Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2009 21:24
avelanc

XXX.XXX.92.19

Zdravím.
Chci se zeptat, jak je to s odesíláním balíku lidem, kteří pošlou předem peníze na účet? Jak si ověříte, že peníze byly opravdu odeslány? A jak je to s poštovným? Jak se pohybuje cena u půl kilového až kilového balíku?
Díky za zkušenosti...

18.5.2009 21:25
klarusa

XXX.XXX.75.162

avelanc napsal(a):
Zdravím.
Chci se zeptat, jak je to s odesíláním balíku lidem, kteří pošlou předem peníze na účet? Jak si ověříte, že peníze byly opravdu odeslány? A jak je to s poštovným? Jak se pohybuje cena u půl kilového až kilového balíku?
Díky za zkušenosti...

a co treba internetbanking a nebo vypis z uctu???

18.5.2009 21:29
thesis

XXX.XXX.151.2

avelanc napsal(a):
Zdravím.
Díky za zkušenosti...

Nejlíp si to ověříš na účtu až příjdou. Proto je to platba předem, ty čekáš až budeš mít peníze na účtu a pak pošleš zboží. S poštovným je to různé, záleží jakým způsobem chceš balík poslat. Normální balíček nejde na poštovným níž než 58kč, ikdyž to ještě někde může být jinak. Kolik tě bude stát poštovné si můžeš vypočítat na stránkách české pošty, pokud to hodláš posílat přes ně. Pak dobírka je dražší atd.

18.5.2009 21:29
avelanc

XXX.XXX.92.19

klarusa napsal(a):
a co treba internetbanking a nebo vypis z uctu???

No výpis z účtu by šel, ale chodí až po měsíci... A já bych raději poslala, až bych věděla, že peníze byly odeslány...

18.5.2009 21:30
sabina

XXX.XXX.64.178

thesis napsal(a):
Nejlíp si to ověříš na účtu až příjdou. Proto je to platba předem, ty čekáš až budeš mít peníze na účtu a pak pošleš zboží. S poštovným je to různé, záleží jakým způsobem chceš balík poslat. Normální balíček nejde na poštovným níž než 58kč, ikdyž to ještě někde může být jinak. Kolik tě bude stát poštovné si můžeš vypočítat na stránkách české pošty, pokud to hodláš posílat přes ně. Pak dobírka je dražší atd.

mě třeba přijde každá suma smskou, že buď přišlo nebo odešlo

18.5.2009 21:33
avelanc

XXX.XXX.92.19

sabina napsal(a):
mě třeba přijde každá suma smskou, že buď přišlo nebo odešlo

Já tohle aktivované nemám, ale co jsem slyšela od klientů, ak hodně nadávají, že ty zpravy přichází děsně pozdě... Asi prostě počkám, až to přijde na účet. Každý den kontrolovat...

18.5.2009 21:59
thesis

XXX.XXX.151.2

avelanc napsal(a):
Já tohle aktivované nemám, ale co jsem slyšela od klientů, ak hodně nadávají, že ty zpravy přichází děsně pozdě... Asi prostě počkám, až to přijde na účet. Každý den kontrolovat...

Jestli nemáš net banking aby ses mohla na netu podívat na svůj účet tak si radši nenech platit předem, protože než ti dojde výpis tak pěkně zdržuješ kupujicího. Máme dva účty u různých bank a smsky chodí hned.

19.5.2009 07:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

thesis napsal(a):
Jestli nemáš net banking aby ses mohla na netu podívat na svůj účet tak si radši nenech platit předem, protože než ti dojde výpis tak pěkně zdržuješ kupujicího. Máme dva účty u různých bank a smsky chodí hned.

Jednoduše dojdi k bankomatu a koukni jestli se ti o danou částku navýšil učet...pak balík jde poslat jak říkala thes.obyč balík.když je to něco malého a placatého dá se to poslat jako dopis doporučeně, vyjde to kolem 40,-

19.5.2009 11:00
benett8

XXX.XXX.183.39

klawdie napsal(a):
Jednoduše dojdi k bankomatu a koukni jestli se ti o danou částku navýšil učet...pak balík jde poslat jak říkala thes.obyč balík.když je to něco malého a placatého dá se to poslat jako dopis doporučeně, vyjde to kolem 40,-

Musim souhlasit s Thesis - rekla bych, ze dnes vetsinou plati prevodem z uctu lide, kteri maji aktivovany interbanking a vicemene kazdodeni pristup na net. V takovem pripade jde vygenerovat emailove potvrzeni, ze penize byly prevedeny na to urcite cislo uctu. Toto potvrzeni je vygenerovano ihned po provedeni platby. Samotny prevod muze trvat dele, ale Ty budes mit v ruce potvrzeni, ze kupujici platbu provedl.
Jestli nemas tuto moznost, volila bych platbu slozenkou/dobirkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík