Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2009 07:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

Hoj ahoj, dovolila jsem si založit nové, když jsem zcela výjimečně na příjmu
Náš nový stájový přírůstek.

7.5.2009 07:55
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

neuhodnete kde a s kým spí

7.5.2009 07:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

ale ne, kdo se na nás stavil mrknout?:))
Vítej, Luciáš...
my jsme včera zmákly s ryzcem terén, a pak mě čekalo pěkně dlouhé kosení, než byl dvojkolák pořádně vrchovatý..:)

7.5.2009 07:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
ale ne, kdo se na nás stavil mrknout?:))
Vítej, Luciáš...
my jsme včera zmákly s ryzcem terén, a pak mě čekalo pěkně dlouhé kosení, než byl dvojkolák pořádně vrchovatý..:)

buď s tebou doma nebo v boxu s Rozletem:)))

7.5.2009 07:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
neuhodnete kde a s kým spí

Zaujala Paluščino místo u Rozletka v boxe a on si nechává krást i granule a vůbec mu to neva Chodí s ním i na pastvu. No prostě kozí ocásek.
Jmenuje se Eliška.

7.5.2009 07:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

chéché, Janka to uhodla.:)

to je bojové plemeno, co?:)

7.5.2009 07:59
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
buď s tebou doma nebo v boxu s Rozletem:)))

ahoj Kukíííííííííííííííííííííííííííí, taky musím začít sekat - nedopasky a kopřivy podél ohrady.ufff uffff
malej Abíček

7.5.2009 08:01
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):

Ričin je úžasnej :-)
Velkej Abíček canisterapeut

7.5.2009 08:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no, tak o nedopaskách ani nemluvím..budou tu holky, tak křoviňák bude ještě tenhle weekend zahálet, ale pak už to vypukne...:(
Kosou kosím jenom travičku, jetelíček a spol., co mají na véču...
a nedopasky a podrosty u ohrady pak křoviňákem, to by mi kosa umřela, než ybch to všechno zvládla...
ale můžu pomachrovat - od našich jsem na narozky dostala novou kosu, a to jenom to železné...

7.5.2009 08:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Zdarví,m Luciáška, co ty ženo nedorazíš též?

a malej je fešnej...a krásný foto? nějakej novej foták či co?

7.5.2009 08:02
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
no, tak o nedopaskách ani nemluvím..budou tu holky, tak křoviňák bude ještě tenhle weekend zahálet, ale pak už to vypukne...:(
a nedopasky a podrosty u ohrady pak křoviňákem, to by mi kosa umřela, než ybch to všechno zvládla...
ale můžu pomachrovat - od našich jsem na narozky dostala novou kosu, a to jenom to železné...

Bože, pan Včelka má ten sosák čím dál větší..:)

7.5.2009 08:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zdarví,m Luciáška, co ty ženo nedorazíš též?

a malej je fešnej...a krásný foto? nějakej novej foták či co?

Hehe Jani k narozkách jsem si kosu ještě nepřála.l..mazec
veselý čokl

7.5.2009 08:05
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):

Jooo, Jani dodatečně vše NEJ - 2x. Však víš k čemu. Vypadaly jste pěkně.
Hele, ukážu vám létajícího Čestmíra, jo ????
Holce je 13 let, chodí ke mě od listopadu, koňovi ten den 19 let a oxer měl metr.

7.5.2009 08:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Hehe Jani k narozkách jsem si kosu ještě nepřála.l..mazec
veselý čokl

no, jsem si říkala, že aspoň za nákup kosy ušetřím, to pjerunstvo stálo 800 Kč!!
a taková v podstatě blbost...ale ti moji pažravci prostě večer chcou travičku..

7.5.2009 08:08
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
no, jsem si říkala, že aspoň za nákup kosy ušetřím, to pjerunstvo stálo 800 Kč!!
a taková v podstatě blbost...ale ti moji pažravci prostě večer chcou travičku..

No, holky, já mám taky k narozeninám objednávku - lopatu, vidle, kolečko, koště a tak .....
Abík už je hrozně velkej. Má asi 25 kilo a 60 cm v kohoutku - masakr

7.5.2009 08:09
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Luciáš, že díky...
Počkejte, až uvidíte ryzca - ganz sporťák, chvost i rousy ustřoihnuty, krčisko jak hřebčák...akorát ta prdel nám roste pomalu, ale už zase zaplňujeme tu střechu po zimě..
Btw ten Rozlet je magor, to zas musel být svižný nájezd, co?:))

7.5.2009 08:10
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Luciáš, že díky...
Počkejte, až uvidíte ryzca - ganz sporťák, chvost i rousy ustřoihnuty, krčisko jak hřebčák...akorát ta prdel nám roste pomalu, ale už zase zaplňujeme tu střechu po zimě..
Btw ten Rozlet je magor, to zas musel být svižný nájezd, co?:))

che, che - 60 KVh a to nenapsala, jaký má sosák - to typuju tak na 25 cm:))

7.5.2009 08:14
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
che, che - 60 KVh a to nenapsala, jaký má sosák - to typuju tak na 25 cm:))

No sosák jsem mu neměřila, ale můžu to někdy zkusit
Víš jaký to je, když Tě tím sosoněm nabere nečekaně zezadu do zadku ????
Jo jo, Rozlet je magor .. ona na něm ta holka chce jet závody a já pořád nevím, jestli jí mám nebo nemám pustit. Trochu se o ní bojím .... chjo
I když tatok vypadá docela OK

7.5.2009 08:17
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No sosák jsem mu neměřila, ale můžu to někdy zkusit
Víš jaký to je, když Tě tím sosoněm nabere nečekaně zezadu do zadku ????
Jo jo, Rozlet je magor .. ona na něm ta holka chce jet závody a já pořád nevím, jestli jí mám nebo nemám pustit. Trochu se o ní bojím .... chjo
I když tatok vypadá docela OK

škoda že s vámi nemůžu jet
Na pátek pomáhám se závody tady u nás - čas, výsledky, listiny apodobně ... a v sobotu jsem už dlouho objednaná na odvoz kobyly za hřebcem
Já si to ale s Lenuškem vynahradím !!!!!!! Ten novej ponďa je mooooooooc pěknej a Oskiš už mě třeba taky nezakousne

7.5.2009 08:20
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Na pátek pomáhám se závody tady u nás - čas, výsledky, listiny apodobně ... a v sobotu jsem už dlouho objednaná na odvoz kobyly za hřebcem
Já si to ale s Lenuškem vynahradím !!!!!!! Ten novej ponďa je mooooooooc pěknej a Oskiš už mě třeba taky nezakousne

No, málem bych zapomněla na kočičku Želvičku. Nebojácné mazlivé zvíře. Nalezenec, co si u nás žije v naprostém blahobytu a hýčkání od všech dětí.

7.5.2009 08:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

s tím Oskarem to vůbec, ale vůbec nechápu...copak on někdy někoho kousnul?:)))
Vypadají holky dobře, akorát ten steeplerský styl už Rozletovi z hlavy asi nevybijete....chudák holka, na kolbišti bude dle mého lítat jak šílená, když si vzpomenu, co předváděl s tebou...

7.5.2009 08:23
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
s tím Oskarem to vůbec, ale vůbec nechápu...copak on někdy někoho kousnul?:)))
Vypadají holky dobře, akorát ten steeplerský styl už Rozletovi z hlavy asi nevybijete....chudák holka, na kolbišti bude dle mého lítat jak šílená, když si vzpomenu, co předváděl s tebou...

No, tak s ní to předvádí ještě víc. .. ona ještě do toho při každém odskoku řve něco jako ááááááááááááááááááááááááááááááá
ale přes to přeze všechno CHCE na něm závodit ... cítím příležitost odejít na MD :-)
Hi hi hi, k Oskišovi NIKDY NIKDO NECHOĎTE V ORANŽOVÝCH VĚCECH - varování ministrině oranžády

7.5.2009 08:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):
No, tak s ní to předvádí ještě víc. .. ona ještě do toho při každém odskoku řve něco jako ááááááááááááááááááááááááááááááá
ale přes to přeze všechno CHCE na něm závodit ... cítím příležitost odejít na MD :-)
Hi hi hi, k Oskišovi NIKDY NIKDO NECHOĎTE V ORANŽOVÝCH VĚCECH - varování ministrině oranžády

zkratka MD mi furt evokuje jednu věc a ministerstvo dopravy to není..:D
Náhodou, já mám oranžovou ráda, tvůj problém je, že holt vypadáš provokativně..a posmívat se někomu, že má malý penis není vůbec hezké..:DD
No, tka víš jak, ve 13 letech jsem tež neměla pud sebezáchovy..:)

a dneska se přece bojím i vlastního koně...

7.5.2009 08:28
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Tak se tu koťátka mějte moc krásně, zas se někdy objevím. Snad. Užijte si weekend ( budu vám tiše závidět ) a opatrujte se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nová welší posila - My Magic

7.5.2009 08:29
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Tak se tu koťátka mějte moc krásně, zas se někdy objevím. Snad. Užijte si weekend ( budu vám tiše závidět ) a opatrujte se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nová welší posila - My Magic

Kuki, já to s tím penisem neřekla !!!!!!!!! Byla jsem v tom nevinně. Bééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Já se taky bojím, fort a pokaždý ....
zdravím ministerstvo dopravy. paaaaaaaaaaaaa

7.5.2009 08:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Řekla - neřekla, ale beztak sis to myslela...
Tak utíkej, ty vyděšeno:))
a neprovokuj s těma velšákama...
btw už u mě padnul konečný verdikt, nebudu nikdy ohrožovat zdraví Vice nějakým připouštěním, při mém štěstí by mi umřela kobyla i hříbě..a prvnička ve 14 letech, ač schváleno několika vety, nebudu riskovat...až bude ryzec v důchodu, pořídím si nějakého mlaďoška a udělám ho podle sebe, to už i zkušeností bude zase více...

7.5.2009 08:44
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
Řekla - neřekla, ale beztak sis to myslela...
Tak utíkej, ty vyděšeno:))
a neprovokuj s těma velšákama...
btw už u mě padnul konečný verdikt, nebudu nikdy ohrožovat zdraví Vice nějakým připouštěním, při mém štěstí by mi umřela kobyla i hříbě..a prvnička ve 14 letech, ač schváleno několika vety, nebudu riskovat...až bude ryzec v důchodu, pořídím si nějakého mlaďoška a udělám ho podle sebe, to už i zkušeností bude zase více...

No vidíš ... dobře děláš. Žádný nervy, žádný další stresy ... už fakt valím. pa

7.5.2009 08:50
rocky

XXX.XXX.39.232

luciusl napsal(a):
No vidíš ... dobře děláš. Žádný nervy, žádný další stresy ... už fakt valím. pa

Segra nechala jsem si mobil doma!!!:(tak si pro nej po praci zajedu a pak dorazim..kdybg neco napis ns honzi mobil.

7.5.2009 08:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
Segra nechala jsem si mobil doma!!!:(tak si pro nej po praci zajedu a pak dorazim..kdybg neco napis ns honzi mobil.

Trdlo tak ještě jednou připomínám ten očkovák, aspon máš možnost vzít co jsi zapoměla...tak pak doraz, já budu balit a koupat...heč a šatna uklizena budeš čumet, vyhíázela jsem priorku hadrů, což není mnoho ale vše se hezky poslušně vešlo zpět.

Luciašku čus..a nedělej machry..jeden welškej prcek...

7.5.2009 09:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

luciusl napsal(a):

Čus bus, Luli, jsem tě prošvihla, tak aspoň zpětně zdravím do těch vašich severních končin....
Pan sebedestrukční si odřel ještě hlavu, děsím se toho, co dneska najdu, prý už opravdu vypadá, jako kdyby usnul na poli, kde zrovna jel kombajn....
Máte něco na ***, tak mrkněte
Kláry, mysli na mě s nehtíkama

7.5.2009 09:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Čus bus, Luli, jsem tě prošvihla, tak aspoň zpětně zdravím do těch vašich severních končin....
Pan sebedestrukční si odřel ještě hlavu, děsím se toho, co dneska najdu, prý už opravdu vypadá, jako kdyby usnul na poli, kde zrovna jel kombajn....
Máte něco na ***, tak mrkněte
Kláry, mysli na mě s nehtíkama

Jasan, ted je frmol, ale příští týden bude akorát udělat první ať si zvykneš...
hele to je bambula šedivej a co prosímtě dělal?

10.5.2009 19:35
molly

XXX.XXX.144.88

luciusl napsal(a):

Zpátky z výletu a zas budeme online

11.5.2009 07:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

zdar baby, jsme teda těžký mrtvoň při dnešku....
a máme dišo nějaké to drezurování..teď bude mít ryzečka nejmíň cca 3týdny pokoj od nějakého veřejného trénování..:)

foto Moňa:)

11.5.2009 08:34
rocky

XXX.XXX.189.86

kukinatost napsal(a):
zdar baby, jsme teda těžký mrtvoň při dnešku....
a máme dišo nějaké to drezurování..teď bude mít ryzečka nejmíň cca 3týdny pokoj od nějakého veřejného trénování..:)

foto Moňa:)

Se teda hlásím z práce a mrte me bolejou nozky Daily rano ani nevylezla, bude spat tak dva dny

11.5.2009 09:06
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Se teda hlásím z práce a mrte me bolejou nozky Daily rano ani nevylezla, bude spat tak dva dny

Taky bych si na chvíli zdřímla......Jak já závidím Klárce to volno....

11.5.2009 09:18
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Taky bych si na chvíli zdřímla......Jak já závidím Klárce to volno....

Nebo radši takhle?

11.5.2009 09:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Nebo radši takhle?

Taky jsem dneska v práci marná...šla bych hodim gauč na záda

heh, mám na stehně modřinu o průměru 10 cm a vůbec nevím z čeho...

11.5.2009 09:43
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Taky jsem dneska v práci marná...šla bych hodim gauč na záda

heh, mám na stehně modřinu o průměru 10 cm a vůbec nevím z čeho...

holky, tak já se podruhé probrala ted, protože než jsem jakože odjela do školy, tak jsem tak komatila na gauči, že mi mamka řekla, at kašlu na tělák a jdu si lehnout..s radostí jsem tak udělala a ted čekám na spolužáka, co mě vezme s sebou do školy...moc se mi nechce, ale přece ty 3 poslední dny s partou super lidí neprospím doma, když si je mám naplno užít...

já na achalteke...

11.5.2009 09:46
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
holky, tak já se podruhé probrala ted, protože než jsem jakože odjela do školy, tak jsem tak komatila na gauči, že mi mamka řekla, at kašlu na tělák a jdu si lehnout..s radostí jsem tak udělala a ted čekám na spolužáka, co mě vezme s sebou do školy...moc se mi nechce, ale přece ty 3 poslední dny s partou super lidí neprospím doma, když si je mám naplno užít...

já na achalteke...

Týnuš, ty konce jsou naprosto úžasné, taky jsem si je užila na plné čáře
A jedna společná

11.5.2009 09:49
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Týnuš, ty konce jsou naprosto úžasné, taky jsem si je užila na plné čáře
A jedna společná

Týnuš, nechoď k ní tak blízko, je to přeci zlý koník Víš.že se ji bojí i panička

11.5.2009 09:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Týnuš, nechoď k ní tak blízko, je to přeci zlý koník Víš.že se ji bojí i panička

Paní Pacičková alias sexuální obtěžovatelka...

nebo že by fanynka ARAKAINu?

11.5.2009 10:04
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Paní Pacičková alias sexuální obtěžovatelka...

nebo že by fanynka ARAKAINu?

Zuzik vyhledává vhodný objekt k focení

11.5.2009 13:33
molly

XXX.XXX.159.230

luciusl napsal(a):

Holky, já jsem taky mrtvá, doma byl binec, ale nezmohla jsem se na nic..
Roye jsem musela málem budit k večeři, jak byl fajně utahaný

Zato Merlin doma perlil!! Markoj přes noc ukradl ze stolku brýle a totálněmu okousal ty nožičky za uši- to jsem si vyslechla!!! Ale vůbec nechápu, co ho to popadlo!

Molinatá řvala jak tur- háravka rozháraná

Už se těším do pelechu, neb jsem ráno málem zaspala

Lenušku, trošku doště došlo i semka, konečně je zalito

11.5.2009 13:57
cheyenne

XXX.XXX.159.239

luciusl napsal(a):

Čus děvčata, koukám, že jste si to pěkně užili
Já jsem si to v práci dala jak to šlo, vcelku masakr, už aby bylo tak za dva týdny....
Za chvíli pojedu Saxulovi nadělit novou ohlávku, velikost kladrubák tak jsem zvědavá, jak padne....

12.5.2009 07:45
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Čus děvčata, koukám, že jste si to pěkně užili
Já jsem si to v práci dala jak to šlo, vcelku masakr, už aby bylo tak za dva týdny....
Za chvíli pojedu Saxulovi nadělit novou ohlávku, velikost kladrubák tak jsem zvědavá, jak padne....

Zdar tak jsem si odpočinula ale málo dneska jusem vstávala bolavým zadkem napřed, z toho vejšlapu trpí má uzadní partie, jak kdyby mě někdo přetáhl tyčí...včera jsem místo koně v ohradě našla dobytčí jednotku...no jo no po dešti a hned to padá na zem...čuňák...

12.5.2009 08:03
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
Zdar tak jsem si odpočinula ale málo dneska jusem vstávala bolavým zadkem napřed, z toho vejšlapu trpí má uzadní partie, jak kdyby mě někdo přetáhl tyčí...včera jsem místo koně v ohradě našla dobytčí jednotku...no jo no po dešti a hned to padá na zem...čuňák...

Koukám že jsme na tom s našema zadkama všichni stejně!!!!! Každej si stěžuje na bolest pozadí aj já! Dnešní vstávání bylo horší než včera..no snad se dám brzo dohromady..Dnes mě navíc čeká trénink a pak nehtíky u ségry..

Jsem zvědavá jak do poděbrad udělám z Grace zase bílého koně,
Leničko vzpomen si na mě a vyzjisti mi pls ten název šamponu na bělouše.děkujuuuuu

12.5.2009 08:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Hoj baby, tak teta Janka je naštěstí zvyklá, tož prdel vůbec neprotestuje, akorát mě šmiglo v zádech, asi nějaký nerv skříplý, páč se vůbec nemůžu otáčet v pase...tož se točím celá..:)
Včera s ryzcem drezurní trénink, baby, kdybyste viděly, jak umíme v klusu dovnitř plec a záď..:)
navíc včera v maxi krátké době kobyla uvolněná, nechala se vyloženě posbírat - i ve cvalu se mi nerozpadla, fakt povozeníčko..
Jian Peti, šampon je od Tattini, jen si zadej do googlu šampon na bílé koně, cena okolo 150 Kč za půl litru:)
a už mám pro Kerku ony léky, tož dnesak v 19:00 první dávka, musí se to brát co 12 hodin, tož ráno bude muset bojovat děda...a asi se zas problém zhoršuje, děda ani mamka už ho nechcou vodita i Kája byla překvapená razantností projevu jenom při odvodu domů na večeři do boxu...šprajcuje se, vykopává, staví se na zadní...ach jo..
joo a včera jsem šla na trávu v tom maximálním lijáku a bouřce - blesky lítaly kolem, dunělo jako prase, fakt masakr..jsme si musela převlíknout i spodní prádlo..

12.5.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Hoj baby, tak teta Janka je naštěstí zvyklá, tož prdel vůbec neprotestuje, akorát mě šmiglo v zádech, asi nějaký nerv skříplý, páč se vůbec nemůžu otáčet v pase...tož se točím celá..:)
Včera s ryzcem drezurní trénink, baby, kdybyste viděly, jak umíme v klusu dovnitř plec a záď..:)
navíc včera v maxi krátké době kobyla uvolněná, nechala se vyloženě posbírat - i ve cvalu se mi nerozpadla, fakt povozeníčko..
Jian Peti, šampon je od Tattini, jen si zadej do googlu šampon na bílé koně, cena okolo 150 Kč za půl litru:)
a už mám pro Kerku ony léky, tož dnesak v 19:00 první dávka, musí se to brát co 12 hodin, tož ráno bude muset bojovat děda...a asi se zas problém zhoršuje, děda ani mamka už ho nechcou vodita i Kája byla překvapená razantností projevu jenom při odvodu domů na večeři do boxu...šprajcuje se, vykopává, staví se na zadní...ach jo..
joo a včera jsem šla na trávu v tom maximálním lijáku a bouřce - blesky lítaly kolem, dunělo jako prase, fakt masakr..jsme si musela převlíknout i spodní prádlo..

Hej Janico travá za každou cenu viď, no a trenink paráda, každá dřiná se jednou projeví i s tím Kerynem držím palec at mu to uleví...
jsem přešťastná, že tentokrát jsme u tebe neměli problém se záchodem, ale bylo to fajnový...sice jsem zničená ale myslela jsem že to bude horší...něco už jsem natáhla a jdu na zbytek, netřídím to tak tam bude vše co bylo ve fotáku...

12.5.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hej Janico travá za každou cenu viď, no a trenink paráda, každá dřiná se jednou projeví i s tím Kerynem držím palec at mu to uleví...
jsem přešťastná, že tentokrát jsme u tebe neměli problém se záchodem, ale bylo to fajnový...sice jsem zničená ale myslela jsem že to bude horší...něco už jsem natáhla a jdu na zbytek, netřídím to tak tam bude vše co bylo ve fotáku...

Týnka fotila...

12.5.2009 08:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Týnka fotila...

ZUza fotila.

12.5.2009 08:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ZUza fotila.

a Léňa otírala hovínka

12.5.2009 08:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a Léňa otírala hovínka

a výlet jak jsem ho viděla já...¨
V pátek jsem zmákli výstavu...

12.5.2009 08:45
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a výlet jak jsem ho viděla já...¨
V pátek jsem zmákli výstavu...

Večer oslavili Danny narozky

12.5.2009 08:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Večer oslavili Danny narozky

navštívili koníky v Kloko...

12.5.2009 08:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
navštívili koníky v Kloko...

večer i přes bouři zvládli...

12.5.2009 08:47
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Zdarec, no tak mě teda též nic nebolí, asi jsme na ty hory doly zvyklé Jinak je teda hnus počasí, včera buřa jak nic a dneska taky prší. Ble. No já měla včera dětičky, mám novou holčinu, takže už 4 svěřence. Si dělali srandu, že bych měla přikoupit poníků
Pak teda jako že pujdu jezdit na Lari, ovšem než jsme je sklidili , vyčistili a nasedlali, byla najednou tma a krupy a blesky. Tož jsme je zase odstrojili
Ale k večeru mi teda vyšlo vzít pod sedlo alespoň Sisi

12.5.2009 08:48
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
večer i přes bouři zvládli...

a blesky...

12.5.2009 08:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a blesky...

Brzo ráno vstávat a hurá směr Ova přes HK pro Zuzíka a jejího mamuta...

12.5.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Brzo ráno vstávat a hurá směr Ova přes HK pro Zuzíka a jejího mamuta...

Krásné ráno----

12.5.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Krásné ráno----

Zase šup na další výstavu obonitovat psa..

12.5.2009 08:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zase šup na další výstavu obonitovat psa..

a pak hurá za douchama....

12.5.2009 08:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdarec, no tak mě teda též nic nebolí, asi jsme na ty hory doly zvyklé Jinak je teda hnus počasí, včera buřa jak nic a dneska taky prší. Ble. No já měla včera dětičky, mám novou holčinu, takže už 4 svěřence. Si dělali srandu, že bych měla přikoupit poníků
Pak teda jako že pujdu jezdit na Lari, ovšem než jsme je sklidili , vyčistili a nasedlali, byla najednou tma a krupy a blesky. Tož jsme je zase odstrojili
Ale k večeru mi teda vyšlo vzít pod sedlo alespoň Sisi

Baby, tráva musí být, vždyť by an seno ani nesáhli..:)
Jina sledujte, fakt jsme dvě ryšavice...musím si to nabarvit, ale fakt už nevím čím, barva, šampon, všecko se mi hned vymyje a ač kdysi dávno blondýnka, teď už ejnom zrzavica:)

12.5.2009 08:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a pak hurá za douchama....

a juknout na dva prdoláče

12.5.2009 08:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a juknout na dva prdoláče

a super vejšlap v doprovodu 8 psů...

12.5.2009 08:56
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a super vejšlap v doprovodu 8 psů...

špica..

12.5.2009 08:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Baby, tráva musí být, vždyť by an seno ani nesáhli..:)
Jina sledujte, fakt jsme dvě ryšavice...musím si to nabarvit, ale fakt už nevím čím, barva, šampon, všecko se mi hned vymyje a ač kdysi dávno blondýnka, teď už ejnom zrzavica:)

Jani však jsme ti to říkali ladíte perfektně.. a bacha na ní...
solo pro černého fešáka...

12.5.2009 08:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jani však jsme ti to říkali ladíte perfektně.. a bacha na ní...
solo pro černého fešáka...

12.5.2009 08:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

a jedna velbloudí

12.5.2009 11:33
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
a jedna velbloudí

ČAU ŽENY...
jen na skok vám oznámit, jakou super zprávu jsem dostala hned ráno první hodinu od spolužáků...jdu k maturitě jako úplně poslední...byla jsem za třídním to zkusit nějak domluvit, tak říkal, že se zkusí zástupce zeptat...jinak asi psychicky nedávám maturu no...
a co se týče bolestí po tej super vycházce, tak zadek mě taky stále pěkně bolí a lýtka, ale za to může ten zkopec dolů, to stálo dost zaprd..radši se táhnu nahoru než běžím dolů...

12.5.2009 11:56
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
ČAU ŽENY...
jen na skok vám oznámit, jakou super zprávu jsem dostala hned ráno první hodinu od spolužáků...jdu k maturitě jako úplně poslední...byla jsem za třídním to zkusit nějak domluvit, tak říkal, že se zkusí zástupce zeptat...jinak asi psychicky nedávám maturu no...
a co se týče bolestí po tej super vycházce, tak zadek mě taky stále pěkně bolí a lýtka, ale za to může ten zkopec dolů, to stálo dost zaprd..radši se táhnu nahoru než běžím dolů...

No a že jsme chvátali když se nám bouřilo za zády že...a nekecej však sis po cestě dolů pěkně vyskakovala
No tu maturu nezávidím...ale neboj zmákneš to jak první tak poslední..

12.5.2009 13:39
atlanta

XXX.XXX.164.155

klawdie napsal(a):
No a že jsme chvátali když se nám bouřilo za zády že...a nekecej však sis po cestě dolů pěkně vyskakovala
No tu maturu nezávidím...ale neboj zmákneš to jak první tak poslední..

koukám super srázek kousek vedle a já seděla doma . Kde jste to vlastně šlapaly? Z fotek jsem to moc nepoznala.

12.5.2009 13:58
rocky

XXX.XXX.189.86

atlanta napsal(a):
koukám super srázek kousek vedle a já seděla doma . Kde jste to vlastně šlapaly? Z fotek jsem to moc nepoznala.

Jééé Týnuš to je blbýýý no to bych asi nervama taky nevdržela..

Tak já se loučím, mastím koupit Grace nový kýbl a karabiny do vleku..a pak chystat Jerrymu new box. budu kydat v salaši až se ze mě bude kouřit!!!!Ale do pátka to bude hotovo pro rezatýho

Krásný den holky

12.5.2009 14:21
klawdie

XXX.XXX.100.124

atlanta napsal(a):

Ahoj Ivčo, jeden den jsme byli u Janky to je Rchvald či tak nějak se to tam u ní nazývá a durhý den u Jablůnkova...kam jsme to přesně šli netuším

12.5.2009 14:34
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Ahoj Ivčo, jeden den jsme byli u Janky to je Rchvald či tak nějak se to tam u ní nazývá a durhý den u Jablůnkova...kam jsme to přesně šli netuším

Čusek. Byli jsme na Kamenitém z Lomné z Doubravy výstup

12.5.2009 14:45
atlanta

XXX.XXX.164.155

lanika napsal(a):
Čusek. Byli jsme na Kamenitém z Lomné z Doubravy výstup

Ahoj Leni, tak to jsi holkám ukázala krásy naších hor .

12.5.2009 20:43
remonek

XXX.XXX.183.144

atlanta napsal(a):
Ahoj Leni, tak to jsi holkám ukázala krásy naších hor .

Ahojda holky, koukám,že jste si prodloužený víkend náramně užili, stejně ty hory maj něco do sebe . U nás Sobulák dělal radost mojemu malýmu synovci a mám takový pocit, že asi budu schánět poníka

12.5.2009 20:45
remonek

XXX.XXX.183.144

remonek napsal(a):
Ahojda holky, koukám,že jste si prodloužený víkend náramně užili, stejně ty hory maj něco do sebe . U nás Sobulák dělal radost mojemu malýmu synovci a mám takový pocit, že asi budu schánět poníka

ČISTÍ CELÁ RODINA

12.5.2009 20:47
remonek

XXX.XXX.183.144

remonek napsal(a):
ČISTÍ CELÁ RODINA

MOJE MALIČKOST

12.5.2009 21:06
remonek

XXX.XXX.183.144

remonek napsal(a):
MOJE MALIČKOST

A končím mojim hafanem....

13.5.2009 05:42
jenysimons

XXX.XXX.237.100

remonek napsal(a):
A končím mojim hafanem....

čau ženy...
odcházím do školy na nelegální a zakázané poslední zvonění a musela jsem se vám takhle po ránu vyfotit....doufám, že jsem vás nějak moc nevyšokovala, ale chápu, je to prostě pecka...!!!

13.5.2009 05:43
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
čau ženy...
odcházím do školy na nelegální a zakázané poslední zvonění a musela jsem se vám takhle po ránu vyfotit....doufám, že jsem vás nějak moc nevyšokovala, ale chápu, je to prostě pecka...!!!

a detail obličeje, ač mázlej...

13.5.2009 06:58
remonek

XXX.XXX.162.107

jenysimons napsal(a):

Týno to je fakt pecka

13.5.2009 07:05
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):

Supééér... Kdes nechala kříž?

Jinak všem dobré ránko a fajnový den... Včera jsem opět odcházela z rachoty o hodinu později Takhle si tu mladou do podzima nenachystám
Mějte se jak chcete

13.5.2009 07:13
haisovad

XXX.XXX.213.4

molly napsal(a):
Supééér... Kdes nechala kříž?

Jinak všem dobré ránko a fajnový den... Včera jsem opět odcházela z rachoty o hodinu později Takhle si tu mladou do podzima nenachystám
Mějte se jak chcete

Dobré jitro,
tak už vrachotě. Do stáje jsem přijela v 23.45 a fakt jsem poznala že na Kalu to jde...přehrabala předníma nohama půlku boxu, vykadila i to, co před minutou sežrala...stále šmatlala po boxe...takže já nespala. A? V 01.14 jí praskla voda, ale stylem, ž ešmajdala po boxe a ono to z ní normálně stříkalo...celej box mokrej...no a pak to začalo. Kala lehla, začala se válet a vstávat...pak lehla a začala tlačit.
Holce jsem pomohla, bylo vidět že je toho na ní moc...celá se klepala, vyřízená. Tak jsem jí v polovině pomohla. FAkt toho na ní bylo moc, byla na pokraji sil. Hříbě leželo vedle ní a Kala jako že se bude válet, na poslední chvíli jsem jí hříbě sebrala jinak by ho rozválela...
Mazec, ale stihlo se to. Raději jsme volaly veta, protože Kala ležela a o hříbě nejevila zájem...Tak jsem ho prostěradlem vysušila a čekala co se bude dít...no Kala ležela asi ještě půl hodiny, hříbě už chtělo vstávat. Kala vstala a břícho se jí brutálně klepalo...to jsem ještě nikdy nezažila...Fuj, bála jsem se té poporodní koliky...ale v pohodě, začala uždibovat seno, olizovat hříbě a bylo to v pohodě Veta jsme odvolali, Kala byla v cajku...ale nemohla ani vstát, fakt toho měla plný kecky.
Hříbouš je sladkej...je velice šikovnej...už když ležel tak si zkoušel sací reflex...pak pár padáků a najednou byl na nohách...teda vylapal jak po půl litru rumu ale udržel se....no a později se i sám naštymoval k vemínku...a pak jsem jela domů...

Myslím, že bylo dobře že jsem tam byla...

13.5.2009 07:14
molly

XXX.XXX.144.88

luciusl napsal(a):

a jedna pro Klárku

13.5.2009 07:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
a jedna pro Klárku

Hej ořechoid můj uchylnej díky Zuzi krása....
Danny gratulace že je to konečně venku...

13.5.2009 09:12
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Hej ořechoid můj uchylnej díky Zuzi krása....
Danny gratulace že je to konečně venku...

Dany, gratulace k hříbkovi, při tvém popisu děje jsem měla husí kůži. No ještě že je vše O.k.
Já jsem byla včera poprvé s Lary na "jízdárně", mile překvapila holka Zatím se není čím chlubit, máme kupu práce, je to vastně remonta. Ale snažila se. Strašně jemňoučká kobylka....

13.5.2009 09:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Dany, gratulace k hříbkovi, při tvém popisu děje jsem měla husí kůži. No ještě že je vše O.k.
Já jsem byla včera poprvé s Lary na "jízdárně", mile překvapila holka Zatím se není čím chlubit, máme kupu práce, je to vastně remonta. Ale snažila se. Strašně jemňoučká kobylka....

Týnuš, našla jsem fotku z mého posledního zvonění

13.5.2009 09:19
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Týnuš, našla jsem fotku z mého posledního zvonění

A ještě Delavar. Na chvíli jsme se s Verčou vyměnily.....

13.5.2009 09:21
rocky

XXX.XXX.189.86

lanika napsal(a):

Danny dneska rano jsem zrovna na Kalu myslela,a hrome je to tu;)TAk zas hrebcounek jo:) Hlavne ze to dopadlo dobre,podle toho co jsi psala to nevypadalo jako lehky porod!!
Lenicko to je supr ze kobyla dela radost,ja byla vcera tez trenovat a byla jsem taky docela spokojena:)

13.5.2009 09:35
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Danny dneska rano jsem zrovna na Kalu myslela,a hrome je to tu;)TAk zas hrebcounek jo:) Hlavne ze to dopadlo dobre,podle toho co jsi psala to nevypadalo jako lehky porod!!
Lenicko to je supr ze kobyla dela radost,ja byla vcera tez trenovat a byla jsem taky docela spokojena:)

Jj, Laruška je fajnová. Na to, že ji jsou čerstvé 4 roky, je hodně snaživá a spolupracuje ráda. Jen se dost bojí o pusinu, což teda přikládám i tomu, že chodí v zápřahu....A na to jak je citlivá a jemná na vše, doufám, že časem najde důvěru.

13.5.2009 10:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jj, Laruška je fajnová. Na to, že ji jsou čerstvé 4 roky, je hodně snaživá a spolupracuje ráda. Jen se dost bojí o pusinu, což teda přikládám i tomu, že chodí v zápřahu....A na to jak je citlivá a jemná na vše, doufám, že časem najde důvěru.

T7nuš mazec...
Leni kobyla pěkná, však paráda makat od začátku....
No já měla včera kroužek a jak mám bolavej zadek, tak mi kámoška nabídla anduličku tak jsem ji aspon vytáhla na krok a mě neboleli nožky...a jak pekně remontička vedla Sabulku a Jeríka, paráda...jen je to drobek, domůl už jsem šla po svých a kupodivu pomohlo to i na ten můj zadek

mamut.foceno Miškou

13.5.2009 13:33
molly

XXX.XXX.159.230

luciusl napsal(a):

Na baru sedí vlk, medvěd a prase a kasají se, kdo je vetší frajer a drsoň.
Vlk:"... já, když zavyju, tak se strachy třese celý les..."
Medvěd:"... to já, když zařvu, tak se strachy třesou cely hory..."
Prase sedí, nic neříka, popiji drink. Po chvilce polohlasně řekne:"...
to já si jen lehce odkašlu a strachy sere celý svět..."

Tak fajné odpoledne

13.5.2009 13:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Na baru sedí vlk, medvěd a prase a kasají se, kdo je vetší frajer a drsoň.
Vlk:"... já, když zavyju, tak se strachy třese celý les..."
Medvěd:"... to já, když zařvu, tak se strachy třesou cely hory..."
Prase sedí, nic neříka, popiji drink. Po chvilce polohlasně řekne:"...
to já si jen lehce odkašlu a strachy sere celý svět..."

Tak fajné odpoledne

hele zuzí dobrý,tady tvůj ulovek, nemám to na čem upravit tak v syrovém stavu

13.5.2009 14:51
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
hele zuzí dobrý,tady tvůj ulovek, nemám to na čem upravit tak v syrovém stavu

Heh, koukám že jste mě vyfotili i jak přemýšlim v autě...

Tak mi volal pán, že mám foťáček v krámě!!! Juchů už aby bylo půl čtvrté!!!

13.5.2009 14:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Heh, koukám že jste mě vyfotili i jak přemýšlim v autě...

Tak mi volal pán, že mám foťáček v krámě!!! Juchů už aby bylo půl čtvrté!!!

No jo ty přemýšlíš vždy a všude
no to je fofr..vidíš,to...tak si broučka užij...taky přemýšlím ýže dnes vezmu Lumíra a zajdem něco vyfotit...

13.5.2009 14:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
No jo ty přemýšlíš vždy a všude
no to je fofr..vidíš,to...tak si broučka užij...taky přemýšlím ýže dnes vezmu Lumíra a zajdem něco vyfotit...

Hehe, taky dobrá fotka...škoda že nebyl už včera...mohla jsem ho premiérově použít u porodu...

ale dneska asi nic moc nespáchám...venku je nic moc počásko...

a od půl sedmé mám tenis

Tahle se ti povedla...jsem z ní odvařená, se snad sama sobě líbim

13.5.2009 14:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Hehe, taky dobrá fotka...škoda že nebyl už včera...mohla jsem ho premiérově použít u porodu...

ale dneska asi nic moc nespáchám...venku je nic moc počásko...

a od půl sedmé mám tenis

Tahle se ti povedla...jsem z ní odvařená, se snad sama sobě líbim

však ja taky děkuji za pěknou fotku

13.5.2009 14:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

i když není tahle lepší

13.5.2009 15:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
i když není tahle lepší

morfujeme

13.5.2009 15:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

mě se líbí víc ta druhá...

13.5.2009 15:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
mě se líbí víc ta druhá...

jo a už konečně ve velký vidím co je to pískování..týnka je hustá

14.5.2009 06:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
jo a už konečně ve velký vidím co je to pískování..týnka je hustá

já prostě nemůžu na jedný fotce vypadat normálně, sakra...

ahojda, holky...
tak zahajuju svaták a víc jak týden nepřetržitýho učení....občas sem mrknu, ale budu se snažit svou závislost na internetu (fauně atd.) kočírovat tak, abych polovinu času na učení neproseděla tady u počítače....
Tak vám přeji pěkný den, Peti, my si asi zavoláme, jak zítra, co? Mám od půl jedný nehty, budu tam tak typuju do půl druhý až druhý hodiny...pak bych se zbalila a mohla bych bejt ready, takže to bude asi jen na tobě, jak budeš moci z práce...

14.5.2009 07:12
rocky

XXX.XXX.189.86

jenysimons napsal(a):

ahojda, holky...
tak zahajuju svaták a víc jak týden nepřetržitýho učení....občas sem mrknu, ale budu se snažit svou závislost na internetu (fauně atd.) kočírovat tak, abych polovinu času na učení neproseděla tady u počítače....
Tak vám přeji pěkný den, Peti, my si asi zavoláme, jak zítra, co? Mám od půl jedný nehty, budu tam tak typuju do půl druhý až druhý hodiny...pak bych se zbalila a mohla bych bejt ready, takže to bude asi jen na tobě, jak budeš moci z práce...

Ahoj studente,no tak šprtej šprtej, a měj silnou vůli a nečum sem!!

Zítřek platí, dneska si jedu ještě dovyřídit krev, doktor byl marod...Zítra končím ve dvě, stavím se cestou k pro tebe doma, pro věci a psa a jedu pro Vás, to ti ještě písnu ale vidím to že tak ve 3 budu u Vás.

14.5.2009 07:15
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):
Ahoj studente,no tak šprtej šprtej, a měj silnou vůli a nečum sem!!

Zítřek platí, dneska si jedu ještě dovyřídit krev, doktor byl marod...Zítra končím ve dvě, stavím se cestou k pro tebe doma, pro věci a psa a jedu pro Vás, to ti ještě písnu ale vidím to že tak ve 3 budu u Vás.

Jo a v úterý na zréninku jsem se odvážila na pořádnej skok- dívej to je "Křížek"

14.5.2009 07:15
rocky

XXX.XXX.189.86

luciusl napsal(a):

Dneska je tu celkem pekelné ticho.....

14.5.2009 07:18
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):

ahojda, holky...

Dobre ranko...
Tynko, budem na Tebe myslet
Ja bych mela mit tenhle vikend volny, tak mozna vyrazim nekam na cumendu, uvidim podle počasi...Páč bych si strašlivě rada dopřála lenošení přes den..

Zamilovala jsem se, to je lepší, než baráček
http://www.oakleyhorseboxes.co.uk/about.asp

Tak se mějte, dnes a zítra mne čeká odpolko služba, tak to vidím na návraty domů po sedmé večerní...

že by "hrej si s vlasy" ???

14.5.2009 07:24
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

No tak to je brutus důům
Lezla jsem do toho menšího na pardubický a překvapilo mě teda, že je to pro koně dost krátké, takže pokud by člověk měl delšího koně je v řiti..By se tam musel nějak nasůkat šikmo...Ale je to luxus o tom žádná!!!!

14.5.2009 07:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):

Jééé Zuzi tak doraz za námi do těch poděbrad..já to zas vidím na válendu na spacáku, tentokrát ještě beru slunečník a věř že tnehle relax s fotákem v ruce si užívám...
Zuzíku a kdypak vybalíš foto ty...jsem zvědavá...

14.5.2009 07:45
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Jééé Zuzi tak doraz za námi do těch poděbrad..já to zas vidím na válendu na spacáku, tentokrát ještě beru slunečník a věř že tnehle relax s fotákem v ruce si užívám...

Zdarec. ženské kdyby jste viděli jak si ted dávám do nosu Koupil ajsem si bylinkové suchary-fakt famózní, na to jsem hodila plátek sýra a dala zapéct do mikrošky. K tomu cheri rajčatka. Údajně jako to byl pokus pro zdravou a fit linii, ale to je tak dobré, že už žeru 5 suchar
Zuziku, já jsem na fotečky taky zvědavá

14.5.2009 07:47
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):

Tak Danny zjišťovala jsem jak je to s tím našim slavným psem ze seriálu SMĚR JIH. No a píšou že je to malamut..a někde zas vlk.

14.5.2009 07:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
Tak Danny zjišťovala jsem jak je to s tím našim slavným psem ze seriálu SMĚR JIH. No a píšou že je to malamut..a někde zas vlk.

Heh já měla k snídani dva věnečky, mamka byla včera na nehtech tak mám zas zásoby..chudák má vždycky pocit že nebýt jíá vubec nejím....a já mám přitom narvanou ledničku..
segra včera jsem to dala kolínka s cukrem a kakao

no a ani jako vlk ani jako malamut nevypadá..spíš bílý husky

14.5.2009 07:50
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

Hmmm na hovno kvalita tak tu:

14.5.2009 07:51
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):
Hmmm na hovno kvalita tak tu:

Leni dobrou chut, mám chut na ty rajčátka

14.5.2009 07:52
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
Heh já měla k snídani dva věnečky, mamka byla včera na nehtech tak mám zas zásoby..chudák má vždycky pocit že nebýt jíá vubec nejím....a já mám přitom narvanou ledničku..
segra včera jsem to dala kolínka s cukrem a kakao

no a ani jako vlk ani jako malamut nevypadá..spíš bílý husky

Ono to není moc vidět ale má hnědé pálení, tak bych spíše taky hlasovala pro huskyho..jsme s danny měli hold dilema, tak jsem chtěla vědět jak to vlastně opravdu je

14.5.2009 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

ďouchy čus...
Mám za sebou njepeklenější trénink, Lenča nebyla, tož sjme měla v podstatě dvojitý dozor..No a chodit gymnastiku bez třmenů - v lehkém kavalety, křížky, nebudu tvrdit, že je to prdel..:)
No a předtím jsme s Kulášem navezli nějakou tu tunu hnoje před stáje, tak už se tvoří vyrovnání, pak nějakou strusku atd..no a každý den jezdím ráno ke koním, protože děda Kerkovi žádnou tabletku dávat nebude...už byhc se na to fakt vysrala!

14.5.2009 07:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

rocky napsal(a):
Leni dobrou chut, mám chut na ty rajčátka

Hoj ahoj ženy, vidím, že jste si to maximálně užily. Chjo... závidím
My měli v pátek hobíky, se kterými jsem trochu pomáhala.
Gabouš s Petrou - jízda zručnosti 3 místo

14.5.2009 07:55
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
ďouchy čus...
Mám za sebou njepeklenější trénink, Lenča nebyla, tož sjme měla v podstatě dvojitý dozor..No a chodit gymnastiku bez třmenů - v lehkém kavalety, křížky, nebudu tvrdit, že je to prdel..:)
No a předtím jsme s Kulášem navezli nějakou tu tunu hnoje před stáje, tak už se tvoří vyrovnání, pak nějakou strusku atd..no a každý den jezdím ráno ke koním, protože děda Kerkovi žádnou tabletku dávat nebude...už byhc se na to fakt vysrala!

Svou prepiéru měl i Denýsek - jízda zručnosti asi 30-té místo :-)
Nijak se nevzrušoval a pomaloučku si to mašíroval
Jani, třeba to děda v sobě ještě zpracuje a povolí ... oni leckdy potřebujou víc času

14.5.2009 07:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Svou prepiéru měl i Denýsek - jízda zručnosti asi 30-té místo :-)
Nijak se nevzrušoval a pomaloučku si to mašíroval
Jani, třeba to děda v sobě ještě zpracuje a povolí ... oni leckdy potřebujou víc času

Gabriel s Gábinou - dvoufázové 60/60 - bez třmenů 3 místo

14.5.2009 07:59
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Gabriel s Gábinou - dvoufázové 60/60 - bez třmenů 3 místo

No a hvězdou dne byla Klára s Rozletem - 90 cm se žolíkem 1. místo ( asi o 15 vteřin lepší čas než nejrychlejší ze zbytku )

14.5.2009 07:59
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No a hvězdou dne byla Klára s Rozletem - 90 cm se žolíkem 1. místo ( asi o 15 vteřin lepší čas než nejrychlejší ze zbytku )

žolík

14.5.2009 08:02
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
žolík

Leni, jsem si při té první fotce myslela, že jedeš na Lakoušovi Hned jsem si vzpomněla na tu krásnou fotku od Moniky z jízdárny ... jak jste oba takoví rozvíření a rozesmátí
čestné kolečko

14.5.2009 08:05
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Leni, jsem si při té první fotce myslela, že jedeš na Lakoušovi Hned jsem si vzpomněla na tu krásnou fotku od Moniky z jízdárny ... jak jste oba takoví rozvíření a rozesmátí
čestné kolečko

No, a jak byla Klára v ráži, rozhodla se, že potrápí Denyho, spíš jí chvíli trápil on
- malý kozlíček

14.5.2009 08:06
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No, a jak byla Klára v ráži, rozhodla se, že potrápí Denyho, spíš jí chvíli trápil on
- malý kozlíček

Useděla to, šikulka

14.5.2009 08:07
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Useděla to, šikulka

Pracoval i Matýsek - práce ve volnosti je taky práce

14.5.2009 08:09
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

.... i Bubáček

14.5.2009 08:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

luciusl napsal(a):
Useděla to, šikulka

Teda máš to ale šikovnou holčinu...s dědou takhle valeli...a denýsek, hm mlask fakt kus końa

týrání pejska před vyjezdem....

14.5.2009 08:10
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):

Krásné fotečky Luli ..... Malá Klárka je šikula, je to talent, co? myslím, že jsi říkala, že jezdí krátce????

14.5.2009 08:10
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
.... i Bubáček

Abíček s Eliškou se pásli

14.5.2009 08:11
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):
Teda máš to ale šikovnou holčinu...s dědou takhle valeli...a denýsek, hm mlask fakt kus końa

týrání pejska před vyjezdem....

a ředitelka to všechno kontrolovala

14.5.2009 08:13
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a ředitelka to všechno kontrolovala

Klára ke mě začala chodit v listopadu. Je jediná, kdo je jakž takž schopen s Rozletem něco víc poskákat.... Já ten parkur jela před ní, aby věděl dráhu. Horor. 1x štyc 2 skoky pobořený. Ale efekt to splnilo. S ní jel vlastně sám . Měla jsem o ní fakt strach.

Přidejte reakci

Přidat smajlík