě tu samotnou
nebojvčear sjem zas makala
lanika
napsal(a):
Týýýýjo, z tebe se už stává profík :-) Už jsi zkrátila i čas ???? myslím, za jak dlouho je máš hotové???
1,5 -2hodiny, když nejsou komlikace...což je řekla bych normál...za hodku jsem byla u profíka když mě jen potahovala gelem bez francie a to bych zmákla též, ale každej chce mít nějaké obrázky a to bere hodně času...profík zdaleka ještě nejsem, je to hezké na oko, ael já pořád vidím své chybičky a nedokonalosti...
Káti trefné, zrovna tahle kámoška když to viděla tak říkala že si mě zamlouvá abych jí udělala nehty na svatbu...
jenysimons
napsal(a):
Zdravim vsechny z "dovoleny", premyslim, jestli se nesbalit a nejet domu, nejak se mi tu nic nedari. Vcerejsi vylet do skal se trochu nevyvedl a jsem rada, ze muzu aspon trochu chodit, turisticka stezka mela trikilometrovy usek gymnasticko-horolezecky a na to jsem fyzicky fakt nebyla pripravena . A cestou domu nas zastavili polismeni a Evicka ma prvni bodik. Dnes jsem vyrazila do lekarny, ta zavrena a cestou do dalsi me malem vytlacil protijedouci autobus ze silnice, dekuju za sirsi krajnici, zustala jsem stat na hrane prikopa a hodne opatrne vyjizdela, abych tam nezaplula... ze me pak malem sejmul na prechodu nejakej polak me uz ani neprekvapilo. Tak asi tolik z denicku dovolenkaru
Vsem jeste jednou gratulace k sobotnim vykonum, jsem rada, ze jswm aspon na chvili mrkla, fota zkouknu az doma.
cheyenne
napsal(a):
Zdravim vsechny z "dovoleny", premyslim, jestli se nesbalit a nejet domu, nejak se mi tu nic nedari. Vcerejsi vylet do skal se trochu nevyvedl a jsem rada, ze muzu aspon trochu chodit, turisticka stezka mela trikilometrovy usek gymnasticko-horolezecky a na to jsem fyzicky fakt nebyla pripravena . A cestou domu nas zastavili polismeni a Evicka ma prvni bodik. Dnes jsem vyrazila do lekarny, ta zavrena a cestou do dalsi me malem vytlacil protijedouci autobus ze silnice, dekuju za sirsi krajnici, zustala jsem stat na hrane prikopa a hodne opatrne vyjizdela, abych tam nezaplula... ze me pak malem sejmul na prechodu nejakej polak me uz ani neprekvapilo. Tak asi tolik z denicku dovolenkaru
Vsem jeste jednou gratulace k sobotnim vykonum, jsem rada, ze jswm aspon na chvili mrkla, fota zkouknu az doma.
Ty jo Evulec, tak to je mazec. Dávej na sebe větší pozor A jsme u toho zas a znova, člověk na cestách m,ůže být opatrnější sebevíc a stejně se naskytne nějaký idiot a ohrozí nás všechny.....Hrůza
Hlavně, že se nic nestalo.....
lanika
napsal(a):
Ty jo Evulec, tak to je mazec. Dávej na sebe větší pozor A jsme u toho zas a znova, člověk na cestách m,ůže být opatrnější sebevíc a stejně se naskytne nějaký idiot a ohrozí nás všechny.....Hrůza
Hlavně, že se nic nestalo.....
Jsem aspon predvidave pribrzdila, kdyz jsem mezi stromama zahlidla neco oranzovyho, dobytek mohl jet tak 70 ve vesnici do neprehledny zatacky...
Klary, nehtiky fakt pekny.
Leni a jak vy trenujete nebo planujete treninky?
cheyenne
napsal(a):
Jsem aspon predvidave pribrzdila, kdyz jsem mezi stromama zahlidla neco oranzovyho, dobytek mohl jet tak 70 ve vesnici do neprehledny zatacky...
Klary, nehtiky fakt pekny.
Leni a jak vy trenujete nebo planujete treninky?
No já to vždycky přizpůsobuju tomu jak mi to vychází z práci, nebo podle toho jestli mám Markétku a podobně. Ale jízdárničím 2x týdně, z toho jeden den skoky, mimo to jak jezdím na vyjíždky tak třeba občas na 10 min zastavím na louce a taky kroužím. Jeden den v týdnu má vždy volno, cca 1x v týdnu lonž, tak různě
Každopádně první výjezd až v červnu a pak to bude odsejpat
lanika
napsal(a):
No já to vždycky přizpůsobuju tomu jak mi to vychází z práci, nebo podle toho jestli mám Markétku a podobně. Ale jízdárničím 2x týdně, z toho jeden den skoky, mimo to jak jezdím na vyjíždky tak třeba občas na 10 min zastavím na louce a taky kroužím. Jeden den v týdnu má vždy volno, cca 1x v týdnu lonž, tak různě
Každopádně první výjezd až v červnu a pak to bude odsejpat
Zdar Evíku, no neděs...radši se valej někde v křesle na chalupě a nevyjížděj...no hlavně že jsi nedopadla jak ta Gabča s koňma...taky mazec.
Díky za pochvalu....
závody byli hezké fajn že si na chvilu za námi dorazila...
klawdie
napsal(a):
Zdar Evíku, no neděs...radši se valej někde v křesle na chalupě a nevyjížděj...no hlavně že jsi nedopadla jak ta Gabča s koňma...taky mazec.
Díky za pochvalu....
závody byli hezké fajn že si na chvilu za námi dorazila...
No, my se jako snazime jeste co nejvic stihnout, dokud to jde dnes mame v planu klaster, uz vim v ktery zatacce cestou brzdit
a tam se snad nic akcniho dit nebude
A nemusis porad praskat, ze ti tyram pacicku, vzdyt ona se na to vzdycky tak tesi
cheyenne
napsal(a):
No, my se jako snazime jeste co nejvic stihnout, dokud to jde dnes mame v planu klaster, uz vim v ktery zatacce cestou brzdit
a tam se snad nic akcniho dit nebude
A nemusis porad praskat, ze ti tyram pacicku, vzdyt ona se na to vzdycky tak tesi
jooo????
klawdie
napsal(a):
jooo????
je po tom víkendu tak rozmuchlovaná jak jí pořád někdo hladil, že se mi sápe pod ruce ještě víc, asi jí pak budu vozit po známých aby ji apson hodinu vkuse hladili
pacička
klawdie
napsal(a):
je po tom víkendu tak rozmuchlovaná jak jí pořád někdo hladil, že se mi sápe pod ruce ještě víc, asi jí pak budu vozit po známých aby ji apson hodinu vkuse hladili
pacička
mimochodem v neděli mě lohla zabalený lízatko, tak jsem jí ho aspon načala, ten pes je popelnice...
cheyenne
napsal(a):
No vidis prece, jak se pak pekne usmiva
Jé našla jsem si fotečku na rajčeti u Mišky, tak takhle já závodím v leže....super piknik...
jenysimons
napsal(a):
Pěkný večer...
Leni, Molinatá snad vyrazí už v květnu,úspěšně na tom pracujeme No a mladá letos taky, ale kdy, to se uvidí ,až jak budem postupovat v práci
Jinak pokud vím, Lulda je mimo ČR a vrací se koncem týdne
Byla jsem odpolko na školení v PBC, tak jsem při tom skoukla kladrubáky místní MP Jej, ten jejich šimlík je mazlivý
Mám zas pár superpremií-vzorečků pro své mazliky. Príma den, zakončený rychlým nákupem v Globu... proč jej nemáme blíž??
A někde v garáži mám koťata, páč "Ďáblík" už chodí bez bříška To zas bude hledání
Royda pojede se mnou ráno do práce, stehy a kontrola
molly
napsal(a):
Pěkný večer...
Leni, Molinatá snad vyrazí už v květnu,úspěšně na tom pracujeme No a mladá letos taky, ale kdy, to se uvidí ,až jak budem postupovat v práci
Jinak pokud vím, Lulda je mimo ČR a vrací se koncem týdne
Byla jsem odpolko na školení v PBC, tak jsem při tom skoukla kladrubáky místní MP Jej, ten jejich šimlík je mazlivý
Mám zas pár superpremií-vzorečků pro své mazliky. Príma den, zakončený rychlým nákupem v Globu... proč jej nemáme blíž??
A někde v garáži mám koťata, páč "Ďáblík" už chodí bez bříška To zas bude hledání
Royda pojede se mnou ráno do práce, stehy a kontrola
Dobré ráno pracantky a studující...
Tak já za 20 minutek valím domů z noční..opět jsem již po 3 nezamhouřila očko a vydržela celou noc
Včera jsem měla opět trénink s trenérem, aby jsme v Poděbradech neudělali ostudu , ségra snad i bude mít nějaké fotos..
Ale aspon už vím včem je můj největší problém... a to v neklidné holeni a špatně vodím vnější otěží... Zas aspon vím na co se mám soustředit.
Tak já se pomalu loučím, at se vám dobře vstává!!!!
jenysimons
napsal(a):
Dobré ránko, babky moje...
Tak nás dneska s Vicou čeká zřejmě nějaké light skákáníčko...Já naštěstí tež vím, jakých milion věcí dělám blbě..:)ale snažíme se a snad se i někam posunujeme..
jsem zcela euforická z toho svátku, hurá, už aby to bylo..v sobotu oslava narozek, kurnik - 26 je 26 - to už je jasný zlom ke 30:))
Jo a Vicuně jsem mostříhala ty rousy - bo vypadala jak began z lesa a zastřihla chvost dole, tož vypadáme extra vysportovaně:)
a musím vám je dneska vyfotit - se oba lesknou jak psí kulky:)
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko, babky moje...
Tak nás dneska s Vicou čeká zřejmě nějaké light skákáníčko...Já naštěstí tež vím, jakých milion věcí dělám blbě..:)ale snažíme se a snad se i někam posunujeme..
jsem zcela euforická z toho svátku, hurá, už aby to bylo..v sobotu oslava narozek, kurnik - 26 je 26 - to už je jasný zlom ke 30:))
Jo a Vicuně jsem mostříhala ty rousy - bo vypadala jak began z lesa a zastřihla chvost dole, tož vypadáme extra vysportovaně:)
a musím vám je dneska vyfotit - se oba lesknou jak psí kulky:)
Zdarec. Tož my jsme byli opět terénit a jelikož bylo tak nádherně, vzali jsme to přes hory doly a vrátili se až za 3 hodiny Trochu jsme měla obavu co Oskiš, zda to nebude pro něj moc, ale kdepak, ve cvalu předbíhal Honzíka a do kopce tež valil jak rus
Peťulec, na fotky jsem zvěxdavá. A kdy jedeš teda do těch Poděbrad? Jaňuš a ty si nechceš vzít na trening Káju nebo někoho, aby tě fotnul????
lanika
napsal(a):
Zdarec. Tož my jsme byli opět terénit a jelikož bylo tak nádherně, vzali jsme to přes hory doly a vrátili se až za 3 hodiny Trochu jsme měla obavu co Oskiš, zda to nebude pro něj moc, ale kdepak, ve cvalu předbíhal Honzíka a do kopce tež valil jak rus
Peťulec, na fotky jsem zvěxdavá. A kdy jedeš teda do těch Poděbrad? Jaňuš a ty si nechceš vzít na trening Káju nebo někoho, aby tě fotnul????
Sestřičko fotos jsem ráno hodila na tvé rajče, ale tvořila jsem já, tak sem hodím povedené, je raodost vidět že aspon doma ta kobyla maká dobře....není to zatím stoprocentní, ale už na cestě dobrým směrem...snad se to časem projeví i na závodišti...
klawdie
napsal(a):
Sestřičko fotos jsem ráno hodila na tvé rajče, ale tvořila jsem já, tak sem hodím povedené, je raodost vidět že aspon doma ta kobyla maká dobře....není to zatím stoprocentní, ale už na cestě dobrým směrem...snad se to časem projeví i na závodišti...
jenysimons
napsal(a):
Bré ranko,
my včera lehce procházkovaly, až na ty krvesajné komouše dobrý
Kuki jsme na tebe zvědaví
lanika
napsal(a):
Paní pupkatá Káti, sluší ji to moc....Hele a tebe by to už taky slušelo
Si na te fotce přimaluju k tebe bříško a los fotos nebude mít chybu
Kdy to vlastně čekáte?
Seš nějaká vtipná
Čekáme hnedka z kraje června
strelish
napsal(a):
Seš nějaká vtipná
Čekáme hnedka z kraje června
Jamuše to je hotová modelka
strelish
napsal(a):
A jedna AB, aby jí to nebylo líto
A ještě kámošův čerstvý prcek
strelish
napsal(a):
A ještě kámošův čerstvý prcek
Ten prcek je kouzelný :-) Já jedu zítra s kobylkou a tím novým prckem na připouštění.....Pojedu poprvé s hříbkem, snad bude cesta o.k.
Domča mi včera řekl, že už je Oskar pro něho malý
lanika
napsal(a):
Ten prcek je kouzelný :-) Já jedu zítra s kobylkou a tím novým prckem na připouštění.....Pojedu poprvé s hříbkem, snad bude cesta o.k.
Domča mi včera řekl, že už je Oskar pro něho malý
Ještě se vám musím pochlubit, jak je u nás nádherně
lanika
napsal(a):
Ještě se vám musím pochlubit, jak je u nás nádherně
...
lanika
napsal(a):
Včera jsem se doslova kochala
Leni krássa uplně to vidím:)))
u nás je dnes pod mrakem na prd, ale aspon trochu zaleje na Sabuláčka je příliš tvrdo...
Leni tak připustí hned znova jo? tak to bude zajímavá cesta asi bych se balá s prtětem tak budu držet palečky at je cesta ok...
klawdie
napsal(a):
Leni krássa uplně to vidím:)))
u nás je dnes pod mrakem na prd, ale aspon trochu zaleje na Sabuláčka je příliš tvrdo...
Leni tak připustí hned znova jo? tak to bude zajímavá cesta asi bych se balá s prtětem tak budu držet palečky at je cesta ok...
No tak u chovných kobyl je to úplně normální.....Teda když je kobča už starší, tak se nechá spočnout, ale Julča má teprve druhého hříbka...No já s prckem taky ještě nikdy nejela, ale prý je to normální, jen to nakládání s nervama, bo nejdřív musí kobyla a te se někdy bez malého nehce. No uvidíme. Budu dokumentovat, jedeme do stáje kde je minimálně 50 dostiháků
A jinak u nás opět slunko paří
lanika
napsal(a):
No tak u chovných kobyl je to úplně normální.....Teda když je kobča už starší, tak se nechá spočnout, ale Julča má teprve druhého hříbka...No já s prckem taky ještě nikdy nejela, ale prý je to normální, jen to nakládání s nervama, bo nejdřív musí kobyla a te se někdy bez malého nehce. No uvidíme. Budu dokumentovat, jedeme do stáje kde je minimálně 50 dostiháků
A jinak u nás opět slunko paří
Oskiš byl včera nahecovaný A včera jsem nad tím tak přemýšlela, mám vlastně štěstí, že mni tam chodí Markétka....Nezůstává O. sám doma a taky se podívá do světa
lanika
napsal(a):
Oskiš byl včera nahecovaný A včera jsem nad tím tak přemýšlela, mám vlastně štěstí, že mni tam chodí Markétka....Nezůstává O. sám doma a taky se podívá do světa
Nevěděla jsem že jí mají jako chovnou..však v poho...tak at to dobře dopadne...
já dneska za koníka nejdu, dnes jdu makat a pak nehtíkovat..
psi pelíškový
klawdie
napsal(a):
Nevěděla jsem že jí mají jako chovnou..však v poho...tak at to dobře dopadne...
já dneska za koníka nejdu, dnes jdu makat a pak nehtíkovat..
psi pelíškový
Jo jo, Jůlinka už má dostihovou karieru za sebou,ted už se bude pouze věnovat mateřským povinostem Ale je to zlatíčko......
Kláruš, já z těch tvých pesanů nemůžu Hele a dojedeš i s Megi? Nebo jenom Bramborou????
lanika
napsal(a):
Jo jo, Jůlinka už má dostihovou karieru za sebou,ted už se bude pouze věnovat mateřským povinostem Ale je to zlatíčko......
Kláruš, já z těch tvých pesanů nemůžu Hele a dojedeš i s Megi? Nebo jenom Bramborou????
no ja nevím...asi bych vzala obě kdyby to nevadilo...ona by byla smutná...
klawdie
napsal(a):
no ja nevím...asi bych vzala obě kdyby to nevadilo...ona by byla smutná...
klawdie
napsal(a):
No mi určitě ne :-) Janča at se vyjádří sama Ale když tak koukám na ten její výraz
Nelze odolat....
lanika
napsal(a):
No mi určitě ne :-) Janča at se vyjádří sama Ale když tak koukám na ten její výraz
Nelze odolat....
Ryzečka
jenysimons
napsal(a):
Zdarec fšem, na skok a na pozdrav, snad večer stáhnu nějaké fotos, ale moc toho není. Inteligent totiž zjistí ve skalách po 3km, že má foťák v autě a podobně .
Jinak všichni fotečky pěkný
Týnuš, ještě, že jsme to na dnešek nakonec nedomluvili, bysme to měli dost našláplý, tak doufám, že ti aspoň písemka dobře dopadla
lanika
napsal(a):
Ryzečka
nekonfliktní zvíře...jen jí musíte neustále hladit...
jeden inteligetní výraz
cheyenne
napsal(a):
Zdarec fšem, na skok a na pozdrav, snad večer stáhnu nějaké fotos, ale moc toho není. Inteligent totiž zjistí ve skalách po 3km, že má foťák v autě a podobně .
Jinak všichni fotečky pěkný
Týnuš, ještě, že jsme to na dnešek nakonec nedomluvili, bysme to měli dost našláplý, tak doufám, že ti aspoň písemka dobře dopadla
Ženy, dnes se nepracuje, boco? Já vím, že jsou dnes čarodky, ale to není svátek....ten je až zítra.. btw, co plánujete na dnešní večer?
Evčo, tak to je dobře, písemka nějak dopadla, jak, to ještě nevím...a na jaký víkend jsme se to předběžně domlouvali?
jenysimons
napsal(a):
Ženy, dnes se nepracuje, boco? Já vím, že jsou dnes čarodky, ale to není svátek....ten je až zítra.. btw, co plánujete na dnešní večer?
Evčo, tak to je dobře, písemka nějak dopadla, jak, to ještě nevím...a na jaký víkend jsme se to předběžně domlouvali?
Týnuš bohužel pracuje. A zas je tam tak pěkně
Co bude večer ještě nevím, buďto něco ugrilujem nebo tradičně po deváté usneme únavou, abychom se opět před šestou ráno vzbudili
strelish
napsal(a):
Týnuš bohužel pracuje. A zas je tam tak pěkně
Co bude večer ještě nevím, buďto něco ugrilujem nebo tradičně po deváté usneme únavou, abychom se opět před šestou ráno vzbudili
musím souhlasit,že bohužel pracuje. Včera jsme se Sobistou dali luxusní podvečerní projíˇžku,no romanťárna jak vyšitá. Škoda,že nebyl foťák ....
Když bude večer dobrý počasí,tak asi bude nějaká ta grilovačka a tak a pak asi na chvilu skáknu za makarádama k ohni. Ale na ten prodloužený víkend má být hezky, jen aby dneska večer byla dobrý viditelnost aby se nám dobře letělo
jenysimons
napsal(a):
"Byly jsme a budem" I přes to všechno kolem
molly
napsal(a):
"Byly jsme a budem" I přes to všechno kolem
Vzpomínky jsou v srdci zaryté,
život nám utíká tak velice rychle.
Snažíme se žít všichni budoucností
ale každý den by měl být malou radostí.
Nikdy nevíš dne ani hodiny,
tak proto prosím tě užívej každé vteřiny!!!
Může přijít z nenadání tak rychlý konec,
a ty ani nevíš a pohádky odzvonil zvonec.
Žij vzpomínkou na kamaráda svého
vzpomínej na chvilky strávené kolem milovaného.
Sama se musíš zbavit černého pláště...
Ale věř, že je tu parta kamarádek do deště,
které Tě vždy bude-li to v jejich silách
podpořej, to nikdy nemusíš být na pochybách...
Jsme s tebou...
haisovad
napsal(a):
Vzpomínky jsou v srdci zaryté,
život nám utíká tak velice rychle.
Snažíme se žít všichni budoucností
ale každý den by měl být malou radostí.
Nikdy nevíš dne ani hodiny,
tak proto prosím tě užívej každé vteřiny!!!
Může přijít z nenadání tak rychlý konec,
a ty ani nevíš a pohádky odzvonil zvonec.
Žij vzpomínkou na kamaráda svého
vzpomínej na chvilky strávené kolem milovaného.
Sama se musíš zbavit černého pláště...
Ale věř, že je tu parta kamarádek do deště,
které Tě vždy bude-li to v jejich silách
podpořej, to nikdy nemusíš být na pochybách...
Jsme s tebou...
Jiskřička vyhasla, nezmůžeme nic,
byl jsi můj jediný, co víc k tomu říct....
Jsem vpohodě holky, klidně piště dál,
čas zhojí to, co mi před nedávnem vzal....
lanika
napsal(a):
Seš silná ženská a máš můj obdiv...brzy se uvidíme...
klawdie
napsal(a):
Seš silná ženská a máš můj obdiv...brzy se uvidíme...
Hojte..dneska venku krásně svítí..včera jsme odvezli kámoščinýho smolaře na pastviny a já mu dělala fotografa, kdyby bylo takhle jistě by foto bylo hezčí...má super kamaráda, 2 letýho welsháka, paní se začala zabývat chovem welsháků, takže ukazovala co má...krása...
lanika
napsal(a):
Ahoj..Nic mi do toho není,ale co se stalo?Klidně mě ignorujte,pochopím to...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
markemic
napsal(a):
Ahoj..Nic mi do toho není,ale co se stalo?Klidně mě ignorujte,pochopím to...
JJ, taky pořád musím myslet na Lenču, co se přihodilo
jenysimons
napsal(a):
čus zlatka, už se těším na weekend, akorát přemýšlím, jak to zmákneme vymyslet u mě na bytě s tou smečkou...vyhodíme je na zahradu a bude klid:)))
btw aai mi v pátek nevyjde další VT..no, nevadí, celou sezonu máme před sebou a ať ryzcovi vydrží chuť do toho skákání...:) Baby, ona je tak snaživá...
za ty lokty byhc se zabila - na každé fotce, takže přesně vím, jak to dopadne, začnu si je hlídat a dělat chybu někde jinde:)
sadzi saj
napsal(a):
No asi tuším,ale nechci se v tom rýpat....
jenysimons
napsal(a):
a Keruška by měl začít dostávat další léky na utlumení..jsou dny, kdy mám o něho vcelku strach, jak litá jak ujetý s hlavou v oblacích a nečumí...a tady foto ukradeno slečně z netu, se omlouvám...ale má tam aspoň podpis:)
sadzi saj
napsal(a):
Co se stalo? To nikdo přesně neví, vše jsou jen dohady. Umřel rychleji než přijel jakýkoliv doktor. Bylo to vše tak rychlé, že by mu stejně už nebylo pomoci.
Nerada bych se už tady rozepisovala, prosím, nechte ho vklidu spát. Je to vše ještě čerstvé. Děkuji
kukinatost
napsal(a):
a Keruška by měl začít dostávat další léky na utlumení..jsou dny, kdy mám o něho vcelku strach, jak litá jak ujetý s hlavou v oblacích a nečumí...a tady foto ukradeno slečně z netu, se omlouvám...ale má tam aspoň podpis:)
Krásná fotka.
kukinatost
napsal(a):
páni Jani slečně chválím fotu a tobě čmendu na další skok....paráda...
Hele já zkusím pujčit přepravky at aspon dvě malý zaparkuju...Brambora by je mohla rovnat a znáte ten její ječák, je to koza uřvaná...
lanika
napsal(a):
Co se stalo? To nikdo přesně neví, vše jsou jen dohady. Umřel rychleji než přijel jakýkoliv doktor. Bylo to vše tak rychlé, že by mu stejně už nebylo pomoci.
Nerada bych se už tady rozepisovala, prosím, nechte ho vklidu spát. Je to vše ještě čerstvé. Děkuji
Chápu....Hodně síly..
jenysimons
napsal(a):
Zdar všem, hlásím se jako příchozí z práce , včerejšek a dnešek mám ve znamení série smůly, takový to, že se sejdou dvě malý náhody a je z toho jedna velká blbá a podobně
naštěstí vše vcelku v pohodě řešitelné, ale doufám, že už to přestane.
Hodím vám sem pár fotek, ať pak máte na co koukat...
Tady jak jsme drtili se Saxíkem vytahování se za otěží...
cheyenne
napsal(a):
Zdar všem, hlásím se jako příchozí z práce , včerejšek a dnešek mám ve znamení série smůly, takový to, že se sejdou dvě malý náhody a je z toho jedna velká blbá a podobně
naštěstí vše vcelku v pohodě řešitelné, ale doufám, že už to přestane.
Hodím vám sem pár fotek, ať pak máte na co koukat...
Tady jak jsme drtili se Saxíkem vytahování se za otěží...
I v klusu máme solidní náznaky....
Koukám, že už za ním skoro nejsem vidět
cheyenne
napsal(a):
I v klusu máme solidní náznaky....
Koukám, že už za ním skoro nejsem vidět
Nová ohlávka... narozeninový dar...
cheyenne
napsal(a):
Nová ohlávka... narozeninový dar...
Pro představu, kde jsme trávili tu naší krátkou dovču...
cheyenne
napsal(a):
Pro představu, kde jsme trávili tu naší krátkou dovču...
Měli jsme v chaloupce návštěvu, jen chuděrka zmatená než zase vylítla ven, tak si několikrát narazila zobáček o okna....
cheyenne
napsal(a):
Měli jsme v chaloupce návštěvu, jen chuděrka zmatená než zase vylítla ven, tak si několikrát narazila zobáček o okna....
Byli jsme omrknout chov chlaďásků.... romantika...
cheyenne
napsal(a):
Byli jsme omrknout chov chlaďásků.... romantika...
Mimina byly slaďoučký plyšáčci....
cheyenne
napsal(a):
Mimina byly slaďoučký plyšáčci....
A takhle valí na véču holky, co se ještě nerozsypaly....
cheyenne
napsal(a):
A takhle valí na véču holky, co se ještě nerozsypaly....
Umělecké foto
cheyenne
napsal(a):
Umělecké foto
A víte, jak vypadá, když si vás zaměřuje osel?
cheyenne
napsal(a):
A víte, jak vypadá, když si vás zaměřuje osel?
Ferda sympaťák
cheyenne
napsal(a):
Lukinův žampión pro tuhle sezónu...
Je to pózista....
cheyenne
napsal(a):
A poslední.... tak to byl průřez posledníma dvěma týdnama u nás...
cheyenne
napsal(a):
A poslední.... tak to byl průřez posledníma dvěma týdnama u nás...
Teda Evule skoro bych Falka nepoznala jak není pod westernem,paráda...no a Saxula se ti teda mega vytáhl do všech stran...paráda a chaloupka, hm no idylka...tak aspon že si nám toshrnula takhle najednou pěkné pokoukání...
jenysimons
napsal(a):
bré ránko ladies..:)
Tak včerazas 3 hodiny čekání ne veterině s Orinžem - psí ortoped je psí ortoped...tak jsem ani oře nestihla vyvětrat...tož to ryzoňovi dneska zkusím vynahradit a protáhnu ji v terénu jenom na ohlávce, to ona pak ví, že se bude jenom flákat:)
a pak zkusím vyvenčit černou věc, včera mi frnknul při zavírání, naštěstí sjou na sebe tak nafixovaní, že si odfrčel k cestě, ale včas si to rozmyslel a vrátil se, avšak ty kreace kolem dokola..:)
no a včera jsme zas sexovali, ryzec se říjná, tož Keruška hrál plemeníka..:) Mám to u našich na foťáku, tak potom dodám..
ani nevíte, jak mi tohle chybí..
kukinatost
napsal(a):
bré ránko ladies..:)
Tak včerazas 3 hodiny čekání ne veterině s Orinžem - psí ortoped je psí ortoped...tak jsem ani oře nestihla vyvětrat...tož to ryzoňovi dneska zkusím vynahradit a protáhnu ji v terénu jenom na ohlávce, to ona pak ví, že se bude jenom flákat:)
a pak zkusím vyvenčit černou věc, včera mi frnknul při zavírání, naštěstí sjou na sebe tak nafixovaní, že si odfrčel k cestě, ale včas si to rozmyslel a vrátil se, avšak ty kreace kolem dokola..:)
no a včera jsme zas sexovali, ryzec se říjná, tož Keruška hrál plemeníka..:) Mám to u našich na foťáku, tak potom dodám..
ani nevíte, jak mi tohle chybí..
Jaňuch to věřím, a ty pózy v pampeliškách My jsme od nich letos celí, je jich plná ohrada
strelish
napsal(a):
Jaňuch to věřím, a ty pózy v pampeliškách My jsme od nich letos celí, je jich plná ohrada
ježíš takové slunce a pampelišky, u nás už odkvetli...Sabunka s jerym včera makací hodinu a dělali provozáčky, ale mám raost hlavně z babky, poslušně to odšlape bez křivýho kroku...fakt andílek..bůčkový se dovča krátí, za týden pokud bude! jede dom...a pak ji začnou lekce slušného chování, když sem zvládla vychovat jednoho zvládne to i ona...a pak znova menší znovu obsednutí... malej a velkej
klawdie
napsal(a):
ježíš takové slunce a pampelišky, u nás už odkvetli...Sabunka s jerym včera makací hodinu a dělali provozáčky, ale mám raost hlavně z babky, poslušně to odšlape bez křivýho kroku...fakt andílek..bůčkový se dovča krátí, za týden pokud bude! jede dom...a pak ji začnou lekce slušného chování, když sem zvládla vychovat jednoho zvládne to i ona...a pak znova menší znovu obsednutí... malej a velkej
TAk dámy už se nám dělá krásně, jen ty nemoci vyléčit a bude to paráda, mě dnes čeká koupací akce, počkejte až uvidíte tu voňavku
klawdie
napsal(a):
TAk dámy už se nám dělá krásně, jen ty nemoci vyléčit a bude to paráda, mě dnes čeká koupací akce, počkejte až uvidíte tu voňavku
Dobré jitro,
na chvíli z práce
Tak jsem dneska byla zase v Kloko s tím, že Kale domluvím a ona malé škvrně vyprdne tak v jedenáct a já budu moct jít domů chrnět...a co myslíte?????
Prd...
Ale dneska ráno jsem na ní koukala a z vemínka jí tryská mléko, Kala vypadá jako po flámu, celou noc neležela, stále vošlapovala a nic...
No tak dneska po hokeji jedu zase směr Kloko...Holky, zítra udivíte mimíško...snad
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
na chvíli z práce
Tak jsem dneska byla zase v Kloko s tím, že Kale domluvím a ona malé škvrně vyprdne tak v jedenáct a já budu moct jít domů chrnět...a co myslíte?????
Prd...
Ale dneska ráno jsem na ní koukala a z vemínka jí tryská mléko, Kala vypadá jako po flámu, celou noc neležela, stále vošlapovala a nic...
No tak dneska po hokeji jedu zase směr Kloko...Holky, zítra udivíte mimíško...snad
no však říkám že holka nám ho chce ukázat za čerstva a nebo v přímém přenosu
Kája si hrála..