Tak co studentky (studenti) jak jste na tom z učením??? Docela se směju příští týden máme písemné a tolik vzorečků sem v životě teda neviděla..... Ted jsem se k tomu teprve posadila a po 5ti minutách sem to vzdala no asi to nechám na osudu ... vůbec mě to nebaví a vůbec se mi do toho nechce
jak jste na tom vy?? Po písemné už jen dva týdny a ústní a to pochybuju že se na to podívám dřív jak o svatáku .....bůh ví jestli vůbec..
Jste taky tak zhnilí??
pilgrisek
napsal(a):
Tak co studentky (studenti) jak jste na tom z učením??? Docela se směju příští týden máme písemné a tolik vzorečků sem v životě teda neviděla..... Ted jsem se k tomu teprve posadila a po 5ti minutách sem to vzdala no asi to nechám na osudu ... vůbec mě to nebaví a vůbec se mi do toho nechce
jak jste na tom vy?? Po písemné už jen dva týdny a ústní a to pochybuju že se na to podívám dřív jak o svatáku .....bůh ví jestli vůbec..
Jste taky tak zhnilí??
Ahojky,
tak většina máme za sebou asi slohovku, že? Z té jsem dostala za tři. :-D No a pak jsme měli písemnou z účta a to ještě známky nevíme. A příští čtvrtek přijde obhajoba maturitní práce a 28.5. úúúústní. Ach jo. Neumím nic. Hlavně němčina a čeština zdarec... No hrůza.
pilgrisek
napsal(a):
Jste taky tak zhnilí??
Mno tak ja se přidám. maturuju na gymplu, takže písemná byla jenom slohovka, naštěstí za jedna, nechapu, ale povedlo, jinak mé dosavadní známky za pravopis byly 5,5,5 a jendou sem se asi moc snažila tak 4 a na slohovce mě asi osvítil duch svatý,t akže mám za jedna, wow, mega, nepropadnu z češtiny, z té mám teda největší vítr ...
Mno a biola, chemie a němina ... směju se, dkyž si čtu ty okruhy, ono by to v té hlavě mělo být, ale kde nic tu nic .. tož co, odmaturovat, odmaturuju, úplně blbá nejsem, ale kdyby to bylo za 4 ... hmm, to by byl luxus, žádné zkoušky, ale to bych se asi msuela začít učit, ale mě se taaaak nechce, ale taaak moc ne, ale měla bych, ja vim. No myslim, že to známe všichni, teď ještě honička kvůli programu na majáles, tablo, organizovat maturiťák, do toho se nám schvátil koník ve stáji, takže jsem tam každou volnou chvíli, třídní skončila v nemocnici, tak netušíme, kdo že nás nakonec bude zkoušet z češtiny, jestli se uzdraví nebo ne a nakonec mi vyšla maturita na pondělí a ještě mezi prvníma, už to vidím, že se sesypu hned zkraje.
Takže hlavu vzhůru děvčata (a chlapci), dali to i větší blbečci
pilgrisek
napsal(a):
Jste taky tak zhnilí??
Ježiš tak to jsem ráda že v tom nejsem sama.... Já mám ustni až v červnu první týden takže mám o něco více času aspoň ale tedkom těch písemných z Eka a účta se bojím teda víc... A slohovka snad dobrý my dostaneme známky až před svaťákem
takže vlastně vůbec nevíme.. Ale tak témata docela ušly tak snad sem tu úvahu trefila
pilgrisek
napsal(a):
Jste taky tak zhnilí??
JE tak to jsem ráda že další lidi trpěj jako já:-)Tak mi ze slohovky známky už víme. naštěstí mám za 2 Nevím jak se mi to mohlo povést páč jsem vždy slohy psala na tři až na čtyři :-) Praktickou maturitu z účta mám za sebou hodně jsem se jí bála, ale nakonec to bylo docela jednoduchý. Zato praktické z IT jsem vůbec strach neměla vždycky mi to šlo tak mě přilo bezpředmětné se na to učit, ale asi sem se na to podívat měla. Byla hodně těžká a myslím si na to kolik bylo úkolů tak bylo málo času. Známky se dozvíme ale až po ústních. Příští týden máme svaťák a další týden ve středu jdu k maturitě. Na ekonomiku jsem se ještě nepodívala a všechno ostatní jsem se sice učila , ale nevím nevím... Pořád někde lítám, závody, tréningy a vše ostatní a času nezbývá. Když se mi náhodou povede odmaturovat tak mě čeká další měsíc šrotění biologie (kterou jsem 4 roky neměla) abych se dostala na vejšku.. Achjo pěkné vyhlídky
Každopádně Vám všem držím palečky :-)
dalajlama
napsal(a):
JE tak to jsem ráda že další lidi trpěj jako já:-)Tak mi ze slohovky známky už víme. naštěstí mám za 2 Nevím jak se mi to mohlo povést páč jsem vždy slohy psala na tři až na čtyři :-) Praktickou maturitu z účta mám za sebou hodně jsem se jí bála, ale nakonec to bylo docela jednoduchý. Zato praktické z IT jsem vůbec strach neměla vždycky mi to šlo tak mě přilo bezpředmětné se na to učit, ale asi sem se na to podívat měla. Byla hodně těžká a myslím si na to kolik bylo úkolů tak bylo málo času. Známky se dozvíme ale až po ústních. Příští týden máme svaťák a další týden ve středu jdu k maturitě. Na ekonomiku jsem se ještě nepodívala a všechno ostatní jsem se sice učila , ale nevím nevím... Pořád někde lítám, závody, tréningy a vše ostatní a času nezbývá. Když se mi náhodou povede odmaturovat tak mě čeká další měsíc šrotění biologie (kterou jsem 4 roky neměla) abych se dostala na vejšku.. Achjo pěkné vyhlídky
Každopádně Vám všem držím palečky :-)
Hej holky,ja se zacinam batJa maturuju uz za necely tyden
Fuj...!!A slohovku ma teda uz za sebou a za 2
petas
napsal(a):
Hej holky,ja se zacinam batJa maturuju uz za necely tyden
Fuj...!!A slohovku ma teda uz za sebou a za 2
no holky...tak my jsme psali písemný z češtiny a matiky 14. a 16.4. a dodnes známky nevíme...dnes jsem se vrátila z posledního školního výletu a uvědomila si, že máme před sebou 4 dny školní docházky, pak svaták, obhajoba maturitní práce a od 25.5. maturitní týden...uf, je mi lehce na blití, učit jsem se ještě nezačala a mám to v plánu až od pondělí...fakt ted nemám čas...češtinu nevím nic, takže tu se musím učit no a pozemní stavitelství bude taky pěknej oříšek....
ale my jsme baby od koní a dáme to všechny s přehledem!!!