jaruska
napsal(a):
Jojo,Haní,užij si to i za mě!!!!!
A moc se těším na fotičky!!!!
Né,Lucí,to nebyl žádnej takovej člověk,že by to dělal schválně,fakt né,ale prostě to fakt tutově nevěděl,a zbytečně se mohlo stát třeba neštěstí.
Už jsme zežloutli trošku víc.
jaruska
napsal(a):
Už jsme zežloutli trošku víc.
#03Ještě to břicho,ale to si drží i Kačka,i Moruš,ještě hold není teplo.
jaruska
napsal(a):
#03Ještě to břicho,ale to si drží i Kačka,i Moruš,ještě hold není teplo.
Spící princezna.
jaruska
napsal(a):
Spící princezna.
Ivčí,co se stalo,žes zůstala viset za hrůšu?
Oni se ty cyklisti vynořej asi kde se vzali,tu se vzali,co,a Honzík se lekl...
Já jsem za hrůšu zůstávala viset pravidelně,když jsem nosívala zapnutou takovou koženou bundu s třásněma,stačilo se malinko předklonit třeba při přechodu do cvalu a šup,už jsem se osvobozovala,ale v tom cvalu,já nehodlala zastavit
,a pak už jsem si tu bundu nezapínala a byl pokoj.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,co se stalo,žes zůstala viset za hrůšu?
Oni se ty cyklisti vynořej asi kde se vzali,tu se vzali,co,a Honzík se lekl...
Já jsem za hrůšu zůstávala viset pravidelně,když jsem nosívala zapnutou takovou koženou bundu s třásněma,stačilo se malinko předklonit třeba při přechodu do cvalu a šup,už jsem se osvobozovala,ale v tom cvalu,já nehodlala zastavit
,a pak už jsem si tu bundu nezapínala a byl pokoj.
ahojky.
Luci no něco se k malému rýsuje,ale uvidíme,nejraději bych ho nechala doma.
bednarik petr
napsal(a):
ahojky.
Luci no něco se k malému rýsuje,ale uvidíme,nejraději bych ho nechala doma.
.kluci
jaruska
napsal(a):
Né,Lucí,to nebyl žádnej takovej člověk,že by to dělal schválně,fakt né,ale prostě to fakt tutově nevěděl,a zbytečně se mohlo stát třeba neštěstí.
http://moncicak-kone2009.rajce.idnes.cz/K urz_s_I._Plackovou_-_16.5.2009/#album
bospor
napsal(a):
http://moncicak-kone2009.rajce.idnes.cz/K urz_s_I._Plackovou_-_16.5.2009/#album
Jéé,Lucí,fotlas něcoooo?
Já jsem táák zvědavá,maličkej haflošek muší bejt boooží!!!!!
Soní,teda,Richarda je už kus,je moc pěknej!!!
Ivčí,suuper akce,kráásný fotky,
no jo,piiilně cvičíte,lidičky šikovný,co???
A Honzík je teda fakt statečnej,už kráásně na tý plachtě stojí v klidu,
to s Pierotem bude hooodně dlouhá cesta....
My byli kouknout na rodeo v Libušíně,hezký to bylo.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Lucí,fotlas něcoooo?
Já jsem táák zvědavá,maličkej haflošek muší bejt boooží!!!!!
Soní,teda,Richarda je už kus,je moc pěknej!!!
Ivčí,suuper akce,kráásný fotky,
no jo,piiilně cvičíte,lidičky šikovný,co???
A Honzík je teda fakt statečnej,už kráásně na tý plachtě stojí v klidu,
to s Pierotem bude hooodně dlouhá cesta....
My byli kouknout na rodeo v Libušíně,hezký to bylo.
Lenča s Yorkem.
jaruska
napsal(a):
Lenča s Yorkem.
Tady opět moje specialita-bezhlavý jezdec.
jaruska
napsal(a):
Tady opět moje specialita-bezhlavý jezdec.
Nejmenší účastník rodea.
jaruska
napsal(a):
Jana a Šejn.
jaruska
napsal(a):
Pekař Laďa.
Přijela se tam podívat i Lenča se svým 17letým klusákem.
jaruska
napsal(a):
Přijela se tam podívat i Lenča se svým 17letým klusákem.
Tenhle koník se jmenoval Tadeáš,tak možná by to mohl být koník té holčiny,co sem párkrát psala,byl to velkej bojovník,šikulka.
jaruska
napsal(a):
Lenča.
pěkné fotečky! Klidně hoď další. ten jeden vypadá jako appa s paintem , co?
Tak jsme se prošli, na pastvině jsme nechali koně a šli se ke známému podívat na toho novorozeného hřebečka haflinga..měl 10 hodin
a jmenuje se Nero
..hodím sem fotku, i když to není arab, tak je k sežrání. Má překrásné dlouhatánské řasy, kobyla přenášela 14 dní. Cestou zpátky jsme zase vyzvedli Usu s Čipem a šli domů protože to vypadalo na liják...nakonec tedy trochu sprchlo, ale nic hrozné.
Chudáček tady klimbal ve stoje, chtěl si lehnoutz, ale matka je šíleně nervní, pořád ho volá k sobě, jen poodejde dva metry, aby si lehnul, než se slošil, tak kobyla šílela, je uvázaná a prcek se musel zase přiblížit k ní, aby se uklidnila. Když ji majitel pustil, tak prý zase lítala dokola a honila ho, nechtěla ho nechat napít, když je uvázaná, tak prcek pije v klidu, ale zase nemůže poodejít ani na metr od ní, jiank kobyla hrabe, hysterčí...no celkem nervní fakt. Je to prvnička.
jaruska
napsal(a):
Tenhle koník se jmenoval Tadeáš,tak možná by to mohl být koník té holčiny,co sem párkrát psala,byl to velkej bojovník,šikulka.
Appa.
lucky
napsal(a):
Tak jsme se prošli, na pastvině jsme nechali koně a šli se ke známému podívat na toho novorozeného hřebečka haflinga..měl 10 hodin
a jmenuje se Nero
..hodím sem fotku, i když to není arab, tak je k sežrání. Má překrásné dlouhatánské řasy, kobyla přenášela 14 dní. Cestou zpátky jsme zase vyzvedli Usu s Čipem a šli domů protože to vypadalo na liják...nakonec tedy trochu sprchlo, ale nic hrozné.
Chudáček tady klimbal ve stoje, chtěl si lehnoutz, ale matka je šíleně nervní, pořád ho volá k sobě, jen poodejde dva metry, aby si lehnul, než se slošil, tak kobyla šílela, je uvázaná a prcek se musel zase přiblížit k ní, aby se uklidnila. Když ji majitel pustil, tak prý zase lítala dokola a honila ho, nechtěla ho nechat napít, když je uvázaná, tak prcek pije v klidu, ale zase nemůže poodejít ani na metr od ní, jiank kobyla hrabe, hysterčí...no celkem nervní fakt. Je to prvnička.
jo tak to je čistá appa? Se mi zdálo, že krk má strakatý trochu apa paint..asi optický klam Ifauny
malý Nero
lucky
napsal(a):
a jmenuje se Nero
Jééézííís,ten je sladkej,
on chudina spí vestoje,co?
Tenhle koník se mi moc líbil.
lucky
napsal(a):
jo tak to je čistá appa? Se mi zdálo, že krk má strakatý trochu apa paint..asi optický klam Ifauny
malý Nero
no nic..já se jdu ještě projít se psy...jsem to dnes nestihla a z rytí jsem nějaká namožená, asi něco s lopatkou, mrtví mi ruka, brní a bolí prsty, tak se protáhnu..zítra se musím projet na Use, abych si napravila záda
jaruska
napsal(a):
no jo, chtěl se několikrát složit, ale kobyla šílí, tak musel zase dojít k ní a zklidnila se..tak chudáček klimbal vestoje
jaruska
napsal(a):
Nám se taky zdála na Appu taková drobnější,když vidíš Evičky Vanesku,stodůlku...
Hoodně koní mělo problémy u otvírání a zavírání branky a pak ještě u můstku,tenhle byl jedním z mála,kteří přešli bez problémů.
jaruska
napsal(a):
Nám se taky zdála na Appu taková drobnější,když vidíš Evičky Vanesku,stodůlku...
Hoodně koní mělo problémy u otvírání a zavírání branky a pak ještě u můstku,tenhle byl jedním z mála,kteří přešli bez problémů.
Pá a snad Ti bude zítra líp!!!!
Naše kámoška Eva s hřebcem Lotrem.
jaruska
napsal(a):
Pá a snad Ti bude zítra líp!!!!
Naše kámoška Eva s hřebcem Lotrem.
jaruska
napsal(a):
Umějí tyče,ale i trail.
Miniponíček měl natrénováno.
jaruska
napsal(a):
Miniponíček měl natrénováno.
Závěr patřil kovbojovi Jimmymu.
jaruska
napsal(a):
Závěr patřil kovbojovi Jimmymu.
Závěrem jeho pověstná roznožka.
jaruska
napsal(a):
Závěrem jeho pověstná roznožka.
Teda ten miniponíček nemá chybu. A hřebec Lotr..to je trefné
Jinak byla jsem se projít se psy, pořádně se uštvali blázni, lítali už skoro po tmě po louce v pampeliškách, jsou celí bílí, Fabby sebou dokonce řádně prásknul. běželi s Darésem dostih v brázdách od traktoru a nějak to chudák neustál a řádně se rozplácnul
...správný držkopád
. Ale vstal a běžel zase dál
.
Jiank mě to teda moc nepomohlo, někde to mám asi kolem lopatky řádně pohnuté z toho rytí, brní a bolí mě levá ruka, úplně mi mrtví a děsně mě to flinká..auuu
. Tak jdu spát a buď to bude ráno ok, nebo nevím..chtěla jsem se jet projet na Use..tak snad se zrehabilituji
jinak tady včera k večeru po tréninku měla žízeň chudinka a zkoumala, jak by se dalo dostat na dovu uvnitř té nádrže
lucky
napsal(a):
Teda ten miniponíček nemá chybu. A hřebec Lotr..to je trefné
Jinak byla jsem se projít se psy, pořádně se uštvali blázni, lítali už skoro po tmě po louce v pampeliškách, jsou celí bílí, Fabby sebou dokonce řádně prásknul. běželi s Darésem dostih v brázdách od traktoru a nějak to chudák neustál a řádně se rozplácnul
...správný držkopád
. Ale vstal a běžel zase dál
.
Jiank mě to teda moc nepomohlo, někde to mám asi kolem lopatky řádně pohnuté z toho rytí, brní a bolí mě levá ruka, úplně mi mrtví a děsně mě to flinká..auuu
. Tak jdu spát a buď to bude ráno ok, nebo nevím..chtěla jsem se jet projet na Use..tak snad se zrehabilituji
jinak tady včera k večeru po tréninku měla žízeň chudinka a zkoumala, jak by se dalo dostat na dovu uvnitř té nádrže
stavěla se na špičky a dělala různé kreace
lucky
napsal(a):
jo tady to bebí
už ji to nebolí, má tam tenký stroupek, ale ještě včera to měla malinko citlivé na ten dotek, asi měla moncla. Předvčerem to měla trochu nateklé...joooo, nemá bourat sloupky, když běží. Kristýna říkala, že u stáje koukala, kde se tam vzala hromada přilepených bílých chlupů na sloupě
lucky
napsal(a):
stavěla se na špičky a dělala různé kreace
Lucky :
Taky jsem dneska byla u souseda mrknout na malého hafloše. Byla jsem tam v půl 7, to mu bylo asi 13 hodin .
Je to taky kluk a má stejnou lysinku, jak Nero. Jen kobyly asi 6 hříbě, takže flegmatička.
A malej se jmenuje Montrago, je po Mozartovi, kterej nemá žádný znak na hlavě a najednou taková lucerna. Jen jsem jela narychlo a nevzala foˇák, tak mám je nekvalitu v mobilu
Tak aby se jim hlavně oboum dvojníkům dařilo
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak my zase nic,
bříško sice už padá,ale vidím to tak ještě na 2 -3 dny...
Jé,no to je teda škubanec,ještě že se netrhla víc,to by bylo na šití,tyhle ploty jsou nebezpečný.
Jé,jak tam strká hlavu do tý nádrže,to je dobrý,hihi,tam se chuděra stejně nenapije,ale vodu tam cítila,co?
Tady ještě včerejší Jimmmy,je s ním fakt prča,a ještě je to pojízdnej Sekááááč,Olda si u něj koupil konečně boty na tu jeho sloní nohu,
to byla výhoda,že si je mohl vyzkoušet!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak my zase nic,
bříško sice už padá,ale vidím to tak ještě na 2 -3 dny...
Jé,no to je teda škubanec,ještě že se netrhla víc,to by bylo na šití,tyhle ploty jsou nebezpečný.
Jé,jak tam strká hlavu do tý nádrže,to je dobrý,hihi,tam se chuděra stejně nenapije,ale vodu tam cítila,co?
Tady ještě včerejší Jimmmy,je s ním fakt prča,a ještě je to pojízdnej Sekááááč,Olda si u něj koupil konečně boty na tu jeho sloní nohu,
to byla výhoda,že si je mohl vyzkoušet!!!
Tady moje ležení,Kačenka celý večer stojí skoro vedle mě a chroupe seníko.
Ale ta křřřeč do lejtka ráno
,jsem nebyla schopná ničeho,bolest jako blázen
,a i jsem celá pochroumaná,vždycky,jak se trošíčku rozední,tak kačenku dávám do výběhu a mažu ještě dospat do pelíšku.
jaruska
napsal(a):
Tady moje ležení,Kačenka celý večer stojí skoro vedle mě a chroupe seníko.
Ale ta křřřeč do lejtka ráno
,jsem nebyla schopná ničeho,bolest jako blázen
,a i jsem celá pochroumaná,vždycky,jak se trošíčku rozední,tak kačenku dávám do výběhu a mažu ještě dospat do pelíšku.
A ranní Moruš.
jaruska
napsal(a):
Ahoooj Markét,no tak přeci,já jsem si to myslela,ale nevěděla jsem to jistě,byli jste opravdu moc šikovný,Tadík je fakt super bojovník a moooooc Vám to spolu slušelo
,mám víc foteček,chceš něco poslat???
Pěkný jméno,Montrago,takový zvláštní...
Tak doufám,že ho uvidíme!!!
jaruska
napsal(a):
Pěkný jméno,Montrago,takový zvláštní...
Tak doufám,že ho uvidíme!!!
Moooc pěkné jméno Kráásné
Já si teď nemohu vzpomenou na hřebce, po kterém ten prcek je..no na N to začíná. Myslím, že nimrod, ale jistá si nejsem...
Tady je krááásně, svítí sluníčko, večer jsem byla tady na loukách za řekou se psy a je tam šíleně odkvétajících pampelišek, Usa teď baští, ale uvažuji, že až dopiju kafčo, seberu fotyho přístroj a skočím s ní tam udělat několik snímečků
lucky
napsal(a):
Moooc pěkné jméno Kráásné
Já si teď nemohu vzpomenou na hřebce, po kterém ten prcek je..no na N to začíná. Myslím, že nimrod, ale jistá si nejsem...
Tady je krááásně, svítí sluníčko, večer jsem byla tady na loukách za řekou se psy a je tam šíleně odkvétajících pampelišek, Usa teď baští, ale uvažuji, že až dopiju kafčo, seberu fotyho přístroj a skočím s ní tam udělat několik snímečků
nebo Nugát?..já fakt nějak zase nevím...prý je na Slovensku
jaruska
napsal(a):
Ahoooj Markét,no tak přeci,já jsem si to myslela,ale nevěděla jsem to jistě,byli jste opravdu moc šikovný,Tadík je fakt super bojovník a moooooc Vám to spolu slušelo
,mám víc foteček,chceš něco poslat???
Děkujemmoc! Tadeáš byl naprosto úžasnej - miláček, na to, jak jsme netrénovali a že western jezdíme teprve od léta, tak to byl přímo famózní úspěch
. Nějak jsem si toho koníka podceňovala. A to jsme šli ještě do Libušína 20 km pěšky a večer zase zpět
.
Já jsem tě tam viděla - říkala jsem si - ta paní je mi nějaká povědomá.....a pak mi to docvaklo, odkud. já vám sem do tématu sice nepíšu, ale čtu poctivě
Jéé, kdbys byla tak hodná, tak za fotečky bych byla moc ráda.
Hrozně se mi v Libušíně líbilo, ta atmosféra byla naprosto úžasná a všechno krásně připravevý...no prostě super. Včera to byl přímo dokonalej den
Akorát - všechno mě dneska bolí, nemůžu ani zvednout ruce, pes, kterýho jsem tam měla s s ebou se nechce jít vyvenčit - je zavrtanej v posteli a odmítáotevřít oči a až mě dneska uvidím Tadeášek, tak myslim, že po mně skočí a ukousne mi hlavu. Takže dneska mu pojedu dát jen najíst a trápit budu druhýho koníka - budu ho učit zvedat nohy.
A u Jimmyho jsem si taky koupila naprosto krásný boty
Jediný, co je škoda, je ten reprák u barelu, co se sedí pořadatelé - spousta koní se tam zaseklo a Terka od nás tam i spadla.
tadik
napsal(a):
Děkujemmoc! Tadeáš byl naprosto úžasnej - miláček, na to, jak jsme netrénovali a že western jezdíme teprve od léta, tak to byl přímo famózní úspěch
. Nějak jsem si toho koníka podceňovala. A to jsme šli ještě do Libušína 20 km pěšky a večer zase zpět
.
Já jsem tě tam viděla - říkala jsem si - ta paní je mi nějaká povědomá.....a pak mi to docvaklo, odkud. já vám sem do tématu sice nepíšu, ale čtu poctivě
Jéé, kdbys byla tak hodná, tak za fotečky bych byla moc ráda.
Hrozně se mi v Libušíně líbilo, ta atmosféra byla naprosto úžasná a všechno krásně připravevý...no prostě super. Včera to byl přímo dokonalej den
Akorát - všechno mě dneska bolí, nemůžu ani zvednout ruce, pes, kterýho jsem tam měla s s ebou se nechce jít vyvenčit - je zavrtanej v posteli a odmítáotevřít oči a až mě dneska uvidím Tadeášek, tak myslim, že po mně skočí a ukousne mi hlavu. Takže dneska mu pojedu dát jen najíst a trápit budu druhýho koníka - budu ho učit zvedat nohy.
A u Jimmyho jsem si taky koupila naprosto krásný boty
Jediný, co je škoda, je ten reprák u barelu, co se sedí pořadatelé - spousta koní se tam zaseklo a Terka od nás tam i spadla.
Jojo,Markét,pošlu,pošlu,ráda,
bylo to fakt moc krásně strávené odpoledne,počasíčko super,
bezva tlupa lidu,fandila jsem jako blázen,Jarču docela mrzelo,že tam s Kačkou není,ale tak není všem dnům konec,že?
Tady moje ležení v lepším světle.
jaruska
napsal(a):
My jsme tam v tom libušíně byli úplně poprvé,jinak jsme vždycky jezdívali na bitvu,ale ta je kousek jinde a hlavně se tam na tu bitvu přijíždí z lesa,tam to už známe,ale tohle jsme nemohli najííííít,
až jsme se chytli za Smečenskejma koňákama,kteří tam jeli.
Ale bylo to fakt moc hezký a příští rok tutově dorazíme znovu!!!!
jaruska
napsal(a):
My jsme tam v tom libušíně byli úplně poprvé,jinak jsme vždycky jezdívali na bitvu,ale ta je kousek jinde a hlavně se tam na tu bitvu přijíždí z lesa,tam to už známe,ale tohle jsme nemohli najííííít,
Tady je dneska taky nádherně,Olda jel sekat vojtěšku,tak snad se počasí nezvencne docela a usušíme.
jaruska
napsal(a):
Tady je dneska taky nádherně,Olda jel sekat vojtěšku,tak snad se počasí nezvencne docela a usušíme.
Jo,mám natočenej i nástup,to bylo fakt boží,úúpkně po mě lezl mráz,jak to bylo dokonalý,
dám to na Stream a pak Ti pošlu odkázek,jo?
jaruska
napsal(a):
Jo,mám natočenej i nástup,to bylo fakt boží,úúpkně po mě lezl mráz,jak to bylo dokonalý,
dám to na Stream a pak Ti pošlu odkázek,jo?
Jo,těch pádů tam bylo povícero
,naštěstí bez následků,
ta disciplína s těma indiánama,jak se sedlalo,ta asi v pádech kralovala...
jaruska
napsal(a):
Jo,těch pádů tam bylo povícero
,naštěstí bez následků,
ta disciplína s těma indiánama,jak se sedlalo,ta asi v pádech kralovala...
Moruše zalehla a hned usnula,ta dokáže ve vteřině usnout jako špalek a chrápe u toho a dělá takovýhle grimasy.
jaruska
napsal(a):
Moruše zalehla a hned usnula,ta dokáže ve vteřině usnout jako špalek a chrápe u toho a dělá takovýhle grimasy.
jaruska
napsal(a):
No příště musí na koních!!! A všichni
Hehe, autem tam tady netrefíme, když jsme tam jeli taky na tu bitvu, tak jsme bloudili a když tam jel včera přítel z prahy, tak si zajel asi 20 km
Doražte! já si to už taky nenechám ujít.
jooo, odkázek pošli a fotky určitě!!! Seš zlato! My budeme mít taky video, nějak to zpracujem a pak, jestli chceš, ti taky pošlu odkaz. Ten nástup se mi taky moc líbit.
Ty indíni byli fakt padací, tam mám spadla terka, co pak spadla i na barelech, zapomněl asi uvázat kravatu. No a jak byla potlučená a bolavá., tak pak jak jí kobyla zastavila na barelech, tak to neuseděla a letěla znovu. Byly to její první pády z kobyly od tý doby, co ji má.
hu mně se nechce vylejzat z pelechu, ale musím jet pochválit tadeáše
tadik
napsal(a):
No příště musí na koních!!! A všichni
Hehe, autem tam tady netrefíme, když jsme tam jeli taky na tu bitvu, tak jsme bloudili a když tam jel včera přítel z prahy, tak si zajel asi 20 km
Doražte! já si to už taky nenechám ujít.
jooo, odkázek pošli a fotky určitě!!! Seš zlato! My budeme mít taky video, nějak to zpracujem a pak, jestli chceš, ti taky pošlu odkaz. Ten nástup se mi taky moc líbit.
Ty indíni byli fakt padací, tam mám spadla terka, co pak spadla i na barelech, zapomněl asi uvázat kravatu. No a jak byla potlučená a bolavá., tak pak jak jí kobyla zastavila na barelech, tak to neuseděla a letěla znovu. Byly to její první pády z kobyly od tý doby, co ji má.
hu mně se nechce vylejzat z pelechu, ale musím jet pochválit tadeáše
Jaru, odkázek určitě dej!
Já byla s Usou hodit ji na pastvinu, taky tam holky hodily poníka a na chvíli jsme všechny pustili do vedlejší velké ohrady, kde je plno pampelišek odkvétajících, takže zrovna jdu prohlížet fotky, jestli je tam co slušného. Dokonce i schvácená betty se snažila sem tam zaklusat. Ale Usa s Čipem se hezky proběhli, večer pojedeme na vyjížďku. Zavřeli jsme je pak všechny do kruhovky, aby ji vypásli, betty nemůže zůstat se pást na velké trávě, to by ji zabilo. Ale v kruhovce už to párkrtá vypásali, není to tam tak hrozné a tři koně to aspoň dokosí....
přeuložím nějaké fotečky a hodím na juknutí
jaruska
napsal(a):
Ahooj,tak dneska prozměnu zase nic,
hihi,Kačenka ceeelou noc dlabala,
sem tam spočine
,a přišla mě vzbudit funěním do ucha,
to šimralo,
hihi,
je fakt sranda s ní.
jaruska
napsal(a):
Ahooj,tak dneska prozměnu zase nic,
hihi,Kačenka ceeelou noc dlabala,
sem tam spočine
,a přišla mě vzbudit funěním do ucha,
to šimralo,
hihi,
je fakt sranda s ní.
Jéé,tak to je moc fajn,že Betka má lepší chuť do života,když se snžila zaklusat,
časem to půjde,moc jí držím palce.
Tady je ten odkázek na ten nástup,jo a Markét,mám tu jízdu finálovou Tvojí natočenou,jak jsi jela o to první místo,to byla škooooda,že se tam Tadík nechal unýst a upaloval do tý druhý řady,on se mu tam fakt nelíbil ten reprák asi.Moc jsem mu fandila,víš co,on na to fakt měl,jen to prostě nevyšlo,ale jen tentokráte,příště už to vítězství bude Tadíkovo!!!!!
http://www.stream.cz/video/ 301642-nastup-koni-libusin-rodeo
jaruska
napsal(a):
Jéé,tak to je moc fajn,že Betka má lepší chuť do života,když se snžila zaklusat,
časem to půjde,moc jí držím palce.
Tady je ten odkázek na ten nástup,jo a Markét,mám tu jízdu finálovou Tvojí natočenou,jak jsi jela o to první místo,to byla škooooda,že se tam Tadík nechal unýst a upaloval do tý druhý řady,on se mu tam fakt nelíbil ten reprák asi.Moc jsem mu fandila,víš co,on na to fakt měl,jen to prostě nevyšlo,ale jen tentokráte,příště už to vítězství bude Tadíkovo!!!!!
http://www.stream.cz/video/ 301642-nastup-koni-libusin-rodeo
Mě se moc líbila tahle kobča,je to nějáká asi křížená chlaďaska,ale mooooc pěkná a pěkně jely,holky.
http://www.stream.cz/video/ 301914-chladaska-jede
jaruska
napsal(a):
Mě se moc líbila tahle kobča,je to nějáká asi křížená chlaďaska,ale mooooc pěkná a pěkně jely,holky.
http://www.stream.cz/video/ 301914-chladaska-jede
A tady jedna moooooc šikovná plňaska.
http://www.stream.cz/video/ 301928-sikovny-holky
jaruska
napsal(a):
A tady jedna moooooc šikovná plňaska.
http://www.stream.cz/video/ 301928-sikovny-holky
jůů, jaru - mooooc děkuju!!!
ta šikovná kobylka, říkali, že je snad huculo hafling. ale teda, ta jede!!!! ta je úžasná!!!
on tadeáš mi to chtěl vyhnout na tu špatnou stranu i tu jízdu o 2/3 místo, ale to se ještě jakž taký dalo ukočit, při tý poslední jízdě jsem si už od půlky hlídala a stejně neuhlídala. ale kdyby jsme porazili yorka, teda, to by byl nářez - to bych snad tadeáše nesla domů na zádech já- aby si neošlapal svá drahocená a skvělá kopýtka., takhle jsem ho nesla jen půl cesty
děkujem moc za podporu!!!!
tadik
napsal(a):
jůů, jaru - mooooc děkuju!!!
ta šikovná kobylka, říkali, že je snad huculo hafling. ale teda, ta jede!!!! ta je úžasná!!!
on tadeáš mi to chtěl vyhnout na tu špatnou stranu i tu jízdu o 2/3 místo, ale to se ještě jakž taký dalo ukočit, při tý poslední jízdě jsem si už od půlky hlídala a stejně neuhlídala. ale kdyby jsme porazili yorka, teda, to by byl nářez - to bych snad tadeáše nesla domů na zádech já- aby si neošlapal svá drahocená a skvělá kopýtka., takhle jsem ho nesla jen půl cesty
děkujem moc za podporu!!!!
To joo,Markét,hihi,
to by Lenča asi neunesla,mě se teda moc nelíbilo,jak toho koníka bych řekla přetáhla,on už pak byl tak vynervenej,že Lenče někdo chtěl podat tu tyč na ty melouny a York moc příčetnej nebyl,teda,to mě je milejší,když ti koníci radši prohrajou,ale jsou naprosto v pohodě a páníci jsou s nima spokojený,že prožili společně pěknej den.
A Kačenka už má jantárky,že by dneška še už chtělo mrně podívat na svět????
No,ono to dneska být nemusí,klidně ještě zítra budu hlídat,ale pak už asi padnu
,jsem zjistila,že moc nevydržím,co se týče nespaní.
To lehátko je sice dobrý,ale jen na to,že se v něm blbě leží,tak nemůžu spát a muším hlídat,
jsem prohnutá a celá pokroucená,nevyspalá a přichází krize,nejen finanční celosvětová,
ale i moje spací
,takže sem dám pár fotiček a jdu spáááát
,abych to v noci,pokud něco přijde,nezaspala.
Olda vyžvanil Pierotovi,že do rána bude přírůstek
,asi.
jaruska
napsal(a):
To joo,Markét,hihi,
to by Lenča asi neunesla,mě se teda moc nelíbilo,jak toho koníka bych řekla přetáhla,on už pak byl tak vynervenej,že Lenče někdo chtěl podat tu tyč na ty melouny a York moc příčetnej nebyl,teda,to mě je milejší,když ti koníci radši prohrajou,ale jsou naprosto v pohodě a páníci jsou s nima spokojený,že prožili společně pěknej den.
A Kačenka už má jantárky,že by dneška še už chtělo mrně podívat na svět????
No,ono to dneska být nemusí,klidně ještě zítra budu hlídat,ale pak už asi padnu
,jsem zjistila,že moc nevydržím,co se týče nespaní.
To lehátko je sice dobrý,ale jen na to,že se v něm blbě leží,tak nemůžu spát a muším hlídat,
jsem prohnutá a celá pokroucená,nevyspalá a přichází krize,nejen finanční celosvětová,
ale i moje spací
,takže sem dám pár fotiček a jdu spáááát
,abych to v noci,pokud něco přijde,nezaspala.
Olda vyžvanil Pierotovi,že do rána bude přírůstek
,asi.
A pak mu řek,že za 3 týdny přibyde další přírůstek.
Pierotovi je to divný,kde k tomu ty holky přišly,
že jo,on je přeci valach,
tak se tomu směje a nevěří...
jaruska
napsal(a):
A pak mu řek,že za 3 týdny přibyde další přírůstek.
Pierotovi je to divný,kde k tomu ty holky přišly,
že jo,on je přeci valach,
tak se tomu směje a nevěří...
Moruš šeptá Čakině nějáký sprosťárny.
jaruska
napsal(a):
Já myslela,kolik tu bude fotiček od Pavlínky,
včera psala SMS,že už má oba koníky a oba už jsou ve svým
,tak jsem doufala,ale kde nic,tu nic,
tak snad se ještě ozve.
Tak dobrou!
Ahojky všem!!! Moc ráda vás tu čtu...hehe... to jako bylo místo obligátního moc ráda vás vidím... ale já vás nevidím, tak vás ráda čtu...
Od včerejška je ze mě moooc spokojený človíček, jak už psala Jaruška... Mám oba dva koníky cca 3 km od baráčku a neuvěřitelně krásném a velkém výběhu, kde mají stín od stromů, vodu ve velikém kontejneru, obr balík sena a hlavně - spooooustu travičky a vojtěšky, která jim zjevně chutná...
Teda včera to bylo rodeo, ale nakonec se vše podařilo... vstávali jsme ve čtyři ráno, abysme všechno stihli - půjčit přepravník, dojet 140 km s přepravníkem pro Cézara, dovézt Cézara po nutném papírování zase 140 km do boxíku. Pak vzít přepravník, dojet 5 km pro Vendy, s ní zpět k boxíku. S oběma koňmi 2 km pěšky k novému výběhu a šup s nima do výběhu - cca 2 hodiny jsme ve čtyřech lidech trnuli, zda Vendulu ten el. drát zastaví či ne a když ne, tak kde jí budu hledat - a hlavně, když poběží ona pryč, Cézar půjde s ní a kam půjde ten... pomalejší jak Vendy a neznalý terénu... No, dopadlo to dobře, Vendy párkrát dostala elektrikou do čumáčku, ale i přes noc tam zůstali, takže asi ok. Pak jsme vzali přepravník a jeli ho do Prahy vrátit a pak zpátky domů a za koňouchama je vyčistit - oba dva zpocení z lítání - asi se jim ta volnost a možnost se opravdu rozeběhnout po trávě, líbila...
Krásný videa a fotky mám, ale na Standově mobilu, protože jsem většinou pracovala a při té příležitosti koukala po koníkách... Měla jsem obrovskou radost i z toho, že si Vendula sama přišla čuchnout k Cézarovi a tak moc se jí zalíbil, že mu vůbec nic neudělala (ani nekopala, ani nekousala, dokonce ani nefrkala) a chodí všude spolu, když běží jeden, běží i druhý a taky vedle sebe spinkají... Pořád k sobě čenichají a Vendule to nevadí, což od těch koní předtím vždy vydilo.....Takže vážně je vše super a fotečky budou asi až příští víkend, až zase přijede mamka s profi foťákem... tady na tom výběhu už je zapotřebí pěkně dobrý zoom hehe
vendulka2066
napsal(a):
Ahojky všem!!! Moc ráda vás tu čtu...hehe... to jako bylo místo obligátního moc ráda vás vidím... ale já vás nevidím, tak vás ráda čtu...
Od včerejška je ze mě moooc spokojený človíček, jak už psala Jaruška... Mám oba dva koníky cca 3 km od baráčku a neuvěřitelně krásném a velkém výběhu, kde mají stín od stromů, vodu ve velikém kontejneru, obr balík sena a hlavně - spooooustu travičky a vojtěšky, která jim zjevně chutná...
Teda včera to bylo rodeo, ale nakonec se vše podařilo... vstávali jsme ve čtyři ráno, abysme všechno stihli - půjčit přepravník, dojet 140 km s přepravníkem pro Cézara, dovézt Cézara po nutném papírování zase 140 km do boxíku. Pak vzít přepravník, dojet 5 km pro Vendy, s ní zpět k boxíku. S oběma koňmi 2 km pěšky k novému výběhu a šup s nima do výběhu - cca 2 hodiny jsme ve čtyřech lidech trnuli, zda Vendulu ten el. drát zastaví či ne a když ne, tak kde jí budu hledat - a hlavně, když poběží ona pryč, Cézar půjde s ní a kam půjde ten... pomalejší jak Vendy a neznalý terénu... No, dopadlo to dobře, Vendy párkrát dostala elektrikou do čumáčku, ale i přes noc tam zůstali, takže asi ok. Pak jsme vzali přepravník a jeli ho do Prahy vrátit a pak zpátky domů a za koňouchama je vyčistit - oba dva zpocení z lítání - asi se jim ta volnost a možnost se opravdu rozeběhnout po trávě, líbila...
Krásný videa a fotky mám, ale na Standově mobilu, protože jsem většinou pracovala a při té příležitosti koukala po koníkách... Měla jsem obrovskou radost i z toho, že si Vendula sama přišla čuchnout k Cézarovi a tak moc se jí zalíbil, že mu vůbec nic neudělala (ani nekopala, ani nekousala, dokonce ani nefrkala) a chodí všude spolu, když běží jeden, běží i druhý a taky vedle sebe spinkají... Pořád k sobě čenichají a Vendule to nevadí, což od těch koní předtím vždy vydilo.....Takže vážně je vše super a fotečky budou asi až příští víkend, až zase přijede mamka s profi foťákem... tady na tom výběhu už je zapotřebí pěkně dobrý zoom hehe
Jaruško, tak jsem si právě objednala 200 kůlů do ohrady, ale neznala jsem parametry, takže jsem říkala, že bych chtěla ty, co máš ty - tj. 2 metrové, ale neznám jejich průměr... můžeš mi to sem nebo na meila napsat? Abych to kdyžtak mohla změnit - já je chci na tu venkovní ohradu ještě k těm kovovým tyčím, na kterých je teď ten drát... Snad to bude cca 10 cm průměr, jinak by to byly tyčky a né kůly a toho bych se bála, že to dlouho nevydrží koňský nápor... a Staník chce taky koupit z pily krajiny - odřezky ze kmenů - kraje kmenů - nevím, zda tomu říká správně, proto vysvětluji - to by chtěl přibíjet na ty kůly, aby vznikla i optická zábrana mezi kůly.. Je to dobrý nápad, či ne?
vendulka2066
napsal(a):
Jaruško, tak jsem si právě objednala 200 kůlů do ohrady, ale neznala jsem parametry, takže jsem říkala, že bych chtěla ty, co máš ty - tj. 2 metrové, ale neznám jejich průměr... můžeš mi to sem nebo na meila napsat? Abych to kdyžtak mohla změnit - já je chci na tu venkovní ohradu ještě k těm kovovým tyčím, na kterých je teď ten drát... Snad to bude cca 10 cm průměr, jinak by to byly tyčky a né kůly a toho bych se bála, že to dlouho nevydrží koňský nápor... a Staník chce taky koupit z pily krajiny - odřezky ze kmenů - kraje kmenů - nevím, zda tomu říká správně, proto vysvětluji - to by chtěl přibíjet na ty kůly, aby vznikla i optická zábrana mezi kůly.. Je to dobrý nápad, či ne?
Určitě to je dobrý nápad, až na to, že bych na to dala i lanko s elektrikou, protože 90% koní to bere jako drbátko a postupně ohradu likviduje, okusuje atd.
Tady Čipo včera
lucky
napsal(a):
Určitě to je dobrý nápad, až na to, že bych na to dala i lanko s elektrikou, protože 90% koní to bere jako drbátko a postupně ohradu likviduje, okusuje atd.
Tady Čipo včera
lucky
napsal(a):
Jéé, ty jsou krásný... tak jim to tam sluší...
Já jsem to právě tak myslela... dřevěný kůly do země, přes ně ty krajiny a na nich ten drát, co tam vede s elektrikou. Já totiž Vendulce nevěřím, že se nechá odstrašovat tou elektřinou donekonečna a ráda bych jí tam ve výběhu vždy našla...
Tak mám radost... dnes už můžu jít domů a pojedu rovnou za koňouchama...hurrrááá tak papa
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, ty jsou krásný... tak jim to tam sluší...
Já jsem to právě tak myslela... dřevěný kůly do země, přes ně ty krajiny a na nich ten drát, co tam vede s elektrikou. Já totiž Vendulce nevěřím, že se nechá odstrašovat tou elektřinou donekonečna a ráda bych jí tam ve výběhu vždy našla...
Tak mám radost... dnes už můžu jít domů a pojedu rovnou za koňouchama...hurrrááá tak papa
JJ, hodně lidí to tak má
no některé fotečky se celkem povedly. JInak u nás vallo řádně kroupami, byla jsem ve stáji s Usou, protože řvala jak hysterka, zavřela jsem ji ve stáji....loni v létě stopovala do plotu v kroupách
lucky
napsal(a):
JJ, hodně lidí to tak má
no některé fotečky se celkem povedly. JInak u nás vallo řádně kroupami, byla jsem ve stáji s Usou, protože řvala jak hysterka, zavřela jsem ji ve stáji....loni v létě stopovala do plotu v kroupách
lucky
napsal(a):
Dobré ránko, tak vyjížďka dopadla príma a sice Honey byla nervní chvílema,ale někdy šlapala moc pěkně!!a na to,že poprvé byla v takové ekipě koní -cca 55,tak super.při cvalech lětěla jak vítr -naštěstí nevyhodila.příští rok to snad vyjde zas
westgirl
napsal(a):
Dobré ránko, tak vyjížďka dopadla príma a sice Honey byla nervní chvílema,ale někdy šlapala moc pěkně!!a na to,že poprvé byla v takové ekipě koní -cca 55,tak super.při cvalech lětěla jak vítr -naštěstí nevyhodila.příští rok to snad vyjde zas
kamoška s valáškem polokrevník x paint
westgirl
napsal(a):
kamoška s valáškem polokrevník x paint
náš lot -rychlejší o 28 jezdcích vedla p. Sylva Lečíková,prezidentka paint clubu tady asi na pučené paintce,myslím se jmenuje "Zuzanka"
westgirl
napsal(a):
náš lot -rychlejší o 28 jezdcích vedla p. Sylva Lečíková,prezidentka paint clubu tady asi na pučené paintce,myslím se jmenuje "Zuzanka"
nástup...ani sme se tam nevešli
jaruska
napsal(a):
Ahoooj,super fotičky všicí máte,Usidlo lítací je nádherná s vlající hřívou,a ten Čipo se mi fakt líbí moooc,je krásně vybarvenej,jak je vlastně starej??
A haní,kráásní koníc,úžasný je,že ti kobča šlapala,to víš,když jede poprvé v tolika koních,tak člověk nemůže čekat,že pojede jako starej profík,občas se musí počítat s nějákou tou rychlejší jízdou,
ale je vidět,že jste sehraná dvojka,že sis jí srovnala a bylo to v pohodě,jen ať si zvyká,holka,mezi koňma hned zamlada,
my jsme taky Pierota začali brát brzo mezi víc koní,aby si zvykl,a dodneška ten koník s tím nemá problémy,
nevaděj mu,ani když se mu lepěj na zadnici,teda po jednom jediným vyhodil,ale ten se lepil fakt hodně a hlavně pořád,
tak Pierot už asi po hodině to nevydržel a vyhodil,naštěstí netrefil,ale koníkovi to stačilo a lepit se přestal.
Majitele to pak stálo flašku,hihi!!!!
westgirl
napsal(a):
nástup...ani sme se tam nevešli
...krajinka byla jak malovaná,jeli jsme kolem 10 km či víc horama k Luhačovicím - 2,5hod
jaruska
napsal(a):
Ahoooj,super fotičky všicí máte,Usidlo lítací je nádherná s vlající hřívou,a ten Čipo se mi fakt líbí moooc,je krásně vybarvenej,jak je vlastně starej??
A haní,kráásní koníc,úžasný je,že ti kobča šlapala,to víš,když jede poprvé v tolika koních,tak člověk nemůže čekat,že pojede jako starej profík,občas se musí počítat s nějákou tou rychlejší jízdou,
ale je vidět,že jste sehraná dvojka,že sis jí srovnala a bylo to v pohodě,jen ať si zvyká,holka,mezi koňma hned zamlada,
my jsme taky Pierota začali brát brzo mezi víc koní,aby si zvykl,a dodneška ten koník s tím nemá problémy,
nevaděj mu,ani když se mu lepěj na zadnici,teda po jednom jediným vyhodil,ale ten se lepil fakt hodně a hlavně pořád,
tak Pierot už asi po hodině to nevydržel a vyhodil,naštěstí netrefil,ale koníkovi to stačilo a lepit se přestal.
Jaruu,jaktože si ještě nerodila Kačenku když prší zase nás napínáš!!no toto? tady valach myslím jménem Filip,kříž. s appalosou
westgirl
napsal(a):
Jaruu,jaktože si ještě nerodila Kačenku když prší zase nás napínáš!!no toto? tady valach myslím jménem Filip,kříž. s appalosou
to je taky pěkná fotička jaký je huculík ohebný i když má svalnatý krk.. tento nový plemeník ještě nemá 3 a choval se skvěle,asi 2měs.pod sedlem a kobyl si nevšímal šel,hlavičku dolů!uvažuju o něm do budoucna něěěkdy pro Honey!!!háže šimly..Jackie Bee Quade.je p.Machů,co pořádala vyjížďku,fešák!!!!
westgirl
napsal(a):
Jéé, ten je hezký! Všichni ti koníci jsou hezouncí
No jo, kde je mímo? Tady leje a leje..ale ono to potřebovalo řádně zalít. Jen doufám, že zítra už lít nebude, přesunuli jsme trénink na středu tenhle týden, protože v pátek už Kája někde jede. No tak doufám, že se Usidlo nezabije v kruhovce a taky že zítra už nebude pršet..
Tady Usa s malou naháněčkou...ségra Kristýny, taky se učí jezdit..třeba jednou bude sama jezdit na Čipovi.. joo...mimochodem, vypadá to, že Usa bude mít brzy kámošku. Byli jsme se podívat předvčerem večer na haflingy dva na prodej...valáška a kobylku a ač je kobča mladší, než bylo plánovano, tak všechny uchvátila..
V neděli ještě jedeme ji vyzkoušet a rozhodne se..zatím je to tak 98%
jaruska
napsal(a):
Zuzanka je mooc pěkná,něco na způsob Maurínky,ale Maurín je hezčí,jak má víc tý tmavší barvy.
Ale i ten valášek je pěknej,no jo,když se to povede,tak je to paráááda.
Týýý jo,Lucí,až kroupy u Vás lítaly,jo???Tady od tří ráno chčije a chčije,ale jak,
až mě to vyhnalo z mého venkovního pelechu,
ty tašky tam jsou nějáký zpřeházený a normáálně na mě pršelo!!!!
tak jsem prchla.
westgirl
napsal(a):
to je taky pěkná fotička jaký je huculík ohebný i když má svalnatý krk.. tento nový plemeník ještě nemá 3 a choval se skvěle,asi 2měs.pod sedlem a kobyl si nevšímal šel,hlavičku dolů!uvažuju o něm do budoucna něěěkdy pro Honey!!!háže šimly..Jackie Bee Quade.je p.Machů,co pořádala vyjížďku,fešák!!!!
...hromada fotek na http://galerie.albumfotek.cz/26350/ -fotil profi fotograf p.Vrana!! Honey cestou zpět v řepce
jaruska
napsal(a):
Zuzanka je mooc pěkná,něco na způsob Maurínky,ale Maurín je hezčí,jak má víc tý tmavší barvy.
Týýý jo,Lucí,až kroupy u Vás lítaly,jo???Tady od tří ráno chčije a chčije,ale jak,
tak jsem prchla.
No jo, tady mlátilo kroupami, to Usa začne řvát jak hysterka kde jsém! tak jsem k ní šla do stáje, málem ji vypadly oči z důlků, kouká jak to venku burácí a chodí ukáknout. Jak jsem pak odcházela, že už jen pršelo, tak na mě ječela kam jdu..co kdyby zase znovu začaly kroupy co?
jaruska
napsal(a):
tak jsem prchla.
Mímo není,holky,
Kačenka chce asi počkat na Moruši,
nebo co,já jsem taky doufala,že jak je změna počasí,že to bude,ale vono prd...
Ten Appa je sice kříženej,jak píšeš,ale mooooc pěknej!!!
Jo,Haní,toho šimlíčka už inzerujou k připouštění,je to fešák,taky se mi líbí,a jestli je teda fakt tak hodnej,jak píšeš,tak je to borec,na mlaďasa a hřebce k tomu je to dobrý.
lucky
napsal(a):
No jo, tady mlátilo kroupami, to Usa začne řvát jak hysterka kde jsém! tak jsem k ní šla do stáje, málem ji vypadly oči z důlků, kouká jak to venku burácí a chodí ukáknout. Jak jsem pak odcházela, že už jen pršelo, tak na mě ječela kam jdu..co kdyby zase znovu začaly kroupy co?
mě se tam líbí ten polokrevník x paint
jaruska
napsal(a):
Mímo není,holky,
Jo,Haní,toho šimlíčka už inzerujou k připouštění,je to fešák,taky se mi líbí,a jestli je teda fakt tak hodnej,jak píšeš,tak je to borec,na mlaďasa a hřebce k tomu je to dobrý.
jj, pěkný šimlíček. A povaha se cení
jaruska
napsal(a):
Mímo není,holky,
Haní,kobče to mooooc sluší
a sedýlko je fakt epesní,
a krásně sis kobču zapletla,na tohle já nemám trpělivost,hihi,
ale líbí se mi to!
jaruska
napsal(a):
tak jsem prchla.
aspoň koníkom poroste travička, zásluhou kamoše že mi pomohl jsou teď žluťasi na pořádné pastvě jsem jim rozšířila ohradu,a mají nové úvaziště.ve čtvrtek jdem s Míšou-kamarádkou vyzkoušet nějakou new instruktorku na ranči Julinů tu u nás,dala jsem to Míše k narozkám tak poreferuju pak
..juu to nám zas přibude koníků do diskuse...
westgirl
napsal(a):
aspoň koníkom poroste travička, zásluhou kamoše že mi pomohl jsou teď žluťasi na pořádné pastvě jsem jim rozšířila ohradu,a mají nové úvaziště.ve čtvrtek jdem s Míšou-kamarádkou vyzkoušet nějakou new instruktorku na ranči Julinů tu u nás,dala jsem to Míše k narozkám tak poreferuju pak
No tak na reference jsem zvědavá. A něco nafoť!
westgirl
napsal(a):
Jéé,tohle je taky pěěěknýýý,Haní,
ti paintíci jsou stejně boží,
když se povedou.
Jéé,tak to je skvělý,že máš větší pastvinu,to je hned znát,co,koníci můžou baštit a nemusíš je celej rok krmit senem,jako já,
sice jezdíme sekat,ale to není ono.
Tady je bývalá majitelka Loriny u nás,jak tady nedávno byla,Míšo,zdravím!!!!
jaruska
napsal(a):
když se povedou.
Jéé,tak to je skvělý,že máš větší pastvinu,to je hned znát,co,koníci můžou baštit a nemusíš je celej rok krmit senem,jako já,
No jo, pastvina je nejlepší. Já taky celý rok krmím senem, ale jak můžu, tak Usa jde na celý den na pastvu. Dneska prší, tak je doma, ven ona stejně nevyleze, i když má otevřeno..to ona na sebe nenechá kápnout dobrovolně kapičku...stačilo, že jsem ji včera místo čištění sprchla hadicí...stála jak na mučení
.
A ještě před lijákem včera jsem večer šla do řeky na ostřici..máme ji tady plno za hrází, je to hrozně dobré, Usa to miluje. Snědla by toho tuny. Nakosím to srpem a má ještě půlku kolečka, takže i v dešti dnes bude baštit travičku.
jaruska
napsal(a):
když se povedou.
Use to tam sekne s rozevlátou hřívou!!ten appa byl jakýsi vysoký ale moc hodný.a valášek A1/2x paint měl správný šibalský kukuč.připletli sme se u 1hotelu ke svatbě,jednoho kovboje požádali ať pučí koně nevěstě na nafocení,tak ta vyjukaně ale nadšeně na koně vylezla a to měli zážitek,svatebčané,jak ji nafotili,kovboj ze srandy s ní začal klusat pryč a jezdci volali vysmátí:"Nevěsta na útěkuuuu"jinak pád myslím nebyl ale šiltovky,vodítko,klobouky pro to se lidi vraceli pořád
westgirl
napsal(a):
Use to tam sekne s rozevlátou hřívou!!ten appa byl jakýsi vysoký ale moc hodný.a valášek A1/2x paint měl správný šibalský kukuč.připletli sme se u 1hotelu ke svatbě,jednoho kovboje požádali ať pučí koně nevěstě na nafocení,tak ta vyjukaně ale nadšeně na koně vylezla a to měli zážitek,svatebčané,jak ji nafotili,kovboj ze srandy s ní začal klusat pryč a jezdci volali vysmátí:"Nevěsta na útěkuuuu"jinak pád myslím nebyl ale šiltovky,vodítko,klobouky pro to se lidi vraceli pořád
Hihi, nevěsta vypadá, že na tom sedí jako vosa na bonboně
Use trochu zase porostla hříva,. tak to vypadá efektně, jak letí a vlaje
lucky
napsal(a):
Hihi, nevěsta vypadá, že na tom sedí jako vosa na bonboně
Use trochu zase porostla hříva,. tak to vypadá efektně, jak letí a vlaje
jo jooo, asi měla premiéru na koni,ještěže ho nepropichla těmi pantoflíčky já dám na ty rady,myslím Tys to říkala a už jednou jsem zastřihla Honey konečky,u hřívy a ocasu a zdá se mi že to roste slušně...vypěstuju z ní pořádného dlouhohříváka
westgirl
napsal(a):
jo jooo, asi měla premiéru na koni,ještěže ho nepropichla těmi pantoflíčky já dám na ty rady,myslím Tys to říkala a už jednou jsem zastřihla Honey konečky,u hřívy a ocasu a zdá se mi že to roste slušně...vypěstuju z ní pořádného dlouhohříváka
JJ, sem tam zastřihnu a hlavně se o to starám a roste to...pokud se mi slečna nejde drbat někde o dveře
lucky
napsal(a):
JJ, sem tam zastřihnu a hlavně se o to starám a roste to...pokud se mi slečna nejde drbat někde o dveře
mnoo, včera ráno mně hřebeček přivítal drbáním o dveře a kořen ocasu má jakdyby dostal 220 voltů,haha...nedávno jsem byla u Evika pokecat a takový úžas výtvor měla doma!!
westgirl
napsal(a):
mnoo, včera ráno mně hřebeček přivítal drbáním o dveře a kořen ocasu má jakdyby dostal 220 voltů,haha...nedávno jsem byla u Evika pokecat a takový úžas výtvor měla doma!!
Holky,kdybyste měly doma Pierota,tak by byl věčně na ježka,hele....
jaruska
napsal(a):
Holky,kdybyste měly doma Pierota,tak by byl věčně na ježka,hele....
No a řekni mi,co se dá dělat s tímhle....
jaruska
napsal(a):
No a řekni mi,co se dá dělat s tímhle....
Kráásný obrážek
,no jo,Evička je šikulka,to my víme už dááávno.
jaruska
napsal(a):
Jéé,ta svatba je super,
to je nějákej huculek či co,že joo?
jaruska
napsal(a):
Jéé,ta svatba je super,
to je nějákej huculek či co,že joo?
Pavlí,to mě mrzí,že nemáme aspoň nějákou fotičku šťastných koníků,myslím,že Vendulka je v sedmým nebi,protože tý trávy fakt v životě asi moc neviděla,
a je super,že si s Cézárkem v sobě našli zalíbení,
už budou jen spolu a to je skvělý!!!
jaruska
napsal(a):
Pavlí,to mě mrzí,že nemáme aspoň nějákou fotičku šťastných koníků,myslím,že Vendulka je v sedmým nebi,protože tý trávy fakt v životě asi moc neviděla,
a je super,že si s Cézárkem v sobě našli zalíbení,
už budou jen spolu a to je skvělý!!!
Páni, ty jsi byla u Eviká?? Jte měly dát vědět, bych přijela zdrbnout . Se chystám některý den juknout na hříbátko a nějak mi to stále nevychází.
lucky
napsal(a):
Páni, ty jsi byla u Eviká?? Jte měly dát vědět, bych přijela zdrbnout . Se chystám některý den juknout na hříbátko a nějak mi to stále nevychází.
Polední pauza.
jaruska
napsal(a):
Moruš to zatím jen z povzdálí sleduje,jak si Pierot lebedí.
jaruska
napsal(a):
to máš aktuální fotky? To Usa se tak taky vyvaluje, ale ve stáji..venku vy si do bláta nelehla..jedině by musela být trochu pod parou
jaruska
napsal(a):
Pak se nadechla a rozhodla se sebou taky fláknout.
jaruska
napsal(a):
Pak se nadechla a rozhodla se sebou taky fláknout.
Jojo,to jsou před chvílí focený,to víš,ty naše čuňata se nežinýrujou a v klidu si do toho bahna lehnou.
jaruska
napsal(a):
Jojo,to jsou před chvílí focený,to víš,ty naše čuňata se nežinýrujou a v klidu si do toho bahna lehnou.
jaruska
napsal(a):
Jéééžíšíííí!!! Jak já jsem vděšná za čistotného koně. Sice posledně nesla obří bobek do stáje, celou vyjížďku to držela a domů už šla jak robot a držela to, ale zase na druhé straně..představ si koně bílého jak sníh, jak je stále v blátivém obalu jak řížek
.bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr
lucky
napsal(a):
Jéééžíšíííí!!! Jak já jsem vděšná za čistotného koně. Sice posledně nesla obří bobek do stáje, celou vyjížďku to držela a domů už šla jak robot a držela to, ale zase na druhé straně..představ si koně bílého jak sníh, jak je stále v blátivém obalu jak řížek
.bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr
Noo,to chápu,
a ani nevíš,jak já jsem vděčná,že to prase není moje!!!
jaruska
napsal(a):
Noo,to chápu,
a ani nevíš,jak já jsem vděčná,že to prase není moje!!!
NO, já teda šílím z každé skvrny....ovšem to jsem šílela u koní vždy
Jsem přeuložila ještě nějaké fotky a tahle se mi teda mooc líbí
jaruska
napsal(a):
Ta je pěkná,a ta,jak Usina funí do těch pampelišek,taky.
No jo..tam frkala pořád, měla plné nozdry pampelišek
tahle taky není špatná..hlavně je slušné to rozostření
jaruska
napsal(a):
Ta je pěkná,a ta,jak Usina funí do těch pampelišek,taky.
Pro Jarušku - úplně s Tebou soucítím! Čekáme taktéž na hříbátko. Měla termín od 10.5.-18.5. a pořád nic. Už začínám být z toho zoufalá.. Také v noci samozřejmě chodíme do stáje kontrolovat, ale nespíme tam. Mám to zdomu do stáje 4kroky
monikafris
napsal(a):
Pro Jarušku - úplně s Tebou soucítím! Čekáme taktéž na hříbátko. Měla termín od 10.5.-18.5. a pořád nic. Už začínám být z toho zoufalá.. Také v noci samozřejmě chodíme do stáje kontrolovat, ale nespíme tam. Mám to zdomu do stáje 4kroky
No to Ti taky dlouho přenáší! Tak hlavně pak informuj jak to dopadne! A co z ní vypadne
lucky
napsal(a):
No to Ti taky dlouho přenáší! Tak hlavně pak informuj jak to dopadne! A co z ní vypadne
Jéžíš,Mončo,díky moc
,to je přesně to,co potřebuju
,trochu podržet,
teď jsem se ještě dozvěděla,že Buffínova mamča je na tom poměrně dost špatně
,tak to taky nepřidá,
je to úžasná kobuška,takovej vděčnej tvoreček....
Taky Ti moc držím palečky,
doufám,že dáš hned vědět,cvo se narodilo,moc se těšíííím!!!!
jaruska
napsal(a):
Mončo,kobylka je nádherná,
hele,naše Kačule měla termín 6.5.,a vidíš,pořád nic,dneska sice bříško zase malinko spadlo,ale netroufám si říct,že to dneska bude.
Ale ležení už mi uschlo,tak je to dobrý.
jaruska
napsal(a):
Mončo,kobylka je nádherná,
hele,naše Kačule měla termín 6.5.,a vidíš,pořád nic,dneska sice bříško zase malinko spadlo,ale netroufám si říct,že to dneska bude.
Ale ležení už mi uschlo,tak je to dobrý.
A ještě budeme muset asi zabít to bílý kůzle
,má nějákej problém,jak se mu vrací ta potrava ze žaludku,tak ta se mu hromadí v krku a kůzle nemůže něják žvejkat nebo co,vybírala jsem mu plnou hubičku toho bordelu ze žaludku,ách jooo....
jaruska
napsal(a):
A ještě budeme muset asi zabít to bílý kůzle
,má nějákej problém,jak se mu vrací ta potrava ze žaludku,tak ta se mu hromadí v krku a kůzle nemůže něják žvejkat nebo co,vybírala jsem mu plnou hubičku toho bordelu ze žaludku,ách jooo....