Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2009 07:29
tauria

XXX.XXX.70.22

Mám malý krmný dotaz. Můžou koně dostávat ty kukuřičné lupínky co jí i lidi? Mám na mysli v malém množsví tzn max hrneček do jednoho žrádla

7.5.2009 07:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

tauria napsal(a):
Mám malý krmný dotaz. Můžou koně dostávat ty kukuřičné lupínky co jí i lidi? Mám na mysli v malém množsví tzn max hrneček do jednoho žrádla

Luci v podstatě je to taky extrudovaná kukuřice jestli se nepletu, ale dají se koupit, vyrábějí to přímo pro koně a vřele to doporučuji...

7.5.2009 07:50
tauria

XXX.XXX.70.22

klawdie napsal(a):
Luci v podstatě je to taky extrudovaná kukuřice jestli se nepletu, ale dají se koupit, vyrábějí to přímo pro koně a vřele to doporučuji...

jj, vím že ty lupínky jsou např v musli, ale doma nám to zbylo a nikdo to nejí Kukuřici dostávají normálně, takže to není nic nového pro ně, jenom je neměly ještě v lupínkách;-)

Mirobasnik

1.2.2016 19:35
Mirobasnik

XXX.XXX.87.14

Právě jsem četl (http://www.rajprokone.cz/extrudovana-kukurice-25-kg) že extrudovaná kukuřice (kukuřičné vločky) obsahující cukr (corn flakes): "štěpení škrobů je pro koně velmi náročné. "

Takže ne.

1.2.2016 20:57
keira

XXX.XXX.106.7

Obsahují do 10% cukru.

Já osobně bych to klidně po troškách zkrmila, pokud kůň nemá nějaké zdravotní omezení, vždyť se dřív dával cukr jako pamlsek ;-).

1.2.2016 20:58
keira

XXX.XXX.106.7

Nepředpokládám, že toho máte půl metráku, ale jen pár set gramů.

2.2.2016 15:34
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Zbytečně zatěžovat koni trávicí soustavu takovým sajrajtem, co obsahuje cukr.Na co cpát do koně to, co lidi nejí?Váš kůň je popelnice?Lepší kilo mrkve dát koni, než hrneček sajrajtu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2016 14:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hlavne opatrne, tie ľudské kukuričné lupienky majú straśne veľa cukru, dajú sa vybrwť aj zdravśie, ale furt tam nejaký extra cukor je. Dali sme to párkrát kobyle ako skúšku, ci to bude žrať( aby sme nebrali veľké balenie pufrovanej zbytočne) a teda po pár dňoch kŕmenia fakt hrsti bolo z toho pekné ródeo- a pritom kobyla stále intenzívne pracovala, žiadne flákanie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík