noled
napsal(a):
Ahoj keisy! můžu se zeptat od kud Cilka je? jednu cilku jsem znal. a je jí podobná! díky za odpověď
je ted ustajena u Prerova, v lete se na ni uci jezdit decka u Plumlova na Prostejovsku. je ji letos snad 20 let, puvod si nepamatujiale pokud mrknes na PK CT- online a zadas jmeno Cilka(Čiveta) nabehne ti to
pokud chces zaslu i jine fotky, spis pres mail
kera
napsal(a):
Tady dávejte koníky plemena ČT, ědé barvy s černou hřívou a ocasem!!!!!!!
A jestli by někdo chtěl takového koníka prodat tak mi napište:eron.s@seznam.cz
Děkuji
Děkuji moc že tady zasíláte fotečky svých miláčků......a já doufám že se mezi Váma najde i někdo kdo by mi nějakého takového krásného prodal!!!!
kera
napsal(a):
Děkuji moc že tady zasíláte fotečky svých miláčků......a já doufám že se mezi Váma najde i někdo kdo by mi nějakého takového krásného prodal!!!!
Valášek LERY
Není můj, ale je krásný
kera
napsal(a):
Děkuji
Kasim, Bony a Karina
ettelwen
napsal(a):
moje ČT, valášek Berry...Největší zlatíčko
a zase Berry
kera
napsal(a):
Děkuji
........Eli.......
Uživatel s deaktivovaným účtem

kera
napsal(a):
Děkuji
Silver
noled
napsal(a):
Ahoj keisy! můžu se zeptat od kud Cilka je? jednu cilku jsem znal. a je jí podobná! díky za odpověď
Ahoj, já osobně si Cilku ( Čivetu) pamatuju jako mlaďoulinkou klisničku parkuräjdu a je původem z Nemochovic, přezdívku Čiveta jí dal L. Kopecký, aby së mu hodila do parkurovýho tria Iveta, Loreta, Čiveta...
kera
napsal(a):
Děkuji
Eliška
kera
napsal(a):
Děkuji
a její kamarádky
putunka
napsal(a):
Ahoj, já osobně si Cilku ( Čivetu) pamatuju jako mlaďoulinkou klisničku parkuräjdu a je původem z Nemochovic, přezdívku Čiveta jí dal L. Kopecký, aby së mu hodila do parkurovýho tria Iveta, Loreta, Čiveta...
ahoj Peti, diky za informace o Cilce. ani sem nevedela ze chodila parkury, co vim tak ma vychozeny snad T-sprezeni. jinak ted si u nas uziva duchodu, flaka se cely dny na vybehu s kolegyni s hribou. posilam vcerejsi fotky, kdyby te neco zajimalo rada odpovim. keisy
keisy
napsal(a):
ahoj Peti, diky za informace o Cilce. ani sem nevedela ze chodila parkury, co vim tak ma vychozeny snad T-sprezeni. jinak ted si u nas uziva duchodu, flaka se cely dny na vybehu s kolegyni s hribou. posilam vcerejsi fotky, kdyby te neco zajimalo rada odpovim. keisy
druha
keisy
napsal(a):
Ahoj Keisinko,
byla to velmi nadějná parkurajda, mě právě překvapilo, když jsem viděla v PK, že má T ve spřežení, je to už let, co jsem v Nemochovicích byla, pamatuju si Čivetu jako pětiletou dračici. Nedávno jsem se tady ptala po tom, jestli někdo neví něco o její kamarádce a mojí lásce Ivetce, bohužel už je po smrti, pokud počítám dobře, dožila se 23 let... Je to strašně zajímavý, když se dozvíš po strašně moc letech o koníkovi, kterýho jsi měla ráda a vidíš jeho fotky po letech. možná doma ještě objevím nějaký černobílky a nascanuju je. pamatuju si, jak pózovala, hlavu nahoru, uši jak radary :-) je to miláček :-) Dej jí za mě pusinku a dobře se o babku starejte... Moc Ti děkuju za zprávu. Dostala jsem se na Tebe vlastně tak, že jsem na netu zkoušela filtrovat jména koní, který jsem znala a narazila na tuhle diskuzi. Na Ifauně se často pohybuju, ale tohle fórko jsem přehlídla :-( Mám strrrašnou radost, že ještě žije. Loretu, tu třetí parkurajdu, pokud mám správné informace, dali ( jak mi bylo řečeno - nesnáším ten výraz) do salámu...
P.
zviratkova
napsal(a):
10-ti letý valášek Grant
na sluníčko skoro červený
klafus
napsal(a):
Zase Alcatrazz....a stále ještě hřebec.
Ahojik,tak to není Alcatraz...Neměl lysinku tak velkou...Dávám semka jeho fotku,když byl ještě u nás...
zviratkova
napsal(a):
na sluníčko skoro červený
to sem ja a moje prcinka pri lonzovani
roxy
napsal(a):
to sem ja a moje prcinka pri lonzovani
foceno dneska odpoledne...neni to krasavice?
roxy
napsal(a):
foceno dneska odpoledne...neni to krasavice?
Beruška při práci
kera
napsal(a):
Děkuji
Ve stáji,akorát špatně nasvícené...
kera
napsal(a):
Děkuji
oddychujem
kera
napsal(a):
Děkuji
A semnou,fotila mě moje bývalá dobrá kamarádka.
Jinak se omlouvám za kvalitu fotek
amidala
napsal(a):
A semnou,fotila mě moje bývalá dobrá kamarádka.
Jinak se omlouvám za kvalitu fotek
Eliškaa