kachnicka

XXX.XXX.185.7
máte někdo sedýlko od tohoto sedláře?
kachnicka
napsal(a):
máte někdo sedýlko od tohoto sedláře?
Zapoměl jsem vám to poslat včera mejlem,ale tohle je ta kostra do wade 15" special pro hafloše
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Zapoměl jsem vám to poslat včera mejlem,ale tohle je ta kostra do wade 15" special pro hafloše
:-) jj vylovila jsem jí potom někde tady ve starší diskuzi :-), Vaši práci fakt obdivuju, ale nejhorší je že jste od nás opravdu daleko a p. Mráz je kousek, tak se k němu asi zajedeme podívat. Tak uvidíme zatím máme čas si všechno promyslet.
kachnicka
napsal(a):
:-) jj vylovila jsem jí potom někde tady ve starší diskuzi :-), Vaši práci fakt obdivuju, ale nejhorší je že jste od nás opravdu daleko a p. Mráz je kousek, tak se k němu asi zajedeme podívat. Tak uvidíme zatím máme čas si všechno promyslet.
Ale jo,zrovna frčí sedlo na Valašsko,pak Turnov,Hradec atd atd,takže vzdálenost se dá...
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Ale jo,zrovna frčí sedlo na Valašsko,pak Turnov,Hradec atd atd,takže vzdálenost se dá...
to sem se chtěla ještě zeptat asi je lepší vyměkčit posedlí?
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
teď čučim do mapy a přes Tábor je to 210km tak by to šlo
kachnicka
napsal(a):
to sem se chtěla ještě zeptat asi je lepší vyměkčit posedlí?
jen pod sedací kosti,bud půlené nebo vložené,materiál takový co vás podrží v měkkém a neprosednete to na tvrdou kostru.
kachnicka
napsal(a):
teď čučim do mapy a přes Tábor je to 210km tak by to šlo
Zrovna došiju tu trikárnu a jdu na super wade na té kostře co je zde fotka,komplet souprava v neošizené lajně styl zaříkávač koní,slečna už má na sedátko vyloženě žízen,27.6 jsou závody na www.rancdalu.cz a musí být komplet do té doby hotové,mi hoří koudel
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Zrovna došiju tu trikárnu a jdu na super wade na té kostře co je zde fotka,komplet souprava v neošizené lajně styl zaříkávač koní,slečna už má na sedátko vyloženě žízen,27.6 jsou závody na www.rancdalu.cz a musí být komplet do té doby hotové,mi hoří koudel
ty jo to nebudete ani spát a nebo bude te šít i při spánku
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
ty jo to nebudete ani spát a nebo bude te šít i při spánku
to jsem zvědavá, určitě pak dáte na stránky tak se podívám a budu tiše závidět
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
už takhle sedím u netu a v ruce obšívám poprsák ke trikovce.
to jste dobrej
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
jo,ještě,že si neprošiju klávesnici
že by třeba vznikl nový vzor poprsáku se prvky klávesnice
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
na té fotce kostry vypadá to posedlí hodně malé, doufám že moje pozadí by se tam vešlo
kachnicka
napsal(a):
No to bych tomu dal na pr...... tyhle třmeny vyfasuje to nové wade
kachnicka
napsal(a):
na té fotce kostry vypadá to posedlí hodně malé, doufám že moje pozadí by se tam vešlo
posedlí mám verze 15 a 16 " a středový typ posedlí si vás zkopne do středu sedla a nohy máte v sedle volně pod sebou a sedíte jako v kolmici a tak to určitě jde,když se tam vejdu já ? tak už pak každej
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
No to bych tomu dal na pr...... tyhle třmeny vyfasuje to nové wade
tak ty jsou luxusní, to je kombinace dřeva a hliníku?
kachnicka
napsal(a):
tak ty jsou luxusní, to je kombinace dřeva a hliníku?
JOjo,bývá to i pozink,mosaz a nerez,jen se dá kožená nášlapka a pouzdro na osu sedla a jsou 5" hluboké a tak si nohu opřete celým chodidlem na dlouhém vandru. od www.weaverleather.com Tady už hozené na sedlech
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
JOjo,bývá to i pozink,mosaz a nerez,jen se dá kožená nášlapka a pouzdro na osu sedla a jsou 5" hluboké a tak si nohu opřete celým chodidlem na dlouhém vandru. od www.weaverleather.com Tady už hozené na sedlech
nebudete třeba na výstavě v Lysé?
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Mě ani nenapadne,navíc nestíhám šít zakázky a na sklad nemám nic a ten nehorázný pronájem místa a ten nášlap lidí. se stavte na čumandu až ted došiju to wade
no to bych ráda tak pak písněte :-), sednem na přítelovo stroj a dorazíme
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Dobrovolní dárci orgánů ?
no to né :-), já se bojím takže se mi musí přitel přizpůsobovat a jezdí se mnou opatrě, nevím jak sám a radši to nechci ani vědět
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
300 z místa,hlavně at si do wade sednu že ?
no to bych si do něj už asi nesedla
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
jo,zafačovaná s kapačkama Ale nemalujme čerta na zed,poprsák prošitý a konečně dodělat tu trikovku a hurá na wade.
tak ať Vám jde práce od ruky
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Spíš od levé,pravá stůně se šlachama
áá nepříjemná to věc
kachnicka
napsal(a):
áá nepříjemná to věc
jo,i kobylku vodím na levé ruce aby mi necukla s rukou,nemoc sedlářů...
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
jo,i kobylku vodím na levé ruce aby mi necukla s rukou,nemoc sedlářů...
Kobylka je moc hezká , taky máme doma jednu malou prdelku 14.června jí je rok a 5 měsíců
, teď se snažíme co nejrychleji postavit kruhovku, chceme s oběma začít pracovat na důvěře a tak. Včera jsme byli na procházce a obě dvě byli pěkně nervózní z much
, ale nedivím se jim.
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
Kobylka je moc hezká , taky máme doma jednu malou prdelku 14.června jí je rok a 5 měsíců
, teď se snažíme co nejrychleji postavit kruhovku, chceme s oběma začít pracovat na důvěře a tak. Včera jsme byli na procházce a obě dvě byli pěkně nervózní z much
, ale nedivím se jim.
kachnicka
napsal(a):
, ale nedivím se jim.
Jo,my ted testujem listí v lese a klacky pod nohama,za měsíc nám budou dva roky
kachnicka

XXX.XXX.185.7
microfon
napsal(a):
Třeba já
Dobré ránko , tak jsem koukala na stránky to je zajímavé sedýlko to trikové
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Jojo,těpic ve spolek. Dopatlal jsem to včera,ted dneska odpálím dvě uzdečky a zítra jdu končně na to wade,se těším jak malý děcko na mikuláše,takový absták
a jakou barvu bude mít nové sedýlko?
kachnicka
napsal(a):
a jakou barvu bude mít nové sedýlko?
Přírodní barva,hnědé hrany v kombinaci s hnědou kůží a zdobení kytkové sheridan floral style viz toto
saddlery
napsal(a):
Přírodní barva,hnědé hrany v kombinaci s hnědou kůží a zdobení kytkové sheridan floral style viz toto
Tak Míšo,tady jedna fotečka s kolibříkem na zadní stěně nového wade.
kachnicka

XXX.XXX.221.243
saddlery
napsal(a):
Tak Míšo,tady jedna fotečka s kolibříkem na zadní stěně nového wade.
to je nádherná práce úplně se mi tají dech
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Jo,majitelka asi jen viděla nákres,čeká jí to v mejlu no
Dobré ráno, já se pořád nemůžu vynadívat jak je to krásné , opravdu máte šikovné ruce
.
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
tak pak opatrně na té motorce a taková rada po ránu : nanaslintejte si do klávesnice,je to jen zadní rozsocha. bude hůř
já si to slintání schovám až k Vám až to uvidím na živo
kachnicka
napsal(a):
já si to slintání schovám až k Vám až to uvidím na živo
Tak wade roste,ráno mi ujelo šídlo a projelo prstem.....
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Tak wade roste,ráno mi ujelo šídlo a projelo prstem.....
to muselo dost bolet?
kachnicka
napsal(a):
to muselo dost bolet?
Válka s termínem a ztráty jsou v bitvě povolené
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Válka s termínem a ztráty jsou v bitvě povolené
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
Vás smích přejde až si sednete do wade a místo do klávesnice díky fotkám dostanete kapesníček aby ste mi neposlintala posedlí
já si sebou vezmu nějakou bandasku :-)
kachnicka

XXX.XXX.185.7
microfon
napsal(a):
Třeba já
kolik Tě sedýlko stálo? a je ještě někdo se sedýlkem od p. Mráze?
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
kolik Tě sedýlko stálo? a je ještě někdo se sedýlkem od p. Mráze?
pro: microfon (Microfon)