jaro už je konečně tady!Posílejte fotečky koníků na zelené travičce...ať jde vidět,že je jaro tady !!!
pizneta
napsal(a):
jaro už je konečně tady!Posílejte fotečky koníků na zelené travičce...ať jde vidět,že je jaro tady !!!
Sally
pizneta
napsal(a):
Kathleen a Kathy
Tak taky přidám. Jak se zazelená travička a vykoukne sluníčko, hned je ten svět veselejší, že jo?
zuzanka
napsal(a):
Tak taky přidám. Jak se zazelená travička a vykoukne sluníčko, hned je ten svět veselejší, že jo?
A ještě nějaké
zuzanka
napsal(a):
A ještě nějaké
Omlouvám se za kvalitu, je to focené z mobilu
zuzanka
napsal(a):
Omlouvám se za fotečku, špatně jsem to uložilo - ale i tak - tohle jsou spoluobyvatelé výběhu koníků
Jo jo, konečně, to jaro si dávalo na čas, ale dočkali jsme se.
Přidávám taky nějaká fota
P.S. ty ovečky jsou správňácké
janamalik
napsal(a):
Jo jo, konečně, to jaro si dávalo na čas, ale dočkali jsme se.
Přidávám taky nějaká fota
P.S. ty ovečky jsou správňácké
.
pizneta
napsal(a):
kamarádka se svojí poničkou Karamelkou:o)
pizneta
napsal(a):
a moje klisnička na travičce:o)
kunicek
napsal(a):
a moje klisnička na travičce:o)
Barča na pampeliškách
majta
napsal(a):
a poslední:o)
tak já taky přidám fotečky koníčků... akorát je to foceno v té části výběhu, kde moc travičky není...
ettelwen
napsal(a):
tak já taky přidám fotečky koníčků... akorát je to foceno v té části výběhu, kde moc travičky není...
a toto je zase foceno ještě dřív, jen jak vyschlo bláto, ale bylo už krásně a příští týden budou mít koníci celou pastvinu pro sebe...
pizneta
napsal(a):
Revize trávy na zahradě-))
pizneta
napsal(a):
tady posílám dva mrňousky
amanite
napsal(a):
tady posílám dva mrňousky
a tady kontrolují co to vypadlo z Matyldy
pizneta
napsal(a):
Bony na pastvě
barletka
napsal(a):
Krása, co? Včera jsem fotila a pak jsem si hrála.
Můj přítel a jeho koník.
janna
napsal(a):
......
Tak co říkáte na moji dnešní ulovenou fotečku?
zuzanka
napsal(a):
Tak co říkáte na moji dnešní ulovenou fotečku?
Ať žije voda!!! tohle je asi tejden stará fotka Popelky... miláček si užívala výběhu