Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2009 21:21
jennifer

XXX.XXX.21.179

Dnes v odpoledních hodinách byl u Loun odchycen 5ti letý hřebec pony, hnědobílý strakoš (viz foto), hřebec je umístěn v útulku v Jimlíně. KVH cca 105 cm. Hřebec nemá výžeh, proto je nutné prokázat vlastnictví koně.

Provozovatelé

Jaroslav a David Kubalíkovi
Jimlín 147
Louny1, 44001

tel:604/45 12 58

E-mail: utulek.jimlin@centrum.cz
Mail, prosím, využívejte jen pro dotazy a připomínky. K dohodnutí návštěvy v útulku použijte výše uvedené telefoní číslo, děkujeme.

28.4.2009 21:22
jennifer

XXX.XXX.21.179

jennifer napsal(a):
Dnes v odpoledních hodinách byl u Loun odchycen 5ti letý hřebec pony, hnědobílý strakoš (viz foto), hřebec je umístěn v útulku v Jimlíně. KVH cca 105 cm. Hřebec nemá výžeh, proto je nutné prokázat vlastnictví koně.

Provozovatelé

Jimlín 147
Louny1, 44001

Mail, prosím, využívejte jen pro dotazy a připomínky. K dohodnutí návštěvy v útulku použijte výše uvedené telefoní číslo, děkujeme.

druhá strana

29.4.2009 19:04
sccary

XXX.XXX.71.2

jennifer napsal(a):
druhá strana

ten je skvely uz se nasel majitel?

29.4.2009 20:49
jennifer

XXX.XXX.21.179

sccary napsal(a):
ten je skvely uz se nasel majitel?

Pokud vím, majitel je zatím stále neznámý. Jsem s provozovatelem útulku dohodnutá, že mi dá vědět, až bude něco nového, zatím nic.

29.4.2009 20:52
sivelina

XXX.XXX.99.34

jennifer napsal(a):
Pokud vím, majitel je zatím stále neznámý. Jsem s provozovatelem útulku dohodnutá, že mi dá vědět, až bude něco nového, zatím nic.

Ten je nááádhernej... Kdyby ho nikdo nechtěl, sem s ním...

29.4.2009 22:35
jennifer

XXX.XXX.21.179

sivelina napsal(a):
Ten je nááádhernej... Kdyby ho nikdo nechtěl, sem s ním...

Mno, vzhledem k tomu, že je o koníkovi toho vím trochu více, než zde hodlám objasňovat (alespoň v současné situaci - snad mě pochopíte a omluvíte), bude potencionální nový majitel (pokud se nenajde ten stávající) pečlivě vybrán.

30.4.2009 08:39
sivelina

XXX.XXX.99.34

jennifer napsal(a):
Mno, vzhledem k tomu, že je o koníkovi toho vím trochu více, než zde hodlám objasňovat (alespoň v současné situaci - snad mě pochopíte a omluvíte), bude potencionální nový majitel (pokud se nenajde ten stávající) pečlivě vybrán.

To bylo více méně myšleno vtipem... Jinak budujeme stáj pro více koní a jsme oba vyučení u koní. Tak snad tomu troch rozumíme...
Pro našeho prcka budeme ponďu vybírat trošku rozumněji, než podle fota
Tak ať se dostane do dobrých rukou

30.4.2009 10:45
jennifer

XXX.XXX.21.179

sivelina napsal(a):
To bylo více méně myšleno vtipem... Jinak budujeme stáj pro více koní a jsme oba vyučení u koní. Tak snad tomu troch rozumíme...
Pro našeho prcka budeme ponďu vybírat trošku rozumněji, než podle fota
Tak ať se dostane do dobrých rukou

Já to taky nemyslela přímo a jen na Vás. Takže myslím, že si rozumíme :-) Napsala jsem to spíš proto, že si dokážu vcelku dobře představit situaci, kdy by koníka chtěly nezodpovědné holčiny, případně jejich rodiče. Ale to bysme opravdu moc předbíhaly.

30.4.2009 20:59
jennifer

XXX.XXX.21.179

jennifer napsal(a):
Já to taky nemyslela přímo a jen na Vás. Takže myslím, že si rozumíme :-) Napsala jsem to spíš proto, že si dokážu vcelku dobře představit situaci, kdy by koníka chtěly nezodpovědné holčiny, případně jejich rodiče. Ale to bysme opravdu moc předbíhaly.

Takže "majitel" se dnes našel.

1.5.2009 10:38
karwen

XXX.XXX.132.238

jennifer napsal(a):

Provozovatelé

Jimlín 147
Louny1, 44001

A jak jste vlastně uhodli věk?

1.5.2009 12:23
sccary

XXX.XXX.71.2

karwen napsal(a):

škoda že jste tak daleko presne takoveho hřebečka jsem si přála pro svou kobču

1.5.2009 21:40
jennifer

XXX.XXX.21.179

karwen napsal(a):

Asi tak, že o koni vím, že se narodil 26.6.2004 mé kobyle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík