Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2009 13:11
petas

XXX.XXX.156.34

Tak se omlouvám,kdyby někomu vadilo, že se do toho pletu...Ale v Ryzáčcích II. uz je plno a jelikož mám taky rezoucha,tak sna dnebude vadit,když se taky přidám

Tak přidávám jednu výběhovou...Yetix

14.5.2009 13:28
michel

XXX.XXX.4.163

petas napsal(a):
Tak se omlouvám,kdyby někomu vadilo, že se do toho pletu...Ale v Ryzáčcích II. uz je plno a jelikož mám taky rezoucha,tak sna dnebude vadit,když se taky přidám

14.5.2009 13:34
kokinka

XXX.XXX.45.125

petas napsal(a):

Miluju odznakové ryzáky...to vysvětluje, proč mám doma hnědku

Pro Petas: Ten tvůj je obzvláště povedený

14.5.2009 13:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

petas napsal(a):

No, já už jsem ti ho obdivovala několikrát, krasavca ponožkatého...:)
ryzec angličan a ve westernu:)

14.5.2009 13:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

petas napsal(a):

a tradičně:)

14.5.2009 13:53
madow

XXX.XXX.121.112

petas napsal(a):

to já právě naopak vždy byla proti rezouchům a mám ryzku doma
Petas...krása
Michalko co to je za plemeno???nádherné stvoření

14.5.2009 14:01
michel

XXX.XXX.4.163

madow napsal(a):
to já právě naopak vždy byla proti rezouchům a mám ryzku doma
Petas...krása
Michalko co to je za plemeno???nádherné stvoření

udajně je to slezský norik jestli je to na mě ta tvoje kráska je jaké plemeno?

14.5.2009 14:03
petas

XXX.XXX.156.34

michel napsal(a):

Jééé,moc dekujeme...Je to rebelSem spokojena,vybrala sem si dobře...ikdyž....začatky byly krušnéTak hodím ještě nějaké fotky

14.5.2009 14:03
madow

XXX.XXX.121.112

michel napsal(a):

Rozárka je křižovatka prý Norik x ČT
je fakt že má jemnou hlavu na Norika

14.5.2009 14:04
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Jééé,moc dekujeme...Je to rebelSem spokojena,vybrala sem si dobře...ikdyž....začatky byly krušnéTak hodím ještě nějaké fotky

...

14.5.2009 14:06
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

jéé bláťáček...posílám taky bláťáčka
a my bláto přímo milujeme

14.5.2009 14:07
madow

XXX.XXX.121.112

petas napsal(a):

a dílo je dokonána

14.5.2009 14:08
petas

XXX.XXX.156.34

madow napsal(a):
a dílo je dokonána

No nápodobně!Te můj se válí pokaždé!Za každé situace a povrchu

14.5.2009 14:09
michel

XXX.XXX.4.163

madow napsal(a):

ale vůbec bych to neřekla, to musí bejt paráda s ČT to vám to musí pěkně běhat ferda je lenoch někam ho dotlačit tak to je zázrak

petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
No nápodobně!Te můj se válí pokaždé!Za každé situace a povrchu

...

kukinatost

XXX.XXX.43.146

madow napsal(a):
a dílo je dokonána

no, my takly máme obdobné smysly života, žrádlo, tráva, vyválet se a pak proběhnout..:)

14.5.2009 14:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
no, my takly máme obdobné smysly života, žrádlo, tráva, vyválet se a pak proběhnout..:)

a vyváleníčko..

14.5.2009 14:11
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
...

Tak a končim...Musim se jit uz ucit...mám svaťák A ve stredu maturuju

14.5.2009 14:12
jeannej

XXX.XXX.136.161

petas napsal(a):

Taky jednoho mám

14.5.2009 14:19
madow

XXX.XXX.121.112

jeannej napsal(a):
Taky jednoho mám

Petas: tak to držím pěsti...já už to mám zaplať pán buh nějaký ten pátek za sebou
Michalka: prosím nevykej mi...je to divoška...občas jsem po vyjížďce utahaná víc než kobyla...teda skoro vždy

14.5.2009 14:25
jenysimons

XXX.XXX.237.100

madow napsal(a):
Petas: tak to držím pěsti...já už to mám zaplať pán buh nějaký ten pátek za sebou
Michalka: prosím nevykej mi...je to divoška...občas jsem po vyjížďce utahaná víc než kobyla...teda skoro vždy

Peti, tak to jsme na tom stejně..taky maturuju ve středu ale až za dva týdny..svaták máme už ode dneška, páč máme příští čt a pá obhajoby maturitních prací a pak až maturujeme..no a já jdu ve středu jako úplně poslední z posledních..uzavírám naši třídu...
Jinak i já jsem ti ryzoida určo už několikrát chválila, je to fakt kus krásnýho odznakovýho koně... ty si ho na závodech nejezdíš sama? Zdá se mi, že na těch fotkách, co jsi vkládala do prvních závodů na něm sedí kluk?!

jinak i já mám ryzáčka rezatého...

14.5.2009 14:38
michel

XXX.XXX.4.163

jenysimons napsal(a):
Peti, tak to jsme na tom stejně..taky maturuju ve středu ale až za dva týdny..svaták máme už ode dneška, páč máme příští čt a pá obhajoby maturitních prací a pak až maturujeme..no a já jdu ve středu jako úplně poslední z posledních..uzavírám naši třídu...
Jinak i já jsem ti ryzoida určo už několikrát chválila, je to fakt kus krásnýho odznakovýho koně... ty si ho na závodech nejezdíš sama? Zdá se mi, že na těch fotkách, co jsi vkládala do prvních závodů na něm sedí kluk?!

tak to já mám vždy bolaví nohy od pobízení ale je fakt že jak nastalo jaro tak je jak vyměněj, halvně jsme se přestěhovali ke kobylkám tak má roupy a dělásmnou kraviny pořád se leká atd

sadzi saj

14.5.2009 14:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michel napsal(a):
tak to já mám vždy bolaví nohy od pobízení ale je fakt že jak nastalo jaro tak je jak vyměněj, halvně jsme se přestěhovali ke kobylkám tak má roupy a dělásmnou kraviny pořád se leká atd

Peto krasavec a Jeannej taktéž

Tak přidám také svoji rezatici

14.5.2009 14:47
madow

XXX.XXX.121.112

sadzi saj napsal(a):

michalka: jaro působí asi na každého

14.5.2009 14:50
michel

XXX.XXX.4.163

madow napsal(a):
michalka: jaro působí asi na každého

no to jo, já jsem ráda ne jednu stranu odkaď jsi?

sadzi saj

14.5.2009 14:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Pro Terku : Já jsem si to říkala, jestli u Vás nebyla i ustájená. Teď mi ale přijde, jak když mluvíš o jiné kobyle Elí je taky zlato, jo jmenuje se Elisabet, na ošetřování je bezproblémů, ale občas člověka testne jako mě na začátku, jestli se noha dát musí a držet taky, když jsem si ji přivezla, takže u ní důslednost na prvním místě a pod sedlem teda pro někoho zkušenějšího nebo pod dozorem teda jsem teď učila si začátečníka, tož pravda

14.5.2009 15:11
madow

XXX.XXX.121.112

michel napsal(a):
no to jo, já jsem ráda ne jednu stranu odkaď jsi?

Broumov Okres Náchod

14.5.2009 15:16
michel

XXX.XXX.4.163

madow napsal(a):
Broumov Okres Náchod

tak to nejsi úplně tak daleko, často jsem tam jezdívala my jsme z liberce a moc lidí tu chlaďase naježdění nemá, je teda fakt že ferda také nebyl pod sedlo ještě minulí rok tahal v lese

14.5.2009 15:19
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
Broumov Okres Náchod

tak to máš pravdu dálka to není....to zase u nás jezdí pod sedlem chlaďásků dost...

14.5.2009 15:19
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak to máš pravdu dálka to není....to zase u nás jezdí pod sedlem chlaďásků dost...

kolik máte koníků ve stáji????

14.5.2009 15:25
michel

XXX.XXX.4.163

madow napsal(a):
kolik máte koníků ve stáji????

já osobně mám jen tohodle ferdu, tam kde ho mám ustájeného tak tam jsou dvě plňasky, jeden chladnokrevný hřebec belgik pak chladaska a ta bude mít hříbátko a když to bude hřebeček tak bude můj. Můžeš se podívat na stránky

www.ranchratema.estranky.cz je to tam fajn
toto je honza z bívalé stáje taky pěknej sičák

14.5.2009 15:34
petas

XXX.XXX.156.34

madow napsal(a):

madow: a nemas nejakej osvedcenej navod na dobre zapamatovani???

14.5.2009 15:38
petas

XXX.XXX.156.34

jenysimons napsal(a):

jenysimons: jj,urco chválila,dekujemA mas pravdu,na zavodech mi ho jezdí kamarád Honza MalýJá si na to netroufám a ještě dlouho netroufnuJezdím téměř víc jak 10let a až v téhle stáji mi došlo,že jezdit neumím!!!

14.5.2009 19:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

petas napsal(a):

Peti, jako opravdu? A to ti není líto koukat na to, jak kamarád sedí na tvým rezatým miláčkoj a vyhrává na něm mašli? Já bych se asi zbláznila....
jezdíš víc jak deset let a zjistila jsi, že neumíš jezdit? šmankote, jak je tohle možný?

14.5.2009 19:59
petas

XXX.XXX.156.34

jenysimons napsal(a):
Peti, jako opravdu? A to ti není líto koukat na to, jak kamarád sedí na tvým rezatým miláčkoj a vyhrává na něm mašli? Já bych se asi zbláznila....
jezdíš víc jak deset let a zjistila jsi, že neumíš jezdit? šmankote, jak je tohle možný?

JO,ale me nic jineho nezbyva...ja z nej chci mit dobreho sportovniho kone...a ted bych ho jen kazila...na jizdarne a v terenu na nem jezdim i sama,kamos ho jezdi jen na trening a na zavodech...ale me bylo receno, ze vysedma mimo rytmus...coz mi nikdy neprislo a neprijde....a ze mam holem moc vzadu atd....takze to,ze mam jemnou ruku,je celkem nepodstatneA oni s emnou maji trpelivost,snazi s eme brat na jizdarnu a trenovat me,ale rpej porad odmlouvama nesnazim se...No to je fuk...proste mozna jednou...az Yetix bude 100% parkurák,tak se odhodlám...ona je i jedna strana,která tvrdí,ze jezdím obstojne a ze skákat umím,tak ze nevidí problém...ale problém vidím hlavne já....

14.5.2009 20:02
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
JO,ale me nic jineho nezbyva...ja z nej chci mit dobreho sportovniho kone...a ted bych ho jen kazila...na jizdarne a v terenu na nem jezdim i sama,kamos ho jezdi jen na trening a na zavodech...ale me bylo receno, ze vysedma mimo rytmus...coz mi nikdy neprislo a neprijde....a ze mam holem moc vzadu atd....takze to,ze mam jemnou ruku,je celkem nepodstatneA oni s emnou maji trpelivost,snazi s eme brat na jizdarnu a trenovat me,ale rpej porad odmlouvama nesnazim se...No to je fuk...proste mozna jednou...az Yetix bude 100% parkurák,tak se odhodlám...ona je i jedna strana,která tvrdí,ze jezdím obstojne a ze skákat umím,tak ze nevidí problém...ale problém vidím hlavne já....

ta byla vcelku obstojna,nebo aspon me se libi...ale napr tahle...je otresna

14.5.2009 20:02
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
ta byla vcelku obstojna,nebo aspon me se libi...ale napr tahle...je otresna

A takhle byhc mohla pokracovta donekonecna

14.5.2009 20:07
sabina

XXX.XXX.64.178

petas napsal(a):
A takhle byhc mohla pokracovta donekonecna

holky, nic si z toho nedělejte... Já sedla do sedla po 5 letech odmlky...a řeknu vám..jásala sem, že vysedám správně

Jinak moje rezavé dítě....dnes už valášek

14.5.2009 21:16
salima

XXX.XXX.0.59

petas napsal(a):

juuu ryzacci krasna to barva :-) tak pridavam nase 5ti lete mimino po Faraday :-)

14.5.2009 21:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

sabina napsal(a):
holky, nic si z toho nedělejte... Já sedla do sedla po 5 letech odmlky...a řeknu vám..jásala sem, že vysedám správně

Jinak moje rezavé dítě....dnes už valášek

tak moje rezaté mimino prozměnu
for kukinatost: takys byla v horní suché? :)

14.5.2009 21:29
madow

XXX.XXX.130.92

stalonek napsal(a):
tak moje rezaté mimino prozměnu
for kukinatost: takys byla v horní suché? :)

musím všem pochválit vaše rezíky....jsou to všechno fakt fešáci

for petas: něco na zapamatování....já se učila tím stylem, že jsem si skoro vše přednášela nahlas v pokoji...mamina ze mě šílela ale já si to tak nejlíp pamatovala, než nekonečný čtění dokola...nejlíp se mi učilo v noci, přes den chrupec....ale to už je na tobě.....budu držet moc pěstičky....a nebud zbytečně nervozní...není to tak hrozné jak to vypadá....hlavně klid a čistou hlavu

14.5.2009 21:32
madow

XXX.XXX.130.92

petas napsal(a):

Michalka: úžasní koníci, my máme ve stáji už jen tři koníky...všechno chladási..dva čmb a rozárka...pak tam byl ještě jeden čmb, jeden plnas a dva čt...ty se nakonec odstěhovali do jiné stáje...majitel pak četka prodal a zbyl mu jen plnasek a Janek čmb..(četka koupil jeho přítelkyni, ale ta se z ničeho nic začala koní bát, tak je prodal...on na ně neměl čas a 4 koně pro jednoho je silný kafe)

15.5.2009 08:49
jenysimons

XXX.XXX.237.100

salima napsal(a):
juuu ryzacci krasna to barva :-) tak pridavam nase 5ti lete mimino po Faraday :-)

Peti, tak to klobouk dolů před tebou..já jsem na tohle natolik ambiciozní, že bych se fakt nedokázala koukat na to, jak mi kamarád rajtuje valacha na závodech..fakt bych to nevyrdžela, bylo by mi hrozně líto, že na něm nesedím já....ale ty jsi fakt borka, když to dokážeš a jsi schopná říct, že prostě nemáš na závody, tak se tam necpeš...fakt tě v tomhle budu asi dlouho obdivovat...
jinak, co se týče fotek, první je dobrá, druhá už je horší, ty nohy jsou fakt šíleně vzadu... ale pokud na sobě makáš, tak se to brzo spraví...

15.5.2009 08:57
petas

XXX.XXX.156.34

jenysimons napsal(a):
Peti, tak to klobouk dolů před tebou..já jsem na tohle natolik ambiciozní, že bych se fakt nedokázala koukat na to, jak mi kamarád rajtuje valacha na závodech..fakt bych to nevyrdžela, bylo by mi hrozně líto, že na něm nesedím já....ale ty jsi fakt borka, když to dokážeš a jsi schopná říct, že prostě nemáš na závody, tak se tam necpeš...fakt tě v tomhle budu asi dlouho obdivovat...
jinak, co se týče fotek, první je dobrá, druhá už je horší, ty nohy jsou fakt šíleně vzadu... ale pokud na sobě makáš, tak se to brzo spraví...

Je to foceno asi před rokem,rokem a pul...ted si troufám říct,že skokově sem na tom líp...ovšem nemám ty reflexy potlačit koně,když by chtěl brzdit nebo štycovat...mam strach,že byhc letěla k zemi při skoku z mkísta atd...tak radsi seidm jak polenoTak si nechcu uzašticovat mladocha!Jako snažim se makat,jenže holeně mi jedou dozadu pořad i při normalnim ježděni a velmi často se předkláním!!!On je navíc Yetix hroznej cupiták a tak hodně drobí a me se na nem spatne vysedáTed to vypadá,ze to svádím na koně,ale na jiných mi to problém nedělá

A nemáš co obdivovat,proste se jen nechcu ztrapňovat

15.5.2009 08:58
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Je to foceno asi před rokem,rokem a pul...ted si troufám říct,že skokově sem na tom líp...ovšem nemám ty reflexy potlačit koně,když by chtěl brzdit nebo štycovat...mam strach,že byhc letěla k zemi při skoku z mkísta atd...tak radsi seidm jak polenoTak si nechcu uzašticovat mladocha!Jako snažim se makat,jenže holeně mi jedou dozadu pořad i při normalnim ježděni a velmi často se předkláním!!!On je navíc Yetix hroznej cupiták a tak hodně drobí a me se na nem spatne vysedáTed to vypadá,ze to svádím na koně,ale na jiných mi to problém nedělá

A nemáš co obdivovat,proste se jen nechcu ztrapňovat

Tyjo,ted jak koukám na vsechny ty fotky a videa....hruza...ja sedim jak pytel h....Mam desne vystrcenou prdel dozaduTak uz konecne chapu ty poznamky trenera typu: Tebe bolí zadek?

15.5.2009 10:23
dannynka

XXX.XXX.210.66

sadzi saj napsal(a):
Pro Terku : Já jsem si to říkala, jestli u Vás nebyla i ustájená. Teď mi ale přijde, jak když mluvíš o jiné kobyle Elí je taky zlato, jo jmenuje se Elisabet, na ošetřování je bezproblémů, ale občas člověka testne jako mě na začátku, jestli se noha dát musí a držet taky, když jsem si ji přivezla, takže u ní důslednost na prvním místě a pod sedlem teda pro někoho zkušenějšího nebo pod dozorem teda jsem teď učila si začátečníka, tož pravda

Pro sadzi saj: No jak k nám Ajka prijela tak byla strasne ze vseho vykulena (z krav, traktoru dalsich koni a tak....mame takove trosku hospodarstvi) ale casem se uklidnila protoze jeji rezim byl (teda je i ted:))cely den na pastvine dokud si pro ni nekdo neprisel a nejel sni ven a pak zase pastvina(v boxe je jen kdyz je fakt hnusne a pres zimu na noc) a je z ni takova pohodarka...samozrejme ze pod sedlem musi jezdec dat vedet kdo je sef, ale jinak je uplne zlata navic jsem i za to rada protoze to decka co k nam chodi jezdit nauci ze se musi na koni trosku makat a ne jen sedet jak králove a kralovny:)a kun bude chodit dokola jak nejaka mula
...ale ucitelka si myslim je suprova

15.5.2009 10:26
dannynka

XXX.XXX.210.66

petas napsal(a):

tak ja se taky pridám se svýma zlatickama...kobylka Ajka pastevní kolos:)))

15.5.2009 10:27
dannynka

XXX.XXX.210.66

dannynka napsal(a):
tak ja se taky pridám se svýma zlatickama...kobylka Ajka pastevní kolos:)))

další zlato ...hafling valach Nikolas...

15.5.2009 10:31
dannynka

XXX.XXX.210.66

dannynka napsal(a):
další zlato ...hafling valach Nikolas...

no a poslední náš rezouch naše mimino letošní přírustek Skippie...

buggyna

15.5.2009 10:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

petas napsal(a):
Tyjo,ted jak koukám na vsechny ty fotky a videa....hruza...ja sedim jak pytel h....Mam desne vystrcenou prdel dozaduTak uz konecne chapu ty poznamky trenera typu: Tebe bolí zadek?

Ahoj,
sorka že se sem mezi rezatý pletu, když rezatce nemám. Ale nedá mi to.

Péťo, ty máš náhodou pěknej drezurní sed. KOukni se třeba na jednoho z mých trenérů...Filip Minařík, taky jezdí tak, že má "vystrčenej zadek ".

Já se s kobylou po dlouhý době vracela do sedla a měla a ještě mám strašně zlozvyků mimo jiné se předklánět a mít natažené ruce dopředu. Všechno to je o tréninzích na zkušenejch koních a hezky bez třmenů zkrátka všechno je to ze správného sedu, i ten správný styl nad skokem. Proto já, ač ráda skáču, tak se 3/4 roku "patláme" drezurně.

btw. taky mi poslední cvalový chybí pobídka a kobyla jumpuje z místa někde mám zádrhel,že nejsem schopna si na ní ani houknout Nevím proč

15.5.2009 10:55
kvicalka

XXX.XXX.226.188

petas napsal(a):

Taky "máme" v naší stáji ryzáčka... je to strašně hyperaktviný kůň, ale má 2 roky, a tak se to dá očekávat. Já se starám ve stáji o skoro všechny koně, především práce ze země, a tak vím, co je Kofolka za divouše ... no posuďte sami .. matka : Hafling , otec : ČT .... Tady fotka mě a Kofolky ...

15.5.2009 11:10
petas

XXX.XXX.156.34

buggyna napsal(a):
Ahoj,
sorka že se sem mezi rezatý pletu, když rezatce nemám. Ale nedá mi to.

Péťo, ty máš náhodou pěknej drezurní sed. KOukni se třeba na jednoho z mých trenérů...Filip Minařík, taky jezdí tak, že má "vystrčenej zadek ".

Já se s kobylou po dlouhý době vracela do sedla a měla a ještě mám strašně zlozvyků mimo jiné se předklánět a mít natažené ruce dopředu. Všechno to je o tréninzích na zkušenejch koních a hezky bez třmenů zkrátka všechno je to ze správného sedu, i ten správný styl nad skokem. Proto já, ač ráda skáču, tak se 3/4 roku "patláme" drezurně.

btw. taky mi poslední cvalový chybí pobídka a kobyla jumpuje z místa někde mám zádrhel,že nejsem schopna si na ní ani houknout Nevím proč

To dik teda...to bude tim,ze sme jezdila drezuru dost dlouhou dobu...pod drezurním trenérem!Celou dobu sem si proto říkala,že není možné neumět jezdit,když me trenérka chválila,měla sem pevný sed, narovnaná, klidná ruka...atd...a prijdu do parkurové stáje,a ejhle,jen se posadím na koně,už je halooo a všem sem jen pro smích...

Proste se nejak neumím usadit v sedle...proto uvažuji o koupi nového...s výraznějšíma opěrkama,aby mi nevyjížděla noha nahoru...zas to vypadá jako výmluva...ale už nevím jak se zlepšit! Fakt se snažím,jenže když mám dobrý sed a sedím rovne,tak mi okamžitě jede holeň dozadu...pokud ju teda posunu vpřed,tak zas mi přijde,že s enedokážu držet kolenama....a vzhledem k tomu,že mám mlaďocha,kterej umí udělat bordel nebo se hodně leknout,tak zas nepotřebuju na úkor pěkného efektu na pohled spadnout

15.5.2009 11:11
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
To dik teda...to bude tim,ze sme jezdila drezuru dost dlouhou dobu...pod drezurním trenérem!Celou dobu sem si proto říkala,že není možné neumět jezdit,když me trenérka chválila,měla sem pevný sed, narovnaná, klidná ruka...atd...a prijdu do parkurové stáje,a ejhle,jen se posadím na koně,už je halooo a všem sem jen pro smích...

Proste se nejak neumím usadit v sedle...proto uvažuji o koupi nového...s výraznějšíma opěrkama,aby mi nevyjížděla noha nahoru...zas to vypadá jako výmluva...ale už nevím jak se zlepšit! Fakt se snažím,jenže když mám dobrý sed a sedím rovne,tak mi okamžitě jede holeň dozadu...pokud ju teda posunu vpřed,tak zas mi přijde,že s enedokážu držet kolenama....a vzhledem k tomu,že mám mlaďocha,kterej umí udělat bordel nebo se hodně leknout,tak zas nepotřebuju na úkor pěkného efektu na pohled spadnout

jééé,ta je rozostřená...tak mmnt..zkusím druhej pokus...

15.5.2009 12:47
kvicalka

XXX.XXX.226.188

kvicalka napsal(a):
Taky "máme" v naší stáji ryzáčka... je to strašně hyperaktviný kůň, ale má 2 roky, a tak se to dá očekávat. Já se starám ve stáji o skoro všechny koně, především práce ze země, a tak vím, co je Kofolka za divouše ... no posuďte sami .. matka : Hafling , otec : ČT .... Tady fotka mě a Kofolky ...

Ještě jedna fotka Kofolky ...jinak , její jméno je Coffe , ale říkáme ji Coffe, Kofola, Kofolka, Kofča a Kofilka

15.5.2009 14:25
dannynka

XXX.XXX.210.66

kvicalka napsal(a):
Ještě jedna fotka Kofolky ...jinak , její jméno je Coffe , ale říkáme ji Coffe, Kofola, Kofolka, Kofča a Kofilka

Coffe je moc pěkná jsem si říkala že to bude nějaká křižovatka s haflingem
nějakou novější nemáš??bez zimní srsti??

15.5.2009 14:51
kvicalka

XXX.XXX.226.188

dannynka napsal(a):
Coffe je moc pěkná jsem si říkala že to bude nějaká křižovatka s haflingem
nějakou novější nemáš??bez zimní srsti??

Tak tady je mimino bez zimní srsti... roste zní krasavice ... Tatínek je ale militarista, a ona je charakterově po něm, takže nějaké klidné courání po lese to asi nebude ... Ale je to prostě naše kočka, a už se moc těším, až jí budeme příští rok obsedat... budu první kdo na ní bude sedět, a o to se těším víc

15.5.2009 14:56
kvicalka

XXX.XXX.226.188

kvicalka napsal(a):
Tak tady je mimino bez zimní srsti... roste zní krasavice ... Tatínek je ale militarista, a ona je charakterově po něm, takže nějaké klidné courání po lese to asi nebude ... Ale je to prostě naše kočka, a už se moc těším, až jí budeme příští rok obsedat... budu první kdo na ní bude sedět, a o to se těším víc

Ještě jedna fotečka... z pohybu... Kofi se asi nechtěla fotit, a tak se podívala jinam zdědila úžasné chody po tatínkovi ... Druhý koník je kůň Karo, už 19ti letý dědeček, ale na svůj věk velmi vitální... taky ryzák

15.5.2009 19:39
anobbona

XXX.XXX.55.50

kvicalka napsal(a):
Ještě jedna fotečka... z pohybu... Kofi se asi nechtěla fotit, a tak se podívala jinam zdědila úžasné chody po tatínkovi ... Druhý koník je kůň Karo, už 19ti letý dědeček, ale na svůj věk velmi vitální... taky ryzák

Taky mám doma rezavou trojku
Mamina...

15.5.2009 19:40
anobbona

XXX.XXX.55.50

anobbona napsal(a):
Taky mám doma rezavou trojku
Mamina...

její syn, teď už čerstvě valach

15.5.2009 19:40
anobbona

XXX.XXX.55.50

anobbona napsal(a):
její syn, teď už čerstvě valach

a mlaďošek na ustájení

15.5.2009 20:45
petas

XXX.XXX.156.34

anobbona napsal(a):
a mlaďošek na ustájení

Ten je krásnej!!!!Upe jak ten muj rošťákNení na prodej?

15.5.2009 21:06
anobbona

XXX.XXX.55.50

petas napsal(a):
Ten je krásnej!!!!Upe jak ten muj rošťákNení na prodej?

No to nevím, u mě je jenom ustájený

17.5.2009 09:48
kvicalka

XXX.XXX.0.78

anobbona napsal(a):
No to nevím, u mě je jenom ustájený

Tak nás posunu trošku nahoru

18.5.2009 10:55
janavar

XXX.XXX.120.68

kvicalka napsal(a):
Tak nás posunu trošku nahoru

Taky mám jednu dočasnou rezatici
Ale ne nadlouho už prolínává do červené šimličky

18.5.2009 10:56
janavar

XXX.XXX.120.68

janavar napsal(a):
Taky mám jednu dočasnou rezatici
Ale ne nadlouho už prolínává do červené šimličky

18.5.2009 14:42
arankafourroses

XXX.XXX.46.24

petas napsal(a):

Aranka po Faraday

sadzi saj

18.5.2009 15:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

dannynka napsal(a):
Pro sadzi saj: No jak k nám Ajka prijela tak byla strasne ze vseho vykulena (z krav, traktoru dalsich koni a tak....mame takove trosku hospodarstvi) ale casem se uklidnila protoze jeji rezim byl (teda je i ted:))cely den na pastvine dokud si pro ni nekdo neprisel a nejel sni ven a pak zase pastvina(v boxe je jen kdyz je fakt hnusne a pres zimu na noc) a je z ni takova pohodarka...samozrejme ze pod sedlem musi jezdec dat vedet kdo je sef, ale jinak je uplne zlata navic jsem i za to rada protoze to decka co k nam chodi jezdit nauci ze se musi na koni trosku makat a ne jen sedet jak králove a kralovny:)a kun bude chodit dokola jak nejaka mula
...ale ucitelka si myslim je suprova

Pro Terku : Jo to si dovedu představit, Elí je taky taková Kelišová Je pravda, že nejvíc jí vyhovuje režim max. doba pobytu venku, to je v pohodě a spokojená, nesnáší, když musí být doma zavřená v boxe Jinak máš pravdu a musím souhlasit, že je to taková profesorka a mě teda nedá nic zadarmo a každou svoji chybku si pěkně vyžeru

18.5.2009 15:13
kvicalka

XXX.XXX.226.188

janavar napsal(a):

Jejda, mooooc krásná, škoda že mění barvu. Takhlejí to moc sluší . Ale bude krásná určitě tak jako tak

18.5.2009 15:26
arankafourroses

XXX.XXX.46.24

arankafourroses napsal(a):
Aranka po Faraday

Arčí

18.5.2009 15:35
kvicalka

XXX.XXX.226.188

Arčí

Moc krásnej koník ... U mě vedou hnědácí, protože je to moje láska Baruška, ale ryzáky taky miluju... a Arči je mooc pěknej, ta naše rošťasnda kofinka pořát roste, ale roste do krásy :-) tak z ní mám radost !!!

18.5.2009 17:06
dajanka

XXX.XXX.19.163

Aranka po Faraday

Ahoj, není to náhodou Aranka od E. Novotné?

19.5.2009 12:50
petas

XXX.XXX.156.34

dajanka napsal(a):
Ahoj, není to náhodou Aranka od E. Novotné?

Nějak to to umírá!!!To tak prece nejde...tak sup supPridávám nové fotky mojeho rošťáka

19.5.2009 12:50
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Nějak to to umírá!!!To tak prece nejde...tak sup supPridávám nové fotky mojeho rošťáka

...

19.5.2009 12:51
petas

XXX.XXX.156.34

19.5.2009 12:52
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
...

Tak posledni zatimS kolegou Cyranem(šiml) a milenkou Maudy(vranka)

sadzi saj

19.5.2009 14:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

petas napsal(a):
Tak posledni zatimS kolegou Cyranem(šiml) a milenkou Maudy(vranka)

20.5.2009 10:56
arankafourroses

XXX.XXX.51.24

kvicalka napsal(a):
Moc krásnej koník ... U mě vedou hnědácí, protože je to moje láska Baruška, ale ryzáky taky miluju... a Arči je mooc pěknej, ta naše rošťasnda kofinka pořát roste, ale roste do krásy :-) tak z ní mám radost !!!

Ahojky Leničko, ano je to moje Aranka .. Jakpak se máš? Co nového??
Dani, Arčí je zdrobněle Aranka, takže je to koňká slečna. Ale děkujeme moc!!

20.5.2009 11:25
kvicalka

XXX.XXX.226.188

Ahojky Leničko, ano je to moje Aranka .. Jakpak se máš? Co nového??
Dani, Arčí je zdrobněle Aranka, takže je to koňká slečna. Ale děkujeme moc!!

Tak to se omlouvám , nojo, podle hlavičky pohlaví ještě poznat neumím ... Ale to nic nemění na tom, že je Arčí KRASAVICE ... tak se měj pěkně

20.5.2009 11:46
madow

XXX.XXX.121.112

kvicalka napsal(a):
Tak to se omlouvám , nojo, podle hlavičky pohlaví ještě poznat neumím ... Ale to nic nemění na tom, že je Arčí KRASAVICE ... tak se měj pěkně

ahojky všem, tak jsem se tu po týdnu zase ukázala...koníci nádhera...jedna básen
Rozárka se má moc dobře a všechny koníky a jejich majitele zdraví

na foto po vyjíždce a koupely...papáme v leže

20.5.2009 19:57
arankafourroses

XXX.XXX.61.221

petas napsal(a):

Aranka...
Poprvé jsem fotila v tolik oblíbené řepce, bohužel už moc květu tam nebylo... Jsem si pozdě vzpomněla.

20.5.2009 20:00
arankafourroses

XXX.XXX.61.221

petas napsal(a):

Princezna se nerada fotí....

20.5.2009 20:15
arankafourroses

XXX.XXX.61.221

petas napsal(a):

A z princezny se stalo pěkné prásátko.

21.5.2009 07:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

A z princezny se stalo pěkné prásátko.

Ty jo, Arčí má fakt fešný ten odznak na hlavě...já se zrzcovi docela směju - páč jediná asociace na to, co má ona na halvě je kosočtverec:)))

21.5.2009 07:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

petas napsal(a):

tu to ani není moc vidět...tož ještě jeden pokus..

21.5.2009 07:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

petas napsal(a):

a poslední, a ť zas můžou další ryzoidy představit sebe se:)

21.5.2009 16:21
arankafourroses

XXX.XXX.8.15

kukinatost napsal(a):
a poslední, a ť zas můžou další ryzoidy představit sebe se:)

Má ten odznáček až moc veliký , škoda, že nemá 4 nohy bíle, ale jen 3...... Ale člověk si nevybere, já rezoně moc nemusím a posledních 5 let vlastním samé ryzáky.

Aranka po práci zpocecená až za ušima....

21.5.2009 16:28
arankafourroses

XXX.XXX.8.15

Má ten odznáček až moc veliký , škoda, že nemá 4 nohy bíle, ale jen 3...... Ale člověk si nevybere, já rezoně moc nemusím a posledních 5 let vlastním samé ryzáky.

Aranka po práci zpocecená až za ušima....

21.5.2009 16:36
arankafourroses

XXX.XXX.8.15

petas napsal(a):

21.5.2009 17:57
sabina

XXX.XXX.64.178

21.5.2009 18:03
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Amir

ještě jednou

22.5.2009 13:14
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
ještě jednou

my jsme taky zrzouni:-)

23.5.2009 08:54
dajanka

XXX.XXX.19.163

Ahojky Editko,
ale jo jde to jinak nového nic moc co Ty? povídej... jsi ještě pořád v Opavě nebo už ses přemístila někam jinam? a Parmulku ještě máš? Tak se měj krásně

23.5.2009 09:26
natyz

XXX.XXX.80.26

petas napsal(a):

Já jsem vždy říkala,že ryzáci jsou nejkrásnější :) a proto mám hnědáka ale teď nedávno(asi v lednu) jsme koupili krásnou ryzku ČT Noru....

23.5.2009 09:30
natyz

XXX.XXX.80.26

natyz napsal(a):
Já jsem vždy říkala,že ryzáci jsou nejkrásnější :) a proto mám hnědáka ale teď nedávno(asi v lednu) jsme koupili krásnou ryzku ČT Noru....

Ale jako říkám,že hnědáci jsou taky krásní hoodně krásní :) zvlášť ten můj...:)

sadzi saj

25.5.2009 09:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

natyz napsal(a):

25.5.2009 20:29
dajanka

XXX.XXX.19.163

natyz napsal(a):

Ahooj, jak se jmenuje ten Tvůj hnědý krasavec nebo krasavice?? jezdila jsem podobnou kobylku... a vínová byla taky naše favoritka

25.5.2009 20:37
dajanka

XXX.XXX.19.163

dajanka napsal(a):
Ahooj, jak se jmenuje ten Tvůj hnědý krasavec nebo krasavice?? jezdila jsem podobnou kobylku... a vínová byla taky naše favoritka

26.5.2009 08:31
madow

XXX.XXX.121.112

dajanka napsal(a):

rezouch Mareček

26.5.2009 08:46
salima

XXX.XXX.0.59

Aranka po Faraday

juuu dalsi po farady , jak je stara ? a jak je v povaze ?? ten nas 5ti lety valach je na osetrovani uplny zlatiko !! ale na jezdeni je dost tezky, venku kozluje a na jizdarne je snim dost prace, hlavne teda protoze je po mamine starsne dlouhy
ale ten nam snim pomaha filip minarik a s konika se stava sikulka, i kdyz to bude jeste asi pekna prace :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík