Chlaďásci nade vše 58

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2009 10:57
madow

XXX.XXX.121.112

na přání Bonitky...zakládám nové téma...tak hurá na něj

7.5.2009 11:30
bonita

XXX.XXX.42.133

madow napsal(a):

jeee konecne, bola som nakrmit ulicnu cicku, musim s postele aj von, lebo sa zblaznim a este je tak krasne, teplucko, madow o tych shirkach viem, poslem ti email

7.5.2009 19:20
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

halooo, kde ste?

7.5.2009 22:07
saborka

XXX.XXX.97.9

bonita napsal(a):
jeee konecne, bola som nakrmit ulicnu cicku, musim s postele aj von, lebo sa zblaznim a este je tak krasne, teplucko, madow o tych shirkach viem, poslem ti email

ahoj chladnomilky, vám se přetáhnu, co jsem psala právě kamarádce:
čau, tak jsem byla v tý Horce, podívat se na poničku........ bych normálně brečela, nejprv vzteky na toho chlapa, pak nad kobylou, si představ chlaďáska v minibalení- krásnej souměrnej koníček, ale......... schvácená na všechny4 a ke všemu kopýtka přerostlý , tak 2-3 roky nedělaný, na 20% těla plíseň.
No řekla jsem , vemu si ji, ale peníze vám dám, až by se od ní narodilo hříbě a to se prodalo, nejdřiv že asi jo, ale teď mi psaly že ne, že chtěj peníze. Já na to, že přeju hodně štěstí při hledání kupce, ale já bych jí byla bívala nechala dát vrámci možností dopořádku kopýtka i zaplísnění, ať se případně ozvou.
Ti přemejšlim co s tim, prachy nemam abych ji koupila, tak aspoň na ně poštat veterinární zprávu, nebo něco?
čaušššš

8.5.2009 08:39
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

bree ranko, vy nemate statny sviatok?

8.5.2009 09:41
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):

Dobré ráno...bonitka máme státní svátek...dnes dvojitý......no jo to se někdo umí narodit

8.5.2009 09:42
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):

akorát jsem zrovna s mamkou na zahradě a pomáhám jí sázet kytišky do truhlíků na okna

8.5.2009 09:43
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

a este k tomu krasne pocasickoparadicka, dnes som sa rozhodla pokusat stastie a nebudem v posteli

8.5.2009 09:44
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

ja som vyslala mojho zasiat dva dni dozadu, ked tak poprsalo-semienka letniciek

8.5.2009 10:22
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
ja som vyslala mojho zasiat dva dni dozadu, ked tak poprsalo-semienka letniciek

bonita ale máme státní svátek a dokonce i zabíjačku.

8.5.2009 10:30
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):

Bonitka: hlavně pokoušej štěstí opatrně.....
ambra: jo tak zabíjačku....taky krásné zpestření

8.5.2009 10:41
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

aaa Ambricka je na lepsompripravovala si brava, ked si tu tak dlho nebola?my mame este nejake jelitka a jaternicky v mrazaku,ale takeho cerstveho ovaru, hmm, mnam mnam

8.5.2009 12:20
madow

XXX.XXX.130.92

bonita napsal(a):
aaa Ambricka je na lepsompripravovala si brava, ked si tu tak dlho nebola?my mame este nejake jelitka a jaternicky v mrazaku,ale takeho cerstveho ovaru, hmm, mnam mnam

to jo ovárek je ovárek....s křenem...čerstvě nastrouhaným....mnamky

8.5.2009 13:14
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
to jo ovárek je ovárek....s křenem...čerstvě nastrouhaným....mnamky

No dámy ovar bych si odpustila, já se spokojím s masem ovar klidně přenechám pejskům. Malej chudák ráno šmejdil po kuchyni a nasával vůně a vůbec z toho nechápal
No ale zítra na novo brr, ať už je neděle odpoledne.

8.5.2009 13:27
jurinek

XXX.XXX.155.189

madow napsal(a):

Ahoj děvčata ,chtěli jste vědět jak to dopadne s Juráškem, tak jsem se to konečně dověděla proč neustále kulhá. Bohužel ale hodně špatná správa. Nejprve to vypadalo že paldá z ramene ale nakonec se ukázala hodně rozšířená a ve vysokém stádiu artróza těsně nad kopytem. Dostal hodně silné prášky které bude muset dostávat do konce života,ale ani se neptejte kolik stojí. Na 2 měs 3400,-No ale co bych pro dědečka neudělala hlavně aby mu to aspoň pomohlo od bolesti.Takže mazec.Mějte se všichni krásně Ivana

8.5.2009 13:33
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Jurinek: no aspon ma milujuci panicku, ktora sa pre neho na jeho starobu obetujesnad vam to spolu este dlho vydrzi, ale zasa, sama uvidis, ako sa mu zije, ak by sa mu naozaj pohorsilo, tak bud milosrdna...daj nejake fotecky starouska este

9.5.2009 07:35
saborka

XXX.XXX.74.113

saborka napsal(a):
ahoj chladnomilky, vám se přetáhnu, co jsem psala právě kamarádce:
čau, tak jsem byla v tý Horce, podívat se na poničku........ bych normálně brečela, nejprv vzteky na toho chlapa, pak nad kobylou, si představ chlaďáska v minibalení- krásnej souměrnej koníček, ale......... schvácená na všechny4 a ke všemu kopýtka přerostlý , tak 2-3 roky nedělaný, na 20% těla plíseň.
No řekla jsem , vemu si ji, ale peníze vám dám, až by se od ní narodilo hříbě a to se prodalo, nejdřiv že asi jo, ale teď mi psaly že ne, že chtěj peníze. Já na to, že přeju hodně štěstí při hledání kupce, ale já bych jí byla bívala nechala dát vrámci možností dopořádku kopýtka i zaplísnění, ať se případně ozvou.
Ti přemejšlim co s tim, prachy nemam abych ji koupila, tak aspoň na ně poštat veterinární zprávu, nebo něco?
čaušššš

ahoj, sice vím, že to naní téma pro chladnokrevníky, a taky vidím, že se nikomu nechtělo zareagovat na můj příspěvek, vím řeší se takových případů dost, ale jen jako pokračování přidám, že jsem o tom dala vědět známému na veterinární správu, jsem prostě udavač. nechci aby takové zanedbání jen tak prošlo. byla jsem varována, že se mi to může vymstít.......

9.5.2009 08:27
madow

XXX.XXX.121.112

saborka napsal(a):
ahoj, sice vím, že to naní téma pro chladnokrevníky, a taky vidím, že se nikomu nechtělo zareagovat na můj příspěvek, vím řeší se takových případů dost, ale jen jako pokračování přidám, že jsem o tom dala vědět známému na veterinární správu, jsem prostě udavač. nechci aby takové zanedbání jen tak prošlo. byla jsem varována, že se mi to může vymstít.......

jurinek: jak píše bonita...sma uvidíš...ale přeji ať se koníkovi daří

9.5.2009 08:31
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
jurinek: jak píše bonita...sma uvidíš...ale přeji ať se koníkovi daří

Ahojte všichni...zdravím do krásného sobotního dne....sice pro mě pracovního, ale ty 4hodiny vydržím.....
jak se má moje Bonitka??? je ti už lépe????
včera jsem se tu ani neukázala...bylo hodně práce...přestavujeme ve stáji Rozárce stání na box....kdyby se podařilo hříbatko, tak at mají kde živořit
foto já s rozárkou ufonkem....trochu nepovedené, ale alespoň něco

9.5.2009 09:50
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Ahojte všichni...zdravím do krásného sobotního dne....sice pro mě pracovního, ale ty 4hodiny vydržím.....
jak se má moje Bonitka??? je ti už lépe????
včera jsem se tu ani neukázala...bylo hodně práce...přestavujeme ve stáji Rozárce stání na box....kdyby se podařilo hříbatko, tak at mají kde živořit
foto já s rozárkou ufonkem....trochu nepovedené, ale alespoň něco

tak a ještě jednu ... maly detail...mojí (rozárky) tlamičky

9.5.2009 10:26
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Ahojte:-), saborka, nie ze by som nechcela reagovat, ani mne nie je lahostajny zivot inych koni, ale nase zakony su len na jednu vec, a to na h.vnoja sa snazim zabezpecit maximalny komfort aspon tym nasim konom, ale ked vidim, ako stary "konak" ma podkuteho kona a este si mysli, aky je on znalec, no, co budem hovorit, fotky si netrufam sem dat, nechcem mat problemy, moj chlap sa mu to uz snazil rozmluvat, ale komu nie je rady, tomu nie je pomoci, kto by mal zaujem, mozem poslat na mail...to mas ako tu na inej diskusii, treneri, co netrenuju, ale MUCIA kone a podobne...nasa legislativa je 100 rokov za opicami, ono sa mi velmi dobre pozera Animal Police na Animal Planet a len ticho zavidim, ked jednoducho pridu a zviera zoberu, ci to je pes, alebo kon, popripade, ak uznaju za vhodne, zviera na mieste utratia. Ale je dobre, ze si to nahlasila, ak clovek nema podmienky a znalosti, tak nema mat zvierata!

9.5.2009 10:27
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Madow: no asi som to prehnala, lebo dnes som sa zobudila s kaslom a boli ma na prsiach, dnes asi vazne ostanem v posteli, akurat nieco navarim, vcera som robila jatra na cibulke a kolienka so zelenym salatom-sice mi ho nepestujeme, ale za hnoj dostavame od susedov pravidelny pridelA mas peknu fotecku

9.5.2009 11:18
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

mno jatýrka, salátek....to není špatný......
děkuji za pochvalu.....dnes mi drž pěsti...Roze natekla nožka...nekulhá nic...tak pojedem chladit do řeky....ona vodu miluje..jen jí do tý vody dostat...pak si v ní libuje...jen jí tam dostat
tak doufám, že ne nebudu koupat dřív
sakra ta tvoje nenoc je nějaká záludná....škoda že nejsem babka kořenářka...moc ráda bych ti nějak pomohla

na foto můj mávající stín

9.5.2009 11:47
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

to vies, staroba-chorobamne uz nic nepomoze, ale teraz som dovarila, sosovicovu polievku, a dala som si rozpustit multivitamin vo vode, snad ma to prejde. Dufam, ze Rozarka bude OK, to s tymi nasimi milacikmi stale nieco je, ze? Vcera som pozerala ma koby, a je chudinka pekne dokusana od tych hnusnych musiek, sem tam jej davam aj sietovku, ale tu viac menej, az ked zacne sezona tych megaovad, tu su take hnusne "svine", fakt neviem, na co boli vymyslene

9.5.2009 16:36
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
to vies, staroba-chorobamne uz nic nepomoze, ale teraz som dovarila, sosovicovu polievku, a dala som si rozpustit multivitamin vo vode, snad ma to prejde. Dufam, ze Rozarka bude OK, to s tymi nasimi milacikmi stale nieco je, ze? Vcera som pozerala ma koby, a je chudinka pekne dokusana od tych hnusnych musiek, sem tam jej davam aj sietovku, ale tu viac menej, az ked zacne sezona tych megaovad, tu su take hnusne "svine", fakt neviem, na co boli vymyslene

zdarec bando.už jsem tda delsi dobunebila ja vim nejak na vas zapominam.ne nebojte jen neni tolik casu co bych potrebovala.jsou problemy v praci tak i doma.lavina je naka divna hubena a ma na hruhniky jako v levem sedle boule jen se bojim aby to neil skřeček jinak by me slehlo.tento tyden bduu odčervovat-tak jsem radeji zvolila naky poradny odčervovak co to vše zlikviduje jen se na nej musi čekat skoro měsíc to by me taky šlehlo. a co vy jak valčíte jo jinak vitam nové členy v nasí již brzy vetčině

9.5.2009 16:38
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tak, kde sa mi vsetci valate?

9.5.2009 23:02
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
tak, kde sa mi vsetci valate?

bonita neváláme nadíváme mrazáky
Marti jaký to máš odčervovák a kolik tě bude stát? Jinak hoď nějaké aktuální foto Laviny. Já jsem se těšila že Vám sem dám aktuální fotečky a nic, kamarádka mi odjela na Slovensko. Tak zítra zkusím něco nafotit mobil snad to mezi tím vším blázincem stihnu.

10.5.2009 12:10
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambra napsal(a):
bonita neváláme nadíváme mrazáky
Marti jaký to máš odčervovák a kolik tě bude stát? Jinak hoď nějaké aktuální foto Laviny. Já jsem se těšila že Vám sem dám aktuální fotečky a nic, kamarádka mi odjela na Slovensko. Tak zítra zkusím něco nafotit mobil snad to mezi tím vším blázincem stihnu.

jaj tak to si detzka zrovna nevzpomenu v pondeli pro nej jedu do budějk na veterinu kde jsem si ho objednala dve tuby jedna cca 1450,-

10.5.2009 17:19
bonita

XXX.XXX.113.4

madow napsal(a):

ambricko, jee, vy sa mateja som dnes robila pecene veprovemnam, mnam

10.5.2009 19:23
madow

XXX.XXX.130.92

bonita napsal(a):
ambricko, jee, vy sa mateja som dnes robila pecene veprovemnam, mnam

Ahojky lidičkové moji zlatí.....tak víkend úspěšně za námi.....
Rozárka podstoupila malinkou operaci...měla nateklou nožku vůbec jsme už nevěděli z čeho...nožka nehřála ani nebyla naopak studená...prostě nic...tak jsme volali vet...nakonec se zjistilo že jí neco kouslo(nebyla vidět žádná ranka ani otok kolem...prostě jí natekla najednou noha jak sloníkovi)...tak jí to doktorka nařízla...vytekla snad tuna hnisu...dostaly jsme antibiotika a už dnes to je o mnoho lepší...prý ještě že jsme zavolali hned...že ještě tak pár dní a mohla být otrava krve...takže už je vše ok.
tak vám všem přeji krásný zbytek u nás už slunečné neděle a zítra pošlu zase nějaké fotečky

10.5.2009 20:28
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

jejda Marketko, to snad nemysli vazne, chudinecka Rozarka, no, este stastie, ze to dobre dopadlo, tak nech sa ti pekne uzdravi a na fotecky sa tesim

10.5.2009 21:28
jurinek

XXX.XXX.155.189

bonita napsal(a):
Jurinek: no aspon ma milujuci panicku, ktora sa pre neho na jeho starobu obetujesnad vam to spolu este dlho vydrzi, ale zasa, sama uvidis, ako sa mu zije, ak by sa mu naozaj pohorsilo, tak bud milosrdna...daj nejake fotecky starouska este

Ahoj Bonito dodávám tedy nějaké to foto starouška Juráška.
Jurda šíleně miluje vodu

10.5.2009 21:32
jurinek

XXX.XXX.155.189

jurinek napsal(a):
Ahoj Bonito dodávám tedy nějaké to foto starouška Juráška.
Jurda šíleně miluje vodu

Z doby kdy mě mohl Jurášek ještě nostit na hřbetě

10.5.2009 21:37
jurinek

XXX.XXX.155.189

jurinek napsal(a):
Z doby kdy mě mohl Jurášek ještě nostit na hřbetě

Jurda ještě v akci,teď už má leháro a užívá si

10.5.2009 21:52
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Iha, Jurinku, to bol ale kus chlapata farbicka krasna syta, ale aj teraz je stale fesak

10.5.2009 21:53
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

hele, nieco vam sem hodim, tak damy a pani, toto by som si veru vedela predstavit

10.5.2009 21:56
vendulka2066

XXX.XXX.220.78

bonita napsal(a):
hele, nieco vam sem hodim, tak damy a pani, toto by som si veru vedela predstavit

Ahoj Bonito... Vaší moderku čtu často, ale nepřipisuju, protože chladnokrsvníka nemám... I když mě neznáš, mohla bych tě požádat, abyses podívala na moderku o té kobylce, která je divná? Je tam holčina, která si neví rady se schvácenými kopyty a já jí neumím pomoct a moc lidí už tu takhle večer není... Předem ti moc děkuju za jakoukoliv reakci na její problém... vážně je na tom moc špatně...Díky

10.5.2009 22:21
vendulka2066

XXX.XXX.220.78

vendulka2066 napsal(a):
Ahoj Bonito... Vaší moderku čtu často, ale nepřipisuju, protože chladnokrsvníka nemám... I když mě neznáš, mohla bych tě požádat, abyses podívala na moderku o té kobylce, která je divná? Je tam holčina, která si neví rady se schvácenými kopyty a já jí neumím pomoct a moc lidí už tu takhle večer není... Předem ti moc děkuju za jakoukoliv reakci na její problém... vážně je na tom moc špatně...Díky

Moc moc děkuju... snad už volá vetovi...

10.5.2009 22:29
bonita

XXX.XXX.102.207

vendulka2066 napsal(a):

vendulko, nie je zac...

11.5.2009 07:54
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

ahojky milášci.....tak mi ten týden začal opravdu krásně....cestou do práce jsem zmokla jak myš
jinak Rozárka se má už dobře..z rány na noze už nám skoro nic neteče a nožičku už má trochu nateklou jen kolem rány...je to moje statečná holčička

na foto, jsme po vyjíždce a po ostříkání vodou a papkáme v leže....(takhle to vydržela asi 15 minut než jí došla tráva z dosazu)

11.5.2009 08:04
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):
ahojky milášci.....tak mi ten týden začal opravdu krásně....cestou do práce jsem zmokla jak myš
jinak Rozárka se má už dobře..z rány na noze už nám skoro nic neteče a nožičku už má trochu nateklou jen kolem rány...je to moje statečná holčička

na foto, jsme po vyjíždce a po ostříkání vodou a papkáme v leže....(takhle to vydržela asi 15 minut než jí došla tráva z dosazu)

bonita no nevím nevím zda se mám, ale teda to uklízení kolem nic moc. Navíc mi onemocněl otec, takže jsem to doma stihla s bídou trochu uklidit, tedy spíše jenom vytřít podlahu a pak jsem valila zachraňovat to co by mohlo zmoknout. U nás byla včera odpoledne taková menší bouřka a pěknej slejvák , ale dneska už po tom není ani památky zase nastává pařák. No pak jsem valila honem krmit a v devět jsem byla mrtvá ve vaně. Takže neděle stála opravdu za to. Takže jsem ráda, že teďka sedím v práci a chvilku si dáchnu.

madow jsem ráda, že máš kobylku v pohodě.

11.5.2009 08:08
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

no a u nas zasa ani kvapkavcera som lietala s hadicou ako blazonaj kone som ospricovala, chudata, uz zasa maju vo vybehu saharu...

11.5.2009 08:21
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
no a u nas zasa ani kvapkavcera som lietala s hadicou ako blazonaj kone som ospricovala, chudata, uz zasa maju vo vybehu saharu...

no tak včera u nás byla snad 40stupnů...bylo hrozný horko a hlavně dusno.....koníci byli všichni venku, a taky pak ode mne měli sprchu...takže jsme i čekali že sprchne, ale mohlo v noci a ne když já ženu do práce....
bonitka jak se daří tobě...už tě ta divná choroba opustila??

na foto je Rozárka když zrovna vstávala z pasení vleže...je i vidět jak má kolem sebe vykousaný oblouk

11.5.2009 08:29
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):
no tak včera u nás byla snad 40stupnů...bylo hrozný horko a hlavně dusno.....koníci byli všichni venku, a taky pak ode mne měli sprchu...takže jsme i čekali že sprchne, ale mohlo v noci a ne když já ženu do práce....
bonitka jak se daří tobě...už tě ta divná choroba opustila??

na foto je Rozárka když zrovna vstávala z pasení vleže...je i vidět jak má kolem sebe vykousaný oblouk

No u nás taky bylo děsně dusno a vedro aji slepice byly zalezlé někde v chládku, ale pak přišla bouřka a trošku se ochladilo, ale na večer to vypadalo, že bude znova bouřka ale pak se to nějak rozmyslelo. Ale v dědině o 4km vedle ani nekáplo.

11.5.2009 08:37
aluska

XXX.XXX.196.7

ambra napsal(a):
No u nás taky bylo děsně dusno a vedro aji slepice byly zalezlé někde v chládku, ale pak přišla bouřka a trošku se ochladilo, ale na večer to vypadalo, že bude znova bouřka ale pak se to nějak rozmyslelo. Ale v dědině o 4km vedle ani nekáplo.

Ahoj holky, krásný začátek pracovního týdne. Ach jo, tenhle už bude dlouhej. Já mám čas číst diskuzi jenom v kanclu , doma ne, to mám moc práce, jsem u Cipíska, s psinama, makám na zahradě. Za dva týdny mi odjede šéf na dovolenou, takže už se těším, já si to taky užiju, budu tu sama v kanceláři, tak se podle toho samozřejmě zařídím. V pátek přijel do stáda novej pětiletej poník, čekala jsem nějakou akci, chvilku ho očuchávali a honili po pastvě, poncl pak podlez zavřenou ohradu na druhou louku a bylo po srandě.

11.5.2009 08:38
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Market, dik za opytanie, teraz som presla do faze kaslania, takze uvidime ako sa to bude dalej vyvijat...Rozarka je podarena, oni su ale potvorky, ze? Ambricko a otec je OK?

11.5.2009 08:40
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Aluska, fakt dobre, stym ponikommali ste aspon nejaky sranda odchyt z luky?

11.5.2009 08:45
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
Aluska, fakt dobre, stym ponikommali ste aspon nejaky sranda odchyt z luky?

ne ne, ta druhá louka je taky ohražená, je tam zavřeno, aby narostla tráva. Poncl se jenom trošku sehnul a byl na druhý straně. Dám nějakou fotku, jak ostatní čučí. Tady jedna s ponclem

11.5.2009 08:46
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
ne ne, ta druhá louka je taky ohražená, je tam zavřeno, aby narostla tráva. Poncl se jenom trošku sehnul a byl na druhý straně. Dám nějakou fotku, jak ostatní čučí. Tady jedna s ponclem

a tady bez poncla , ten je na druhý straně

11.5.2009 08:48
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
Market, dik za opytanie, teraz som presla do faze kaslania, takze uvidime ako sa to bude dalej vyvijat...Rozarka je podarena, oni su ale potvorky, ze? Ambricko a otec je OK?

bonita já bych spíš řekla že otec je KO . NO jsem zvědavá jak to dneska přebojujou, tak navařeno maj, tak snad nějak nekrměj zvířenu a přežijou do tý doby než v sedm přijedu z práce dom.

11.5.2009 08:49
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
a tady bez poncla , ten je na druhý straně

Bonitko, takže se uzdravuješ? To je moc dobře.
Juráška je mi moc líto, hlavně aby ještě dlouho aspoň chodil, i když to bude stát spoustu peněz
V sobotu jsem strouhala Cipískovi předky, měl je jak z kamene, pořád jsem brousila nůž a triko jsem měla propocený skrz na skrz. Tuhle sobotu mě čekaj zadní. Dělám vždycky jenom dvě a dvě, i tak se potom sotva narovnám.

11.5.2009 08:50
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
Bonitko, takže se uzdravuješ? To je moc dobře.
Juráška je mi moc líto, hlavně aby ještě dlouho aspoň chodil, i když to bude stát spoustu peněz
V sobotu jsem strouhala Cipískovi předky, měl je jak z kamene, pořád jsem brousila nůž a triko jsem měla propocený skrz na skrz. Tuhle sobotu mě čekaj zadní. Dělám vždycky jenom dvě a dvě, i tak se potom sotva narovnám.

11.5.2009 08:56
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

aluska...pěkné fotečky a vychytralý poník....krásná fotka jak všichni koukají do té druhé ohrady

jurinek: Jurášek je teda frajer.....přeji mu at mu nožky ještě dlouho slouží

bonita: potvurky to jsou a jak jsou chytrý a hlavně chápavý

11.5.2009 10:33
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tak ja sa vratila z obchodzky domov a zistila som, ze som sa nestavila v lekarni, no hlava deravateda skor hlava tresticivcera mi suseda hovorila, ze aj ona je nakapata, ze to musel ist nejaky virus okolo.
Aluska: skoda, no, aspon by si dala nejake round pen fotkyale tieto tu su tiez bozske

11.5.2009 10:35
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Jejda Ambra, to chodis tak neskoro? No aj mne bola ponukana praca v Bratislave, ze do 6:30 a podobne, to by mi 9 hodina vecerna istila, ze by som sa dotrepala k nam na vidiekFuj!

11.5.2009 10:37
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Madow, no to su teda potvory, a myslim, ze by im mohla v pohode kralovat moja kobyla, minule som ju pozorovala, bola priviazana o mreze v okne na stajni, a tak strasne chcela ist von, ze ked jej uzol nesiel rozviazat zubami, tak zdvihla prednu nohu a snazila sa ho rozviazat kopytom!!!keby som to nevidela, tak neuverim

11.5.2009 10:50
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
Jejda Ambra, to chodis tak neskoro? No aj mne bola ponukana praca v Bratislave, ze do 6:30 a podobne, to by mi 9 hodina vecerna istila, ze by som sa dotrepala k nam na vidiekFuj!

bonita jo jo dvakrát v týdnu jo, jinak dvakrát v týdnu jsem doma před pátou a jednou v týdnu o půl čtvrté. Bohužel korunky jsou potřeba. Tak musí bejt ráda, že nějakou prácu mám, ale bohužel jenom do konce května.

11.5.2009 11:05
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
bonita jo jo dvakrát v týdnu jo, jinak dvakrát v týdnu jsem doma před pátou a jednou v týdnu o půl čtvrté. Bohužel korunky jsou potřeba. Tak musí bejt ráda, že nějakou prácu mám, ale bohužel jenom do konce května.

Bonita: to si děláš srandu to bych se atm asi svíjela v křečích smíchu...potvůrky....tak to jednoznačně vede

11.5.2009 11:06
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Bonita: to si děláš srandu to bych se atm asi svíjela v křečích smíchu...potvůrky....tak to jednoznačně vede

ambra: tak to máš ještě hezkou pracovní dobu...já jsem denně od půl osmý do půl páty

11.5.2009 11:07
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
ambra: tak to máš ještě hezkou pracovní dobu...já jsem denně od půl osmý do půl páty

plus jednou za 14dní sobotu od 8 do 12:30

11.5.2009 11:15
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

no ona je taka vymyselnicka, a velmi dobre vie odhadnut aj jazdcapodla mna do pol 5 je dobra doba, to by som bola doma okolo 6:15, najneskor o 7.

11.5.2009 11:20
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):

No já vím, že je dobrý pracovat ve státní správě
Jinak bonita jak jsme tu vloni měly ty polky, tak jedna z nich si pravidelně ve stáji zacvičila takovou protahovačku na nožky, kdy si nejdřív každou z nich dala na koryto. Tak že nohu měla naplou a svírala s jejím ´tělěm skoro 180stupňů a protáhla se dozadu a pak druhou to samé a nakonec si do toho koryta stčila obě a postavila a většinou to končilo tím, že flákla hlavou o strop Opravdu užasná rozcvička, škoda, že jsem z ní nebyla tak odvázaná jako kobča, protože byla na předek nakutá, tak jsem vždycky trnula strachy jestli dřív zničí koryto nebo svoje vlastní kopyta, kdyby se jí někde podařilo zachytit podkovu.
Koně jsou sice chytrý potvory, ale někdy maj blbý nápady.

11.5.2009 11:27
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tak to teda majujak ta nasa, je tak chytra, ze jej to ide v neprospech...vid. ked utiekla a bola za trest zatvorena pol dnasice za to nemohla, ale vtedy mojmu rupli nervy, tak jej zatrhol vybeh...

11.5.2009 12:41
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

chytrolínci......teda u nás leje jak z konve.....aaaaa pooooomocccc bouřka

11.5.2009 12:53
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

kde, kde, kde, ja chcem tieeez!!!!!!!!!!!!!

11.5.2009 14:31
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

tak a je po bouřce a i po dešti

11.5.2009 14:49
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tak tu dusno na skapanie

11.5.2009 15:00
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak tu dusno na skapanie

třeba se to taky tam k vám přižene je po dešti a zima jak v ruský pohádce....z které části slovenska jsi??? já s našima jezdila docela často jako malý dítě na slovensko

11.5.2009 15:06
saborka

XXX.XXX.67.29

madow napsal(a):
tak a ještě jednu ... maly detail...mojí (rozárky) tlamičky

mi teda chvíli trvalo, přijít na to- jak správně natočit hlavu, (svou) abych se na tuhle foku dívala ze správnýho úhlu

11.5.2009 15:08
saborka

XXX.XXX.67.29

bonita napsal(a):
tak tu dusno na skapanie

my byly s kamarádkou na víkend s koňam venku, bylo to super, počasí nám vyšlo nádherně. večer posezení u kamarádů kolem táboráku s kytarou a vínkem....... balzámek na dušičku

11.5.2009 15:22
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

som blizky zapada to doslova, smeasi 30 km od moravskych hranic

11.5.2009 15:36
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
som blizky zapada to doslova, smeasi 30 km od moravskych hranic

No tak my máme trošku přimráklo a skrz mráčky sem tam vykukne slunko, tAk jsem zvědavá co z toho bude, doufám,že ne ty přívalové deště jak předpovídaj, brr.
Bonita a kolik má hřebec nápadnic?

11.5.2009 15:50
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

Ambricko, pisem email

11.5.2009 15:52
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
Ambricko, pisem email

bonita doufám, že dorazí

11.5.2009 15:55
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

mas ho tam

11.5.2009 16:14
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
mas ho tam

bonita tak už tam máš i odpověď a děkuji opravdu krasavec JInak to vypadá, že dneska zase nebudu muset zalívat. Nějak se to tu přimráklo ale pršet by mohlo až dojdu na nádraží koupat se nemíním.

11.5.2009 16:22
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tu po dazdi ani stopy...som rada, ze sa ti paci

11.5.2009 20:23
madow

XXX.XXX.130.92

bonita napsal(a):
tu po dazdi ani stopy...som rada, ze sa ti paci

ahojte...tak jsem tu zpět...pro dnešek mám povinnosti úspěšně za sebou

na fotu Rozárky manžel na formanském dnu

11.5.2009 20:25
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

oooh, aky fesak

11.5.2009 20:35
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):

tak ještě pošlu nějakou tu fotečku
Marek, Rozárky stájový kolega při tahu s kládou

11.5.2009 20:38
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

to je na nejakej sutazi?

11.5.2009 20:39
madow

XXX.XXX.130.92

bonita napsal(a):
to je na nejakej sutazi?

formanský den, vítěz v těžkém tahu pak jezdí na Koně v akci v Pardubicích

11.5.2009 20:39
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

historia

11.5.2009 20:40
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):
formanský den, vítěz v těžkém tahu pak jezdí na Koně v akci v Pardubicích

při tomhle dni se soutěží..slalom s kládou, těžký tah a pak soutěž vozatajů...cross přes překážky

11.5.2009 20:41
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

aha, a ako daleko to mate do Pardubek? Tu tiez jeden historicky tazky tah...

11.5.2009 20:46
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):
při tomhle dni se soutěží..slalom s kládou, těžký tah a pak soutěž vozatajů...cross přes překážky

asi 80km.....to jsou úžasné obrázky

11.5.2009 20:47
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

to su starodavne pohladnice, som tak trochu zberatel

11.5.2009 20:48
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

tak mna asi klepne, tu sucho ako na Sahare, poliala som iba kvety na schodoch, na ine sa uz necitim, a ked nezaprsi, tak ja fakt neviem, co budeme robit

11.5.2009 20:57
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):

tak u nás zapšelo, konečně....zítra pošlu více fotek z formanského dne...doma se mi to furt seká....
věřím, že už ti to sucho leze na nervy, tak jsem už byla na prášky, ale dnes konečně...už jsme skoro dělali i tanec pro déšť

11.5.2009 21:00
madow

XXX.XXX.130.92

madow napsal(a):
tak u nás zapšelo, konečně....zítra pošlu více fotek z formanského dne...doma se mi to furt seká....
věřím, že už ti to sucho leze na nervy, tak jsem už byla na prášky, ale dnes konečně...už jsme skoro dělali i tanec pro déšť

jdu hodit koupel a skočím šipku do pelechu, takže přeji krásnou dobrou noc, sladký sny.
zítra 100% napíšu

11.5.2009 22:20
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

jej ja teraz vysla z vane, tak dobru noc

12.5.2009 07:15
ambra

XXX.XXX.24.1

bonita napsal(a):
jej ja teraz vysla z vane, tak dobru noc

Tak u nás doma zapršelo, tedy spíš to byl slejvák, v nedělu a včera odpoledne před koncem mojí pracovní doby byl slejvák zase tady.
Jinak je tu zamračeno tak jsem zvědavá co z toho a venku je parádní zima brr.

12.5.2009 07:39
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
Tak u nás doma zapršelo, tedy spíš to byl slejvák, v nedělu a včera odpoledne před koncem mojí pracovní doby byl slejvák zase tady.
Jinak je tu zamračeno tak jsem zvědavá co z toho a venku je parádní zima brr.

Dobré ráno, u nás se to včera vypršelo a dnes i když je zataženo, tak to vypadá, že už pršet nebude...místy prosvítá sluníčko
napršelo toho ale dost

12.5.2009 07:46
ambra

XXX.XXX.24.1

madow napsal(a):
Dobré ráno, u nás se to včera vypršelo a dnes i když je zataženo, tak to vypadá, že už pršet nebude...místy prosvítá sluníčko
napršelo toho ale dost

http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz8159 Koukněte tomu říkám informovanost. Je vidět,že to maj za těch pár ročníků promakané na jedničku

12.5.2009 07:52
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz8159 Koukněte tomu říkám informovanost. Je vidět,že to maj za těch pár ročníků promakané na jedničku

to jo a hlavně to vypadá i lákavě....

12.5.2009 07:59
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

já bych vás pozvala do Polska na CAI maraton spřežení jen, nevím ještě přesný termín...a asi to pro vás bude dosti daleko...byla jsem tam loni a fakt super zážitek....

12.5.2009 08:07
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
já bych vás pozvala do Polska na CAI maraton spřežení jen, nevím ještě přesný termín...a asi to pro vás bude dosti daleko...byla jsem tam loni a fakt super zážitek....

Tak se taky hlásím, u nás v Budějovicích včera večer krásnej slejvák, paráda. Ale až večer, takže jsme s Cipískem stihli chvilku jízdárnu, pak pár kopečků a rybník

12.5.2009 08:09
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
Tak se taky hlásím, u nás v Budějovicích včera večer krásnej slejvák, paráda. Ale až večer, takže jsme s Cipískem stihli chvilku jízdárnu, pak pár kopečků a rybník

rybník????

12.5.2009 08:21
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
rybník????

ale jenom namočit kopýtka a napít, ale jak já se těším na léto na plavení, Cipísek vodu moc rád

12.5.2009 08:22
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):

Ano ano a je dobře že na to upozorňují s takovým předstihem, kdy je dost času se rozmyslet navíc přihlášky stačí poslat prakticky i týden před samotným termínem. Aspoň někdo ukazuje, že když se chce tak to jde!

12.5.2009 08:31
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
ale jenom namočit kopýtka a napít, ale jak já se těším na léto na plavení, Cipísek vodu moc rád

aluska: tak to jo...já se lekla že jste se už byli koupat , taky se moc těším na plavení....mě stačí co rozara vyvádí těď když jedem namáčet nožky do řeky...vždy jsem mokřejší než ona... v rybníce je zase jak lochneska....a jak u toho kručí

12.5.2009 08:53
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

bree ranko

12.5.2009 08:53
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
aluska: tak to jo...já se lekla že jste se už byli koupat , taky se moc těším na plavení....mě stačí co rozara vyvádí těď když jedem namáčet nožky do řeky...vždy jsem mokřejší než ona... v rybníce je zase jak lochneska....a jak u toho kručí

tak jedna z loňska, pustili jsme koníky do cody samotný a málem nám uplavali

12.5.2009 09:14
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
tak jedna z loňska, pustili jsme koníky do cody samotný a málem nám uplavali

jéééé to je hezký....lochnesky a tři

12.5.2009 09:17
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

posílám slibované fotečky z formanského dne...
tak Rozárky stájový kolega Marek....úprk do cíle

12.5.2009 09:18
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
posílám slibované fotečky z formanského dne...
tak Rozárky stájový kolega Marek....úprk do cíle

Marek při couvání s kládou

12.5.2009 09:20
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Marek při couvání s kládou

Marek má pauzu

12.5.2009 09:22
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Marek má pauzu

Mareček při těžkém tahu

12.5.2009 09:23
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Mareček při těžkém tahu

Rozáry manžel při těžkém tahu

12.5.2009 09:25
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Rozáry manžel při těžkém tahu

Náchodská přehlídka...plemeník Bret

12.5.2009 09:26
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Náchodská přehlídka...plemeník Bret

Náchodská přehlídka...plemeník Bosbar...bohužel koník loni umřel

12.5.2009 10:09
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):
Náchodská přehlídka...plemeník Bosbar...bohužel koník loni umřel

tento vranik, to nie je ten, co chodil v pare s tym bielym zrebcom? nemozem si teraz zmysliet nameno...a co sa tomuto stalo?

12.5.2009 10:16
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

to asi nebyl on....umřel na stáří

12.5.2009 10:25
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):

a kolik mu bylo let? Já znám jeho syna, Bosbar II, mohutný hnědák, stával kousek od Budějovic u pana Smolíka, možná tam ještě je

12.5.2009 10:26
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

teď mě to ale dosti zmátlo...koukala jsem do plemenné knihy a tam píšou že působí na stanici Zbýšov okr.vyškov a když jsem teď připouštěla rozárku...chtěla jsem právě bosbara...protože ho tu měl kousek od nás jeden pán na připouštění a ten mi řek že Bosbar je už skoro půl roku po smrti...tak já teda nevím

12.5.2009 10:27
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
teď mě to ale dosti zmátlo...koukala jsem do plemenné knihy a tam píšou že působí na stanici Zbýšov okr.vyškov a když jsem teď připouštěla rozárku...chtěla jsem právě bosbara...protože ho tu měl kousek od nás jeden pán na připouštění a ten mi řek že Bosbar je už skoro půl roku po smrti...tak já teda nevím

25 letos v únoru

12.5.2009 10:29
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
25 letos v únoru

Bosbar 2 letos připouští někde u Světlé nad Sázavou
jinak tak trochu osobně znám Bosbarovi dcery Sisi a Sáru..ty právě také vlastní pan Vlach který tu měl stát Bosbara

12.5.2009 10:38
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

skoda, ze tu nie je Sally, ta by mi vedela povedat, ked som chodievala cca pred 10 rokmi do Brna na Propet-to bol vtedy kazdy rok, tak som sa tam zamilovala do pary plemennych zrebcov CMB: vranik-belus, a mam taky pocit, ze jeden bol Baron a druhy Bospar, ale fakt si uz nepamatam...cize vek by aj mohol byt

12.5.2009 10:44
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):
Bosbar 2 letos připouští někde u Světlé nad Sázavou
jinak tak trochu osobně znám Bosbarovi dcery Sisi a Sáru..ty právě také vlastní pan Vlach který tu měl stát Bosbara

Dámy já vám povím, vy umíte člověka tak zblbnout, že to není ani možný!
Tak pro bonita Bosbar chodil v páře s Baronem, to ještě stávali spolu v Jihlavě- Kosovo u p. Andrleho, a to už je nějakej pěknej pátek.
Bosbar-2 stojí u pana Šupity, který ho odkoupil, ve Světlé nad Sázavou spolu ještě s jedním plemeným hřebcem tuším Amis se jmenuje, též ČMB.
Ale podle PK online by měl opravdu stát u p. Kartuse ve Zbýšově, jestli je na živu nebo není těžko říct. Aktualizace PK probíhá podle mě dost záhadným způsobem no uvidíme, maj to holt zajímavé ,když vedou jako plemeníka i už vykastrovaného a z chovu vyřazeného bývalého plemeníka. Sranda

12.5.2009 10:44
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
skoda, ze tu nie je Sally, ta by mi vedela povedat, ked som chodievala cca pred 10 rokmi do Brna na Propet-to bol vtedy kazdy rok, tak som sa tam zamilovala do pary plemennych zrebcov CMB: vranik-belus, a mam taky pocit, ze jeden bol Baron a druhy Bospar, ale fakt si uz nepamatam...cize vek by aj mohol byt

myslíš tihle

12.5.2009 10:46
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
Dámy já vám povím, vy umíte člověka tak zblbnout, že to není ani možný!
Tak pro bonita Bosbar chodil v páře s Baronem, to ještě stávali spolu v Jihlavě- Kosovo u p. Andrleho, a to už je nějakej pěknej pátek.
Bosbar-2 stojí u pana Šupity, který ho odkoupil, ve Světlé nad Sázavou spolu ještě s jedním plemeným hřebcem tuším Amis se jmenuje, též ČMB.
Ale podle PK online by měl opravdu stát u p. Kartuse ve Zbýšově, jestli je na živu nebo není těžko říct. Aktualizace PK probíhá podle mě dost záhadným způsobem no uvidíme, maj to holt zajímavé ,když vedou jako plemeníka i už vykastrovaného a z chovu vyřazeného bývalého plemeníka. Sranda

však Bonita píše že to je deset let

12.5.2009 10:50
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):

Jo skoro pravěk Akorát mě to štve, nejdou mi tu vkládat z práce fotky

12.5.2009 10:55
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):

madow nějak jsem nezaznamenala má tvoje kobylka nějaký původ?

12.5.2009 10:58
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
madow nějak jsem nezaznamenala má tvoje kobylka nějaký původ?

nemá..chudinka...snažila jsem se něco vyhledat, ale bez výsledků...úplně původní majitel jí ani nenechal vystavit průkaz...to až pán od kterého jsem kobču koupila jí nechal pálit a nechal jí vystavit průkaz...takže i rodicče už těžko vyhledám...prostě je neznám a to mě pěkně štve...protože nevím co v ní je

12.5.2009 11:02
bonita

XXX.XXX.102.207

madow napsal(a):

jj tusim chodil napropet aj niekto druhyambricko, ano ano ano, ako vzdy mas pravdu

12.5.2009 11:11
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
jj tusim chodil napropet aj niekto druhyambricko, ano ano ano, ako vzdy mas pravdu

No tak dámy teď se mi stala kuriozitka, chtěla jsem nahrát jednu fotku jeslti to teda konečně nepůjde a nerozmyslelo se to, na fotce měli být už dávno nežijící plemeníci. Tak nejdřív že to nahravá nahráva tak pohoda a až se to nahrálo, tak se mi tam zobrazí chyba a pod tím fotky, nějakého absolutně cizího berana a chtělo to po mě doplnit text. Nějak z toho nechápu

12.5.2009 11:12
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):

Já bohužel ne, to mě a moje koníčky naši ještě neakceptovali...chodila jsem isce jezdit, ale na akce jsem nejezdila....vše se ale změnilo v 2001 když měli naši 20.výročí svatby a já se sestrou jsme jim zařídily projíˇždku kočárem tak mamka začala měnit názor.

12.5.2009 11:13
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
No tak dámy teď se mi stala kuriozitka, chtěla jsem nahrát jednu fotku jeslti to teda konečně nepůjde a nerozmyslelo se to, na fotce měli být už dávno nežijící plemeníci. Tak nejdřív že to nahravá nahráva tak pohoda a až se to nahrálo, tak se mi tam zobrazí chyba a pod tím fotky, nějakého absolutně cizího berana a chtělo to po mě doplnit text. Nějak z toho nechápu

ambra....tak tohle se mi už taky stalo...majednou mi vyjelo šíleně moc obrázků a uplně cizí

12.5.2009 11:22
ambra

XXX.XXX.23.1

madow napsal(a):
Já bohužel ne, to mě a moje koníčky naši ještě neakceptovali...chodila jsem isce jezdit, ale na akce jsem nejezdila....vše se ale změnilo v 2001 když měli naši 20.výročí svatby a já se sestrou jsme jim zařídily projíˇždku kočárem tak mamka začala měnit názor.

J eto nějaké vadné prosím založte někdonové valím obědvat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík