Usedlost na chrudimsku...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2009 23:05
havana

XXX.XXX.255.171

neměl by někdo zájem o zemědělskou usedlost na chrudimsku? stodola, stáje, boxy pro koně,pozemek 0,6ha, výběhy, chalupa po částečné rekonstrukci - nutno vidět...

17.5.2009 23:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

havana napsal(a):
neměl by někdo zájem o zemědělskou usedlost na chrudimsku? stodola, stáje, boxy pro koně,pozemek 0,6ha, výběhy, chalupa po částečné rekonstrukci - nutno vidět...

což o to, zájem by tu měla asi tak 90% část ze "zdejších" lidí včetně mě, ale prachy na to nejsou...

promin, jen trapnej vtip...

17.5.2009 23:15
havana

XXX.XXX.255.171

jenysimons napsal(a):
což o to, zájem by tu měla asi tak 90% část ze "zdejších" lidí včetně mě, ale prachy na to nejsou...

promin, jen trapnej vtip...

v pohodě, asi jako já nemám prachy na to, to tady jako sama ženská s dítkem udržet...

18.5.2009 14:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

havana napsal(a):
v pohodě, asi jako já nemám prachy na to, to tady jako sama ženská s dítkem udržet...

chápu...

18.5.2009 14:15
sabina

XXX.XXX.64.178

jenysimons napsal(a):
chápu...

a když by byli prachy....je to blbé místo

18.5.2009 15:15
havana

XXX.XXX.255.171

sabina napsal(a):
a když by byli prachy....je to blbé místo

Pro koně je to dobrý místo, je to na křižovatce jezdeckých stezek, super terén a příroda... záleží na tom co požedujete... spíš ustájení, rekreace, western...možno dokoupit dalších 16 ha pozemků, takže v podstatě cokoliv... mohu předat i s kobylou na ustájení která je tu zvyklá a majitelka ji nerada bude přemísťovat jinam...

18.5.2009 15:25
sabina

XXX.XXX.64.178

havana napsal(a):
Pro koně je to dobrý místo, je to na křižovatce jezdeckých stezek, super terén a příroda... záleží na tom co požedujete... spíš ustájení, rekreace, western...možno dokoupit dalších 16 ha pozemků, takže v podstatě cokoliv... mohu předat i s kobylou na ustájení která je tu zvyklá a majitelka ji nerada bude přemísťovat jinam...

to věřím že to tam je bájo...my sme od Brna...a přítele tam někam nedokopu Máme tu rodinu atd...takže chceme ven...ale někde blízko

18.5.2009 15:37
hanzy

XXX.XXX.138.250

sabina napsal(a):
to věřím že to tam je bájo...my sme od Brna...a přítele tam někam nedokopu Máme tu rodinu atd...takže chceme ven...ale někde blízko

Takovych je nas vic a vhodny objekt stale nikde :-(

18.5.2009 16:27
havana

XXX.XXX.255.171

hanzy napsal(a):
Takovych je nas vic a vhodny objekt stale nikde :-(

Klidně se kdokoliv přijeďte podívat, mne to teda zrovna není po chuti, nerada se toho tady zbavuju, ale já to tady sama neutáhnu,a dlužím moc peněz, takže se musím stěhovat k našim a zvířata rozprodat... je to tu pidi vesnice asi o 20ti lidech, chlaupa romantika z roku 1866, každý je tady z toho nadšený, ale uznávám že to chce dva platy a chlapa k tomu... nebudeme si nic nalhávat že...?

18.5.2009 16:28
klarusa

XXX.XXX.75.162

havana napsal(a):
Klidně se kdokoliv přijeďte podívat, mne to teda zrovna není po chuti, nerada se toho tady zbavuju, ale já to tady sama neutáhnu,a dlužím moc peněz, takže se musím stěhovat k našim a zvířata rozprodat... je to tu pidi vesnice asi o 20ti lidech, chlaupa romantika z roku 1866, každý je tady z toho nadšený, ale uznávám že to chce dva platy a chlapa k tomu... nebudeme si nic nalhávat že...?

myslim, ze kdyz date nejaka fota, tak se lidi chytnou vic...

18.5.2009 16:42
havana

XXX.XXX.255.171

klarusa napsal(a):

moc foto nemam, omlouvám se, nemám foťák ... jen výběhy... něco zkusím nafotit s bráškou...

18.5.2009 16:45
havana

XXX.XXX.255.171

klarusa napsal(a):

stodola

18.5.2009 16:47
havana

XXX.XXX.255.171

klarusa napsal(a):

výběh s chalupou se stodolou za ním...

18.5.2009 16:48
klarusa

XXX.XXX.75.162

havana napsal(a):
stodola

taky to chce v jakem je to stavu, kolik by jste za to chtela, co je v baraku - mistnosti a stav, jaka je voda- vlastni a tak, co eletrika, nebo plyn proste malicko podrobnosti...mozna pak o tom zacne nekdo premyslet., do ty doby je to jen krasna idilka...

18.5.2009 17:59
evush2010

XXX.XXX.179.28

havana napsal(a):

a cena?

18.5.2009 20:47
misa1988

XXX.XXX.167.136

evush2010 napsal(a):
a cena?

Tak já se sem vecpu zadavatelce...také prodáváme usedlost starší u Jičína..Pokud by jste měl někdo zájem tak se ozvěte.Pro více info a foto pošlu na email...

18.5.2009 20:49
sabina

XXX.XXX.64.178

misa1988 napsal(a):
Tak já se sem vecpu zadavatelce...také prodáváme usedlost starší u Jičína..Pokud by jste měl někdo zájem tak se ozvěte.Pro více info a foto pošlu na email...

A u Prahy, nebo u Brna nikod nic?

19.5.2009 11:10
brenton

XXX.XXX.15.165

havana napsal(a):

Také prosím o bližší info. Jak se vesnice jmenuje a cena. Děkuji

19.5.2009 11:32
evush2010

XXX.XXX.179.28

brenton napsal(a):

Jičím šup na email meranet@seznam.cz, jak velké jsou k tomu pozemky?

19.5.2009 11:36
lesterka

XXX.XXX.87.188

evush2010 napsal(a):
Jičím šup na email meranet@seznam.cz, jak velké jsou k tomu pozemky?

A co takhle někdo stavební pozemek u Brna za přijatelnou cenu?

19.5.2009 11:38
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
A co takhle někdo stavební pozemek u Brna za přijatelnou cenu?

Leňouchu koupíme si společně, ne?

19.5.2009 11:50
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
Leňouchu koupíme si společně, ne?

Sabi klidně, ono je spousta pozemků, ale jsou velké, pozemek 2000 m2 fakt nechci, koně doma nechci a kdo tam bude sekat trávu? :) klině bych se spokojila i s 600 m2, ale to se blbě shání, nebo stojí 2 mil. :(

19.5.2009 11:54
hanzy

XXX.XXX.138.250

lesterka napsal(a):
Sabi klidně, ono je spousta pozemků, ale jsou velké, pozemek 2000 m2 fakt nechci, koně doma nechci a kdo tam bude sekat trávu? :) klině bych se spokojila i s 600 m2, ale to se blbě shání, nebo stojí 2 mil. :(

Jee to ja bych zase brala nejaky ten vetsi za prijatelnou cenu klidne i s malym domeckem k rekonstrukci.. hlavne s tim pozemkem a v nejake rozumne dostupnosti do brna...

19.5.2009 11:55
sabina

XXX.XXX.64.178

hanzy napsal(a):
Jee to ja bych zase brala nejaky ten vetsi za prijatelnou cenu klidne i s malym domeckem k rekonstrukci.. hlavne s tim pozemkem a v nejake rozumne dostupnosti do brna...

Hanzy - právě malej kterej zvouráme...a postavíme svůj...a velkej pozemek...ale tak abych nedala za pozemek 3 mega...a za dům další

A u Brna...to bude sakra boj

19.5.2009 12:23
lesterka

XXX.XXX.87.188

sabina napsal(a):
Hanzy - právě malej kterej zvouráme...a postavíme svůj...a velkej pozemek...ale tak abych nedala za pozemek 3 mega...a za dům další

A u Brna...to bude sakra boj

Holt je to boj...až vyhraju 50 mil. ve sportce...to bude život

19.5.2009 12:26
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Holt je to boj...až vyhraju 50 mil. ve sportce...to bude život

to teda

19.5.2009 13:26
hanzy

XXX.XXX.138.250

sabina napsal(a):
to teda

To jo no, nevim kde se kolem Brna da neco takoveho sehnat. Divam se po realitkach uz pekne dlouho. Asi by to chtelo spis mit nejake zname, co o necem budou vedet.. jinak to nevidim. Mimochodem,az vyhrajete v te sportce, doufam, ze postavite neco blizko brna, s pastevkem, at si tam aspon muzu ustajit kone

19.5.2009 13:30
lesterka

XXX.XXX.87.188

hanzy napsal(a):
To jo no, nevim kde se kolem Brna da neco takoveho sehnat. Divam se po realitkach uz pekne dlouho. Asi by to chtelo spis mit nejake zname, co o necem budou vedet.. jinak to nevidim. Mimochodem,az vyhrajete v te sportce, doufam, ze postavite neco blizko brna, s pastevkem, at si tam aspon muzu ustajit kone

No tak za ty prachy bych stáj snad i postavila :)) Teď do ní ještě najít někoho spolehlivého, kdo mi tam bude makat :))) Prosím posílejte životopisy, už teď, až mám za těch 150 let z čeho vybírat a máme tam opravdu ten nejkvalitnější personál :))

19.5.2009 13:39
havana

XXX.XXX.255.171

brenton napsal(a):

Dobrý den,
chalupa je v Nových Lhoticích u sečské přehrady, dispozičně jsou tu 3místnosti,je tu nová elektrika,voda, nové splachovací wc, nová koupelna s rohovou vanou, chodba po rekonstrukci s novou dlažbou, topení - kachlový sporák, který vytopí 2 místnosti v kterých se synem žiju, v koupelně je přímotop. je tu sklep kde je i vodárna na kterou lze napojit vodu ze studny. jinak vodu beru vodu obecní. V druhé polovině chalupy jsou stáje s klenbama a sloupama, stáj je bohužel ještě původní neopravená, ale nechají se tam udělat krásné 3 boxy. Já mám koně ve stodole kde je momentálně 5 boxů ale nechá se to předělat jakkoliv. pak je tu garáž předělaná na odchovnu psíků - nová elektrika, nová plast okna, dlažba a obklady. dále špýchar, zcela původní - mám v něm dřevo a drůbež... jinak sad používaný na výběh pro ovce a kozy a výběhy pro koně s el. ohradníkem a před chalupou zahrada.
je to přímo na trase jezdeckých stezek, křižovatka na všechny trasy, které vedou odsud do všech krajů je 1km.
Cenu budu bohužel vědět až zítra...

21.5.2009 09:53
havana

XXX.XXX.255.171

havana napsal(a):
Dobrý den,
chalupa je v Nových Lhoticích u sečské přehrady, dispozičně jsou tu 3místnosti,je tu nová elektrika,voda, nové splachovací wc, nová koupelna s rohovou vanou, chodba po rekonstrukci s novou dlažbou, topení - kachlový sporák, který vytopí 2 místnosti v kterých se synem žiju, v koupelně je přímotop. je tu sklep kde je i vodárna na kterou lze napojit vodu ze studny. jinak vodu beru vodu obecní. V druhé polovině chalupy jsou stáje s klenbama a sloupama, stáj je bohužel ještě původní neopravená, ale nechají se tam udělat krásné 3 boxy. Já mám koně ve stodole kde je momentálně 5 boxů ale nechá se to předělat jakkoliv. pak je tu garáž předělaná na odchovnu psíků - nová elektrika, nová plast okna, dlažba a obklady. dále špýchar, zcela původní - mám v něm dřevo a drůbež... jinak sad používaný na výběh pro ovce a kozy a výběhy pro koně s el. ohradníkem a před chalupou zahrada.
je to přímo na trase jezdeckých stezek, křižovatka na všechny trasy, které vedou odsud do všech krajů je 1km.
Cenu budu bohužel vědět až zítra...

Dobrý den,
tak realiťák odhadl cenu usedlosti na 2,1 milionu.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík