Tak přidávejte fotečky vašich koňouchů na prvních závodech
Můj uz byl na 2...první s jendou chybkou a na druhých se umístil na 4.místě
1.závody - Loštice
petas
napsal(a):
1.závody - Loštice
opět Loštice
petas
napsal(a):
...
Autory fotek jsou Káťa a Marťa...
Tak taky něco přidejte
petas
napsal(a):
Autory fotek jsou Káťa a Marťa...
Tak taky něco přidejte
Může být první VT? Na první závody ještě čekáme :-)
parkur - 70/80 jeden štyc.
lesterka
napsal(a):
ty já taky, naše první hobby závody..
petas
napsal(a):
1.závody - Loštice
a další....
lesterka
napsal(a):
A ještě drezurky...
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo :-)
Jedno foto Jeannej, druhé Evizna :-)
kukinatost
napsal(a):
a další....
a poslední, a ´t tu není jenom moja ryšavica, akorát omluva, to jsou druhé...hned týden po prvních:)
petas
napsal(a):
1.závody - Loštice
Teda Leni, klobouk dolů, před arabáčem, jak se nosí..:))
na drezuru zatím opravdu nepomýšlíme, my se musíme naučit chodit dopředu..:)
kukinatost
napsal(a):
Teda Leni, klobouk dolů, před arabáčem, jak se nosí..:))
na drezuru zatím opravdu nepomýšlíme, my se musíme naučit chodit dopředu..:)
Jéé...děkuji..zkusím ještě jednu povedenější fotku od Janči...
Jinak můj trenér by ti na to řekl, že to není podmínkou, my začínali od hoooodně pomalého tempa ve všech chodech :-)
lesterka
napsal(a):
Jéé...děkuji..zkusím ještě jednu povedenější fotku od Janči...
Jinak můj trenér by ti na to řekl, že to není podmínkou, my začínali od hoooodně pomalého tempa ve všech chodech :-)
no, můj trenér naštastí tež ví, co dělá...kobyla byla hrozně pozkracovaná, teď už začíná vyšlapovat, tak chody po opracování už i zkracujeme...:)arabáče závidím neskutečně, mám zrzatý tank, co musím tlačit jako prase:))
kukinatost
napsal(a):
no, můj trenér naštastí tež ví, co dělá...kobyla byla hrozně pozkracovaná, teď už začíná vyšlapovat, tak chody po opracování už i zkracujeme...:)arabáče závidím neskutečně, mám zrzatý tank, co musím tlačit jako prase:))
Teda vy ste šikovníMy na drezurky ee...aspon zatim...my strasne cupitáme
Tak hodím jeste nejaké fotky
petas
napsal(a):
Teda vy ste šikovníMy na drezurky ee...aspon zatim...my strasne cupitáme
Tak hodím jeste nejaké fotky
...
lesterka
napsal(a):
A ještě drezurky...
Z1 - 3. místo, Z2 - 1. místo, Z3 - 4. místo :-)
Jedno foto Jeannej, druhé Evizna :-)
Holky, já jsem voloid :) Ne, Evizna, ale Terka je autorkou té druhé fotky...holt Janča má dvě náhradní jezdkyně (jak je sama nazvala ) na svého oře a obě fotí...tak v nich mám guláááááááš....Tery promiiiiiň :-) Tak ještě jedna tvoje fotka :-)
lesterka
napsal(a):
Holky, já jsem voloid :) Ne, Evizna, ale Terka je autorkou té druhé fotky...holt Janča má dvě náhradní jezdkyně (jak je sama nazvala ) na svého oře a obě fotí...tak v nich mám guláááááááš....Tery promiiiiiň :-) Tak ještě jedna tvoje fotka :-)
Jinak pěkně vám to hupká holky...my teď v sobotu vyrážíme na druhý skokový VT :) K Boskovicím, nepotkám se tam s někým? :-)
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
petas
napsal(a):
...
Peti, ten tvůj koník, krasavec
Leni a taky pochvala, šlape ti fakt super arabáč jeden
buggyna

XXX.XXX.81.124
petas
napsal(a):
...
Chci se jen zeptat...to jste všichni tak velký, nebo je rezatec tak malej? Pokud tak malej,tak prosim tě po kom?
Poldori je tank jak do šířky tak do výšky Až si říkám, na jakou kobylu ho můžou pustit... z ČT z toho vyleze mamut, a na A1/1 to nemůže, pže by jí to zas rozthlo
buggyna
napsal(a):
Chci se jen zeptat...to jste všichni tak velký, nebo je rezatec tak malej? Pokud tak malej,tak prosim tě po kom?
Poldori je tank jak do šířky tak do výšky Až si říkám, na jakou kobylu ho můžou pustit... z ČT z toho vyleze mamut, a na A1/1 to nemůže, pže by jí to zas rozthlo
Je po PoldorimOn je docela dost drobnej asi...ja mam 176cm a on tak 175 asi...ale prej sou po Poldorim pozdní koně,tak nevim...z matčine strany je tam hodně plňasu...
Přidáváj fotku ze závodů ve Zlíně...v porovnání s těma ostatníma dekorovanýma je to prcek...jejda...ja mam trpaslíka...a to sme si rikala,ze kdyz si koupim kone po Poldorim,bude to mamut
buggyna

XXX.XXX.81.124
petas
napsal(a):
Je po PoldorimOn je docela dost drobnej asi...ja mam 176cm a on tak 175 asi...ale prej sou po Poldorim pozdní koně,tak nevim...z matčine strany je tam hodně plňasu...
Přidáváj fotku ze závodů ve Zlíně...v porovnání s těma ostatníma dekorovanýma je to prcek...jejda...ja mam trpaslíka...a to sme si rikala,ze kdyz si koupim kone po Poldorim,bude to mamut
aha, tak sme doma... ty máš 176 njn, tak to rezatec neni tak malej
to jen mi co máme 166 a míň,nám stačí koně co mají v kohoutku 160
Mě to právě zaraziloprotože Polďas se mamut, tak po kom by byl tak malej. Njn,jenže když panička má taky 180
buggyna
napsal(a):
aha, tak sme doma... ty máš 176 njn, tak to rezatec neni tak malej
to jen mi co máme 166 a míň,nám stačí koně co mají v kohoutku 160
Mě to právě zaraziloprotože Polďas se mamut, tak po kom by byl tak malej. Njn,jenže když panička má taky 180
Ehm...že malý :-))) Spíš na tom dekorování ostatní koně byli mamuti :) Btw...můj má 150 cm :) Tak tady mluvte někdo o tom, čí kůň je malý
lesterka
napsal(a):
Ehm...že malý :-))) Spíš na tom dekorování ostatní koně byli mamuti :) Btw...můj má 150 cm :) Tak tady mluvte někdo o tom, čí kůň je malý
No jo,ale všichni tři byli v tom případě mamutiJiný pohled...taťka teď koukal na fotky asmál se, že mám trpaslíčka
buggyna

XXX.XXX.81.124
lesterka
napsal(a):
No tak to asi fakt byli, protože kůň 175 mi malý opravdu nepřijde :-)
mě normálně taky ne, ale jelikož vim, po kom rezouch je, tak mě udivilo,že vypadá tak malý na té jedné fotce,kde se mu přehazuje ten třmen,tak to vypadá,jak kdyby měl 160. to se ovšem ještě nevěděla,že peťa má 178
proto sem se ptala
buggyna
napsal(a):
mě normálně taky ne, ale jelikož vim, po kom rezouch je, tak mě udivilo,že vypadá tak malý na té jedné fotce,kde se mu přehazuje ten třmen,tak to vypadá,jak kdyby měl 160. to se ovšem ještě nevěděla,že peťa má 178
proto sem se ptala
Nějak to tu vázne
marketka
napsal(a):
Vypadá dost dobře. Když si vzpomenu, že ještě loni, nebo předloni tvůj koník stál u někoho skoro v chlévě a co se z něho vylouplo. Klobouk dolů.
Psala jsi, že taky kopal a kousal? Je to už dobrý?
Já z Yetixe vždycky uchcávala, protože je tááák úchvatně znakatej
Taková hora..no parádní
petas
napsal(a):
1.závody - Loštice
Přidám vám krátký fotoseriál, doufám, že nevadí, že to není z prvního veřejňáku, tuším, že tohle byl třetí.... ale něčím byl první
cheyenne
napsal(a):
Přidám vám krátký fotoseriál, doufám, že nevadí, že to není z prvního veřejňáku, tuším, že tohle byl třetí.... ale něčím byl první
Megaskok
cheyenne
napsal(a):
Zatím všechno v pohodě....
Jen ten poslední skok nějak nevyšel....
cheyenne
napsal(a):
Jen ten poslední skok nějak nevyšel....
Tak rychlý obrat nebyl v plánu....
cheyenne
napsal(a):
Tak rychlý obrat nebyl v plánu....
A takhle se vystupuje těsně za cílem ve cvalu
cheyenne
napsal(a):
A takhle se vystupuje těsně za cílem ve cvalu
A poslední.... pro pobavení při večeru tak takový byly moje začátky....
Fotky jsou z kamery, proto ta kvalita...
cheyenne
napsal(a):
A poslední.... pro pobavení při večeru tak takový byly moje začátky....
Fotky jsou z kamery, proto ta kvalita...
Tak já z těch prvních, omylem vymazala a někde na CD je mám.Tak teda dávám z prvního ofi ZM,kde byla kobyla osmá.
lesterka
napsal(a):
Tak se nám to tu pěkně rozjíždí...k osmému místu gratuluji :-)
A "flekatec" nemá chybu :-))))
Jj,Lenča má pravdu,pěkně se to tu začíná rozjíždět!Tak jen tak dálTaky gratuluju a strakošek je suprovej,pěknej styl skoku
Přidávám ještě moje rezaté odznakové zlatíčko
Taková mini série 1
petas
napsal(a):
Jj,Lenča má pravdu,pěkně se to tu začíná rozjíždět!Tak jen tak dálTaky gratuluju a strakošek je suprovej,pěknej styl skoku
Přidávám ještě moje rezaté odznakové zlatíčko
Taková mini série 1
2
petas
napsal(a):
3
Šikovný koník :)
Hej, já jsem úplně zapoměla, že vlastně naše první závody, byly tyhle :-)
petas
napsal(a):
Tak to jste teda všestranější než jsme myslela...Jde vám to skvěle...všechno
Parkur,drezurka i vytrvalost?!
Tyjo,máte náběh do reprezentace ČR
No jasně, všechno nám jde úplně skvěle Škoda, že tu není ironický smailík :)
Testujem, co nás bude nejvíc bavit...letos má testovací sezonu...nejvíc mě štve, že ho snad baví úplně všechno....jsem čekala, že třeba nebude skákat, ejhle, trošku skáčeme od ledna a on skáče metr....nebo že ho nebude bavit drezura...když má náladu a sedí na něm trenér, tak je schopný předvést náznaky piafy (se mnou ne, já se učím teprve správné ustupování na holeň ), a vytrvalost uvidíme, letos na žádné ještě nebyl, ale mám v plánu 40 km. A předpokládám, že jediný, komu to bude dělat problémy a bude umírat, tady budu já
ani nevíš, jak je to na houby mít koně, kterého baví snad vše
lesterka
napsal(a):
No jasně, všechno nám jde úplně skvěle Škoda, že tu není ironický smailík :)
Testujem, co nás bude nejvíc bavit...letos má testovací sezonu...nejvíc mě štve, že ho snad baví úplně všechno....jsem čekala, že třeba nebude skákat, ejhle, trošku skáčeme od ledna a on skáče metr....nebo že ho nebude bavit drezura...když má náladu a sedí na něm trenér, tak je schopný předvést náznaky piafy (se mnou ne, já se učím teprve správné ustupování na holeň ), a vytrvalost uvidíme, letos na žádné ještě nebyl, ale mám v plánu 40 km. A předpokládám, že jediný, komu to bude dělat problémy a bude umírat, tady budu já
ani nevíš, jak je to na houby mít koně, kterého baví snad vše
NO mého koně by bavili dostihy!!!Ikdyz ted uz asi néééé,ale v dřívějšku měl nálady to se mnou spakovat v terénu a pak to byly jen poznámky spolujezdců z terénu,že na pardubickou nemáme,ale když budem víc trénovat,tak to pujde
petas
napsal(a):
NO mého koně by bavili dostihy!!!Ikdyz ted uz asi néééé,ale v dřívějšku měl nálady to se mnou spakovat v terénu a pak to byly jen poznámky spolujezdců z terénu,že na pardubickou nemáme,ale když budem víc trénovat,tak to pujde
:)))) To on to se mnou taky umí spakovat, když jdu ven na parelce...btw...snad 90% našich předků běhalo dostihy, ale má smůlu, to nebaví mě, tak dostihy fakt běhat nebude
lesterka
napsal(a):
:)))) To on to se mnou taky umí spakovat, když jdu ven na parelce...btw...snad 90% našich předků běhalo dostihy, ale má smůlu, to nebaví mě, tak dostihy fakt běhat nebude
NO mě by to taky nebaviloSem ráda,že je tak skokově nadanej!Sice to měl byt mohutnej drezurak,ale tak co uz...bude to parkurovej trpaslík
petas
napsal(a):
3
Sice už je to rok, ale mimino se vytáhlo, první rodeo zvládl s přehledem, tak si myslím že ho musím veřejně pochválit
lenocka
napsal(a):
Sice už je to rok, ale mimino se vytáhlo, první rodeo zvládl s přehledem, tak si myslím že ho musím veřejně pochválit
19.4.2008 VT Hořice
misicka01
napsal(a):
19.4.2008 VT Hořice
Teda,vy ste se na to uplne vykaslali!Tak honem honem...zas enejake fotecky sem
Já teda fotky uz ze závodů nemám,tak pridám z tréningu...jinak se v pátek chystáme na MŠMK do Ostravy a v sobotu na závody do Pravčic
petas
napsal(a):
Teda,vy ste se na to uplne vykaslali!Tak honem honem...zas enejake fotecky sem
Já teda fotky uz ze závodů nemám,tak pridám z tréningu...jinak se v pátek chystáme na MŠMK do Ostravy a v sobotu na závody do Pravčic
včera jsem projížěla kolem té vaší jízdárny.. a udělalo se mi šoufl, jak sem viděla tu výšku