iisaabeel
napsal(a):
mám west.sedlo roper na střední kohoutek a mohutného koně a potřebuju ho vyměnit nebo prodat za west.na střední kohoutek a užšího koně nejlépe wade ale není podmínkou,více informací a fotky poskytnu na požádání Blansko 728920678
Ahoj, já mám opačný problém - mám úzké sedlo a širokého koně, sedlo je typ all around, velmi kvalitní práce od českého sedláře.
večer bych ti mohla poslat fotky a poprosila bych fotky tvého sedla.
tadik
napsal(a):
Ahoj, já mám opačný problém - mám úzké sedlo a širokého koně, sedlo je typ all around, velmi kvalitní práce od českého sedláře.
večer bych ti mohla poslat fotky a poprosila bych fotky tvého sedla.
Jde o tohle sedlo,koník žanetě spadl za lopatkou a korekce dekou uplně nepomáhá,sedlo je ode mě šité na 16" roper kostře na střední kohoutek,ale tvému koni by bylo dlouhé a špatný ůhel bars za lopatkou,nevím asi by to nebylo uplně ok,leda zkusit ,ale pokud ti nesedělo to od čechtického na té malé kostře,tak to není o zaůhklení bars,ale o šíři komory asi
saddlery
napsal(a):
Jde o tohle sedlo,koník žanetě spadl za lopatkou a korekce dekou uplně nepomáhá,sedlo je ode mě šité na 16" roper kostře na střední kohoutek,ale tvému koni by bylo dlouhé a špatný ůhel bars za lopatkou,nevím asi by to nebylo uplně ok,leda zkusit ,ale pokud ti nesedělo to od čechtického na té malé kostře,tak to není o zaůhklení bars,ale o šíři komory asi
jo, tak to by bylo fakt dlouhý. škoda. jj, potřebuju jen širší komoru, jinak sedí super.
tadik
napsal(a):
jo, tak to by bylo fakt dlouhý. škoda. jj, potřebuju jen širší komoru, jinak sedí super.
Také uvítám výměnu. Mám kvalitní pracovní sedlo vyrobené v USA na mohutného koně a střední kohoutek a potřebovala bych sedlo na velikého mohutnějšího teplokrevníka s vysokým kohoutkem..Sedlo je hodně používané, středně hnědé., váha 16kg. Westernovým sedlům nerozumím, ale podle materiálu a pěkného zpracování nejde o lacinou šlupku. Fotky dodám
iisaabeel
napsal(a):
mám west.sedlo roper na střední kohoutek a mohutného koně a potřebuju ho vyměnit nebo prodat za west.na střední kohoutek a užšího koně nejlépe wade ale není podmínkou,více informací a fotky poskytnu na požádání Blansko 728920678
Ahoj mám taky na výměnu:
Californii od Maxe Hakena-Pinto
Dva roky staré, prakticky neježděné, velmi malé opotřebení, skoro neznatelné.Majitel ho koupil dřív než koně,a na koně nesedlo. (Blbec no..)
O sedýlko je pečováno.Sedělo mi prakticky na jakémkoliv koni.
Vyměním za reiningové sedlo ve stejně dobrém stavu. Nebo nabídněte.