Jeden zdejší příspěvek - Mladí koně, mi připomněl původ mého koně, stádo v Malé Bukovině prodalo cca v roce 2006 tři hřebečky se jmény tří mušketýrů, dva šli spolu a jednoho cestou přejmenovali a vykastrovali a dorazil až k mé maličkosti. Pokud někdo o těchto koníkách víte a nebo znáte jejich původní stádo, tak ráda pokecám. Dva měli jít spolu a koupili je nějaký holčiny. Podle majitele stáda je snad ještě v roce 2007 viděl u holčin pohromadě (to jsem já akorát zjišťovala ze které jahody ke mě spadnul ten můj zázrak - našel mi ho pan Holík)
Hodím foto 2,5 roku když ke mě dorazil, srpen 07 červený šiml
redbla
napsal(a):
Jeden zdejší příspěvek - Mladí koně, mi připomněl původ mého koně, stádo v Malé Bukovině prodalo cca v roce 2006 tři hřebečky se jmény tří mušketýrů, dva šli spolu a jednoho cestou přejmenovali a vykastrovali a dorazil až k mé maličkosti. Pokud někdo o těchto koníkách víte a nebo znáte jejich původní stádo, tak ráda pokecám. Dva měli jít spolu a koupili je nějaký holčiny. Podle majitele stáda je snad ještě v roce 2007 viděl u holčin pohromadě (to jsem já akorát zjišťovala ze které jahody ke mě spadnul ten můj zázrak - našel mi ho pan Holík)
Hodím foto 2,5 roku když ke mě dorazil, srpen 07 červený šiml
No já znám d´Artagnana , ale byl to kabardinec jestli je to on to nevím ........
memmory
napsal(a):
No já znám d´Artagnana , ale byl to kabardinec jestli je to on to nevím ........
Dart - hlaviška
vendulka2066
napsal(a):
Heleďte, na fóru "Máme doma hřebečka" je Kikuška, co má Dartagnana... to by mohl být jeden z těch bratrů, ne? 6-ti letý ČT...
No měli by to být koníci mezi 3 a 4 rokem a směska teplokrevníka s arabem. Kterej ze tří mušketýrů je ten můj nevím, ke mě už se dostal s jiným jménem.
foto tříletý
redbla
napsal(a):
Dík za snahu, ale to je ten čtvrtej ze tří každopádně tyhle druhy koní se mi docela zamlouvají
Ano ano,
mušketýra sice doma máme, ale tomu bude po zítří již devět let, hlavně se narodil u soukromníka a následně byl týrán. Takže to zajisté on nebude, ale též bych ráda znala jeho minulost.
Nicméně přeji úspěšnost v hledání bližníků Tvého oře.. vždy to moc potěší. Tak jako nás potěšilo zkontaktování chovatele a získání fotky naše dřív týraného hřebce, nyní spokojenýho valacha, když byl tak čtvrtinový
kikuska
napsal(a):
Ano ano,
mušketýra sice doma máme, ale tomu bude po zítří již devět let, hlavně se narodil u soukromníka a následně byl týrán. Takže to zajisté on nebude, ale též bych ráda znala jeho minulost.
Nicméně přeji úspěšnost v hledání bližníků Tvého oře.. vždy to moc potěší. Tak jako nás potěšilo zkontaktování chovatele a získání fotky naše dřív týraného hřebce, nyní spokojenýho valacha, když byl tak čtvrtinový
Ten můj tejrá pouze mě - srandista mě někdy nechá se sakra snažit, než dělá jako že pochopil co jsem to vlastně původně chtěla
Jeho minulost přibližně znám, jen kdybych se mohla dozvědět víc, tak bych se taky nezlobila - hlavně by mě zajímalo kterej chytrej vymyslel jeho současný jméno, jestli to měla bejt pomsta, nebo ho mezičlánek nezvládal a dal mu ho jako výstižné pojmenování démonického netvora.