madow
napsal(a):
na přání Bonitky...zakládám nové téma...tak hurá na něj
halooo, kde ste?
bonita
napsal(a):
jeee konecne, bola som nakrmit ulicnu cicku, musim s postele aj von, lebo sa zblaznim a este je tak krasne, teplucko, madow o tych shirkach viem, poslem ti email
ahoj chladnomilky, vám se přetáhnu, co jsem psala právě kamarádce:
čau, tak jsem byla v tý Horce, podívat se na poničku........ bych normálně brečela, nejprv vzteky na toho chlapa, pak nad kobylou, si představ chlaďáska v minibalení- krásnej souměrnej koníček, ale......... schvácená na všechny4 a ke všemu kopýtka přerostlý , tak 2-3 roky nedělaný, na 20% těla plíseň.
No řekla jsem , vemu si ji, ale peníze vám dám, až by se od ní narodilo hříbě a to se prodalo, nejdřiv že asi jo, ale teď mi psaly že ne, že chtěj peníze. Já na to, že přeju hodně štěstí při hledání kupce, ale já bych jí byla bívala nechala dát vrámci možností dopořádku kopýtka i zaplísnění, ať se případně ozvou.
Ti přemejšlim co s tim, prachy nemam abych ji koupila, tak aspoň na ně poštat veterinární zprávu, nebo něco?
čaušššš
madow
napsal(a):
bree ranko, vy nemate statny sviatok?
bonita
napsal(a):
aaa Ambricka je na lepsompripravovala si brava, ked si tu tak dlho nebola?
my mame este nejake jelitka a jaternicky v mrazaku,ale takeho cerstveho ovaru, hmm, mnam mnam
to jo ovárek je ovárek....s křenem...čerstvě nastrouhaným....mnamky
madow
napsal(a):
to jo ovárek je ovárek....s křenem...čerstvě nastrouhaným....mnamky
No dámy ovar bych si odpustila, já se spokojím s masem ovar klidně přenechám pejskům. Malej chudák ráno šmejdil po kuchyni a nasával vůně a vůbec z toho nechápal
No ale zítra na novo brr, ať už je neděle odpoledne.
madow
napsal(a):
Ahoj děvčata ,chtěli jste vědět jak to dopadne s Juráškem, tak jsem se to konečně dověděla proč neustále kulhá. Bohužel ale hodně špatná správa. Nejprve to vypadalo že paldá z ramene ale nakonec se ukázala hodně rozšířená a ve vysokém stádiu artróza těsně nad kopytem. Dostal hodně silné prášky které bude muset dostávat do konce života,ale ani se neptejte kolik stojí. Na 2 měs 3400,-No ale co bych pro dědečka neudělala hlavně aby mu to aspoň pomohlo od bolesti.Takže mazec.Mějte se všichni krásně Ivana
madow
napsal(a):
Jurinek: no aspon ma milujuci panicku, ktora sa pre neho na jeho starobu obetujesnad vam to spolu este dlho vydrzi, ale zasa, sama uvidis, ako sa mu zije, ak by sa mu naozaj pohorsilo, tak bud milosrdna...daj nejake fotecky starouska este
saborka
napsal(a):
ahoj chladnomilky, vám se přetáhnu, co jsem psala právě kamarádce:
čau, tak jsem byla v tý Horce, podívat se na poničku........ bych normálně brečela, nejprv vzteky na toho chlapa, pak nad kobylou, si představ chlaďáska v minibalení- krásnej souměrnej koníček, ale......... schvácená na všechny4 a ke všemu kopýtka přerostlý , tak 2-3 roky nedělaný, na 20% těla plíseň.
No řekla jsem , vemu si ji, ale peníze vám dám, až by se od ní narodilo hříbě a to se prodalo, nejdřiv že asi jo, ale teď mi psaly že ne, že chtěj peníze. Já na to, že přeju hodně štěstí při hledání kupce, ale já bych jí byla bívala nechala dát vrámci možností dopořádku kopýtka i zaplísnění, ať se případně ozvou.
Ti přemejšlim co s tim, prachy nemam abych ji koupila, tak aspoň na ně poštat veterinární zprávu, nebo něco?
čaušššš
ahoj, sice vím, že to naní téma pro chladnokrevníky, a taky vidím, že se nikomu nechtělo zareagovat na můj příspěvek, vím řeší se takových případů dost, ale jen jako pokračování přidám, že jsem o tom dala vědět známému na veterinární správu, jsem prostě udavač. nechci aby takové zanedbání jen tak prošlo. byla jsem varována, že se mi to může vymstít.......
saborka
napsal(a):
ahoj, sice vím, že to naní téma pro chladnokrevníky, a taky vidím, že se nikomu nechtělo zareagovat na můj příspěvek, vím řeší se takových případů dost, ale jen jako pokračování přidám, že jsem o tom dala vědět známému na veterinární správu, jsem prostě udavač. nechci aby takové zanedbání jen tak prošlo. byla jsem varována, že se mi to může vymstít.......
jurinek: jak píše bonita...sma uvidíš...ale přeji ať se koníkovi daří
madow
napsal(a):
jurinek: jak píše bonita...sma uvidíš...ale přeji ať se koníkovi daří
Ahojte všichni...zdravím do krásného sobotního dne....sice pro mě pracovního, ale ty 4hodiny vydržím.....
jak se má moje Bonitka??? je ti už lépe????
včera jsem se tu ani neukázala...bylo hodně práce...přestavujeme ve stáji Rozárce stání na box....kdyby se podařilo hříbatko, tak at mají kde živořit
foto já s rozárkou ufonkem....trochu nepovedené, ale alespoň něco
madow
napsal(a):
Ahojte všichni...zdravím do krásného sobotního dne....sice pro mě pracovního, ale ty 4hodiny vydržím.....
jak se má moje Bonitka??? je ti už lépe????
včera jsem se tu ani neukázala...bylo hodně práce...přestavujeme ve stáji Rozárce stání na box....kdyby se podařilo hříbatko, tak at mají kde živořit
foto já s rozárkou ufonkem....trochu nepovedené, ale alespoň něco
tak a ještě jednu ... maly detail...mojí (rozárky) tlamičky
madow
napsal(a):
Ahojte:-), saborka, nie ze by som nechcela reagovat, ani mne nie je lahostajny zivot inych koni, ale nase zakony su len na jednu vec, a to na h.vnoja sa snazim zabezpecit maximalny komfort aspon tym nasim konom, ale ked vidim, ako stary "konak" ma podkuteho kona a este si mysli, aky je on znalec, no, co budem hovorit, fotky si netrufam sem dat, nechcem mat problemy, moj chlap sa mu to uz snazil rozmluvat, ale komu nie je rady, tomu nie je pomoci, kto by mal zaujem, mozem poslat na mail...to mas ako tu na inej diskusii, treneri, co netrenuju, ale MUCIA kone a podobne...nasa legislativa je 100 rokov za opicami, ono sa mi velmi dobre pozera Animal Police na Animal Planet a len ticho zavidim, ked jednoducho pridu a zviera zoberu, ci to je pes, alebo kon, popripade, ak uznaju za vhodne, zviera na mieste utratia. Ale je dobre, ze si to nahlasila, ak clovek nema podmienky a znalosti, tak nema mat zvierata!
madow
napsal(a):
Madow: no asi som to prehnala, lebo dnes som sa zobudila s kaslom a boli ma na prsiach, dnes asi vazne ostanem v posteli, akurat nieco navarim, vcera som robila jatra na cibulke a kolienka so zelenym salatom-sice mi ho nepestujeme, ale za hnoj dostavame od susedov pravidelny pridelA mas peknu fotecku
madow
napsal(a):
mno jatýrka, salátek....to není špatný......
děkuji za pochvalu.....dnes mi drž pěsti...Roze natekla nožka...nekulhá nic...tak pojedem chladit do řeky....ona vodu miluje..jen jí do tý vody dostat...pak si v ní libuje...jen jí tam dostat
tak doufám, že ne nebudu koupat dřív
sakra ta tvoje nenoc je nějaká záludná....škoda že nejsem babka kořenářka...moc ráda bych ti nějak pomohla
na foto můj mávající stín
madow
napsal(a):
to vies, staroba-chorobamne uz nic nepomoze, ale teraz som dovarila, sosovicovu polievku, a dala som si rozpustit multivitamin vo vode, snad ma to prejde. Dufam, ze Rozarka bude OK, to s tymi nasimi milacikmi stale nieco je, ze? Vcera som pozerala ma koby, a je chudinka pekne dokusana od tych hnusnych musiek, sem tam jej davam aj sietovku, ale tu viac menej, az ked zacne sezona tych megaovad, tu su take hnusne "svine", fakt neviem, na co boli vymyslene
bonita
napsal(a):
to vies, staroba-chorobamne uz nic nepomoze, ale teraz som dovarila, sosovicovu polievku, a dala som si rozpustit multivitamin vo vode, snad ma to prejde. Dufam, ze Rozarka bude OK, to s tymi nasimi milacikmi stale nieco je, ze? Vcera som pozerala ma koby, a je chudinka pekne dokusana od tych hnusnych musiek, sem tam jej davam aj sietovku, ale tu viac menej, az ked zacne sezona tych megaovad, tu su take hnusne "svine", fakt neviem, na co boli vymyslene
zdarec bando.už jsem tda delsi dobunebila ja vim nejak na vas zapominam.ne nebojte jen neni tolik casu co bych potrebovala.jsou problemy v praci tak i doma.lavina je naka divna hubena a ma na hruhniky jako v levem sedle boule jen se bojim aby to neil skřeček jinak by me slehlo.tento tyden bduu odčervovat-tak jsem radeji zvolila naky poradny odčervovak co to vše zlikviduje jen se na nej musi čekat skoro měsíc to by me taky šlehlo. a co vy jak valčíte jo jinak vitam nové členy v nasí již brzy vetčině
madow
napsal(a):
tak, kde sa mi vsetci valate?
bonita
napsal(a):
tak, kde sa mi vsetci valate?
bonita neváláme nadíváme mrazáky
Marti jaký to máš odčervovák a kolik tě bude stát? Jinak hoď nějaké aktuální foto Laviny. Já jsem se těšila že Vám sem dám aktuální fotečky a nic, kamarádka mi odjela na Slovensko. Tak zítra zkusím něco nafotit mobil snad to mezi tím vším blázincem stihnu.
ambra
napsal(a):
bonita neváláme nadíváme mrazáky
Marti jaký to máš odčervovák a kolik tě bude stát? Jinak hoď nějaké aktuální foto Laviny. Já jsem se těšila že Vám sem dám aktuální fotečky a nic, kamarádka mi odjela na Slovensko. Tak zítra zkusím něco nafotit mobil snad to mezi tím vším blázincem stihnu.
jaj tak to si detzka zrovna nevzpomenu v pondeli pro nej jedu do budějk na veterinu kde jsem si ho objednala dve tuby jedna cca 1450,-
bonita
napsal(a):
ambricko, jee, vy sa mateja som dnes robila pecene veprove
mnam, mnam
Ahojky lidičkové moji zlatí.....tak víkend úspěšně za námi.....
Rozárka podstoupila malinkou operaci...měla nateklou nožku vůbec jsme už nevěděli z čeho...nožka nehřála ani nebyla naopak studená...prostě nic...tak jsme volali vet...nakonec se zjistilo že jí neco kouslo(nebyla vidět žádná ranka ani otok kolem...prostě jí natekla najednou noha jak sloníkovi)...tak jí to doktorka nařízla...vytekla snad tuna hnisu...dostaly jsme antibiotika a už dnes to je o mnoho lepší...prý ještě že jsme zavolali hned...že ještě tak pár dní a mohla být otrava krve...takže už je vše ok.
tak vám všem přeji krásný zbytek u nás už slunečné neděle a zítra pošlu zase nějaké fotečky
madow
napsal(a):
jejda Marketko, to snad nemysli vazne, chudinecka Rozarka, no, este stastie, ze to dobre dopadlo, tak nech sa ti pekne uzdravi a na fotecky sa tesim
bonita
napsal(a):
Jurinek: no aspon ma milujuci panicku, ktora sa pre neho na jeho starobu obetujesnad vam to spolu este dlho vydrzi, ale zasa, sama uvidis, ako sa mu zije, ak by sa mu naozaj pohorsilo, tak bud milosrdna...daj nejake fotecky starouska este
Ahoj Bonito dodávám tedy nějaké to foto starouška Juráška.
Jurda šíleně miluje vodu
jurinek
napsal(a):
Ahoj Bonito dodávám tedy nějaké to foto starouška Juráška.
Jurda šíleně miluje vodu
Z doby kdy mě mohl Jurášek ještě nostit na hřbetě
jurinek
napsal(a):
Z doby kdy mě mohl Jurášek ještě nostit na hřbetě
Jurda ještě v akci,teď už má leháro a užívá si
madow
napsal(a):
Iha, Jurinku, to bol ale kus chlapata farbicka krasna syta, ale aj teraz je stale fesak
madow
napsal(a):
hele, nieco vam sem hodim, tak damy a pani, toto by som si veru vedela predstavit
bonita
napsal(a):
hele, nieco vam sem hodim, tak damy a pani, toto by som si veru vedela predstavit
Ahoj Bonito... Vaší moderku čtu často, ale nepřipisuju, protože chladnokrsvníka nemám... I když mě neznáš, mohla bych tě požádat, abyses podívala na moderku o té kobylce, která je divná? Je tam holčina, která si neví rady se schvácenými kopyty a já jí neumím pomoct a moc lidí už tu takhle večer není... Předem ti moc děkuju za jakoukoliv reakci na její problém... vážně je na tom moc špatně...Díky
vendulka2066
napsal(a):
Ahoj Bonito... Vaší moderku čtu často, ale nepřipisuju, protože chladnokrsvníka nemám... I když mě neznáš, mohla bych tě požádat, abyses podívala na moderku o té kobylce, která je divná? Je tam holčina, která si neví rady se schvácenými kopyty a já jí neumím pomoct a moc lidí už tu takhle večer není... Předem ti moc děkuju za jakoukoliv reakci na její problém... vážně je na tom moc špatně...Díky
Moc moc děkuju... snad už volá vetovi...
vendulka2066
napsal(a):
vendulko, nie je zac...
madow
napsal(a):
ahojky milášci.....tak mi ten týden začal opravdu krásně....cestou do práce jsem zmokla jak myš
jinak Rozárka se má už dobře..z rány na noze už nám skoro nic neteče a nožičku už má trochu nateklou jen kolem rány...je to moje statečná holčička
na foto, jsme po vyjíždce a po ostříkání vodou a papkáme v leže....(takhle to vydržela asi 15 minut než jí došla tráva z dosazu)
madow
napsal(a):
ahojky milášci.....tak mi ten týden začal opravdu krásně....cestou do práce jsem zmokla jak myš
jinak Rozárka se má už dobře..z rány na noze už nám skoro nic neteče a nožičku už má trochu nateklou jen kolem rány...je to moje statečná holčička
na foto, jsme po vyjíždce a po ostříkání vodou a papkáme v leže....(takhle to vydržela asi 15 minut než jí došla tráva z dosazu)
bonita no nevím nevím zda se mám, ale teda to uklízení kolem nic moc. Navíc mi onemocněl otec, takže jsem to doma stihla s bídou trochu uklidit, tedy spíše jenom vytřít podlahu a pak jsem valila zachraňovat to co by mohlo zmoknout. U nás byla včera odpoledne taková menší bouřka a pěknej slejvák , ale dneska už po tom není ani památky zase nastává pařák. No pak jsem valila honem krmit a v devět jsem byla mrtvá ve vaně. Takže neděle stála opravdu za to. Takže jsem ráda, že teďka sedím v práci a chvilku si dáchnu.
madow jsem ráda, že máš kobylku v pohodě.
bonita
napsal(a):
no a u nas zasa ani kvapkavcera som lietala s hadicou ako blazon
aj kone som ospricovala, chudata, uz zasa maju vo vybehu saharu...
no tak včera u nás byla snad 40stupnů...bylo hrozný horko a hlavně dusno.....koníci byli všichni venku, a taky pak ode mne měli sprchu...takže jsme i čekali že sprchne, ale mohlo v noci a ne když já ženu do práce....
bonitka jak se daří tobě...už tě ta divná choroba opustila??
na foto je Rozárka když zrovna vstávala z pasení vleže...je i vidět jak má kolem sebe vykousaný oblouk
madow
napsal(a):
no tak včera u nás byla snad 40stupnů...bylo hrozný horko a hlavně dusno.....koníci byli všichni venku, a taky pak ode mne měli sprchu...takže jsme i čekali že sprchne, ale mohlo v noci a ne když já ženu do práce....
bonitka jak se daří tobě...už tě ta divná choroba opustila??
na foto je Rozárka když zrovna vstávala z pasení vleže...je i vidět jak má kolem sebe vykousaný oblouk
No u nás taky bylo děsně dusno a vedro aji slepice byly zalezlé někde v chládku, ale pak přišla bouřka a trošku se ochladilo, ale na večer to vypadalo, že bude znova bouřka ale pak se to nějak rozmyslelo. Ale v dědině o 4km vedle ani nekáplo.
ambra
napsal(a):
No u nás taky bylo děsně dusno a vedro aji slepice byly zalezlé někde v chládku, ale pak přišla bouřka a trošku se ochladilo, ale na večer to vypadalo, že bude znova bouřka ale pak se to nějak rozmyslelo. Ale v dědině o 4km vedle ani nekáplo.
Ahoj holky, krásný začátek pracovního týdne. Ach jo, tenhle už bude dlouhej. Já mám čas číst diskuzi jenom v kanclu
, doma ne, to mám moc práce, jsem u Cipíska, s psinama, makám na zahradě. Za dva týdny mi odjede šéf na dovolenou, takže už se těším, já si to taky užiju, budu tu sama v kanceláři, tak se podle toho samozřejmě zařídím.
V pátek přijel do stáda novej pětiletej poník, čekala jsem nějakou akci, chvilku ho očuchávali a honili po pastvě, poncl pak podlez zavřenou ohradu na druhou louku a bylo po srandě.
bonita
napsal(a):
Aluska, fakt dobre, stym ponikommali ste aspon nejaky sranda odchyt z luky?
ne ne, ta druhá louka je taky ohražená, je tam zavřeno, aby narostla tráva. Poncl se jenom trošku sehnul a byl na druhý straně. Dám nějakou fotku, jak ostatní čučí. Tady jedna s ponclem
aluska
napsal(a):
ne ne, ta druhá louka je taky ohražená, je tam zavřeno, aby narostla tráva. Poncl se jenom trošku sehnul a byl na druhý straně. Dám nějakou fotku, jak ostatní čučí. Tady jedna s ponclem
a tady bez poncla , ten je na druhý straně
bonita
napsal(a):
Market, dik za opytanie, teraz som presla do faze kaslania, takze uvidime ako sa to bude dalej vyvijat...Rozarka je podarena, oni su ale potvorky, ze? Ambricko a otec je OK?
bonita já bych spíš řekla že otec je KO . NO jsem zvědavá jak to dneska přebojujou, tak navařeno maj, tak snad nějak nekrměj zvířenu a přežijou do tý doby než v sedm přijedu z práce dom.
aluska
napsal(a):
a tady bez poncla , ten je na druhý straně
Bonitko, takže se uzdravuješ? To je moc dobře.
Juráška je mi moc líto, hlavně aby ještě dlouho aspoň chodil, i když to bude stát spoustu peněz
V sobotu jsem strouhala Cipískovi předky, měl je jak z kamene, pořád jsem brousila nůž a triko jsem měla propocený skrz na skrz. Tuhle sobotu mě čekaj zadní. Dělám vždycky jenom dvě a dvě, i tak se potom sotva narovnám.
aluska
napsal(a):
Bonitko, takže se uzdravuješ? To je moc dobře.
Juráška je mi moc líto, hlavně aby ještě dlouho aspoň chodil, i když to bude stát spoustu peněz
V sobotu jsem strouhala Cipískovi předky, měl je jak z kamene, pořád jsem brousila nůž a triko jsem měla propocený skrz na skrz. Tuhle sobotu mě čekaj zadní. Dělám vždycky jenom dvě a dvě, i tak se potom sotva narovnám.
aluska
napsal(a):
aluska...pěkné fotečky a vychytralý poník....krásná fotka jak všichni koukají do té druhé ohrady
jurinek: Jurášek je teda frajer.....přeji mu at mu nožky ještě dlouho slouží
bonita: potvurky to jsou a jak jsou chytrý a hlavně chápavý
madow
napsal(a):
tak ja sa vratila z obchodzky domov a zistila som, ze som sa nestavila v lekarni, no hlava deravateda skor hlava trestici
vcera mi suseda hovorila, ze aj ona je nakapata, ze to musel ist nejaky virus okolo.
Aluska: skoda, no, aspon by si dala nejake round pen fotky
ale tieto tu su tiez bozske
madow
napsal(a):
Madow, no to su teda potvory, a myslim, ze by im mohla v pohode kralovat moja kobyla, minule som ju pozorovala, bola priviazana o mreze v okne na stajni, a tak strasne chcela ist von, ze ked jej uzol nesiel rozviazat zubami, tak zdvihla prednu nohu a snazila sa ho rozviazat kopytom!!!keby som to nevidela, tak neuverim
bonita
napsal(a):
Jejda Ambra, to chodis tak neskoro? No aj mne bola ponukana praca v Bratislave, ze do 6:30 a podobne, to by mi 9 hodina vecerna istila, ze by som sa dotrepala k nam na vidiekFuj!
bonita jo jo dvakrát v týdnu jo, jinak dvakrát v týdnu jsem doma před pátou a jednou v týdnu o půl čtvrté. Bohužel korunky jsou potřeba. Tak musí bejt ráda, že nějakou prácu mám, ale bohužel jenom do konce května.
ambra
napsal(a):
bonita jo jo dvakrát v týdnu jo, jinak dvakrát v týdnu jsem doma před pátou a jednou v týdnu o půl čtvrté. Bohužel korunky jsou potřeba. Tak musí bejt ráda, že nějakou prácu mám, ale bohužel jenom do konce května.
Bonita: to si děláš srandu to bych se atm asi svíjela v křečích smíchu...potvůrky....tak to jednoznačně vede
madow
napsal(a):
ambra: tak to máš ještě hezkou pracovní dobu...já jsem denně od půl osmý do půl páty
No já vím, že je dobrý pracovat ve státní správě
Jinak bonita jak jsme tu vloni měly ty polky, tak jedna z nich si pravidelně ve stáji zacvičila takovou protahovačku na nožky, kdy si nejdřív každou z nich dala na koryto. Tak že nohu měla naplou a svírala s jejím ´tělěm skoro 180stupňů a protáhla se dozadu a pak druhou to samé a nakonec si do toho koryta stčila obě a postavila a většinou to končilo tím, že flákla hlavou o strop Opravdu užasná rozcvička, škoda, že jsem z ní nebyla tak odvázaná jako kobča, protože byla na předek nakutá, tak jsem vždycky trnula strachy jestli dřív zničí koryto nebo svoje vlastní kopyta, kdyby se jí někde podařilo zachytit podkovu.
Koně jsou sice chytrý potvory, ale někdy maj blbý nápady.
madow
napsal(a):
tak a je po bouřce a i po dešti
bonita
napsal(a):
tu po dazdi ani stopy...som rada, ze sa ti paci
ahojte...tak jsem tu zpět...pro dnešek mám povinnosti úspěšně za sebou
na fotu Rozárky manžel na formanském dnu
madow
napsal(a):
tak ještě pošlu nějakou tu fotečku
Marek, Rozárky stájový kolega při tahu s kládou
madow
napsal(a):
historia
madow
napsal(a):
aha, a ako daleko to mate do Pardubek? Tu tiez jeden historicky tazky tah...
madow
napsal(a):
tak u nás zapšelo, konečně....zítra pošlu více fotek z formanského dne...doma se mi to furt seká....
věřím, že už ti to sucho leze na nervy, tak jsem už byla na prášky, ale dnes konečně...už jsme skoro dělali i tanec pro déšť
madow
napsal(a):
tak u nás zapšelo, konečně....zítra pošlu více fotek z formanského dne...doma se mi to furt seká....
věřím, že už ti to sucho leze na nervy, tak jsem už byla na prášky, ale dnes konečně...už jsme skoro dělali i tanec pro déšť
jdu hodit koupel a skočím šipku do pelechu, takže přeji krásnou dobrou noc, sladký sny.
zítra 100% napíšu
ambra
napsal(a):
Tak u nás doma zapršelo, tedy spíš to byl slejvák, v nedělu a včera odpoledne před koncem mojí pracovní doby byl slejvák zase tady.
Jinak je tu zamračeno tak jsem zvědavá co z toho a venku je parádní zima brr.
Dobré ráno, u nás se to včera vypršelo a dnes i když je zataženo, tak to vypadá, že už pršet nebude...místy prosvítá sluníčko
napršelo toho ale dost
madow
napsal(a):
Dobré ráno, u nás se to včera vypršelo a dnes i když je zataženo, tak to vypadá, že už pršet nebude...místy prosvítá sluníčko
napršelo toho ale dost
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz8159 Koukněte tomu říkám informovanost. Je vidět,že to maj za těch pár ročníků promakané na jedničku
madow
napsal(a):
já bych vás pozvala do Polska na CAI maraton spřežení jen, nevím ještě přesný termín...a asi to pro vás bude dosti daleko...byla jsem tam loni a fakt super zážitek....
Tak se taky hlásím, u nás v Budějovicích včera večer krásnej slejvák, paráda. Ale až večer, takže jsme s Cipískem stihli chvilku jízdárnu, pak pár kopečků a rybník
aluska
napsal(a):
ale jenom namočit kopýtka a napít, ale jak já se těším na léto na plavení, Cipísek vodu moc rád
aluska: tak to jo...já se lekla že jste se už byli koupat , taky se moc těším na plavení....mě stačí co rozara vyvádí těď když jedem namáčet nožky do řeky...vždy jsem mokřejší než ona...
v rybníce je zase jak lochneska....a jak u toho kručí
madow
napsal(a):
aluska: tak to jo...já se lekla že jste se už byli koupat , taky se moc těším na plavení....mě stačí co rozara vyvádí těď když jedem namáčet nožky do řeky...vždy jsem mokřejší než ona...
v rybníce je zase jak lochneska....a jak u toho kručí
tak jedna z loňska, pustili jsme koníky do cody samotný a málem nám uplavali
madow
napsal(a):
posílám slibované fotečky z formanského dne...
tak Rozárky stájový kolega Marek....úprk do cíle
madow
napsal(a):
posílám slibované fotečky z formanského dne...
tak Rozárky stájový kolega Marek....úprk do cíle
Marek při couvání s kládou
madow
napsal(a):
Mareček při těžkém tahu
Rozáry manžel při těžkém tahu
madow
napsal(a):
Rozáry manžel při těžkém tahu
Náchodská přehlídka...plemeník Bret
madow
napsal(a):
Náchodská přehlídka...plemeník Bret
Náchodská přehlídka...plemeník Bosbar...bohužel koník loni umřel
madow
napsal(a):
to asi nebyl on....umřel na stáří
teď mě to ale dosti zmátlo...koukala jsem do plemenné knihy a tam píšou že působí na stanici Zbýšov okr.vyškov a když jsem teď připouštěla rozárku...chtěla jsem právě bosbara...protože ho tu měl kousek od nás jeden pán na připouštění a ten mi řek že Bosbar je už skoro půl roku po smrti...tak já teda nevím
madow
napsal(a):
teď mě to ale dosti zmátlo...koukala jsem do plemenné knihy a tam píšou že působí na stanici Zbýšov okr.vyškov a když jsem teď připouštěla rozárku...chtěla jsem právě bosbara...protože ho tu měl kousek od nás jeden pán na připouštění a ten mi řek že Bosbar je už skoro půl roku po smrti...tak já teda nevím
25 letos v únoru
madow
napsal(a):
skoda, ze tu nie je Sally, ta by mi vedela povedat, ked som chodievala cca pred 10 rokmi do Brna na Propet-to bol vtedy kazdy rok, tak som sa tam zamilovala do pary plemennych zrebcov CMB: vranik-belus, a mam taky pocit, ze jeden bol Baron a druhy Bospar, ale fakt si uz nepamatam...cize vek by aj mohol byt
madow
napsal(a):
Bosbar 2 letos připouští někde u Světlé nad Sázavou
jinak tak trochu osobně znám Bosbarovi dcery Sisi a Sáru..ty právě také vlastní pan Vlach který tu měl stát Bosbara
Dámy já vám povím, vy umíte člověka tak zblbnout, že to není ani možný!
Tak pro bonita Bosbar chodil v páře s Baronem, to ještě stávali spolu v Jihlavě- Kosovo u p. Andrleho, a to už je nějakej pěknej pátek.
Bosbar-2 stojí u pana Šupity, který ho odkoupil, ve Světlé nad Sázavou spolu ještě s jedním plemeným hřebcem tuším Amis se jmenuje, též ČMB.
Ale podle PK online by měl opravdu stát u p. Kartuse ve Zbýšově, jestli je na živu nebo není těžko říct. Aktualizace PK probíhá podle mě dost záhadným způsobem no uvidíme, maj to holt zajímavé ,když vedou jako plemeníka i už vykastrovaného a z chovu vyřazeného bývalého plemeníka. Sranda
bonita
napsal(a):
skoda, ze tu nie je Sally, ta by mi vedela povedat, ked som chodievala cca pred 10 rokmi do Brna na Propet-to bol vtedy kazdy rok, tak som sa tam zamilovala do pary plemennych zrebcov CMB: vranik-belus, a mam taky pocit, ze jeden bol Baron a druhy Bospar, ale fakt si uz nepamatam...cize vek by aj mohol byt
myslíš tihle
ambra
napsal(a):
Dámy já vám povím, vy umíte člověka tak zblbnout, že to není ani možný!
Tak pro bonita Bosbar chodil v páře s Baronem, to ještě stávali spolu v Jihlavě- Kosovo u p. Andrleho, a to už je nějakej pěknej pátek.
Bosbar-2 stojí u pana Šupity, který ho odkoupil, ve Světlé nad Sázavou spolu ještě s jedním plemeným hřebcem tuším Amis se jmenuje, též ČMB.
Ale podle PK online by měl opravdu stát u p. Kartuse ve Zbýšově, jestli je na živu nebo není těžko říct. Aktualizace PK probíhá podle mě dost záhadným způsobem no uvidíme, maj to holt zajímavé ,když vedou jako plemeníka i už vykastrovaného a z chovu vyřazeného bývalého plemeníka. Sranda
však Bonita píše že to je deset let
ambra
napsal(a):
madow nějak jsem nezaznamenala má tvoje kobylka nějaký původ?
nemá..chudinka...snažila jsem se něco vyhledat, ale bez výsledků...úplně původní majitel jí ani nenechal vystavit průkaz...to až pán od kterého jsem kobču koupila jí nechal pálit a nechal jí vystavit průkaz...takže i rodicče už těžko vyhledám...prostě je neznám a to mě pěkně štve...protože nevím co v ní je
bonita
napsal(a):
jj tusim chodil napropet aj niekto druhyambricko, ano ano ano, ako vzdy mas pravdu
No tak dámy teď se mi stala kuriozitka, chtěla jsem nahrát jednu fotku jeslti to teda konečně nepůjde a nerozmyslelo se to, na fotce měli být už dávno nežijící plemeníci. Tak nejdřív že to nahravá nahráva tak pohoda a až se to nahrálo, tak se mi tam zobrazí chyba a pod tím fotky, nějakého absolutně cizího berana a chtělo to po mě doplnit text. Nějak z toho nechápu
bonita
napsal(a):
jj tusim chodil napropet aj niekto druhyambricko, ano ano ano, ako vzdy mas pravdu
Já bohužel ne, to mě a moje koníčky naši ještě neakceptovali...chodila jsem isce jezdit, ale na akce jsem nejezdila....vše se ale změnilo v 2001 když měli naši 20.výročí svatby a já se sestrou jsme jim zařídily projíˇždku kočárem tak mamka začala měnit názor.
ambra
napsal(a):
No tak dámy teď se mi stala kuriozitka, chtěla jsem nahrát jednu fotku jeslti to teda konečně nepůjde a nerozmyslelo se to, na fotce měli být už dávno nežijící plemeníci. Tak nejdřív že to nahravá nahráva tak pohoda a až se to nahrálo, tak se mi tam zobrazí chyba a pod tím fotky, nějakého absolutně cizího berana a chtělo to po mě doplnit text. Nějak z toho nechápu
ambra....tak tohle se mi už taky stalo...majednou mi vyjelo šíleně moc obrázků a uplně cizí
madow
napsal(a):
Já bohužel ne, to mě a moje koníčky naši ještě neakceptovali...chodila jsem isce jezdit, ale na akce jsem nejezdila....vše se ale změnilo v 2001 když měli naši 20.výročí svatby a já se sestrou jsme jim zařídily projíˇždku kočárem tak mamka začala měnit názor.
J eto nějaké vadné prosím založte někdonové valím obědvat.