Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2009 16:13
ponyka

XXX.XXX.156.190

Prsim poraďte někdo. Budujeme ohradu kde budou koníci pastevně ustájení. Ponička asi 1 metr vysoká a valach vyšší,asi 160 cm. Zajímalo by mě,jak vysoké hrazení,aby ho nelákalo přeskočit. Skokan je to celkem dobrý, dříve překonával plot asi 140 cm vysoký. Ale to byl ještě hřebec. Opolcení bude - kůly,pevná ohrada,el. ohradník a možná i lesnické pletivo. Díky za rady

16.5.2009 17:32
nedasetoaninapsat

XXX.XXX.97.185

ponyka napsal(a):
Prsim poraďte někdo. Budujeme ohradu kde budou koníci pastevně ustájení. Ponička asi 1 metr vysoká a valach vyšší,asi 160 cm. Zajímalo by mě,jak vysoké hrazení,aby ho nelákalo přeskočit. Skokan je to celkem dobrý, dříve překonával plot asi 140 cm vysoký. Ale to byl ještě hřebec. Opolcení bude - kůly,pevná ohrada,el. ohradník a možná i lesnické pletivo. Díky za rady

www.kamir.cz

16.5.2009 17:36
ponyka

XXX.XXX.156.190

nedasetoaninapsat napsal(a):
www.kamir.cz

nedasetoaninapsat : A kde přesně to tam mám najít?

19.5.2009 15:15
techeska

XXX.XXX.64.142

ponyka napsal(a):

Tak my jsme se inspirovali zde: http://www.elektricke-ohradniky.cz/

Jinak pro naše stádečko (pony-120cm, A1/1, began, ČT-170cm)pastevně 24/7 se nám osvědčilo: vodivé lanko ve výšce 50cm, 2 řady el. pásky ve výšce 90 a 150cm. Po roce nikdo nepřeskočil a dokonce ani poník (expert na útěk ) nepodlezl.
Elektrika běží ve všech třech řadách. Ale je to poměrně nákladné a také to chce kvalitní zdroj. Kdyby něco, klidně se ptej.
Snad to bude na fotce trošku vidět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík