zvířátková

XXX.XXX.42.14
Posílám k pokecu víte kde fota....
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
táta
Aoooj!
Holky, já nějak nestíhám posledních pár dní
Jsem utahaná jak pes, ale snad se vše obrací k dobrému
Jinak Usu dřu z kůže, kožichu už má dost dole, snad bude zase brzy do naha..věčně se vypéká za stájí, tak mi v tom pomáhá. Na zítra máme domluvený trénink, tak jsem zvědavá, snad neudělá ostudu. Půjde i Krista s Čipem, tak na toho jsem hooodně zvědavá..práci po něm ještě nikdo nechtěl
Usamu si teď vezmu pod sedlo, skočíme na pastvinu za Betty a k večeru s ní trochu potrénuji v kruhovce.
jo a teda máma a táta super ..pokec jdu zkouknout...nějak je toho fakt moc
zvířátková
napsal(a):
Ahojky,
já také nějak nestíhám ,,,
Buď v práci, nebo u koní ,,, nebo vyjímečně někde fotím
Něco vám sem alespoň hodím - Fido foxuje na chalupě
blanche
napsal(a):
Ahojky,
já také nějak nestíhám ,,,
Buď v práci, nebo u koní ,,, nebo vyjímečně někde fotím
Něco vám sem alespoň hodím - Fido foxuje na chalupě
zvířátková

XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Téda, to je boží ty sedmikrásky. Tomu to tam sekne.
Já fotím Bobu venku taky, ale dávám to do králíků, kam zřejmě chodím jenom já s tou holčinou s beránkama.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Téda, to je boží ty sedmikrásky. Tomu to tam sekne.
Já fotím Bobu venku taky, ale dávám to do králíků, kam zřejmě chodím jenom já s tou holčinou s beránkama.
Krásnej, rozkošnej, já bych se na něj mohla koukat od rána do večera
Já jsem ráda, že mám čas juknout sem a občas na hafany, ale to je tak vše
sadzi saj
napsal(a):
Krásnej, rozkošnej, já bych se na něj mohla koukat od rána do večera
Já jsem ráda, že mám čas juknout sem a občas na hafany, ale to je tak vše
Tak tak ,,, Na králíky moc už nechodím
Tak snad neva, že je Fido tady
Tééééda, to je ale model, už jsem myslela, že ho uškrtím ,,,
To bylo jak kdybych ho chtěla utrápit - podle jeho výrazu
zviratkova
napsal(a):
No téda, hlavně že jsme "ty z moderky králíků", ostuda
já na králíky občas juknu, ale je fakt, že jsem tam dlouho nebyla.
Fido nemá chybu! Je úúžasný! Já bych potřebovala nějakou klícku takovou na venčení na Michalu..aspoň by byl klid. Doma jen řádí
.
Jinak zítra máme v jednu trénink s Kájou , tak doufám, že Usa neudělá ostudu.
Přijela jsem z města, jsem si koupila dnes tenisky a krásné dvě halenky, jednu si vezmu hned v neděli na výstavu, jedeme zase s Fabbym
Dneska jsem vzala Usu do kruhovky a potrénovaly jsme, doufám, že zítra bude vše ok. Taky jsem pak vzala ještě projet a kráásně jsme si zacválaly po dlouhých loukách, bylo to super a Usa byla strašně nadšená a kupodivu vlastně vůbec nebyla zpocená! ještě jsme s řece osvěžili nožičky, cestou domů a doma jak jsem sundala sedlo, tak akorát pod tou kožíškovou dekou měla našlehanou šlehačku, ale jinak byla suchá. Tak jsem ji houbou a vodou omyla ta záda a ještě jsme půl hodinky trávily na hřišti pasením
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
já na králíky občas juknu, ale je fakt, že jsem tam dlouho nebyla.
Fido nemá chybu! Je úúžasný! Já bych potřebovala nějakou klícku takovou na venčení na Michalu..aspoň by byl klid. Doma jen řádí
.
Jinak zítra máme v jednu trénink s Kájou , tak doufám, že Usa neudělá ostudu.
Přijela jsem z města, jsem si koupila dnes tenisky a krásné dvě halenky, jednu si vezmu hned v neděli na výstavu, jedeme zase s Fabbym
Dneska jsem vzala Usu do kruhovky a potrénovaly jsme, doufám, že zítra bude vše ok. Taky jsem pak vzala ještě projet a kráásně jsme si zacválaly po dlouhých loukách, bylo to super a Usa byla strašně nadšená a kupodivu vlastně vůbec nebyla zpocená! ještě jsme s řece osvěžili nožičky, cestou domů a doma jak jsem sundala sedlo, tak akorát pod tou kožíškovou dekou měla našlehanou šlehačku, ale jinak byla suchá. Tak jsem ji houbou a vodou omyla ta záda a ještě jsme půl hodinky trávily na hřišti pasením
naftalinka
napsal(a):
Nazdááár čarodejnice!!!! no já se rozhodla dneska neslavit , ale odpočívat a koukat na hokej, ale když vidim co na tom ledě předváděj, radši jsem se měla jít nekam ožrat!!!!!
no jo..to my koukali na Poarota a teď tady ještě šachuji s penízkama a účty přes net
..no a asi půjdu dnes dřív do hajan.
Ráno se chci pustit do úklidu tady toho nepořádku kolem mě..pořád tady ještě mám hromádky papírů a kde čeho
z té výstavy
lucky
napsal(a):
no jo..to my koukali na Poarota a teď tady ještě šachuji s penízkama a účty přes net
..no a asi půjdu dnes dřív do hajan.
Ráno se chci pustit do úklidu tady toho nepořádku kolem mě..pořád tady ještě mám hromádky papírů a kde čeho
z té výstavy
no to jsem se měla taky koukat na Poarota
Jooo já dokoukám tu prohru a jdu taky do hajan
naftalinka
napsal(a):
no to jsem se měla taky koukat na Poarota
Jooo já dokoukám tu prohru a jdu taky do hajan
No..mě osobně to moc nebere..já vždycky koukám kdyžtak na finále.
Tady jsem dneska s Usou seděla na hřišti a pásla se
lucky
napsal(a):
No..mě osobně to moc nebere..já vždycky koukám kdyžtak na finále.
Tady jsem dneska s Usou seděla na hřišti a pásla se
taky už jdu do hajan ..nejdřív teda ještě do stáje juknout , vykoupat a spát
lucky
napsal(a):
taky už jdu do hajan ..nejdřív teda ještě do stáje juknout , vykoupat a spát
ti poníci si jsou hrozně podobní!:)
etnies
napsal(a):
ti poníci si jsou hrozně podobní!:)
Čau, čau, jeee já jsem teď odpol spinkala a zdálo se mi, že jsem někde našla rozkošnýho králíka a kdybych neměla chinchilu a víc času tak si ho snad i pořídím, ale už jsme přezvířatovaný. Nooo my jsme zase dneska u koní měli brigádku, tak jsem hgotová, hlavně jsem se od minulýho tejdne nevyspala, tak to chci dneska dohnat a spinkala jsem dneska i s Atrejem, za chvilku vám sem hodím fotky
naftalinka
napsal(a):
Čau, čau, jeee já jsem teď odpol spinkala a zdálo se mi, že jsem někde našla rozkošnýho králíka a kdybych neměla chinchilu a víc času tak si ho snad i pořídím, ale už jsme přezvířatovaný. Nooo my jsme zase dneska u koní měli brigádku, tak jsem hgotová, hlavně jsem se od minulýho tejdne nevyspala, tak to chci dneska dohnat a spinkala jsem dneska i s Atrejem, za chvilku vám sem hodím fotky
spinkání!!!!!
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Já mám taky fotky Michalky, ale nějak není čas to přeuložit
Jj, tyhle bílý jsou možná i hezčí
Na fotečky juknu, já mám v mobilu fotky Elí u nás doma a s Arwen, ale kdy se dostanu k tomu, to stáhnout, to teda nevim nevim
Jinak Leo ty rodiče a Čiko, podoba i by byla.
Zuziku super fotečka v tom boxe
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tyhle bílý jsou možná i hezčí
Na fotečky juknu, já mám v mobilu fotky Elí u nás doma a s Arwen, ale kdy se dostanu k tomu, to stáhnout, to teda nevim nevim
Jinak Leo ty rodiče a Čiko, podoba i by byla.
Zuziku super fotečka v tom boxe
krásně tam hajá, že? Já mám taky ráda tyhle ležící fotečky..jak kůň nechá k sobě lidi přijít, když leží, je to hezké, jak důvěřuje.
Zrovna jsem natáhla fotky na web ty přilby, co jsme posledně dělali, tak můžete juknou.......v galerii přilby ty tři poslední ... http://www.airbrush-tk.cz/
tady ty bílé kvétečky jsou kouzelné, Elí to děsně sluší
lucky
napsal(a):
krásně tam hajá, že? Já mám taky ráda tyhle ležící fotečky..jak kůň nechá k sobě lidi přijít, když leží, je to hezké, jak důvěřuje.
Zrovna jsem natáhla fotky na web ty přilby, co jsme posledně dělali, tak můžete juknou.......v galerii přilby ty tři poslední ... http://www.airbrush-tk.cz/
tady ty bílé kvétečky jsou kouzelné, Elí to děsně sluší
Tak to jsem ráda, že se fotky líbí ,,,
Mám jich zase mraky nových, ale než to proberu ,,,
blanche
napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se fotky líbí ,,,
Mám jich zase mraky nových, ale než to proberu ,,,
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Blani, už tahám šaty ze škříně
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Leo super fotečky, je rozkošnej prďola a ta ležící a žrací trávu je boží
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
teda na té poslední a ta předposlední hlava s krkem je super. On je kráásný! Připadá mi takový celkem akorát. Je mooc hezký teď
No ale mohl by dolínat, je na krátko akorát vepředu Ale bohužel pracuje na drbání, tak nevim, jak dlouho ještě hříva a ocas vydrží. Má to vždycky tak roztřepený, jak se rve. Sice ještě nepřišel skoro o nic, ale pečlivě denně zapracovává.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No ale mohl by dolínat, je na krátko akorát vepředu Ale bohužel pracuje na drbání, tak nevim, jak dlouho ještě hříva a ocas vydrží. Má to vždycky tak roztřepený, jak se rve. Sice ještě nepřišel skoro o nic, ale pečlivě denně zapracovává.
lucky
napsal(a):
no tady mu to mooc sluší
Nazdar slečny!!! Se omlouvám za absenci, ale měla jsem toho nějak moooc a tedle tejden toho mám asi ještě víc!!!! Jsem nějaká hotová a nevim co se dřív učit a co dřív dělat!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
Nazdar slečny!!! Se omlouvám za absenci, ale měla jsem toho nějak moooc a tedle tejden toho mám asi ještě víc!!!! Jsem nějaká hotová a nevim co se dřív učit a co dřív dělat!!!!!!
No máš toho nyní fakt hodně. Nemysli si, já taky poslední dobou nestíhám. Dneska jsem sice doma, ale brzy ráno jedeme na dva dny do Bratislavy s fabym, takže ho dnes budu česat, upravovat a asi ho i vykoupu a vysuším. V jednu je trénink s Kájou a kolem páté tady mají přijet s Daréskovým synem ho ukázat...Fabína zavřu do sedlovny, aby se mi nezmordoval a nezválel..chudák si s pejskem hrát holt nebude.
Ještě uvažuji, jestli nevykoupat pořádně po zimě konečně i Usu
lucky
napsal(a):
No máš toho nyní fakt hodně. Nemysli si, já taky poslední dobou nestíhám. Dneska jsem sice doma, ale brzy ráno jedeme na dva dny do Bratislavy s fabym, takže ho dnes budu česat, upravovat a asi ho i vykoupu a vysuším. V jednu je trénink s Kájou a kolem páté tady mají přijet s Daréskovým synem ho ukázat...Fabína zavřu do sedlovny, aby se mi nezmordoval a nezválel..chudák si s pejskem hrát holt nebude.
Ještě uvažuji, jestli nevykoupat pořádně po zimě konečně i Usu
držím palce!!!! A já už jsem koně letos koupala a několikrát!!!!! třeba dneska bylo krásný teplo!!! Já je zhejčkaný nemám a teď už teploty na koupání jsou a deku přes vykoupanýho koně můžeš dycky taky hodit
Já dávám deku jen když fouká vítr, když je teplo a sluníčko pálí tak jsou suchý hned
naftalinka
napsal(a):
držím palce!!!! A já už jsem koně letos koupala a několikrát!!!!! třeba dneska bylo krásný teplo!!! Já je zhejčkaný nemám a teď už teploty na koupání jsou a deku přes vykoupanýho koně můžeš dycky taky hodit
Já dávám deku jen když fouká vítr, když je teplo a sluníčko pálí tak jsou suchý hned
No jo, tak my koupání nestihli... jsem koupala psy, česala, Fabbyho trochu přiupravila, pak honem na trénink a doteď je Usa na pastvě s Betty a Čipem. Mimochodem dnes byli oba super...Čipo prý bude reinongový pony, super stopuje..sám
. Usa se naučila zase nové věci, je moc šikovná, mám z ní radost.....ještě abych byla tak šikovná já
No a teď tady máme dceru a syna od Daréska..šli se vykoupat do řeky nyní a tak jsem zde hupsla si pro mobil.jsem ho zapoměla u PC a pojedu mna kole pro Usinku
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Tak dávám slíbená fota
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Zdravím,
tak jsem sama doma, tak jsem konečně měla čásek naházet fotečky do pc.
Návštěva u nás doma.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím,
Návštěva u nás doma.
Copak to tam je
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím,
Návštěva u nás doma.
Jééé, někdo mi to tu přerušuje
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jsme se pěkně sešli
Malej je rozkošne a dobrý, jak je Čiki malý oproti Grantovi
Jeden po roce se vrátivší toulavec
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jsme se pěkně sešli
Malej je rozkošne a dobrý, jak je Čiki malý oproti Grantovi
Jeden po roce se vrátivší toulavec
Jj, sešly No je tam 3x ta nová kobyla, ale to poznáte
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jj, sešly No je tam 3x ta nová kobyla, ale to poznáte
No já ti nevím
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No já ti nevím
Ale jo...
Jo a mamina našla foto mých jezdeckých začátků, a to jsem myslela, že jsem nikdy na koni neseděla . Minule jsme našli diák, tam jsem na bílém poníkovi, škoda, že to není fotka no. Tahle byla taky mizerné kvality, takže prd foto, ale je i tak patrné, že jsem zůstala ve stejných vejškových relacích
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Ale jo...
Jo a mamina našla foto mých jezdeckých začátků, a to jsem myslela, že jsem nikdy na koni neseděla . Minule jsme našli diák, tam jsem na bílém poníkovi, škoda, že to není fotka no. Tahle byla taky mizerné kvality, takže prd foto, ale je i tak patrné, že jsem zůstala ve stejných vejškových relacích
Tak já se přiznám bez mučení, že nemám tucha
Jů, hustej ponďa To já ani nevím, ale na pouti jsem určo seděla na koni asi první, ale moc si to už nepamatuju
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Tak já se přiznám bez mučení, že nemám tucha
Jů, hustej ponďa To já ani nevím, ale na pouti jsem určo seděla na koni asi první, ale moc si to už nepamatuju
No malej je jedině s velkym, kobyla sama, takže asi tak
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No malej je jedině s velkym, kobyla sama, takže asi tak
No já jsem si říkala, že je ten Čiki nějakej divnej , ale řeknu ti, že si jsou hustě podobný
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No já jsem si říkala, že je ten Čiki nějakej divnej , ale řeknu ti, že si jsou hustě podobný
To jo, fakt ve mě na začátku hrklo, hlava je totálně stejná, až vylíná, tak bude prostě prcek její, o 20cm menší, zmenšenina.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
To jo, fakt ve mě na začátku hrklo, hlava je totálně stejná, až vylíná, tak bude prostě prcek její, o 20cm menší, zmenšenina.
Jj, koukám, že jsme se sešli pěkně i na našem, jsem jukla a četla, že sis ho spletla, já teda tady taky, ale přišlo mi to divný s tou srstí, jak přelínává
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jj, koukám, že jsme se sešli pěkně i na našem, jsem jukla a četla, že sis ho spletla, já teda tady taky, ale přišlo mi to divný s tou srstí, jak přelínává
Jj, má to tělo tak rezavý, to, že je tmavá hnědka. Čiko je černý celoročně. Ale sakriš, těch 127 závidim
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jj, má to tělo tak rezavý, to, že je tmavá hnědka. Čiko je černý celoročně. Ale sakriš, těch 127 závidim
Jj, to věřím, to už je hnedka jiná výška a rozdíl i ve svezení
Jak je u Vás??Hlásí, že má dorazit deštík a bouřky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to věřím, to už je hnedka jiná výška a rozdíl i ve svezení
Jak je u Vás??Hlásí, že má dorazit deštík a bouřky
jj, taková ideální.
No u nás tak jednou za hodinku na pár minut sprchne. Celej den pravidelně.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
jj, taková ideální.
Fakt jo?? Tady ráno vedro, jak blázen, jsem jela a cestou si říkala, že se tam upečeme v to poledne, ale nakonec začal foukat takový větřík a bylo fajn, pak se i honili mraky, ale nic, potom doma spadlo pár mini kapek, ale jinak nic, tak jsem na to zvědavá, zítra prý buřiny a slejváky, tak snad to sem nedorazí.
Dokonce i na to, že jsem celkem brzo vstávala jsem se i vyspinkala.
No, tak je to tady, si říkám, se mi to zdá či co, tak se tu už blýská, prdel, kluci šli vedle do vsi pěšo, tak jsem zvědavá, jak v tomhle půjdou domů, jestli to sem dojde
zvířátková
napsal(a):
jj, taková ideální.
Páni, teda já na to taky koukala jak puk.....ale hezká
Jsem dneska měla fofr, ale super jinak. lavně trénink super, Usa byla pochválena, jsem moc ráda, že se tak zlepšuje. Domů šla moc krásně, byli s Čipem šikulky
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
Páni, teda já na to taky koukala jak puk.....ale hezká
Jsem dneska měla fofr, ale super jinak. lavně trénink super, Usa byla pochválena, jsem moc ráda, že se tak zlepšuje. Domů šla moc krásně, byli s Čipem šikulky
Tak Lucky super, aspoň někomu to dneska šlo
Tak už tu máme solidní buřinu a začlo pršet
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
tak doufám, že v Bratislavě nebude buřit... vám to nešlo? Juknu na soukromou, ju?
Jj, jukni
Snad bude zítra ok počasí, tady už to přešlo, tak zítra hodně zdaru na výstavě
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jj, jukni
Snad bude zítra ok počasí, tady už to přešlo, tak zítra hodně zdaru na výstavě
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
havj
napsal(a):
Téda, ta děcka jsou aktivní... Já se na prďoších snažím, ale stejně to tam neodcejpá...
havj
napsal(a):
No jo! Děcka jsou teda fakt aktivní..u těch noh bych se i bála
Jinak Čikovi to děsně sluší v té parelce!
Já dnes Use koupila Equistar lesk, abychom dobře rozčesávali hřívu a ocásek
Jinak byli jsme ještě na vyjížďce po sedmé...už vlastně o půl 8. No Use se zdálo, že si snad dělám prdel, nebo co? Nasedlala jsem ji, měla přijet Kristýna s Čipem, shodila jsem ji seno a vše připravila. Poník už stál za vraty a Usa lítala se sedlem kolem stáje a chtěla domů, že nikam nejde, že bude véča, né?!!!! No tak jsem ji musela vyvézt s omylu a jeli jsme ven..chuděrka malá
Ale byla moc hodná, zkoušela to párkrát vzít rychleji domů, ale bylo ji jasně vysvětleno, že se jde v klídečku, nebude žádné šílené lítání na večeři, co měla na mysli..takže už pak byla moc hodná a v pohodě.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No jo! Děcka jsou teda fakt aktivní..u těch noh bych se i bála
Jinak Čikovi to děsně sluší v té parelce!
Já dnes Use koupila Equistar lesk, abychom dobře rozčesávali hřívu a ocásek
Jinak byli jsme ještě na vyjížďce po sedmé...už vlastně o půl 8. No Use se zdálo, že si snad dělám prdel, nebo co? Nasedlala jsem ji, měla přijet Kristýna s Čipem, shodila jsem ji seno a vše připravila. Poník už stál za vraty a Usa lítala se sedlem kolem stáje a chtěla domů, že nikam nejde, že bude véča, né?!!!! No tak jsem ji musela vyvézt s omylu a jeli jsme ven..chuděrka malá
Ale byla moc hodná, zkoušela to párkrát vzít rychleji domů, ale bylo ji jasně vysvětleno, že se jde v klídečku, nebude žádné šílené lítání na večeři, co měla na mysli..takže už pak byla moc hodná a v pohodě.
Dobrá oháňka
Tady na kuk fotečky z páteční rychloakce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Dobrá oháňka
Tady na kuk fotečky z páteční rychloakce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Oj, kvalita nic moc, je to stažené ze stránek
Tak nakonec jednu hezkou a jdu zase makat
sadzi saj
napsal(a):
Oj, kvalita nic moc, je to stažené ze stránek
Tak nakonec jednu hezkou a jdu zase makat
Jůůů! Tady vám to sluší!!!
A na boso se taky dá skákat, co?
Nemáš více fotek?
Jinak ten ocas už má dost dlouhý a zase si ho kus přišlápla, tak jsem ho zapletla do copánků..měla jich několik. Není to tak hrozné když tě praští, jako s jedním copem..to je jak bič
No tak ta moje koza bílá si řádně narazila kyčel a strhla chlupy. Jsem pro ni byla někde v 8 a rozlítali se s Čipem, měli elánu hafo, řádili, pak už Čipo na to kašlal, ale Usa lítala k lesu, zpátky, vyhazovala, prděla, no řádila jak mustang..to se ji často nestává, ale dneska ji nějak chytly roupy
. No a běžela ke stáji a tam se zapíchla u vrátek. A já na ni volám, že už jdeme domů. Tak se otočila na zadních a vypálila od stáje, jenom obíhá se tam ještě sloupek s koncem plotu a samozřejmě, že to vzala tak na těsno, že si tam koza nechala chlupy z kyčle
. Až plot zaduněl, Usa tryskem ke mě doletěla, vykulená, že se praštila. Asi ji to i hezky bolí, bude mít určitě moncla pořádného, ale nepajdá nebo tak, tak snad ji nic není. Jen to bude mít naražené a má stržené chlupy. Doma jsem ji to chvíli chladila hadicí...no jo.... ona je věčně nějak pobitá. Nevím jak to to zvíře dělá, ale jednou za půl roku je vždycky jak z bojiště
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jůůů! Tady vám to sluší!!!
A na boso se taky dá skákat, co?
Nemáš více fotek?
Jinak ten ocas už má dost dlouhý a zase si ho kus přišlápla, tak jsem ho zapletla do copánků..měla jich několik. Není to tak hrozné když tě praští, jako s jedním copem..to je jak bič
No tak ta moje koza bílá si řádně narazila kyčel a strhla chlupy. Jsem pro ni byla někde v 8 a rozlítali se s Čipem, měli elánu hafo, řádili, pak už Čipo na to kašlal, ale Usa lítala k lesu, zpátky, vyhazovala, prděla, no řádila jak mustang..to se ji často nestává, ale dneska ji nějak chytly roupy
. No a běžela ke stáji a tam se zapíchla u vrátek. A já na ni volám, že už jdeme domů. Tak se otočila na zadních a vypálila od stáje, jenom obíhá se tam ještě sloupek s koncem plotu a samozřejmě, že to vzala tak na těsno, že si tam koza nechala chlupy z kyčle
. Až plot zaduněl, Usa tryskem ke mě doletěla, vykulená, že se praštila. Asi ji to i hezky bolí, bude mít určitě moncla pořádného, ale nepajdá nebo tak, tak snad ji nic není. Jen to bude mít naražené a má stržené chlupy. Doma jsem ji to chvíli chladila hadicí...no jo.... ona je věčně nějak pobitá. Nevím jak to to zvíře dělá, ale jednou za půl roku je vždycky jak z bojiště
Jj, děkujeme, ale jedna fotka fakt exclusivní, nechápu, co jsme tam vyráběli ani si to nějak neuvědomuju, ale některý fotečky se povedly. Tady něco od Blanky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jj, děkujeme, ale jedna fotka fakt exclusivní, nechápu, co jsme tam vyráběli ani si to nějak neuvědomuju, ale některý fotečky se povedly. Tady něco od Blanky
Jasně, na boso a nemám s tím teda žádný problémy
Nájezd
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, na boso a nemám s tím teda žádný problémy
Nájezd
Více foteček mám od Blanči ještě tyhle, tak Vám to sem hodím teda
Tady má celkem hezky složený nožky.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Více foteček mám od Blanči ještě tyhle, tak Vám to sem hodím teda
Tady má celkem hezky složený nožky.
Jinak Use ty copánky sluší
A máš to teda prdlého koně, takhle se zřídit
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jinak Use ty copánky sluší
A máš to teda prdlého koně, takhle se zřídit
Tohle je hustá fotečka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
A jedna momentka
A mizim makat
sadzi saj
napsal(a):
A jedna momentka
A mizim makat
No jo..je střelená..dostala jendou za čas lítací a zrovna to musela přehnat...bu´d sebou někde praští, nebo tentokrát do něčeho praští
Fotky super! Moc vám to spolu sluší
Jsem ji teď hctěla jít vypucovat, že ji do večera hodít k Betty..no néééé..slečna chrápe jak zabitá po snídani
my máme taky jezdecké..Kája a Usa... dělá pokroky
Doufám, že zítra trénink bude OK. Má to jen trochu naražené a hlavně stržené chlupy. Už to ani nehřeje, jen bude mít na tom boku asi moncla
..chodí normálně, takže ji nic závažného není
.
Ještě musím zavolat veta na očkování
lucky
napsal(a):
No jo..je střelená..dostala jendou za čas lítací a zrovna to musela přehnat...bu´d sebou někde praští, nebo tentokrát do něčeho praští
Fotky super! Moc vám to spolu sluší
Jsem ji teď hctěla jít vypucovat, že ji do večera hodít k Betty..no néééé..slečna chrápe jak zabitá po snídani
my máme taky jezdecké..Kája a Usa... dělá pokroky
Doufám, že zítra trénink bude OK. Má to jen trochu naražené a hlavně stržené chlupy. Už to ani nehřeje, jen bude mít na tom boku asi moncla
..chodí normálně, takže ji nic závažného není
.
Ještě musím zavolat veta na očkování
Super fota, Andy
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zviratkova
napsal(a):
Super fota, Andy
Jj, dík a pochvala spíše fotografům
Lucky, tak hoď fotečky, takže pokračujete, že na Use někde nebo máte s Usou spolu trénink??
sadzi saj
napsal(a):
Jj, dík a pochvala spíše fotografům
Lucky, tak hoď fotečky, takže pokračujete, že na Use někde nebo máte s Usou spolu trénink??
Fotek moc nemám, většinou sleduji, než fotím. Stejně mám u sebe jen mobil. Zatím s ní nyní byla zase Kája, já jsem si ji trochu uvolnila třeba než dojela. Zítra asi chvíli budu trénovat i já. Zatím ji Kája všechno učí, mě vysvětluje ze sedla co a jak a já to pak přes týden s Usou piluji. A postupně bude brát i mě s ní..prostě naučí koně co potřebuje a pak učí majetele, aby si s tím koněm rozuměl na ty pobídky. Já když cítím, že mi něco nejde, tak to radši odložím až budu pod dohledem, co mi jde, tak trénujeme dál.
Usa už se moc zlepšila v kroku a klusu, v klusu se hezky narovnala, už nevypadává plecí, byla hodně křivá, špatně chodila na pravou stranu. Ve cvalu to ještě není dobré, plete si někdy nohy, má problém se postupně ohnout, ale už zvládá pomaloučku další věci a postupně to bude lepší a lepší. Budeme nyní trénovat každý pátek
Usa mě dnes nasrala zase u té zahrady, kde byl nedávno ten hřebec.....jako ona začne u školy jít jako paso fino... kolem té zahrady je vyklepaná, čučí, capluje..nejradši by se roztryskala a zastavila až u pastviny za dědinou....
nic nejelo a byl klid, tak jsem tam s ní tancovala snad čtvrt hodiny, chodily jsme tam a zpátky, zastavit, zacouvat pokaždé, když začala caplovat, nechtěla ani postát, totálně v prdeli, u toho plotu stojí , vyvalené oči a čeká, kdy to hovádko velké hřebčívyletí... no a po cestě pak šla takovým rychlý krokem..děs! Pokaždé když naklusala, tak jsem ji stopla a zacouvala, ale ona ušla pět kroků a zase začala caplovat...nervy v háji...rozhodí ji jeden began...to tam bude šílet ještě za půl roku? Mě trefí šlak
Pak jsem odsedlala a kobyly zavřela do kruhovky dneska, aby to vypásly, rpotže tam dost už roste tráva a jak na tom máme trénovat..ono by to chtělo povrch, jenomže to je nemyslitelné..ach jo...
tohle je ohromný úspěch, že Usa už se zastaví nad kavaletou a dokonce ji jde i bokem..před tím neřešitelný problém, protože kavalety papají bílé arabské koníčky
lucky
napsal(a):
Fotek moc nemám, většinou sleduji, než fotím. Stejně mám u sebe jen mobil. Zatím s ní nyní byla zase Kája, já jsem si ji trochu uvolnila třeba než dojela. Zítra asi chvíli budu trénovat i já. Zatím ji Kája všechno učí, mě vysvětluje ze sedla co a jak a já to pak přes týden s Usou piluji. A postupně bude brát i mě s ní..prostě naučí koně co potřebuje a pak učí majetele, aby si s tím koněm rozuměl na ty pobídky. Já když cítím, že mi něco nejde, tak to radši odložím až budu pod dohledem, co mi jde, tak trénujeme dál.
Usa už se moc zlepšila v kroku a klusu, v klusu se hezky narovnala, už nevypadává plecí, byla hodně křivá, špatně chodila na pravou stranu. Ve cvalu to ještě není dobré, plete si někdy nohy, má problém se postupně ohnout, ale už zvládá pomaloučku další věci a postupně to bude lepší a lepší. Budeme nyní trénovat každý pátek
Usa mě dnes nasrala zase u té zahrady, kde byl nedávno ten hřebec.....jako ona začne u školy jít jako paso fino... kolem té zahrady je vyklepaná, čučí, capluje..nejradši by se roztryskala a zastavila až u pastviny za dědinou....
nic nejelo a byl klid, tak jsem tam s ní tancovala snad čtvrt hodiny, chodily jsme tam a zpátky, zastavit, zacouvat pokaždé, když začala caplovat, nechtěla ani postát, totálně v prdeli, u toho plotu stojí , vyvalené oči a čeká, kdy to hovádko velké hřebčívyletí... no a po cestě pak šla takovým rychlý krokem..děs! Pokaždé když naklusala, tak jsem ji stopla a zacouvala, ale ona ušla pět kroků a zase začala caplovat...nervy v háji...rozhodí ji jeden began...to tam bude šílet ještě za půl roku? Mě trefí šlak
Pak jsem odsedlala a kobyly zavřela do kruhovky dneska, aby to vypásly, rpotže tam dost už roste tráva a jak na tom máme trénovat..ono by to chtělo povrch, jenomže to je nemyslitelné..ach jo...
tohle je ohromný úspěch, že Usa už se zastaví nad kavaletou a dokonce ji jde i bokem..před tím neřešitelný problém, protože kavalety papají bílé arabské koníčky
a tady ještě zadek dotáhnout
..ona se vždycky snaží z toho nějak vybruslit
lucky
napsal(a):
a tady ještě zadek dotáhnout
..ona se vždycky snaží z toho nějak vybruslit
a to je ten chlaďas ....tady v té zahradě u cesty byl dva dny..no a už týden tam není, předvčerem jsem jela z druhé strany, vůbec jsem netušila, že toho koně dali tam, vyjedu ze zatáčky a tam na louce je ten ohradník z lanka a v něm šílený hřebec, řva, lítal, jak velký buldozer...no usa na prášky, bojí se ho jak čert kříže..takže tam už chodit nebude..jezdívala jsem tam často, ale te´d se bojí..jako kdyby to prorval, tak je po nás
. No a v zahradě teda už není, ale Usa ví, že tam byl a jak tam vždy chodila v klídečku jako starý provozák, tak teď je na nervy jak jde kolem
lucky
napsal(a):
a to je ten chlaďas ....tady v té zahradě u cesty byl dva dny..no a už týden tam není, předvčerem jsem jela z druhé strany, vůbec jsem netušila, že toho koně dali tam, vyjedu ze zatáčky a tam na louce je ten ohradník z lanka a v něm šílený hřebec, řva, lítal, jak velký buldozer...no usa na prášky, bojí se ho jak čert kříže..takže tam už chodit nebude..jezdívala jsem tam často, ale te´d se bojí..jako kdyby to prorval, tak je po nás
. No a v zahradě teda už není, ale Usa ví, že tam byl a jak tam vždy chodila v klídečku jako starý provozák, tak teď je na nervy jak jde kolem
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jj, však ona se to holka naučí nemáte kam spěchat.
Jinak teda pořádný hřebčák. Elí má na zadku pěkný šlicanec, se tam frajerka muchlovala s jedním valachem a ten blbnout se na ní sápal a jak má na předkách podkovy, tak nám odřel prdelku
sadzi saj
napsal(a):
Jj, však ona se to holka naučí nemáte kam spěchat.
Jinak teda pořádný hřebčák. Elí má na zadku pěkný šlicanec, se tam frajerka muchlovala s jedním valachem a ten blbnout se na ní sápal a jak má na předkách podkovy, tak nám odřel prdelku
Nazdar ďáblice!!!! já absolutně nestíhám, mám toho kupu!!! Závody, učení, zkoušky!!!!! A nic nestíhám!!!!!
naftalinka
napsal(a):
Nazdar ďáblice!!!! já absolutně nestíhám, mám toho kupu!!! Závody, učení, zkoušky!!!!! A nic nestíhám!!!!!
Tohle je krásné foto. Ti Tví kluci jsou takoví vymakaní pěkně
. Ale Usidlo bude taky brzy..už se formuje.
Jiank včera na trénink jsme jely s Usou zase kolem toho statku a po cestě kolem toho plotu, kde byl ten hřebec před tím týdnem.... poprvé to ta moje vystrašená kozenka prošla krokem! Nenervila se tolik. Sice pak chtěla trochu spěchat, šla svižným krokem, ale nenechala jsem ji ani zacaplovat a docela se uklidnila. Snad to postupně zvládneme a zbaví se trochu toho strachu. Nevím že má takovou hrůzu z toho hřebce.
Ale včera jsem mluvila se známým , co má tady kousek haflošky kobyly. Taky prý nevěděl, že toho begana dali za statek, jeli s kobylyma a najednou vyjeli a tam hřebec jen v tom tenkém lanku ohradníku, bordel děsný. On kdyby tak neřádil, tak z něj ty kobyly nemají takový vítr, ale on dělá strašný bordel. Prý zdrhali jak o život a kobyly měli taky vyklepané. Ale aspoň Usa včera fakt se snažila zachovat klid, snad to časem v klidu zvládneme. Přece nemůže šílet i v místech, kde toho hřebce už nedávají, jen proto, že si pamatuje, že tam byl!
A zrovna mi přišla od něj SMS, že se narodil hřebeček hafling..14 dní mu kobyla přenášela
Včera trénink byl super, Usa chodila jak hodinky, ke konci už jsem jezdila i já, Kája mi říkala vše ze země. Pod ní Usa chodí jak hodinky, dokonce se zlepšuje i v tom cvalu, problém u ní je, že je hodně křivá, ale podařilo už se ji pomaličku srovnat v kroku, klusu, už se ohne na kruhu správně, i když někdy se malinko musí upozornit na tu pravou stranu, ale ve cvalu to ještě potrvá. Ovšem včera už i vycválala sem tam dobře. No a pak jsem na ni sedla já. U kavalety to Usa zkoušela, že je úplně blbá a nikdy přes ní nechodila =vyčůránek. Jako přes kavaletu chodí super, zastaví se na ni, jde nad ní bokem. Ale já měla přijet z kraje k břevnu a najít s ní bokem a celou ji přejít bokem. No a Usa zkoušela, že tohle jako teda nikdy neviděla...
Přitom se to včera krásně pod Kájou naučila a chodila předpisově jak v trailu
. Takže bylo vidět, že to potvůrka zkouší, ale nedala jsem se, znovu ji postavila, dala správně pobídky a Usa snížila hlavu a celé to předpisově přešla bokem
...tam a zpátky taky
a pak po chvíli ještě znovu! Je šikovná. Tohle byl pro ni děsný problém, bála se, že kavaleta pod břichem papá bílé koníčky a už ví, že ji to neublíží, nehysterčí, když náhodou se ji dotkne kopýtkem! Ale co je hlavní, dává šílený pozor, aby se tím kopýtkem nedotkla! V trailu jsou za tohle body dolů, takové to kopání do překážek, šmatlající koně mají smůlu, ale ona je fakt šikulka, jen se musí naučit, že ji to vše nespapá
Jednou z ní možná fakt bude dobrý trailový koník, protože je hrozně soustředěná, opatrná a moc se snaží
Mám z ní velkou radost
Jo a k večeru jsme jeli domů, vzali jsme to menší vyjížďkou kolem pískovny, aby koníci nešli jen tak domů. No a Usa byla super, šla jako hodinky, normálně mi domů klusala jako pleasurák..v místech, kde chce vždycky spěchat, tak nesměla, dokonce jeden kopeček si sem tam vyskočí cvalem, tentokrát táák čekala na pobídku a já nic, musela jít nahoru krokem s hlavou dole, žádná rozhledna a cvalotrysk nahoru
, takže byla řádně rozčarována
..to chudák nebude mít nyní jednoduché
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Tohle je krásné foto. Ti Tví kluci jsou takoví vymakaní pěkně
. Ale Usidlo bude taky brzy..už se formuje.
Jiank včera na trénink jsme jely s Usou zase kolem toho statku a po cestě kolem toho plotu, kde byl ten hřebec před tím týdnem.... poprvé to ta moje vystrašená kozenka prošla krokem! Nenervila se tolik. Sice pak chtěla trochu spěchat, šla svižným krokem, ale nenechala jsem ji ani zacaplovat a docela se uklidnila. Snad to postupně zvládneme a zbaví se trochu toho strachu. Nevím že má takovou hrůzu z toho hřebce.
Ale včera jsem mluvila se známým , co má tady kousek haflošky kobyly. Taky prý nevěděl, že toho begana dali za statek, jeli s kobylyma a najednou vyjeli a tam hřebec jen v tom tenkém lanku ohradníku, bordel děsný. On kdyby tak neřádil, tak z něj ty kobyly nemají takový vítr, ale on dělá strašný bordel. Prý zdrhali jak o život a kobyly měli taky vyklepané. Ale aspoň Usa včera fakt se snažila zachovat klid, snad to časem v klidu zvládneme. Přece nemůže šílet i v místech, kde toho hřebce už nedávají, jen proto, že si pamatuje, že tam byl!
A zrovna mi přišla od něj SMS, že se narodil hřebeček hafling..14 dní mu kobyla přenášela
Včera trénink byl super, Usa chodila jak hodinky, ke konci už jsem jezdila i já, Kája mi říkala vše ze země. Pod ní Usa chodí jak hodinky, dokonce se zlepšuje i v tom cvalu, problém u ní je, že je hodně křivá, ale podařilo už se ji pomaličku srovnat v kroku, klusu, už se ohne na kruhu správně, i když někdy se malinko musí upozornit na tu pravou stranu, ale ve cvalu to ještě potrvá. Ovšem včera už i vycválala sem tam dobře. No a pak jsem na ni sedla já. U kavalety to Usa zkoušela, že je úplně blbá a nikdy přes ní nechodila =vyčůránek. Jako přes kavaletu chodí super, zastaví se na ni, jde nad ní bokem. Ale já měla přijet z kraje k břevnu a najít s ní bokem a celou ji přejít bokem. No a Usa zkoušela, že tohle jako teda nikdy neviděla...
Přitom se to včera krásně pod Kájou naučila a chodila předpisově jak v trailu
. Takže bylo vidět, že to potvůrka zkouší, ale nedala jsem se, znovu ji postavila, dala správně pobídky a Usa snížila hlavu a celé to předpisově přešla bokem
...tam a zpátky taky
a pak po chvíli ještě znovu! Je šikovná. Tohle byl pro ni děsný problém, bála se, že kavaleta pod břichem papá bílé koníčky a už ví, že ji to neublíží, nehysterčí, když náhodou se ji dotkne kopýtkem! Ale co je hlavní, dává šílený pozor, aby se tím kopýtkem nedotkla! V trailu jsou za tohle body dolů, takové to kopání do překážek, šmatlající koně mají smůlu, ale ona je fakt šikulka, jen se musí naučit, že ji to vše nespapá
Jednou z ní možná fakt bude dobrý trailový koník, protože je hrozně soustředěná, opatrná a moc se snaží
Mám z ní velkou radost
Jo a k večeru jsme jeli domů, vzali jsme to menší vyjížďkou kolem pískovny, aby koníci nešli jen tak domů. No a Usa byla super, šla jako hodinky, normálně mi domů klusala jako pleasurák..v místech, kde chce vždycky spěchat, tak nesměla, dokonce jeden kopeček si sem tam vyskočí cvalem, tentokrát táák čekala na pobídku a já nic, musela jít nahoru krokem s hlavou dole, žádná rozhledna a cvalotrysk nahoru
, takže byla řádně rozčarována
..to chudák nebude mít nyní jednoduché
jedna z dneška
lucky
napsal(a):
jůů! Ta je kráásná My byli na vycházce, nechali jsme Usu s Čipem u Betty se pást a zašli ke známému kouknout na novorozené hříbátko. Hřebeček, narodil se ve 4 ráno, takže měl nějakých 10 hodin. Klááášný hřebeček s lysinkou
Ahoooj, joooo hřebci makaj a makaj fest, hlavně s nima dělám hodně práci na lonži a kopce, to se vytvarujou i ty zapomenutý svaly.
Nooo závody dneska dobrý, raní slejvanec nám nahnal hrůzu, ale pak se to vyčasilo a mám 2x 2. místo Snad budou nějaký fotky, holky fotoli tak se jich pak zeptám
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Ahoooj, joooo hřebci makaj a makaj fest, hlavně s nima dělám hodně práci na lonži a kopce, to se vytvarujou i ty zapomenutý svaly.
Nooo závody dneska dobrý, raní slejvanec nám nahnal hrůzu, ale pak se to vyčasilo a mám 2x 2. místo Snad budou nějaký fotky, holky fotoli tak se jich pak zeptám
Tak já to tu dorazim....
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14