Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2009 11:42
donda

XXX.XXX.60.236

Možná sem toto téma úplně tak nepatří, ale všichni se jistě schodneme v tom že u koní není peněz nikdy dost - rozbije se uzdečka, praskne řemen atd atd. V současné době je spousta nabídek na přivydělání formou skládání letáků a jejich rozesílání a podobně a tak bych se chtěla zeptat, zda někdo s tímto máte nějaké zkušenosti, popřípadě jestli byste nějakého zaměstnavatele nedoporučily ...

24.5.2009 12:08
jajaa

XXX.XXX.146.243

donda napsal(a):
Možná sem toto téma úplně tak nepatří, ale všichni se jistě schodneme v tom že u koní není peněz nikdy dost - rozbije se uzdečka, praskne řemen atd atd. V současné době je spousta nabídek na přivydělání formou skládání letáků a jejich rozesílání a podobně a tak bych se chtěla zeptat, zda někdo s tímto máte nějaké zkušenosti, popřípadě jestli byste nějakého zaměstnavatele nedoporučily ...

Na přivýdělky typu, pošlete 50, 100, ... korun a my vám pošleme podrobnosti, nebo skládání letáků, raději ani nereagujte, ve většině případů (no nevím, ejstli se najde i výjimka) jsou to tzv. pyramidy, letadla, nevím jestli to má ještě nějaký název. Stručně jde o to, že vy pošlete 50 korun a dotyčný vám napíše ať si dáte stejný inzerát a vybíráte zase od jiných důvěřivců, co si chtějí přivydělat. Mimochodem je to v ČR nezákoné, ale pořád je toho dost.
Vesměs většina prací, co jsou po internetu a s oním "zaměstnavatelem" se spojujete jenom přes mail, jsou jen podvod.
Takže opatrně a pokud narazíte na nějakou zajímavou nabídku, není na škodu vyžádat si podrobnosti po telefonu, nebo nejlépe osobní schůzku.

Osobně bych tedy do podobných věcí nešla a teď už se tomu je zasměju, pár let zpět jsem taky naletěla a věřte, že to naštve, 50 korun je 50 korun, ale kamarádka si potřebovala dost nutně přivydělat a obeslala více takovýchto inzerátů a přišla skoro o 1000 a to potom opravdu mrzí. Takže nikam neposílat peníze jen tak

24.5.2009 13:14
skippka

XXX.XXX.46.19

donda napsal(a):

Ahoj, osobně nemám zkušenosti s touto prací. Jen dám pár příkladů kde pracuji já nebo moje kamarádky a třeba se něco takového najde i v tvém okolí;) Je to teda formou brigád;)

Já pracuji v rychlém občerstvení na závodišti v Chuchli, Momentálně mám malou studijní přestávku, protože ve čtvrtek maturuji;)
Kamarádka příležitostně pomáhá ve skladu léčiv, druhá kamarádka prodává ve smíšených potravinách. Další hlídala děti a občas psy. Roznášení letáků, uklízení v domě, jedna dělá v Lišce, ale nemám ponětí co :) Pak ještě pár spolužáků dělá v Kauflandu nebo v Intersparu na kase nebo doplňují zboží...

24.5.2009 13:42
etnies

XXX.XXX.216.220

skippka napsal(a):
Ahoj, osobně nemám zkušenosti s touto prací. Jen dám pár příkladů kde pracuji já nebo moje kamarádky a třeba se něco takového najde i v tvém okolí;) Je to teda formou brigád;)

Já pracuji v rychlém občerstvení na závodišti v Chuchli, Momentálně mám malou studijní přestávku, protože ve čtvrtek maturuji;)
Kamarádka příležitostně pomáhá ve skladu léčiv, druhá kamarádka prodává ve smíšených potravinách. Další hlídala děti a občas psy. Roznášení letáků, uklízení v domě, jedna dělá v Lišce, ale nemám ponětí co :) Pak ještě pár spolužáků dělá v Kauflandu nebo v Intersparu na kase nebo doplňují zboží...

Tak to bylo za pět minut dvanáct,zrovna jsem se chystala posílat peníze ,takže díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík