Ahojky zajímalo by mě jaký má temperament a jak se chová? Mám po něm doma ročka zatím hřebečka je to brouček moc hodnej a mazlivej s lidma nemá problémy s koňma taky ne ale je na ně dost oprsklej a dovoluje si. Jaká jsou vaše Calanthaňata?
martiiisek
napsal(a):
Ahojky zajímalo by mě jaký má temperament a jak se chová? Mám po něm doma ročka zatím hřebečka je to brouček moc hodnej a mazlivej s lidma nemá problémy s koňma taky ne ale je na ně dost oprsklej a dovoluje si. Jaká jsou vaše Calanthaňata?
.
haisovad
napsal(a):
Marti Cameron roste do krásy...
Ahojky Dančo, moc děkujeme! Malej roste jako z vody ale je to porat stejny zlatičko sice s nim ted zacina mlatit puberta ale jinak je hodnej . Akorat teda Girbika rychtuje poradne je to takovej trumbera vsecho si necha libit
a co v Kloko koukala sem na fotky a letošní prckové jsou nádherný.
buggyna

XXX.XXX.81.124
martiiisek
napsal(a):
měla sem možnost poznat 2. Obě kobylky. Starší (v té době ročka) byla takový "dříví v lese" když se kydalo, šla z boxu přes kolečko, kopyta se jí strouhaly 3 hodiny protože nebyla schopna držet. Prostě takové pako.
Ta druhá,to bylo čerství mimi krásná krátká nohatá ryzečka, která byla hrozně zvědavá a milounká i přesto, že mamina je zabiják lidí.
buggyna
napsal(a):
měla sem možnost poznat 2. Obě kobylky. Starší (v té době ročka) byla takový "dříví v lese" když se kydalo, šla z boxu přes kolečko, kopyta se jí strouhaly 3 hodiny protože nebyla schopna držet. Prostě takové pako.
Ta druhá,to bylo čerství mimi krásná krátká nohatá ryzečka, která byla hrozně zvědavá a milounká i přesto, že mamina je zabiják lidí.
Tak to Cameron už když se narodil si nechal sahnout všude uplně bez problemu. Pak měl asi tejden kopavou a pak už nic. Z hříbat byl nejstarší ale ostatní na nej byli oškliví a nechteli si s nim hrát. Zvedat nožky sem ho učila už odmala tak to nebyl zadnej problem a ted se stačí nožky dotknout a poda ji sám jinak když se narodil tak byl taky ryrojd a ted vybělává.
martiiisek
napsal(a):
Tak to Cameron už když se narodil si nechal sahnout všude uplně bez problemu. Pak měl asi tejden kopavou a pak už nic. Z hříbat byl nejstarší ale ostatní na nej byli oškliví a nechteli si s nim hrát. Zvedat nožky sem ho učila už odmala tak to nebyl zadnej problem a ted se stačí nožky dotknout a poda ji sám jinak když se narodil tak byl taky ryrojd a ted vybělává.
.
buggyna

XXX.XXX.81.124
martiiisek
napsal(a):
tadyta kobylka je po ryzce ale je možné, že jí jednou na závodech nepoznám
Ahoj, našel jsem náhodou tuto diskusi. Mám doma 3 letou kobylku MIschel /Sindy/, po 2772 Calanthano, a je přesně povahou co se tu píše. MIloučká, velmi mazlivá, komunikativní jak na lidi, tak na koně, na ty je taky oprsklá - i trávu z huby mu sebere , ničeho se nebojí, taky umí vrazit do kolečka
, v lese běhá přes všechno jako chladas, spíš jako tank
. Nožky dává odmala výborně, miluje hřebelcování - a to všude. V papírech má smíšená bělka, tak jsem zvědav jak se vyklube. Našel jsem na rajčeti Calantu, po stejném hřebci, a jako by jí z oka vypadla. Zatím pracujem ze země, je velmi vnímavá a snaží se moc. Na rozdíl od hříbátka, kdy byla přidrzlá i na mě, ale z toho naštěstí brzy vyrostla, jen stačilo jí naznačit, že páníček se prostě nekouše a nekope. Foto z lonského léta.