Prosím jestli znáte hřebce 2848 INDIAN a 502 JUP o jejich fota

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2009 19:19
hvezdalindasindy

XXX.XXX.151.134

Ahoj, jestli mi sem hodíte foto hřebců,na ASCHK fota nemají a trochu pro mou představu, nebo fotky jejich potomků, budu vám vděčna děkuji pa

7.5.2009 19:45
thesis

XXX.XXX.151.2

hvezdalindasindy napsal(a):
Ahoj, jestli mi sem hodíte foto hřebců,na ASCHK fota nemají a trochu pro mou představu, nebo fotky jejich potomků, budu vám vděčna děkuji pa

Ahojky na Indiána se ptej Lucky - Sakiron, má po něm nádherného koně s obrovským skokovým potenciálem. Fotky Indiána i Irona můžeš vidět na jejich stránkách www.sakiron.websnadno.cz. Jestli chceš hřebce na Hvězdu tak Indián by mohl být dobrá volba

7.5.2009 20:04
lapata

XXX.XXX.227.2

tak jsem byla taky zvedava a u Jupa jsem našla jen mejla na chovatele. Jestli jim napíšete, zeptejte se, prosím, kde lze vidět hřebce (proč už nemá fotku v PK :) ) a napište sem. petra.vymetalikova@seznam.cz

7.5.2009 20:08
hvezdalindasindy

XXX.XXX.151.134

thesis napsal(a):
Ahojky na Indiána se ptej Lucky - Sakiron, má po něm nádherného koně s obrovským skokovým potenciálem. Fotky Indiána i Irona můžeš vidět na jejich stránkách www.sakiron.websnadno.cz. Jestli chceš hřebce na Hvězdu tak Indián by mohl být dobrá volba

Dík hned jdu mrknout, jj koukám po hřebci pro Hvězdu, no právě by mohl být fajn a není, až tak s daleka....se uvidí...

7.5.2009 20:22
thesis

XXX.XXX.151.2

Dík hned jdu mrknout, jj koukám po hřebci pro Hvězdu, no právě by mohl být fajn a není, až tak s daleka....se uvidí...

No jinak kdybys chtěla hřebce blíž tak jsou hřebci u Škanderových a pak taky říkala Lucka W, že paní Skulinová má hřebčáka, taky s licencí a je to fakt krasavec a Lucka říkala, že je hodný a super pod sedlem.

7.5.2009 20:57
hvezdalindasindy

XXX.XXX.151.134

thesis napsal(a):
No jinak kdybys chtěla hřebce blíž tak jsou hřebci u Škanderových a pak taky říkala Lucka W, že paní Skulinová má hřebčáka, taky s licencí a je to fakt krasavec a Lucka říkala, že je hodný a super pod sedlem.

jj u p. Škanderové jsem byla, hřebečky viděla, ten arabek je krásný....ale p. Skulinovou bohužel neznám a ty nebo ta Lucka, nemá nějaké foto toho hřebečka?a co je ten hřebeček za plemeno?dík

7.5.2009 22:18
thesis

XXX.XXX.151.2

jj u p. Škanderové jsem byla, hřebečky viděla, ten arabek je krásný....ale p. Skulinovou bohužel neznám a ty nebo ta Lucka, nemá nějaké foto toho hřebečka?a co je ten hřebeček za plemeno?dík

Hřebčák je welshák, já viděla jen fotky v inzerátu a je to krasavec to se musí nechat. Jsou z Vendryně ale žádný kontakt nemám. Třeba sem Lucka napíše, dám ji vědět.

8.5.2009 07:53
strelish

XXX.XXX.212.18

Jamajka po Indiánovi, matka je bílá ponice cca 130 cm KVH.

8.5.2009 12:38
lucajs

XXX.XXX.52.116

strelish napsal(a):
Jamajka po Indiánovi, matka je bílá ponice cca 130 cm KVH.

Heh, jsem tu nebyla ani nepamatuju. Já jsem ta Lucka. Ve Vendryni-nebo jeden už v bystřici, jsou dva hřebci welshe. Toho co jezdim ja je palomino ryzak, druhy je vranik. Oba nadherni. Vice emailem. Neminim někde něco rozkecavat. Zase by někdo z toho udělal halo...

8.5.2009 13:43
hvezdalindasindy

XXX.XXX.188.69

thesis napsal(a):
Hřebčák je welshák, já viděla jen fotky v inzerátu a je to krasavec to se musí nechat. Jsou z Vendryně ale žádný kontakt nemám. Třeba sem Lucka napíše, dám ji vědět.

Dík za ochotu...

8.5.2009 13:49
hvezdalindasindy

XXX.XXX.188.69

lucajs napsal(a):
Heh, jsem tu nebyla ani nepamatuju. Já jsem ta Lucka. Ve Vendryni-nebo jeden už v bystřici, jsou dva hřebci welshe. Toho co jezdim ja je palomino ryzak, druhy je vranik. Oba nadherni. Vice emailem. Neminim někde něco rozkecavat. Zase by někdo z toho udělal halo...

O.k. budu jenom ráda , můj mail je Kynolek@seznam.cz, za chvilku jedu ke koním, takže nejdřív se ke kompu dostanu večer...

12.2.2014 00:08
natyfeltova

XXX.XXX.26.141

Dobrý den,
po Jupovi mám doma hříbáka a s aktuální majitelkou jsem v kotaktu. Napište mi na mail NatyFeltova@seznam.cz pro více informací smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík