Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2009 08:29
dakotka

XXX.XXX.76.120

prosím má někdo foto a rozměry atd těch obojků pro achaltekince?...dostali se mi do rukou takove krasne ozdobne opasky s mušlí a korálku cca od 4 cm široké ..a koukali jsme na to skámoškou a hned nas napadlo to same..když mi někdo pisne kde přesně se to umistuje mužu nafotit i na koni

16.5.2009 09:51
jessyn

XXX.XXX.0.7

dakotka napsal(a):
prosím má někdo foto a rozměry atd těch obojků pro achaltekince?...dostali se mi do rukou takove krasne ozdobne opasky s mušlí a korálku cca od 4 cm široké ..a koukali jsme na to skámoškou a hned nas napadlo to same..když mi někdo pisne kde přesně se to umistuje mužu nafotit i na koni

ahoj já bych určitě měla zájem, nevím teda na čem vyfotit, bo achalové mají hodně štíhlé krky stačilo by mi to jen tak bez koně

18.5.2009 09:32
dakotka

XXX.XXX.76.120

jessyn napsal(a):
ahoj já bych určitě měla zájem, nevím teda na čem vyfotit, bo achalové mají hodně štíhlé krky stačilo by mi to jen tak bez koně

no musela bych to napasovat na ty svoje araby..tady je foto ale nejsou všecky

18.5.2009 09:51
klarusa

XXX.XXX.75.162

dakotka napsal(a):
no musela bych to napasovat na ty svoje araby..tady je foto ale nejsou všecky

a vzdyt by se to dalo pozit i na arabske ohlavky!

18.5.2009 09:59
dakotka

XXX.XXX.76.120

klarusa napsal(a):
a vzdyt by se to dalo pozit i na arabske ohlavky!

jako všecky maj 77 cm + vázací šnůrka...je to dělané jako pro ženske přes boky opasek atd..ale je to na zdechliny bo ja mam problem to na sebe napasovat..a je to našité na látce takže by to šlo asi upravit atd....cena je 360,-kč za kus

18.5.2009 15:58
jessyn

XXX.XXX.0.7

dakotka napsal(a):
jako všecky maj 77 cm + vázací šnůrka...je to dělané jako pro ženske přes boky opasek atd..ale je to na zdechliny bo ja mam problem to na sebe napasovat..a je to našité na látce takže by to šlo asi upravit atd....cena je 360,-kč za kus

Jejda to je strašně barevné nemáš něco jednodruhového?

18.5.2009 16:55
bonita

XXX.XXX.188.158

jessyn napsal(a):

podla mna to su len tie pasky, to nie je v celkuaj ja mam taky opasok z Turecka a aj z Indie

19.5.2009 11:38
dakotka

XXX.XXX.76.120

jessyn napsal(a):

ne je tu jen toto....prostě nas to jen napadlo že ste shaněli ty obojky....jako varianta.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík