Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2009 10:56
cheyenne

XXX.XXX.159.239

Pěknou středu všem, hlásím se zase online a ještě tu na mě čeká si založit téma, no paráda
Po dvou dnech volna se zase psychicky připravuju na práci, ale jen tři dny, víkend bude divácky závodní fotografní
Jsem vykoupala Saxulu a nechala jsem nás vyfotit ještě než se zválel, ať vidíte letošní barevný model... jen škoda té hřívy, snad doroste brzy...

27.5.2009 10:57
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Pěknou středu všem, hlásím se zase online a ještě tu na mě čeká si založit téma, no paráda
Po dvou dnech volna se zase psychicky připravuju na práci, ale jen tři dny, víkend bude divácky závodní fotografní
Jsem vykoupala Saxulu a nechala jsem nás vyfotit ještě než se zválel, ať vidíte letošní barevný model... jen škoda té hřívy, snad doroste brzy...

Vymámit inteligentní pózu byl na trávě nadlidský úkol

27.5.2009 10:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Vymámit inteligentní pózu byl na trávě nadlidský úkol

Co dodat...

27.5.2009 10:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Co dodat...

A jeden "bubák" z ohrady....
A co vy? makáte, makáte?

27.5.2009 11:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
A jeden "bubák" z ohrady....
A co vy? makáte, makáte?

Ty jo ten zbělal...jen jestli si nepodváděla a nevzala ho vybělovákem
Evíku a jak ty pojedeš se s námi juknout na tu Lucu a Denýska...Je to kousíček a pokud by Zuzajda skončila na výstavě brzy mužem se tam vypravit dopoledne a odpoledne už se zase válet na CSI

27.5.2009 11:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Ty jo ten zbělal...jen jestli si nepodváděla a nevzala ho vybělovákem
Evíku a jak ty pojedeš se s námi juknout na tu Lucu a Denýska...Je to kousíček a pokud by Zuzajda skončila na výstavě brzy mužem se tam vypravit dopoledne a odpoledne už se zase válet na CSI

No, já uvidím, jak budu v HK "potřebná", zas se bude ke komu nachomejtnout
Taky jsem zvědavá, jak to bude vycházet časově vzít Saxulu ven, do ohrady se nepodívá, tak ho musím pořádně protáhnout.... ale ráda bych jela mrknout...

27.5.2009 18:55
jenysimons

XXX.XXX.237.100

cheyenne napsal(a):
No, já uvidím, jak budu v HK "potřebná", zas se bude ke komu nachomejtnout
Taky jsem zvědavá, jak to bude vycházet časově vzít Saxulu ven, do ohrady se nepodívá, tak ho musím pořádně protáhnout.... ale ráda bych jela mrknout...

ženy moje, dala jsem to, MÁÁÁM TOOOOO!!!!!
známky 3, 2, 3, 2 takže tak...paráda, jsem happy...bylo to náročně, ale MAM TO!!!

27.5.2009 19:38
markemic

XXX.XXX.15.36

jenysimons napsal(a):
známky 3, 2, 3, 2 takže tak...paráda, jsem happy...bylo to náročně, ale MAM TO!!!

Blahopřeju!Ateď užívej práááázdniny

27.5.2009 19:48
klafus

XXX.XXX.248.35

jenysimons napsal(a):

Týnuš blahopřeji velice k Maturitce, já to též vidím u nás na škole jak už po chodbách bloudí ty tváře měsíčů na hnoji, že to dali ;-) Jak píše Markét nademnou, prázdniny po matuře sou prý nejlepší, tak si je užij jak jen můžeš ;-)

27.5.2009 19:49
klafus

XXX.XXX.248.35

klafus napsal(a):
Týnuš blahopřeji velice k Maturitce, já to též vidím u nás na škole jak už po chodbách bloudí ty tváře měsíčů na hnoji, že to dali ;-) Jak píše Markét nademnou, prázdniny po matuře sou prý nejlepší, tak si je užij jak jen můžeš ;-)

Jinak Kláry nebo Péťo, v kolik vám v pátek začína ofic ten dětský den, ráda bych se přišla podívat :-) Zatím bych měla mít volno

PS.: Nejedete náááhodou někdo v sobotu do Janova na VT ??

27.5.2009 19:51
kukinatost

XXX.XXX.219.111

cheyenne napsal(a):

Tyňas, tož grartuluju s Kulášem a zvří fakt moc...tak máš to za sebou..teď ještě sfouknout přijímačky na VŠ a pak boží flákárna s Kíšou a fajnyma lidma:))
Mi dneska odpadnul trénink, tož jsem z toho celá rozmrzelá...ale aspoň mám doma piliny a koníci zas 3 kg Biotinu Hčka:)

27.5.2009 21:51
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):

Týnuš, gratulace, paráda, máš to za sebou, teď si užij prázdniny.... po maturitě je fajn mít koně, se pak nezačneš tak rychle nudit

27.5.2009 22:32
strelish

XXX.XXX.212.18

cheyenne napsal(a):

Týnuš super, maturu máš, tak příjmačky taky zvládneš a pak máš volna jak nikdy předtím a nikdy potom

27.5.2009 22:33
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):
Týnuš super, maturu máš, tak příjmačky taky zvládneš a pak máš volna jak nikdy předtím a nikdy potom

A ještě jedna tváří v tvář

27.5.2009 23:07
klawdie

XXX.XXX.159.239

strelish napsal(a):
A ještě jedna tváří v tvář

hej týnuš gratulace už jsem posílala smsko, paráda...ale myslím že nikdo z nás nepochyboval..

27.5.2009 23:15
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
hej týnuš gratulace už jsem posílala smsko, paráda...ale myslím že nikdo z nás nepochyboval..

AČ JSEM POSÍLALA SMS S GRATULACÍ UŽ VEČER. MUSÍM TO TU NAPSAT ZNOVU ABY SI VŠICHNI VŠIMLI JAK JE TA NAŠE TÝNKA ŠIKOVNÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

---------------- HEJ LEXO SEŠ FAKT HUSTÁÁÁÁÁÁÁ A MATURA JE V KAPSE ---------------

27.5.2009 23:33
klawdie

XXX.XXX.159.239

rocky napsal(a):
AČ JSEM POSÍLALA SMS S GRATULACÍ UŽ VEČER. MUSÍM TO TU NAPSAT ZNOVU ABY SI VŠICHNI VŠIMLI JAK JE TA NAŠE TÝNKA ŠIKOVNÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

---------------- HEJ LEXO SEŠ FAKT HUSTÁÁÁÁÁÁÁ A MATURA JE V KAPSE ---------------

Jo a KLafuš stačí mrknout na stránky....ale je to od čtyř...tak doraz...a jerík razí co já vím do praskačky...

28.5.2009 06:59
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

Tyna - THE FANTHASY GIRL- Bingo

No, dnes asi nebude schopna po tom včerejším kalení ani číst Ale Týnuš, supr!!!

Včera jsem zas venčila obě kobylky, Molinatá makala v lese a s Flouwinatou jsme se byly poohýbat na louce. A good. Jen tam byl asi nějakej zaječí sraz.Tak to bylo chvílemi hup sem a úskok tam, zajíc, kam se podívám

Luli!! Kdepak se nám touláš???

28.5.2009 07:02
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Tyna - THE FANTHASY GIRL- Bingo

No, dnes asi nebude schopna po tom včerejším kalení ani číst Ale Týnuš, supr!!!

Včera jsem zas venčila obě kobylky, Molinatá makala v lese a s Flouwinatou jsme se byly poohýbat na louce. A good. Jen tam byl asi nějakej zaječí sraz.Tak to bylo chvílemi hup sem a úskok tam, zajíc, kam se podívám

Luli!! Kdepak se nám touláš???

hoj Zuziku a fšeci příchozí,nepředpokládám, že bychom tu Tyňasa dneska potkaly...:) já včera divný dne, trénink nebyl, Kuláš jel s emnou, tak sjem ani nejela do terénu, no, nensáším, ajk mi jendou za sto let nastane situace, že není do čeho píchnout...tož jsem ňuchňala černou věc, a že si liboval, jsem nevěděla, z které strany se mám těm olizovacím držkám dřív vyhýbat:)
jsou mazlové nemožní...a Keruškovi pomáhá počasí, včera byl v ohradě v pohodě, i cestou do stáje neházel...jakmile je po dešti, vlhko a pod mrakem je v klidu, čím je větší dusno a sluenčno, tím je to horší..
no, nesežraly byste ho, on je takový bubák černý barabský...
jee, baby, ani nevěříte, jak já byhc se na něm chtěla zase někdy proletět....

28.5.2009 07:28
haisovad

XXX.XXX.213.4

kukinatost napsal(a):
hoj Zuziku a fšeci příchozí,nepředpokládám, že bychom tu Tyňasa dneska potkaly...:) já včera divný dne, trénink nebyl, Kuláš jel s emnou, tak sjem ani nejela do terénu, no, nensáším, ajk mi jendou za sto let nastane situace, že není do čeho píchnout...tož jsem ňuchňala černou věc, a že si liboval, jsem nevěděla, z které strany se mám těm olizovacím držkám dřív vyhýbat:)
jsou mazlové nemožní...a Keruškovi pomáhá počasí, včera byl v ohradě v pohodě, i cestou do stáje neházel...jakmile je po dešti, vlhko a pod mrakem je v klidu, čím je větší dusno a sluenčno, tím je to horší..
no, nesežraly byste ho, on je takový bubák černý barabský...
jee, baby, ani nevěříte, jak já byhc se na něm chtěla zase někdy proletět....

Ještě jednou huráááá!!! Ty Lexa...moc gratuluji!!!

A máš to v kapse!!!

Užij si tohle období pomaturitní...já na něj strašně ráááda vzpomínám.

28.5.2009 08:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Ještě jednou huráááá!!! Ty Lexa...moc gratuluji!!!

A máš to v kapse!!!

Užij si tohle období pomaturitní...já na něj strašně ráááda vzpomínám.

Zdar Babice...no ty Janko já včera něměla co dělat, tak jsem samou nudou doma vytuhla na gauči.. a pak jsem šla navštívit kamaráda co se vrátili z dovči...zato dnes mám oba haranty na krku...pod sedlo trenovat jde dnes bůčková...využijem možnosti trenovat na fotbalovým hřišti, jezdí se tam parádně
hají

28.5.2009 09:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zdar Babice...no ty Janko já včera něměla co dělat, tak jsem samou nudou doma vytuhla na gauči.. a pak jsem šla navštívit kamaráda co se vrátili z dovči...zato dnes mám oba haranty na krku...pod sedlo trenovat jde dnes bůčková...využijem možnosti trenovat na fotbalovým hřišti, jezdí se tam parádně
hají

HAppsyhorse drž se témat určených k inzerci....a nadávej svůj inzerát neustále do témat do kterých to napatří...

28.5.2009 09:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
HAppsyhorse drž se témat určených k inzerci....a nadávej svůj inzerát neustále do témat do kterých to napatří...

Sakrááá já vím proč nemám lézt na inzerci...hm pro Sabuláčka tam je super turisták od kentauru za sedmičku a na kobylu jsme si tam vyhlídla drezurku od prestige apallosa za 14...hmmm a kde na to mám vzít

28.5.2009 10:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

No, Klaruša, víš jak, nějaká prestižácká skočka by se mi tež líbila..:)
Jo, vy to vlastně nevíte, jsem se svezla na Kubišťákovi, Moňa mě úplně dostala, vůbec bych to teda nečekala, ale jak jsem byla u Lenušky, tak mi půjčila Rosu:))) baby, to vám je monstrum, ale zkoušela jsme i v terénu nějaké pokusy o přilnutí a stačí mít aktivnější holeň, trošku si pohrát s vnitřní a kobyla jde s hlavou dolů a hledá si kontakt a snaží se o práci...strašně fajne svezení - po dlouhé době s koněm jako druhá a nic se mi netlačilo do ruky, jenom se sama lehce drnkla o ruku, když chtěla vycválat rychleji, než jsem chtěla já a hned toho nechala, akorát ze startu mě rozhodily ty mega dlouhé kroky v klusu i ve cvalu...a svezla jsme se ve skočce a docela jsem se tam po hoďce i fajně usadila a halvně jsme si z koně konečně vychutnala ty panorámata:)
Moně ještě jendou dík jak cyp, pokud to bude číst..

btw Sašo, víš co bylo v Pelíškách....

28.5.2009 10:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
No, Klaruša, víš jak, nějaká prestižácká skočka by se mi tež líbila..:)
Jo, vy to vlastně nevíte, jsem se svezla na Kubišťákovi, Moňa mě úplně dostala, vůbec bych to teda nečekala, ale jak jsem byla u Lenušky, tak mi půjčila Rosu:))) baby, to vám je monstrum, ale zkoušela jsme i v terénu nějaké pokusy o přilnutí a stačí mít aktivnější holeň, trošku si pohrát s vnitřní a kobyla jde s hlavou dolů a hledá si kontakt a snaží se o práci...strašně fajne svezení - po dlouhé době s koněm jako druhá a nic se mi netlačilo do ruky, jenom se sama lehce drnkla o ruku, když chtěla vycválat rychleji, než jsem chtěla já a hned toho nechala, akorát ze startu mě rozhodily ty mega dlouhé kroky v klusu i ve cvalu...a svezla jsme se ve skočce a docela jsem se tam po hoďce i fajně usadila a halvně jsme si z koně konečně vychutnala ty panorámata:)
Moně ještě jendou dík jak cyp, pokud to bude číst..

btw Sašo, víš co bylo v Pelíškách....

No jo komu není rady tomu není pomoci
No jo dostat pod sebe takový tank to můsí bejt maso
Kuš babo mě začínájí lakat ty drezuraté povinnosti, zas jsem si o díru prodlouožila třmeny a paráda...s tím sabuláčkem jsem si to užila jak prase, kdyby jsme měli pískovvou kízdárnu nic nám nebrání, jsem si připadala jak na drezurním obdelníku, když jsem ho v prodlouženém kluse podsazovala ten zadek...juuu...hnědá je ted zas rozcáplá tak jí nechci moc štelovat než se dostane do kondice...

28.5.2009 13:33
monca

XXX.XXX.210.3

klawdie napsal(a):
No jo komu není rady tomu není pomoci
No jo dostat pod sebe takový tank to můsí bejt maso
Kuš babo mě začínájí lakat ty drezuraté povinnosti, zas jsem si o díru prodlouožila třmeny a paráda...s tím sabuláčkem jsem si to užila jak prase, kdyby jsme měli pískovvou kízdárnu nic nám nebrání, jsem si připadala jak na drezurním obdelníku, když jsem ho v prodlouženém kluse podsazovala ten zadek...juuu...hnědá je ted zas rozcáplá tak jí nechci moc štelovat než se dostane do kondice...

Jani vubec neni zač,naopak ja děkuji.....pač mi to nevychazelo(no....to portske tam už taky bylo mno)jsem ráda za každou radu,která by mě posunula o malinko dal....takže příště mě přijdeš na jizdárnu drtit co?potřebuji to jak soli....

sadzi saj

28.5.2009 13:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

monca napsal(a):
Jani vubec neni zač,naopak ja děkuji.....pač mi to nevychazelo(no....to portske tam už taky bylo mno)jsem ráda za každou radu,která by mě posunula o malinko dal....takže příště mě přijdeš na jizdárnu drtit co?potřebuji to jak soli....

Holčiny, omlouvám se, že sem lezu, ale Jani, prosím jakou velikost toho saka si nakonec sehnala, že ti padlo?? Myslím, že budem postavovět podobný a vůbec netuším, jakou velikost schánět Dík

28.5.2009 14:19
kukinatost

XXX.XXX.219.111

cheyenne napsal(a):

Andrejko, každé sako má jiný střih a tak..každopádně myslela jsem, že si vezmu normálně 40ku, ale jak mám velké kozy a docela ramena, tak jsem nakonec u toho Pfiffáckého skočila u 42, ale myslím, že ty jsi podstatně drobnější a bude ti bohatě stačit max. 40ka..:)

sadzi saj

28.5.2009 14:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
Andrejko, každé sako má jiný střih a tak..každopádně myslela jsem, že si vezmu normálně 40ku, ale jak mám velké kozy a docela ramena, tak jsem nakonec u toho Pfiffáckého skočila u 42, ale myslím, že ty jsi podstatně drobnější a bude ti bohatě stačit max. 40ka..:)

Děkuji moc Jani

29.5.2009 06:52
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

Dobré ránko, tam je zima, což??? Brrrr, vůbec se mě nechtělo a Molinatá je taková "naježená" Slušné, jestli takhle bude celý víkend I když zatím pozitivum, neprší

Dnes opět odpol. služba, tak snad to uteče..
Mějte fajnový pátek a ještě fajnovější víkend a třeba se "potkáme"

29.5.2009 14:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Dobré ránko, tam je zima, což??? Brrrr, vůbec se mě nechtělo a Molinatá je taková "naježená" Slušné, jestli takhle bude celý víkend I když zatím pozitivum, neprší

Dnes opět odpol. služba, tak snad to uteče..
Mějte fajnový pátek a ještě fajnovější víkend a třeba se "potkáme"

čau ženy....
díky za gratulace všem..ted jsem přijela domů z tej třídní kalby a upřímně..jsem TOTÁLNĚ na kaši... holky, super akce prostě, moc jsem si ji užila, ale bude mi ta naše banda chybět..ovšem v úterý jsme se dohodli, že jdeme do školy dopíjet suda...hehe...
btw. ráno jsem si přečetla, co jsem napáchala a zjistila jsem, že jsem to včera max. posrala a psala MU....uf, mrtě si za to nadávám, ale ted už neudělám vůbec nic...
Holky, jak zítra? v kolik mám dorazit? Ozvete se mi?
Tak zatím, já jdu spát,protože jsem prostě tak trochu "unavená"

31.5.2009 21:38
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

Byl to fajný víkend, jen škoda, že počasí více nepřálo...
Ale i tak jsem ráda, že jsem potkala ty ,co jsem potkala

Luciášku, pěknou dovču a drž se řidítek

1.6.2009 08:34
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):

No co je tohle za pondělí? všichni až tak hákujete? Já za chvíli vyrážím... na celý den.... A jaký byl víkend u vás?
Já vcelku dost času na CSI, už jsem oškrábala ze všeho bahno , počasí se trošku nevyvedlo, ale závody hezké... focení jsem přenechala šikovnějším s lepšími stroji Saxula byl nešťastný, tak jsem počkala, až skoro všichni odjedou a ještě včera večer jsem ho vypustila poblbnout do ohrady, to byly kreace... ale bylo šero, takže fotos 0...
Jo a hlavní výsledek pro ty, kdo neví, tak tradičně Aleš Opatrný

1.6.2009 08:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
No co je tohle za pondělí? všichni až tak hákujete? Já za chvíli vyrážím... na celý den.... A jaký byl víkend u vás?
Já vcelku dost času na CSI, už jsem oškrábala ze všeho bahno , počasí se trošku nevyvedlo, ale závody hezké... focení jsem přenechala šikovnějším s lepšími stroji Saxula byl nešťastný, tak jsem počkala, až skoro všichni odjedou a ještě včera večer jsem ho vypustila poblbnout do ohrady, to byly kreace... ale bylo šero, takže fotos 0...
Jo a hlavní výsledek pro ty, kdo neví, tak tradičně Aleš Opatrný

Heh no mě stroj zklamal na závěrečnou soutěž už mi udělal jen pár snímků a pak umřel...Aleš si to za ten výkon zasloužil, byl to užasný boj v poslední kole a on ho ustál a vyhrál....dále tleskám Barboře Tomanový ta holka je prostě borka předposlední soutěž s jedním koněm vyhrála a s jedním byla myslím čtvrtá? ale jezdí skvěle a takovej prcek mezi takovejma jezdcema...počasí na pi.., jízdárna nezklamala a bořili jsme se bahnem...nechápu je že to už dávno nějak nyvřešili...jinak učast na posledním dnu celkem veliká, jen mě mrzí od diváků že vy chvili kdy odjel poslední kůň a bylo jasné kdo vyhrál půlka tribuny se zbalila a šla dom a neměl vítězům kdo zapleskat...já zustat chtěla ale msuela jsem letět s lexou pro tašku
Opět jsem viděla umělecká díla v hubách koních někdy mi to hlava nebrala...
Ludva si to v druhém kole dost úpokazil což byla škoda, první zajel suprově a na to vítězství myslím měl..

Pinot s Žílou

1.6.2009 08:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Heh no mě stroj zklamal na závěrečnou soutěž už mi udělal jen pár snímků a pak umřel...Aleš si to za ten výkon zasloužil, byl to užasný boj v poslední kole a on ho ustál a vyhrál....dále tleskám Barboře Tomanový ta holka je prostě borka předposlední soutěž s jedním koněm vyhrála a s jedním byla myslím čtvrtá? ale jezdí skvěle a takovej prcek mezi takovejma jezdcema...počasí na pi.., jízdárna nezklamala a bořili jsme se bahnem...nechápu je že to už dávno nějak nyvřešili...jinak učast na posledním dnu celkem veliká, jen mě mrzí od diváků že vy chvili kdy odjel poslední kůň a bylo jasné kdo vyhrál půlka tribuny se zbalila a šla dom a neměl vítězům kdo zapleskat...já zustat chtěla ale msuela jsem letět s lexou pro tašku
Ludva si to v druhém kole dost úpokazil což byla škoda, první zajel suprově a na to vítězství myslím měl..

Pinot s Žílou

malá borka Barborka s Colmanem

1.6.2009 08:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
malá borka Barborka s Colmanem

náš fandící team...

1.6.2009 08:52
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
náš fandící team...

z druhé tribuny také fandili...

1.6.2009 08:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
z druhé tribuny také fandili...

krásnej rezatej...

1.6.2009 08:55
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):

Pinot s Žílou

Připojuji se kvám tééž..Nějak nemám chuť do prááce při pondělku..
Z víkendového CSI mě pěkně bolí v krku, ale statečně jsme to tam odseděli!! Jsem upobízená k smrti a nervy které byli v poslední soutěži byly fakt nepopsatelnééé Ale bylo na co dívat, můj oblíbenec Pinot s Žílou skákal naprosto parádně a i jemu by patřilo vítězství, škoda chybky no!!!
Jinak Aleš odjel opravdu suprovej parkur,

1.6.2009 08:56
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

Pinot s Žílou

Ještě jsem neviděla areál, kde by nebylo bahno v takovým lijáku a účasti víc než 200koní po třech dnech... to asi moc zásadně vyřešit nejde, jedině nějakým betonem....
A vcelku mě překvapilo, že i když byla vidět spousta převodovek, tak opravdu hodně koní mělo obyč stihla, déčka nebo roubíky... ale je mi jasný, že je ještě vcelku začátek sezóny a na převodovky u mnohých zas dojde....
Docela masakr byl sledovat odjezd větších výprav, jsem nevěřila, že poláci s magakamionem vyjedou tak malou bránou... a "osobák" táhnoucí návěs na kamion nás rozsekal asi úplně nejvíc... upravenej velikánskej pick-up, ale s tím návěsem drsný...
Pinotovi jsme fandili nejvíc, ale byli "až" čtvrtí.... moc hezký výkon

1.6.2009 08:56
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
krásnej rezatej...

No já si nemůžu pomoct mě ten Pinot nějak neuchvátil, našla jsem hezčí...třeba tohle zvíře nádhera..na jmenoo nevzpomenu

1.6.2009 09:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Ještě jsem neviděla areál, kde by nebylo bahno v takovým lijáku a účasti víc než 200koní po třech dnech... to asi moc zásadně vyřešit nejde, jedině nějakým betonem....
A vcelku mě překvapilo, že i když byla vidět spousta převodovek, tak opravdu hodně koní mělo obyč stihla, déčka nebo roubíky... ale je mi jasný, že je ještě vcelku začátek sezóny a na převodovky u mnohých zas dojde....
Docela masakr byl sledovat odjezd větších výprav, jsem nevěřila, že poláci s magakamionem vyjedou tak malou bránou... a "osobák" táhnoucí návěs na kamion nás rozsekal asi úplně nejvíc... upravenej velikánskej pick-up, ale s tím návěsem drsný...
Pinotovi jsme fandili nejvíc, ale byli "až" čtvrtí.... moc hezký výkon

Eví nehaj je, už dávno tam mohla být k těm tribunám nějaká asfaltka, nebo tak...
ještě černej...

1.6.2009 09:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Eví nehaj je, už dávno tam mohla být k těm tribunám nějaká asfaltka, nebo tak...
ještě černej...

ty krčiska ty nožiska...no mi fandili našemu oblíbenci Jacek Bucki..né dělám si srandu ale to jmeno nemělo chybu a hlavně jel hrozně moc koní...furt jsem ho slyšela...jo ale totálně mě bavil rozhlas...jak začalo pršet tak už hrálil prší prší a když ta,m někdo zbořil zeď tak než jí postavili hrálo pec nám spala...to bylo super...

1.6.2009 09:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ty krčiska ty nožiska...no mi fandili našemu oblíbenci Jacek Bucki..né dělám si srandu ale to jmeno nemělo chybu a hlavně jel hrozně moc koní...furt jsem ho slyšela...jo ale totálně mě bavil rozhlas...jak začalo pršet tak už hrálil prší prší a když ta,m někdo zbořil zeď tak než jí postavili hrálo pec nám spala...to bylo super...

Hele a růžová nechyběla

1.6.2009 09:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hele a růžová nechyběla

tady máte toho Vašeho fešáka tady mašle za třetí myslím že to byla ta předposlední soutěž

1.6.2009 09:08
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
tady máte toho Vašeho fešáka tady mašle za třetí myslím že to byla ta předposlední soutěž

JJ, asfaltka přes tréninkovou military dráhu
Já je nehájím, ale to bahno by se našlapalo i na tu asfaltku...
HJK není pořadatelem, tak asi stejně není co vyčítat, že....

1.6.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
JJ, asfaltka přes tréninkovou military dráhu
Já je nehájím, ale to bahno by se našlapalo i na tu asfaltku...
HJK není pořadatelem, tak asi stejně není co vyčítat, že....

ale já nevyčítám, prostě bahna moc...šmarjá ....příště určo bude zas sluníčkově...
převodovky

1.6.2009 09:22
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
ale já nevyčítám, prostě bahna moc...šmarjá ....příště určo bude zas sluníčkově...
převodovky

Škoda toho počasí, jak tak koukám, užili jste si to i bez sluníčka. No mi ten déšť taky překazil plány. V pátek mi měl přijet bagr na základy, no prd s velkým P, ani v sobotu se nedalo, všude kaluže vody a promočený terén, tož jsme to odložili na dnešek, ale nevím nevím, ještě je to pořád mokré jak sf....
No a v neděli přijeli kupci na Lorisu, tož jsem něco málo před něma pojezdila a dokonce zaskákala, holka chodila moc hezky, stačilo to k tomu, aby si ji vzali. Tož ve středu by si pro ní měli teda asi dojet. Byla jsem u ní krátce, ale bude mi chybět, rošťanda

1.6.2009 09:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Škoda toho počasí, jak tak koukám, užili jste si to i bez sluníčka. No mi ten déšť taky překazil plány. V pátek mi měl přijet bagr na základy, no prd s velkým P, ani v sobotu se nedalo, všude kaluže vody a promočený terén, tož jsme to odložili na dnešek, ale nevím nevím, ještě je to pořád mokré jak sf....
No a v neděli přijeli kupci na Lorisu, tož jsem něco málo před něma pojezdila a dokonce zaskákala, holka chodila moc hezky, stačilo to k tomu, aby si ji vzali. Tož ve středu by si pro ní měli teda asi dojet. Byla jsem u ní krátce, ale bude mi chybět, rošťanda

tak hlavně jestli jste jí vybrali dobrý páničky..věřím že kobylenka byla šikovná...
no a my měli ten dětskej den...Sabuláček je poklad s terezkou to odchodil jak profík, jen ta moje hnědá bláznivka se chytala ještě prdlejší černý a hecovala se a dělala kravinky, take zadní voj předváděl spíše rodeo...
i na dětským dnů nám pršínkovalo...ale dalo to to zvládnout...
přípravy

1.6.2009 09:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tak hlavně jestli jste jí vybrali dobrý páničky..věřím že kobylenka byla šikovná...
no a my měli ten dětskej den...Sabuláček je poklad s terezkou to odchodil jak profík, jen ta moje hnědá bláznivka se chytala ještě prdlejší černý a hecovala se a dělala kravinky, take zadní voj předváděl spíše rodeo...
i na dětským dnů nám pršínkovalo...ale dalo to to zvládnout...
přípravy

čekání až přijdem na řadu

1.6.2009 09:36
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
čekání až přijdem na řadu

nástup....

1.6.2009 09:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
nástup....

hehe bůčková oproti jerymu koukám není o moc větší

1.6.2009 09:38
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
hehe bůčková oproti jerymu koukám není o moc větší

běláčci

1.6.2009 09:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
běláčci

Gračenka už se nám konenčě taky trochu zakulatila

1.6.2009 09:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Gračenka už se nám konenčě taky trochu zakulatila

a my jedem domů, děti by jsme ssežrali...

1.6.2009 09:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a my jedem domů, děti by jsme ssežrali...

a děti do sedel

1.6.2009 09:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a děti do sedel

mě se nechce makat.bé...musím...

1.6.2009 09:57
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
mě se nechce makat.bé...musím...

Ani mi nemluv. Jsem rozlámaná jak prase Dneska děti, pak Sisi a pak za hříbkem na další noční. Koljíme každou hodinu, 45 min trvá než usnu a za 15 min zvoní budík ´
Kláruš, je fajn, že koníci dělali radost

1.6.2009 10:08
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ani mi nemluv. Jsem rozlámaná jak prase Dneska děti, pak Sisi a pak za hříbkem na další noční. Koljíme každou hodinu, 45 min trvá než usnu a za 15 min zvoní budík ´
Kláruš, je fajn, že koníci dělali radost

A pro představu, foto z mobilu, tak nic moc. Kobylka Naděje

1.6.2009 10:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A pro představu, foto z mobilu, tak nic moc. Kobylka Naděje

Ještě jedna bojovnice

1.6.2009 10:16
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Ještě jedna bojovnice

Dali jste jí dobré jméno...vypadá jako statečná bojovnice...hodně sil holky...

1.6.2009 11:38
atlanta

XXX.XXX.164.155

lanika napsal(a):
Ještě jedna bojovnice

Ahoj Lenko, co je to za kobylku? Od koho a co se stalo s maminou?

1.6.2009 13:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

atlanta napsal(a):
Ahoj Lenko, co je to za kobylku? Od koho a co se stalo s maminou?

V zas dřete ženy...

1.6.2009 13:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
V zas dřete ženy...

trocha slunce na poslední soutěž a narvané tribuny

1.6.2009 14:35
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Ještě jedna bojovnice

Leňuško ty se fakt letos nenudíš, pořádně dokumentuj!!

1.6.2009 22:27
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

Zdar všem...
Na páteční soutěže jsem vzpomínala v práci.. V sobotu brzy ráno jsem s Royem uháněla na veter. přejímku psíků na výstavě na jednom konci HK... Kačky docela lehce vydělané a v NE u Vachuťáka lehce utracené Počasí nic moc, tak se nás na "obědovou" přestávku ujala Evča a Lukin a Roy byl zcela nadšen, viď Evi?
U kolbiště jsme nevydrželi dlouho, potřebovala jsem ještě provětrat Molinaté špek a tak když jsme s Royem odfrčeli dom, udělalo se pěkně
No a neděle byla ve znamení skoků a deště... Jinak to nejde říct, ale Molinatá se snažila.A dneska už se říjí

Fan-klub...

1.6.2009 22:29
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Zdar všem...
Na páteční soutěže jsem vzpomínala v práci.. V sobotu brzy ráno jsem s Royem uháněla na veter. přejímku psíků na výstavě na jednom konci HK... Kačky docela lehce vydělané a v NE u Vachuťáka lehce utracené Počasí nic moc, tak se nás na "obědovou" přestávku ujala Evča a Lukin a Roy byl zcela nadšen, viď Evi?
U kolbiště jsme nevydrželi dlouho, potřebovala jsem ještě provětrat Molinaté špek a tak když jsme s Royem odfrčeli dom, udělalo se pěkně
No a neděle byla ve znamení skoků a deště... Jinak to nejde říct, ale Molinatá se snažila.A dneska už se říjí

Fan-klub...

je jich spousta, jsou slaďoučké, ale jak prší, praskají

1.6.2009 22:31
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
je jich spousta, jsou slaďoučké, ale jak prší, praskají

netřeba popisu

1.6.2009 22:34
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
netřeba popisu

1.6.2009 22:36
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

soustředěný nájezd...

1.6.2009 22:38
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

a moje zlato...

1.6.2009 22:39
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
a moje zlato...

Počasí na dvě věci- dopoledne... Byli jsme rádi, že přestalo lejt...

1.6.2009 22:40
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Počasí na dvě věci- dopoledne... Byli jsme rádi, že přestalo lejt...

hopsááá

1.6.2009 22:41
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
hopsááá

a frčím spát... Zítra odpolední služba...
brou...

2.6.2009 08:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
brou...

Nazdárek kašpárek...včera jsem si byla přiježďovat toho mýho šedivýho pajdu a paráda, se nahecoval do práce a parádně vyšlapoval...opravovali jsme chybičky, ale byla jsem moc spokojená, moc se srovnal...a hlavně jak makal uplně zapoměl na nožičky Bučima je tupá na levou tak s í bude ještě dřina...
Dneska očekávám Zavadila tak držte palec!!!musím nám tam kouknout jestli tam je rezatá kobyla

2.6.2009 08:46
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
brou...

Zuziku, držela jsem vám palečky, mám radost, že byla tentokrát Molinatá šikulka.
Jinak já mám pro vás čerstvé zprávy, mám další noční za sebou, kobylka se teda pěkně rozežrala, na jedno kojení vypije 2 kozy. A to má ještě málo Dneska by už mělo přijít poštou to sušené, snad se to nějak zkombinuje a bude všeho dostatek

2.6.2009 08:53
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Zuziku, držela jsem vám palečky, mám radost, že byla tentokrát Molinatá šikulka.
Jinak já mám pro vás čerstvé zprávy, mám další noční za sebou, kobylka se teda pěkně rozežrala, na jedno kojení vypije 2 kozy. A to má ještě málo Dneska by už mělo přijít poštou to sušené, snad se to nějak zkombinuje a bude všeho dostatek

Leňuško nafoť to kozí krmení

Hnědá tyranka!!!

2.6.2009 11:00
hensi

XXX.XXX.210.193

strelish napsal(a):
Leňuško nafoť to kozí krmení

Hnědá tyranka!!!

Naše Naděje,mazlínek

2.6.2009 11:01
hensi

XXX.XXX.210.193

hensi napsal(a):
Naše Naděje,mazlínek

vás oblíže od hlavy až k patě

2.6.2009 11:08
hensi

XXX.XXX.210.193

hensi napsal(a):
vás oblíže od hlavy až k patě

Má krmení na servírovacím stolku

2.6.2009 11:10
hensi

XXX.XXX.210.193

hensi napsal(a):
Má krmení na servírovacím stolku

2.6.2009 11:19
hensi

XXX.XXX.210.193

hensi napsal(a):

zkoušela jsem ji vyfotit i při akci,ale jaksi můj foťák tu její rychlost nebyl schopny zabrat,no musíme to zdokumentovat až s Lenčiným foťákem.

2.6.2009 11:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

hensi napsal(a):

No panečku to je mazec, koza spolupracuje? paráda...

2.6.2009 11:22
hensi

XXX.XXX.210.193

klawdie napsal(a):
No panečku to je mazec, koza spolupracuje? paráda...

tahle jo,ale ta druhá ,ta rezervní ,ta má z ní trochu paniku
Tohle je ta rezervní

2.6.2009 11:30
hensi

XXX.XXX.210.193

hensi napsal(a):
tahle jo,ale ta druhá ,ta rezervní ,ta má z ní trochu paniku
Tohle je ta rezervní

No myslím že stouhle kozenou bude obývat box asi už navždy,ona ju bere jako mámo. Ony aj spí líčko na líčku

2.6.2009 11:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

hensi napsal(a):
No myslím že stouhle kozenou bude obývat box asi už navždy,ona ju bere jako mámo. Ony aj spí líčko na líčku

TAk hlavně aby Vám maličká nezačala mečet

2.6.2009 11:53
hensi

XXX.XXX.210.193

klawdie napsal(a):
TAk hlavně aby Vám maličká nezačala mečet

no aj to je možné

2.6.2009 11:56
rocky

XXX.XXX.189.86

hensi napsal(a):
no aj to je možné

Mrkám jak puk, to je fakt úžasný. Kozenka báječná náhradní mamuša

2.6.2009 13:56
molly

XXX.XXX.159.230

cheyenne napsal(a):

Kaťuch, báječné, že Vám malá takhle dlabe!!! Tak jen zdraví a sílu!!!

Už mě to v práci dneska neba :-( Venku svítí puchejř....

Včera mě krásně svezla Flouwinatá, byly jsme v terénu, našly krásně měkkou cestu... Už vím, co znamená pokřok "indiááníííí"

2.6.2009 14:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

zdar baby, právě jsme opět zaplesala nad počasím, zítra mám mít trénink a pro zmněu má cleý den chcát, asi mě odvezou..:(
Kačora, myslím na vás a halvně na kozy, ať vydrží:)))

3.6.2009 07:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
zdar baby, právě jsme opět zaplesala nad počasím, zítra mám mít trénink a pro zmněu má cleý den chcát, asi mě odvezou..:(
Kačora, myslím na vás a halvně na kozy, ať vydrží:)))

Zdravím kočky po ránu...já jsem po včerejšku taková uzývaná, byla jsem bowlingovat a popít s kolegama takže dnes nic moc...Zavadil bude asi až dnes, nějak nestíhá...

3.6.2009 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

hoj babky, dneska máme trénovat a venku těžce nic moc..:(
Kéž by aspoň v době tréninku nechcalo..
jinak potřebuju radu, takže, prosím, jukněte na ***

3.6.2009 07:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
hoj babky, dneska máme trénovat a venku těžce nic moc..:(
Kéž by aspoň v době tréninku nechcalo..
jinak potřebuju radu, takže, prosím, jukněte na ***

JAnuško koukej vzít někoho sebou a udělat zas nějaké nvé foto...treninky závidím a přeju...dnes si jdu hrát na trenérku já a učit malou Símu jezdit...ostatní ďouchy mám na škole v přírodě...
děti moje milovaný...

3.6.2009 10:19
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):

Zdar babuchy, zdravím při prostředku týdne, venku opravdu nic moc, studený vítr, honila jsem za barákem igelitku, jestli mě někdo sledoval, tak se musel vcelku nasmát udělala jsem dobrý skutek a s kolegyní vyměnila směnu, tak jdu dnes až na odpolko....
Včera jsem Saxulu vzala po dlouhý době na lonž, oprášila jsem obřišník a zkusila mu připnout nový chambon, nešel v tom stánku za 370,- nechat . Musím přidělat dírky, je vyrobený asi na slona nebo co, tak ho měl spíš na ozdobu ale nosil se jak největší frajer, radost pohledět... no samozřejmě jako vždy, když jsem tam sama a nemám foťák, že...

4.6.2009 07:11
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):
Zdar babuchy, zdravím při prostředku týdne, venku opravdu nic moc, studený vítr, honila jsem za barákem igelitku, jestli mě někdo sledoval, tak se musel vcelku nasmát udělala jsem dobrý skutek a s kolegyní vyměnila směnu, tak jdu dnes až na odpolko....
Včera jsem Saxulu vzala po dlouhý době na lonž, oprášila jsem obřišník a zkusila mu připnout nový chambon, nešel v tom stánku za 370,- nechat . Musím přidělat dírky, je vyrobený asi na slona nebo co, tak ho měl spíš na ozdobu ale nosil se jak největší frajer, radost pohledět... no samozřejmě jako vždy, když jsem tam sama a nemám foťák, že...

Krásné ránko, dnes opět ospalá, ale klube se sluníčko, snad mi to dodá šťávu Naděje roste na očích, no aby taky né, když papá jak dospělá
Včera teda humus počasí, celý den lilo a naše díra připomínala bahnivý bazén. Kéž by se to chtělo umoudřit....

4.6.2009 07:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Krásné ránko, dnes opět ospalá, ale klube se sluníčko, snad mi to dodá šťávu Naděje roste na očích, no aby taky né, když papá jak dospělá
Včera teda humus počasí, celý den lilo a naše díra připomínala bahnivý bazén. Kéž by se to chtělo umoudřit....

A tady na tu kočandu se už taky těším, jsem zvědavá jak porostla Jen si tam ještě asi pobudou, Julča se vrátila do říje ....

4.6.2009 07:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
A tady na tu kočandu se už taky těším, jsem zvědavá jak porostla Jen si tam ještě asi pobudou, Julča se vrátila do říje ....

Též zdravím...dobré zprávy už jsme probrali včera jsem měla mega radost, ani mě nenapadlo že mě to tak rozradostní...Takže oficiálně pro ty co nás čtou Sessi má potvrzenou březost...Hurá!

4.6.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Též zdravím...dobré zprávy už jsme probrali včera jsem měla mega radost, ani mě nenapadlo že mě to tak rozradostní...Takže oficiálně pro ty co nás čtou Sessi má potvrzenou březost...Hurá!

No a ženy zvažuju, že snad hnědý začnu dávat ovsa...s ní není žádný hopsa, je nudně hodná....

sadzi saj

4.6.2009 11:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
No a ženy zvažuju, že snad hnědý začnu dávat ovsa...s ní není žádný hopsa, je nudně hodná....

Klárko gratulace, tak ať prcek roste, jak má a je vše ok a máte zdravého hříbouše

4.6.2009 11:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

sadzi saj napsal(a):
Klárko gratulace, tak ať prcek roste, jak má a je vše ok a máte zdravého hříbouše

Díky a co rezatá ta hříbouše mít nebude?

sadzi saj

4.6.2009 11:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
Díky a co rezatá ta hříbouše mít nebude?

No já ti nevím, pohrávám si s tou myšlenkou už hodně dlouho, chtěla bych a nejlépe si ho i nechat, ale to se bojím, že mi doma neprojde , takže si na druhou stranu říkám, jestli mi to za to stojí, je jí už 15 let, už měla pět hříbat, ty nervy, aby vše ok, oba to zvládli a peněz to taky nestojí málo, takže nevím nevím, ale jestli, tak nejdřív za rok, dva......

4.6.2009 11:28
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Kláruš super a už uzavíráte sázky na barvu?

4.6.2009 11:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Kláruš super a už uzavíráte sázky na barvu?

No což Andy, uděláš hříbka hodíš si ho nějak na tři roky na pastviny, a pak si je prohodíš

Káči máme objednanou rezatou klisničku......no tipujte...z tatky jsem viděla jen dva pomotky a obě byli rezatý kobyli..tak jsem zvědavá...

4.6.2009 11:46
remonek

XXX.XXX.162.107

klawdie napsal(a):
No což Andy, uděláš hříbka hodíš si ho nějak na tři roky na pastviny, a pak si je prohodíš

Káči máme objednanou rezatou klisničku......no tipujte...z tatky jsem viděla jen dva pomotky a obě byli rezatý kobyli..tak jsem zvědavá...

Kláry,tak velká gratulace,tak hlavně ať všecko jde tak jak má a hríboš se povede

sadzi saj

4.6.2009 13:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

remonek napsal(a):
Kláry,tak velká gratulace,tak hlavně ať všecko jde tak jak má a hríboš se povede

Klárko, to jsem měla původně v plánu, že hříbek poputuje na 3 roky na pastvu, takže ty výdaje na ustájení nebudou takový a že potom už stejně půjde Elí pomalu do důchodu, ale doma se to nedávno profláklo a vypadá to, že mi to bohužel asi jen tak neprojdepokud se nestane zázrak

4.6.2009 13:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

sadzi saj napsal(a):
Klárko, to jsem měla původně v plánu, že hříbek poputuje na 3 roky na pastvu, takže ty výdaje na ustájení nebudou takový a že potom už stejně půjde Elí pomalu do důchodu, ale doma se to nedávno profláklo a vypadá to, že mi to bohužel asi jen tak neprojdepokud se nestane zázrak

Jo holka nikdy nevíš, já si tu plánovala skokovou kariéru s šedivým a nakonec jsem na mateřský s hnědou...život je nevyzpytatelnej...

4.6.2009 13:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Jo holka nikdy nevíš, já si tu plánovala skokovou kariéru s šedivým a nakonec jsem na mateřský s hnědou...život je nevyzpytatelnej...

jj Klárko, já si plánovalal kariéru s černou věcí, ta teď seká zahradu a mučím ryzca, co měl být jen dopočtu...:))
už se fakt snažím takové vzdálenější věci neplánovat, jsme pak hrozně zklamaná..a Andrejko, i od připouštění jsme upustila...pak si koupím něco mladého se slušným původem..mám strach, aby se kobyle něco nestalo při mém štěstí...

sadzi saj

4.6.2009 14:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
jj Klárko, já si plánovalal kariéru s černou věcí, ta teď seká zahradu a mučím ryzca, co měl být jen dopočtu...:))
už se fakt snažím takové vzdálenější věci neplánovat, jsme pak hrozně zklamaná..a Andrejko, i od připouštění jsme upustila...pak si koupím něco mladého se slušným původem..mám strach, aby se kobyle něco nestalo při mém štěstí...

Jj, máš recht Klárko, Elí taky byla původně na couračky po lese a rekre a hle, najednou už máme za sebou i nějaký hobby a skáčeme a dopracovala jsem se ke svému dětskému snu a trénuju s drez. trenérkou, tož proto jsem si řekla, že to teď nebudu řešit a uvidím časem, ale Janča má pravdu, tohle už mě taky napadlo, abych třeba o Elí nepřišla a kámoška říkala to samé, zda není lepší koupit mlaďocha, než si pořizovat od své

buggyna

4.6.2009 15:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, máš recht Klárko, Elí taky byla původně na couračky po lese a rekre a hle, najednou už máme za sebou i nějaký hobby a skáčeme a dopracovala jsem se ke svému dětskému snu a trénuju s drez. trenérkou, tož proto jsem si řekla, že to teď nebudu řešit a uvidím časem, ale Janča má pravdu, tohle už mě taky napadlo, abych třeba o Elí nepřišla a kámoška říkala to samé, zda není lepší koupit mlaďocha, než si pořizovat od své

no děvčata on je to risk jako risk! Teď zrovna k nám na Anglčáky Miška psala,že holčina co jí sponzorujou za nemalé prachy koupila mlou 4 letou kobylu a ejhle!Ono to má zkostnatělá chrupavky

Proto já razím pravidlo, že co se u mě narodí, v tom vím co mám.

I když si koupíš odstávče, záleží na podmínkách života matky, na jejím krmení, na jejím managmentu.Tohle všechno jsou hlavní spoštěcí faktory toho jaké bude hříbě.

buggyna

4.6.2009 15:18
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
no děvčata on je to risk jako risk! Teď zrovna k nám na Anglčáky Miška psala,že holčina co jí sponzorujou za nemalé prachy koupila mlou 4 letou kobylu a ejhle!Ono to má zkostnatělá chrupavky

Proto já razím pravidlo, že co se u mě narodí, v tom vím co mám.

I když si koupíš odstávče, záleží na podmínkách života matky, na jejím krmení, na jejím managmentu.Tohle všechno jsou hlavní spoštěcí faktory toho jaké bude hříbě.

jinak Kláro ať ta rezatá potvora teda vyjde

4.6.2009 18:38
michaela z

XXX.XXX.21.230

buggyna napsal(a):
jinak Kláro ať ta rezatá potvora teda vyjde

Zdar a sílu,

tak jdu okolo a koukám, že tu řešíte barvy......já bych se raději moc netešila na svoji oblíbenou barvu, protože známej se taky těšil, už si to tak maloval, že to bude malé a tmavé a nakonec to bylo malé, ale hodně světlé Ještě, že mám 2 valachy
Jinak si myslím, že nikdo nezaručí, že když budu mít ze svojí kobyly hříbě, že bude mít pevné zdraví. Vždycky se může objevit něco nečekaného. Náš případ je spíš o smůle a o lidech. Majitelé to věděli a chtěli to ututlat, zamlčet dělat blbé apod. K jejich smůle se jim to nepodařilo, ale nejhorší na tom je, že to už je po druhé, co takhle naletěli. S kobylou si myslela, že už bude vše ok, protože to bylo přes známého a tvrzení, že to jsou solventní lidi. Je mi Nikči líto, protože koně nemá jako sportovní náčiní a tohle je opět velké zklamání v krátké době.

buggyna

4.6.2009 19:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

michaela z napsal(a):
Zdar a sílu,

tak jdu okolo a koukám, že tu řešíte barvy......já bych se raději moc netešila na svoji oblíbenou barvu, protože známej se taky těšil, už si to tak maloval, že to bude malé a tmavé a nakonec to bylo malé, ale hodně světlé Ještě, že mám 2 valachy
Jinak si myslím, že nikdo nezaručí, že když budu mít ze svojí kobyly hříbě, že bude mít pevné zdraví. Vždycky se může objevit něco nečekaného. Náš případ je spíš o smůle a o lidech. Majitelé to věděli a chtěli to ututlat, zamlčet dělat blbé apod. K jejich smůle se jim to nepodařilo, ale nejhorší na tom je, že to už je po druhé, co takhle naletěli. S kobylou si myslela, že už bude vše ok, protože to bylo přes známého a tvrzení, že to jsou solventní lidi. Je mi Nikči líto, protože koně nemá jako sportovní náčiní a tohle je opět velké zklamání v krátké době.

tak pevné zdraví nezaručíš nikdy nikomu,ani sobě.
ALe aby 4 letej kůň měl zkostnatělé chrupavky, to normální není jsou věci které se dají ovlivnit. A sou dokonce věci o kterých rozhoduje stav několik týdnů po porodu.

Je strašně moc koní, který jsou nemocní (a ani o tom nemusíš vědět) jen z důvodu špatné výživy matky ještě před ohřebením a celkový odchov a péče o hříbě do odstavu je taky strašně důležité.To nejdůležitější co si to zvíře do života nese.Stejně jako u dítěte... pak už to žádnýma preparáta a přípravkama nazachráníš.

POkud nejde o genetickou vadu nebo možný úhyn hříběte, víš co máš. Víš jaká je kobyla,víš co na ní pouštíš (a měla bys vědět i za jakým záměrem,co chceš podržet, co chceš vylepšit) víš jak kobyla žije a co žere.Pak to víš i o tom hříběti.

Co já bych dala za to, vědět o kobyle, co se jí stalo že se bojí vozíku, že má psycha z veta a že má panickou hrůzu z úvazu. Dá se to částečně a nebo i úplně odstranit. Ale mít jí od narození, je to o něčem úplně jiném. Ani její zdravotní stránku neznám

buggyna

4.6.2009 19:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak pevné zdraví nezaručíš nikdy nikomu,ani sobě.
ALe aby 4 letej kůň měl zkostnatělé chrupavky, to normální není jsou věci které se dají ovlivnit. A sou dokonce věci o kterých rozhoduje stav několik týdnů po porodu.

Je strašně moc koní, který jsou nemocní (a ani o tom nemusíš vědět) jen z důvodu špatné výživy matky ještě před ohřebením a celkový odchov a péče o hříbě do odstavu je taky strašně důležité.To nejdůležitější co si to zvíře do života nese.Stejně jako u dítěte... pak už to žádnýma preparáta a přípravkama nazachráníš.

POkud nejde o genetickou vadu nebo možný úhyn hříběte, víš co máš. Víš jaká je kobyla,víš co na ní pouštíš (a měla bys vědět i za jakým záměrem,co chceš podržet, co chceš vylepšit) víš jak kobyla žije a co žere.Pak to víš i o tom hříběti.

Co já bych dala za to, vědět o kobyle, co se jí stalo že se bojí vozíku, že má psycha z veta a že má panickou hrůzu z úvazu. Dá se to částečně a nebo i úplně odstranit. Ale mít jí od narození, je to o něčem úplně jiném. Ani její zdravotní stránku neznám

A nebo kdybych já osobně kupovala hříbě, tak z prověřeného a kvalitního hřebčína, takže českej chov by to asi těžko byl
což je ovšem škoda

4.6.2009 22:27
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

4.6.2009 22:28
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

4.6.2009 22:29
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

4.6.2009 22:31
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:53
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:53
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:54
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:54
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:55
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:55
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

5.6.2009 06:56
molly

XXX.XXX.144.88

cheyenne napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík