Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2009 19:56
konikulka

XXX.XXX.0.214

Ahojky, jedete zítra někdo do Mělníka??

24.5.2009 18:59
konikulka

XXX.XXX.0.214

konikulka napsal(a):
Ahojky, jedete zítra někdo do Mělníka??

Tak co kdo jste dneska byl?

24.5.2009 20:57
dalajlama

XXX.XXX.220.70

konikulka napsal(a):
Tak co kdo jste dneska byl?

Tak mi jsme byli :-) Na drezurách :-)

24.5.2009 21:09
konikulka

XXX.XXX.0.214

dalajlama napsal(a):
Tak mi jsme byli :-) Na drezurách :-)

Jé a nefotila jsi parkurky?

24.5.2009 21:47
dalajlama

XXX.XXX.220.70

konikulka napsal(a):
Jé a nefotila jsi parkurky?

Nene bohužel. Odjížděli jsme hned po drezurách. Byli jste?

25.5.2009 13:14
sonatka

XXX.XXX.194.58

dalajlama napsal(a):

ahojky,veškeré fotky z akcí jk mělník nebo kde jezdci z jk mělník byly jsou zde..

http://charmofhorses.com/

25.5.2009 13:57
konikulka

XXX.XXX.0.214

dalajlama napsal(a):

Jj mi jsme jely parkurek 60cm :) A jak pak jste dopadly?

25.5.2009 15:36
dalajlama

XXX.XXX.220.70

konikulka napsal(a):
Jj mi jsme jely parkurek 60cm :) A jak pak jste dopadly?

V úloze Z1 jsme byli první. V úloze Z3 jsem startovala sama, takže byla vyhlašovaná dohromady ze Z2 celkově jsme se umístili třetí:-) A jak to šlo Vám?

25.5.2009 15:40
dalajlama

XXX.XXX.220.70

sonatka napsal(a):
ahojky,veškeré fotky z akcí jk mělník nebo kde jezdci z jk mělník byly jsou zde..

http://charmofhorses.com/

jinak fotky z hobbyfestivalu konaného 24.5 na charmforhorses nejsou. Fotografové byli na skokovém poháru v Prýtově (soudím podle fotogalerie)

25.5.2009 18:47
konikulka

XXX.XXX.0.214

dalajlama napsal(a):
V úloze Z1 jsme byli první. V úloze Z3 jsem startovala sama, takže byla vyhlašovaná dohromady ze Z2 celkově jsme se umístili třetí:-) A jak to šlo Vám?

Tak to jste šikovní No u nás taky dobrý, 4tr. body(byla to moje vyna.) Jsem zapoměla kde je římská 1. Malinko jsem zaspala a projela jsem těsně vedle ní :D To se stane prostě jen mě No byli to moje první závody na tomhle koníkoj :) A celkově jsem byla na hobbýkách 3x a ztoho jednou na poníkoj Ale já i trenérka jsme spokojení, tak to je hlavní.. Jinak jsme byly na 7, nezaspat na tý římský 1, tak by jsem časem byli na 2hé místo...

26.5.2009 20:48
dalajlama

XXX.XXX.220.70

konikulka napsal(a):
Tak to jste šikovní No u nás taky dobrý, 4tr. body(byla to moje vyna.) Jsem zapoměla kde je římská 1. Malinko jsem zaspala a projela jsem těsně vedle ní :D To se stane prostě jen mě No byli to moje první závody na tomhle koníkoj :) A celkově jsem byla na hobbýkách 3x a ztoho jednou na poníkoj Ale já i trenérka jsme spokojení, tak to je hlavní.. Jinak jsme byly na 7, nezaspat na tý římský 1, tak by jsem časem byli na 2hé místo...

Tak to je taky supr výsledek, hlavní je pocit (popř. pochvala trenéra) a ne umístění Snad si letos taky něco někdy skočíme, třeba se potkáme Ale já dávám přednost drezuře

27.5.2009 13:37
konikulka

XXX.XXX.0.214

dalajlama napsal(a):
Tak to je taky supr výsledek, hlavní je pocit (popř. pochvala trenéra) a ne umístění Snad si letos taky něco někdy skočíme, třeba se potkáme Ale já dávám přednost drezuře

No já si teď v neděli jedu pro poníka a pokud nám to výjde, tak mám vplánu i nějakou tu drezurku :).. Jezdíš často do Mělníka? Já si 18.6. budu děkat licenci, tak pak budeme vyjíždět na nějaké ty závůdky častěj, tak se třeba potkáme .. Máš icq?

27.5.2009 16:47
dalajlama

XXX.XXX.220.70

konikulka napsal(a):
No já si teď v neděli jedu pro poníka a pokud nám to výjde, tak mám vplánu i nějakou tu drezurku :).. Jezdíš často do Mělníka? Já si 18.6. budu děkat licenci, tak pak budeme vyjíždět na nějaké ty závůdky častěj, tak se třeba potkáme .. Máš icq?

Potkáme se určitě :-) Jezdíme na Mělník často :-) Moje ICQ najdeš na mích stránkách www.smart-web.cz/radanek

Přidejte reakci

Přidat smajlík