Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2009 14:29
janinka1

XXX.XXX.103.48

Dobrý den

Sháním brigádu jako pomocník na závodech,nejlépe dostihy nebo military,klidně i drezura (parkur ne).Jsem zkušená,ke koním chodím téměř denně,ale naši na závody nejezdí,jsou to provozáci a chlaďasci.Ke koním chodím s přestávkama už 16 let.Za výpomoc bych chtěla proplatit cestovné,pokud bych musela k vám třeba do Brna nebo Prahy nebo do jiných odlehlých částí republiky.Jinak v okolí Olomouce nebo Jeseníků za výpomoc peníze nechci.

V případě zájmu prosím pište sms na 773955043 nebo na mail trusnikovajana@centrum.cz

Je mi 23 let a jsem z Olomoucka.

25.5.2009 14:32
kes

XXX.XXX.223.233

janinka1 napsal(a):
Dobrý den

Sháním brigádu jako pomocník na závodech,nejlépe dostihy nebo military,klidně i drezura (parkur ne).Jsem zkušená,ke koním chodím téměř denně,ale naši na závody nejezdí,jsou to provozáci a chlaďasci.Ke koním chodím s přestávkama už 16 let.Za výpomoc bych chtěla proplatit cestovné,pokud bych musela k vám třeba do Brna nebo Prahy nebo do jiných odlehlých částí republiky.Jinak v okolí Olomouce nebo Jeseníků za výpomoc peníze nechci.

V případě zájmu prosím pište sms na 773955043 nebo na mail trusnikovajana@centrum.cz

ja sice nikoho takoveho nehledam, ale muzu se zeptat, proc parkur ne?Jen z me ciste zvedavosti

25.5.2009 15:06
janinka1

XXX.XXX.103.48

kes napsal(a):
ja sice nikoho takoveho nehledam, ale muzu se zeptat, proc parkur ne?Jen z me ciste zvedavosti

Proč parkur ne?Protože mám raděj dostihy nebo military....eventuelně drezura,ale parkur už dávno není pro mě zajímavý.No je to jedno......Navíc parkuráci většinou na parkury pomoc mají svoji a jezdci si často třeba i koně vodí sami nebo tak...prostě k parkurům už mě to dávno netáhne....Úplně nejraděj bych byla,kdyby mě někdo brával na dostihy a já bych tam třeba vodila nebo kdyby mě někdo vzal přímo jako závodiště,tak bych mohla pomáhat s úklidem při dostizích a tak...

25.5.2009 17:36
jarca

XXX.XXX.95.219

janinka1 napsal(a):
Dobrý den

Ahoj, kdyžtak mužeš jet někdy s náma ;-) na drezury nebo westerny :-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík