Ahoj vsem.
Shanim konika na rekreaci popr. western.
Bohuzel kobylku kterou jsem mela zamluvenou si majitelka rozmyslela ze ji proda.
Proto se chci zeptat i tady zda nekdo prodava ci nevi o konikovy spiše pro zacatecniky a s primerenou cenou.
Budu rada za vsechny nabidky sem nebo na meil basky987@seznam.cz
Děkuji moc krasny den Veronika
basko
napsal(a):
Ahoj vsem.
Bohuzel kobylku kterou jsem mela zamluvenou si majitelka rozmyslela ze ji proda.
Proto se chci zeptat i tady zda nekdo prodava ci nevi o konikovy spiše pro zacatecniky a s primerenou cenou.
Já se přidám.
Koupíme chladnokrevnou klisnu, zařazenou v genovém zdroji, hodnou (i pro děti). Nespěchá, nejlépe až konec léta - podzim. V ceně do 40 000Kč.
kareina@seznam.cz
basko
napsal(a):
Ahoj vsem.
Prodávám 10l valacha haflinga.Pod sedlem pro úplné začatečníky,ježděný westernově i anglicky.Skáče i menší parkur.Na vodění z pastvy potřebuje pevnou ruku popř.vodit na uzdečce.Jinak bez problémový.Nyní odčervený a naočkovaný. Cena dohodou 30 tis.Více info.na tel. 605 536 945 nebo email:griffel@seznam.cz