Tak se omlouvám,kdyby někomu vadilo, že se do toho pletu...Ale v Ryzáčcích II. uz je plno a jelikož mám taky rezoucha,tak sna dnebude vadit,když se taky přidám
Tak přidávám jednu výběhovou...Yetix
petas
napsal(a):
Tak se omlouvám,kdyby někomu vadilo, že se do toho pletu...Ale v Ryzáčcích II. uz je plno a jelikož mám taky rezoucha,tak sna dnebude vadit,když se taky přidám
petas
napsal(a):
Miluju odznakové ryzáky...to vysvětluje, proč mám doma hnědku
Pro Petas: Ten tvůj je obzvláště povedený
petas
napsal(a):
No, já už jsem ti ho obdivovala několikrát, krasavca ponožkatého...:)
ryzec angličan a ve westernu:)
petas
napsal(a):
a tradičně:)
petas
napsal(a):
to já právě naopak vždy byla proti rezouchům a mám ryzku doma
Petas...krása
Michalko co to je za plemeno???nádherné stvoření
madow
napsal(a):
to já právě naopak vždy byla proti rezouchům a mám ryzku doma
Petas...krása
Michalko co to je za plemeno???nádherné stvoření
udajně je to slezský norik jestli je to na mě ta tvoje kráska je jaké plemeno?
michel
napsal(a):
udajně je to slezský norik jestli je to na mě ta tvoje kráska je jaké plemeno?
Jééé,moc dekujeme...Je to rebel
Sem spokojena,vybrala sem si dobře...ikdyž....začatky byly krušné
Tak hodím ještě nějaké fotky
petas
napsal(a):
Jééé,moc dekujeme...Je to rebel
Sem spokojena,vybrala sem si dobře...ikdyž....začatky byly krušné
Tak hodím ještě nějaké fotky
...
madow
napsal(a):
Rozárka je křižovatka prý Norik x ČT
je fakt že má jemnou hlavu na Norika
jéé bláťáček...posílám taky bláťáčka
a my bláto přímo milujeme
petas
napsal(a):
a dílo je dokonána
madow
napsal(a):
a dílo je dokonána
No nápodobně!Te můj se válí pokaždé!Za každé situace a povrchu
petas
napsal(a):
No nápodobně!Te můj se válí pokaždé!Za každé situace a povrchu
...
madow
napsal(a):
a dílo je dokonána
no, my takly máme obdobné smysly života, žrádlo, tráva, vyválet se a pak proběhnout..:)
kukinatost
napsal(a):
no, my takly máme obdobné smysly života, žrádlo, tráva, vyválet se a pak proběhnout..:)
a vyváleníčko..
petas
napsal(a):
...
Tak a končim...Musim se jit uz ucit...mám svaťák
A ve stredu maturuju
petas
napsal(a):
Taky jednoho mám
jeannej
napsal(a):
Taky jednoho mám
Petas: tak to držím pěsti...já už to mám zaplať pán buh nějaký ten pátek za sebou
Michalka: prosím nevykej mi...je to divoška...občas jsem po vyjížďce utahaná víc než kobyla...teda skoro vždy
madow
napsal(a):
Petas: tak to držím pěsti...já už to mám zaplať pán buh nějaký ten pátek za sebou
Michalka: prosím nevykej mi...je to divoška...občas jsem po vyjížďce utahaná víc než kobyla...teda skoro vždy
Peti, tak to jsme na tom stejně..taky maturuju ve středu ale až za dva týdny..svaták máme už ode dneška, páč máme příští čt a pá obhajoby maturitních prací a pak až maturujeme..no a já jdu ve středu jako úplně poslední z posledních..uzavírám naši třídu...
Jinak i já jsem ti ryzoida určo už několikrát chválila, je to fakt kus krásnýho odznakovýho koně... ty si ho na závodech nejezdíš sama? Zdá se mi, že na těch fotkách, co jsi vkládala do prvních závodů na něm sedí kluk?!
jinak i já mám ryzáčka rezatého...
jenysimons
napsal(a):
Peti, tak to jsme na tom stejně..taky maturuju ve středu ale až za dva týdny..svaták máme už ode dneška, páč máme příští čt a pá obhajoby maturitních prací a pak až maturujeme..no a já jdu ve středu jako úplně poslední z posledních..uzavírám naši třídu...
Jinak i já jsem ti ryzoida určo už několikrát chválila, je to fakt kus krásnýho odznakovýho koně... ty si ho na závodech nejezdíš sama? Zdá se mi, že na těch fotkách, co jsi vkládala do prvních závodů na něm sedí kluk?!
tak to já mám vždy bolaví nohy od pobízení ale je fakt že jak nastalo jaro tak je jak vyměněj, halvně jsme se přestěhovali ke kobylkám tak má roupy a dělásmnou kraviny pořád se leká atd
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michel
napsal(a):
tak to já mám vždy bolaví nohy od pobízení ale je fakt že jak nastalo jaro tak je jak vyměněj, halvně jsme se přestěhovali ke kobylkám tak má roupy a dělásmnou kraviny pořád se leká atd
Peto krasavec a Jeannej taktéž
Tak přidám také svoji rezatici
madow
napsal(a):
michalka: jaro působí asi na každého
no to jo, já jsem ráda ne jednu stranu odkaď jsi?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Peto krasavec a Jeannej taktéž
Tak přidám také svoji rezatici
Pro Terku : Já jsem si to říkala, jestli u Vás nebyla i ustájená. Teď mi ale přijde, jak když mluvíš o jiné kobyle Elí je taky zlato, jo jmenuje se Elisabet, na ošetřování je bezproblémů, ale občas člověka testne jako mě na začátku, jestli se noha dát musí a držet taky, když jsem si ji přivezla, takže u ní důslednost na prvním místě
a pod sedlem teda pro někoho zkušenějšího nebo pod dozorem teda jsem teď učila si začátečníka, tož pravda
madow
napsal(a):
kolik máte koníků ve stáji????
já osobně mám jen tohodle ferdu, tam kde ho mám ustájeného tak tam jsou dvě plňasky, jeden chladnokrevný hřebec belgik pak chladaska a ta bude mít hříbátko a když to bude hřebeček tak bude můj. Můžeš se podívat na stránky
www.ranchratema.estranky.cz je to tam fajn
toto je honza z bívalé stáje taky pěknej sičák
jenysimons
napsal(a):
jenysimons: jj,urco chválila,dekujemA mas pravdu,na zavodech mi ho jezdí kamarád Honza Malý
Já si na to netroufám a ještě dlouho netroufnu
Jezdím téměř víc jak 10let a až v téhle stáji mi došlo,že jezdit neumím!!!
petas
napsal(a):
madow: a nemas nejakej osvedcenej navod na dobre zapamatovani???
Peti, jako opravdu? A to ti není líto koukat na to, jak kamarád sedí na tvým rezatým miláčkoj a vyhrává na něm mašli? Já bych se asi zbláznila....
jezdíš víc jak deset let a zjistila jsi, že neumíš jezdit? šmankote, jak je tohle možný?
jenysimons
napsal(a):
Peti, jako opravdu? A to ti není líto koukat na to, jak kamarád sedí na tvým rezatým miláčkoj a vyhrává na něm mašli? Já bych se asi zbláznila....
jezdíš víc jak deset let a zjistila jsi, že neumíš jezdit? šmankote, jak je tohle možný?
JO,ale me nic jineho nezbyva...ja z nej chci mit dobreho sportovniho kone...a ted bych ho jen kazila...na jizdarne a v terenu na nem jezdim i sama,kamos ho jezdi jen na trening a na zavodech...ale me bylo receno, ze vysedma mimo rytmus...coz mi nikdy neprislo a neprijde....a ze mam holem moc vzadu atd....takze to,ze mam jemnou ruku,je celkem nepodstatneA oni s emnou maji trpelivost,snazi s eme brat na jizdarnu a trenovat me,ale rpej porad odmlouvama nesnazim se...
No to je fuk...proste mozna jednou...az Yetix bude 100% parkurák,tak se odhodlám...ona je i jedna strana,která tvrdí,ze jezdím obstojne a ze skákat umím,tak ze nevidí problém...ale problém vidím hlavne já....
petas
napsal(a):
JO,ale me nic jineho nezbyva...ja z nej chci mit dobreho sportovniho kone...a ted bych ho jen kazila...na jizdarne a v terenu na nem jezdim i sama,kamos ho jezdi jen na trening a na zavodech...ale me bylo receno, ze vysedma mimo rytmus...coz mi nikdy neprislo a neprijde....a ze mam holem moc vzadu atd....takze to,ze mam jemnou ruku,je celkem nepodstatneA oni s emnou maji trpelivost,snazi s eme brat na jizdarnu a trenovat me,ale rpej porad odmlouvama nesnazim se...
No to je fuk...proste mozna jednou...az Yetix bude 100% parkurák,tak se odhodlám...ona je i jedna strana,která tvrdí,ze jezdím obstojne a ze skákat umím,tak ze nevidí problém...ale problém vidím hlavne já....
ta byla vcelku obstojna,nebo aspon me se libi...ale napr tahle...je otresna
petas
napsal(a):
A takhle byhc mohla pokracovta donekonecna
holky, nic si z toho nedělejte... Já sedla do sedla po 5 letech odmlky...a řeknu vám..jásala sem, že vysedám správně
Jinak moje rezavé dítě....dnes už valášek
petas
napsal(a):
juuu ryzacci krasna to barva :-) tak pridavam nase 5ti lete mimino po Faraday :-)
sabina
napsal(a):
holky, nic si z toho nedělejte... Já sedla do sedla po 5 letech odmlky...a řeknu vám..jásala sem, že vysedám správně
Jinak moje rezavé dítě....dnes už valášek
tak moje rezaté mimino prozměnu
for kukinatost: takys byla v horní suché? :)
stalonek
napsal(a):
tak moje rezaté mimino prozměnu
for kukinatost: takys byla v horní suché? :)
musím všem pochválit vaše rezíky....jsou to všechno fakt fešáci
for petas: něco na zapamatování....já se učila tím stylem, že jsem si skoro vše přednášela nahlas v pokoji...mamina ze mě šílela ale já si to tak nejlíp pamatovala, než nekonečný čtění dokola...nejlíp se mi učilo v noci, přes den chrupec....ale to už je na tobě.....budu držet moc pěstičky....a nebud zbytečně nervozní...není to tak hrozné jak to vypadá....hlavně klid a čistou hlavu
petas
napsal(a):
madow: a nemas nejakej osvedcenej navod na dobre zapamatovani???
Michalka: úžasní koníci, my máme ve stáji už jen tři koníky...všechno chladási..dva čmb a rozárka...pak tam byl ještě jeden čmb, jeden plnas a dva čt...ty se nakonec odstěhovali do jiné stáje...majitel pak četka prodal a zbyl mu jen plnasek a Janek čmb..(četka koupil jeho přítelkyni, ale ta se z ničeho nic začala koní bát, tak je prodal...on na ně neměl čas a 4 koně pro jednoho je silný kafe)
salima
napsal(a):
juuu ryzacci krasna to barva :-) tak pridavam nase 5ti lete mimino po Faraday :-)
Peti, tak to klobouk dolů před tebou..já jsem na tohle natolik ambiciozní, že bych se fakt nedokázala koukat na to, jak mi kamarád rajtuje valacha na závodech..fakt bych to nevyrdžela, bylo by mi hrozně líto, že na něm nesedím já....ale ty jsi fakt borka, když to dokážeš a jsi schopná říct, že prostě nemáš na závody, tak se tam necpeš...fakt tě v tomhle budu asi dlouho obdivovat...
jinak, co se týče fotek, první je dobrá, druhá už je horší, ty nohy jsou fakt šíleně vzadu... ale pokud na sobě makáš, tak se to brzo spraví...
jenysimons
napsal(a):
Peti, tak to klobouk dolů před tebou..já jsem na tohle natolik ambiciozní, že bych se fakt nedokázala koukat na to, jak mi kamarád rajtuje valacha na závodech..fakt bych to nevyrdžela, bylo by mi hrozně líto, že na něm nesedím já....ale ty jsi fakt borka, když to dokážeš a jsi schopná říct, že prostě nemáš na závody, tak se tam necpeš...fakt tě v tomhle budu asi dlouho obdivovat...
jinak, co se týče fotek, první je dobrá, druhá už je horší, ty nohy jsou fakt šíleně vzadu... ale pokud na sobě makáš, tak se to brzo spraví...
Je to foceno asi před rokem,rokem a pul...ted si troufám říct,že skokově sem na tom líp...ovšem nemám ty reflexy potlačit koně,když by chtěl brzdit nebo štycovat...mam strach,že byhc letěla k zemi při skoku z mkísta atd...tak radsi seidm jak polenoTak si nechcu uzašticovat mladocha!
Jako snažim se makat,jenže holeně mi jedou dozadu pořad i při normalnim ježděni a velmi často se předkláním!!!On je navíc Yetix hroznej cupiták a tak hodně drobí a me se na nem spatne vysedá
Ted to vypadá,ze to svádím na koně,ale na jiných mi to problém nedělá
A nemáš co obdivovat,proste se jen nechcu ztrapňovat
petas
napsal(a):
Je to foceno asi před rokem,rokem a pul...ted si troufám říct,že skokově sem na tom líp...ovšem nemám ty reflexy potlačit koně,když by chtěl brzdit nebo štycovat...mam strach,že byhc letěla k zemi při skoku z mkísta atd...tak radsi seidm jak polenoTak si nechcu uzašticovat mladocha!
Jako snažim se makat,jenže holeně mi jedou dozadu pořad i při normalnim ježděni a velmi často se předkláním!!!On je navíc Yetix hroznej cupiták a tak hodně drobí a me se na nem spatne vysedá
Ted to vypadá,ze to svádím na koně,ale na jiných mi to problém nedělá
A nemáš co obdivovat,proste se jen nechcu ztrapňovat
Tyjo,ted jak koukám na vsechny ty fotky a videa....hruza...ja sedim jak pytel h....Mam desne vystrcenou prdel dozadu
Tak uz konecne chapu ty poznamky trenera typu: Tebe bolí zadek?
sadzi saj
napsal(a):
Pro Terku : Já jsem si to říkala, jestli u Vás nebyla i ustájená. Teď mi ale přijde, jak když mluvíš o jiné kobyle Elí je taky zlato, jo jmenuje se Elisabet, na ošetřování je bezproblémů, ale občas člověka testne jako mě na začátku, jestli se noha dát musí a držet taky, když jsem si ji přivezla, takže u ní důslednost na prvním místě
a pod sedlem teda pro někoho zkušenějšího nebo pod dozorem teda jsem teď učila si začátečníka, tož pravda
Pro sadzi saj: No jak k nám Ajka prijela tak byla strasne ze vseho vykulena (z krav, traktoru dalsich koni a tak....mame takove trosku hospodarstvi) ale casem se uklidnila protoze jeji rezim byl (teda je i ted:))cely den na pastvine dokud si pro ni nekdo neprisel a nejel sni ven a pak zase pastvina(v boxe je jen kdyz je fakt hnusne a pres zimu na noc) a je z ni takova pohodarka...samozrejme ze pod sedlem musi jezdec dat vedet kdo je sef, ale jinak je uplne zlata navic jsem i za to rada protoze to decka co k nam chodi jezdit nauci ze se musi na koni trosku makat a ne jen sedet jak králove a kralovny:)a kun bude chodit dokola jak nejaka mula
...ale ucitelka si myslim je suprova
petas
napsal(a):
tak ja se taky pridám se svýma zlatickama...kobylka Ajka pastevní kolos:)))
dannynka
napsal(a):
tak ja se taky pridám se svýma zlatickama...kobylka Ajka pastevní kolos:)))
další zlato ...hafling valach Nikolas...
dannynka
napsal(a):
další zlato ...hafling valach Nikolas...
no a poslední náš rezouch naše mimino letošní přírustek Skippie...
buggyna

XXX.XXX.81.124
petas
napsal(a):
Tyjo,ted jak koukám na vsechny ty fotky a videa....hruza...ja sedim jak pytel h....Mam desne vystrcenou prdel dozadu
Tak uz konecne chapu ty poznamky trenera typu: Tebe bolí zadek?
Ahoj,
sorka že se sem mezi rezatý pletu, když rezatce nemám. Ale nedá mi to.
Péťo, ty máš náhodou pěknej drezurní sed. KOukni se třeba na jednoho z mých trenérů...Filip Minařík, taky jezdí tak, že má "vystrčenej zadek ".
Já se s kobylou po dlouhý době vracela do sedla a měla a ještě mám strašně zlozvyků mimo jiné se předklánět a mít natažené ruce dopředu. Všechno to je o tréninzích na zkušenejch koních a hezky bez třmenů
zkrátka všechno je to ze správného sedu, i ten správný styl nad skokem. Proto já, ač ráda skáču, tak se 3/4 roku "patláme" drezurně.
btw. taky mi poslední cvalový chybí pobídka a kobyla jumpuje z místa někde mám zádrhel,že nejsem schopna si na ní ani houknout
Nevím proč
petas
napsal(a):
Taky "máme" v naší stáji ryzáčka... je to strašně hyperaktviný kůň, ale má 2 roky, a tak se to dá očekávat. Já se starám ve stáji o skoro všechny koně, především práce ze země, a tak vím, co je Kofolka za divouše ... no posuďte sami .. matka : Hafling , otec : ČT .... Tady fotka mě a Kofolky ...
buggyna
napsal(a):
Ahoj,
sorka že se sem mezi rezatý pletu, když rezatce nemám. Ale nedá mi to.
Péťo, ty máš náhodou pěknej drezurní sed. KOukni se třeba na jednoho z mých trenérů...Filip Minařík, taky jezdí tak, že má "vystrčenej zadek ".
Já se s kobylou po dlouhý době vracela do sedla a měla a ještě mám strašně zlozvyků mimo jiné se předklánět a mít natažené ruce dopředu. Všechno to je o tréninzích na zkušenejch koních a hezky bez třmenů
zkrátka všechno je to ze správného sedu, i ten správný styl nad skokem. Proto já, ač ráda skáču, tak se 3/4 roku "patláme" drezurně.
btw. taky mi poslední cvalový chybí pobídka a kobyla jumpuje z místa někde mám zádrhel,že nejsem schopna si na ní ani houknout
Nevím proč
To dik teda...to bude tim,ze sme jezdila drezuru dost dlouhou dobu...pod drezurním trenérem!Celou dobu sem si proto říkala,že není možné neumět jezdit,když me trenérka chválila,měla sem pevný sed, narovnaná, klidná ruka...atd...a prijdu do parkurové stáje,a ejhle,jen se posadím na koně,už je halooo a všem sem jen pro smích...
Proste se nejak neumím usadit v sedle...proto uvažuji o koupi nového...s výraznějšíma opěrkama,aby mi nevyjížděla noha nahoru...zas to vypadá jako výmluva...ale už nevím jak se zlepšit! Fakt se snažím,jenže když mám dobrý sed a sedím rovne,tak mi okamžitě jede holeň dozadu...pokud ju teda posunu vpřed,tak zas mi přijde,že s enedokážu držet kolenama....a vzhledem k tomu,že mám mlaďocha,kterej umí udělat bordel nebo se hodně leknout,tak zas nepotřebuju na úkor pěkného efektu na pohled spadnout
petas
napsal(a):
To dik teda...to bude tim,ze sme jezdila drezuru dost dlouhou dobu...pod drezurním trenérem!Celou dobu sem si proto říkala,že není možné neumět jezdit,když me trenérka chválila,měla sem pevný sed, narovnaná, klidná ruka...atd...a prijdu do parkurové stáje,a ejhle,jen se posadím na koně,už je halooo a všem sem jen pro smích...
Proste se nejak neumím usadit v sedle...proto uvažuji o koupi nového...s výraznějšíma opěrkama,aby mi nevyjížděla noha nahoru...zas to vypadá jako výmluva...ale už nevím jak se zlepšit! Fakt se snažím,jenže když mám dobrý sed a sedím rovne,tak mi okamžitě jede holeň dozadu...pokud ju teda posunu vpřed,tak zas mi přijde,že s enedokážu držet kolenama....a vzhledem k tomu,že mám mlaďocha,kterej umí udělat bordel nebo se hodně leknout,tak zas nepotřebuju na úkor pěkného efektu na pohled spadnout
jééé,ta je rozostřená...tak mmnt..zkusím druhej pokus...
kvicalka
napsal(a):
Taky "máme" v naší stáji ryzáčka... je to strašně hyperaktviný kůň, ale má 2 roky, a tak se to dá očekávat. Já se starám ve stáji o skoro všechny koně, především práce ze země, a tak vím, co je Kofolka za divouše ... no posuďte sami .. matka : Hafling , otec : ČT .... Tady fotka mě a Kofolky ...
Ještě jedna fotka Kofolky ...jinak , její jméno je Coffe , ale říkáme ji Coffe, Kofola, Kofolka, Kofča a Kofilka
kvicalka
napsal(a):
Ještě jedna fotka Kofolky ...jinak , její jméno je Coffe , ale říkáme ji Coffe, Kofola, Kofolka, Kofča a Kofilka
Coffe je moc pěkná jsem si říkala že to bude nějaká křižovatka s haflingem
nějakou novější nemáš??bez zimní srsti??
dannynka
napsal(a):
Coffe je moc pěkná jsem si říkala že to bude nějaká křižovatka s haflingem
nějakou novější nemáš??bez zimní srsti??
Tak tady je mimino bez zimní srsti... roste zní krasavice ... Tatínek je ale militarista, a ona je charakterově po něm, takže nějaké klidné courání po lese to asi nebude
... Ale je to prostě naše kočka, a už se moc těším, až jí budeme příští rok obsedat... budu první kdo na ní bude sedět
, a o to se těším víc
kvicalka
napsal(a):
Tak tady je mimino bez zimní srsti... roste zní krasavice ... Tatínek je ale militarista, a ona je charakterově po něm, takže nějaké klidné courání po lese to asi nebude
... Ale je to prostě naše kočka, a už se moc těším, až jí budeme příští rok obsedat... budu první kdo na ní bude sedět
, a o to se těším víc
Ještě jedna fotečka... z pohybu... Kofi se asi nechtěla fotit, a tak se podívala jinam zdědila úžasné chody po tatínkovi ... Druhý koník je kůň Karo, už 19ti letý dědeček, ale na svůj věk velmi vitální... taky ryzák
kvicalka
napsal(a):
Ještě jedna fotečka... z pohybu... Kofi se asi nechtěla fotit, a tak se podívala jinam zdědila úžasné chody po tatínkovi ... Druhý koník je kůň Karo, už 19ti letý dědeček, ale na svůj věk velmi vitální... taky ryzák
Taky mám doma rezavou trojku
Mamina...
anobbona
napsal(a):
Taky mám doma rezavou trojku
Mamina...
její syn, teď už čerstvě valach
anobbona
napsal(a):
její syn, teď už čerstvě valach
a mlaďošek na ustájení
kvicalka
napsal(a):
Tak nás posunu trošku nahoru
Taky mám jednu dočasnou rezatici
Ale ne nadlouho už prolínává do červené šimličky
janavar
napsal(a):
Taky mám jednu dočasnou rezatici
Ale ne nadlouho už prolínává do červené šimličky
petas
napsal(a):
Aranka po Faraday
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
dannynka
napsal(a):
Pro sadzi saj: No jak k nám Ajka prijela tak byla strasne ze vseho vykulena (z krav, traktoru dalsich koni a tak....mame takove trosku hospodarstvi) ale casem se uklidnila protoze jeji rezim byl (teda je i ted:))cely den na pastvine dokud si pro ni nekdo neprisel a nejel sni ven a pak zase pastvina(v boxe je jen kdyz je fakt hnusne a pres zimu na noc) a je z ni takova pohodarka...samozrejme ze pod sedlem musi jezdec dat vedet kdo je sef, ale jinak je uplne zlata navic jsem i za to rada protoze to decka co k nam chodi jezdit nauci ze se musi na koni trosku makat a ne jen sedet jak králove a kralovny:)a kun bude chodit dokola jak nejaka mula
...ale ucitelka si myslim je suprova
Pro Terku : Jo to si dovedu představit, Elí je taky taková Kelišová Je pravda, že nejvíc jí vyhovuje režim max. doba pobytu venku, to je v pohodě a spokojená, nesnáší, když musí být doma zavřená v boxe
Jinak máš pravdu a musím souhlasit, že je to taková profesorka a mě teda nedá nic zadarmo a každou svoji chybku si pěkně vyžeru
janavar
napsal(a):
Jejda, mooooc krásná, škoda že mění barvu. Takhlejí to moc sluší . Ale bude krásná určitě tak jako tak
arankafourroses
napsal(a):
Arčí
Moc krásnej koník
... U mě vedou hnědácí, protože je to moje láska Baruška, ale ryzáky taky miluju... a Arči je mooc pěknej, ta naše rošťasnda kofinka pořát roste, ale roste do krásy :-) tak z ní mám radost !!!
dajanka
napsal(a):
Ahoj, není to náhodou Aranka od E. Novotné?
Nějak to to umírá!!!To tak prece nejde...tak sup sup
Pridávám nové fotky mojeho rošťáka
petas
napsal(a):
Nějak to to umírá!!!To tak prece nejde...tak sup sup
Pridávám nové fotky mojeho rošťáka
...
petas
napsal(a):
...
Tak posledni zatimS kolegou Cyranem(šiml) a milenkou Maudy(vranka)
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
petas
napsal(a):
Tak posledni zatimS kolegou Cyranem(šiml) a milenkou Maudy(vranka)
kvicalka
napsal(a):
Moc krásnej koník
... U mě vedou hnědácí, protože je to moje láska Baruška, ale ryzáky taky miluju... a Arči je mooc pěknej, ta naše rošťasnda kofinka pořát roste, ale roste do krásy :-) tak z ní mám radost !!!
Ahojky Leničko, ano je to moje Aranka .. Jakpak se máš? Co nového??
Dani, Arčí je zdrobněle Aranka, takže je to koňká slečna. Ale děkujeme moc!!
arankafourroses
napsal(a):
Ahojky Leničko, ano je to moje Aranka .. Jakpak se máš? Co nového??
Dani, Arčí je zdrobněle Aranka, takže je to koňká slečna. Ale děkujeme moc!!
Tak to se omlouvám , nojo, podle hlavičky pohlaví ještě poznat neumím
... Ale to nic nemění na tom, že je Arčí KRASAVICE
... tak se měj pěkně
kvicalka
napsal(a):
Tak to se omlouvám , nojo, podle hlavičky pohlaví ještě poznat neumím
... Ale to nic nemění na tom, že je Arčí KRASAVICE
... tak se měj pěkně
ahojky všem, tak jsem se tu po týdnu zase ukázala...koníci nádhera...jedna básen
Rozárka se má moc dobře a všechny koníky a jejich majitele zdraví
na foto po vyjíždce a koupely...papáme v leže
petas
napsal(a):
Aranka...
Poprvé jsem fotila v tolik oblíbené řepce, bohužel už moc květu tam nebylo... Jsem si pozdě vzpomněla.
petas
napsal(a):
Princezna se nerada fotí....
petas
napsal(a):
A z princezny se stalo pěkné prásátko.
arankafourroses
napsal(a):
A z princezny se stalo pěkné prásátko.
Ty jo, Arčí má fakt fešný ten odznak na hlavě...já se zrzcovi docela směju - páč jediná asociace na to, co má ona na halvě je kosočtverec:)))
petas
napsal(a):
tu to ani není moc vidět...tož ještě jeden pokus..
petas
napsal(a):
a poslední, a ť zas můžou další ryzoidy představit sebe se:)
kukinatost
napsal(a):
a poslední, a ť zas můžou další ryzoidy představit sebe se:)
Má ten odznáček až moc veliký , škoda, že nemá 4 nohy bíle, ale jen 3...... Ale člověk si nevybere, já rezoně moc nemusím a posledních 5 let vlastním samé ryzáky.
Aranka po práci zpocecená až za ušima....
arankafourroses
napsal(a):
Má ten odznáček až moc veliký , škoda, že nemá 4 nohy bíle, ale jen 3...... Ale člověk si nevybere, já rezoně moc nemusím a posledních 5 let vlastním samé ryzáky.
Aranka po práci zpocecená až za ušima....
petas
napsal(a):
petas
napsal(a):
Já jsem vždy říkala,že ryzáci jsou nejkrásnější :) a proto mám hnědáka ale teď nedávno(asi v lednu) jsme koupili krásnou ryzku ČT Noru....
natyz
napsal(a):
Já jsem vždy říkala,že ryzáci jsou nejkrásnější :) a proto mám hnědáka ale teď nedávno(asi v lednu) jsme koupili krásnou ryzku ČT Noru....
Ale jako říkám,že hnědáci jsou taky krásní hoodně krásní :) zvlášť ten můj...:)
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
natyz
napsal(a):
natyz
napsal(a):
Ahooj, jak se jmenuje ten Tvůj hnědý krasavec nebo krasavice?? jezdila jsem podobnou kobylku... a vínová byla taky naše favoritka
dajanka
napsal(a):
Ahooj, jak se jmenuje ten Tvůj hnědý krasavec nebo krasavice?? jezdila jsem podobnou kobylku... a vínová byla taky naše favoritka
arankafourroses
napsal(a):
Aranka po Faraday
juuu dalsi po farady , jak je stara ? a jak je v povaze ?? ten nas 5ti lety valach je na osetrovani uplny zlatiko !! ale na jezdeni je dost tezky, venku kozluje a na jizdarne je snim dost prace, hlavne teda protoze je po mamine starsne dlouhy
ale ten nam snim pomaha filip minarik a s konika se stava sikulka, i kdyz to bude jeste asi pekna prace :-)